GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκτός από τον ΕΟΤ...

...να γίνει έλεγχος και για το φαγοπότι στα "Τουριστικά Ακίνητα! . Από τον Χάρη Φλώρο . Εκτός από τον ΕΟΤ, μήπως πρέπει να διαταχθεί...

...να γίνει έλεγχος και για το φαγοπότι στα "Τουριστικά Ακίνητα!
.
Από τον Χάρη Φλώρο
.
Εκτός από τον ΕΟΤ, μήπως πρέπει να διαταχθεί άμεσα έλεγχος και στον άλλο αμαρτωλό οργανισμό του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, τα "Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα" ώστε να ριχτεί φως και στα εκεί έργα και ημέρες επί των ημερών του πρώην υπουργού Κώστα Μαρκόπουλου;
Σας θυμίζω ότι ως αντιπολίτευση το ΠΑΣΟΚ είχε κάνει ουκ ολίγες καταγγελίες για τα περίφημα ΕΤΑ. Για συμβάσεις, αποφάσεις, αναθέσεις, κονδύλια κοκ. Ορισμένα από αυτά είχαν γραφτεί και στο φιλόξενο press-gr. Κανονικό φαγοπότι γινόταν εκεί μέσα. Και δεν γινόταν τίποτε χωρίς να το γνωρίζει ο κ. Μαρκόπουλος ο οποίος είχε τοποθετήσει και ανθρώπους του σε θέσεις - κλειδιά.
Για να δούμε λοιπόν... Έλεγχος και στα "Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα" τώρα!!!

15 σχόλια

  1. Αργήσαμε να βρούμε ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ
    αλλα Εξοχότατε Υπουργέ.. ΙΔΟΥ !

    πρασινο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ χάρης Φλώρος
    με τ΄όνομα.
    Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ
    ΣΑΣ εισηγείται.
    ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΤΟΥ " ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ "
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
    ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΦΛΩΡΙΑ.

    Οι ρουφιάνου του πασοκ της γειτονιάς σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ Γερμανοτσολιάδες ΠΑΣΟΚ.

    Η κουλτούρασ του ΠΑΣΟΚ (και δεν εννοώ τον αγνό κόσμο που παραπλανείται χρόνια τώρα) “νόμιμα” διαχέεται στην κοινωνία για να την εμποτίσει μέχρι το μεδούλι.

    Όλη η σαπίλα, η καραξεφτίλα, η κουλτούρα του τίποτε, των εξαρτημένων, των ψωριλογιάπηδων, των βυσμάτων, των ζουρλόχαρτων, που θέλει να κάνει τους Έλληνες σαν τα μούτρα τους.

    Και αν νομίζουν ότι το χαφιεδιλίκι είναι ευρωπαϊκή συνείδηση απατώνται και κοροϊδεύουν συνάμα όλη την επικράτεια.
    Γιατί χαφιεδιλίκι είναι η συμπεριφορά κάποιων που μισούν τους άλλους.

    Μια παντιέρα μίσους σήκωσαν όλοι όσοι μισούν πρώτα από όλα τους Έλληνες. Από ανίκανους όμως δεν περιμένεις κάτι καλύτερο. Την δουλειά δεν την γνώρισαν αλλά την εχθρεύονται γιατί με αυτή γνωρίσαν προκοπή κάποιοι ενώ οι ίδιοι όχι.

    Μόνο εφαρμόζοντας την τακτική του Εφιάλτη χόρτασαν λίγο οι ψωρίλες.

    και τους ΕΦΙΑΛΤΕΣ τους ΚΡΕΜΑΝΕ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΛΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....

    Που ήταν όλοι οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι σκίζουν εδώ και κάποια χρόνια τα κολάν τους για την δημοκρατία, όταν γινόταν παραχώρηση στην Τσάντ και το ίδρυμα δημόσιας περιουσίας ?

    Με τί ανταποδοτικό όφελος δωρίστηκε μια ολόκληρη έκταση 8.866 τ.μ. με το κτίσμα μαζί.
    Πόσο οφελήθηκαν οι Έλληνες από αυτην την προσφορά ?
    Πόσο εύκολα οι σημερινοί κυβερνώντες προσφέρουν γή ?

    Τί ευθύνη έχει το GAP όταν χαρίζονται στρέμματα της χώρας στην μητέρα του, Τσάντ ?
    Που είναι όλοι αυτοί που σιχαίνονται την αδικία ?
    Που είναι όλοι όσοι υπερασπίζονται την δικαιοσύνη ?
    Αφώνου και αλάλου γωνία ?

    Από πότε έχουμε άτυπη βασιλεία και προσφέρουμε εκτάσεις στη βασιλομήτωρ ?
    Τί καραγκιοζιλίκια είναι αυτά ?
    Τί είδους εξαπάτηση ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΙΧ; ΟΥΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΗΚΟΩΝ ΠΟΥ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΩΝΟΥΜΕ; ΤΟΣΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΙΑ;

    ΚΑΙ ΕΛΕΩ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ; Ε, ΔΕΝ ΣΦΑΞΑΝΕ, ΕΔΩ ΤΟ ΛΕΝΕ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ. ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλέ βρε Φλώρε (όνομα και πράγμα) αν έχεις κάποια στοιχεία,ότι γινόταν φαγοπότι στα ΕΤΑ γιατί δεν τα αναφέρεις και θάμαστε όλοι στο πλευρό σου, και δεν μας ενδιαφέρει το όνομα οποιουδήποτε Υπουργού. Αλλά το να ρίχνεις αιχμές εναντίον του ονόματος του κ. Μαρκόπουλου ενός νέου πολιτικού και με ήθος ,είναι τουλάχιστον ανέντιμο για να μη πώ χειρότερες εκφράσεις.Εγώ στη θέση του Μαρκόπουλου και μόνο που πιάνεις το όνομα του, στο βρωμόστομό σου θα σου έκανα μηνυση, αλλά πολύ φοβάμαι δεν είσαι ο Φλώρος που γράφεις, αλλά ένα θρασύδειλο και ελεεινό υποκείμενο και όχι κατ'ανάγκη ΠΑΣΟΚ ,αλλά ένας αλήτης συκοφάντης που πιθανόν να είσαι στο ίδιο κ΄΄ομμα με τον κ. Μαρκόπουλο Σκουλίκι του κερατά που πήρατε και γράφετε εδώ μέσα όλοι οι κομπλεξικοί συκοφάντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΑ ΕΡΕΥΝΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ.
    ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ.
    ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟΙ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ.
    ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ Η ΕΙΣΤΕ ΛΕΡΩΜΕΝΟΙ Η ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ Η ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΟΣΟΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
    ΜΠΟΡΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ .
    ΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ.
    ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΜΕ.........................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς τον Ριχάρδο .
    Ριχάρδε , ήρθε η ώρα σου να παραιτηθείς , έτσι ώστε να μην υπογραφή ,
    κανένα νομοσχέδιο από εσένα .
    Και έτσι το νομοσχέδιο για το μεταναστευτικό
    δεν θα περάσει .Παραιτήσου με το καλό ,γιατί αν δεν παραιτηθείς πρέπει να κυκλοφορείς με δυο τάγματα για να σε φυλάνε εσένα και την οικογένεια σου ,υπάρχουν και αρχεία για εσένα .
    Σήκω και φύγε, με το καλό λοιπόν και σταμάτα
    να υποστηρίζεις και εσύ τους κολομετανάστες σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 7,12 ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΩΣ. ΗΛΙΘΙΟΣ.
    ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΡΕ ΘΕΟΜΑΛΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝ ΠΕΟΘΗΛΑΣΜΟΥ ΧΙΜΠΑΤΖΗ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ
    ..Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ.

    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΑΣΙΝΟ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ικανοποιήθηκε το αίτημα της Άγκυρας: Νέα οδός στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα ενώνει τους μουσουλμάνους της Βουλγαρίας, που είναι αναγνωρισμένη τουρκική μειονότητα με τους μουσουλμάνους Ξάνθης και Ροδόπης. Παρουσία του Έλληνα πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και του Βούλγαρου ομολόγου του Μπόϊκο Μπορίσοβ άνοιξε στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα στο νομό Ξάνθης, μία οδική αρτηρία που θα ενώσει την συμπαγή μάζα των μουσουλμάνων Βουλγάρων με τους ομοθρήσκους τους των νομών Ξάνθης και Ροδόπης. Έτσι ικανοποιείται και το έντονο ενδιαφέρον που έχει επιδείξει για την διάβαση αυτή η Άγκυρα. Ο νέος συνοριακός σταθμός μεταξύ Ελλάδος και Βουλγαρίας στην περιοχή Θερμών στο Νομό Ξάνθης. Μία εξέλιξη για την οποία βετεράνος διπλωμάτης δήλωσε «Κάποτε θα κλάψουμε πικρά για την απόφαση αυτή»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. NA APAGOREFTH H POLISH H PARAXORISI DHMOSIAS GHS GIA PANO APO 30 XRONIA . MONO SE POLH MEGALES EPENDISIS H PARAXORISI NA GINETE GIA 99 XRONIA .GIATI ETSI POY PANE DEN THA AFISOYNE TIPOTA .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ
    ΟΜΑΔΙΚΑ.
    ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ
    + ΕΝΑ (1) ΕΥΡΩ. ΤΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ.
    ΚΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΠΟ - 250 και...έχει ο Γιωργάκης.

    < ΕΝΤΟΣ 1 - 1,5 ΜΗΝΩΝ >.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Αργήσαμε να βρούμε ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ"

    Diladh einai royfianos kapoios pou katadidei enan foroklefti?
    Apo poion klebei telika den klebei apo olous mas?
    Oi ditikes koinonies ftiaxtikan akribos giati o kate politis ine froyros tis dimosias periousias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ασφαλως και πρεπει να γινει.....Κια μαλιστα ΑΡΓΗΣΕ.....Ακομα χρυσοπληρωνονται τα .."στελεχη" της ΕΤΑ .Δεν ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ...100 μερες και ακομα ο Διευθ/νων Συμβουλος (επιλογη του ...Μαρκοπουλου) ειναι ακομα εκει. Ο προεδρος ακομα εκει(επιλογη Σπηλιωτοπουλου), οι "διευθυντες" - τσιρακια(ολοι επιλογης γαλαζιας διακυβερνησης) ειναι ακομα εκει και μαλιστα παιρνουν και ....BONUS!!!!!!ΤΟ ΕΣΠΑ το διοικει και το "διαχειριζεται" ο ιδιος.....!Μαλιστα τωρα αισθανεται πιο δυνατος γιατι εχει βρει παλια "φιλαρακια" απο τις ενδοξες μερες του πρασινου 2004!!!!ΕΛΕΟΣ....ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.....
    Ο πρασινομαλακας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @7:34
    ΕΧΕΙΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΠΟΤΕ ΞΕΣΠΑΣΕ ΕΔΩ ΣΤΟ BLOG ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ Η ΕΞΩ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΑΣΑΝΕ ΜΥΤΗ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ ΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ. ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟ-ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΣΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΣΟΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΟΛΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ, ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕ ΕΑΝ ΗΣΑΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΩ ΠΧ ΕΓΩ, ΤΙ ΣΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?? ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΧΕΤΕ?? ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΛΕΒΕΙ ΛΕΦΤΑ ΤΙΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΜΠΛΕ 'Η ΚΟΚΚΙΝΟΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση