GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαψεύδει κάθε σχέση με τον Χριστοφοράκο...

...ο υπουργός Επικρατείας Χάρης Παμπούκης . «Ουδέποτε είχα επαγγελματικές, φιλικές ή έστω κοινωνικές σχέσεις με τον κ. Χριστοφοράκο», υποστ...

...ο υπουργός Επικρατείας Χάρης Παμπούκης
.
«Ουδέποτε είχα επαγγελματικές, φιλικές ή έστω κοινωνικές σχέσεις με τον κ. Χριστοφοράκο», υποστηρίζει ο υπουργός Επικρατείας Χάρης Παμπούκης, απαντώντας σε δημοσίευμα της «Ελευθεροτυπίας». «Από τις εμφανιζόμενες στο δημοσίευμα εγγραφές της γραμματέως του κ. Χριστοφοράκου προκύπτει ότι συστηματικά επεδιώκετο επαφή μαζί μου η οποία όμως δεν έλαβε ποτέ χώρα». Σύμφωνα με το δημοσίευμα στο ημερολόγιο του πρώην ισχυρου άνδρα της Siemens καταγράφονται τουλάχιστον οκτώ εγγραφές για συναντήσεις, συσκέψεις στο νομικό γραφείο του κ. Παμπούκη, τηλεγραφήματα κοινωνικού περιεχομένου, γεύματα κ.ά. την περίοδο 2004-5.
«Ουδέποτε είχα επαγγελματικές, φιλικές ή έστω κοινωνικές σχέσεις με τον κ. Χριστοφοράκο και τη Siemens και προφανώς με την διερευνώμενη υπόθεση», απαντά ο κ. Παμπούκης και...

προσθέτει: «Προς άρση οιονδήποτε εσφαλμένων εντυπώσεων διευκρινίζω ότι ουδέποτε προσκλήθηκα και φυσικά δεν παραβρέθηκα σε κοινωνικές εκδηλώσεις του κ. Χριστοφοράκου ή της Siemens και ουδέποτε έλαβα δώρα ή προσφορές από την εν λόγω εταιρία ούτε έχω πάει σπίτι του ή στα γραφεία της εταιρίας. Από τις εμφανιζόμενες στο δημοσίευμα εγγραφές της γραμματέως του κ. Χριστοφοράκου προκύπτει ότι συστηματικά επεδιώκετο επαφή μαζί μου η οποία όμως δεν έλαβε ποτέ χώρα».
Καταλήγοντας υπογραμμίζει: «Κανείς και τίποτα δεν θα με καταβάλλει από την υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος γενικά και ιδίως κατά την κρίσιμη περίοδο διερεύνησης υποθέσεων από τις εξεταστικές επιτροπές της Βουλής των Ελλήνων. Επαναλαμβάνω ότι η δημιουργία παραπλανητικών εντυπώσεων δεν εξυπηρετεί την αναζήτηση της αλήθειας, αποπροσανατολίζει, παραπλανά και συσκοτίζει τις πτυχές που πρέπει να αναδειχθούν για να λάμψει η αλήθεια και να αποδοθούν ευθύνες όπου και σε όποιον πρέπει».

18 σχόλια

  1. Ο ΑΞΙΟ"ΤΙΜΟΣ " ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΜΠΟΥΚΗΣ
    Και στο βάθος C4Ι
    ΜΙΖΕΣ ΤΡΕΠΕΝΛΗ - ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    Η «Εleυθεροτυπία» έχει εντοπίσει οκτώ τουλάχιστον «εγγραφές» αυτών των επαφών Χριστοφοράκου – Παμπούκη, σε μία περίοδο που ο πρώτος είναι πανίσχυρος και ο δεύτερος εκ των βασικών συνεργατών του Γιώργου Παπανδρέου, όταν εκείνος αναλαμβάνει τα ηνία του ΠΑΣΟΚ, στο μεταίχμιο των εκλογών του 2004. Οι επαφές των δύο δείχνουν να αφορούν τη σύμβαση του συστήματος ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων (το C4Ι), υπάρχουν στη δικογραφία της υπόθεσης Siemens, όμως δεν προκύπτει αμοιβή του κ. Παμπούκη, ως δικηγόρου ή ως συμβούλου του Μ. Χριστοφοράκου ή της εταιρείας.

    Στις 22 Φεβρουαρίου 2004 στο ημερολόγιο του Μ. Χριστοφοράκου η γραμματέας του, του μεταφέρει ερώτημα που της διατύπωσε ο Διονύσης Δενδρινός, υπεύθυνος για το C4Ι τότε, και εκ των βασικών στελεχών της Siemens. Γράφει λοιπόν στον Χριστοφοράκο ότι ο Δενδρινός ρωτάει «αν θέλει να πάνε μαζί αύριο στον Παμπούκη». Είναι προφανές ότι πρόκειται για την προετοιμασία μιας επαγγελματικής συνάντησης στο γραφείο του Χ. Παμπούκη με τον Μ. Χριστοφοράκο, πιθανώς και με τον Δ. Δενδρινό, σήμερα κατηγορούμενο για το C4Ι που έχει μάλιστα απολογηθεί από το καλοκαίρι του 2009 ενώπιον του 4ου ειδικού ανακριτή, αφού πρώτα συνελήφθη ως ύποπτος φυγής, γιατί ο κ. Ζαγοριανός εντόπισε γονικές παροχές… την κρίσιμη περίοδο.

    Και μεσημεριανό

    * Στις 7 Μαΐου 2004 σε άλλη χειρόγραφη σημείωση αναφέρεται: «Παμπούκης- επόμενη Τετάρτη lunch».

    * Στις 10 Μαΐου 2004 το ημερολόγιο Χριστοφοράκου γράφει: «Παμπούκης για Mittagessen (μεσημερινό φαγητό) από 24 Μαΐου και μετά».

    * Στις 11 Μαΐου 2004 ξαναγράφεται «Παμπούκης 2».

    * Στις 25 Μαΐου 2004, στο ίδιο ημερολόγιο, το ραντεβού με τον Μ. Χριστοφοράκο φαίνεται ότι κανονίστηκε για «13.30 G.Β. Corner, Γεύμα με τον Παμπούκη».

    * Ακολουθούν και άλλες επαφές τον Ιούνιο του 2004 και η γραμματέας του Μ. Χριστοφοράκου ξαναγράφει ότι αυτός πρέπει να επικοινωνήσει με Παμπούκη και ότι κάλεσαν μεταξύ άλλων, ο Αγγέλου, ο Σμπώκος κ.λπ.

    * Στις 8 Ιανουαρίου 2005 στα εισερχόμενα του γραφείου Χριστοφοράκου καταχωρίζεται μεταξύ άλλων ένα τηλεγράφημα από τον Χάρη Παμπούκη. Αυτός «ευχαριστεί πολύ για τις ευχές, εύχεται και αυτός υγεία, πρόοδο και προσωπική ευτυχία και επιθυμεί να γευματίσετε ένα μεσημέρι που μπορείτε».

    Από το 1996

    Αυτά καταγράφονται από τον Μ. Χριστοφοράκο, ενώ στον υπουργό Επικρατείας Χ. Παμπούκη πέφτει το βάρος της διευκρίνισης της σχέσης του με τον Νο1 της Siemens Ελλάδος.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Χ. Παμπούκης από το 1996 μέχρι και το 2001 είχε δύο θέσεις κυβερνητικής ευθύνης. Την περίοδο 1996-1997 ήταν ειδικός σύμβουλος του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών,
    ενώ τη διετία 1999-2001 είχε οριστεί από τον Γ. Παπανδρέου γενικός γραμματέας Διοίκησης και Οργάνωσης του υπουργείου Εξωτερικών. *

    ΤΡΕΠΕΝΛΗΗΗΗΗΗ... ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΜΩΡΕ
    ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΨΩΡΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ
    ΤΟ C4I ΜΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕ...
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΩΡΕ....
    ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΡΥΟΣ ΠΕΣΟΥΣΗΣ ΠΑΣ ΑΝΗΡ ΞΥΛΕΥΕΤΟ.
    ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Ο ΠΑΜΠΟΥΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΡΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΙ, ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΕ.
    ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ.
    ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΚΟΥΝΕ.
    ΟΙ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΗΔΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΙΟ ΑΠΛΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.
    ΣΑΠΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΣΑΠΙΛΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. #

    χαχαχαχαχα
    Ναι, τον πιστέψαμε.
    Τί είναι τούτοι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε.
    Τί ξεφτιλίκια είναι αυτά από ανθρώπους που θέλουν να περιούνται για σοβαροί? Ροχάλα.
    #
    Le canard says:
    30/01/2010 at 14:37

    Τρεπεκλής, Παμπούκης … και πολλοί άλλοι. Και οι δύο του περιβάλλοντος Γ.Παπανδρέου. Και οι δύο συνδέονται με C4i. Ο Παμπούκης είχε “διαψεύσει” σχέσεις με τον Τρεπεκλή για C4i (άραγε δεν συναντήθηκαν ποτέ στα λάντς της οικογένειας Παπανδρέου;). Παραείναι πολλές συμπτώσεις για να κάνουν ότι δεν ξέρουν τίποτε για τον φόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λέτε ο Παμπούκης να μας βγεί μπουμπούκι ; Πολύ νωρίς νομίζω οτι αρχισαν να φθείρονται αυτοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ, ΠΑΜΠΟΥΚΗ, ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ...

    ΠΑΜΠΟΥΚΗ, ΠΑΜΠΟΥΚΗ,
    ΤΣΙΜΠΑ ΕΝΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρε παιδιά, το αρνείται διότι τα έπερνε μαύρα! Είναι εποχές τώρα να του ζητήσει αναδρομικά ο Παπακωνσταντίνου; Να δώσουμε το κακό παράδειγμα στη κοινωνία ότι δε κόβουμε αποδείξεις;

    Είναι βαθύ το νόημα των δηλώσεών του! Πολύ βαθύ! Σαν το βαθύ ΠΑΣΟΚ ένα πράγμα!

    Παρακαλάω να γλινει ο Χριστοφοράκος το ελληνικό βαθύ λαρύγγι, αλλά δυστυχώς δε το βλέπω…….

    ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΕΠΕΝΛΗ
    ΤΟΝ ναύτη τον Αδελφικό του Γιωργάκη
    με τα 2,6 εκατομμυρια ευρω
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ C4I.

    ANTE ΛΟΥΚΟΥΜΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
    ΝΑ ΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε φουλ επίθεση Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΔΕΞΙΑ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΣΟΚ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΙΕΡΓΗΣΟΥΝ.
    Αθλιότατοι του Πασόκ πήρατε την εξουσία από την ΜΑΜΑ ΔΕΞΙΑ, ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΒΟΛΕΨΗ ΜΑΣ;
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ!
    Δεν ανανεώσατε τις συμβάσεις STAGE ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ;
    Τώρα θα νιώσετε ΤΟ ΒΟΎΡΔΟΥΛΑ μας στην πλάτη σας!
    Θέλετε Εξεταστική γιατί τάχα μου η ΓΕΡΜΑΝΟΣ αγοράστηκε από τον ΟΤΕ για τα μαγαζιά του, σε τιμή που ο ΟΤΕ θα μπορούσε με το ένα δέκατο αυτής της αγοράς να φτιάξει τα ίδια μαγαζιά;
    Τώρα θα δείτε την κόλαση σας, θα δείτε τις τιμές στα Σούπερ Μάρκετ να εκτοξεύονται!
    Τώρα θα στενάξουν οι λαϊκές, τώρα το καλάθι της νοικοκυράς από μισογεμάτο θα γίνει μισοάδειο.
    Και ας λέει ο Σαμαράς στους αγρότες του κόμματος μην κλείνετε τους δρόμους, ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΤΑ ΕΝΙΑΜΕΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ στις ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!
    Αν ήθελε πραγματικά να μην κλείνουν δρόμους θα τους το έλεγε νέτα σκέτα, η με το ΚΚΕ, ή με την Δεξιά!
    Ή μήπως δεν ήξερε για τα προηγηθέντα ραντεβού των δικών του με τους Κουκουέδες αγρότες; Πάρτυ με ούζα και αγριογούρουνα κάνανε για να κλείσουν τις συμφωνίες.
    Αλλά τι να περιμένεις από αυτούς που οι μεν Δεξιοί, βάζανε τις υπογραφές για τους διορισμούς στα STAGE,οι Κουκουέδες κατέθεσαν πρόταση νόμου στην Βουλή επί Πασόκ να μονιμοποιηθούν ΟΛΟΙ ΟΙ STAGE ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ, ΕΠΙ Δ Ε Ξ Ι Α Σ, οι του Σύριζα κλαιγόντουσαν με τον Μπούλη τους επικεφαλής για την αναλγησία του Πασόκ απέναντι σε αυτούς τους Αριστεροδεξιούληδες στεατζίδες που είχαν προσληφθεί – αρπάξει θέσεις στο δημόσιο επιδεικνύοντας την κομματική τους ταυτότητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χα χα χααααααα

    Δεν παίζονται οι Πασόκοι, είναι ικανοι να τους πιάσει η γυναίκα τους με τον γκόμενα καβάλα και να πουν ότι “δεν βλέπεις καλά, έχεις μυωπία”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. . Καπου στραβωσε το πραγμα για το ΠΑΣΟΚ τους βγηκε τωρα και ο παμπονηρος Παμπουκης και τωρα τρεχουν και δεν φτανουν.

    Καπου ακουσα και για καποια κυρια Σιουτη η οποια ηταν νομικος συμβουλος του Χριστοφορακου και που τωρα ειναι νομικος συμβουλος του ΓΑΠ. Δεν ξερω αν αληθευει !!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Δεν φαντάζομαι όμως, να περίμενες να το σχολιάσουν τα εντελώς( μα ε ν τε λ ώ ς )αμερόληπτα κι αντικειμενικά (βεβαίως-βεβαίως)ηλεκτρονικά ΜΜΕ;

    Αυτά α κ ρ ι β ώ ς ,που πρίν λίγους μήνες κορυβαντιούσαν και ξεσάλωναν άν η φοράδα του μπατζανάκη της πεθεράς της κουνιάδας του τέταρτου ξαδέρφου του Ρουσόπουλου χέστηκε στ’αλώνι;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. afto to lamogio o pampoukis den itan me ton trepekli sto c4i?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άντε να χρέωσε τη χώρα η ΝΔ με 50 δις €... τα υπόλοιπα 250 δις € όμως έχουν άλλο ονοματεπώνυμο... γράφουν πάνω ΠΑΣΟΚ-Ανδρέας...

    Τα ίδια όσον αφορά τη δημιουργία του ελλείμματος έχουμε ακούσει από το ΠΑΣΟΚ για την Κυβέρνηση Μητσοτάκη. Μας λένε ότι ήταν καταστροφική και εκτίναξε το έλλειμμα από το 65% του ΑΕΠ στο 100%!!! Για να δούμε τι λένε και τα νούμερα... τα πραγματικά εννοείτε και όχι τα "νούμερα" οι ΠΑΣΟΚοι:

    Oταν αφαιρεθούν οι δαπάνες για τόκους δανείων που πάρθηκαν από τον Αντρέα, το έλλειμμα της Γενικής Κυβέρνησης για το έτος 1990, όταν το ΠΑΣΟΚ παράδωσε την διακυβέρνηση της χώρας, ήταν το τεράστιο για την εποχή 1,7 δις €. Τα επόμενα έτη με τις συντονισμένες προσπάθειες της ΝΔ και του Μητσοτάκη, το έλλειμμα για άλλη μια φορά επί ΝΔ, όχι μόνο μειώθηκε... αλλά έγινε και πλεόνασμα!!!

    Ο Προϋπολογισμός του 1992 έκλεισε με πλεόνασμα 536 εκατ €!!!
    Μάλιστα μερικές μέρες μετά τη νίκη του ΠΑΣΟΚ, τον Οκτώβριο του 1993, τα ΝΕΑ (ναι τα ΝΕΑ καλά διαβάσατε...) είχαν κυκλοφορήσει με πρωτοσέλιδο:

    ΛΕΥΚΗ ΤΡΥΠΑ 180 δις (δρχ) βρήκε το ΠΑΣΟΚ!!!

    Το 1993 ο προϋπολογισμός έγραψε έλλειμμα 220 εκατ. € επειδή στους τρεις μήνες που ήταν το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία έκανε το ίδιο κόλπο όπως και τώρα... μετέφερε έσοδα του 1993 στο 1994 και έξοδα από το 1994 στο 1993 ώστε να μειώσει το πλεόνασμα και να το εμφανίσει σαν έλλειμμα... την κατέχουν από χρόνια αυτή την τέχνη...

    Συμπέρασμα:
    Ο Μητσοτάκης που κυβέρνησε από το 1990 έως το 1993 επιβάρυνε τις επόμενες γενεές με μόνο 1,9 δις €.

    Συνολικά η ΝΔ και οι Κυβερνήσεις της 90-93 και 04-09 δημιούργησαν χρέη:

    1,9 δις € (90-93) + 6,9 δις € (04-09) = 8,8 δις €

    Ακόμα και αν χρεωθεί η ΝΔ όλο το δημόσιο χρέος πριν το 1981, ακόμα 1,9 δις €, φτάνει στα 10,7 δις...

    θέλετε να χρεώσουμε και άλλα 20 δις τόκους γι' αυτά τα 10,7 δις χρέος που δημιούργησε η ΝΔ από το 1974;

    Εγώ θα της χρεώσω 40 δις € τόκους για να είμαι απλόχερος με τους ΠΑΣΟΚους!!

    Άρα η ΝΔ χρέωσε τη χώρα με 50 δις € ...

    Τα υπόλοιπα 250 δις € χρέους όμως τους τα χαρίζουμε...
    μιας και γράφουν πάνω το ονομά τους και προπάντων του ολετηρα της χωρας και ιδρυτή τους τον οποίο ακόμα πληρώνουμε μιας και ήταν η ρίζα του κακού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σχέδιο καταπολέμησης της μαφίας από την κυβέρνηση………..

    Οι Μαφία κυνηγά την Μαφία………….
    Συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση της Siemens………….

    Για να βρουν πόσα βαλαν στην τσέπη οι
    τζιτζιφιόγκοι και οι τζιτζιφιόγκες που μας κυβερνούν…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιατι εκανες την διαψευση? δεν το αφηνες ετσι καλυτερα?
    Λες και και θα σε πιστεψει κανεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. και γιατί να σε πιστέψουμε κυρ Παμπούκη;;;
    Οπως πρέπει να πιστέψουμε ότι ένας Πρωθυπουργος που τα πήρε εστειλε ευχαριστήριο με φαρδιά πλατειά την υπογραφή του στο μιζαδάτορα, έτσι και είναι βέβαιο ότι οι 8 εγγραφες του Χριστοφοράκου στο ημερολόγιό του είναι πέρα για πέρα ενδείξεις ου μήν και αποδείξεις ότι ένα καφέ καΠουτσίνο τον ήπιατε! Οτι τέλος πάντων ενα καλημέρα το είχατε! ένα νταραβάερι βρε αδερφέ υπήρχε!
    Οχι ΄2 μετρα και 2 σταθμα κυρ ΠασοΜπαμπούκη μου!
    Οταν μάλιστα από την μια μεριά ψάχνετε γαι καφετιέρες και τηλεφωνικά κέντρα και από την άλλη υπάρχει η ομολογία ότι το κόμα έλαβε μέσω Τσουκάτου 1.000.000 ΕΥΡΩ!!!
    Που αχάριστος ο ποταπός δεν έστειλε ουτε ένα ευχαριστήριο στον Χορηγό! ο Απολίτιστος ανάγωγος επαναστατικος αριστερούλης!
    Μας μάθατε να πιστεύουμε τα πάντα κυρ ΠαμΜΠΟΥΚΗ μου! Γιατί να το αλλάξουμε τωρα με τα ραντεβούδια σου;;;;
    ΟΕΟ;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΗΞΕΡΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ. ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ
    ΦΤΩΧΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΛΥΚΟ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Διαβάζω στο NEMECIS Οκτωβρίου 2009:

    "τ.102 Ο ταλαντούχος κύριος Παμπούκης και… η κρυφή γοητεία της πασοκικής μπουρζουαζίας
    Written by Λιάνα Κανέλλη

    Άγνωστος στο ευρύ κοινό, ο στενός συνεργάτης του Γ. Παπανδρέου κατά την προηγούμενη
    κυβερνητική του θητεία στο Υπουργείο Εξωτερικών, ο Χάρης Παμπούκης, ανέλαβε εκ νέου
    κυβερνητικά καθήκοντα: υπουργού Επικρατείας παρά τω πρωθυπουργώ.

    Ιδιαίτερα γνωστός,
    όμως, στον κόσμο των μεγάλων εταιρειών, των ξένων πρεσβειών, των εκδοτών και άλλων
    από το δικηγορικό του γραφείο. Ένα από τα μεγαλύτερα της Αθήνας, που ο ίδιος έχει
    χαρακτηρίσει «boutique υπηρεσιών»: από τη σύσταση οφσορ εταιρειών «σε συνεργασία με
    τους καλύτερους στην Κύπρο», μέχρι εξειδικευμένες υπηρεσίες για το χρηματιστήριο, και
    τον χειρισμό υποθέσεων επώνυμων προσώπων, όπως εκδοτών, δημοσιογράφων, πολιτικών,
    καλλιτεχνών και αθλητών…
    Σίγουρα ο κ. Παμπούκης δεν έχει τα χαρακτηριστικά ενός
    «αντιεξουσιαστή στην εξουσία», όπως επιχείρησε να τα προσδώσει ο πρωθυπουργός στα
    μέλη του υπουργικού συμβουλίου. Μέχρι χθες είχε πελάτες όλους εκείνους που αποτελούν
    την αθέατη πλευρά της εξουσίας αυτού του τόπου, «τα ντόπια και ξένα συμφέροντα», όπως
    τα αποκαλούσε κάποτε ο πατέρας του σημερινού πρωθυπουργού την εποχή της δόξας της
    «Αλλαγής». Τώρα οι πελάτες ήρθαν στην εξουσία;"

    Πολύ ενδιαφέρουσα η συνέχεια του άρθρου που αφορά ένα πρόσωπο το οποίο κατά τα λεγόμενα των φιλοκυβερνητικών και άλλων εφημερίδων ουσιαστικά κατευθύνει και συντονίζει όλο το κυβερνητικό έργο και οι υπουργοί δεν κάνουν "βήμα" χωρίς την έγκρισή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @@@@ 30/11:09 μ.μ.


    Φιλαράκο μέ αυτό πού έγρφαψες,μού θύμισες,τόν αλησμόνητο σέ ΄μένα,πατέρα μου,ό οποίος μού έλεγε:
    ""....εάν σέ πιάσει ποτέ ή γυναίκα σου,μέ τήν γκόμενα κ.....λα,εσύ θά τό αρνείσαι έντονα καί συνεχώς.
    Σέ κάποια στιγμή,όχι μόνον σέ αμφιβολίες θά είναι ή σύζυγός σου,διά τό συγκεκριμένο γεγονός (μοιχεία),αλλά θά ζητήση καί τήν βοήθεια ψυχιάτρου!!!!!""

    Τί θές νά ομολογήση ΚΑΙ ό Μπαμπούκης!!
    Ότι διέπραξε πολιτική.....μοιχεία!!

    Τό ατύχημα στήν υπόθεση siemens είναι,ότι οί κύριοι εμπλεκόμενοι καί έκ τών κατηγορουμένων,τήν έκαναν στά....ξένα.
    Διαφορετικά πολλά θά είχαν νά ""ξεράσουν"" κι αυτοί αλλά κι οί ""άλλοι"" κι όχι ότι θά είχαμε διά τούς ""άλλους"" τούλάχιστον ποινικές κυρώσεις,αλλά έτσι διά τήν ΙΣΤΟΡΙΑ,μήπως καί διαμορφωνόταν τό πολιτικό κριτήριο τού απλού Ελληνα Πολίτη-ψηφοφόρου καί στίς όποιες εκλογές,αντί νά ψηφίζει τούς κομματικά πρωτοκλασάτους,νά ψηφίζει τούς νέους,πολιτικά άγνωστους κι όχι περισσότερο από μία οκταετία καί πολύ είναι!!
    Δυστυχώς,σέρνεται μεγάλη βλακεία καί μ....κία,στό εκλογικό σώμα καί μετά ζητάμε τά ρέστα,διά τίς ΙΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ!!
    ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση