GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπανδρέου: Εκλογές αν δεν ψηφιστεί ο νέος εκλογικός νόμος!

Τι είπε στο γεύμα με τους διευθυντές εφημερίδων . ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ . Στο γεύμα που είχε με τους διευθυντές των εφημερίδων ο Γιώργος Παπανδρέου στο ...

Τι είπε στο γεύμα με τους διευθυντές εφημερίδων
.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
.
Στο γεύμα που είχε με τους διευθυντές των εφημερίδων ο Γιώργος Παπανδρέου στο Μέγαρο Μαξίμου (εδώ), βγήκε και μια είδηση: Ο πρωθυπουργός είπε ότι αν δεν "περάσει" ο νέος εκλογικός νόμος που θα φέρει η κυβέρνηση, θα πάει σε εκλογές...
Η δήλωση αυτή γίνεται τη στιγμή κατά την οποία φουντώνουν στο παρασκήνιο οι αντιδράσεις ακόμη και βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για το "γερμανικό μοντέλο"...

15 σχόλια

  1. ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΙΑ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΕΥ. Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ. ΕΧΕΙ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος είστε κύριε Νάσο Θεοδωρίδη που επιτίθεστε στον Πρόεδρο της ΝΔ για το νομοσχέδιο;

    Από Με Σύμμαχο εσένα:

    Διαβάζω από το Βήμα

    ‘Ο διευθυντής του Κέντρου Πληροφόρησης και Τεκμηρίωσης για τον Ρατσισμό «Αντιγόνη» κ. Ν. Θεοδωρίδης αναρωτιέται αν η θέση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποτελεί «θεσμικό άλλοθι στην ξενοφοβία» και επισημαίνει ότι «η κατηγορηματική δήλωση του κ. Σαμαρά ότι όταν γίνει πρωθυπουργός θα καταργήσει τον νόμο για την ιθαγένεια μας θύμισε αντίστοιχη δήλωση του Ευ. Αβέρωφ- η οποία ορθώς είχε θεωρηθεί μνημείο φανατισμού- ότι “αν η ΝΔεπιστρέψει στην εξουσία, θα καταργήσει την αναγνώριση της Αντίστασης”». ‘

    Ο κύριος αυτός έχει γράψει τα εξής ωραία άρθρα:

    Τα δικαιώματα των εθνικών μειονοτήτων ως συστατικό στοιχείο μιας αριστερής ατζέντας (ΑΥΓΗ, 11.08.2009)

    (μιλά για για τις καταγγελίες του κόμματος της ’μακεδονικής μειονότητας’!!)

    Η κυπριακή τραγωδία ως απότοκος του ελληνικού εθνικισμού

    θαυμάστε φράση ‘Η προσδοκώμενη προσάρτηση της Κύπρου στην Ελλάδα αποτελούσε ανέκαθεν μέρος του οράματος της Μεγάλης Ιδέας, η σταδιακή πραγματοποίηση του οποίου είχε ως αποτέλεσμα, από τη σύσταση του ελληνικού κράτους το 1830, να επεκταθεί η Ελλάδα 8 φορές, αυξάνοντας τα εδάφη της κατά 278% σε βάρος της Τουρκίας.’

    Το κόμπλεξ της Ελλάδας και το όνομα της γείτονος

    Αιρετικές σκέψεις για την «εθνική ιδεολογία» του σχολείου

    απόσπασμα:

    ‘Δυστυχώς, το ελληνικό σχολείο είναι ακόμα παγιδευμένο στην εθνικιστική προπαγάνδα του 19ου αιώνα, δηλαδή σε εθνικούς μύθους που κατ’ ουσία νομιμοποιούν τη θυσία πολύτιμων ζωών χάριν άψυχων εδαφών και που δικαιολογούν ηθικά πολέμους σαν αυτούς που διεξήγε συστηματικά ο ελληνικός στρατός στις αρχές του εικοστού αιώνα αιματοκυλίζοντας τα Βαλκάνια σε περιοχές όπου το ελληνικό στοιχείο αποτελούσε ισχνή μειοψηφία.’

    28η Οκτωβρίου: Ο πόλεμος που τελικά δεν ήταν “τρικούβερτο γλέντι” (27.10.2009)

    απόσπασμα:

    ‘Υποστηρίζω ότι η εμπλοκή της Ελλάδας σε αυτό το σφαγείο θα έπρεπε να είχε αποφευχθεί. Η 28η Οκτωβρίου δεν σήμαινε ούτε την «ενότητα» ούτε «το μεγαλείο του έθνους», αλλά την είσοδο της Ελλάδας σε ένα παγκόσμιο ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Η άγρια σύγκρουση που ξετυλίχτηκε πάνω στα βουνά της Ηπείρου και της Αλβανίας έδειξε ανάγλυφα την ταξική της φύση’

    Να τον χαίρεται το ΒΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κλασικός εκβιασμός σαν τους εκβιασμούς του μπαμπα του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφιερωμένο λοιπόν σε όλους τους "προοδευτικούς αριστερούς" το παρακάτω απόσπασμα της ομιλίας του Αρη Βελουχιώτη στην Λαμία.

    Κάποτε η γωνιά αυτή της γης που πατάμε και λέγεται Ελλάδα είτανε δοξασμένη κι ευτυχισμένη κι είχε ένα πολιτισμό, οπού επί 2 1/2 χιλιάδες χρόνια συνεχίζει να παραμένει και να θαυμάζεται άπ' ολο τον κόσμο. Κανένας σοφός η άσοφος δεν μπορεί μέχρι σήμερα να γράψει ούτε μια λέξη, αν δεν αναφερθεί στα έργα που άφησαν οι δημιουργοί αυτού του πολιτισμού, που λέγεται αρχαίος ελληνικός πολιτισμός.

    Κάποτε, λοιπόν, η χώρα μας είτανε δοξασμένη, μα αργότερα την υποδούλωσαν κι έχασε την παλιά της αυτή δόξα. Μα ύστερα από κάμποσα χρόνια η χώρα μας σηκώθηκε στο πόδι κι ύστερα από σκληρούς αγώνες ενάντια στη σκλαβιά, πάλι λευτερώθηκε.

    Στην εποχή της σκλαβιάς πέρασε σκληρά, μαύρα χρόνια και πολλοί «έξυπνοι», αναμεσα στους οποίους και κάποιος Φαλμεράγιερ, ισχυρίστηκαν πως η ελληνική φυλή έσβησε κι ότι αυτή διασταυρώθηκε μ' άλλες φυλές, που δεν έχουν τίποτα το κοινό με την αρχαία ελληνική φυλή.

    Μα ότι κι αν πούνε, αυτό δεν έχει καμία αξία. Την ελληνικότητα μας την αποδείξαμε. Γεγονός είναι ότι η χώρα μας ξεσηκώθηκε και ξαναγένηκε πάλι λεύτερη.

    Αυτό κάνεις δεν το ήθελε. Ούτε οι ξένοι βασιλιάδες, ούτε οι ντόπιοι κοτζαμπάσηδες. Οι ξένοι δεν το θέλανε, γιατί φοβισμένοι από τη γαλλική επανάσταση, χτυπούσαν όλες τις εξεγέρσεις και δημιούργησαν γι' αυτό μεταξύ τους την Ιερή Συμμαχία. Οι ντόπιοι κοτζαμπάσηδες γιατί τα είχανε καλά με τους Τούρκους και ξεζουμίζανε το λαό.

    Η αντίδραση ουρλιάζει.
    Μα ο ελληνικός λαός δεν θάτανε αυτός ο λαός, ο λαός δηλαδή της χώρας της λευτεριάς και του πολιτισμού, αλλά λαός ζούγκλας, αν δεν έβγαζε μέσα από τα σπλάχνα του τους αρχηγούς εκείνους, που θα οδηγούσανε στη λευτεριά του. Όπως βλέπετε, λοιπόν, όλοι - ξένοι και ντόπιοι - πάλεψαν για να μην ξεσηκωθεί ο λαός κι αποχτήσει τη λευτεριά του.

    Μέσα στα χρόνια της σκλαβιάς δε σταμάτησαν οι αγώνες. Μικροί ή μεγάλοι. Ένοπλοι ή όχι. Κι ύστερα μέσα απ' αυτό το λαό ξεπήδησε ο μεγάλος βάρδος της επανάστασης, πού ύμνησε με τα τραγούδια του την ιδέα της εξέγερσης του έθνους, ο πρόδρομος της Φιλικής Εταιρίας: ο Ρήγας. Η αντίδραση τον σκότωσε, πριν προλάβει να φέρει σε πέρας τις αρχές του. Μα ο σπόρος που έσπειρε βλάστησε σύντομα.

    Σε λίγο, η Φιλική Εταιρία έγινε κι αγκάλιασε χιλιάδες Έλληνες.
    Ας ούρλιαζε η αντίδραση. Ας υπόγραφε άτιμα χαρτιά, σαν αυτό πού υπογράφηκε στη διάσκεψη της Βιέννης στα 1815, κάτω από το όποιο έβαλε την υπογραφή του κι ο πολύς Γιάννης Καποδίστριας και που διαλάμβανε, ότι όχι μόνο δε θα ευνοηθεί και επιτραπεί ένα εθνικοαπελευθερωτικής κίνημα στην Ελλάδα, μα και θα πνιγεί στο αίμα αν ξεσπάσει.
    Ο Γιάννης Καποδίστριας, που μας τον παρουσιάζουν στα σχολειά σαν μεγάλο και τρανό, με προτομές και πορτραίτα, είναι ο πρώτος καταστροφέας της Ελλάδας. Μα ότι έκανε, δεν το έκανε σαν Καποδίστριας, μα σαν εκπρόσωπος όλης της ελληνικής αντίδρασης. Ας ούρλιαζε λοιπόν, μαζί μαι τη διεθνή και η ντόπια αντίδραση. Κι ας υπογράφανε άτιμα χαρτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΩΘΕΙΤΕ Η ΕΙΡΙΝΗΚΗ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ
    ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ
    Ο ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ
    ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΕΠΕΣΑΝ ΠΟΛΕΜΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΡΘΕ Η ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ

    ΓΝΩΡΙΖΟ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΣΕ ΜΚΟ,
    ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΓΥΡΟ ΣΤΑ 3.500.000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 150.000
    ΤΟ ΧΡΟΝΟ

    ΑΝ ΑΛΑΞΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ
    ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ

    ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΔΕΙΘΕΝ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ
    ΜΠΑΤΣΟΥΣ
    ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ. ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
    ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΑΡΓΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ
    ΧΩΡΑ ΜΑΣ

    ετσι θα μας διαλυσουν τοσο γρηγορα που δεν θα το καταλαβουμε
    και δεν θα μπορουμε να αντιδρασουμε

    Στη συνομοσια ειναι
    τα καναλια (ελληνικο κεφαλαιο)
    αρκετη πολιτικη μεσα στη βουλη και πορτοκαλι επαναστατες που κατευθυνονται απο πρακτορες

    ΠΡΟΩΘΗΤΑΙ
    Η ΕΙΡΗΝΙΚΉ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
    ΚΑΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ

    ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ

    ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ
    ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ
    ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ

    ο σκοπος ειναι η δημιουργια μια νεας ισλαμικης φεουδαρχιας

    αυξησης των κερδων του ελληνικου κεφαλαιου
    και
    παραδωση φυσικα στην τουρκια
    και στους νεωοθομανους.

    το ελληνικο κεφαλαιο
    προδιδη τον ελληνικο λαο
    για τη βελτιστρωποιηση του κερδους

    για αυτο τα ΜΜΕ προωθουν πληρος
    το νομοσχεδιο για την ιθαγενεια

    η συνωμοσια ξεκιναει απο το ελληνικο κεφαλαιο που θελει να χτισει μια
    ισλαμικη φεουδαρχια στην ελλαδα
    για μεγιστοποιηση του κερδους

    για αυτο και ΣΤΗΝ αριστερα που εχουν το γνωστικο του οικονομικου μετασχηματισμου των κρατων
    και κανονικα επρεπε να αντιδρασουν

    ειναι η πρωτη που προδιδουν των ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

    και ειναι και ποιο βαθεια χωμενη στην προδωσια
    του εθνους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και τι νομίζει ο ΓΑΠ ότι μας εκβιάζει τώρα?Οι δέκα μονάδες δικές μας είναι δεν είναι ούτε δικές του,ούτε κανενός,αν θέλει ας κάνει εκλογές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΝΕΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ !!!

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΚΡΑΙΩΝ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΥΠΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ !!!

    ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ !!!
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΌΣΑ ΠΛΗΡΩΣΕ Η ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ
    ΓΟΝΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ
    ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε διαφωνώ, δεν είναι ηλίθιο το παιδί βλαμμένο είναι, ο θεός να βάλει το χέρι του. Μεταξύ μας όμως ηλίθιοι είμαστε όλοι εμείς που του δώσαμε στα πανιά του 10 μονάδες για να μπορεί να κάνει όποια παλαβομάρα θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O ΒΛΑΚΟΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΔΕ ΣΑΝ ΠΡΩΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ...ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ.
    ΖΩΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. είναι δυνατόν να μη γίνεται αντιληπτό οτι ο νέος εκλογικός νόμος πρέπει να περάσει και αν όχι, σωστά ο ΓΑΠ λέει οτι θα πάει για εκλογές (με λίστα)? Ο βουλευτής θα πρέπει να καταλάβει ποιος είναι ο ρόλος του, όχι να βολεύεται με τα μικρορουσφετάκια του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. κυριολεκτικα ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ
    ΑΝ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Γιάννης Καποδίστριας, που μας τον παρουσιάζουν στα σχολειά σαν μεγάλο και τρανό, με προτομές και πορτραίτα, είναι ο πρώτος καταστροφέας της Ελλάδας. Μα ότι έκανε, δεν το έκανε σαν Καποδίστριας, μα σαν εκπρόσωπος όλης της ελληνικής αντίδρασης. Ας ούρλιαζε λοιπόν, μαζί μαι τη διεθνή και η ντόπια αντίδραση. Κι ας υπογράφανε άτιμα χαρτιά.

    14 Ιαν 2010 10:44:00 μ.μ.

    Η αντίδραση αυτή ΔΕΝ ήταν ελληνική!

    Ο Giovani Capo d'Istria ήταν ένας Ιταλός κόπανος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βλάκας , βλάκας αλλά πρώτος στούς εκβιασμούς , πώς θα σώσεις την Ελλάδα ρε Γιωργάκη αν την ξαναπάς σε εκλογές , για ποιούς παλεύεις ρε Γιωργάκη για τούς Ελληνες , τον ευατό σου η για τις ιδεοληψίες σου ;

    Νομίζω οτι νωρίς -νωρίς θα θέσει ο Γιωργάκης τον εαυτό του υπο διαβούλευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΟΚ

    Η συμμορια ειναι πιο μεγαλη κ. Θεοδωρακη!!

    αργα ανακαλυψατε την Δραγωνα και την συμμορια αφελληνισμου!!!
    Εχουν κανει και αλλα που δεν τα φανταζεστε!!

    1. ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙ ΕΔΙΝΑΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΩΜΑΣΣΩΝΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΠΑΣΟΚ


    2.Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΝ ΔΡΑΓΩΝΑ ΘΑΛΕΙΑ

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΜΙΑΣ ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΚΟΡΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ (!)

    ΟΤΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΑΥΤΗ

    1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ

    2. ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΠΑΙΔΑ
    3. ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝ
    4. Η ΕΚΛΟΓΗ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ
    5. ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΡΑΓΩΝΑ: ΕΙΜΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΟΥ (ΔΙΔΑΣΚΕ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΕΚΕΙ)!!

    2. ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ ΤΗΝ ΔΡΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ
    - ΚΥΡΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ?
    - ΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΓΩΝΑ

    - ΚΥΡΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ Η ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ?
    ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΓΩΝΑ Η ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ!!

    3. Ο ιδιος ο δρ Κουτσουκος πηγε με τον φακελο ασπαιτε στο γραφειο της Δραγωνα πριν ενα χρονο ....και ζητησε να τον δεχτει για να μιλησουν για το σκανδαλο Ασπαιτε κλπ...ακομα περιμεναι την συναντηση

    4. Η Δραγωνα ειναι φιλη της Δαμανακη, Βασιλη Κουλαιδη κλπ...ολοι μια παρεα ειναι και συνεργαζοντουσαν με την Ευη Μποτσαρη της ΝΔ !! Η συμμορια ειναι πιο μεγαλη κ. Θεοδωρακη!!

    6.Ο αφελληνισμος δεν είναι τίποτα μπροστα στην "σκοπιμη καταστροφη της συνεχειας των ελληνων" με ΤΗΝ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

    7. ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΛΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ!!

    8. Το σχεδιο της "συγχρονης γεννοκτονιας των ελληνων" με την "μη υπαρξη απογονων" και ταχεια αντικατασταση αυτων με μεταναστες ειναι σε πληρη εξελιξη ...

    9. το καταστροφικο ανθελληνικο σχεδιο της "δημογραφικης υποχωρησης- εκμηδενησης" των ελληνων (μεσω διαζυγιων, επιορκων δικηγορων, σκοπιμης στερησης μητροτητας κλπ..)ειναι σε εφαρμογη αλλα δεν μπορειτε να το σκεφτειτε ...

    10. Αν δεν ηταν ο Θεοδωρακης οποισδηποτε τα εβαζε με την συμμορια θα τον βγαζαν τρελλο, παρανοικο κλπ... Τον Θεοδωρακη δεν μπορουν να τον αντιμετωπισουν ετσι και γιαυτο θα τον "περιποιηθουν μελλοντικα".

    11. Τον Τασσο Παπαδοπουλο των εβγαλαν απο τον ταφο του!! Σκεφτετε τι μπορουν να κανουν σε οπιον δεν θελει να υποχωρησει!!

    12. το ανθελληνικο σχεδιο της μεγαλης συμμοριας-μαφιας διακομματικου μεγεθους ειναι τοσο διοβολικο που μονο ανθελληνικοι εγκεφαλοι μπορουν να το επιβαλλουν !!


    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ και της διακκοματικης συμμοριας-μαφιας!!

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ

    ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση