GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ντοκουμέντα για τις χορηγίες του ΕΟΤ...

...στην Εύβοια, λίγο πριν από τις εκλογές! 869.030 ευρώ... Αυτά ερευνούν οι "ράμπο" δημόσιας διοίκησης (κάντε κλικ επάνω στα έγγρ...

...στην Εύβοια, λίγο πριν από τις εκλογές!
869.030 ευρώ...
Αυτά ερευνούν οι "ράμπο" δημόσιας διοίκησης
(κάντε κλικ επάνω στα έγγραφα για να μεγαλώσουν)






17 σχόλια

  1. ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ .
    ΜΗ ΣΠΑΤΑΛΑΤΕ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ.
    ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.
    ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ.
    ΔΕ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΓΥΡΤΕΣ.
    ΜΠΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ.
    ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΚΛΕΜΕΝΑ.
    ΕΓΩ ΦΟΥΣΚΩΣΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ.
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΛΕΨΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
    ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΚΛΕΨΑΝΕ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΛΕΒΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
    Ε ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΓΑΜΑΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΟΥΜΕ ΚΙ ΟΤΙ ΒΡΟΥΜΕ.
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΒΓΑΛΑΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΑΧΤΙ ΜΑΣ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΕ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ.
    ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΙΝΔΑΛΜΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΣΕΣ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΥΣ ΕΙΧΕ ΑΠΕΣΠΑΣΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΣΑΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΩΡΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ.
    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ.
    ΑΛΛΑ ΦΕΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΧΟΛΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΙΤΩΡΕΣ.
    ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΥΖΗΤΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγά το νέο, όλοι τα ίδια κάνουν εδώ και 35 χρόνια, να αλλάξετε θέλουμε όχι να ξεκατινιάζεσται νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμπρός Γενναίοι Αγρότες, Εμπρός Γενναία κομματόσκυλα, του ΚΚΕ, του ΠΑΣΟΚ, της ΔΕΞΙΑΣ, του ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ,ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ; όλοι εσείς που μας ταΐζετε δηλητήρια με τα αγροτοφάρμακα σας, που ψεκάζετε σήμερα, και τι κι αν λέει η οδηγία μετά από δεκαπέντε μέρες μάζεμα και διάθεση του προϊόντος στην αγορά, εσείς στα μουνόπανα σας και μας το δίνετε σε τρεις μέρες και όποιον πάρει ο χάρος……
    Κάποτε μου έλεγε ένας γεωπόνος που έκανε και τον πλασιέ μεγάλης εταιρίας στους αγρότες, ότι υπάρχους χιλιάδες χωράφια που έστω και αν τώρα σταματήσει σε αυτά να γίνετε χρήση φυτοφαρμάκων, για τουλάχιστον δέκα χρόνια αυτά τα χωράφια, δηλαδή διάστημα ικανό, περίπου, να τα καθαρίσει η φύση, θα πρέπει να απαγορευτεί να χρησιμοποιούνται στην παραγωγή οπουδήποτε γεωργικού προϊόντος.
    Εμπρός Γενναίοι Αγρότες, τώρα που η οικονομία της Ελλάδας μας, ακόμη και σκατά μπορεί να φάει από τον κόλο του οποιουδήποτε δανειστή, προκειμένου να ανοίξει το πουγγί του, σας δοξάζει, και σας στέλνει χαιρετίσματα στα μπλόκα σας, όσο κρατάτε εσείς Γενναίοι Αγρότες, όσο ΠΕΡΙΣΣΟτεροι, μπαίνετε στην μάχη, όσο ΠΕΡΙΣΣΟτερο κλείνετε δρόμους τόσο αυτοί που κρατούνε στα χέρια τους τις υπογραφές μας με τα δανεικά θα νιώθουν ήσυχοι στο κρεβατάκι τους, και στο όνειρο τους θα βλέπουν πως στην Ελλάδα όλα πάνε καλά…. Τα χρήματα τους εξασφαλισμένα……ΕΦΙΑΛΤΕΣ!
    Εμπρός Γενναίοι Αγρότες, κλείστε και άλλους δρόμους, κάθε μέρα που περνάτε στα μπλόκα τόσο και περισσότερο γονυπετής ο Παπακωνσταντίνου θα εκλιπαρεί για λίγα δανεικά ψίχουλα, ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΝΙΚΗΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ!
    Ο Αστός στα τέσσερα και με ένα ρεπάνι στον κόλο να κάνει το κουνελάκι του πλέϊ μπόϊ !
    Εμπρός Γενναίοι Αγρότες, κάθε μέρα που περνάτε στα μπλόκα και τα ασφάλιστρα των δανεικών των δανειστών μας θα ανεβαίνουν, και με το καλό μόλις μας τα ζητήσουν θα στηθούμε όλοι στην σειρά, παιδιά, γυναίκες, άντρες, παππούδες, γιαγιάδες, πεσμένοι στα τέσσερα με κατεβασμένα τα βρακιά για ένα σπέσιαλ γαμήσι από αυτούς, παρακαλάτε μόνο να μην προσλάβουν εργάτες από την Κεντρική Αφρική……κόλαση, της πουτάνας θα γίνει, πλούσιοι και φτωχοί στην ίδια μεταχείριση; Όχι ! Οι πλούσιοι και οι πλούσιες θα την γλυτώσουν, στην Ελβετία…..
    Εμπρός Γενναίοι Αγρότες, οι στιγμές είναι ιστορικές, η ΔΕΞΙΆ με όσα μπορούσαν οι δικοί της να φάνε, με όσα τραγικά λάθει μπορούσαν να κάνουν από τον πρωθυπουργό μέχρι και τον τελευταίο σύμβουλο μας έριξαν για ακόμη μια φορά στα σκατά, τώρα είναι η σειρά σας, πάρτε στα στιβαρά μπράτσα σας τα φτυάρια και σκεπάσετε τον λάκκο, να σβήσει η βρώμα η Ε Λ Λ Α Δ Α…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 2.27, ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΜΗΝ ΚΤΗΠΙΕΣΕ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ, ΟΣΤΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΝΕΥΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΡΥΒΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΣΑΝΤΙΣΤΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΣΑΝΤΙΖΟΜΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΝΑΝΕ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλά απορώ πως τη παλεύετε εσείς εδώ...σε λίγο φτάνει ο πάτος..μετά τι? ο απόπατος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε Μάκη Γιομπαζολιά,
    θέλουμε όλοι οι εργαζόμενοι καί, εγώ ως πρόεδρος των εργαζομένων της Δ.Ε.Υ.Α.ΧΑΛΚΙΔΑΣ(ΑΡΕΘΟΥΣΑΣ) να σας Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Ι Λ Ο Υ Μ Ε:
    Ένα πρωτοφανές γαϊτανάκι κακοδιαχείρισης δημόσιου χρήματος όπου πραγματοποιείται εδώ και τρία χρόνια στη Χαλκίδα!!!
    ANAKYTIKA,
    Επί προεδρίας του νυν Δημάρχου Χαλκιδέων, κ. Ζεμπίλη, διάφοροι «επιτήδειοι» χρησιμοποιώντας ως «όχημα» τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας Δ.Ε.Υ.Α.ΧΑΛΚΙΔΑΣ-(ΑΡΕΘΟΥΣΑ)- έχουν κατορθώσει να στήσουν έναν άκρως ρουσφετολογικό, όπως χαρακτηρίζεται, μηχανισμό εξυπηρέτησης των «ημετέρων», μοιράζοντας τα λεφτά των φορολογούμενων πολιτών σε διάφορους ιδιώτες, οι οποίοι από τη σειρά τους φέρονται να παράγουν έκτακτο έργο-μαϊμού!!!!!

    Βάσει των γεγονόντων που φέρνει στο «φως» της δημοσιότητας καί η zougla.gr, του κυρίου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου από το 2007 έως και τον Αύγουστο του 2009 περισσότερα από 300.000 ευρώ φέρονται να έχουν καταλήξει στις τσέπες διαφόρων ιδιωτών με τη μέθοδο των αποδείξεων δαπανών.

    Σε μια πρόχειρη έρευνα που κάναμε διαπιστώσαμε ότι όχι μόνο κανείς από αυτούς δεν είχε προσληφθεί μέσω Α.Σ.Ε.Π., όπως προβλέπεται από τον Νόμο, αλλά και ότι πολλοί παίρνανε μαύρα χρήματα!!!!
    Πήγαμε στη διοίκηση και ζητήσαμε τα στοιχεία για το τι τελικά, συμβαίνει.
    Μας τα έδωσαν με τα χίλια ζόρια καί Α Π Ε Ι Λ Ε Σ!!!!
    Εκεί διαπιστώσαμε ότι χρησιμοποιούσαν τις αποδείξεις δαπανών για ψύλλου πήδημα.

    Από τα γεγονόντα προκύπτουν ότι μόνο για το 2008 η Δημοτική Επιχείρηση έβγαλε λόγω… εκτάκτων αναγκών από τα ταμεία της 119.910 ευρώ, τα οποία και μοίρασε σε 40 συνολικά ιδιώτες.
    Το 2009 (μέχρι τον Αύγουστο που μας πέρασε) το ποσό που εκταμιεύθηκε ανήλθε σε 134.143 ευρώ.

    Τα μοιράστηκαν 44 «έκτακτοι» υπάλληλοι, εκ των οποίων αρκετοί εμφανίζονται να είναι ακόμα και συγγενείς με τα μέλη της δημοτικής επιχείρησης!!!!!

    Έχουμε και λέμε: Ο ιδιώτης Α.Κ. έλαβε 5.000 ευρώ, γιατί εμφανίζεται ότι από τις 14 Μαρτίου μέχρι και τις 14 Αυγούστου 2009 διένειμε ενημερωτικά έντυπα της Δ.Ε.Υ.Α.ΧΑΛΚΙΔΑΣ!!!!

    Άλλος ιδιώτης, ο Α.Σ. εισέπραξε 2.000 ευρώ, γιατί επί δύο μήνες (Ιούνιο και Αύγουστο 2008) ασχολήθηκε με έκτακτες εργασίες καταμέτρησης υδρόμετρων.
    Μια γυναίκα, η Π.Ψ., φέρεται ότι παρείχε (έκτακτα πάντα) βοηθητικές εργασίες στο ταμείο της επιχείρησης, από τον Ιούνιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2009.
    Γι' αυτόν τον λόγο εισέπραξε 2.000 ευρώ.

    Πάμε παρακάτω… στο μαύρο χρήμα!!!!!!!!!!!!!!!
    Η Α.Α. έλαβε 4.694 ευρώ, επειδή απασχολήθηκε με την καθαριότητα πλησίον του αντλιοστασίου, ενώ μια άλλη ιδιώτης, η Κ.Γ. εισέπραξε 4.896 ευρώ επειδή παρείχε τις υπηρεσίες της από το πόστο της «επιμελήτριας» εντύπων ύδρευσης και αποχέτευσης!!!!

    Από την άλλη πλευρά, στενός συγγενής μέλους του Δημοτικού Συμβουλίου της επιχείρησης εμφανίζεται ότι πήρε 4.896 ευρώ, επειδή για δυο μήνες καθάριζε φρεάτια σε διάφορα σημεία της πόλης, ενώ συγγενής γνωστού τοπικού κομματικού στελέχους της Νέας Δημοκρατίας φέρεται ότι πήρε 3.000 ευρώ για εργασίες απεικόνισης και σχεδίασης διαφημιστικών σελίδων τεχνικών έργων!!!!!!!!!!!

    Κύριε Μάκη Γιομπαζολιά,
    το πιό ανησυχητικό όμως από όλα είναι ότι, ακόμα, και ο ίδιος ο Δήμαρχος Χαλκιδέων κύριος Ζεμπίλης, ο οποίος είναι καί πρόεδρος του Δ.Σ. της επιχείρησης, εμφανίζεται να μην γνώριζε την υπόθεση.
    ΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ!!!!
    Όταν του το είπαμε μας απάντησε πως, έπεσε από τα σύννεφα!!!
    Καί εμείς οι εργαζόμενοι από το διάστημα!!!!!!!!!
    Κύριε Μάκη Γιομπαζολιά ,
    τώρα, υπάρχει εντονότατο οικονομικό πρόβλημα και η εταιρεία προσανατολίζεται να πάρει δάνειο. Στο τέλος θα επιβαρυνθούν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι και οι απλοί πολίτες.
    Εμείς από την πλευρά μας καταθέσαμε ολόκληρο το φάκελο στο
    Ι. Κ. Α. καθώς οι λεγόμενοι «έκτακτοι υπάλληλοι» ήταν συν τοις άλλοις ΚΑΙ ανασφάλιστοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Κύριε Μάκη Γιομπαζολιά,
    με τιμή,
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Δ.Ε.Υ.Α.ΧΑΛΚΙΔΑΣ(ΑΡΕΘΟΥΣΑΣ)
    ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς τον Ριχάρδο .
    Ριχάρδε , ήρθε η ώρα σου να παραιτηθείς , έτσι ώστε να μην υπογραφή ,
    κανένα νομοσχέδιο από εσένα .
    Και έτσι το νομοσχέδιο για το μεταναστευτικό
    δεν θα περάσει .Παραιτήσου με το καλό ,γιατί αν δεν παραιτηθείς πρέπει να κυκλοφορείς με δυο τάγματα για να σε φυλάνε εσένα και την οικογένεια σου ,υπάρχουν και αρχεία για εσένα .
    Σήκω και φύγε, με το καλό λοιπόν και σταμάτα
    να υποστηρίζεις και εσύ τους κολομετανάστες σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιαυτό ο Σαμαράς δεν θέλει την κατάργηση του σταυρού, γιατί έτσι εξαγοράζουν σταυρούς και ψήφους τα πρωτοπαλλήκαρά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η απογραφή του 2011 και η πολιτική αμνησία κάποιων Νεοδημοκρατών που «ξεχνούν»…Οι επόμενες εθνικές εκλογές (του 2013) θα γίνουν με βάση την απογραφή του πληθυσμού το 2011. Ο ισχυρισμός που δημοσιεύθηκε σε πολλές ιστοσελίδες έχει ομολογουμένως, λογική βάση: «Το ΠΑΣΟΚ στοχεύει να πολιτογραφηθεί η μεγάλη μάζα των αλλοδαπών πριν από το 2011, γι’ αυτό έβαλε και τη σχετική διετή προθεσμία. Ο δε απαιτούμενος χρόνος της 5ετίας παραμονής (από προηγούμενη δήλωση για 7ετία) δεν είναι τυχαίος αλλά συμπίπτει με 5 έτη μετά την τελευταία μεγάλη νομιμοποίηση του 2005. Η απογραφή του 2011 θα οδηγήσει σε πιθανή ανακατανομή των εδρών, αντικατοπτρίζοντας τη νέα δημογραφική πραγματικότητα με την ενσωμάτωση των αλλοδαπών στο εκλογικό σώμα. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο (για το ΠΑΣΟΚ) οι αλλοδαποί να αποκτήσουν πολιτικά δικαιώματα πριν το 2011.»Συμφωνούμε ότι η παραπάνω φιλοδοξία/διαστροφή, βρίσκεται στο μυαλό πολλών μέσα στην κυβέρνηση που αδιαφορούν για τις συνέπειες που θα έχει ο εθνοκτόνος νόμος στην πατρίδα μας. Άλλωστε η κομματική λογική της «εξουσίας με κάθε μέσο» έχει εφαρμοσθεί ξανά στο παρελθόν και πάλι εις βάρος του Ελληνικού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Με την υπόθεση αυτού του ΑΓΕΛΑΔΟΜΟΥΣΚΑΡΟΥ του Ζαχόπουλου τι γίνεται ????? Το κοριτσάκι το τραβάνε ακόμα ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε σεις,τζαμπα συγχιζεστε και βριζετε.Εσεις οι ιδιοι ψηφισατε παλι τους 'ιδιους τους αλλους' και τωρα φωναζετε.Εαν δεν απαλλαγειτε απο κομπλεξ και μικρονοες νοοτροπιες και συμφεροντα,τα ιδια θα γραφετε και μετα απο 150 χρονια.Οι μεταπολιτευτικοι σαλτιμπαγκοι τελειωσαν.Μαζι τους τελειωσαμε και εμεις.Οποιος δεν το καταλαβαινει πλεον ειναι αμετανοητας μαλακας,που κανει κακο περα απο τα παιδια του και τον ιδιο, και στην δυσμοιρη αυτη χωρα,την Ελλαδα.Εαν δεν αλλαξει το πολιτευμα,μην περιμενετε τιποτε.Εαν δεν βγουν στο προσκηνιο νεοι ανθρωποι,υπακουοντας στο εθνικο συμφερον,απαλλαγμενοι απο τζακια και φαμιλιες,εχοντας οδηγο την επαναφορα των αξιων,των αρχων και των νομων, για ενα κρατος Ευρωπαικο,αξιοπιστο και με κυρος που να σεβεται τον πολιτη του και να επενδυει σε αυτον,μην ελπιζετε τιποτε.Οι αποτυχημενοι αυτοι καιροσκοποι που αρπαξαν την εξουσια εδω και 36 χρονια,καιρος ειναι να πανε σπιτια τους.Και πολλοι απο αυτους φυλακη για εγκληματα και μειοδοσιες εναντιον του Ελληνικου κρατους.Ολα τα αλλα ειναι εκ του πονηρου για να υπαρχουν αυτοι στην εξουσια.Φτανει πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. για αυτό με το ΠΑΣΟΚ.
    Πτυχίο....ρουφιανιάς θα παίρνει όποιος καταδίδει φοροφυγά

    ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ. ΜΠΟΡΕΙΣ

    Πτυχίο ρουφιανιάς και κατάδοσης θα παίρνει όποιος καταγγέλλει κάποιον φοροφυγά!
    Ο φορολογούμενος μετά την ρουφιανιά του θα λαμβάνει και μια ευχαριστήρια επιστολή από το υπουργείο Οικονομικών που θα τον ενημερώνει ποιο ήταν το όφελος του κράτους από την πράξη του.

    Μήπως ...
    θα ήταν καλύτερο να του δώσουν κάποια προστασία για να μπορεί να την βγάλει καθαρή; Την ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν αλλά τον ρουφιάνο κανείς!

    Παπακωνσταντίνου και Κατσέλη
    ΡΩΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ.
    ΠΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ιδια ΕΝΔΟΞΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ Ο ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΗΣ ΦΙΛΟΣ ΣΑΣ.....Ο ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. " 1 δισ. από τις τράπεζες στους αγρότες"

    Μέτρα στήριξης του αγροτικού κόσμου πρότεινε ο Γ. Παπανδρέου
    Δέκα μέτρα για την άμεση ανακούφιση του αγροτικού κόσμου, που πλήττεται από την....

    κυβερνητική πολιτική, ανακοίνωσε χθες το βράδυ σε λαϊκή συγκέντρωση στις Σέρρες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Παπανδρέου.
    Στις Σέρρες. Ο Γ. Παπανδρέου συναντήθηκε με τους αγρότες της περιοχής και άκουσε από πρώτο χέρι τα προβλήματά τους
    ΣΕΡΡΕΣ.
    Παράλληλα, επιτέθηκε με δριμύτητα στην κυβέρνηση Καραμανλή δηλώνοντας ότι ο πολιτικός της χρόνος έχει λήξει, ενώ σχολιάζοντας τον ανασχηματισμό τόνισε ότι «ανασχηματισμός, χωρίς σοβαρό σχέδιο για τον τόπο, χωρίς σχέδιο πορείας για τη χώρα, είναι σαν να αλλάζεις κωπηλάτες, αλλά να συμβουλεύεσαι την ίδια χαλασμένη πυξίδα».
    Ο κ. Παπανδρέου που πραγματοποίησε ολοήμερη περιοδεία στον Νομό Σερρών και συνομίλησε με πολλούς αγρότες, μεταξύ των οποίων και τοπικά αγροτικά στελέχη της Ν.Δ.(!), υπογράμμισε ότι η χώρα χρειάζεται μια αναγέννηση του αγροτικού χώρου και της υπαίθρου και δεσμεύθηκε για μια «πράσινη ανάπτυξη της ελληνικής γεωργίας».
    Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση θα λάβει άμεσα τα ακόλουθα δέκα μέτρα:

    1Ένα δισ. ευρώ, από τα 28 δισ. που δίνονται για τις τράπεζες, να διοχετευτεί στον αγροτικό τομέα για την κάλυψη των βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων αγροτικών δανείων της περιόδου 2009-2010.

    2 Να υπάρξει άμεσα ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών των αγροτών που βαρύνονται με δάνεια, με επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής.

    3Πάγωμα όλων των ενήμερων δανείων των αγροτών για δύο χρόνια.

    4 Επέκταση των παραπάνω ρυθμίσεων για συνεταιρισμούς, ομάδες παραγωγών κ.λπ.

    5Επέκταση του Ταμείου Εγγυοδοσίας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων (ΤΕΜΠΜΕ) και στις επιχειρήσεις του αγροτικού τομέα.

    6 Αύξηση από 7% σε 11% της επιστροφής ΦΠΑ στους αγρότες.

    7 Χορήγηση ουσιαστικού επιδόματος θέρμανσης από 300 έως 500 ευρώ σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, ανάλογα με τη γεωγραφική περιοχή.

    8Επιστροφή του ειδικού φόρου κατανάλωσης πετρελαίου σε ποσοστό 4% επί των τιμολογίων πώλησης των αγροτικών προϊόντων για τους παραγωγούς.

    9 Κατάργηση του Ενιαίου Τέλους Ακίνητης Περιουσίας (ΕΤΑΚ) για τους αγρότες.

    10Επιδότηση του μεταφορικού κόστους ζωοτροφών για τις μειονεκτικές περιοχές.

    Ο κ. Παπανδρέου, κάλεσε τους αγρότες να κρίνουν τον ανασχηματισμό με βάση το τι έχει γίνει στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης: «Άλλαξαν 4 υπουργούς σε 5 χρόνια. Και αγροτική ανάπτυξη δεν είδατε. Ούτε θα δείτε, όσο παραμένει στη θέση της η ίδια λογική διακυβέρνησης. Που κοιτάζει την επικοινωνία και όχι την κοινωνία. Που ασχολείται αποκλειστικά με τα δικά της προβλήματα και όχι τα προβλήματα του πολίτη».
    «Πράσινη ανάπτυξη»

    Ο κ. Παπανδρέου είχε συνάντηση με τον προσκείμενο στο ΠΑΣΟΚ νομάρχη Σερρών Στέφανο Φωτιάδη, ο οποίος του ανέφερε ότι πρώτη προτεραιότητα της νομαρχίας είναι η αξιοποίηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, ενώ τόνισε ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια στροφής στη διατροφική γεωργία. Από την πλευρά του ο κ. Παπανδρέου σημείωσε ότι οι Σέρρες έχουν μεγάλο δυναμικό, τόσο ανθρώπινο όσο και φυσικών πόρων και πηγών ενέργειας, που παραμένει αναξιοποίητο και πρόσθεσε πως ο Νομός Σερρών έχει κάθε δυνατότητα για παραγωγή ποιοτικών αγροτικών προϊόντων, ανάπτυξης δραστηριοτήτων για την αξιοποίηση της γεωθερμίας και άλλων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, αλλά και ανάπτυξη εναλλακτικού τουρισμού, αγροτουρισμού και ιαματικού τουρισμού.

    ΑΛΗΤΕΣ / ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ - ΠΑΣΟΚΟΙ
    ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.
    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΦΤΟΥ ΚΛΕΦΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Από ποιόν άρπαξαν την εξουσία ρε μάγκα πριν από 36 χρόνια?
    Από τη ΧΟΥΝΤΑ σου????
    ΟΥΣΤ ΠΑΠΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. AYTO POY KSEXASES NA GRAPSIS KARABLAXE EINAI TO POTE EIPO8IKAN OLA AYTA. MILAME GIA PRIN TA KORAKIA THS DEKSIAS SOY PALIOMALAKA FANE KAI TO TELEYTAIO KOKALAKI
    EISAI POLY XONTROMALAKAS, ALLA 8A STO EXOYN KSANAPEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση