GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τη σύλληψη ενός δημοσιογράφου...

Γράφει ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος http://mkka.blogspot.com/ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ, ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ Κ...

Γράφει ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων
και Αιγιαλείας Αμβρόσιος
http://mkka.blogspot.com/

ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ, ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ... ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ!
Η περίπτωση του δημοσιογράφου της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ κ. Δημητρίου Παπαγεωργίου είναι πολύ περίεργη. Συνελήφθη μέ τα γεγονότα διαμαρτυρίας στο σταθμό του Μετρό και προφυλακίσθηκε ως ταραχοποιός! Και αν ακόμη ήταν ταραχοποιός έπρεπε να ακολουθήσει την τύχη όλων των άλλων "κουκουλοφόρων", οι οποίοι ως συνήθως συλλαμβάνονται, προσάγονται στην Εισαγγελική Αρχή και ....απολύονται! Έτσι και η Αστυνομία είναι "εν τάξει" καί οι κουκουλοφόροι επίσης! Καί "η πίττα ακέραιη καί ο σκύλος χορτάτος!"
Στην περίπτωση όμως του κ. Παπαγεωργίου τα πράγματα δέν έγιναν έτσι. Ο συλληφθείς ανήκει στη δεξιά παράταξη. Μια παράταξη, η οποία...

πρέπει να εξαφανισθή και γι αυτό πρέπει πρώτα από όλα να συντριβή καί να καταπτοηθή! Έτσι στόν κ. Παπαγεωργίου η Εισαγγελική Αρχή εξαντλεί όλη της την αυστηρότητα! Και βεβαίως στίς περιπτώσεις αυτές η Εισαγγελικη Αρχή εφαρμόζει τις επιταγές της εκάστοτε Κυβερνήσεως. Δεν είναι δά καί τόσο τυφλή, όσο νομίζουμε. Το διαπιστώσαμε τόσες και τόσες φορές, οσάκις δηλ. ενέχονται πολιτικά πρόσωπα, Υπουργοί, Πρωθυπουργοί κλπ.
Το σημείωμα αυτό παίρνει την μορφή μιάς αιτήσεως. Παρακαλούμε τους αρμόδιους Υπουργούς να αποφυλακίσουν αμέσως τον ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ και να τον παραπέμψουν στην τακτική Δικαιοσύνη για τα παραπέρα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ δα και τόσο επικίνδυνος για την διατήρηση της δημόσιας τάξης! Δεν είναι ταραχοποιός! Δέν είναι κουκουλοφόρος! Δημοσιογράφος είναι! Τίποτε περισσότερο. Πρέπει λοιπόν "εδώ και τώρα" να αποφυλακισθή.

18 σχόλια

  1. Ποιος είπε ότι η δικαιοσύνη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παπουλη μου την ευχη σου παίρνοντας θέλω να σου πω τα εξης: ετυχε να ειμαι εκει και αυτός ο καλος πατριωτης δημοσιογραφος κρατουσε ενα ματσουκι τοοοοσο μεγαλο μετα συγχωρησεως και ματωσε καμποσα κεφαλια. Αλλα εσυ ευλογημενε μου πατερ δεν στεκεσαι σ' αυτο ουτε σε ειδα οταν σκοτωσαν περυσι εκεινο το παιδακι στα εξαρχεια αν δεν κανω λαθος που δεν λεω, τι δουλεια ειχε εκει να παει. Αλλα σκεφτομαι και το αλλο. αυτος ο ευγενης δημοσιογραφος τι την ηθελε την παλουκα παπουλη μου?
    και ξερεις ακομη ανησυχω και για τουτο δεν βγηκες να γραψεις και κατι για εκεινη την κακομοιρα την ορθοδοξη την ΚΟΥΝΕΒΑ που τις καψανε τα σωθικα και ειναι ακομη στο νοσοκομειο.
    Ουτε σε ειδα να κανεις καμμια βολτα εδω στην Αθηνα και να σηκωσεις το ρασσο σου να βγαλεις απο μεσα κανενα φραγκο η ευρώ να δωσεις σε κανενα πεινασμενο αλλοδαπό και μετα παπουλη μου να τους διωξουμε ολους αλλα τουλαχιστον να πανε στη χωρα τους χορτατοι και ευχαριστημενοι απο την αγαπη των εκπροσωπων του θεου. Οχι παπουλη μου δεν θελω να κανεις τιποτα παραπανω ουτε αυτα που κανει εκεινος ο παλιοπαπας του Αγιου Παντελεημονα που τους δινει και σκεπασματα και φαι και τους μαζευει στο προαυλιο της εκκλησιας να μην κρυωνουν τους παλιοαφγανους. Ο θεος να σε εχει καλα παπουλη μου και να ενδιαφερεσαι παντα για το ποιμνιο σου ξερεις εσυ γριουλες κλπ.
    ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΩΡΑΙΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Λαρισαίοι δεν θέλουν να μπουν στο μητρώο αγροτών γιατί οι περισσότεροι ΔΕΝ είναι αγρότες, αλλά δημόσιοι υπάλληλοι, επιχειρηματίες και ελεύθεροι επαγγελματίες. Είναι "χωραφάδες" δηλαδή ιδιοκτήτες τεραστίων εκτάσεων που βάζουν Αλβανούς να καλλιεργούν και εισπράττουν και επιδοτήσεις. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν σπίτια-μέγαρα και αυτοκίνητα υπερπολυτελή.

    Αυτοί οι αλήτες είναι που κλείνουν με το έτσι θέλω τους δρόμους - και δυστυχώς δεν βρίσκεται ένας ΕΝΤΙΜΟΣ εισαγγελέας να τους βουτήξει απο το αυτί και να τους περάσει αυτόφωρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΑΒΡΟΣΙΟΣ ΛΕΝΗΣ, Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΔΕ ΒΛΑΠΤΕΙ. ΑΡΚΕΤΑ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΕΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΓΙΕ ΔΕΣΠΟΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΦΘΑΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΡΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ.
    Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΣ "ΕΣΒΗΣΕ" ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ, ΤΙΣ ΗΘΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΕΣΒΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΚΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΧΕΣΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο δημοσιογράφος (άσχετα από τον πολιτικό χώρο που του χρεώνετε ότι δηλώνει) να πάει σπίτι του μέχρι της τακτικής δικάσιμου στην κρίση του εισαγγελέα.

    Η Χαλκίδα αποτελεί εξαίρεση του "τύφλααα" που λέν κι οι Σκυριανοί, γιαυτό και δεν χρειάζεται να κοστολογηθεί με τα έξοδα Εφετείου.

    http://stoixeiadiaplokis.blogspot.com/2008/06/blog-post_28.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τετοιους Πατερες θελω,απογονους του Γερμανου Καραβαγγελη,του Κοσμα του Αιτωλου,του Χρυσοστομου Σμυρνης,που υπηρετουν Θεο κ Πατριδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ριξτε νερό στη διαλεκτική του σταλινισμού

    Τοποθετήσεις κλισέ του τύπου

    "..Όχι λοιπόν στην εθνική αποδόμηση και τον εποικισμό της Ελλάδας. Πρέπει να πάρουν πίσω το λαθρο-νομοσχέδιο όσο είναι ακόμη καιρός και ας φροντίσουν να μην εμπλέξουν τους Έλληνες σε νέο εμφύλιο..|"

    δεν είναι συνεισφορά θετικής παρεμβολής για δημιουργικό διάλογο προσέγγισης και λύσης προβλημάτων.

    Αλλά ούτε και αντιφατικές αρθρογραφίες τύπου
    "..ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ, ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ... ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ! .."

    την ίδια στιγμή που υποδαυλίζει αυτό που επικαλείται το
    "..ας φροντίσουν να μην εμπλέξουν τους Έλληνες σε νέο εμφύλιο..|"

    Αν μη τι άλλο δείχνει ασυνέπεια και αμφιβολία ως προς την αυτοπεποίθηση της υπερτερότητας της δυναμικής των αξιών του πολιτισμένου, η οποία υποκρύπτει αίσθηση κατωτερότητας έναντι προκατάληψης φοβίας, προς κάθε τι άγνωστο που το χαρακτηρίζει συνήθως, εξωγενές και βάρβαρο.

    Με τέτοιες αντιλήψεις και ανάλογη συμπεριφορά κινδυνεύουν να συρρικνωθεί όχι μόνον όχι η απήχηση των αξιών του Ελληνισμού αλλά και τα σύνορα, κι ένα είναι σίγουρο οι εν Ελλάδι μετανάστες νόμιμοι ή μη και Έλληνες είναι και Έλληνες ιθαγενείς θέλουν τα παιδιά τους να γίνουν.

    Το να κερδίσεις και να αφομοιώσεις κάποιον στις παραδόσεις και τον πολιτισμό σου, πολιτικά, είναι επίπονο όταν δεν ξέρεις τι θέλεις, γιατί και πως θα το καταφέρεις.

    Το να τον κάνεις μη φιλικά προσκείμενο σου, πολιτικά, είναι πολύ πιο εύκολο κι ανώδυνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ξυλοδορμός απο παρακρατικούς και η φυλάκιση του Έλληνα αυτού δημοσιογράφου είναι απόδειξη ότι το ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ έχει στοχοποιήσει τους ΕΛΛΗΝΕΣ. Αντίσταση στην χούντα του ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο σεβασμιότατοες δεν ήταν πρώην χωροφύλακας

    Να ρωτηθεί και η κυρία και ο κύριος Κούρκουλας να μας πει την άποψή του επί του θέματος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΛΑΘΡΟΠΟΛΕΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Άγιος Καλαβρύτων θα ήθελε πολύ να βρισκόμασταν στην δεκαετία του '50 και του '60 που συλλαμβάνονταν και εκτελούνταν οι αριστεροί και οι συνοδοιπόροι τους, για την ιδεολογία τους.
    Ορισμένοι δεν μπορείτε να αντέξετε την ιδέα ότι έχουμε δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Διάδωσέ στο face book,email φίλων,σε όλα τα blogs.

    ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΣΟΦΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΦΙΛΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΗΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΔΡΑΣΤΙΚΗ!
    ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
    ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ:

    "Εχει κανείς την εντύπωση ότι με υπογραφές και διαμαρτυρίες θα μας ακούσουν;
    Όλοι αυτοί είναι τόσο φασίστες και ύπουλοι που ο Χίτλερ και ο Στάλιν φαντάζουν μπροστά τους αρχάγγελοι!
    Μια είναι η λύση.
    Το χρήμα! Και δεν εννοώ να τους λαδώσουμε. Όχι. Αλλά να αναγκάσουμε αυτούς που μπορούν ώστε να τους πιέσουν για να σκοτώσουν το έκτρωμά τους.
    Και δεν είναι άλλοι από τους τραπεζίτες.
    Διάβασα στα σχόλια σε κάποιο blog, δεν θυμάμαι, ίσως και εδώ, που έλεγε κάποιος να αποσύρουμε τις καταθέσεις μας από τις τράπεζες, ώστε ν' αναγκαστούν κι αυτοί ν' αποσύρουν το κατάπτυστο νομοσχέδιο.
    Ήταν η καλύτερη ιδέα που έχω ακούσει μέχρι σήμερα και εγώ το έκανα ήδη.
    Προσκαλώ και άλλους να το κάνουν διότι είναι η μόνη λύση, ειδικά αυτή τη στιγμή που η κυβέρνηση χρειάζεται και το τελευταίο ευρώ. Χωρίς "ευρώπουλα" δεν μπορούν να κάνουν τίποτα!
    Κάντε το όλοι και θα δείτε ότι σε 15 - 20 ημέρες όχι μόνο δεν θα υπάρxει το έκτρωμά τους αλλά θα έχουν απελάσει και τον τελευταίο παράνομο λαθρομετανάστη. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ."

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΤΟΥ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ: ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΡΕ ΕΕΕ - ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ...!!!

    Ο ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Απαλλοτρίωση τώρα της περιουσίας του ελληνικού λαού που έχει καταπατήσει η εκκλησία σας εδω και 2000 χρόνια!!

    Δεν φταίει ο τράγος που φωνάζει, φταίμε εμείς που δεν του κόβουμε τον λαιμό να σκάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ΠΑΠΑΣ- ΠΑΠΑΣ Η ΖΕΥΓΑΣ -ΖΕΥΓΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΄΄Να ρωτηθεί και η κυρία και ο κύριος Κούρκουλας να μας πει την άποψή του επί του θέματος....΄΄

    Αν εννοείτε τον Κουρκουλα του ΕΜΠ και αναφέρεστε στο γεγονός που φαντάζομαι , μην στεναχωριέστε και το ΄΄εξαργύρωσε΄΄ με τον καλλίτερο δυνατό τρόπο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Στο μυαλό μας είστε Σεβασμιώτατε; Τα ίδια ακριβώς σχόλια κάναμε στην οικογένειά μας όταν πληροφορηθήκαμε το γεγονός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Βρε-βρεεεε...

    Ο χωροφύλακας της χούντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση