GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα πράσινα τέλη κυκλοφορίας...

Aπό τον ΣΠΥΡΟ ΦΟΥΝΤΑ http://aboutmylamia.blogspot.com/ . Για όσους από εσάς κατόχους αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, δεν έχετε προβεί στην προ...

Aπό τον ΣΠΥΡΟ ΦΟΥΝΤΑ
http://aboutmylamia.blogspot.com/
.
Για όσους από εσάς κατόχους αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, δεν έχετε προβεί στην προμήθεια των Πράσινων Τελών Κυκλοφορίας για το 2010, μάθετε ότι μπορείτε να το κάνετε χωρίς να πληρώσετε κανένα απολύτως επιπλέον πρόστιμο εώς και τις 15 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτος.
Τώρα θα μου πείτε, άσε μας κι εσύ ρε Σπύρο με τα τέλη..., και κατανοώ πως έχετε δίκιο μιας και οι φετινές αξίες τους είναι "λιγάκι" (παραπάνω από το κανονικό) τσιμπημένες.
Όμως όλα αυτά γίνονται για καλό δικό μας, για το καλό του περιβάλλοντος, και πάνω από όλα για το καλό της Ελλαδίτσας μας.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ "ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ" !!!
Ναι ναι, μην ακούτε τις διάφορες ανοησίες ότι...

όλες αυτές οι αυξήσεις έγιναν για εισπρακτικούς λόγους ... ψέματα είναι.
Απλά χρειαζόμαστε χρήματα για νέες αναδασώσεις και δενδροφυτεύσεις και άλλες τέτοιες σχετικές ενέργειες...
Εξάλλου το είχε πεί και προεκλογικά ο άνθρωπος, όλοι μαζί για μια "πράσινη Ελλάδα" .
Γι' αυτό μην σπεύδετε να παραδώσετε πινακίδες στις αρμόδιες ΔΟΥ, αλλά προμηθευτείτε τα τέλη κυκλοφορίας, και νιώστε κι εσείς την χαρά που μας προσφέρει αυτή η "οικολογική διακυβέρνηση" του τόπου από το ΠΑΣΟΚ και τον Γ. Παπανδρέου.

17 σχόλια

  1. Aυτοκινητο δεν εχω αλλα αν 200 ευρω αυξηση ειναι"λιγακι τσιμπημενα"μαλλον παιρνεις καλο μισθο και δεν σε νοιαζει,τωρα τα υπολοιπα οτι θα φυτεψουμε δεντρα και αλλα εχω διαβασει και καλυτεα κομικς ασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άνοια και νόσος Αλτσχάιμερ: Ποια είναι τα προειδοποιητικά σημεία;
    ============

    Η άνοια χαρακτηρίζεται από ένα προοδευτικό εκφυλισμό και απώλεια των διανοητικών ικανοτήτων του ατόμου.

    Οι ασθενείς με άνοια παρουσιάζουν προβλήματα της μνήμης, της σκέψης, της αντίληψης, του προσανατολισμού, των γνωστικών λειτουργιών τους.

    Η άνοια είναι συχνότερη στους ηλικιωμένους, σε άτομα τρίτης ηλικίας. Σε άτομα ηλικίας άνω των 60 ετών το ποσοστό αυτών που πάσχουν από άνοια είναι 6%.

    Με την αύξηση της ηλικίας, το ποσοστό των ατόμων που προσβάλλονται από άνοια, αυξάνεται και για αυτό έχει επικρατήσει ο όρος γεροντική άνοια. Το 20% των ατόμων άνω των 80 ετών, πάσχουν από άνοια.

    Το 60% -70% των περιπτώσεων άνοιας οφείλεται στη νόσο Αλτσχάιμερ. Ένα ποσοστό της τάξης του 15% των περιπτώσεων άνοιας οφείλεται σε αγγειακά προβλήματα του εγκεφάλου (πολυεμφρακτική άνοια).


    Είναι πολύ σημαντικό να ζητάτε τη βοήθεια και τις συμβουλές του γιατρού σας, εάν σε εσάς ή σε κάποιο μέλος της οικογένειας ή σε φίλο σας, παρουσιαστούν προβλήματα της σκέψης, ..
    Δεν σημαίνει όταν κάποιος ξεχνά, έχει δυσκολίες στο να σκεφτεί, να κάνει υπολογισμούς, να προγραμματίσει κάτι ή παρουσιάζει επιθετικότητα και ευερεθιστικότητα ότι πάσχει από άνοια. .....
    Ανεξάρτητα από την αιτία της άνοιας, η έγκαιρη ανίχνευση και διάγνωση, έχουν καθοριστική σημασία ......
    Εκτός από τις διάφορες θεραπείες που μπορούν σήμερα να προταθούν, η έγκαιρη διάγνωση επιτρέπει τη δημιουργία του υποστηρικτικού οικογενειακού και κοινωνικού δικτύου που μπορεί να προσφέρει πολλά στον ασθενή, στα πρώτα στάδια της άνοιας.

    Είναι φυσιολογικό όταν ένα άτομο αντιληφθεί ότι παρουσιάζει τα πρώτα στάδια της άνοιας, νιώθει εξαιρετικά δυσάρεστα. Παράλληλα υπάρχει ο κίνδυνος η εξέλιξη της νόσου να μην του επιτρέπει να χειρίζεται σωστά τις προσωπικές, επαγγελματικές και οικογενειακές του υποθέσεις.

    .........

    Μερικά σημεία, που πιθανόν να εκδηλώνονται με αυξανόμενη συχνότητα, είναι δυνατόν να προκαλέσουν υποψίες ότι κάτι σε σχέση με άνοια μπορεί να συμβαίνει.

    Μια κατάσταση σε ένα άτομο που μπορεί να περιλαμβάνει λίγα ή περισσότερα από τα πιο κάτω σημεία, είναι καλό να εξετάζεται από το γιατρό. Αυτός θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει κατά πόσο πράγματι πρόκειται για μια αρχόμενη μορφή άνοιας, εάν πρόκειται για κάτι παροδικό ή κάτι άλλο:
    Δυσκολίες στην απόκτηση, συγκράτηση νέων πληροφοριών και γνώσεων. Οι δυσκολίες της μάθησης μπορεί να εκφράζονται με το γεγονός ότι ο ασθενής ξεχνά λόγω προβλήματος στη βραχυπρόθεσμη μνήμη. Για παράδειγμα δεν θυμάται πρόσφατα γεγονότα ή συνομιλίες, ξεχνά τα ραντεβού του, δεν θυμάται που έβαλε τα κλειδιά του ή τοποθετεί σε λανθασμένους τόπους αντικείμενα

    Δυσκολίες στη σκέψη. Όταν υπάρχει ένα πρόβλημα στο σπίτι ή στην εργασία του, ο ασθενής δυσκολεύεται να συλλογιστεί και να προτείνει ένα λογικό σχέδιο αντιμετώπισης του προβλήματος. Ανάλογες δυσκολίες εκδηλώνονται όταν ο ασθενής πρέπει να διεκπεραιώνει συνήθεις αλλά σχετικά πολύπλοκες και σύνθετες εργασίες όπως για παράδειγμα η ετοιμασία φαγητού

    Δυσκολίες στον προσανατολισμό. Ο ασθενής δυσκολεύεται να βρει χώρους που είναι γνωστοί σε αυτόν. Χάνεται εύκολα. Δυσκολεύεται στην οδήγηση

    Δυσκολίες γλώσσας. Δεν βρίσκει τις κατάλληλες λέξεις για να εκφράζεται σωστά και δεν μπορεί να αρχίσει ή να παρακολουθήσει μια συνομιλία, ενώ πρωτύτερα αυτά δεν αποτελούσαν πρόβλημα

    Οι αλλαγές στη συμπεριφορά περιλαμβάνουν ασυνήθιστες για το συγκεκριμένο άτομο ερεθιστικότητα, επιθετικότητα και απάθεια για το τι συμβαίνει στο περιβάλλον του
    Οι πολυάριθμες έρευνες που γίνονται σήμερα για την άνοια, προσφέρουν σημαντικές ελπίδες για το μέλλον.

    Εστιάζονται στην κατανόηση των διαφόρων πτυχών της άνοιας με στόχο την ανεύρεση καλύτερων θεραπευτικών μέσων, την πρόληψη και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ασθενών που προσβάλλονται από άνοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Γιώργο ειχε δίκιο.."Λεφτα υπαρχουν"..Στις τσεπες μας..Λιγα ή πολλά θα μας τα παρει..
    Και τι φωναζουν οι φτωχοί??Οτι θα παραδώσουν πινακίδες??Αριστερα δεν ψηφισαν??Καλά να πάθουν..Ναχε κανει κάτι τετοιο η Δεξια θα είχαν σηκωθεί και οι πέτρες....
    ΥΠΑΡΧΕΙ Θεός τελικά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην πολυκατοικια φιλου μου, ο διαχειριστης ΕΚΛΕΒΕ τους αλλους για πανω απο δεκα χρονια.
    Καποτε αλλαξαν διαχειριστη και ανακαλυφθηκε το κενο ταμειο.
    Του εκαναν μηνυση και τα κλεμμενα ξαναμπηκαν στο ταμειο!
    Στο κρατος μας τωρα, παντα πληρωνα τις εισφορες μου και το φπα και τους φορους μου και ολα.
    Καποια στιγμη μου ειπαν οτι τα χρηματα ΜΟΥ εχουν χαθει (=κλαπει...) και οτι θα πρεπει να δωσω περισσοτερα.
    Μηπως πρεπει τον λογο να αναλαβει η δικαιοσυνη και να δεσμευσει απο τους οποιους υπευθυνους διαχειριστες βουλευτες μας την περιουσια τους και ν α τους στειλει μεσα;
    Ο,τι ισχυει για την πολυκατοικια δεν πρεπει να ισχυσει και για την μεγαλυτερη πολυκατοικια -το κρατος μας;


    ΑΝΤΩΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΑΣΙΝΑ ΤΕΛΗ 2011:

    Ποδήλατο 0-4 ετών 270 euros
    5-10 ετών 735 euros
    >10 έτη: 1020 euros


    Βάδισμα με τα πόδια ανεξαρτήτου ηλικίας: 112 euros

    Και αυτά με την ειλικρινή συγνώμη του Giorgos o οποίος υποσχέθηκε να μειώσει το 2014 τα τέλη για βάδισμα με τα πόδια κατά 50%.

    Τα έσοδα που θα χαθούν από την μείωση, έπειτα από διαβουλεύσεις με την κα. Louka αποφάσισε να τα αντισταθμίσει με μία αύξηση αντικειμενικών στα ακίνητα της τάξης των 980%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα είναι δυνατόν να βγαίνει ο Παπαθανασιου ,που ξάφρισε ακόμα και το γραφείο του υπουργείου, στο γυαλί και να μην αντιδρά κανένας. Μα άμα δεν γιαουρτωθεί δεν θα δημιουργηθεί δεδικασμένο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άσε μας,ρε ψωνάρα,με τις βαθυστόχαστες μπούρδες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παιδια,κοψτε για λιγο τις ...κλανιες,για να μπορεσει να ορθοποδησει το οικοσυστημα.Αν υπαρχει αναγκη,βαλτε και κανεναν καταλυτη.Στον κωλο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πράσινα τέλη και για τις οικοδομές σε λίγο και στο τέλος πράσινα τέλη και για τα άτομα.
    Η Μπιρμπιλομάτα όλα τα έχει προβλέψει.
    Θα έρχονται μερικοί μαλάκες σπίτι σου, πχ. επιθεωρητές του κώλου, οι οποίοι θα έχουν παρακολουθήσει ειδικά σεμινάρια-όπως και για τα σπίτια ντε- και θα σε παρακολουθούν για μιά βδομάδα τι κάνεις.
    Άν δεν σβήνεις τα φώτα , αν αφηνεις τη βρύση και τρέχει, αν πλενεις τα πιάτα με πολύ απορυπαντικό και γενικώς κάνεις τέτοιες καταχρήσεις τότε τα παιδιά θα σου πατάνε μια μαύρη σφραγίδα στο κούτελο για να ξέρουν όλοι ότι είσαι μαύρος και βρωμίζεις τον πλανήτη.
    Άν όμως σβήνεις τα φώτα κλείνεις το νερό έχεις ποδήλατο και προσέχεις γενικώς τότε θα κυκλοφορείς με μια πράσινη σφραγίδα στο κούτελο για να ξέρουν όλοι οτι είσαι ο σωτήρας του πλανήτη.
    Ρε σανίδα βρεγμένη που χαθηκε όχι γι αυτούς που τα βγάζουν αυτά αλλά για τα χαμένα κορμιά που τους ψήφισαν και τους έβαλαν στο σβέρκο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βρε ανωνυμε 2.53 ακομη ξυπνιος τετοοια ωρα?Εσυ που εβαλες καταλυτη δεν μας λες ομως γιατι δεν καθαρισε το βρωμοστομα σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. «Ή είμαι βλαμμένος, ή ζω σε λάθος χώρα».
    Και εγώ έτσι πίστευα..ότι δηλαδή δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένας που να πιστεύει πως ο Έλληνας αντέχει περισσότερες θυσίες…Να όμως που δεν είναι καθόλου έτσι.

    Σάββατο, βραδινό δελτίο ειδήσεων των 7στον ΑLPHA.Ο κύριος παρουσιαστής (Μάνεσης) μας παρουσιάζει μεγάλη δημοσκόπηση που έλεγε εντελώς τα αντίθετα, ότι δηλαδή πόσο σωστά είναι τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης, πόσο πολύ διατεθειμένοι είναι οι Έλληνες πολίτες να κάνουνε περισσότερες θυσίες….κάτι για 70% αν θυμάμαι καλά….. Μάλιστα είχε και ρεπορτάζ από κάποια λαϊκή που οι παραγωγοί ήτανε διατεθειμένοι να πουλούν φθηνότερα τα προϊόντα τους προκείμενου να έχουν περισσότερη κατανάλωση…κλπ.

    Δεν είναι δυνατόν σε λάθος χώρα είμαι..; Γιατί τα μπέρδεψα έτσι…ένιωθα και ένοχος που έκανα αντίθετες σκέψεις…

    ΜΙΑ ΩΡΑ μετά μαθαίνουμε για το περιστατικό έξω από την βουλή…και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Παπουτσής να λέει για την επίθεση που δέχθηκε η Δημοκρατία μας…και τους δημοσιογράφους να συμφωνούν.

    Εγώ δεν συμφωνώ. Επίθεση δέχτηκαν οι «Παίχτες» που παίζουν με την νοημοσύνη του κόσμου…..και όχι με την Δημοκρατία μας….

    ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΒΛΑΚΕΣ.
    ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΙΚΑ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΑΣΟΚ.
    ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ
    ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΗ
    ++ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ++.
    ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΑΤΩ ΤΟΥΣ
    Να αρχίσετε να το σκέφτεστε σοβαρά
    μουνίκακες της μάσας.

    ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ. ΡΕ ΚΟΝΤΟΜΟΥΝΙ ΧΑΦΙΕ ΜΑΝΕΣΙ ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τέλος τα χρήματα στα ταμεία από την Τετάρτη.

    ΠΑΠΑΛΑ ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ ΜΟΥ..........
    ΦΑΤΕ ΟΝΕΙΡΟ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ.

    Έκκληση για την κατάσταση στα ταμεία του δημοσίου έκανε σήμερα ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος. Τέλος!
    Τετάρτη υπάρχουν λεφτά,
    Πέμπτη τέλος!
    Δεν υπάρχουν άλλα λεφτά. Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για να πληρωθεί το....ταμείο ανεργίας, σύμφωνα με τον υπουργό... ενώ άφησε υπονοούμενα για αποτυχημένους υπουργούς (ίσως να είμαι και εγώ ένας από αυτούς είπε) στο συγκεκριμένο υπουργείο τα τελευταία δέκα χρόνια...

    ΟΤΑΝ 100 ΜΕΡΕΣ ΒΑΡΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΜΑΛΑΚΙΑ
    ΜΕ ΜΠΙΡΜΠΙΛΩ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΝΚΑΤΣΕΛΗΔΕΣ
    ΦΑΕ ΤΟ ΠΑΠΑΡΙ ΤΩΡΑ.......ΑΝΕΡΓΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΧΑ..ΧΑΧ...ΧΑΧΧΑ.
    ΝΑ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΛΥΣΗ.

    "Βέροια: Καταδότες χωρίς κουκούλες…."

    "Δεν έκοβαν κλήσεις, άρα δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους!!!

    Αυτό το συντριπτικό επιχείρημα πρόβαλε η Δήμαρχος Βέροιας, η «σοσιαλίστρια» Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου – Γεωργιάδη για να αιτιολογήσει τις εξοντωτικές ποινές που επέβαλε σε τέσσερις Δημοτικούς αστυνόμους. Οι ποινές επιβλήθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς να διεξαχθεί ούτε καν ένορκη διοικητική εξέταση… Αντίθετα οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν θυμίζουν περισσότερο «Ιερά εξέταση» με τη Δήμαρχο Βέροιας σε ρόλο αρχιεραεξεταστή!

    Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κ. Σκουμπόπουλος ο οποίος κατήγγειλε το γεγονός είπε ότι ...«τουλάχιστον στην Κατοχή τους καταδότες τους φορούσαν κουκούλα»…

    Έκανε λόγο για «καταδότες», καθώς όπως έγινε γνωστό, αφετηρία για την τιμωρία των τεσσάρων Δημοτικών αστυνόμων ήταν η καταγγελία συναδέλφου τους, Δημοτικού αστυνόμου ο οποίος, σύμφωνα με όσα ελέχθησαν, περιφερόταν επί μέρες στους δρόμους και φωτογράφιζε για να αποδείξει την απουσία των συναδέλφων του από τους χώρους ευθύνης τους…
    Δεν διευκρινίστηκε αν ενεργούσε «αυτοβούλως» ή κατόπιν εντολών «άνωθεν»… Υπάρχει δηλαδή ενδεχόμενο ο συγκεκριμένος Δημοτικός αστυνόμος να πήρε εντολή να ρουφιανέψει τους συναδέλφους του; Αν ισχύει κάτι τέτοιο (που δεν είναι απίθανο), τότε σημαίνει ότι η τιμωρία ήταν προαποφασισμένη και απλά αναζητούσαν αφορμή… Κι αφού δεν την έβρισκαν, την κατασκεύασαν!!!

    Έτσι εξηγείται και η «υπεράσπιση» που επιφυλάχθηκε στην κ. Δήμαρχο καθώς ο έτερος, «ακραιφνών δημοκρατικών φρονημάτων» αρμόδιος αντιδήμαρχος, κ. Χατζηαθανασίου υπεραμύνθηκε την Δήμαρχο λέγοντας ότι επί οκτώ μήνες «ικέτευε» τους Δημοτικούς αστυνόμους να προστατέψουν την πόλη!!!

    Γι’ αυτό, αφού δεν «έπιασαν» οι ικεσίες, επιστρατεύτηκε ο «καλός» Δημοτικός αστυνόμος ο οποίος ρουφιάνεψε τους συναδέλφους του….
    Το πράγμα βέβαια έχει πολλές διαστάσεις και είναι ενδεικτικό του τι κρύβεται κάτω από το προσωπείο της δήθεν «σοσιαλιστικής» Δημοτικής Αρχής των σκανδάλων, των διαρρήξεων – μαϊμού και των ρουφιανοκαμερών…

    Μια Δημοτική Αρχή που αντί να φροντίσει να δώσει διέξοδο στο ήδη βεβαρημένο κυκλοφοριακό πρόβλημα της Βέροιας, μετέτρεψε την πόλη σε «πηγάδι», κλείνοντας δρόμους και χώρους με πασσάλους, κώνους και άλλα σχετικά (στα οποία προφανώς αρέσκεται) και κάνοντας την κατάσταση αφόρητη… Όλα αυτά στο όνομα μιας «νομιμότητας» που έχει να κάνει με μια νοσηρή επίδειξη εξουσίας…
    Είναι χαρακτηριστικό ότι σε προηγούμενη συνεδρίαση (υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο) η Δήμαρχος Βέροιας είπε ότι στέλνει τους Δημοτικούς αστυνόμους «να γράφουν» αυτοκίνητα «για να έχει έσοδα ο Δήμος»!!!!

    Προφανώς οι Δημοτικοί αστυνόμοι δεν άντεξαν και δεν συναίνεσαν στην ανάλγητη αυτή αντίληψη και γι’ αυτό τιμωρήθηκαν… Προς γνώση και συνετισμό… Διότι δεν συνεμορφώθησαν προς τα υποδείξεις….

    Στη Βέροια μιλάνε πλέον όχι απλά για κατάντια, αλλά για επικίνδυνο εκτροχιασμό που εντείνεται ακόμη περισσότερο όσο οι πολίτες δείχνουν την αποστροφή τους σε μια ανίκανη, αδίστακτη και πολιτικά ανήθικη Δημοτική Αρχή… "
    Μακεδονικό Δίκτυο - Verianet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η κατάσταση με τούτους εδώ έχει φτάσει στο απροχώρητο.
    Δεν ξέρεις εάν βλέπεις τραγωδία ή κωμωδία.
    Δεν ξέρεις εάν τα κάνουν επίτηδες ή τους ξεφεύγουν.
    Πολιτική ευθύνη δεν υπάρχει κύριε Γιώργο μας για το φιάσκο με τις τιμές των τσιγάρων;
    Τί Υπουργείο Οικονομίας είναι αυτό που δεν ξέρουν να κάνουν πολλαπλασιασμό και ποσοστά;
    Γελάνε οι μαθητές και τα οι φοιτητές όλης της Ελλάδας με τα καμώματα του Παπακωνσταντίνου.
    ΤΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ, KΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΔΕΣ;
    Λέω να του στείλω το δεκατετράχρονο γιό μου να τον ξεστραβώσει, έχει φαίνεται περισσότερες πιθανότητες να μας βγάλει από το οικονομικό αδιέξοδο της χώρας.
    Αυτό εννοούσες Γιωργάκη ότι θα κάνεις τις πρώτες 100 ημέρες, δηλαδή ότι θα αυτοεξευτελίζεσαι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ;
    Πολύ θάθελα νάξερα τί σκέπτονται οι οπαδοί του πασόκ για όλα αυτά τα τρελλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΩΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠςΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ / ΣΟΥΦΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΜΕ??.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΤΑ ΛΕΣ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΄Η ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ.
    ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΡΝΕΙ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΕΥΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΄Η ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ;
    ΑΝ ΠΕΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΘΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΕΡΓΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ;
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΡΟΧΟΦΟΡΑ ΑΝΕΛΕΓΚΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΡΥΠΟΥΣ.
    ΟΠΟΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ.
    ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καποιος επρεπε να ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ το καλο σας
    που ειναι το περπατημα!
    Get it?
    Ολο αυτοκινητο και μαγκια ειστε
    τσιγαρακι
    καφεδακι
    και ετοιμα φαγητα

    Τωρα με τα καταΠΡΑΣΙΝΑ τελη
    θα πηγαινετε με τα ποδια
    τωρα που το πακεττο θα παει 5,20 ευρω
    θα το κοψετε
    το καφεδακι θα παει 7,20 το καπουτσινο σε καφετερια
    τα ετοιμαφαγητα θα ανεβουνε κατα 20%, αφου το φπα θα το παμε απο 9% στο 15%, επομενως
    ΟΛΑ αυτα ειναι για το καλο σας βρε assholes,
    δεν το κανετε understand?
    Εγω ειμαι εω για σας
    να σας προσεχουμε
    Have a nice nightmare

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση