GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι ...υπουργικές βόμβες στα πρωτοσέλιδα

Από το http://greekmme.blogspot.com/ @ΟΙ εφημερίδες μπορεί να μην πρόλαβαν το τρομοκρατικό χτύπημα έξω απο την Βουλή αλλά κυκλοφόρησαν τουλά...

Από το http://greekmme.blogspot.com/

@ΟΙ εφημερίδες μπορεί να μην πρόλαβαν το τρομοκρατικό χτύπημα έξω απο την Βουλή αλλά κυκλοφόρησαν τουλάχιστον την ίδια ώρα με το συμβάν τα πρωτοσέλιδα με τα δημοσιεύματα-βόμβες όπου καταγράφεται η φαγωμάρα μεταξύ υπουργών με αιχμές και καρφιά. Τώρα που έφυγε και ο Νίκος Κακουονάκης να δούμε ποιος θα ρίπτει τα...καρφιά για να μάθουμε έστω ψήγματα αλήθειας. Πρώτη και καλύτερη η 'Real News' αποτυπωνει το κλίμα γράφοντας ότι 'Εμφύλιος στην Κυβέρνηση την ώρα της κρίσης-Υπουργοί κατά υπουργών για τις συναντήσεις με τους ελεγκτές της Ε.Ε.-Βενιζέλος και Μπεγλίτης θεωρούν ότι οι υπουργοί δεν πρέπει να συναντούν υπαλλήλους και τι...απαντούν Παπακωνσταντίνου και Λοβέρδος.. Γράφει και για τον καφέ του Προέδρου της Ν.Δ. στην όμορφη Πύλο...
@Αποκαλυπτικό το ' Πρώτο Θέμα' που αναφέρει ότι 'Σε γιατρούς, δικηγόρους, εμπόρους εαν συλληφθούν για 2η φορά- Λουκέτο σε όσους δεν κόβουν απόδειξη-15% μελετούν ενιαίο συντελεστή ΦΠΑ για όλα τα προιόντα και τις υπηρεσίες'.
Να δούμε τώρα το αποκαλυπτικό 'Veto' που αποκαλύπτει...

"Τα κλαρίνα της διαπλοκής-Τσιμουδιά απο ΜΜΕ και κόμματα για τους εργολάβους των Τεμπών-με εκπτώσεις για τα έργα στήριξης των πρανών και τις γεωλογικές μελέτες έβαλαν σε κίνδυνο την ζωή των πολιτών και την οικονομία της χώρας".
@Ακολουθεί 'το Αρθρο' γράφοντας ότι 'Εισηγήσεις για περικοπή μέχρι και 10%-Μείωση μισθών στο Δημόσιο-Δραστικός περιορισμός της σπατάλης και περικοπής των επιδομάτων'.
Η 'Καθημερινή' γράφει ότι 'Εκατό ημέρες αρρυθμίας-Ατολμία και αναποφασιστικότητα χαρακτηρίζουν την Κυβέρνηση' ενώ 'το Βήμα' αναλύει το θέμα ως 'Ολο το παρασκήνιο για τις πιέσεις απο τις Βρυξέλλες-Ο Γογλοθάς των υπουργών και οι 30 ημέρες που θα κρίνουν την Οικονομία'.
@Ιδιο μήκος κύματος επιχειρεί και η 'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' που προσθέτει ότι 'Εκρηκτικό κοτέιλ για γονικές παροχές απο τη νέα κλιμακα φόρου και τις αυξημένες αντικειμενικές-Ακίνητα με αυξήσεις σε μεσαία και μεγάλα-βιαστικά οι ανακοινώσεις για κατεναυσμό των Βρυξελλών'. Το δε 'Εθνος' συμπληρώνει στο κύριο θέμα του ότι 'Οι πολίτες κρίνουν τις 100 πρώτες ημέρες του ΠΑΣΟΚ-Ελπίζουν, στηρίζουν και πρόθυμοι για θυσίες λλά θέλουν αποτέλεσμα άμεσα'.
@Καυστικό το πρώτο θέμα στον 'Ελεύθερο Τύπο' που έχει υπέρτιτλο 'Σε τέλη κυκλοφορίας Νο2 εξελίσσεται για την Κυβέρνηση η Ντροπολογία Παπακωνσταντίνου- Οργή για τις γονικές παροχές-Προβληματισμός στο Μαξίμου απο τις αντιδράσεις...' Ο 'Αδέσμευτος Τύπος' υπογραμμίζει παράλληλα ότι 'Καταγραφή των διεκδικούμενων ακίνητων του Δημοσίου απο ιδώτες και συνεταιρισμούς- Τα καταπατημένα στο σφυρί-Με ειδική διάταξη το υπουργείο Οικονομικών φιλοδοξεί να εισπράξει 12 δις Ευρώ...'.
@Τέλος 'η Βραδυνή' γράφει οτι 'Ολες οι αλλαγές στο Δημόσιο τομέα- Οι μισθοί που ψαλιδίζονται- ποιά επιδόματα μένουν και ποιά παραμένουν αμετάβλητα' ενώ 'η Απογευματινή' καταλήγει ότι '10 ερωτήσεις και απαντήσεις που απασχολούν τους ενδιαφερόμενους-Στο ΑΣΕΠ με πτυχία Κολλεγίων-Πως θα εφαρμοστεί η Κοινοτική διαδικασία και με ποιές διαδικασίες θα γίνει η αναγνώριση των πτυχίων'.

4 σχόλια

  1. ΤΣΙΡΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
    ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΠΕΡΑΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.
    ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ.
    ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ
    ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ.
    ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΨΗΦΙΖΕΣ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..."Ε.Ε.-Βενιζέλος και Μπεγλίτης θεωρούν ότι οι υπουργοί δεν πρέπει να συναντούν υπαλλήλους"....

    και τα μουνοπανα Ε.Ε.-Βενιζέλος και Μπεγλίτης αποσύρονται διακριτικά σαν γυναικούλες και βάζουν τους υφισταμενους τους να καθαρίσουν. Ουστ άνανδρα καθίκια. Αν ήσασταν άντρες να περιμένατε τους υπαλληλους της ΕΕ στην είσοδο του υπουργείου και να μην τους επιτρέπατε την είσοδο. Αλλα τι να περιμένει κανεις από κομματόσκυλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ
    ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ
    ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.
    ΤΟ ΧΡΗΜΑ.ΤΟ ΧΡΗΜΑ.ΤΟ ΧΡΗΜΑ.ΤΟ ΧΡΗΜΑ
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΒΟΥΤΑΝΕ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ Ή ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ.

    ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ.

    ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ.
    ΤΕΛΟΣ.
    ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΧΟΝΤΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ
    ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
    ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΟΥΝ ΤΑΧΥΤΑΤΑ.
    ΤΕΛΟΣ.
    ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ.
    ==================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O XRYSOBLAKAS BAZEI TIS BOMBES

    EYP

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση