GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα παραμύθια του Φασούλα...

Του Δημήτρη Κατσικάρη* Ο δήμαρχος Πειραιά Π. Φασούλας , εμφανισθείς στην πόλη μετά από 30 μέρες ΑΠΟΥΣΙΑΣ… υποσχέθηκε και πάλι πολλά και διά...

Του Δημήτρη Κατσικάρη*

Ο δήμαρχος Πειραιά Π. Φασούλας, εμφανισθείς στην πόλη μετά από 30 μέρες ΑΠΟΥΣΙΑΣ… υποσχέθηκε και πάλι πολλά και διάφορα, κυρίως όμως… να καθαρίσει τον Πειραιά από τα πάσης φύσεως σκουπίδια!
Όλα αυτά, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο… νέο Δημαρχείο, το νεοκλασικό της Κανθάρου, ένα όμορφο κτίριο -αγορά του «κακού Λογοθέτη»- στο οποίο αποφάσισε να κλειστεί μόνο ο ίδιος, μακριά από τις ενοχλητικές φωνές των «κωλοπειραιωτών» (όπως τους αποκαλεί) που ζητούν, επιτέλους Δήμαρχο για την πόλη τους. (Αλήθεια πόσα κόστισε, ιδίως τα πανάκριβα έπιπλα;)
Η υπόθεση θα είχε ενδιαφέρον πραγματικά, αν δεν ήταν τόσο σοβαρή, αφού οι καλεσμένοι αποσβολωμένοι άκουγαν τον πρώτο δημότη της πόλης, στην πιο επίσημη τελετή, να υβρίζει τους εργαζόμενους στην καθαριότητα (με τους οποίους επί τρία χρόνια συνέτρωγε, όπως παραδέχθηκε), να αναφέρεται σε...

ανύπαρκτα κατορθώματα, να (ξανα)τάζει λαγούς με πετραχήλια και… να πολεμάει αόρατους εχθρούς, που φταίνε για την αφασία και την αποτυχία της δημοτικής αρχής και του ιδίου…
Ψεύτικη οργή…
Ο κ. Φασούλας μάλιστα δήλωσε… οργισμένος, για τους… «ανόητους νόες που υπονομεύουν τα θεμέλια της πόλης και πριονίζουν το κλαδί της ίδιας τους της ζωής σε αυτήν». «Είμαι οργισμένος, είπε. Με έχει εξοργίσει η νοοτροπία της μιζέριας και της άρνησης που με συντεχνιακό επαγγελματισμό επιχειρεί να ανακόψει τη πορεία προς το μέλλον αυτής της πόλης. Δηλώνω παρών. Θα πολεμήσω με όλες μου τις δυνάμεις όλους αυτούς που θέλουν το Πειραιά καθηλωμένο στη καθυστέρηση, στον αναχρονισμό και στην εξαχρείωση. Είμαι παρών για να βάλω, μαζί με ότι πιο δημιουργικό και ζωντανό διαθέτει αυτή η πόλη, τα θεμέλια και να δρομολογήσω μια πορεία ανάπτυξης, πολιτισμού και ανθρωπιάς. Είμαι παρών και θα δώσω τη μάχη με συμμάχους τους πολίτες που θέλουν να δουν το Πειραιά να βγαίνει από το τέλμα που του επέβαλαν άνομα συμφέροντα… Να σαρώσουμε τη πόλη από τα σκουπίδια αλλά και από τα άνομα συμφέροντα. Είμαι αποφασισμένος να ηγηθώ αυτής της προσπάθειας. Δεν με πτοεί καμία υπονομευτική απόπειρα. Δεν με κάμπτει καμία επιχείρηση πίεσης. Θα καθαρίσω τον Πειραιά από κάθε φύσης σκουπίδια»!
Τι ωραία, τι καλά. Αλλά, ξέχασα, το Νοέμβριο έχουμε εκλογές και πρέπει από τώρα να δημιουργήσουμε το κλίμα ότι… για όλα φταίνε οι άλλοι, κάποια μη κατονομαζόμενα συμφέροντα. Εμείς δεν φταίμε σε τίποτα. Άλλοι κυβερνάνε τον Πειραιά και… ψάχνουμε να τους βρούμε. Και όταν τους βρούμε θα τους πατάξουμε. Τα παντός είδους σκουπίδια!
Η αλήθεια καίει…
Προφανώς τα παιδία παίζει! Γιατί αν όλα αυτά τα πάρουμε στα σοβαρά… θα τρελαθούμε τελείως κι’ εντελώς, θα μας φορέσουν ζουρλομανδύα, άγιες μέρες που είναι.
Γιατί ο κ. Φασούλας μίλησε και για το… μεγάλο του έργο -ανάθεμά μας που δεν το βλέπουμε.
Για τον…πρωταθλητή Πειραιά - άραγε που είναι το γήπεδο στίβου;
Για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση του δήμου! Εδώ δεν έχουμε… διακυβέρνηση, η ηλεκτρονική μας μάρανε!
Για την «ανταποδοτική ανακύκλωση» και τους μπλε κάδους που τους αδειάζουν μαζί με τους άλλους!
Για τους Ρομποτικούς κάδους, που τους πληρώσαμε Χρυσούς!
Αλλά είπε και άλλα… κουφά: «Δίνουμε λύσεις σε προβλήματα που βασανίζουν την πόλη για δεκαετίες όπως η κατασκευή της Ραλλείου στη συμβολή των οδών Γρ. Λαμπράκη και Πειραιώς η κατασκευή Δημαρχιακού Μεγάρου στη θέση τις παλαιάς οικοδομής της Ραλλείου και η κατασκευή Γαλλικού σχολείου στο γιαπί Ζαχαρίου.
Στον τομέα του πρασίνου κάναμε σημαντικές παρεμβάσεις και αναπλάσεις πλατειών ώστε η πόλη να αποκτήσει εστίες πρασίνου, ενώ καταθέσαμε ολοκληρωμένη πρόταση για τη δημιουργία Μητροπολιτικού πάρκου στο Νέο Φάληρο»!
Μιλάμε για την απόλυτη τρέλα…
Κοροϊδία τέλος…
* Πότε έλυσε ο κ. Φασούλας το θέμα της Ραλλείου; Στις μακέτες που κυκλοφορούν;
* Πότε έλυσε το θέμα της βίλας Ζαχαρίου; Μιλώντας με το Γάλλο Πρέσβη για να γίνει Γαλλική σχολή, προοπτική εντελώς παράνομη σύμφωνα με τη διεύθυνση κληροδοτημάτων και τις εντολές του μεγάλου δωρητή Ζαχαρίου, του οποίου τα κόκαλα τρίζουν με την τέτοια ανομία; Μήπως έχουν μπερδευτεί και πιστεύουν ότι αποφασίζουν για τη δική τους περιουσία; Από πότε ο Πειραιάς έγινε of shore;
* Και το μεγαλύτερο ψέμα: Τι παραμύθι για μωρά είναι αυτό για… πάρκο στο Νέο Φάληρο; Μόλις πρόσφατα έγινε τεκμηριωμένη καταγγελία του «λιμανιού της αγωνίας» για τα σχέδια εμπορικών κέντρων εκεί (113.000 τετραγωνικά μέτρα!) με τη σύμφωνη γνώμη του δήμου, θέμα για το οποίο ο κ. Φασούλας… έκανε την πάπια, καμία απάντηση δεν έδωσε!
* Πως από τη μία ο κ.Φασούλας ανακοινώνει… πάρκα και πράσινο και από την άλλη συναινεί στη δημιουργία νέων μεγαθηρίων και εμποροικών κέντρων ισχυρών του χρήματος πέριξ του γηπέδου Καραϊσκάκη;
* Ποιος κοροϊδεύει ποιον τελικά;
Αν ο απών από την πόλη δήμαρχος Πειραιά πιστεύει ότι απευθύνεται σε μικρόνοες, με γεια του, με χαρά του.
Κυριακή κοντή γιορτή…
Υ.Γ: Ο κ. Παπανδρέου δεν ήρθε στον αγιασμό των υδάτων, προφανώς για να μην ταυτιστεί με την τραγελαφική δημοτική αρχή Φασούλα που διέψευσε όλες τις ελπίδες και τις προσδοκίες που είχε δημιουργήσει, έχοντας προ πολλού απολέσει τη στήριξη του Πειραϊκού λαού, και καλώς έπραξε γιατί δεν μπορεί να στηρίζει -κόντρα σε όσα επαγγέλλεται- τέτοιες πολιτικές «μαύρες τρύπες».
Όμως αυτό δεν φτάνει. Οφείλει, με βάση όσα πιστεύει να σπάσει το απόστημα, να διαλύσει το τσίρκο και να στηρίξει μια νέα Πειραϊκή Συμφωνία που θα βγάλει το πρώτο λιμάνι από το αδιέξοδο. Αν δεν το πράξει θα χρεωθεί και εκείνος τη βέβαιη ήττα που έρχεται. Εμείς πάντως δεν θα είμαστε εκεί…

* Ο Δ. Κατσικάρης, είναι δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στις πρόσφατες εκλογές.

26 σχόλια

  1. ΑΣ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΚΟΛΟΝΗΣΙ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
    ΤΩΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΠΟΣΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ ΑΦΗΣΕ Ο ΙΜΠΡΑΗΜ

    ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ

    Ο ΔΕ ΤΡΙΤΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΙΟΣ ΚΑΡ......(ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ)ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΕΠΙΔΕΞΕΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΣΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ.

    ΤΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ?
    ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

    ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΥΣ ΦΑΛΑΓΓΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΑ τα πασοκοσκυλαιικα ΜΜΕ ,μα ΟΛΑ τα γαμημενα μπουρδελοκαναλα ,εχουν για θεμα .."τις αποδειξεις"!!!

    Μα ολα τα τζογλανια "αλητες ρουφιανοι δημοσιοκαφροι" ,εχουν το ιδιο θεμα!!!

    Και η ουσια ποια ειναι??

    ΑΠΛΑ πολυ απλα .η πασοκοσκυλια εφαγε τις "πρωτες εκατο μερες" και πρεπει να κανει .."ταμειο" να κανει ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ!!!

    Και ο απολογισμος ειναι ιδιαιτερα μαυρος ,καταμαυρος,αθλιος τραγικος.

    Και το πιο πορωμενο πασοκοσκυλο (ψηφοφορος της πασοκοσκυλιας) ,καταλαβε οτι αυτο το τσιρκο των αχρηστων αλιτηριων/ρεμπεσκεδων ΜΟΝΟ κυβερνηση δεν ειναι..

    Στο εξωτερικο εχουμε γινει ρεντικολο.
    Να βλεπεις τωρα ενα βλημα πρωθυπουργο στην Κοπεγχαγη να περπαταει και απο πισω να τρεχει ενα σουργελο μπιρμπιλο!!

    Μας κλασαν ολοι οι ξενοι .."οικοι".

    ΠΟΙΟΣ να εμπιστευθει ενα χαμενο ενα ηλιθιο,και πως να δεχτουν ..
    "4ετες" ..προγραμμα??

    Αφου κατα πασα πιθανοτητα το Μαρτιο θα εχουμε ξανα εκλογες.

    Επειτα γνωριζουν το IQ αυτου του βληματος.
    Καλοι σαμαρειτες δεν ειναι τα συμφεροντα τους κοιταζουν..

    Και τα εξυπηρετουν με το καλυτερο τροπο.
    Και το βλημα βλακογιοργο και το τσιρκο κυβερνηση μας παραμυθιαζουν με τις .."αποδειξεις"!!

    Που τις αναπαραγαγουν πιστα τα πουλημενα ΜΜΕ και τα τζογλανια που δουλευουν εκει.

    Σημερα .."ανεβαλλαν" για τελος Φεβρουαριου την αποφαση .."ποιες αποδειξεις" θα .."πιανονται"!!!

    Ειμαι σιγουρος αμα σιγουρευτουν οτι δεν θα γινουν εκλογες ,το ιδιο καθεστως θα ισχυσει.

    ΔΕΝ ΘΑ μειωσουν το αφορολογητο γιατι θα τους γαμισουν και οι ιδιοι πασοκοσκυλαιοι ψηφοφοροι..
    Θα ισχυουν οι αποδειξεις γιατρων,δικηγορων κλπ ,οπως ισχυαν πριν,για πανω απο 12.000 ευρω αφορολογητο και ολα θα ειναι μια χαρα..

    Οι .."αποδειξεις" ειναι ενα τρυκ για να αποφυγουν τον απολογισμο.

    Θυμηθειτε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ερώτηση: Ο κ Φασούλας είναι δήμαρχος Πειραιά;

    Ο Vivliothikarios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φασούλας, άλλη μια περίπτωση ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ "ΗΘΟΥΣ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΡΑΓΩΝΑ

    Μέρες τώρα παρακολουθούμε τη χυδαία επίθεση που ξεκίνησε το ΛάΟΣ ενάντια στη Θ. Δραγώνα, κατηγορώντας τη για «ανθελληνισμό» (τι πρωτότυπο!), και ζητώντας την απομάκρυνσή της από τη θέση της γ.γ. του Υπουργείου Παιδείας. Κι από κοντά, και κάποιοι καλοθελητές της ΝΔ και «υπερπατριώτες αριστεροί».

    Η επίθεση εστιάζεται σε δύο σημεία. Η πρώτη βασίζεται σε ένα παλιότερο άρθρο της εφημερίδας «Το Παρόν» με ημερομηνία 16/9/2007, κατηγορώντας τη Δραγώνα για αναγνώριση του διδακτορικού της από το ΔΙΚΑΤΣΑ με αδιαφανείς τρόπους.


    Το κείμενο δίνει βάρος στη φράση «χωρίς να έχει βασικό τίτλο σπουδών». Τούτο είναι λάθος, διότι κανένα πανεπιστήμιο δεν χορηγεί διδακτορικό τίτλο χωρίς βασικό τίτλο σπουδών. Συμβαίνει όμως το εξής: η Δραγώνα είναι απόφοιτη του κολεγίου Deree, το οποίο δεν είναι αναγνωρισμένο ίδρυμα από την Ελλάδα, είναι όμως αναγνωρισμένο από πανεπιστήμια της Αγγλίας και της Αμερικής. Τα πανεπιστήμια αυτά με τη σειρά τους χορηγούν μεταπτυχιακούς τίτλους οι οποίοι αναγνωρίζονται από την Ελλάδα. Έτσι δεν είναι παράξενο, ούτε μοναδική περίπτωση Ελλήνων με αναγνωρισμένο μεταπτυχιακό ή διδακτορικό, αλλά χωρίς αναγνωρισμένο βασικό πτυχίο.


    ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΒΑΣΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ?

    ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΡΑΓΩΝΑ

    Μέρες τώρα παρακολουθούμε τη χυδαία επίθεση που ξεκίνησε το ΛάΟΣ ενάντια στη Θ. Δραγώνα, κατηγορώντας τη για «ανθελληνισμό» (τι πρωτότυπο!), και ζητώντας την απομάκρυνσή της από τη θέση της γ.γ. του Υπουργείου Παιδείας. Κι από κοντά, και κάποιοι καλοθελητές της ΝΔ και «υπερπατριώτες αριστεροί».

    Η επίθεση εστιάζεται σε δύο σημεία. Η πρώτη βασίζεται σε ένα παλιότερο άρθρο της εφημερίδας «Το Παρόν» με ημερομηνία 16/9/2007, κατηγορώντας τη Δραγώνα για αναγνώριση του διδακτορικού της από το ΔΙΚΑΤΣΑ με αδιαφανείς τρόπους.


    Το κείμενο δίνει βάρος στη φράση «χωρίς να έχει βασικό τίτλο σπουδών». Τούτο είναι λάθος, διότι κανένα πανεπιστήμιο δεν χορηγεί διδακτορικό τίτλο χωρίς βασικό τίτλο σπουδών. Συμβαίνει όμως το εξής: η Δραγώνα είναι απόφοιτη του κολεγίου Deree, το οποίο δεν είναι αναγνωρισμένο ίδρυμα από την Ελλάδα, είναι όμως αναγνωρισμένο από πανεπιστήμια της Αγγλίας και της Αμερικής. Τα πανεπιστήμια αυτά με τη σειρά τους χορηγούν μεταπτυχιακούς τίτλους οι οποίοι αναγνωρίζονται από την Ελλάδα. Έτσι δεν είναι παράξενο, ούτε μοναδική περίπτωση Ελλήνων με αναγνωρισμένο μεταπτυχιακό ή διδακτορικό, αλλά χωρίς αναγνωρισμένο βασικό πτυχίο.


    ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΒΑΣΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ?
    ΕΙΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΤΙΤΛΟ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ??

    ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Deree, το οποίο δεν είναι αναγνωρισμένο ίδρυμα από την Ελλάδα, είναι όμως αναγνωρισμένο από πανεπιστήμια της Αγγλίας και της Αμερικής. Τα πανεπιστήμια αυτά με τη σειρά τους χορηγούν μεταπτυχιακούς τίτλους οι οποίοι αναγνωρίζονται από την Ελλάδα

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ΕΙΤΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑ ΚΟ ΕΙΤΕ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΞΕΝΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

    "ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΟΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΤΟ ΞΕΝΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. π>χ> ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΜΕΡΙΚΗ κλ> ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ!!

    ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΚΑΝΔΑΛΟ

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΑΣΠΑΙΤΕ ΚΑΙ Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ?

    ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ Η ΔΡΑΓΩΝΑ ΘΑΛΕΙΑ ?
    ΜΗΠΩΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΚΟΣ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΣΑΝ ΤΗΣ ΔΡΑΓΩΝΑ?
    ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΣ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΚΟΛΟΝΗΣΙ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
    ΤΩΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΠΟΣΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ ΑΦΗΣΕ Ο ΙΜΠΡΑΗΜ

    ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ

    Ο ΔΕ ΤΡΙΤΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΙΟΣ ΚΑΡ......(ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ)ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΕΠΙΔΕΞΕΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΣΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ.

    ΤΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ?
    ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

    ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΥΣ ΦΑΛΑΓΓΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κάθε μέρα από της 11 το πρωί μέχρι της 1 το μεσημέρι
    Και από της 5 μέχρι της 8 το απόγευμα συγκεντρώσεις
    Έξω από της βουλή , τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ
    Το σπίτι του Γ.Α.Π.
    Να διαδηλώσουμε εμείς οι Έλληνες ΚΑΤΑ ΤΟΥ
    Νομοσχεδίου για την νομιμοποίηση και
    Το δικαίωμα ψόφου των μεταναστών.

    Έλληνες και ελληνίδες
    Ήλθε η ώρα να βγείτε στους δρόμους
    Να πάτε έξω από τη βουλή , έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ . έξω από το σπίτι του Γ Παπανδρέου ,
    ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ .
    Πρέπει να μαζευτούμε πάνω από 1.000.000
    Έλληνες .
    Πρέπει να επαναστατήσαμε να πάρουμε τα όπλα
    Διότι με ευγένειες αυτά δεν δίνονται
    Πλησιάζει η ώρα που οι απατεώνες στης βουλής θα
    Κάνουν Έλληνες τους μετανάστες από το
    Πακιστάν το Μπαγκλαντές τους Αφγανούς τους Αφρικανούς τους Μαύρους τους Αλβανούς
    Και όλες τις φυλές που μας φέρανε εδώ
    με σχέδιο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κάθε μέρα από της 11 το πρωί μέχρι της 1 το μεσημέρι
    Και από της 5 μέχρι της 8 το απόγευμα συγκεντρώσεις
    Έξω από της βουλή , τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ
    Το σπίτι του Γ.Α.Π.
    Να διαδηλώσουμε εμείς οι Έλληνες ΚΑΤΑ ΤΟΥ
    Νομοσχεδίου για την νομιμοποίηση και
    Το δικαίωμα ψόφου των μεταναστών.

    Έλληνες και ελληνίδες
    Ήλθε η ώρα να βγείτε στους δρόμους
    Να πάτε έξω από τη βουλή , έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ . έξω από το σπίτι του Γ Παπανδρέου ,
    ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ .
    Πρέπει να μαζευτούμε πάνω από 1.000.000
    Έλληνες .
    Πρέπει να επαναστατήσαμε να πάρουμε τα όπλα
    Διότι με ευγένειες αυτά δεν δίνονται
    Πλησιάζει η ώρα που οι απατεώνες στης βουλής θα
    Κάνουν Έλληνες τους μετανάστες από το
    Πακιστάν το Μπαγκλαντές τους Αφγανούς τους Αφρικανούς τους Μαύρους τους Αλβανούς
    Και όλες τις φυλές που μας φέρανε εδώ
    με σχέδιο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για τον κύριο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας

    Κύριε πρόεδρε θα έχετε την δύναμη ,το θάρρος και τα αρχίδια ,
    και να γραφτεί το όνομα σας , με χρυσά γράμματα και να μείνει ,
    σαν τον μεγαλύτερο Έλληνα πατριώτη , πρόεδρο των τελευταίων δεκαετιών , που όλοι η Έλληνες και οι απανταχού Ελλήνων
    θα μιλά για όσας .
    Θα μπορέσετε όταν ψηφιστεί από την βουλή , το νομοσχέδιο
    για την νομιμοποίηση ,την ιθαγένεια και το δικαίωμα ψήφου
    των μεταναστών , που με αυτό θα μπει η ταφόπλακα
    στην Ελλάδα μας , και έλθει προς επικύρωση σε εσάς
    να πείτε ΟΧΙ δεν το υπογράφω , παραιτούμε , πάω σπίτι μου ,
    και να βρείτε άλλο πρόεδρο να τα υπογράψει .
    η θα επαληθευθεί , η κυρία Ψαρούδα Μπενάκη με αυτά που
    σας είπε τότε όταν αναλάβατε την προεδρία ;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητέ κ.Κατσικάρη,είναι εύκολο να δικαιολογούμε τα αδικαιολόγητα και να μπερδεύουμε δημάρχους και παπάδες στην αχαραχτήριστη συμπεριφορά του κατ ανάγκη Πρωθυπουργού της χώρας.
    Στον Αγιασμό των Υδάτων στο μεγαλο λιμάνι δεν ήταν μόνο ο Φασούλας.Ηταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόσοι αξιόλογοι εκπρόσωπο του λαού και κυρίως ο Πειραικός λαός που τον τίμησε με την ψήφο του.Η απουσία του δείχνει
    πρώτον ότι αγνοεί τα εθιμοτυπικώς κρατούντα επι πολλά χρόνια στην Ελλάδα και δεύτερο ότι γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του (Tipperland) τον λαοού του Πειραιά.
    Και επιτέλους μήπως πρέπει να περιορίσει τα ταξίδια του,γιατι σε μια εποχή τρομοοικονομίας,το να ταξιδεύει διαρκώς μεσα και έξω στην Ελλάδα με ένα τσούρμο αυλικούς και δημοσιγράφους είναι πρόκληση?Αν του αρέσουν τα ταξίδια ας γίνει αεροσυνοδός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 2:00, Συγουρα εισαι ενας απο αυτους που συνεβαλαν στην συντριβη της ΝΔ με την ταπεινοτητα και την σεμνοτητα σου. Δενα καταλαβες ακομα οτι κατι τετοι σαν και σενα εκαναν τους ψηφοφορους να τρεχουν με χιλια? Τελος παντων δικαιωμα σας να χρησημοποιειτε τετοιες εκφρασεις και εσεις αλλα και οι αντιπαλοι σας παλαιοτερα θυμασαι. Ο κοσμος ηρεμησε γιλε και σκεπτετε πολιτικα ειδικα οι νεοι δεν γουσταρουν τετοιου ειδους αντιπαραθεσεις αλλα αν βολευεσε και εκτονωνεσε καλα κανεις θα ηρεμισεις και δεν θα κανεις κανενα μεγαλυτερο κακο θα μεινεις στο γραψημο μονο ελπιζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΟΝΟ Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑ-ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ Ο ΠΕΡΑΙΑΣ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΛΗ. ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΟΜΩΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο άνθρωπος-αράχνη βάλθηκε να ...αραχνιάσει τον Πειραιά.Τι τα ήθελε τα δημαρχιλίκια;Καλά δεν ήταν στους αθλητικούς χώρους που όλοι τον σέβονταν αντί να τον γαμοσταυρίζουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εχεις δίκηο για τον Ανδριανόπουλο. Αλλα δεν πρόκειται να δεχθεί. Μετά τέτοια πορεία (Αμερική, Ρωσία κλπ) να γυρίσει στην πόλη του που έχει "βρωμίσει" με διάφορους τρόπους (Μαφιόζοι της νύχτας, Μιχαλολιάκοι, Κόκκαλης στον Ολυμπιακό, ο περισσότεροι παλιοί παραδοσιακοί εφοπλιστές έχουν φύγει και τόσα άλλα)το βλέπω δύσκολο. Και να μην ξεχνάμε πως κανείς δεν ενδιαφέρθηκε γι' αυτόν όταν ο Εβερτ τον έδιωξε από την ΝΔ σαν "νεοφιλελεύθερο" κι' έμεινε δέκα χρόνια εκτός πολιτικής. Μόνο ο Γιώργος τον αναγνώρισε το 2004 - και πάλι τότε τον έβριζαν. Γι αυτό και τους τα βρόντηξε και πήγε στην Μόσχα που τον ζητούσαν. Θα δεχτεί τώρα; Δύσκολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΛΗΡΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φασουλας και τυπικά σημερα ΤΕΛΟΣ
    Ας παει στα γρεβενα να ξεκουραστει και λιγο.
    Σε λιγο θα τον βριζει ακόμη και ο
    Λαζαριδης...
    Ζητημα ειναι να του μεινει ο Αβα(ντ) αγγελος, για " ΟΛΕΣ ¨" τις δουλειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς 2:00:00

    Σιγά μεγάλε θα σκίσεις κανένα καλσόν. ΄Εχεις μπροστά σου καμιά 15αριά χρόνια να δείξεις την δεξιοφασιστική σου γαλουχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. "Για τον…πρωταθλητή Πειραιά - άραγε που είναι το γήπεδο στίβου;"

    Αστείε Κατσικάρη, τόμαθες και συ το κόλπο του γλυψίματος των γάβρων. Γιατί παρακαλώ ο Δήμος να φτιάξει γήπεδο στίβου στον Ολυμπιακό; Και σε ποιό χώρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΤΣΙΑΚΑΡΗ ΑΜΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕ ΟΠ ΦΑΣΟΥΛΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΑΥΤΑ...ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ ΚΑΤΣΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ό,τι χειρότερο έχει νά επιδείξη ό δήμος τού Πειραιά τά τελευταία 100 χρόνια,είναι ή επιλογή τού χασίκλα,(αποδεδειγμένα είναι χασικλής),
    στήν θέση τού Δημοτικού Άρχοντος,τού ΨΗΛΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ!!
    Είναι μονίμως ΑΠΩΝ από τά Πειραικά δρώμενα καί τό μόνο πού γνωρίζει καλά από Πειραιά,είναι νά χρησιμοποιή τό νεοκλασσικό στήν Βασ. Κωνσταντίνου,(Βρυώνη),ώς γκαρσονιέρα-γαμηστρόνα καί νά περιδρομιάζει μέ τήν γκόμενα του στού Δουράμπεη,(Μικρολίμανο).
    ΛΑΜΟΓΙΟ,ΑΝΙΚΑΝΟΣ,ΜΑΛΑΚΑΣ,ΑΣΧΕΤΟΣ,
    ΟΣΦΥΟΚΆΠΤΗΣ,ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ,ΧΑΣΙΚΛΑΣ!!
    Γαμώ τούς πασόκους πού τόν εψήφισαν καί μάς φύτεψαν,σέ μάς τούς ΓΝΗΣΙΟΥΣ (ΓΕΝΝΑ-ΘΡΕΜΑ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ),αυτόν τόν ΗΛΙΘΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλά θά κάνουν,όσοι από τό μπουρδέλλο-θίασο ηλιθίων τού ΛΑΟΣ αναρτούν,νά μάς αδειάσουν τήν γωνιά καί νά κόψουν τά μαλακισμένα σχόλιά τους σέ άσχετα μέ τίς αναρτήσεις θέματα.
    Θεωρούν ότι μόνον αυτοί είναι Ελληνες,ευπατρίδες,εθνικόφρονοι κι όλοι οί άλλοι είναι μετανάστες,από τό Τουρκοαλβανοχώρι τού Κ-Φύρερ.
    Νά πάνε νά επιβλέπουν τά τού μπουρδέλλου τους καί τά τού νταβατζή τους μπουμπούκου,μέ τήν αρχιπουτάνα μπουμπούκα τους.
    Βγήκαν τώρα κι οί πουτάνες σεξολόγοι-τραβεστί τού μπουρδέλλου λα.ό.ς,νά μάς παραδίδουν μαθήματα περί ηθικής κι εθνικοφροσύνης!!!.
    Ό Αρχιπούσταρος θιασάρχης τους,δέν μάς λέει τελικά,πού καί πόσο διάστημα υπηρέτησε ό αρχιμαλάκας εκπρόσωπος τύπου,τού θιάσου τους??


    Τέως Πεζοναύτης 1970 (ιδρύθη από τόν Χαρ.Παπαδόπουλον) καί μέλος τών Άλκιμων Νέων 1969/επιστράτευση 1974,όταν ό Κ-Φύρερ,ό μπουμπούκος,ή μπουμπούκα,ό Βελό κι όλοι οί μαλάκες-τραβεστί,τού μπουρδελλοθιάσου λα.ό.ς,έκαναν καί συνεχίζουν νά κάνουν πίππες!!

    Καριόλια πουστράκια τού Κ-Φύρερ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 1. Όσον αφορά τη Ράλλειο δεν ανακάλυψε ο Φασούλας την πυρίτιδα. Η (ασύμφορη για την Ράλλειο)ανταλλαγή του κληροδοτήματος συζητείται κι αποφασίζεται από 10ετίας και πλέον. Βγήκε δικαστική απόφαση περί αυτού και δεν το μάθαμε?
    2. Ο Δήμος είναι καταχρεωμένος που θα βρει τα χρήματα για Δημαρχείο?
    3. Δεν θυμάμαι ποτέ τον Πειραιά εδώ και δεκαετίες τόσο βρώμικο κι εγκαταλελειμένο στην τύχη του. Σιχαίνεται ο Πειραιώτης να κάνει βόλτα στο Πασαλιμάνι φαντάσου ο επισκέπτης.
    4.Μας υποσχέθηκε αξιοπρεπείς πεζοδρομήσεις για να μην είναι εχθρική η πόλη μαςστον πεζό...
    Πήραμε εκτός της απαξίωσης ενα ελεεινό συντριβάνι στον Πρ. Ηλία με πλακάκια από τουαλέτα, βρωμιά, αδειοδοτήσεις σε κατάστήματα και καταλήψεις πεζοδρομίων και προίκα τον Οικονομόπουλο (όπου βρεθούμε και σταθούμε)
    Για να μη κατηγορηθώ για εμπάθεια... τον ψηφισα. Αγωνίστηκα να βγει γιατί πίστεψα σ αυτόν και... δεν έχω καμμία σχέση με πολιτική. Απλά είμαι κάτοικος που αγανάκτησα... δεν αξίζει στον Πειραιά τέτοια κατάντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Στην Θεσσαλονικη τον ειχαμε παρει χαμπαρι νωριτερα γιαυτο και ο Βεζυρτζης σας εστειλε το παλτο τον κρεμανταλα την παλιοκρεμαστρα να την χαιρεστε.
    Τωρα εσεις τον κανατε και δημαρχο ας προσεχατε.
    Οχι πλακακια απο τουαλετα θα σας βαλει αλλα και πολλα αλλα που δεν εχετε φανταστει.
    Ο ανθρωπος κατεβηκε στην Αθηνα να τα παρει μοιραια τον φορτωθηκε ο Πειραιας ελεω του μπαρμπα Σωκρατη και Ολυμπιακου.
    Να του κανετε και κανενα ανδριαντα στο Πασαλιμανι και στο μικρολιμανο για να τον θυμαστε.
    Η πολιτικη σκοπιμοτητα τοποθετοντας ανθρωπους ανδρεικελα σε καιριες θεσεις εχουν και τα αποτελεσματα τους που στην πλειονοτητα τους ειναι δυσαρεστα αναποτελεσματικα και αποτυχημενα.
    Κουραγιο μεχρι τον Οκτωβρη οπου θα εχετε ολη την ευχερεια να του δωσετε τα timperland στο χερι.
    Βαλτε κανενα πειραιωτη παλληκαρι να ξανακανει ομορφο τον πειραια και να καθαρισει τις ακαθαρσιες που θα αφησει πισω του ο κρεμανταλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση