GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεύμα του Λαλιώτη στα Δολιανά...

...με τον Ν. Σηφουνάκη και τον Σ. Φυντανίδη. Οι ανησυχίες του πρώην γραμματέα του ΠΑΣΟΚ και η προσπάθεια επαναπροσέγγισης με το Μέγαρο Μαξί...

...με τον Ν. Σηφουνάκη και τον Σ. Φυντανίδη. Οι ανησυχίες του πρώην γραμματέα του ΠΑΣΟΚ και η προσπάθεια επαναπροσέγγισης με το Μέγαρο Μαξίμου...
.
Από τον Δημήτρη Τριπολίτη
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Ο Γιώργος Παπανδρέου πέρασε το Σαββατοκύριακό του στο Ελληνικό της Αρκαδίας και όπως γράφτηκε (διαβάστε σχετικά εδώ) είχε συνάντηση, προφανώς τυχαία, και με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο που έχει εκεί το εξοχικό του. Μερικά χιλιόμετρα πιο πέρα, στα Δολιανά της Αρκαδίας, πέρασε τις μέρες της Πρωτοχρονιάς ο Κώστας Λαλιώτης ο οποίος έχει αρκετό καιρό να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό (τώρα κινδυνεύει να χάσει και το γραφείο του στην Ιπποκράτους επειδή εκεί κατασκευάζεται, μέσα στο κτήριο του ΠΑΣΟΚ, γυμναστήριο).
Σήμερα Κυριακή το μεσημέρι, ο κ. Λαλιώτης συνέφαγε στα Δολιανά με τον Νίκο Σηφουνάκη -ο οποίος εκτός από υπουργός Υποδομών διατηρεί πολύ φιλικές σχέσεις με την οικογένεια Παπανδρέου- και τον...

δημοσιογράφο Σεραφείμ Φυντανίδη.
Η συζήτηση, στη διάρκεια του γεύματος, είχε και πολιτικό περιεχόμενο καθώς εκφράστηκαν πολλές ανησυχίες, ο Κ. Λαλιώτης δεν κρύβει τους προβληματισμούς τους για τη "σοβαρότητα" της κατάστασης, ενώ ο κ. Σηφουνάκης φέρεται να παίζει το ρόλο "γέφυρας" με τον πρωθυπουργό ώστε ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ να ενεργοποιηθεί στο προσεχές διάστημα για τη στήριξη του κυβερνητικού έργου. Τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας "επαναπροσέγγισης" θα φανούν προσεχώς.

28 σχόλια

  1. ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΨΑ- ΑΜΠΕΛΗ ΟΤΙ ΣΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΣΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ. ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑΝ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΛΕΝΤΙ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΥΠΟΥ Λ...ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΧ ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΒΓΗΚΑΝ ΠΑΛΙ ΠΑΓΑΝΙΑ.

    ΩΧ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΚΟΚΚΑΛΑ

    ΘΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    - ΘΕΡΜΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
    ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ 4/10
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ!!

    Κι όμως ιδρύθηκε η πρώτη σοσιαλιστική Τράπεζα στον κόσμο.
    Πως;
    Όταν οι αρχές της Βενεζουέλας (εκεί υπάρχει ο Τσάβες, ο “ιδιόρυθμος” για τους δυτικούς…), αποφάσισαν να ελέγξουν 7 ιδιωτικές τράπεζες της χώρας, μεταξύ των οποίων τις Confederado, Canarias, Banpro Vivienda και Bolívar Banco, όλες ιδιοκτησίας του «επιχειρηματία» Ricardo Fernández (τώρα στη φυλακή για απάτες).
    Έτσι διαπιστώθηκαν οι παράνομες τραπεζικές συναλλαγές και οι απάτες των τραπεζιτών και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης 27 διευθυντικών τραπεζικών στελεχών (7 Δεκέμβρη 2009).
    Την ίδια ημέρα, ο πρόεδρος της χώρας Hugo Chávez εγγυήθηκε την ομαλοποίηση και κάλυψη των τραπεζικών αναγκών και υποχρεώσεων, με την νέα τράπεζα: την υπό ίδρυση Banco Bicentenario. Μάλιστα, απείλησε -στην κυριολεξία- με εθνικοποίηση όλες τις ιδιωτικές τράπεζες της χώρας, αν συνεχίζουν ν’ αρνούνται τη χορήγηση δανείων σε φτωχούς πολίτες.
    Έτσι η νέα σοσιαλιστική τράπεζα εγγυήθηκε για τις υποχρεώσεις των τραπεζών που κερδοσκοπούσαν σε βάρος του λαού και η κυβέρνηση της Βενεζουέλας, στις 16 Δεκέμβρη επέστρεψε στους 141.981 αποταμιευτές και συναλλασσόμενους με τις τράπεζες πολίτες, 228 εκατομμύρια bolívares (106 εκατομμύρια δολάρια).
    Η νεοϊδρυθείσα τράπεζα θ’ αποτελέσει μοντέλο «σοσιαλιστικής τράπεζας», όπως μπορούμε να διαβάσουμε και στην επίσημη ιστοσελίδα της. Μια τράπεζα που θα επιτρέψει στους πολίτες της Βενεζουέλας, σ’ όσους δεν έχουν δυνατότητα πρόσβασης στις παρεχόμενες υπηρεσίες των ιδιωτικών τραπεζικών καρχαριών, να λαμβάνουν δάνεια για ανάπτυξη και επιβίωση, πάντα υπέρ της κοινωνικής αλληλεγγύης.
    Είπατε κάτι;
    Α… ναι, ο Hugo Chávez είναι «δικτάτορας», αφού το διακηρύσσουν καθημερινά οι ΗΠΑ, οι Ευρωπαίοι σύμμαχοί της… αφού στην Κοπεγχάγη τους είπε ότι το πρόβλημα του κλίματος είναι η ασύδοτη καπιταλιστική ανάπτυξη… αφού απέλασε τον πρέσβη του Ισραήλ στη διάρκεια της εθνοκάθαρσης στη Γάζα… αφού… αφού… αφού…
    Με τη απλόχερη «ενίσχυση» που δόθηκε στις εδώ ιδιωτικές τράπεζες, για ν’ αντιμετωπίσουν τη δική τους κρίση, τις δικές τους απάτες κερδοσκοπίας, πόσες εθνικές τράπεζες θα μπορούσαν να ιδρυθούν και να στηρίξουν την εθνική οικονομική ανάπτυξη;
    Πάλι ονειροβατώ και παραμένω αιθεροβάμονος… Πως θα ρέουν οι μίζες και τα λάδια, αν υπάρχει εθνικός έλεγχος;
    Μάλλον δεν είμαι αρκετά εκσυγχρονιστής και σπουδαγμένος σε αμερικάνικα κολέγια…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΟΙ ΣΑΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ***** Εσύ ο απλώς άνθρωπος
    θα συνεχίσεις μα πληρώνεις αυτά τα
    καθάρματα του πασοκ ; ******

    ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΟΥΝ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΑ
    ΚΑΙ ..ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΟΙ ΝΕΟΙ
    ΠΑΙΛΑΙΟΤΑΤΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    _____ Φορολογική Αντίσταση._____

    Δείχνουν δόλο, ή βαριά αμέλεια σε εθνικά θέματα.
    Δόλο, ή βαριά αμέλεια σε ενεργειακά θέματα.
    Δόλο και βαριά αμέλεια σε φορολογικά και δημοσιονομικά θέματα

    Εισπράττουν χωρίς να μειώνουν τα έξοδα. Εξακολουθούν και σπαταλούν σαν να μην τρέχει τίποτα. Μας κοροϊδεύουν με επικοινωνιακά τρυκ.

    Τα λεφτά υπάρχουν; Φυσικά και υπάρχουν. Έχουμε ό,τι έχουμε, και θέλουν να μας το πάρουν κι αυτό. Για να το πετάξουν στην μαύρη τρύπα.

    Μιλάνε για παραοικονομία. Παραοικονομία είναι οι σκοτεινές και άνομες συμφωνίες σε βάρος μας. Ο εθνικός και οικονομικός μας ευτελισμός.
    Φτάνει. Φορολογική αντίσταση.______

    Αν 100.000 Έλληνες, αρνηθούμε να πληρώσουμε για 6 μήνες, θα πέσουν. Αν 200.000, αρνηθούμε να πληρώσουμε, θα πέσουν σε 3 μήνες. Αν 800.000 αρνηθούμε να πληρώσουμε, θα πέσουν σε ένα μήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κώστας Λαλιώτης ο οποίος έχει αρκετό καιρό να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό (τώρα κινδυνεύει να χάσει και το γραφείο του στην Ιπποκράτους επειδή εκεί κατασκευάζεται, μέσα στο κτήριο του ΠΑΣΟΚ, γυμναστήριο).
    makari

    me klotsies ekso o poustrolal.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποσο μας ελειψε ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ. Και ειχα μια καουρα να δω την αντιπαθητικη του μουρη . Δεν σας λεω τιποτε. Και σεις θα ειχατε παρει καποια απο τα κονδυλια ,, δημοσιοτητας,, και ξαναεπαναφερετε αυτον ΜΑΛΑΚΑ . Αντε γαμηθειτε ηλιθιοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νίκο Σηφουνάκη -ο οποίος εκτός από υπουργός Υποδομών διατηρεί πολύ φιλικές σχέσεις με την οικογένεια Παπανδρέου NAI NAI exoyme akoysta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι ανησυχίες του πρώην γραμματέα του ΠΑΣΟΚ και η προσπάθεια επαναπροσέγγισης με το Μέγαρο Μαξίμου...
    οξω φουστη οξω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητά φασισταριά και δεξιόμουτρα, επειδή θα ξαναδείτε εξουσία σε τουλάχιστον οκτώ χρονάκια, βρίστε λίγο ακόμα για να ξεθυμάνετε... είναι το μόνο που σας μένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στην τύχη αντιμετώπισαν τον Κακαουνάκη γιατί είχε σπάνιο σύνδρομο


    Βγήκε στο δελτίο του ALTER o γιατρός του Κακαουνάκη και είπε πως ο έπασχε απο μια σπάνια αρρωστια που 70 άτομα σε όλο το κόσμο έχουν. Λόγω αυτής...


    της σπάνιας αρρώστιας δεν ήξεραν πως να τον αντιμετωπίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΙ Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ. ΚΑΙ Ο ΦΥΝΤΑΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΦΥΝΤΑΝΙ ΗΤΑΝ Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ? ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΙΣΤΟΡΙΑ- Για να μην ξκεχνουμε!
    ===========
    ΜΕΤΑ τη μεταπολιτευση με τον Καραμανλη, τον θειο, πρωθυπουργο, ολοι ελπιζαμε σε μια καλυτερη εποχη απο την δικτακτορια και ώ του θαυματος ακουστηκε η μαγικη λεξη ΛΙΤΟΤΗΣ για ολους ταχα δηθεν.
    Περασαν 7 χρονια και ηρθε ο Ανδρεας που βρηκε ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ ξανα λιτοτης ταχα δηθεν.

    Το 89 επεσε το ΠΑΣΟΚ εν μεσω οικονομικων σκανδαλων και ηρθε η κυβερνηση εθνικης ενοτητας με την ιστορικη συμφιλιωση του Φλωρακη με την δεξια και προθυπουργο τον Τζανετακη και τον Ζολωτα.
    Ελα ομως που δεν μπορουσαν να πληρωσουν ουτε μισθους ουτε συνταξεις. Εκλογες και στην εξουσια ερχεται ο Μητσοτακης που αρχιζει να πουλαει οτι εβρισκε μπροστα του, τα τσιμεντα, ιδιωτικοποιηση οτε, πουλημα δεκο και παει λεγοντας.
    Τον ριχνει ο Σαμαρας με τον Συμπιλιδη για το θεμα διαλυσης της Γιουγκοσλαβιας και κατ' επεκταση των Σκοπιων και ερχεται παλι ο Ανδρεας χειρουργημενος και βρισκει αδεια ταμεια.
    Με την επιδεινωση της αρρωστιας του αναλαμβανει ο Σημιτης και εξαγγελει νεο προγραμμα ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ.
    Αυτο το εργο παιχθηκε μεχρι το 2004 οπου αφου πηραν (οτι ειχε ο λαος αποταμιευσει με χρονια δουλειας) στο χρηματιστηριο και φαγανε τον αμπακα καταχρεωσαν με δανεια την χωρα για την αναληψη των ολυμπιακων αγωνων και μοιραια πεσανε σαν ωριμα φρουτα.

    Ηρθε ο Καραμανλης ο νεωτερος, φρεσκος και με ονειρα επανιδρυσης του κρατους απο την σηψη και την διαφθορα. Παρελαβε ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ οικονομια με σωρεια σκανδαλων με υπευθυνους και υπαιτιους. Ομως ουδεις ποτε τιμωρηθηκε και αντ αυτου εβαλε τον αλογοσκουφη να μοιραζει και να χαριζει δισεκατομμυρια στους τραπεζιτες που σακατεψαν την κοινωνια ως νομιμοι τοκογλυφοι μαζι με μια καστα οικογενειων που εδω και χρονια ρουφανε το αιμα του δημοσιου.
    Εδω αρχιζει ο χορος των σκανδαλων ομολογα βατοπεδια siemens κουμπαροι sex και βια βαρθολομαιος αυτοκτονιες dvd,δικηγοροι σε καταθλιψη,της πουτανας δηλαδη εν μεσω κρισης.
    Το επανιδρυση εγινε επανα-χαλασμα και ο φρεσκος εφυγε ηρωικα νυχτα!
    Ηρθε ο ευγενικος ΓΑΠ να παραλαβει κι αυτος(!) ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και να χτυπησει την διαφθορα και να φτιαξει εκ νεου το κρατος που πλεον δεν υφισταται.
    Αυτη περιπου ηταν διαδρομη των τελευταιων 35 ετων με τα προσωπα αυτα πρωταγωνιστες.
    ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΙΑΣΟ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ;
    Για εμας οι φοροι και η λιτοτητα και για καποιους ακρατος πλουτισμος, χλιδη, προκληση και σταρχιδισμος.
    Μηπως πρεπει κατι να κανουμε πλεον σαν Λαος και οχι σαν μαλακες υπηκοοι φεουδαρχων;
    Μηπως πρεπει να απαιτησουμε την δημευση των περιουσιων ολων των πολιτικων που εμπλεχτηκαν σε σκανδαλα έμμεσα ή αμεσα;
    Μηπως καποιοι κυριοι μεγαλοσχημοι πρεπει να βλεπουν την ζωη τους πισω απο τις μπαρες;
    Ρωταω μηπως ειναι ωρα να ξυπνησουμε απο τον ληθαργο των συντεχνιακων και κομματικων συμφεροντων μας. Μηπως ηρθε η ωρα να γραψουμε στα αρχιδια μας τον fits mits morgan stanley και ολα τα αρχιδια τυπου νομισματικο ταμειο και ολα τα συναφη μπου@λα; Γιατι και ο βαθυς υπνος εχει το ξυπνημα του!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν 800.000 αρνηθούμε να πληρώσουμε, θα πέσουν σε ένα μήνα

    03 Ιαν 2010 10:09:00 μ.μ.
    =======================
    ΚΑΙ ΑΝ 1.500.000 ΔΕΝ κανουν φορολογικη δηλωση εισοδηματος εφετος, τοτε τις "αποδειξεις" που ζητανε θα τις βαλουν που;....

    Φυλακη ΔΕΝ προκειται να παμε, αρα ΘΑ ΛΟΓΙΚΕΥΤΟΥΝ
    και θα σταματησουν να ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ...


    Συμπερασμα: Εφετος ΚΑΝΕΙΣ να μην κανει δηλωση: αυτη θα ειναι η ΣΙΩΠΗΛΗ διαμαρτυρια μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ
    ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΜΕ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ !

    Το 2003, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών τον κατεδίκασε για συκοφαντική δυσφήμηση δύο βουλευτών και ενός Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, για την υπόθεση του Κτηματολογίου, υποχρεώνοντάς τον να καταβάλει αποζημίωση ύψους €140.000 σε έκαστο των εναγόντων. Τον Ιούνιο του 2006, ύστερα από πολυετή δικαστική διαμάχη, το Εφετείο Αθηνών κατεδίκασε τον Κ. Λαλιώτη για συκοφαντική δυσφήμηση του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
    ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν τον έχει ανάγκη τον Λαλιώτη ούτε ο Παπανδρεου ούτε το ΠΑΣΟΚ
    Ας καθίσει εκεί που κάθεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. O ΛΑΛΙΩΤΗΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ ΠΆΝΤΟΤΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΡΑΜΑΤΩΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ, ΜΟΝΟ ΔΕΙΝΑ ΕΠΕΣΩΡΕΥΣΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ. ΤΟΝ ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΑΚΡΙΒΑ. ΑΣ ΔΙΑΓΕΙ (ΟΧΙ ΔΟΛΙΩΣ) ΣΤΑ ΔΟΛΙΑΝΑ. ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ, "ΕΞ ΑΠ' ΑΝΕΚΑΘΕΝ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 1.27

    ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ...''ΑΓΡΑΜΑΤΩΣΥΝΗ''ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΝ Ο ΤΖΕΦΡΥ, ΑΝ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΜΙΝΕ'Ι'ΚΟ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΤΣΑΝΤ, ΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΟΠΟΛΩΝΟΒΟΥΛΓΑΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΝΕΛΛΗΝΙΣΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΙΑΝΝΑΡΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΥΠΗΚΟΟΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ, ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΕΛΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΩΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΤΗΝ ΠΟΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΑΙΜΑ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΥΜΗΣΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ
    ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.
    ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΟΥ
    ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ.

    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΗΜΜΑΤΑ
    ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΑΛΗΤΑΡΙΑ.

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ.
    ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗΝ
    ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΑΛΙΩΤΗ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΦΥΛΑΚΗ !!
    ΒΑΛΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ωχ αρχισαν τα οργανα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία.

    Οι Έλληνες είναι υπό συγκεκαλυμμένο διωγμό (με το γάντι λέει ο λαός) και μάλιστα μέσα στη χώρα τους.
    Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι οι Συνέλληνες,όλοι οι πατριώτες όπου και εάν ανήκουν πολιτικά.

    Ελάτε ΟΛΟΙ να ενώσουμε τις φωνές μας και τις ανησυχίες μας για το μέλλον αυτής της Πατρίδας.

    Ναι αξίζει να ξεσηκωθεί η νεολαία μας τα παιδιά μας και να κατέβουν στους δρόμους χωρίς κουκούλα και με κριτήρια το μέλλον του τόπου και το δικό τους.
    Και εμείς από κοντά .Να δουν ένα τίμιο αγώνα για την Πατρίδα χωρίς να μας προσπερνάν σύριζα από την μούρη μας με το σορό ,αυτοί που κάθε ημέρα προδίδουν τον λαό και την Πατρίδα τους.

    Χρειάζεται ένας νέος ανένδοτος με σύνθημα το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος των Ελλήνων φωνάζοντας ρυθμικά “εκατό και είκοσι” (120) αλλά αυτή τη φορά όχι με ένα Γεώργιο Παπανδρέου δίπλα μας αλλά με ένα Γιώργο-Τζέφρυ Παπανδρέου απέναντι από τον Ελληνικό Λαό για τις προδοσίες που έχει κάνει σε αυτό τον τόπο. Αυτός και οι όμοιοι του.

    Έκαναν το Σύνταγμα των Ελλήνων ένα κουρελόχαρτο.


    Μπήκαν στη πόλη οι οχτροί!!!!!

    Ο λαός δεν ξεχνά οργανώνεται νικά και αυτή τη φορά και τιμωρεί.

    Είναι Συνταγματική επιταγή να αντιδράσουμε ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!

    Δ Ε Ν Π Α Ε Ι Α Λ Λ Ο !!!!!!!!!

    Etherovamon

    Υ.Γ υπηρετώντας την Πατρίδα μου ορκίστηκα να φυλάττω πίστη σε αυτήν και το Σύνταγμα της χώρας και με κάνουν να νοιώθω επίορκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΡΕ ΔΕΞΙΑΡΕΣ....ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ....ΠΗΡΑΤΕ 33%; ΧΑΧΑΧΑΧ, ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ....ΒΡΕ ΤΟΝ ΕΥΓΕΝΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΣΟΥΜΠΙΤΟΣ Ο ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ....; ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ....ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ "ΣΥΝΤΡΟΦΑΚΙΑ" ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΛΙΦΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΥΤΑΝΕ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΨΙΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ, ΤΑ ΒΑΤΟ[ΠΕΔΙΑ, ΤΗ ΖΙΜΕΝΣ, ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ.....ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΣΑΣ....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ, ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟ 2013 ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΦΑΤΕ 20ΑΡΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ.Η ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥ ΑΥΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΛΗΡΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ.
    ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Άρχισε ο Λαλιώτης να πιέζει τον νέο Υπουργό Υποδομών, δηλ. στο Υπουργείο που ήταν για χρόνια και τίναξε την οικονομία της χώρας με τους απίθανα υπέρογκους προϋπολογισμούς έργων, που έκαναν ζάμπλουτους τους εθνικούς εργολάβους και όποιους άλλους από τις κυβερνήσεις τους προσκύνησαν. Τέτοια γεύματα δεν γίνονται τυχαία και έβαλαν και τον Φυντανίδη για να περάσει στον τύπο τις πιέσεις και πως πρέπει να γίνουν. Να θυμάστε η κατολίσθηση των Τεμπών έχει μεγάλο ψωμί και οι μεγάλοι εργολάβοι, που τους εκπροσωπεί ο Λαλιώτης θέλουν και αυτό.
    Γιώργο ή δεν καταλαβαίνεις ή δεν σε νοιάζει ποίοι θα μοιράζουν τις μίζες ή αφού έγινες Πρωθυπουργούς όλα τώρα στον αέρα, εσύ κάνε τα ταξιδάκια σου ανά τον κόσμο και η Ελλάδα με αυτόματο πιλότο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κε "04 Ιαν 2010 8:50:00 π.μ.", η δικιά μου "αγραμματοσύνη" δεν έβλαψε κανέναν, δεν έφαγε τα λεφτά του κτηματολογίου, δεν με έκανε ζάπλουτο μέσα από μίζες-χρήματα του ελληνικού λαού (και δικά σου προφανώς αλλά φαίνεται να μη σε ενοχλεί-νυν υπέρ πάντων το κόμμα), δεν με έκανε προαγωγό πασάροντας τη Βασούλα στον "σιδερένιο" όποτε αυτός είχε αγαμίες για να επιτύχω πολιτική ανέλιξη, δεν με έκανε υπουργό της συμφοράς, δεν μ' έφερε "τούβλα" μέσα σε pumpers. κλπ, κλπ.

    Και εν πάσει περιπτώσει, κομματικό κοπρόσκυλο είσαι και παρεξηγήθηκες, που σου θίξαμε το "πρότυπο-λαμόγιο"???. Μπορείς να μας πεις τι δουλειά κάνεις για να βγάζεις "τίμια" τον επιούσιο, και πόσο ωφελήθηκες από το κόμμα σου κραδαίνοντας τον πρασινοφρουρισμό σου, εις επίρρωσιν της κομματικής σου αφοσίωσης???. Συνδικαλιστής σιτιζόμενος δημοσία δαπάνη είσαι ή εισελθών από το κομματικό παράθυρο δημοσιοϋπάλληλος?
    Παπάρα, έ! παπάρα.
    Υ.Γ.:Αλήθεια, εσύ που είσαι γραμματιζούμενος, μπορείς να που πεις το εις "επίρρωσιν" τι σημαίνει και πόθεν προέρχεται ετυμολογικά, χωρίς να καταφύγεις σε λεξικά?
    (για την υπογραφή: Απόφοιτος του δημοτικού)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΡΕ Ο ΣΑΧΛΙΩΤΗΣ ΖΕΙ ? ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΡΕ ΠΑΛΛΟΥΚΑΡΙ ?
    ΠΟΣΟ ΣΕ ΠΕΘΥΜΗΣΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση