GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόκληση! Ο Παπανδρέου (κάτι θα ήξερε...) τον έκοψε από τις λίστες του ΠΑΣΟΚ...

...κι αυτοί τον έκαναν (τον Χ. Πασβαντίδη) πρόεδρο στις "χρυσοφόρες" Λαϊκές Αγορές! . Από τον Στάθη Παλαιολόγο . Μία από τις εκπλή...

...κι αυτοί τον έκαναν (τον Χ. Πασβαντίδη) πρόεδρο στις "χρυσοφόρες" Λαϊκές Αγορές!
.
Από τον Στάθη Παλαιολόγο
.
Μία από τις εκπλήξεις των τελευταίων εκλογών ήταν ο αποκλεισμός από το ψηφοδέλτιο της Β' Αθηνών του Χάρη Πασβαντίδη, μολονότι ήταν πρώτος επιλαχών την προηγούμενη φορά και εθεωρείτο σίγουρη η εκλογή του. Την απόφαση του αποκλεισμού είχε πάρει ο ίδιος ο Γ. Παπανδρέου με τους στενούς του συνεργάτες για λόγους που, αν και δημοσίως δεν ανακοινώθηκαν, σίγουρα όμως θα ήταν σοβαροί και μεγάλης σημασίας. Κάτι παραπάνω θα έμαθε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για να τον "κόψει" από τα βουλευτικά έδρανα...
Αυτός που κόπηκε λοιπόν από το ψηφοδέλτιο, για τους σοβαρούς αυτούς λόγους, τοποθετήθηκε πρόεδρος στον Οργανισμό Λαϊκών Αγορών Αθήνας - Πειραιά, έναν Οργανισμό που υπάγεται στην αρμοδιότητα της υπουργού Οικονομίας Λούκας Κατσέλη και του υφυπουργού Μάρκου Μπόλαρη.
Δεν είναι απορίας άξιον πώς ένας που κόβεται με εντολή Παπανδρέου από το ψηφοδέλτιο, τοποθετείται σε μια τέτοια θέση που οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν πόσο σημαντική είναι από πολλές πλευρές -και πολιτικά πάντως "χρυσοφόρα"; Τι παιχνιδια παίζονται άραγε; Και ποιος θα απαντήσει; Ποιος θα πάρει την ευθύνη που εκτίθεται ο πρωθυπουργός;
Σημειώνουμε ότι ο κ. Πασβαντίδης είναι ταυτόχρονα και αντινομάρχης Αθηνών, θέση στην οποία τον επανέφερε ο φίλος του ο νομάρχης κ. Σγουρός μετά τον αποκλεισμό του από το ψηφοδέλτιο. Δεν δημιουργείται επομένως, συν τοις άλλοις, και θέμα ασυμβίβαστου;

24 σχόλια

  1. "Που πήγαν τα 711 εκατομύρια αποθεματικών του ΟΑΕΔ μέσα σε 4 μήνες;"

    "Η πρωτοφανής «σκηνοθεσία πανικού» που έστησε εχθές ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης συνεπικουρούμενος από άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, υπερβαίνει τα όρια των επικοινωνιακών τεχνασμάτων, στα οποία μας έχει συνηθίσει η νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ...

    Η αλήθεια είναι ότι στις 10.9.2009 ημέρα παραίτησης μου από τη διοίκηση του ΟΑΕΔ, η οικονομική θέση του Οργανισμού, όπως φαίνεται και από το επισυναπτόμενο έγγραφο ήταν 710.918.851,3 ευρώ. Ταυτόχρονα, υπήρχαν συσσωρευμένες, πολλών ετών, απαιτήσεις από το ΙΚΑ ύψους περίπου 6,5 δις ευρώ (είναι γνωστό ότι ο ΟΑΕΔ δεν διαθέτει μηχανισμό είσπραξης εισφορών αλλά του αποδίδονται από το ΙΚΑ οι συνεισπραττόμενες εισφορές υπέρ ΟΑΕΔ), καθώς και απαιτήσεις ύψους περίπου 500 εκατ. ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για έργα που είχαν ενταχθεί στο Γ΄ ΚΠΣ και το ΕΣΠΑ.

    Σε κάθε περίπτωση, η οικονομική θέση του ΟΑΕΔ στις 10.9.2009 ήταν κατά πολύ καλύτερη από την αντίστοιχη που παρελήφθη πέντε χρόνια πριν, στις αρχές του 2004, από την τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ (τότε στα ταμεία υπήρχαν μόλις 50 εκατ. ευρώ!).

    Συνεπώς, ο Υπουργός Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης πρέπει να απαντήσει τι (και εάν) μεσολάβησε κάτι από τις 10.9.2009 και την ανάληψη της διοίκησης του ΟΑΕΔ από τον Πρόεδρο της ΓΣΕΕ κ. Γ. Παναγόπουλο μέχρι σήμερα.

    Είναι η διαχειριστική ανικανότητα της νέας Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και των επίλεκτων ιντερνετικών στελεχών τους, η οποία καθημερινά αποδεικνύεται από την έλλειψη στοιχειώδους συντονισμού μεταξύ των κρατικών στελεχών;

    Είναι η προσπάθεια τεχνητής διαμόρφωσης μιας δραματοποιημένης εικόνας, προκειμένου να δικαιολογηθούν υπαναχωρήσεις σε σχέση με τις προεκλογικές υποσχέσεις του ΠΑΣΟΚ (π.χ. αύξηση επιδόματος ανεργίας), αλλά και να καλλιεργηθεί το «κοινωνικό έδαφος» για την επιβολή νέων, πρόσθετων εισφορών στην κοινωνική ασφάλιση;

    Ή μήπως είναι ένα ακόμη (εσωκομματικό) επεισόδιο στο χορό των αποχωρήσεων και των «ηρωικών εξόδων» των τελευταίων ημερών;

    Ό,τι και να είναι από τα παραπάνω, είναι ανεπίτρεπτο να «παίζει» κανείς με τις αγωνίες και τις ανάγκες των ανέργων. Δυστυχώς, αυτό κάνει το ΠΑΣΟΚ για πρώτη φορά μεταπολεμικά στην Ελλάδα. Δεν διστάζουν να διασύρουν τη χώρα και τους θεσμούς."

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΕΡΝΑΔΑΚΗΣ
    τέως Διοικητής ΟΑΕΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. FluismSilisem, clomid online immulsede, [url=http://www.webjam.com/clomidonline]buy clomid[/url] Cerbquiesee
    23

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα δεν μπορώ να καταλάβω, ποιο είναι το περίεργο.
    Πασοκ δεν έγινε απο το ΔΗΚΙ
    γιατί έγινε ;
    ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ.

    ΦΑΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.
    ΦΑΤΕ.
    ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΚΟΚΚΑΛΑ.
    ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΑΑΑ... ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΚΕΙ.
    ΘΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

    "Βέροια:
    "Δεν έκοβαν κλήσεις, άρα δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους!!!

    Αυτό το συντριπτικό επιχείρημα πρόβαλε η Δήμαρχος Βέροιας, η «σοσιαλίστρια» Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου – Γεωργιάδη για να αιτιολογήσει τις εξοντωτικές ποινές που επέβαλε σε τέσσερις Δημοτικούς αστυνόμους. Οι ποινές επιβλήθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς να διεξαχθεί ούτε καν ένορκη διοικητική εξέταση… Αντίθετα οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν θυμίζουν περισσότερο «Ιερά εξέταση» με τη Δήμαρχο Βέροιας σε ρόλο αρχιεραεξεταστή!

    Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κ. Σκουμπόπουλος ο οποίος κατήγγειλε το γεγονός είπε ότι ..«τουλάχιστον στην Κατοχή τους καταδότες τους φορούσαν κουκούλα»…

    Έκανε λόγο για «καταδότες», καθώς όπως έγινε γνωστό, αφετηρία για την τιμωρία των τεσσάρων Δημοτικών αστυνόμων ήταν η καταγγελία συναδέλφου τους, Δημοτικού αστυνόμου ο οποίος, σύμφωνα με όσα ελέχθησαν, περιφερόταν επί μέρες στους δρόμους και φωτογράφιζε για να αποδείξει την απουσία των συναδέλφων του από τους χώρους ευθύνης τους…
    Δεν διευκρινίστηκε αν ενεργούσε «αυτοβούλως» ή κατόπιν εντολών «άνωθεν»… Υπάρχει δηλαδή ενδεχόμενο ο συγκεκριμένος Δημοτικός αστυνόμος να πήρε εντολή να ρουφιανέψει τους συναδέλφους του; Αν ισχύει κάτι τέτοιο (που δεν είναι απίθανο), τότε σημαίνει ότι η τιμωρία ήταν προαποφασισμένη και απλά αναζητούσαν αφορμή… Κι αφού δεν την έβρισκαν, την κατασκεύασαν!!!

    Έτσι εξηγείται και η «υπεράσπιση» που επιφυλάχθηκε στην κ. Δήμαρχο καθώς ο έτερος, «ακραιφνών δημοκρατικών φρονημάτων» αρμόδιος αντιδήμαρχος, κ. Χατζηαθανασίου υπεραμύνθηκε την Δήμαρχο λέγοντας ότι επί οκτώ μήνες «ικέτευε» τους Δημοτικούς αστυνόμους να προστατέψουν την πόλη!!!

    Γι’ αυτό, αφού δεν «έπιασαν» οι ικεσίες, επιστρατεύτηκε ο «καλός» Δημοτικός αστυνόμος ο οποίος ρουφιάνεψε τους συναδέλφους του….
    Το πράγμα βέβαια έχει πολλές διαστάσεις και είναι ενδεικτικό του τι κρύβεται κάτω από το προσωπείο της δήθεν «σοσιαλιστικής» Δημοτικής Αρχής των σκανδάλων, των διαρρήξεων – μαϊμού και των ρουφιανοκαμερών…

    Μια Δημοτική Αρχή που αντί να φροντίσει να δώσει διέξοδο στο ήδη βεβαρημένο κυκλοφοριακό πρόβλημα της Βέροιας, μετέτρεψε την πόλη σε «πηγάδι», κλείνοντας δρόμους και χώρους με πασσάλους, κώνους και άλλα σχετικά (στα οποία προφανώς αρέσκεται) και κάνοντας την κατάσταση αφόρητη… Όλα αυτά στο όνομα μιας «νομιμότητας» που έχει να κάνει με μια νοσηρή επίδειξη εξουσίας…

    Είναι χαρακτηριστικό ότι σε προηγούμενη συνεδρίαση (υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο) η Δήμαρχος Βέροιας είπε ότι στέλνει τους Δημοτικούς αστυνόμους «να γράφουν» αυτοκίνητα «για να έχει έσοδα ο Δήμος»!!!!

    Προφανώς οι Δημοτικοί αστυνόμοι δεν άντεξαν και δεν συναίνεσαν στην ανάλγητη αυτή αντίληψη και γι’ αυτό τιμωρήθηκαν… Προς γνώση και συνετισμό… Διότι δεν συνεμορφώθησαν προς τα υποδείξεις….

    Στη Βέροια μιλάνε πλέον όχι απλά για κατάντια, αλλά για επικίνδυνο εκτροχιασμό που εντείνεται ακόμη περισσότερο όσο οι πολίτες δείχνουν την αποστροφή τους σε μια ανίκανη, αδίστακτη και πολιτικά ανήθικη Δημοτική Αρχή… "

    Μακεδονικό Δίκτυο - Verianet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ:

    ( Έκανε κι άλλους πονηρούς βλάχους σαν εσένα η μάνα σου; )



    Σεβόμαστε, βέβαια, τα παιδιά των νομίμων μεταναστών που γεννιούνται στην Ελλάδα. Αυτά θα παίρνουν με αίτησή τους ιθαγένεια, όταν ενηλικιώνονται κι εφ’ όσον έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον την 9χρονη υποχρεωτική εκπαίδευση. Προϋπόθεση που πιστοποιεί τη συμμετοχή τους στην ελληνική παιδεία. Αυτό άλλωστε, προβλέπει και η νομοθεσία μιας σειράς ευρωπαϊκών χωρών με διάφορες παραλλαγές.

    Θέλουμε την Ελλάδα «κοινότητα Παιδείας, Παράδοσης και Πολιτισμού». Κοινότητα ανθρώπων που βιώνουν την «ημετέρα παιδεία».

    Αυτό είναι το καλύτερο «αντίδοτο» στο ρατσισμό και την ξενοφοβία.

    Η Ελλάδα είναι μια ανοικτή δημοκρατική κοινωνία.

    Δεν θέλουμε να την κάνουμε «περίκλειστο φρούριο».

    Αλλά, και δεν θα επιτρέψουμε να γίνει «ξέφραγο αμπέλι».

    ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.
    ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ______________________

    11 Ιαν 2010 7:21:00 μ.μ.



    Ο Camara τα είπε αυτά τα ηλίθια ή μήπως τα υπαγόρευσαν οι κουκουέδες και πασοκικοί σοσιαλήτες;

    Είπαμε, κωλόπαιδα:

    Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε κανέναν αλλοδαπό κάφρο να παίζει με την εθνικότητά μας. Ούτε η ΝΔ, ούτε το πασόκ ούτε οι κουκουέδες/συριζαίοι έχουν τόσο μυαλό για να μας εμπαίξουν με λογοπαίγνια όπως η παραπάνω, ηλίθια στην πραγματικότητα, Σαμαρική ανθελληνική κωλοδήλωση.

    Το ότι ανήκετε στο ίδιο συνδικάτο δεν μας διαφεύγει καθόλου, αλλοδαπά με πλαστή ελληνική ταυτότητα!
    Ή θα πάρετε δρόμο όλοι σας, ή θα υποταχτείτε στην θέληση των Ελλήνων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πασβαντίδης: ένας από τους πολλούς αλλοδαπούς* που κυκλοφορούν στην Ελλάδα και ανακατώνονται με το δημόσιο ελληνικό χρήμα μέσω πολιτικών αξιωμάτων, σφιχταγκαλισμένος με την πασοκική συμμορία, με προοπτική την μάσα!

    Ελληνική Ιθαγένεια, πασόκοι, δεν θα σας δώσουμε ποτέ.

    Τα παράπονά σας στον Πάπα!


    * Οι ξεφτυλισμένοι πρόγονοί του έκαναν ντου στην Ελλάδα πριν πολλά χρόνια, γνωστοί ως Φράγκοι, και σήμερα τα παιδιά τους διεκδικούν και πολιτικές θέσεις και εύκολη μάσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας στην Ελλάδα Javed Αslam συνελήφθη το Νοέμβριο του 2006 για διακίνηση λαθρομεταναστών κατόπιν διεθνούς εντάλματος σύλληψης από την Interpol.
    “Φιλοξενήθηκε” για λίγο στις φυλακές Κορυδαλλού με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων και αποφυλακίσθηκε λίγο μετά αφού η

    ….ΓΣΕΕ κατέβαλε το χρηματικό ποσό της εγγύησης (30.000€), λόγω της αδυναμίας να καταβληθεί από τον ίδιο ή την Πακιστανική Κοινότητα.
    Συνελήφθη ξανά το περασμένο Οκτώβριο.
    ..........................

    Καλό είναι να ψαχθεί οι σχέσεις του ανωτέρω κυρίου με την κομματική βάση του Πασοκ στην β΄ Πειραιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΙ ΜΙΛΑΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΕΜΕΙΣ ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΣΥ ΠΑΡΕ ΤΑ ΑΡΧ....ΠΑΣΒΑΝΤΙΔΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΟ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κατα τα αλλα αξιοκρατια και σοβαροτητα οσο για τον νομαρχη αθηνων απο οσο θυμαμαι τον ειχαν κανει πριν 13 χρονια γενικο γραμματεα αθλητισμου αν και δεν ειχε τα απαιτουμενα προσοντα το θυμαστε?δεν εχει πτυχιο

    /

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θυμάσαι?
    Πασβαντίδης, Γαργαλάκος, Μπουγιουκλάκος (εκείνος ο ψευτοηθοποιός), Γιομπαζολιάς κλπ.
    Θυμάσαι τα "λουλούδια" εκείνης της εποχής?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Χάρης Πασβαντίδης, η χαρακτηριστική φωνή (μαζί με Γκιώνη και Γαργαλάκο)του Κου-ράδιου Αθήνα, το trademark του αυριανισμού, είναι ένας σπουδαίος δημοσιογράφος, αλλά και ανιδιοτελής πολιτικός. Εκεί, όμως, που θα θέλαμε να σταθούμε είναι σε μια άλλη ιδιότητά του: αυτή του γοητευτικού άνδρα, του γητευτή του θήλεος, του κομψού nobleman, του δανδή. Όπως είναι ευρύτερα γνωστό, σε πολιτικούς, δημοσιογραφικούς και κοσμικούς κύκλους, ο Χάρης κάνει θραύση στις γυναίκες - και μάλιστα διακομματικώς. Ενώ οι άρρενες τον αντιμετωπίζουν με πρωτοφανή ζηλοφθονία. Και πώς να μην συμβαίνει αυτό... Γυμνασμένο κορμί (ίσως από τις αφισοκολλήσεις τις δεκαετίες '80 και '90, αλλά και όταν, ως βαστάζος, σήκωνε ψηλά τα πανό του σοσιαλισμού), και λαμπερό, παιδικό και ανυπόκριτο χαμόγελο - ένα χαμόγελο που μόνο ευφυία αποπνέει. Πώς να μην πέσουν στην παγίδα ενός τέτοιου χαμόγελου οι γυναίκες...

    "Οι άνθρωποι σπάνια προσέχουν τα παλιά σου ρούχα, εάν φοράς ένα μεγάλο χαμόγελο" (Lee Mildon), λέει το ρηθέν, αλλά δεν είναι αυτή η αιτία του πασβαντίδειου χαμόγελου. Γιατί ο Χάρης δεν έχει πια παλαιά ρούχα για να τα κρύψει.
    Έμαθε, βέβαια, αργά τα κοστούμια και τις γραβάτες - οι σοσιαλιστικές καταβολές του δεν επέτρεπαν τέτοιες μπουρζουάδικες παρασπονδίες. Έτσι, δεν έχει μεγάλη εξοικείωση με το σπορ της κλασσικής, ανδρικής ενδυμασίας, αλλά το προσπαθεί και, πράγματι, έχει κάνει βήματα προόδου στον τομέα αυτόν. Φορεί, πολύ συχνά, λαμέ κοστούμια, δυο νούμερα μεγαλύτερα από το κανονικό, ενώ μεγάλα αγοράζει και τα κολάρα των υποκαμίσων του, οπότε ο λαιμός πλέει μέσα στο σοσιαλιστικό κολάρο. Ένα ακόμη ενδυματολογικό χαρακτηριστικό του Χάρη είναι αυτά τα λαϊκά υποδήματα της μοδός, τα στενόμακρα μοκασίνια ή σκαρπίνια (βλ. photo), που έχουν γεμίσει τις βιτρίνες των καταστημάτων και τα πεζοδρόμια αστικών κέντρων και επαρχίας - αυτά τα ίδια που φορεί, μανιωδώς, και ο άλλος γόης της δημοσιογραφίας, ο Μανώλης Κοττάκης (επίσης κομψός και με γοητευτικό χαμόγελο). Μέσα στη μόδα, λοιπόν, και ο Χάρης, σαρξ εκ της σαρκός του καλόγουστου και εκλεπτυσμένου ελληνικού κοινού.

    Τέλος, να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι ο συμπαγής και λαοπρόβλητος πολιτικός φθάνει τον τομέα κομψότητα σε δυσθεώρητα ύψη με την περιποίηση που επιδαψιλεύει στα - κάπως λιπαρά, είν' η αλήθεια - μαλλιά του: εδώ και αρκετά χρόνια δεν αφήνει τρίχα άβαφη σε μια έντονη, κομψή και νεανική "κορακί" απόχρωση. Πάντα τέτοια Χάρη...

    ΥΓ. Ο Χάρης στον φυσικό του χώρο, το Κολωνάκι:

    http://4.bp.blogspot.com/_ZTJdfZr_T6s/SeT0fH0xpQI/AAAAAAAAAhU/-ABZ1Lh_Ypg/s1600-h/pasv2.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. να μη φαει και ο ΣΑΛιΑΡΗΣ Κος ΧΑΡΗΣ?ολοιμ του ΠΑΣΟΚ θα βολευτουν και οτι προλαβουν γιατι το πιθανοτερο λιγες ακομα θα ειναι οι μερες τους.ισως κανενα τριμηνο.μετα κυβερνηση εθνικης ενοτητας για να μπορουν να μας ξεκολιασουν χωρις βογγητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 3η Σεπτέμβρη 2009.
    Θησείο
    Ο Πασβντίδης γυρναέι στο πλήθος και με παλαιοκομματικό ύφος χαιρεταέι όποιν βρίσκει μπροστά του, προφανώς για να μαζεψει ψηφαλάκια ενόψει .. εκλογών

    Περιτριφυρίζονταν από άτομα που με περίεργο ύφος και περίεργες εκφράσεις που παραπέμπουν σε ΄χωρους υπόκοσμου

    ... και ο φοβερό κόσμος με εξίσου κόσμιο τρόπο τους λέει "βγάλτε επιτέλους τον σκασμό , όχι εδώ..!!!"

    ωτακουστής ... και ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ.... στο χώρο της εκπαίδευσης... έλεος ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΧΑΤΖΗ,ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ.Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 7000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΕΩΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΣΚΕ ΠΑΣΟΚ,ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ.Ο ΔΕ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΟΣ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ ΕΡΩΤΟΥΣΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚΑΤΖΗΣ,ΠΟΙΟΣ? Ο ΧΑΤΖΗΣ!!ΜΕΤΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΑΝ ΤΗ Ν.Δ.ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ. ΤΟΝ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ
    ΠΡΟΣ
    ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

    ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ,Ο ΑΛΛΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΤΛ ΚΙ Ο ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΣ ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ,
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΚΛΑΒΩΘΕΙΤΕ
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ
    ΤΟΥΡΚΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙΣ.
    ΜΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ?
    ΘΕΛΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ?
    ΠΑΡΤΑ ΛΟΙΠΟΝ:

    Γ.Α.Π ΩΣ ΤΑ ΕΦΤΑ ΛΕΓΟΤΑΝ ΤΖΕΦΡΥ

    ΣΑΜ....ΚΑΙ ΓΕΡΟΥΛ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΠΕΝΑΚ.....

    ΒΕΝΙΖ...ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ?

    ΧΡΥΣΟΧ....ΠΩΣ ΛΕΓΟΤΑΝ?

    ΡΑΓΚ...... ,
    ΔΙΑΜΑΝΤ.......,
    ΧΡΙΣΤΟΦΙΛ.......,
    ΔΡΑΓΩ......,
    ΣΗΜ......,
    ΤΣΟΧ.......,
    ΑΡΣΕΝ......,
    ΡΟΖΑΚ.....
    ΕΒΕΡ......,
    ΒΑΡΒΙΤ.....,
    ΚΑΨ...,
    ΚΑΡ.......Τ/ΣΠΟΡΟΣ

    ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΓΕΤΩΝ
    - ο τότε υφυπουργός Εξωτερικών Μάριος Καψής
    - ο τότε υφυπουργός Παιδείας Αλαίν Ιωάννοβιτς
    - πρώτος σύμβουλος Ιδρύμαος Στρατιωτκής Βιομηχανίας Σαμπι Σαμπατάι
    - στέλεχος της ΔΕΗ Ραφαήλ Μωισής, Ισαάκ Λεβή
    - στον ΟΣΕ Σμουήλ Κοέν
    - κορυφή Ραδιοτηλεοπτικού Ιδρύματος Μαρία Ρεζάν, Μπιάνκα Κοέν, Ζακ Μεναχέμ
    - επικεφαλής Διοίκησης Τηλεποικωνιών Αβραάμ Μορντος, Χαίμ Καπέτας, Βενιαμίν Αλμπαλάς
    - διοικητικό συμβούλιο της Τράπεζας Ελλάδας, Μ. Λεβή, Αλβέρτος Κοέν, Πάνος Μπεχουλίνιο,
    - Ανώτατο πανεπιστημιακό Συμβούλιο Χαναάν Αζάριος, Βενιαμίν Ακαλάι, Χρήστος Κρισίπης, Χ. Περέζ, Χ. Ρόζενστειν



    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ.

    ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΑΚΙ.

    Έλληνες προσκεκλημένοι της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ
    - Ντόρα Μπακογιάννη, Ελλάδα (υπουργός Εξωτερικών)- Αννα Διαμαντοπούλου, Ελλάδα (βουλευτής ΠαΣοΚ)- Ι. Παπαθανασίου, Ελλάδα (υπουργός Οικονομίας)- Γ. Αλογοσκούφης, Ελλάδα (πρώην υπουργός)- Γ. Δαυίδ, Ελλάδα (επιχειρηματίας, πρόεδρος Coca-Cola 3Ε)
    Παλαιότερα είχαν παραβρεθεί οι Αντ. Σαμαράς και ο Θ. Πάγκαλος . Επιπλέον το 2005, προσκλήθηκαν οι Κ. Καραμανλής, Γ. Παπανδρέου (να ...; η κληρονομική διαδοχή !).

    12 Ιανουαρίου 2010 7:25 π.μ.
    Ανώνυμος είπε...
    ΑΣ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΚΟΛΟΝΗΣΙ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
    ΤΩΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΠΟΣΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ ΑΦΗΣΕ Ο ΙΜΠΡΑΗΜ

    ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ

    Ο ΔΕ ΤΡΙΤΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΙΟΣ ΚΑΡ......(ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ)ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΕΠΙΔΕΞΕΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΣΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ.

    ΤΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ?
    ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

    ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΥΣ ΦΑΛΑΓΓΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΣ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΚΟΛΟΝΗΣΙ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
    ΤΩΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΠΟΣΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ ΑΦΗΣΕ Ο ΙΜΠΡΑΗΜ

    ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ

    Ο ΔΕ ΤΡΙΤΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΙΟΣ ΚΑΡ......(ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ)ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΕΠΙΔΕΞΕΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΣΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ.

    ΤΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ?
    ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

    ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΥΣ ΦΑΛΑΓΓΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΡΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ 5Η ΦΑΛΑΓΓΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ 5,40 ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΠΑΚΩΝ/ΝΟΥ ΤΑ ΧΑΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ 56 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ ΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΔΗΛΑΔΗ 280000000 ΕΥΡΩ ΘΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.ΡΕ ΟΥΣΤ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ας προστεθεί ότι τα λαϊκά αυτά παπούτσια που συνηθίζει να φοράει ο Χάρης (τα στενά, μακρουλά με ελαφρύ τετραγωνισμό στο μπροστινό μέρος) είναι τα άλλως πως γνωστά ως "πεθαμενατζίδικα" ή "κωλομπαράδικα", τα οποία κάνουν θραύση στις λαϊκές αγορές Αθηνών και περιχώρων, στις οποίες παρεπιδημεί (ας όψεται το καθήκον) ο συμπαθής αντινομάρχης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Επιλογή της Κατσέλη κι αυτό το λαμόγιο. Έχει στρατολογήσει ολόκληρο στρατό η κυρία με λαμόγια και προβάλλεται ως διάδοχος. Ο ΓΑΠ δεν έχει αντιληφθει τίποτα; Καμάκας, Μαρία Παπαγεωργίου, Πασβάντης, Δ/ντης γραφείου της ο δικηγόρος - εκβιαστής. Ο Υφυπουργός στη Θσσαλονικη που δεν έχει ακομη αρμοδιότητες και η πούστρα του φόρτωσε τριγύρω τα παραπάνω λαμόγια γιατί δεν μιλά; Μήπως επειδή ο ρόλος του είνια διακοσμητικος για να εξαπατήσει το ΠΑΣΟΚ τους Βοερειοελλαδίτες για την κατάργηση του Υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης; Σε υπονομεύουν ΓΑΠ αλλά εσύ διαβουλεύσεσαι. Διώξε αυτό την αλητοπαρέα της Κατσέλη που πρώτη περιμάζωξε το έτερο φρούτο τον Γιάννη Παπακωνσταντίνου στο ταμείο της, συγνώμη, γραφείο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΜΙΑ ΤΗΝ ΔΡΕΤΑ ΤΗΝ ΣΚΥΛΑ
    ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΑΣΒΑΝΤΙΔΗ..
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΜΕ....ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ.

    Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς Κο Βερναρδάκη.
    Κε Βερναρδάκη μπορεί στις 10/9 να είχατε στα ταμεία του Ο.Α.Ε.Δ. 710.000.000 € . Μέχρι όμως την ημέρα που παραιτηθήκατε δεν μας λέτε πόσα υπήρχαν στο ταμείο. Γιατί γνωρίζοντας για την πανωλεθρία που ερχόταν ένας Θεός ξέρει πόσα φάγατε εσείς και το σκυλολόι που σας περιέβαλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μετά τους… κουμπάρους από τις Βρυξέλλες, ήλθαν και οι άλλοι από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για να πουν τα… χρόνια πολλά στην κυβέρνηση των 100 ημερών.

    Μέσα σε ένα συνονθύλευμα μέτρων που ανακοινώνονται, θα ανακοινωθούν ή παίρνονται πίσω έπειτα από αντιδράσεις, το οικονομικό επιτελείο καλείται από σήμερα να δώσει πειστικές απαντήσεις στους υπαλλήλους του ΔΝΤ ότι είναι σε θέση να πετύχει το στόχο για έλλειμμα κάτω από 3%.

    Όμως, το όλο πρόβλημα (και δεν είναι μόνο της παρούσας κυβέρνησης) είναι πλέον ότι κανείς ξένος, κανένας οργανισμός δεν πείθεται από τις εξηγήσεις και τα στοιχεία που τους δίνουμε. Η διαρροή από τις Βρυξέλλες (και αργότερα η διάψευση) ότι δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ποινικές κυρώσεις στην Ελλάδα για τα μαϊμού στατιστικά στοιχεία των τελευταίων ετών δείχνουν ακριβώς το έλλειμμα αξιοπιστίας που έχει αυτή τη στιγμή η χώρα.

    Οτι και να πουν στους ανθρώπους του ΔΝΤ δεν θα γίνουν πιστευτοί. Στο ΠΑΣΟΚ άλλωστε «τρώγονται» μεταξύ τους για τις πρωτοβουλίες που πρέπει να πάρουν, επομένως είναι δύσκολο να δώσουν στο ΔΝΤ να καταλάβει πως θα τα καταφέρουμε μόνοι μας προκειμένου να μην πτωχεύσουμε.

    Το πλέον σίγουρο είναι ότι και το κλιμάκιο του ΔΝΤ θα φύγει άπραγο από την Αθήνα αφού δεν θα βγάλει άκρη με το χάος που επικρατεί.

    Μια μόνη λέξη, όμως, από το στόμα τους είναι αρκετό για να ρίξει την Ελλάδα στα Τάρταρα.

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗΔΕΣ ..ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γιατί τέτοια έκπληξη; Μήπως οι υπόλοιποι υποψήφιοι της Β'Αθηνών, που τους έβαλαν για να συμπληρώσουν το ψηφοδέλτιο ήταν καλύτεροι; Όταν έρθει η σειρά τους να αποκτήσουν κάποια κυβερνητικές θέσεις όπως ο Πασβαντίδης θα βγουν και τα δικά τους άπλυτα στη φόρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση