GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα πληρώσει ποτέ κανείς;...

Με αφορμή τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών για τον ΕΟΤ και τον κ. Μαρκόπουλο Από τον Χρήστο Λουτράδη Υποθέτω ότι η δικαιοσύνη θα επιληφ...

Με αφορμή τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών
για τον ΕΟΤ και τον κ. Μαρκόπουλο

Από τον Χρήστο Λουτράδη

Υποθέτω ότι η δικαιοσύνη θα επιληφθεί για τις αποκαλύψεις τωντελευταίων ημερών για τον βίο και την πολιτεία του κ. Μαρκόπουλου. Ελπίζω όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Όχι τόσο για τον ίδιο αλλά για να αρχίσει να καθαρίζει η πολιτική μας ατμόσφαιρα. Πολύ βρώμα. Πολύ χρήμα. Απίστευτο ψέμα. Κατάντια και ξεφτίλα ενός ''ψευτο-φιλελευθερού'' σχηματισμου που ανέβηκε στην εξουσία για ναεκτονώσει τα εξουσιαστικά της βίτσια. Κάποια στιγμή όμως πρέπει να πούμε ένα όχι. Συγνώμη. Χθες , έπρεπε να είχαμε πει.
Κάποια στιγμή πρέπει κάποιος κάπου κάποτε να πληρώσει. Πρέπει κάποια στιγμή κάποιος να απολογηθεί για κάτι. Σε όποιο κόμμα και αν ανήκει. Για ότι και ανέχει κατηγορηθεί. Έχουν περάσει 3 μήνες. Ας δείξει κάποια στιγμή η κυβέρνηση ότι ηδικαιοσύνη λειτουργεί , ας αποδείξει ότι δεν θα χαριστεί ούτε καν σευποψίες σκανδάλων, όχι μόνο για τους απέναντι , αλλά και για τουςίδιους.
Ας γίνει η αρχή με...

τους προηγούμενους. Το μεγαλείο της Δημοκρατίαςεντοπίζεται στην ισονομία. Τώρα είναι η ώρα του Παπανδρέου. Να αποδείξειότι το πιστεύει και ότι έχει την πολιτική αυτάρκεια να το κάνει πράξη. Δεν είναι δυνατόν να αποκαλύπτεται ότι ένα κράτος που λυμοκτονούσε πλήρωνε τον προσωπικό φωτογράφο υπουργού και να μην ανοίγει μύτη. Απορώ με τα κοινωνικά αντανακλαστικά μιας κοινωνίας που σε άλλες περιπτώσεις βάζει εύκολα ταμπέλες.

8 σχόλια

  1. ΑΝΤΕ ΑΠΟΔΩ ΡΕ ΚΑΜΠΙΝΕ...
    ΟΥΣΤ....
    ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ...
    ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ Ο ΦΛΩΡΟΣ.
    ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΓΥΡΕΥΕΙΣ ΕΣΥ....ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε Παπαγιάννη κάνεις σαν να ανακάλυψες την Αμερική

    Εχεις δεί εσύ κανένα πολιτικό χωρίς να κάνει αμμεσα η εμεσα ρουσφέτια;

    Πάξε για τα μεγάλα ρουσφέτια και ασε τα πεντοχίλιαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τουλάχιστον να επέμβει ο Τριανταφυλλόπουλος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχετε παρει εργολαβια τον τελευταιο καιρο φαινεται,απο την μια λιβανιζεται τον Παπακωνσταντινου και το Πασοκ γενικα και απο την αλλη ζητατε τιμωρια για τους κλεφτες της Νεας Δημοκρατιας.
    Δεν θα ηταν σωστο,που δεν θα γινει ομως ποτε,να μπουν φυλακη και οσοι κατακλεψαν επι Ανδρεα,Σημητη,και μετα?
    Η αν κλεψεις και περασουν χρονια η κλοπη δεν λεγεται πλεον κλοπη αλλα χορηγια?
    Εμεις η τουλαχιστον εγω αλλα θα υπαρχουν πολλοι με την ιδια σκεψη δεν θεωρουμε οτι η κλεψια εχει κομμα,και τα δυο κατακλεψαν ασυστολα,οποτε μην κουραζεστε εκτος και αν εχετε κερδος απο αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΓΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ 20 ΕΤΩΝ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΣ 20 ΕΤΩΝ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ. ΔΙΚΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΓΕΝΙΚΑ ΟΣΟΙ ΚΑΤΕΙΧΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καταρχάς να πετάξει έξω ο σαμαράς τον χαζομαλάκα Μαρκόπουλο. Στη συνέχεια να επιληφθεί του θέματος ο εισαγγελέας και να πάει το θέμα στη Βουλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ψαχνουνε για εξιλαστηρια ε;Η μιση βουλη κανονικα θελει ειδικο δικαστηριο,και η αλλη μιση κατ'οικον περιορισμο.Εδω μιλαμε για στημενο μαγαζι.36 χρονια τρωνε το αμπακο και εχουν φτιαξει δυναστειες μεχρι και οι τελευταιοι των κλητηρων των βουλευτων.Τωρα μην ψαχνουν το θυμα για να εκτονωθει η κατασταση.Ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθον βαλετω.Ας ακουει και ο Σαμαρας.Και η.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μηπως...λεω, μηπως ειναι καιρος να ψηφισουν, μερικοι,μερικοι...απο τους 300 μας, την Αρση της βουλευτικης Ασυλιας, για κανα Χρονο???

    Billy

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση