GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάλι στο προσκήνιο η Αίγλη Μπαλαμάτση...

Μετά τον προεκλογικό διορισμό της από το παράθυρο στη Βουλή και τον μετεκλογικό διορισμό χωρίς πτυχίο στο ΔΣ του ΕΟΤ, τώρα εμφανίζεται και ...

Μετά τον προεκλογικό διορισμό της από το παράθυρο στη Βουλή και τον μετεκλογικό διορισμό χωρίς πτυχίο στο ΔΣ του ΕΟΤ, τώρα εμφανίζεται και ως υπεύθυνη της «ομάδας Επικοινωνίας και Νέων Μέσων του Γραφείου του Πρωθυπουργού». Πόσες θέσεις θα πάρει ακόμη το ...Green Girl (μετά τα golden boys της ΝΔ), όταν εκατοντάδες χιλιάδες πτυχιούχοι παραμένουν στην ανεργία;

Από τον Θανάση Λεπίδη
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
.
Α. Μπαλαμάτση: “ L'état, c'est moi!” (το κράτος είμαι Εγώ!)
Θα νοσταλγήσουμε τον …Ρουσόπουλο, σε σχέση με αυτούς που κατέλαβαν τις καρέκλες του Μαξίμου.
1)υπάλληλος Βουλής (νύχτα, παραμονές εκλογών επί κυβέρνησης ΝΔ, μαζί με άλλους διαφόρων κομματικών αποχρώσεων)
2) μέλος ΔΣ του ΕΟΤ μετά τις εκλογές (χωρίς πτυχίο). Διαβάστε τη σχετική αποκάλυψη εδώ.
3) και τώρα υπεύθυνη "ομάδας Επικοινωνίας και Νέων Μέσων του Γραφείου του Πρωθυπουργού"!!!
Να χαίρονται την αξιοκρατία και την λογοδοσία κάποιοι στο Μέγαρο Μαξίμου. Δεν καταλαβαίνουν ότι το νέο Green Girl εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Γιώργο Παπανδρέου και οφείλουν να τον προστατεύσουν;…
Όχι μόνο δεν ιδρώνει το αυτί τους, από την σκανδαλώδη κατάληψη δημοσίων θέσεων από ένα νεαρό άτομο χωρίς πτυχίο και με φτωχό βιογραφικό, αλλά σήμερα πληροφορηθήκαμε από την ίδια (πατήστε εδώ για να το δείτε), την αναβάθμισή της σε υπεύθυνη «ομάδας Επικοινωνίας και Νέων Μέσων του Γραφείου του Πρωθυπουργού».
Μετά τον σκανδαλώδη διορισμό, νύχτα και...

από την πίσω πόρτα στη Βουλή, λίγες μέρες πριν τις εκλογές, τον νέο διορισμό της στο ΔΣ του ΕΟΤ, χωρίς πτυχίο και χωρίς καμία επαφή με το αντικείμενο του τουρισμού, η κυρία Μπαλαμάτση μας ανακοίνωσε σήμερα, με «πομπώδες ύφος» περί «λογοδοσίας και διαφάνειας» (για ποιους κυρία Μπαλαμάτση οι παραπάνω λέξεις; Για το λαουτζίκο;) ότι είναι η ίδια …το κράτος! Που να ήξερε ο απόλυτος μονάρχης Λουδοβίκος ο ΙΔ’ όταν αναφωνούσε τη συγκεκριμένη φράση “” L'état, c'est moi," ότι θα έβρισκε σήμερα τόσο ταιριαστή εφαρμογή στην πολιτική πρακτική που ακολουθεί η κυβέρνηση, δίνοντας «αέρα» σε ορισμένους υπαλλήλους της.
Θα μάθει άραγε ποτέ ο ελληνικός λαός, με πόσους μισθούς και για ποιο συγκεκριμένο έργο χρηματοδοτεί αυτά τα άτομα; Πως είναι δυνατόν να μπορούν να ανταπεξέρχονται σε όλες τις υπηρεσιακές ανάγκες αυτοί οι πολυθεσίτες πρώην κομματικοί και νυν κυβερνητικοί υπάλληλοι;
Την ίδια ώρα ο πρωθυπουργός και ολόκληρη η κυβέρνηση δηλώνουν ότι παλεύουν να μειώσουν το δημόσιο χρέος, αποκλείοντας τα golden boys και τους παχυλούς μισθούς. Ποιόν νομίζουν ότι θα πείσουν όμως όταν συμβαίνουν τέτοια κρούσματα;
Εκατοντάδες χιλιάδες οι άνεργοι στη χώρα βλέπουν όλες τις ελπίδες τους να καταρρέουν, αφού τα νέα green-boys & girls, με την ευλογία και την κάλυψη της νέας κυβερνητικής εξουσίας ήρθαν να αρπάξουν όχι από μία, αλλά πολλές καρέκλες το καθένα. Και ξέρουν να τις κρατούν καλά…

47 σχόλια

  1. γεματο τετοιουσ και τετοιεσ εχι διπλα του ο γιωργοσ ..γιατι στην ερτ που φωναζουν για την παραγωγο χωρισ τα προσοντα και ολο το προηγουμενο φιλοσημιτικο επιτελειο ..αυτοι αγκαλιαζαν εγλυφαν προσκυνουσαν σιμιτη και μαυριζαν αντρεα και γιωργο και ολουσ τουσ παπαντρεικουσ αυτουσ γλυφουν και τωρα..και καλα στο μαξιμου δεν ξερατε δε ρωταγατε,βαγγελη μη κανεισ το ιδιο γιγαντα ..να τουσ παρεισ τα κεφαλακια στεγνα τεραστιε,καλομελετα κι ερχεσαι,και τα μυαλα στα καγκελα ...ακου πρωτα ο πολιτησ ..το αλλο με τον τοτακο το ξερατε.σαν τον μελιεσ και το τερασ ρε κραχτεσ του αμιμιτου δημοσιουπαληλοι των ροβεσπιερων καισαρικοι μελανοχιτωνεσ και εφιαλτεσ των θερμοπυλων και των θερμοκεφαλων ,στο πουτεχνειο ειμασταν και μεισ αλλα μεσα πιεροτοι κι ιαβεριδεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ
    ΠΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ - ΧΟΝΤΡΟ - ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΤΟΥ γιωργάκη.
    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η καριέρα της Αίγλης Mπαλαματση είναι ένα
    μήνυμα ελπίδας σε εκατοντάδες χιλιάδες άνεργους πτυχιούχους! Το ότι με ένα πτυχίο ΤΕΙ κατάφερε τόσα πολλά. Μάθετε από την Αίγλη Mπαλαματση, η δουλειά δεν είναι ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΧΑΛΑΛΙ ΒΡΕ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. “L'estate c est moi!” (το κράτος είμαι Εγώ!)
    ===================================
    ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ. ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ.
    ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ:
    L' etat c' est moi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μηπως ειναι ιερεια σε ναο της μασωνιας ;;
    φτου κακα ...

    ή μηπως κατεχει το ΚΑΜΑ ΣΟΥΤΡΑ καλυτερα και απο τη ΖΕΤΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ;;

    ΟΞΩΩΩ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επιτελους να αλλαξει τους Καραγκιοζηδες που καταψηφίσαμε και κυβερνουν ακομη.Εχουν σπασει τα νευρα μας.Και σεις Δεξιουληδες χτυπατε το κωλο σας οσο θελετε,εκτος αν πρεπει να ρωτανε εσας με ποιους θα κυβερνησει το ΠΑΣΟΚ.Στο τελος ολοι θα κριθουν.ΟΥΣΤ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλλιτερα Πρασινα κοριτσια παρα Χρυσοπληρωμενα Δεξια αγορια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν θα χρειάζεται να τάξει τίποτα ο ΓΑΠ!
    Αρκεί ένα τηλεφώνημα στην Ισλαμαμπάντ για να στείλουν delivery άλλο ένα εκατομμύριο ψηφοφόρους κραδαίνοντες τις παραδοσιακές ισλαμικές σπάθες.
    Αλλάου άκμπαρ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Kati ektos thematos. Eime ameriki kai vlepo ert sat . Kati den paei kala me tin ekpompi exei kolisei edo kai mia ora sto idio audio eno to optiko eine to kanoniko . Malon pinoun akomi ton proino kafe tous ekei mesa an kai mesimeri episeis prospathisa to site tis ert sto diadiktio xoris epityxia ti ginete >
    ????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ντροπή!!! για τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ και μόνο. Να παραιτηθεί απ τα πάντα. Δεν δικαιούται να μας κάνει νούμερο. Στην τελική δεν είναι το μοναδικό άτομο που αγωνιστηκε για το κόμμα. Είναι πολλά παιδιά που δωσανε την ψυχή τους... Ντροπη σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αλλη μια περιπτωση αριστης και οχι αρεστης που διαθετει και πτυχιο αλλα οχι με τη στενη εννοια...γαλαζοπρασινες βδελλες επι δεκαετιες πινουν το αιμα του ελληνικου λαου που καλειται τωρα να πληρωσει τους γαμους, τα βαφτισια τα εξοχικα, τα κ@@@σπιτα που ελεγε και ο μακαριτης ο Γιαννοπουλος, τους εξοπλισμους γραφειων και τις προεκλογικες εκστρατειες...Δε χρειαζεται πτυχιο ΘΡΑΣΣΟΣ και ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΙΑ χρειαζεται στις μερες μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία με αυτά που κάνει Ο Γ. Παπανδρέου ο μικρός έχει βάλει τον Ελληνισμό σε ένα συγκεκαλυμμένο διωγμό (με το γάντι η με το βαμβάκι όπως λέει ο λαός) και μάλιστα μέσα στη χώρα μας.

    Είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία να διαλύσει αυτή την Πατρίδα.

    Αμφισβητείται η Λαϊκή Κυριαρχία μας , τα Πολιτικά μας δικαιώματα, η παιδεία μας ,και η θρησκεία μας.

    Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε ΟΛΟΙ οι Συνέλληνες,όλοι οι πατριώτες όπου και εάν ανήκουν πολιτικά και έξω από κόμματα και ιδεοληψίες να οργανωθούμε και να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα.

    Εάν τους αφήσουμε θα συνεχίσουνε να δρουν ανθελληνικά σύμφωνα με τις επιταγές των πατρόνων τους.

    Η Πατρίδα έχει μπει στο μάτι γνωστών ανθελληνικών κύκλων του εξωτερικού που ζητούν τη ολοσχερή διάλυσή της.

    Ας μιλήσουμε για το πρόβλημα με το σπίτι μας ,στο χώρο της εργασίας μας ,σε φιλικά μας πρόσωπα ,συγγενείς .

    Πολλοί από αυτούς , με τα προβλήματα της καθημερινότητας και την αποσιώπηση των μπουκωμένων Μ.Μ.Ε ,δεν έχουν αντιληφθεί το που μας πάνε.

    Ελάτε ΟΛΟΙ μαζί με βάση το άρθρον 120 του Συντάγματος των Ελλήνων να ενώσουμε τις φωνές μας και τις ανησυχίες μας για το μέλλον αυτής της Πατρίδας.

    Εάν απαιτηθεί να κατέβουμε και στους δρόμους ,στις πλατείες των πόλεων, να πάμε για παράσταση διαμαρτυρίας στη Βουλή και ότι άλλες ενέργειες απαιτηθούν για να σταματήσουμε τα δεινά που έρχονται.

    Έκαναν το Σύνταγμα των Ελλήνων ένα κουρελόχαρτο.

    ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!!!!!


    ETHEROVAMON

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι 100 πρώτες ημέρες σε … μια ημέρα
    Οι Financial Times γράφουν σε άρθρο τους ότι η Ελλάδα πολύ σύντομα θα βρεθεί εκτός Ευρωζώνης.

    Κορυφαία στελέχη της ΕΕ και της ΕΚΤ μας ρίχνουν απανωτές σφαλιάρες για τα μέτρα που δεν λαμβάνουμε και για τη δραματική καθυστέρηση της οικονομικής πολιτικής που θα ακολουθηθεί.

    Το spread αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς με αποτέλεσμα να δανειζόμαστε με τα επιτόκια που δανείζεται και η… Ουγκάντα.
    Το Χρηματιστήριο βούτηξε 5% κάτω από τους φόβους για κατάρρευση της οικονομίας.
    Οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι που έφυγαν πριν μερικές από τη χώρα φαίνεται να διαπίστωσαν ότι το έλλειμμα είναι μεγαλύτερο από 12,5%, ίσως και δύο μονάδες περισσότερο.

    Και μέσα σε όλα αυτά τα τραγικά η κυβέρνηση εμφανίζεται να παλινωδεί, ανακοινώνει αποφάσεις που τις παίρνει πίσω, χάνεται στη μετάφραση των γονικών παροχών και ο Χρ. Παπουτσής “ταπώνει” για δεύτερη φορά τον Γ. Παπακωνσταντίνου.

    Από την άλλη, στο Συμβούλιο της Επικρατείας η εισήγηση δικαστή κρίνει αντισυνταγματικά τα αυξημένα “πράσινα” τέλη που πλήρωσαν χιλιάδες πολίτες με αποτέλεσμα αν βγει ανάλογη απόφαση να βρεθεί σε δύσκολη θέση η κυβέρνηση.

    Τα χαράτσια πέφτουν σαν το χαλάζι, ο υπουργός Οικονομικών ανακοινώσει μέσω τηλεόρασης ότι σκέφτονται να επιβάλλουν φόρο στις τράπεζες, τις επιχειρήσεις και άλλους κλάδους (κλινικές) που δεν πληρώνουν ΦΠΑ με στόχο την ενίσχυση του ασφαλιστικού.

    Ο Α. Λοβέρδος, για προφανείς δικούς του λόγους, βγαίνει και λέει ότι ο ΟΑΕΔ δεν έχει να πληρώσει τα επιδόματα ανεργίας αν δεν πάρει 60 εκατ. ευρώ. Ο Γ. Παπακωνσταντίνου βγαίνει και τον διαψεύδει ενώ παράλληλα αποκαλύπτεται ότι η εισφοροδιαφυγή τους τελευταίους μήνες σε ΙΚΑ και ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ) έχει φτάσει τα 5,5 δισ ευρώ.

    Η Εφορία ζητά τα χρέη της Εκκλησίας από απλήρωτο Φόρο Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας και οι μητροπολίτες ετοιμάζονται να σηκώσουν μπαϊράκι.
    Οι φαρμακοποιοί στην Αττική υποστηρίζουν ότι τους χρωστά το ταμείο του Δημοσίου πάνω από 130 εκατ. ευρώ και σταματούν να δίνουν φάρμακα επί πιστώσει.

    Οι αγρότες ζεσταίνουν τις μηχανές των τρακτέρ και από την ερχόμενη Παρασκευή κατεβαίνουν στους δρόμους.

    Όλα τα παραπάνω γεγονότα έγιναν σε μία ημέρα… Το ΠΑΣΟΚ μπορεί πλέον ήσυχο να ανάψει την τούρτα των 100 ημερών.

    Όλα βαίνουν καλώς….
    Βουλιάζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία με αυτά που κάνει Ο Γ. Παπανδρέου ο μικρός έχει βάλει το Ελληνισμό σε ένα συγκεκαλυμμένο διωγμό (με το γάντι λέει ο λαός) και μάλιστα μέσα στη χώρα μας.

    Είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία να διαλύσει αυτή την Πατρίδα.
    Αμφισβητείται η Λαϊκή Κυριαρχία μας τα Πολιτικά μας δικαιώματα, η παιδεία μας ,και η θρησκεία μας

    Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε ΟΛΟΙ οι Συνέλληνες,όλοι οι πατριώτες όπου και εάν ανήκουν πολιτικά και έξω από κόμματα και ιδεοληψίες να οργανωθούμε και να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα.

    Εάν τους αφήσουμε θα συνεχίσουνε να δρουν ανθελληνικά σύμφωνα με τις επιταγές των πατρόνων τους.

    Η Πατρίδα έχει μπει στο μάτι γνωστών ανθελληνικών κύκλων του εξωτερικού που ζητούν τη ολοσχερή διάλυσή της.

    Ας μιλήσουμε για το πρόβλημα με το σπίτι μας ,στο χώρο της εργασίας μας ,σε φιλικά μας πρόσωπα ,συγγενείς .

    Πολλοί από αυτούς , με τα προβλήματα της καθημερινότητας ,δεν έχουν συνειδητοποιήσει το που μας πάνε.

    Ελάτε ΟΛΟΙ να ενώσουμε τις φωνές μας και τις ανησυχίες μας για το μέλλον αυτής της Πατρίδας.

    Εάν απαιτηθεί να κατέβουμε και στους δρόμους ,να πάμε για παράσταση διαμαρτυρίας στη βουλή και ότι άλλες ενέργειες απαιτηθούν για να σταματήσουμε τα δεινά που έρχονται

    Έκαναν το Σύνταγμα των Ελλήνων ένα κουρελόχαρτο

    ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ


    ETHEROVAMON

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ζητω η νεα παρεουλα...τρωνε και πινουν με τα χρηματα του ελληνικου λαου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Eίμαι εκτός θέματος ανάρτησης,αλλά
    αφού δημοσιεύω σχόλιο 1 φορά σέ 1
    ανάρτηση καί δέν υπάρχει παρεμφερής
    ανάρτηση,υποκλινόμενος γράφω.....
    καί τό χάρηκα...
    Είδατε τόν Εβραίο τί χουνέρι έκανε
    στόν Τούρκο Πρέσβη?
    α.Αναμονή
    β.άρνηση χειραψίας
    γ.ύπαρξη μόνο Ισρλαηλινής σημαίας.
    δ.χιχχιαοχού (αλλά ντροπή...),τόν
    Τούρκο Πρέσβη τόν καθήσανε σέ
    καναπεδάκι 0.5μ χαμηλώτερα.
    ΉΗΗΗΗ Ξευτύλα!!!!!
    Συνειρμοί επίσκεψης Ερντογάν στή
    Ρωσία,καλύπτονται από τό αντί-
    Μοσσάντ σήριαλ τής Τurkish tv.
    ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ
    ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΕΣ.(Η Βρεττανία είναι
    εκτός συναγωνισμού).
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μην είστε εμπαθείς ρε παιδιά.
    Μπορεί να έχει άλλα προσόντα.
    Να παίζει καλό κλαρίνο πχ.
    Να μην δούμε κανένα να πηγαίνει μπροστά εδώ στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Είστε γελίοι....τι σας πήραξε δηλαδη; που το κορίτσι έχει ικανότητες που κάποιοι κακομοίρηδες ιντερνετάκηδες σαν και του λόγου σας δεν μπορέσατε ποτέ να αποκτήσετε και έτσι δεν μπορέσατε να κάνετε τίποτα παραπάνω στη ζωή σας απο το να σκορπάτε τη χολή σας στο press gr....αντε βρε...και στα Κωλοπετινίτσα News....η κ, Μπαλαμάτση δεν αμοίβεται για τη θέση της στον ΕΟΤ. Επίσης η κ. Μπαλαμάτση "έκτισε" ολόκληρη τη διαδικτυακή πολιτική του ΠΑΣΟΚ όλα αυτά τα χρόνια, με τεράστια επιτυχία....Δεν κατάλαβα απο πότε "ζηλεύουμε" όποιον πετυχαίνει....α το ανέκδοτο με τον γάιδαρο του γείτονα το ξέρετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η Αγλαϊα προαλειφεται επίσης για την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, αν μπορέσει ο Πρόεδρος (όχι αυτός-ο άλλος) να σουτάρει το Ζίκο, ενώ αν της φάει τη θέση ο Αλέφαντος θα γίνει η νέα Πρόεδρος της ΑΕΚ από κοινού με τον Κοζώνη, ο οποίος εκδήλωσε ξανα το ενδιαφερον του οταν πληροφορηθηκε για την Αγλαια και είναι άλλωστε και εξ αγχιστειας εξάδερφος του Προέδρου (αυτουνού-όχι του άλλου).

    Οι φήμες λένε επίσης ότι o Νίκος Καρβέλας παραιτηθηκε απο την επιτροπη του Greek Idol, όταν έμαθε ότι η Αγλαια χωρίς τις στοιχειώδεις μουσικές γνωσεις θα ηταν μέλος και σε εκεινη την επιτροπη.

    Οι δικες μου πληροφοριες πάντως Χάρη δεν λενε τιποτα για την αρχιμανδριτικη ιδιοτητα, αν γνωριζετε κατι άλλο ή αν έχει συζητηθει στο προσφατο Υπουργικό Συμβουλιο παρουσια του Αρχιεπισκοπου, παρακαλω μοιραστειτε το μαζι μας.

    Με εκτιμηση
    Αχ.Πρωταοπολίτης
    Μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Φίλων Αγλαϊας (Π.Ε.Φ.Α.)-Aglaia rules

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αγράμματε Λεπίδη,

    το σωστό είναι:

    "L´état c´est moi!" dit le Roi Soleil.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. GIORGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKI ADE GAMISOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. gap malaka kathiki
    BAGLAMATSI FATOUS TA OLA KALA KANEIS AFOU ESI EISAI TO PASOK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ριχάρδε παραιτήσου , αμέσως , για να μην
    Ψηφιστεί από την βουλή το μεγαλύτερο προδοτικό νομοσχέδιο που έγινε ποτέ ,δηλαδή για το ΜΕΤΑΝΑΣΕΥΤΙΚΟ , που ετοιμάζει σε μερικές ημέρες το ΠΑΣΟΚ .
    Μέχρι τώρα ήσουν ένα κοινός προδότης ,
    τώρα δα γίνεις ένα πολύ μεγάλος προδότης ,
    που θα στιγματιστείς για πάντα .
    Μην είσαι τσιγκούνης σύνταξη και εφάπαξ ,
    θα πάρεις πολλές χιλιάδες ευρώ .
    Αν τώρα θες να το υπογράψεις και
    παραιτηθείς όταν λήγει η θητεία σου ,
    δηλαδή σε μερικούς μήνες ,
    ασφαλής πλέον εσύ και οικογένεια σου
    θα είναι μόνο η Νιγηρία , το Σουδάν , το Αφγανιστάν ,
    η Αλβανία ,το Μπαγκλαντές , το Πακιστάν ,
    δηλαδή από εκεί που είναι οι κολομετανάστες σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ σας καλεί να τιμήσουμε τους μεγάλους Νεκρούς της νεώτερης Ελλάδας. Τους Έλληνες Ήρωες, που με την θυσία τους στα Ίμια τον Ιανουάριο του 1996, υπερέβησαν εαυτούς διασώζοντας την Εθνική μας αξιοπρέπεια. Την ίδια αξιοπρέπεια, την οποία οι μειοδότες πολιτικοί προσπαθούν να τσακίσουν, ξεπουλώντας τα Εθνικά συμφέροντα, αλλά και με ένα νομοσχέδιο που δίνει την Ελληνική Ιθαγένεια σε εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς!

    Για να δείξουμε, πως υπάρχουν ακόμα εκείνοι που όπως και τη θλιβερή ημέρα του 1996, αντιστέκονται ακόμα στο ξεπούλημα της Πατρίδος. Αντιστεκόμενοι, στο «μέλλον» που επιφυλάσσουν στον Ελληνικό λαό, ενώπιον της ολοκληρωμένης υποβάθμισης του κοινωνικού μας βίου. Εκείνου του αυτοκτονικού «μέλλοντος», που μας σκιάζει απλώνοντας την αύρα του από τα σύνορα, στις γειτονιές, τις οικίες και την ψυχή του Έλληνα.

    Για να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στον συμβιβασμό και την πολιτική νωθρότητα. Διότι εκείνοι που την ύστατη στιγμή έπεσαν υπέρ Πατρίδος ήταν αδιαπραγμάτευτα συνεπείς με την Ιστορία και τις αξίες της πραγματικής Ελλάδος. Όχι της «Ελλάδος» των φερέφωνων και των υποτακτικών. Όχι της «Ελλάδος» την οποία οδηγούν πολιτικά ράκη, των συνδιαλλαγών και των συμφωνιών με τους επιβουλείς της. Όχι της «Ελλάδος», της θεσμοθετημένης δουλείας στον παγκόσμιο αφέντη. Και ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΗΧΗΡΟ ΟΧΙ στο αισχρό νομοσχέδιο για την απόδοση Ελληνικής Ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες. Διαδηλώνουμε για μια Ελλάδα Ελεύθερη και Ισχυρή. Για την Ελλάδα που ανήκει στους Έλληνες!
    ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΠΛΑ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ (ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ) ΣΤΟ (ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΟ) ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ, ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.

    ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ

    ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣΤΕΙΛΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ
    Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΗ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΣΤΑ ΤΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΗΛΕΙΑ ΣΑΣ
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΑΠ

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΟΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ

    ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΟΚΤΟΡΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ ......

    ΑΙΓΛΗ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΘΕΣΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΥΠΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΛΑ ... ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΛΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΘΔΕΙΑ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ade vre !! bravo
    ade kai me ena kalo paidi tora !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΤ ΓΙΑ
    Α ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙΣ

    primeminister.gr webteam
    το blog της Ομάδας Επικοινωνίας και Νέων Μέσων του Γραφείου του Πρωθυπουργού.

    ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΑΙΓΛΗ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ

    ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΕΛΙΟΓΡΑΦΟΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

    ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ......

    ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ

    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΦΙΛΕ ΜΑΣ 13 Ιαν 2010 1:39:00 μ.μ.
    ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΠΤΥΧΙΟ ΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑΥΜΑ

    ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΜΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ

    ΤΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΑΖΙΑΝΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ


    ΜΠΡΑΒΟ 13 Ιαν 2010 1:49:00 μ.μ.

    ΓΑΛΟΜΑΘΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ “L'estate c est moi!” ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ !!!

    ΤΟ ΣΩΣΤΟ 13 Ιαν 2010 3:57:00 μ.μ.

    ΕΙΝΑΙ ΧΕΣΕ ΜΕΣΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΑΜΕ ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ , ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ...

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΙΓΛΙΤΣΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕΣ [ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΣΤΗΣΕΣ ΚΑΤΙ ΣΕ 100 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 100 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μπράβο ρε Γιωργαρε, μετά την Ματσούκα και τα αλλα κοριτσια η αιγλη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Το σωστό μήνυμα είναι ότι δίνει πολλές ελπίδες στους χιλιάδες ανέργους των ΤΕΙ
    με η και χωρίς πτυχίο
    ότι τους περιμένει μια θέση στο Μαξίμου
    !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Η Αγλαία και ο Πρωθυπουργός
    Τσίου-Τσίου.
    ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.
    Οι βλαβερές συνέπειες των Ναρκωτικών
    στις οθόνες της Τηλεοράσεων.
    Πασόκ. Είμαστε για λύπηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Δεν κατάλαβα τι είδους ρατσισμός είναι αυτός; ποιός νόμος ορίζει ότι πρέπει να εχει κάποιος πτυχίο των βοιδοπανεπιστημίων μας για να ορισθεί μέλος σε ΔΣ κάποιου Οργανισμού;
    Σιγά την ποιότητα της μόρφωσης και της γνώσης που πήραμε από τα πανεπιστήμια της πλάκας.
    Με την λογική σας ο CEO της TELEFONICA, η μεγαλύτερη τηλεπικοινωνιακή εταιρεία της Ευρώπης και Ν.Αμερικής, που δεν έχει κανένα πτυχίο θα έπρεπε να εέίχε μείνει κλητήρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Η Μαργαρίτα πόσα πλήρωσε
    για να κάνει
    με γονική παροχή
    Πρωθυπουργό τον Γιωργάκη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Η ΝΕΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αν εμφανιζόταν ένα 19χρονο να αναλάβει projects στους ολυμπιακούς αγώνες θα έσκαγαν στα γέλια οι "υπεύθυνοι", το ότι έκαναν εξαίρεση για την αγλαία ακούγεται πολύ κάπως. Στο τέλος θα τη βγάλουν και παιδί θαύμα στο project management.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αποκaλυψη

    αυτες ειναι οι τιμες

    πιαστε και πληρωστε και γινατε πανεπιστημιακοι ανεξαρτητα αν ιστε Πασοκ ή όχι ο λαδωμα δεν εχει κομμα

    Ολοι τα πιάνουν!!


    Οι δεξιοι πανηγυριζουν με αυτους στο Παιδεiας

    Λeκτορας 50.000 χιλαδες

    επικουρος 75.000
    καθηγητης 100.000

    Ωτακουστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2010
    έναρξη λειτουργίας του primeminister.gr
    Όπως είναι γνωστό, ο σημερινός πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, έχει βαθιά πίστη στην χρήση του διαδικτύου ως εργαλείο συμμετοχής, διαφάνειας και λογοδοσίας. Δυστυχώς, στις 4 Οκτωβρίου 2009, βρεθήκαμε αντιμέτωποι με ένα αναπάντεχο πρόβλημα: διαπιστώσαμε πως είχε διαγραφεί εξ ολοκλήρου η ιστοσελίδα του πρωθυπουργού που βρισκόταν στην διεύθυνση primeminister.gr.

    Σήμερα, 13.1.2010, ξεκινάει ξανά την λειτουργία του το primeminister.gr, ο διαδικτυακός κόμβος του Πρωθυπουργού της Ελλάδας. Ο σχεδιασμός και η διαχείρισή του γίνεται από την Ομάδα Επικοινωνίας και Νέων Μέσων του Γραφείου του Πρωθυπουργού.

    Θέλαμε η διαχείριση του site του Πρωθυπουργού να γίνει με όρους διαφάνειας και λογοδοσία. Τα βασικά προβλήματα λύθηκαν και προχωράμε! Ο πρώτος μας στόχος, είναι να υπάρχει ένα έγκυρο σημείο ενημέρωσης για την δραστηριότητα, τις δηλώσεις και τις θέσεις του Πρωθυπουργού. Θεωρούμε, ότι σε πολύ μεγάλο βαθμό, το έχουμε επιτύχει.

    Ο επόμενος στόχος μας είναι να αποτελέσει το primeminister.gr μία πλατφόρμα με βάση την οποία να μπορούν να δημιουργούν και άλλοι, να διαθέτει τις πληροφορίες που περιέχει με τον πιο ανοικτό τρόπο, να αποτελέσει το πρότυπο για την διαδικτυακή παρουσία του συνόλου της κυβέρνησης.

    για την ομάδα Επικοινωνίας και Νέων Μέσων
    του Γραφείου του Πρωθυπουργού,
    Αίγλη Μπαλαμάτση
    Αναρτήθηκε από Aigli Balamatsi (κατα Mπαμπινιώτη γράφεται: Mpalamatsi) στις 01:37

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Γελοίοι του press.gr με τα ψέμματά σας!! Πάλι βλακείες και ψέμματα λέτε!!

    Άντε στις 10 μονάδες διαφορά σας, που θα μιλήσετε και εσείς για νεποτισμό..

    ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!

    ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΟ ΣΑΣ.. ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. κατω τα χέρια απο την Μόνικα του Γιώργου......μπορεί να λερωθείτε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Η Κα Μπαλαμάτση είναι απλα ΓΑΜΑΤΗ!!!! Μακάρι να ειχαμε και αλλεσ 10 σαν και αυτήν! Κα Μπαλαμάτση και προθυπουργοσ της χώρας σασ ευχομαι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Το κοριτσι εχει προσοντα! Α!! Ολα κι΄ολα! Αφου δεν μπορουμε να κανουμε ενα ντου και να μετρησουμε τα πλευρα σε μερικους απο δαυτους καλα μας κανουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση