GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να ανακληθούν οι αποφάσεις για τον Ηλυσιακό...

Aπό το Δ.Σ. του Ηλυσιακού O βουλευτής της Ν.Δ. κ. Κώστας Κουκοδήμος ως αθλητής του μήκους μας είχε συνηθίσει σε «άκυρα» άλματα. Τώρα ως το...

Aπό το Δ.Σ. του Ηλυσιακού

O βουλευτής της Ν.Δ. κ. Κώστας Κουκοδήμος ως αθλητής του μήκους μας είχε συνηθίσει σε «άκυρα» άλματα. Τώρα ως τομεάρχης Αθλητισμού της Ν.Δ. μας εκπλήσσει με τις «άκυρες» δηλώσεις όπως εμφανίζονται στο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της 28/01/2010 που υπογράφει.
Ποιος και γιατί ζήτησε από τον κ. Κουκοδήμο να λάβει θέση για το θέμα την συγκεκριμένη χρονική στιγμή και ενώ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει λάμψει δια της απουσίας του;
Από πού αντλεί ο κ. Κουκοδήμος το δικαίωμα να ...

συνδέσει το κόμμα του με τις παράτυπες ή και παράνομες ενέργειες στελεχών του;
Που είδε την «ελεύθερη βούληση των δυο μερών» αγνοώντας την με 14/9/09 Γ.Σ. των προνομιούχων μετόχων της ΠΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ;
Υπενθυμίζουμε ότι στις 16/02/2010 συζητούνται οι προσφυγές μας στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την ανάκληση των αποφάσεων, καθώς και την παραπομπή από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου της μήνυσής μας κατά του πρώην Υφυπουργού Γιώργου Βλάχου στην Βουλή.
Παρατηρούμε και οφείλουμε να επισημάνουμε ότι το σχόλιo του «περί θορύβου που στερείται ουσιαστικής βάσης» παραπέμπει στο από 22/1/10 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο.
Από τα παραπάνω συμπεραίνεται ότι εκτός από «άκυρος» ο κ. Κουκοδήμος εμφανίζεται άσχετος, ανεπαρκής και επικίνδυνος και στερείται βασικών γνώσεων για την συγκεκριμένη υπόθεση.
Τέλος, ελπίζουμε κάποιος να ενημερώσει τον κ. Κουκοδήμο τα όσα περί διαφάνειας επικαλείται (και ορθά) ο νέος αρχηγός του κόμματος του, κύριος Αντώνης Σαμαράς.

12 σχόλια

  1. Στήριξη Καραμανλή από Σαμαρά

    Κατά την έξοδό του από το Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, συνομιλώντας με τους δημοσιογράφους, δήλωσε τα ακόλουθα, σε απάντηση σχετικών ερωτήσεων, που του ετέθησαν:

    «Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει την ακεραιότητα και την προσφορά στον τόπο του Κώστα Καραμανλή».
    Έτσι απλά γιατί μας τα έχουν κάνει τούμπανο οι δημοσιοκάφροι προκειμένου να αποπροσανατολίσουν την κουβέντα από την παιδική χαρά που λέγεται οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημοσιογράφοι της τουρκικής εφημερίδος Χουριέτ αποβιβάζονται σε μια ελληνική βραχονησίδα, την βραχονησίδα Ίμια, που βρίσκεται κοντά στην Κάλυμνο και υψώνουν τουρκική σημαία. Οι σκηνές από την οπωσδήποτε προβοκατόρικη και καθόλου τυχαία αυτή στάση τους, μεταδίδονται σε όλα τα τουρκικά ΜΜΕ και γίνονται γνωστές και στην Ελλάδα. Όπως ήταν φυσικό η κοινή γνώμη της πατρίδος μας αντιδρά και απαιτεί απάντηση στις τουρκικές ενέργειες… Πάγιο σχέδιο της Τουρκίας το να ανατρέψει το καθεστώς του Αιγαίου και αυτό είχε φανεί ήδη από το 1973 ένα χρόνο πριν την τραγωδία της Κύπρου μας. Η Ελλάδα θα μπορούσε να έχει αντιδράσει στα τουρκικά σχέδια, είτε με μία προσφυγή στο συμβούλιο ασφαλείας του ΟΗΕ, στην οποία θα αποκάλυπτε τα σχέδια του Αττίλα να απειλήσει την εθνική μας ακεραιότητα, είτε προχωρώντας τον Νοεμβρίου του 1996, υπογράφοντας και επικυρώνοντας τη συμφωνία περί του δικαίου των θαλασσών, στην επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 μίλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1.100.000 ΕΥΡΩ ΣΠΑΤΑΛΗΣΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ & ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΤΑΡΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ - ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ...

    Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση διά του κ. Βενιζέλου ανακοίνωσε ότι θα καταργηθούν τα μηχανοκίνητα τμήματα των παρελάσεων για να εξοικονομηθούν 400.000 ευρώ κατ' έτος, αποκαλύπτεται σήμερα από την εφημερίδα το ΠΟΝΤΙΚΙ ότι μόνο από τις 5 Οκτωβρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί σπατάλησαν 1.100.000 ευρώ για να ταξιδεύουν εντός Ελλάδας με το κυβερνητικό αεροσκάφος, ενώ κάλλιστα θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το αεροπλάνο της γραμμής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1.100.000 ΕΥΡΩ ΣΠΑΤΑΛΗΣΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ & ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΤΑΡΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ - ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ...

    Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση διά του κ. Βενιζέλου ανακοίνωσε ότι θα καταργηθούν τα μηχανοκίνητα τμήματα των παρελάσεων για να εξοικονομηθούν 400.000 ευρώ κατ' έτος, αποκαλύπτεται σήμερα από την εφημερίδα το ΠΟΝΤΙΚΙ ότι μόνο από τις 5 Οκτωβρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί σπατάλησαν 1.100.000 ευρώ για να ταξιδεύουν εντός Ελλάδας με το κυβερνητικό αεροσκάφος, ενώ κάλλιστα θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το αεροπλάνο της γραμμής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παλιότερα μόνο αριστερή μυρωδιά να ανέδιδες διωκόσουν αγρίως. Το παλιό παρακράτος της ιστορικής «δεξιάς» κατασκεύαζε ενόχους με την κατηγορία του αριστερού. Ο «μπαμπούλας» που είχε εφευρεθεί τότε, για πάσα χρήση και εναντίον του κάθε ενοχλητικού, ήταν ο «κομμουνισμός».


    Σήμερα το παρακράτος έχει άλλο χρώμα:......... Της σοσιαλδημοκρατίας και της καθεστωτικής «αριστεράς».

    Η ίδια κοινωνική φύση του παλιού παρακράτους είναι: Η καπιταλιστική κοινωνική φύση, στην πλανητική νεοταξική της διάσταση. Απλώς η συσκευασία και τα χρώματα έχουν αλλάξει, για την εξαπάτηση και την αποτελεσματικότητα των παρακρατικών λειτουργιών.
    Σήμερα οι νεοταξικές ανάγκες εξυπηρετούνται καλύτερα με την κατασκευή ενός διαφορετικού μπαμπούλα, ιστορικά μισητού και επαχθέστατου: η «ακροδεξιά» και ο «φασισμός».

    Τραγική ιστορική ειρωνεία: Ζούμε ιστορικά τον πιο φρικώδη «ακροδεξιό» ολοκληρωτισμό, το «φασισμό» της Νέας Τάξης και ανυψώνονται σε πολιτικά σκιάχτρα οι παλιές ετικέτες του φασισμού, οι παρωχημένοι «κληρονόμοι» της ιστορικής δεξιάς και ακροδεξιάς: Μια ιστορική ταχυδακτυλουργία του ολοκληρωτικού, πλανητικού φασισμού της Εποχής μας.

    Σήμερα, λοιπόν, κατασκευάζουν και συντηρούν, τα «ακροδεξιά» «σκιάχτρα» για να στιγματίσουν ολόκληρη την κοινωνία σαν «ακροδεξιά». Σήμερα η «εισαγγελική κατηγορία» του καθεστώτος είναι οι έννοιες: «Ακροδεξιά», «ρατσισμός», «εθνικισμός».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...!!!!

    Διαβάστε τι προπαγάνδα κάνει το ΠΑΣΟΚ προκειμένου να συκοφαντήσει τους αγρότες!!! Δεν διστάζουν να διασπείρουν ακόμα και ψευδείς ειδήσεις μέσα από το Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων!!!!:

    * Μέχρι και παρολίγον «σιδηροδρομικό δυστύχημα» κατασκευάστηκε από κάποιους χθες στον Προμαχώνα!!

    * Οι δημοσιογράφοι πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικών Σταθμών (της γράφουσας συμπεριλαμβανομένης) αλλά και συνάδελφοι τοπικών καναλιών, έμειναν με ανοιχτό το στόμα διαβάζοντας ανυπόγραφο τηλεγράφημα του ΜΠΕ ήτοι Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (παρακαλώ), που ανέφερε επι λέξη:

    * «Την τελευταία στιγμή αποφεύχθηκε σήμερα σιδηροδρομικό δυστύχημα στο μεθοριακό σταθμό του Προμαχώνα Σερρών, όταν οι αγρότες, που έχουν αποκλείσει την οδική διέλευση της περιοχής, μετακίνησαν ορισμένα από τα τρακτέρ τους πάνω στις ράγες, χωρίς να έχουν ειδοποιήσει επίσημα το σταθμάρχη για τις προθέσεις τους αλλά ούτε και για την ακριβή ώρα, που θα προχωρούσαν στον αποκλεισμό…»!
    * Επειδή δέχτηκα πολλά τηλεφωνήματα συναδέλφων από όλα σχεδόν τα έγκυρα ΜΜΕ της χώρας μια και ήμουν επιτόπου,
    * έχοντας συνομιλήσει με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη και καταγράφοντας τα γεγονότα όχι μόνο με τα μάτια μου αλλά και με την κάμερα της ΕΡΤ, λέω ότι απορώ και θυμώνω!

    * Κανένα «δυστύχημα» δεν ήταν δυνατόν να συμβεί, ούτε και ποτέ ο Σταθμάρχης Γιώργος Νικολάου με τον οποίο όλοι οι παρόντες δημοσιογράφοι συνομιλήσαμε (πριν και μετά τη διέλευση της αμαξοστοιχίας) μας το ανέφερε ως πιθανότητα,
    * αφού οι μεν αγρότες είχαν απελευθερώσει τις γραμμές τουλάχιστον 10 λεπτά πριν την έλευση του τρένου(για την ακρίβεια ποτέ δεν τοποθετήθηκε τρακτέρ πάνω στη γραμμή διέλευσής του), αυτό δε, εκτέλεσε κανονικά, χωρίς καθυστέρηση και με ασφάλεια κατά δήλωση και του ίδιου του μηχανοδηγού του, το δρομολόγιο.


    * Άξιον απορίας λοιπόν το πώς προέκυψε το όλο θέμα (και ποιούς σκοπούς εξυπηρετούσε), δεδομένου πως και σε επικοινωνία της γράφουσας με τον Σταθμάρχη ο τελευταίος όχι μόνο δεν επιβεβαίωσε το δημοσίευμα αλλά μίλησε και για «δημοσιογραφικές υπερβολές» (άλλη λέξη χρησιμοποίησε είναι αλήθεια αλλά κωλύομαι να την μεταφέρω) από την πλευρά του συντάκτη!
    * Αν λοιπόν τα ΔΙΚΑ μας μάτια και η ΔΙΚΗ μας (με την έννοια του επαγγελματία καταγραφέα και αυτόπτη παρατηρητή των γεγονότων) νοημοσύνη αμφισβητούνται, διαψεύδονται και υποτιμώνται από συντάκτες –τριες κειμένων που δεν ήταν καν παρόντες-ούσες στο γεγονός,
    * τότε σκεφτείτε τί μπορεί να σερβίρουν οι επιτήδειοι και ανεύθυνοι εξ ημών, στον απλό τηλεθεατή και αναγνώστη, που καλείται να καταναλώσει «ειδήσεις» και «αλήθειες» για τις οποίες αν είχε ιδίαν γνώση θα έλεγε: «ήμουν εκεί ρε παιδιά και το είδα με τα μάτια μου. Μας δουλεύετε;»!


    * Για την Ιστορία και μόνο (και ως υποχρέωση απέναντι σε όλους όσους δημοσιογράφους και εικονολήπτες καταγράψαμε με ευθύνη το ρεπορτάζ) να αναφέρω ότι διαμαρτυρήθηκα στο ΜΠΕ (που παραδέχτηκαν την κατάσταση), ενημερώνοντας παράλληλα και την ΕΣΗΕΜΘ, όπως έκαναν κι άλλοι συνάδελφοι.
    * Μη χειρότερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προκαλούν οι τεμπέληδες της βουλής
    "Θα απεργήσουμε αν μας κόψετε τους 16 μισθούς"
    Σιγά φοβηθήκαμε...Να πάτε σε αυτούς που σας διόρισαν τους εθνοπατέρες, βουλευτές, βολεψάκηδες να σας δώσουν όσα σας λείπουν....
    ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΑΠΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ !!!
    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.....ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ , ΟΙ ΚΝΙΤΕΣ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΝΤΑΙ!!
    Έχει κανείς αμφιβολία ότι αυτό που συνέβη στο Συνδικάτο Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος Αττικής δεν θα συμβεί σε όλους τους κλάδους εργασίας;

    Aκόμα και στο Δημόσιο τομέα;

    Αναδημοσιεύουμε από τον Οδηγητή της Κ.Ν.Ε

    «Τ’ αφεντικά δεν μας άνοιγαν τις πόρτες»

    Από την κουβέντα μας δεν θα μπορούσε να λείψει η πείρα που αποκόμισε το συνδικάτο από τις πρόσφατες εκλογές αλλά και οι δυνατότητες που υπάρχουν ακόμα και μέσα σ’ αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Συνολικά ψήφισαν 2.169 εργαζόμενοι από τους οποίους οι 509 ήταν Ελληνες και οι 1.660 μετανάστες. Το 2007 είχαν ψηφίσει 1.701 εργαζόμενοι.

    Οπως τονίζει ο Βασίλης, η αύξηση αυτή οφείλεται στη «δουλειά που έκανε το συνδικάτο όλα αυτά τα χρόνια σε συνδυασμό με τη δουλειά που κάνει το ΠΑΜΕ στους μετανάστες. Ο μαζικός αριθμός που ψήφισε είναι αποτέλεσμα μιας οργανωμένης δουλειάς. Είναι το πρώτο βήμα για να σπάσουν οι δισταγμοί, οι φόβοι που μπορεί να έχουν οι συνάδελφοι μετανάστες». Τα παραπάνω λόγια του Βασίλη επιβεβαιώνονται με το παράδειγμα που μας δίνει ο Οσμάν: «Πήγαμε σ’ ένα μαγαζί στα Πατήσια κι επειδή εγώ μίλησα με το συνάδελφο (σσ: πρόκειται για τον Ιντρίς, ο οποίος βρισκόταν μαζί μας στην κουβέντα), δυο λόγια μόνο, ο εργοδότης τον απέλυσε χωρίς να τον πληρώσει. Μετά από κινητοποίηση του συνδικάτου τον πλήρωσε»...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ιστορία που δεν την είπαν ούτε πρόκειται να την πουν τα νέου ήθους ΜΜΕ.
    ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ''ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ'' ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ!!!!
    ΔΕ ΞΕΡΕΙ Η ΟΛΓΑ, Ο ΝΙΚΟΣ, Ο ΑΚΗΣ, Ο ΑΝΤΩΝΗΣ, Ο ΓΙΑΝΝΗΣ, H ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ;

    Υπάρχει ένα περίπτερο στην πλατεία Καραϊσκάκη λίγο πιο κάτω από την Ομόνοια,το οποίο επί 30 χρόνια και πλέον δεν έχει κλείσει ποτέ καμία μέρα όλα αυτά τα χρόνια.
    Το είχε ένας γέρος μαζί με τον γιό του.
    Προχτές το βράδυ πήγαν 3-4 αλλοδαποί αραβικής καταγωγής όχι για να αγοράσουν,αλλά για να κλέψουν από το ψυγείο του περιπτέρου ποτά και από την έξω πλευρά διάφορα άλλα είδη που έφταναν.
    Απειλούσαν τον γέρο ότι να μην μιλάει και να τους δώσει και την είσπραξη που είχε γιατί θα τον σκοτώσουν.
    Ο γέρος σε μια ένδειξη θάρρους και αυτοθυσίας βγήκε έξω να τους εμποδίσει,αποτέλεσμα να τον χτυπήσουν ανελέητα με σιδερολοστούς και να του σπάσουν την σπονδυλική στήλη.
    Το περίπτερο έκλεισε.
    Ο γέρος είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση ετοιμοθάνατος.
    Μια μικρή καθημερινή αληθινή ιστορία,δείγμα του προγκρόμ των λαθρομεταναστών κατά των Ελλήνων στο κέντρο της Αθήνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Επονομαζόμενος και Μπούλης και λόγω φάτσας αλλά και λόγω συμπεριφοράς, του Σύριζα, κατέθεσε ερώτηση στην Βουλή και εγκαλεί τον Πρωθυπουργό για το επιτόκιο του πρόσφατου δανεισμού, που όντως είναι υψηλό.
    Αλλά είπαμε ο Μπούλης είναι Μπούλης και το αποδεικνύει, έχει κάνει τον κόπο να ενημερωθεί επίσημα για την οικονομία της χώρας και να έχει άποψη του τι γίνετε; ΟΧΙ!
    Έχει διαολοστείλει αυτούς τους συνοδοιπόρους του της ΔΕΞΙΑΣ, που φέρανε την χώρα και την οικονομία της σε αυτό το σημείο; ΟΧΙ, άλλωστε τον φαντάζεστε θυμωμένο κατά της ΔΕΞΙΑΣ, να βγάζουν και τα αυτιά του καπνούς; Δεν θα τον δείτε! Γιατί αν θυμώσει θα του πούνε αμέσως, ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕΣ ΚΑΙ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΑ ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι κύριοι του Σύριζα-Συνασπισμού-ΚΚΕες, και ότι άλλο βάλει ο νους σας ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 29/1/2010 ΑΠΌ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΏΣΟΥΝ.
    ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΝΙΩΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΝΟΗ ΤΗΣ ΚΑΝΕΛΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Δ. Μαλι. φταιει γιά όλα. Ενάντια στο Θωμά είναι ο Κουκος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση