GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκτός Ευρωζώνης η Ελλάδα!...

Τι γράφουν οι Financial Times... . Πολύ πιθανή θεωρεί την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη εντός των επόμενων δύο ή τριών ετών ο αναλυτής ...

Τι γράφουν οι Financial Times...
.
Πολύ πιθανή θεωρεί την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη εντός των επόμενων δύο ή τριών ετών ο αναλυτής του αμερικανικού ινστιτούτου δημόσιας πολιτικής American Enterprise Institute και επί χρόνια οικονομολόγος του ΔΝΤ, Ντέσμοντ Λάκμαν, σε άρθρο του που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Financial Times.
Ο Αμερικανός οικονομολόγος εκτιμά ότι...

η Ελλάδα ακολουθεί πιστά την πορεία που οδήγησε την Αργεντινή στην πτώχευση πριν από λίγα χρόνια. Το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, όπως επισημαίνει, ήταν η υιοθέτηση μίας σταθερής ισοτιμίας για το νόμισμα της χώρας, με την Ελλάδα να πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα υιοθετώντας το ευρώ. Το δεύτερο βήμα είναι η εφαρμογή οικονομικής πολιτικής που δε συνάδει με τις απαιτήσεις του νομισματικού διακανονισμού που έχει αποδεχθεί η χώρα, με τον κ. Λάκμαν να αναφέρεται στο υπερβολικό έλλειμμα και χρέος της Ελλάδας κατά παράβαση των ευρωπαϊκών κριτηρίων.
«Το διογκούμενο έλλειμα σε συνδυασμό με τα εισαγόμενα χαμηλά επιτόκια στήνουν το σκηνικό του τέλους του παιχνιδιού, καθώς πέρα από τη μη-βιωσιμότητα των δημοσιονομικών της χώρας διαβρώνουν και τη διεθνή ανταγωνιστικότητά της», σχολιάζει ο Αμερικανός αναλυτής, σημειώνοντας ότι στον τομέα αυτό η Ελλάδα υστερεί περισσότερο και από την Αργεντινή.
Στη συνέχεια το άρθρο αναφέρει πως το αναπόφευκτο τέλος στην Αργεντινή παρατάθηκε για περίπου δύο χρόνια λόγω της στήριξης από το ΔΝΤ. Στην περίπτωση της Ελλάδας κάτι αντίστοιχο συμβαίνει με τη στήριξη από την ΕΚΤ, ωστόσο «είναι δύσκολο να δει κανείς πώς η κρίση στην Ελλάδα θα καταλήξει σε ευτυχέστερο τέλος». Ο κ. Λάκμαν πιστεύει ότι οποιαδήποτε προσπάθεια περιορισμού του ελλείμματος στους στόχους της Ε.Ε. θα βαθύνει την ύφεση και η απόπειρα τόνωσης της ανταγωνιστικότητας με τη μείωση μισθών θα οδηγήσει σε πολύχρονο οδυνηρό και πολιτικά απαράδεκτο αποπληθωρισμό.
Κατά τον Αμερικανό οικονομολόγο, το μάθημα που θα μπορούσε να πάρει η ελληνική κυβέρνηση από την περίπτωση της Αργεντινής είναι πως είναι κουταμάρα να πολεμά κανείς το αναπόφευκτο. «Η Αθήνα θα πρέπει να εγκαταλείψει την ευρωζώνη το συντομότερο δυνατό. Αν και οι ελληνικές τραγωδίες δεν εξελίσσονται κατ’ αυτόν τον τρόπο», καταλήγει το άρθρο του Αμερικανού οικονομολόγου στους Financial Times.
(http://www.kathimerini.gr/)

23 σχόλια

  1. Λίγες νά είναι οί times του.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά τους… κουμπάρους από τις Βρυξέλλες, ήλθαν και οι άλλοι από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για να πουν τα… χρόνια πολλά στην κυβέρνηση των 100 ημερών.

    Μέσα σε ένα συνονθύλευμα μέτρων που ανακοινώνονται, θα ανακοινωθούν ή παίρνονται πίσω έπειτα από αντιδράσεις, το οικονομικό επιτελείο καλείται από σήμερα να δώσει πειστικές απαντήσεις στους υπαλλήλους του ΔΝΤ ότι είναι σε θέση να πετύχει το στόχο για έλλειμμα κάτω από 3%.

    Όμως, το όλο πρόβλημα (και δεν είναι μόνο της παρούσας κυβέρνησης) είναι πλέον ότι κανείς ξένος, κανένας οργανισμός δεν πείθεται από τις εξηγήσεις και τα στοιχεία που τους δίνουμε. Η διαρροή από τις Βρυξέλλες (και αργότερα η διάψευση) ότι δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ποινικές κυρώσεις στην Ελλάδα για τα μαϊμού στατιστικά στοιχεία των τελευταίων ετών δείχνουν ακριβώς το έλλειμμα αξιοπιστίας που έχει αυτή τη στιγμή η χώρα.

    Οτι και να πουν στους ανθρώπους του ΔΝΤ δεν θα γίνουν πιστευτοί. Στο ΠΑΣΟΚ άλλωστε «τρώγονται» μεταξύ τους για τις πρωτοβουλίες που πρέπει να πάρουν, επομένως είναι δύσκολο να δώσουν στο ΔΝΤ να καταλάβει πως θα τα καταφέρουμε μόνοι μας προκειμένου να μην πτωχεύσουμε.

    Το πλέον σίγουρο είναι ότι και το κλιμάκιο του ΔΝΤ θα φύγει άπραγο από την Αθήνα αφού δεν θα βγάλει άκρη με το χάος που επικρατεί.

    Μια μόνη λέξη, όμως, από το στόμα τους είναι αρκετό για να ρίξει την Ελλάδα στα Τάρταρα.

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗΔΕΣ ..ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχως γραφουν και πολυ χειροτερα,το θεμα ειναι....
    Ολοι οι πολιτικοι που εχουν την ευθυνη για ολα αυτα θα δωσουν ποτε λογο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κανείς εκ των λωποδυτών της διεθνούς οικονομίας δεν έχει το δικαίωμα να προβλέπει το μέλλον οποιασδήποτε χώρας. Η ιστορία έδειξε πως πράγματι πριν δεκαετίες μπορούσαν τα παγκόσμια γεράκια να ορίζουν το μέλλον ενός λαού.
    Αλλά αυτό δεν πιάνει πάντα........
    Πόσο μάλλον στην Ελλάδα...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μεγάλη μπούρδα να μας συγκρίνουν με την Αργεντινή που είναι μεγάλο κράτος 40 εκατομμυρίων με μεγάλο φυσικό πλούτο, δικτατορίες πολέμους, πετρέλαια, κρίσεις και χίλια άλλα

    Επίσης εμείς αντιπροσωπεύουμε μικρό ποσοστό της ΕΕ. Μήπως αντί να κοιτάνε τα ποσοστά να κοιτάνε τα νούμερα ? πόσα δις ευρώ είναι το δικό μας έλλειμμα και πόσο της Γερμανίας.

    Ένα μεγάλο θέμα είναι ότι δεν υπάρχει διαδικασία εξόδου από το ευρώ και αλλαγής νομίσματος, κάτι που θα χρειαστεί άπειρα λεφτά να γίνει...

    Ο παπάρας αυτός όταν μιλάει για το σπάταλο σύστημα της ελλάδας σκέφτηκε ότι η ελλάδα αγοράζει υπηρεσίες και προϊόντα από τη χώρα του στις τιμές που η χώρα του επιβάλλει με αναγκαστικό δανεισμό στο επιτόκιο που επίσης επιβάλλει, άρα υποχρεωτική στρατηγική οικονομική καταστροφή και όχι σπατάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΦΟΥ ΟΣΟ ΜΑΣ ΕΔΟΣΑΝ
    ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε.
    ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.

    ΤΑ ΓΑΜΗΣΑΜΕ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ.
    ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ 80%
    ΚΑΙ Η ΝΔ 20%

    ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΕΣΙ. ΟΣΑ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΑΣ.

    ΕΕ... ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΛΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΤΣΙ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ.
    ΝΑ ΜΠΟΫΚΟΤΑΡΟΥΝ ΤΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΤΗ ΛΙΡΑ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ.
    ΑΝΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΟΒΕΙ ΜΟΥΡΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΕΛΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία με αυτά που κάνει Ο Γ. Παπανδρέου ο μικρός έχει βάλει τον Ελληνισμό σε ένα συγκεκαλυμμένο διωγμό (με το γάντι η με το βαμβάκι όπως λέει ο λαός) και μάλιστα μέσα στη χώρα μας.

    Είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία να διαλύσει αυτή την Πατρίδα.

    Αμφισβητείται η Λαϊκή Κυριαρχία μας , τα Πολιτικά μας δικαιώματα, η παιδεία μας ,και η θρησκεία μας.

    Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε ΟΛΟΙ οι Συνέλληνες,όλοι οι πατριώτες όπου και εάν ανήκουν πολιτικά και έξω από κόμματα και ιδεοληψίες να οργανωθούμε και να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα.

    Εάν τους αφήσουμε θα συνεχίσουνε να δρουν ανθελληνικά σύμφωνα με τις επιταγές των πατρόνων τους.

    Η Πατρίδα έχει μπει στο μάτι γνωστών ανθελληνικών κύκλων του εξωτερικού που ζητούν τη ολοσχερή διάλυσή της.

    Ας μιλήσουμε για το πρόβλημα με το σπίτι μας ,στο χώρο της εργασίας μας ,σε φιλικά μας πρόσωπα ,συγγενείς .

    Πολλοί από αυτούς , με τα προβλήματα της καθημερινότητας και την αποσιώπηση των μπουκωμένων Μ.Μ.Ε ,δεν έχουν αντιληφθεί το που μας πάνε.

    Ελάτε ΟΛΟΙ μαζί με βάση το άρθρον 120 του Συντάγματος των Ελλήνων να ενώσουμε τις φωνές μας και τις ανησυχίες μας για το μέλλον αυτής της Πατρίδας.

    Εάν απαιτηθεί να κατέβουμε και στους δρόμους ,στις πλατείες των πόλεων, να πάμε για παράσταση διαμαρτυρίας στη Βουλή και ότι άλλες ενέργειες απαιτηθούν για να σταματήσουμε τα δεινά που έρχονται.

    Έκαναν το Σύνταγμα των Ελλήνων ένα κουρελόχαρτο.

    ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!!!!!


    ETHEROVAMON

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μακαρι να γυρισουμε στην δραχμη να τραβηξουμε μια υποτιμηση να συνελθουν οι κερδοσκοποι.

    Φανταζεστε τι θα γινει οταν γινουν δραχμες τα ευρω και το ψωμι θα κανει 450δρχ το γαλα 550 δρχ οι ντοματες 850 δρχ το κιλο ο κιμας 3.400 δρχ το κιλο?

    επισκεψη σε γιατρο 50.000δρχ μια ενας καφες 1.200 δρχ ενα ζευγαρι παπουτσια αρχικη τιμη 35.000 δρχ εως 200.000 δρχ?

    ενα dvd για ενοικιαση 800 δρχ και καθυστερηση 500 δρχ.

    Μονο τοτε θα βγει ο κοσμος να τους τσακισει στο ξυλο τους αλητες..!!

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΞΥΛΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι 100 πρώτες ημέρες σε … μια ημέρα
    Οι Financial Times γράφουν σε άρθρο τους ότι η Ελλάδα πολύ σύντομα θα βρεθεί εκτός Ευρωζώνης.

    Κορυφαία στελέχη της ΕΕ και της ΕΚΤ μας ρίχνουν απανωτές σφαλιάρες για τα μέτρα που δεν λαμβάνουμε και για τη δραματική καθυστέρηση της οικονομικής πολιτικής που θα ακολουθηθεί.

    Το spread αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς με αποτέλεσμα να δανειζόμαστε με τα επιτόκια που δανείζεται και η… Ουγκάντα.
    Το Χρηματιστήριο βούτηξε 5% κάτω από τους φόβους για κατάρρευση της οικονομίας.
    Οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι που έφυγαν πριν μερικές από τη χώρα φαίνεται να διαπίστωσαν ότι το έλλειμμα είναι μεγαλύτερο από 12,5%, ίσως και δύο μονάδες περισσότερο.

    Και μέσα σε όλα αυτά τα τραγικά η κυβέρνηση εμφανίζεται να παλινωδεί, ανακοινώνει αποφάσεις που τις παίρνει πίσω, χάνεται στη μετάφραση των γονικών παροχών και ο Χρ. Παπουτσής “ταπώνει” για δεύτερη φορά τον Γ. Παπακωνσταντίνου.

    Από την άλλη, στο Συμβούλιο της Επικρατείας η εισήγηση δικαστή κρίνει αντισυνταγματικά τα αυξημένα “πράσινα” τέλη που πλήρωσαν χιλιάδες πολίτες με αποτέλεσμα αν βγει ανάλογη απόφαση να βρεθεί σε δύσκολη θέση η κυβέρνηση.

    Τα χαράτσια πέφτουν σαν το χαλάζι, ο υπουργός Οικονομικών ανακοινώσει μέσω τηλεόρασης ότι σκέφτονται να επιβάλλουν φόρο στις τράπεζες, τις επιχειρήσεις και άλλους κλάδους (κλινικές) που δεν πληρώνουν ΦΠΑ με στόχο την ενίσχυση του ασφαλιστικού.

    Ο Α. Λοβέρδος, για προφανείς δικούς του λόγους, βγαίνει και λέει ότι ο ΟΑΕΔ δεν έχει να πληρώσει τα επιδόματα ανεργίας αν δεν πάρει 60 εκατ. ευρώ. Ο Γ. Παπακωνσταντίνου βγαίνει και τον διαψεύδει ενώ παράλληλα αποκαλύπτεται ότι η εισφοροδιαφυγή τους τελευταίους μήνες σε ΙΚΑ και ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ) έχει φτάσει τα 5,5 δισ ευρώ.

    Η Εφορία ζητά τα χρέη της Εκκλησίας από απλήρωτο Φόρο Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας και οι μητροπολίτες ετοιμάζονται να σηκώσουν μπαϊράκι.
    Οι φαρμακοποιοί στην Αττική υποστηρίζουν ότι τους χρωστά το ταμείο του Δημοσίου πάνω από 130 εκατ. ευρώ και σταματούν να δίνουν φάρμακα επί πιστώσει.

    Οι αγρότες ζεσταίνουν τις μηχανές των τρακτέρ και από την ερχόμενη Παρασκευή κατεβαίνουν στους δρόμους.

    Όλα τα παραπάνω γεγονότα έγιναν σε μία ημέρα… Το ΠΑΣΟΚ μπορεί πλέον ήσυχο να ανάψει την τούρτα των 100 ημερών.

    Όλα βαίνουν καλώς….
    Βουλιάζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΞΟΔΕΥΟΥΜΕ 200.000.000 € ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ.
    ΚΥΡΙΕ ΑΛΜΟΥΝΙΑ, ΤΡΙΣΕ ΚΛΠ ΣΑΝ Ε.Ε. ΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΞΟΔΕΥΕΙ 200.000.000€ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!
    ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΟΠΟΥ ΣΠΑΤΑΛΑΜΕ ΤΟ 6% ΤΟΥ ΑΕΠ ΟΤΑΝ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΞΟΔΕΥΟΥΝ 1,5%!!
    ΝΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΕΛΕΙΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ 3%
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΜΑΣ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ!!

    ΕΛΗΝΕΣ!!!!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. βρε δεν πάει κι αυτός στο διάολο! πόσο ακόμα θα πληρώνουμε τις κυβερνητικές συμφωνίες με Ρωσία και Κίνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πριν από δυο χρόνια έγραφα για ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

    Δεν είναι και τόσο φαντασία πια.


    http://www.market-talk.net/index.php/essay/article/3736/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Νόμιζα ότι η δημιουργία της Ε.Ε είχε συμμαχικό χαρακτήρα για μια οικονομικά δυνατή Ευρώπη.Εννοείται ότι μιλάω ειρωνικά...Επιτέλους ας φανούν τα πραγματικά κίνητρα ορισμένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πάλι μαλακίες έγραψε ο Ρεμούνδος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτο που εχει σημασια δεν ειναι οτι θα μας βγαλουν, αλλα οτι θα βγουμε εμεις ... αν συνεχισουμε με το ιδιο μιλαο.

    Οι πολιτικοι αυτης της χωρας συντομα θα ριξουν ολο το φταιξιμο στο ευρώ.

    Εδω ειμασσε και θα το δειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η Ελλάδα δεν παράγει... μόνο καταναλώνει εδώ και χρόνια...

    Ολοι έμμεσα η άμεσα εξαρτάσται από το δημόσιο και είστε μέρος του συστήματος που "καίει λάδια".

    Οι κακομοίρηδες που δεν ήταν μέρος του συστήματος (το 30% του λαού που δεν πληρωνόταν από το δημόσιο έμεσα η άμεσα) ήδη χάσαν τα σπίτια τους και τους τα πήραν οι τράπεζες.

    Και αυτοί δεν ενδιαφέρονται αν θα χρειωκοπήσει η Ελλάδα... "έτσι και έτσι κόκκινα... και έτσι κατακόκκινα..."

    Καιρός να υποφέρουν όλοι!

    Α... και κάτι άλλο:
    το 80% του λαού ψήφιζε τους κλέφτες τόσα χρόνια (πράσινους και μπλε) γιατι ΗΤΑΝ ΒΟΛΕΜΕΝΟ!!!!

    Αρα μην κλαίτε τώρα, ούτε να τα αποδίδεται σε συνομωσίες....

    αποδώστε το στην βλακεία των Ελλήνων που νόμισαν ότι βρήκαν το σύστημα να κάθονται 5 μέρες την εβδομάδα και να τους πληρώνουν άλλοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η Αγλαία και ο Πρωθυπουργός
    Τσίου-Τσίου.
    ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.
    Οι βλαβερές συνέπειες των Ναρκωτικών
    στις οθόνες της Τηλεοράσεων.

    Πασόκ. Είμαστε για λύπηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτοι οι οικονομολογοι
    εχουν ακομα μουτρα για δηλωσεις;...

    Αφου απεδειξαν ποσο ΠΑΠΑΡΕΣ ειναι
    με τις ηλιθιοτητες τους ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ:

    αλλο θεωρια
    αλλο ΠΡΑΞΗ!

    Aν δεν υπηρχαν οικονομολογοι
    τα πραγματα θα ηταν ΚΑΛΥΤΕΡΑ
    αυτη ειναι η πραγματικοτητα.
    Επομενως τις θεωριες του να τις γραφει για τα αμερικανακια
    και τη ζωνη ελεγχου της αμερικης
    ΕΔΩ ειναι ΕΥΡΩΠΗ, μιστερ Mac Monkey, get it?

    αντε χασου......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. http://xazogiorgo.blogspot.com/


    Μην ειστε αχαριστοι !

    Καποιος επρεπε να ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ το καλο σας που ειναι το περπατημα! Get it? Ολο αυτοκινητο και μαγκια ειστε τσιγαρακι καφεδακι και ετοιμα φαγητα Τωρα με τα καταΠΡΑΣΙΝΑ τελη θα πηγαινετε με τα ποδια τωρα που το πακεττο θα παει 5,20 ευρω θα το κοψετε το καφεδακι θα παει 7,20 το καπουτσινο σε καφετερια τα ετοιμα φαγητα θα ανεβουνε κατα 20%, αφου το φπα θα το παμε απο 9% στο 15%, επομενως ΟΛΑ αυτα ειναι για το καλο σας βρε assholes, δεν το κανετε understand? Εγω ειμαι εdω για σας να σας προσεχουμε Have a nice nightmare

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. The American Enterprise Institute is think tank of war pimps and corporate whores.

    It is financed by those who pushed the invasion of Iraq, and now advocate the invasion of Iran.

    Those who know, know, if you get my drift.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ελάτε να τους χαλάσουμε τα σχέδιά τους σε ΓΑΠ, Θολοκουλτουριάρηδες, εθνομηδενιστές και λοιπούς προδότες.

    ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

    Κανείς και μέχρι νεοτέρας :

    -δεν τούς δίδει δεκάρα στα φανάρια για λουλούδια ,χαρτομάντιλα κ.λ.π, –δεν τους αφήνουμε να μας πλύνουν τα τζάμια (κάποιοι λένε ότι ουρούν μέσα αντί συμπλήρωσης νερού όταν λιγοστεύει),
    -δεν αγοράζει ΠΟΤΕ, ΤΙΠΟΤΑ, από αυτούς διότι όλοι τους φοροκλέπτουν,
    -δεν τούς ενοικιάζει σπίτια (όσοι το κάνουν δεν τους δίδουν αποδείξεις)
    -δεν τούς περιθάλπει κατ΄ουδένα τρόπο (έχουν αποδειχτεί αχάριστοι)
    -δεν τους προσλαμβάνει για δουλειές του σπιτιού του, για τον κήπο ,υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, βαψίματα ,μετακομίσεις κ.λ.π εάν δεν ερευνήσουμε να βρούμε Έλληνα πρώτα.
    -δεν τους προσλαμβάνουμε στις επιχειρήσεις μας εάν δεν ερευνήσουμε και πάλι για Ελληνόπουλα πρώτα.
    -δεν ψωνίζουμε από επιχειρήσεις που απασχολούν αλλοδαπούς εργαζόμενους.
    Αλλιώς να μην παραπονούμεθα ότι τα παιδιά μας η συγγενείς μας είναι άνεργοι.

    ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΨΩΜΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ
    ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ.

    Ας τούς πάρουν "εκείνοι" στα σπίτια τους να τούς ταΐζουν και να τούς πληρώνουν και προπαντός να ΜΗΝ τούς φορτώνουν σε εμάς.

    ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

    ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΛΑΣΤΑ DVD? ΠΑΡΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΛ.ΤΗΝ ΑΕΠΙ
    ΑΕΠΙ
    Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Πνευματικής Ιδιοκτησίας

    Κεντρικά Γραφεία
    Φραγκοκλησιάς και Σάμου 51, 15125 Μαρούσι -Αθήνα
    Τηλ.: (+30) 211 10 29000
    Fax: (+30) 210 6851576
    E-mail: info@aepi.gr


    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!

    Ο ΚΑΝΕΝΑΣ Ο ΕΦΤΑΝΗΣΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Να βάλουν την Τουρκία στην ΕΕ και να κόψουμε τα εξοπλιστικά. Φάτε στα μούτρα σας μετά όλη η ευρώπη τους μουσουλμάνους που μας βάζετε να τους κρατάμε έξω από τα σύνορα. Μετά τα σκόπια με τους βουλγάρους τους, τα ονομάζεις και βόρεια μακεδονία αφού έτσι το κανόνισες, τουλάχιστον επέβαλέ τους να μάθουν ελληνικά (γιατί ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ δεν μίλαγε βουλγάρικα), βάλτους και αυτούς στην εοκ. Και αφού τα κάνεις όλα αυτά (εκτός από το να μάθουν οι βουλγαροσκόπιοι ελληνικά που δε θα γίνει, θα τα ονομάσουν μακεδονικά τα βουλγάρικά τους), μετά βγες και από το ευρώ. Μα καλά τι λέτε ρε παιδιά πάτε καλά ;; το ξέρετε ότι ο πρωθυπουργός είναι αμερικανός πολίτης γεννημένος στην αμερική ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση