GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πόσα πρέπει να παίρνουν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ;...

Γράφει ο Ναπολέων Γιωτίτσας Φρανκφούρτη kapistri.blogspot.com . Παρακολούθησα χτες βράδυ τις ειδήσεις στο ΕΧΤΡΑ 3, όπως κάνω κάθε μέρα, κ...

Γράφει ο Ναπολέων Γιωτίτσας
Φρανκφούρτη
.
Παρακολούθησα χτες βράδυ τις ειδήσεις στο ΕΧΤΡΑ 3, όπως κάνω κάθε μέρα, κι, έγινα μάρτυρας μια λεκτικής διαμάχης μεταξύ του γνωστού δημοσιογράφου και παρουσιαστή του αποκαλυπτικού δελτίου κ. Γιάννη Παπαγιάννη με έναν τηλεθεατή που παρενέβη στο δελτίο τηλεφωνικά. Στην αρχή δεν κατάλαβα περί τίνος επρόκειτο. Με μπέρδευαν τα ονόματα Παπα... ναγιώτου, κάπως έτσι το άκουσα, αλλά μετά διαπίστωσα ότι επρόκειτο για μια συνωνυμία με εκείνον του οποίου παρουσιάστηκε στο αποκαλυπτικό δελτίο η μισθοδοσία ή καλύτερα συνταξιοδότησή του. Υποχρεώθηκα να ξυπνήσω νωρίς σήμερα το πρωί για να...

δω την επανάληψη της εκπομπής για να καταλάβω ότι ο εν λόγω τηλεθεατής ήθελε να „μαλώσει“ τον παρουσιαστή κ. Παπαγιάννη για το ό,τι παρουσίασε τις μισθολογικές καταστάσεις στο δελτίο κι έτσι μάθαμε κι εμείς τι πανηγύρι κάνουν εκεί στην ΕΡΤ με τα λεφτά του έλληνα φορολογούμενου. Παρεπιπτόντως διάβασα και στον ιστότοπο (http://www.kapistri.blogspot.com/) ένα πολύ πετυχημένο άρθρο για το ίδιο θέμα. Άρα δεν είμαι ο μόνος που τσούχτηκα με την αναίδεια των καλοπληρωμένων δημοσιογράφων της ΕΡΤ. Εκεί στην εκπομπή άκουσα και το ερώτημα που τέθηκε: “Ξέρεις τι δουλειά κάνει αυτός ο... και παίρνει τόσα; Τα διπλά έπρεπε να παίρνει, για τη δουλειά που κάνει!“ Έμεινα με το στόμα ανοιχτό για αυτά που άκουσα να ισχυρίζεται ο κύριος αυτός. Πόσα πρέπει να παίρνει δηλαδή ένας, οποιοσδήποτε δημοσιογράφος, ο οποίος πολλές φορές μας ταράζει με τις χασμωδίες τού τύπου εεε... οοοοοοοοο....ααααααααα..... και και και εεεεε.. κτλ.; Θα τρελαθούμε δηλαδή. Να τα ακούνε και τα παιδιά που έμαθαν γράμματα, πήραν δυο τρία πτυχία και παραπτυχία και παίρνουν 700 ευρώ το μήνα, όσα παίρνει δηλαδή σε μια μέρα ένας "καλός" δημοσιογράφος της ΕΡΤ. Αλλά όταν λείπει ο γάτος, λέει μια παροιμία, τα ποντίκια χορεύουν. Μόνοι τους φτιάχνουν τη μισθοδοσία, μόνοι τους την εφαρμόζουν κι εμείς οι απλοί φορολογούμενοι δεν έχουμε φωνή. Δεν ακούγεται η άποψή μας. Ο κ. Γερουλάνος πού είναι;

61 σχόλια

  1. 10 ΚΑΙ ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ PRES
    ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΕΝΑΣ
    ΜΑ ΕΝΑΣ
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ
    ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΥΤΟ Η ΜΑΓΙΑ Η ΤΣΟΛΗ
    ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ
    ΖΩΗ -ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ -
    ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΒΛΑΚΑΣ
    ΚΑΙ ΤΙΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
    ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.

    ΠΟΣΑ ΡΕ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΣΧΑΡΙΑ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Κ,Λ,Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΥΠΠΟ κ. Παύλος Γερουλάνος ή κομάται τον ύπνοτου δικαίου ή έχει κλάσει μέντες και δεν τολμάει να ακουμπήσει την ΕΡΤ.

    Τόσο απλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο συμπολιτης μας αναρωτη8θκε που ειναι ο αρμοδιος,για την ΕΡΤ,υπουργος,ο κ.ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ.Εχει βρε χρονο να ασχολη8ει με τα ψιλα που περνουν τα δικα μας παιδια στην κρατικη και οχι μονο?
    Αυτος μονο για λαβρακια και τσιπουρες των ιχθυοτροφειων του ξερει... γι αυτον, αυτα που περνουν τα εν ενεργεια και συνταξιουχα διορισμενα της ΕΡΤ ειναι ψιχουλα...οσο ενας καφες που ελεγε και ο συχωρεμενος Αντρεας στον φιλο του Κατσιφαρα..τον υπουργο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην προηγουμενη ψηφοφορια για την κυβερνηση ψηφισα "καλη".

    Τωρα εβαλα με δυσκολια "μετρια"
    γιατι θελω να εχω ακομα ελπιδες..

    Για να δουμε..

    Προς το παρον τα μονα "γενναια" και δραστικα μετρα, ητανε αυτα εναντια παλι στους μισθωτους και τους συνταξιουχους.

    Αντιθετα μαλιστα με οτι ειχανε υποσχεθει..

    Τιποτα αλλο (η κανεναν αλλο) οι "γενναιοι" της νεας κυβερνησης δεν εχουν αγγίξει ακόμη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Γερουλανος αν ειχε παντελονια δεν θα ακουγε τον Γιωργο που του λεει να τους ανεχτει ολους στην ΕΡΤ θα ειχε παρετιθει η θα τους ειχε διωξη (οχι να μειωση τους μισθους) με κλοτσιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Κύριε πρόεδρε…Μάζεψέ τους. Σε εκθέτουν.

    Είναι ανεπίτρεπτο, το γνωστό golden boy, της αμαρτωλής παρέας του Παναγόπουλου,
    ο Αντώνης Ανδρικάκης, να κυκλοφορεί στους διαδρόμους της ΕΡΤ, και να διαδίδει, πως η γνωριμία του με την
    κ. Άννα Νταλάρα, την νεοεκλεγείσα βουλευτή ...
    της πλειοψηφίας, του διασφαλίζει την παραμονή του στην ΕΡΤ, ως διευθυντή ραδιοφωνίας ….

    Και πως η κ. Νταλάρα, μίλησε ήδη στον υπουργό πολιτισμού,
    τον κ. Γερουλάνο και πήρε διαβεβαίωση γι’αυτό….

    Κύριε Πρόεδρε. Ο αύμνηστος πατέρας σας, στην θέση αυτή, είχε τοποθετήσει έναν άνθρωπο με κύρος….Έναν Ιάκωβο Καμπανέλλη. Και λίγο πιο πριν ο αείμνηστος Καραμανλής, έναν Μάνο Χατζηδάκη.
    Ποιος είναι αυτός ο κύριος, ο από το πουθενά, στιχουργός κάποιων τραγουδιών και περιστασιακά ραδιοφωνικός εκφωνητής ιδιωτικών ( μικρών ) ραδιοσταθμών, που θα πρέπει να συνεχίσει να κρατάει αυτή την τόσο νευραλγική, αλλά και τιμητική θέση , επειδή λέει ότι γνωρίζει την κ. Νταλάρα;

    Και επειδή ο άσχετος πλήρως , στα της ΕΡΤ, κ. Γερουλάνος μοιράζει αφειδώς τα «yes» του…
    Σας εκθέτουν κ. Πρόεδρε.
    Βάζουν τρικλοποδιές στις προσπάθειές σας…Σας υπονομεύουν .

    Ποιος είναι επιτέλους ο κ. Ανδρικάκης; Ο στιχουργός των 5-6 προαμνημονεύτων ετών σουξέ; Για να διατηρεί ακόμα, επί των ημερών σας, τη θέση που τίμησε ο Ιάκωβος Καμπανέλλης; Και άλλοι αναλόγου κύρους, σπουδαίοι πνευματικοί άνθρωποι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να φορολογηθούν με 80% αυτά τα τρωκτικά γιατί αλλιώς ΠΑΣΟΚ δεν ξαναψηφίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ φίλε η άποψή μου είναι ότι η ΕΡΤ πρέπει να κλείσει. Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, πίνουν στην κυριολεξία και την τελευταία δεκάρα και του φτωχότερου Έλληνα και λοιπών διαβιούντων στον Ελλαδικό χώρο.
    Με ποία λογική εγώ και ο καθένας είμαστε υποχρεωμένοι, να καταβάλλουμε κάθε μήνα τον οβολό μας, σε αυτά τα άτομα. ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
    Δεν προβαίνω σε χαρακτηρισμούς, ο καθένας έχει την άποψή του.
    Εγώ προτείνω τα χρήματα να διατεθούν στην υγεία, που είναι προς όφελος όλων των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα χρήματα, που λένε ότι λείπουν από το ταμείο, είναι αυτά που μαζεύει η ΕΡΤ και τα μοιράζονται οι..................
    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ Ε.Ρ.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΣΑΛΆΡΗ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΔΕΞΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ 1988
    ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΣΤΟΔΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΑΜΟΥΘ ΟΠΩΣ Η ΕΡΤ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.
    ΤΑ ΞΕΧΑΣΕ ΟΜΩΣ ΕΠΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ.
    ΤΑ ΞΕΧΑΣΕ ΚΙ ΑΥΤΗ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ.
    Η ΕΡΤ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΗΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η προεκλογική καμπάνια του ΠΑΣΟΚ επικεντρώθηκε κύρια σε δύο συνθήματα, στο "Λεφτά υπάρχουν" και στο "ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε"
    Για το πρώτο μάλλον πρέπει να υποθέσουμε ότι παρ'όλη την αναζήτηση ακόμη δεν βρήκανε μαζεμένα λεφτά πουθενά. Και γι' αυτό επιχειρούν να συνεχίσουν να . . .
    .


    τα παίρνουν από αυτούς που δεν έχουν εισοδήματα (μισθωτούς - συνταξιούχους). Αντί να καταργήσουν θέσεις χρυσοκάνθαρων διευθυντών παραδιευθυντών συμβούλων και άπειρων Προέδρων, εξαγγέλλουν μειώσεις μισθών σε υπαλλήλους που παίρνουν 2000 μικτά.
    Αντί να καταργήσουν τα φτωχά, από πλευράς ενδιαφέροντος και θεαματικότητας κρατικά κανάλια τηλεόρασης, συνεχίζουν να σκορπάνε σε εξοργιστικές μισθοδοσίες (ή αργομισθίες) εκατομμύρια.
    Αντί να μειώσουν με απόφαση τους προκλητικούς μισθούς κρατικών στελεχών ή στελεχών Δημόσιων Οργανισμών, δείχνουν να επιχαίρουν με τις ανούσιες και ανόητες εθελοντικές μειώσεις αμοιβών (κατά 15%) που ανακοινώνουν (σαν στάχτη στα μάτια) κάποια από αυτά τα στελέχη.
    Αντί να φροντίσουν να βάλουν κανόνες στο βρώμικο παιχνίδι των ΜΜΕ, χαρίζουν Blackberries.
    Μου θυμίζεται κύριοι της κυβέρνησης, την διαφήμιση με τον τελωνιακό που απορροφημένος με την σοκολάτα που έτρωγε δεν έβλεπε τα κρυφά εισαγώμενα αγαθά αλλά κατάφερε να συλλάβει (όταν τέλειωσε το μασούλημα) μια γιαγιά για κάτι τελείως ασήμαντο.
    Για το δε δεύτερο σύνθημα μάλλον επιβεβαιώνεται το "βουλιάζουμε" όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες από διάφορες παραθαλάσιες περιοχές της πατρίδας μας:
    Από τον τύπο διαβάζουμε ότι η θάλασσα "βγήκε στη στεριά" σε αρκετές περιοχές της χώρας.Πλημμυρισμένες είναι πολλές περιοχές – κυρίως νησιά στο ανατολικό Αιγαίο – με τη στάθμη των υδάτων να μην κατεβαίνει, όπως ανέφεραν τοπικοί φορείς.Σε Λευκάδα, Ιθάκη, Χίο, Μπούκα Αμφιλοχίας, Ρίο ανέβηκε η στάθμη των υδάτων, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν σπίτια, παραλιακοί δρόμοι και πλατείες.
    Αφού τα λεφτά τα ψάχνουμε σε λάθος μέρος και αφού δεν έχουμε το θάρρος να αλλάξουμε................
    μάλλον θα βουλιάξουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παραμονή «Φώτων», μας άλλαξαν τα …φώτα
    - ΟΧΙ ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΠΟΤΑΝ. ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ
    ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ -

    Η περίφημη οικονομική διπλωματία του κ. Παπανδρέου που τον έκανε να γίνει και υπουργός Εξωτερικών ώστε να δώσει την αξιοπιστία της χώρας, πήγε περίπατο.
    Η Κομισιόν έδειξε με τον πιο ωμό τρόπο ποιος είναι το αφεντικό.

    Αφενός έστειλε πίσω το Πρόγραμμα Σταθερότητας (έστω κι αν στην Αθήνα το «βαφτίζουν» μικρή αναβολή) κρίνοντάς το ανεπαρκές και αφετέρου διεμήνυσε ότι το έλλειμμα θα πρέπει να μειωθεί σε βάθος τριετίας κι όχι τετραετίας που ζητούσε η ελληνική κυβέρνηση.

    Αν αυτό δεν είναι πλήρης αποτυχία της διαπραγμάτευσης που δήθεν είχε ξεκινήσει πριν τις εκλογές τότε τι είναι;

    ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ
    ΤΟΥΣ ΓΙΩΡΓΟΠΑΠΑΚΩΝΚΑΤΣΕΛΗΔΕΣ
    ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΗΤΑΝ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ
    ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΑΝ.
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η Ε.Ε. ΕΜΕΙΣ
    ΘΑ ΚΛΑΝΟΥΜΕ "ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ".
    τωρα αντε να γαμηθούμε όλοι μαζί
    ΠΑΜΕ ηλίθιοι. ΠΑΜΕ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ Ε.Ρ.Τ. ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ,ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ,ΕΓΙΝΕ ΕΠΙ Ν.Δ. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ.
    ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ,ΤΑ ΕΧΤΡΑ, ΟΙ ΜΙΖΕΣ , ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ,ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ.
    ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ,ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΡΓΟ.
    ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ,ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ,ΟΙ ΕΙΔΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ,ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΞΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ , ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ.
    ΝΑ ΜΙΑ ΒΑΣΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ.
    ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τελειώνετε, μας έχετε τρελάνει, με τις αμοιβές των δημοσιο-γραφικών και αυτών ιδιαίτερα της ΕΡΤ. Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί εγώ και κάθε **ηλεκτριζόμενος** να πληρώνει το χαράτσι.
    Δεν θέλω ούτε να τους βλέπω ούτε και να τους ακούω.
    Τέλος οι ξερόλες από την ΕΡΤ, εδω και τώρα να απολυθούν όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δύο μέρες πριν την προκήρυξη των εκλογών, ο Σουφλιάς διόρισε (μόνιμα) στην ΕΡΤ όλα τα τσατσόνια που είχε στο Γραφείο Τύπου του ΥΠΕΧΩΔΕ. Ψάξτε να δείτε και γι αυτούς τις μισθοδοσίες τους, και το τι έχουν αναλάβει να προσφέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Είναι μια από τις σπάνιες περιπτώσεις όπου τα όσα ενοχλητικά στροβιλίζουν στο μυαλό σου "άτακτα" για χρόνια, περιγράφονται - ορίζονται ακριβώς και βγαίνουν με τη μορφή ενός απλού άρθρου, όπως το παρόν του κ.Ναπολέοντα Γιωτίτσα.
    Με ενοχλεί, χρόνια τώρα, το ηλίθιο σοφιτικέ ύφος της ΕΡΑ-ΕΡΤ που εύστοχα περιγράφεις ".. χασμωδίες τού τύπου εεε... οοοοοοοοο....ααααααααα..... και και και εεεεε.." που δεν υπάρχει σε κανένα, εκτός συνόρων, ραδιοτηλεοπτικό κανάλι. Είναι κρατικά βελάσματα που αποφεύγονται με ένα γρήγορο μυαλό ενός τυπικού εκφωνητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. -Πώς, πότε και με ποιον προεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ υπογραψαν οι τεχνικοί των ιδιωτικών καναλιών και των ραδιοφώνων Συλλογική Σύμβαση Εργασίας για πρωτη φορα στα χρονικα;

    -Πόσα χρόνια οι συλλογοι των ιδιωτών έχουν να πληρωσουν συνδρομή στην ΠΟΣΠΕΡΤ όταν η συνδρομή των υπαλλήλων της ΕΡΤ κραταται υποχρεωτικά απο το μισθό τους καθε μήνα και αν αυτο ειναι δίκαιο;

    -Μήπως θυμαστε σε απεργίες που έκανε η ΠΟΣΠΕΡΤ ,ακόμα και στις 24ωρες που κήρυσσε η ΓΣΕΕ αν έκαναν ποτέ απεργια και οι ιδιωτες που συμμετέχουν στο Διοικητικο Συμβούλιο της ΠΟΣΠΕΡΤ για συμπαράσταση;;;

    Γιατι η μεν ΕΡΤ έκλεινε τα δε ιδιωτικα καναλια έμεναν ανοιχτα!


    έρχεται "νέο πακέτο μέτρων"...
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΕΝΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΛΜΑ.ΚΑΠΟΤΑ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΠ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΡΥΨΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΜΟΙΑΖΕ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ CIA.ΡΕ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΡΟΦΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΜΕΡΙΚΗ.ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΡΕ.....ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Στον ιστότοπο δείτε τις αμοιβές στην κρατική τηλαιόραση

    http://troktiko.blogspot.com/2009/12/blog-post_1624.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 10 + ΦΟΡΕΣ . ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ PRES
    ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.

    ΕΝΑΣ
    ΜΑ ΕΝΑΣ
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ
    ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΥΤΟ Η ΜΑΓΙΑ Η ΤΣΟΛΗ
    ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ
    ΖΩΗ -ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ -
    ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΒΛΑΚΑΣ
    ΚΑΙ ΤΙΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
    ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.

    ΠΟΣΑ ΡΕ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΣΧΑΡΙΑ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Κ,Λ,Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. H ERT EINAI ETOIMH NA MAS FEREI KAI APO TO BELGIO GIA THN PASARELA TIS EUROVISION.

    KALES MASES KAI XAPSES RE PAIDIA THS ERT ME THN BO8EIA TIS DEH NA MAS BALEI KANENA XARATSAKI NA EYXATISTI8OYME TIS MALAKIES TIS EUROVISION

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Bloopers Team σταμάτα να γράφεις offtopic παντού και να αλλάζεις τα θέματα όπως σε συμφέρει.
    Τράβα πίσω στο συκοφαντικό σου blog να ασκήσεις την εξουσία σαν νέος Μουσολίνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κε ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ?. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΩΧΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΡΤ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΣΟ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΞΗΣ ΖΩΝΑΡΙΟΥ, ΜΕΧΡΙΣ ΠΝΙΓΜΟΥ,ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .

    ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΟΙ 1600 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 16 ΜΙΣΘΟΥΣ ΕΤΗΣΙΩΣ . ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ???

    ΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ?? ΣΕ ΤΙ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΖΟΥΜΕ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Στο Φίμοτρο, ένας υπάλληλος της ΕΡΤ τους **ξεμπρόστιασε** , έχουν παράπονο, γιατί οι μη συμβασιούχοι, άκουσον - άκουσον φθάνουν μόνον 63000 ευρώ.
    Παρακαλώ να κλείσει η ΕΡΤ δεν μπορούμε πια να πληρώνουμε για εκπομπές που ούτε να τις ακούμε.
    Οι υπάλληλοι της ΕΡΤ αμοίβονται από το υστέρημα και των πιο ασθενεστέρων τάξεων, είναι δηλαδη ........!
    Εάν νομίζουν ότι είναι ικανοί όταν απολυθούν, να δω πιο ιδωτικό κανάλι θα τους πάρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. -Πώς, πότε και με ποιον προεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ υπογραψαν οι τεχνικοί των ιδιωτικών καναλιών και των ραδιοφώνων Συλλογική Σύμβαση Εργασίας για πρωτη φορα στα χρονικα;

    H ETITA, και Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε υπογράφουν με τον Ε.Ι.ΤΗ.Σ.Ε.Ε, μόνοι τους ΣΣΕ μέσο της διαδικασίας του ΟΜΕΔ.
    Μπορείς να βρεις της ΣΣΕ τους δημοσιευμένες
    εδώ


    -Πόσα χρόνια οι συλλογοι των ιδιωτών έχουν να πληρωσουν συνδρομή στην ΠΟΣΠΕΡΤ όταν η συνδρομή των υπαλλήλων της ΕΡΤ κραταται υποχρεωτικά απο το μισθό τους καθε μήνα και αν αυτο ειναι δίκαιο;

    Οι ιδιωτικοί σταθμοί δεν έχουν μηχανισμούς για να κρατάνε συνδρομές από τους τεχνικούς τους. Δεν εχουν έναν εργοδότη αλλά πολλούς. Έτσι κι αλλιώς δεν έπαιρναν ποτέ και τίποτα απο την Ομοσπονδία. Αυτή ήταν η συμφωνία από την αρχή απλά την χρησιμοποίησαν οι Κοντιζαδες/Κακαβουλιδες όταν είδαν να χάνουν τις καρέκλες τους με τις παχουλές αποδοχές τους.
    εδώ μπορείς να διαβάσεις τη τεκμηριωμένη απάντηση μαζί με την υπογραφή του κυρίου Κοντιζά
    Για να αλλάξει απόφαση Γενικής Συνέλευσης πρέπει να γίνει ξανά ψηφοφορία σε συνέδριο. Γι' αυτο και η αποφαση του δικαστηρίου ήταν αυτή


    -Μήπως θυμαστε σε απεργίες που έκανε η ΠΟΣΠΕΡΤ ,ακόμα και στις 24ωρες που κήρυσσε η ΓΣΕΕ αν έκαναν ποτέ απεργια και οι ιδιωτες που συμμετέχουν στο Διοικητικο Συμβούλιο της ΠΟΣΠΕΡΤ για συμπαράσταση;;;

    Το κάθε μέλος ομοσπονδίας έχει το απόλυτο δικαίωμα να ακολουθήσει Ή όχι μια απεργία. Αν σε κάθε απεργία της ΓΣΕΕ και του ΕΚΑ που εξαγγείλει για να καλύψει μια μερίδα εργαζομένων ακολουθούσαν όλα τα μέλη της, δε θα δουλεύαμε ποτέ.

    Ούτε κι εγώ θυμάμαι να κάναν απεργία στην ΕΡΤ για συναδέλφους τους στον ΑΝΤ1 πχ που απολύθηκαν παρόλο που την απεργία την εξαγγέλλει η ΠΟΣΠΕΡΤ. Τώρα το κατά πόσο ο ιδιωτικός υπάλληλος μπορεί να ακολουθήσει σε απεργίες έναντι του δημοσίου, δεν χρειάζεται νομίζω απάντηση.

    Αλλά για πες μου εσυ πότε εκανε η ΠΟΣΠΕΡΤ του Κακαβουλη και των υπολοίπων υψηλόμισθων συνδικαλιστών της παλιάς ΠΟΣΠΕΡΤ και νυν (ανύπαρκτης) ΟΜΕΡΤ απεργία για τους συμβασιούχους τους, ή για απολύσεις, ή για προϋπηρεσία, κτλ κτλ; Πότε ακολουθούσαν οι ίδιοι τις απεργίες που εξήγγειλαν; ΟΛΟΙ προσωπικό ασφαλείας κι έτσι.

    Για να μη πω για τα κείμενα των απεργιών που "κατά λάθος" τους έβγαζαν παράνομους και καταχρηστικούς.
    Για να μη πω για τη συμφωνία για το προσωπικό ασφαλείας που ήταν σχεδόν κανονικές βάρδιες.

    Όλα μεθοδευμένα για εξασφάλιση της συνδιοίκησης τα είχαν και γι αυτό τα έχουν διαλύσει όλα τώρα που έχασαν τις εκλογές.

    ΓΛΟΥ ΓΛΟΥ, είσαι εκτός θέματος.

    Οι δημοσιογράφοι πρέπει να παίρνουν όσα παίρνουν όλοι οι εργαζόμενοι. Ούτε ευρώ παραπάνω. Μεγάλα ονόματα δεν χρειάζεται η ΕΡΤ. Εκτός κι αν βρει σπόνσορα εκπομπής που να πληρώνει εκείνος τα έξοδα, οχι απο τη τσέπη του Ελληνικού Λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Όταν και αν ο Πρωθυπουργός πραγματοποιήσει τις προεκλογικές εξαγγελίες του, θα δούμε πόσα παίρνει ο καθένας (μαζί και η Μαγια Τσοκλη) και θα γελάμε.

    ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΘΑ ΑΓΓΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΤΑ GOLDEN BOYS ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΧΗΛΟΣ ΜΙΣΘΟΣ.ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΤΕ,΄ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η 4ΕΤΙΑ,ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΤΕ.Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ Η ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ? NA MAΣ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΜΑ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ,ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ,ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΥΣΟΣΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  28. @ 06 Ιαν 2010 10:28:00 μ.μ.

    Ασε μας ρε Σ..ο, άσε μας ρε χοντρέ... Αλλού αυτά, εκεί που δεν σε ξέρουν.

    Το ότι κάποιος δημοσιεύει κάτι, δεν σημαίνει ότι είναι ο ίδιος που ανέλαβε την πρωτοβουλία για την υλοποίησή του.

    Θα μιλήσω, σε προειδοποιώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 06 Ιαν 2010 10:28:00 μ.μ.

    Ερχεται πλήρης ανάρτηση, αλλά εκεί που πρέπει.

    Πες αλεύρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Φίλε the Bloopers Team επικοινωνείς με τον εγκέφαλο σου; πόσων χρονών είσαι ρε παλικάρι μου;

    Μπαίνεις όπου βρεις και γράφεις συνέχεια τα ίδια και τα ίδια προσπαθώντας να τραβήξεις αναγνώστες στο θλιβερό σου blog.

    Δεν έχουν καμία μα καμία σχέση οι αμοιβές των Ειδικών συμβάσεων των ψηλόμισθων δημοσιογράφων της ΕΡΤ με τις ΣΣΕ των κάμεραμαν του ΜEGA.

    Έχεις ένα ανώνυμο blog και κάνεις εν μέρη προσωπικό πόλεμο εναντίων ενός ατόμου.
    Δεν δέχεσαι αντίλογο, δεν αφήνεις να ποστάρει κάποιος αντίθετες απόψεις.
    Κοροϊδεύεις και απειλείς όπου δεν μπορείς να αντικρούσεις με επιχειρήματα.

    Σε ταπεινώνει όπου σε βρει ο από πάνω και το μόνο που κάνεις είναι να μας κουράζεις με βλακώδες ψέματα..

    Το θέμα της ανάρτησης είναι ξεκάθαρο, αν θες πάρε θέση αλλιώς πάνε αλλού να κάνεις τη προπαγάνδα σου κ. Γιόζεφ..

    ΥΓ. Έχει 2 μήνες που λες και λες για αποκαλύψεις και το μόνο που έχεις δημοσιεύσει είναι ένα κατηγορητήριο.
    Το οποίο παρεμπιπτόντως για πες μας ποιος στο έδωσε; Δηλαδή οκ έγινε αυτή η μηνυτήρια αναφορά και κάποια στιγμή η δικαιοσύνη θα αποφασίσει.
    Αλλά εσένα πια από τις 2 αντίδικες πλευρές στο έδωσε και για ποιο λόγο;

    Οι τρόποι σου: «Πες αλεύρι» και «πάρτα μωρή άρρωστη» και τρόμπα και ότι να ‘ναι.
    Δεν αφήνεις τα blog να μιλήσουν άνθρωποι που έχουν κάτι να πουν και να πας να παίξεις καμιά μακριά γαϊδούρα ή ότι άλλο παίζετε εσείς τα 12χρονα σήμερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @ 4.04μμ
    "Δηλαδή οκ έγινε αυτή η μηνυτήρια αναφορά και κάποια στιγμή η δικαιοσύνη θα αποφασίσει"
    Κατάλαβαμε ούνα ρατσα ουνα φατσα όμοιος ομοίω αεί πελάζει.
    Πειράζει όμως που εμεις δε γουστάρουμε κλέφτη για Πρόεδρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Φίλε με ποιο κριτήριο βγάζεις ότι είναι κλέφτης; Μπορεί να είναι, αλλά θα είναι μόνο αν το αποφασίσει η δικαιοσύνη.

    Προς στιγμήν έχουμε τον κύριο Υφαντή, ο οποίος αν εχεις δει τη λίστα με τους μισθούς βρίσκετε στη 2η θέση αμέσως μετά τον Παναγοπουλο, να κάνει μήνυση για υπεξαίρεση στον πρόεδρο της ομοσπονδίας εργαζομένων. Με μάρτυρες 2 απο τους συνδικαλιστές που έχασαν τις εκλογές.

    Επαναλαμβάνω για να καταλάβουμε τις διαστάσεις λίγο του θέματος.

    Ο διορισμένος διευθυντής της ΕΡΤ με δηλωμένες ετήσιες αποδοχές 300.000 ευρώ κάνει αγωγή στον υπάλληλο επειδή αυτός αποκόμισε 3.000 ευρώ μικτές ετήσιες αποδοχές λόγο υστέρησης της υπηρεσίας να κάνει αυτά που προβλέπει ο ΓΚΠ. Δηλαδή όλοι οι υπάλληλοι της ΕΡΤ είναι υποχρεωμένοι να καταθέτουν τα χαρτιά τους κάθε χρόνο για το επίδομα ανίατης ασθένειας τέκνου και αν δε τα καταθέσουν τους το κόβουν άμεσα.....αυτόν τον "ξέχασαν" και τον "θυμήθηκαν" όταν είχε γίνει κακουργηματική πράξη και αμέσως μόλις εκλεγόμενος στην προεδρεία της ομοσπονδίας άρχισε να φωνάζει για τα δίκαια των εργαζομένων και τις σπατάλες των golden boys.

    Ούτε κι εγώ τον γουστάρω τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Αλλά στη δεδομένη φάση και στις συγκεκριμένες συνθήκες είναι υποχρέωση του κάθε σκεπτόμενου συνδικαλιστή ή μη, υπάλληλου της ΕΡΤ να τον στηρίξει.
    Δεν μπορούμε να καταλάβουμε από μόνοι μας τι στο καλό γίνετε;

    Όταν βλέπεις έναν συνδικαλιστή να παίρνει 17.000 ευρώ σε ένα χρόνο από αργίες και υπερωρίες και άλλα 12.000 από επιτροπές (σύνολο 29.000 πάνω από το μισθό του!), και αυτός ο ίδιος σου λέει οτι ο Καλφαγιαννης είναι κλέφτης επειδή έπαιρνε 3.000 ευρό για τη κόρη του; δεν μπορείς να κρίνεις μόνος σου;

    Προς Θεού όταν λέω να στηρίξουμε δεν εννοώ τίποτε παράνομο, αν τον βρει το δικαστήριο ένοχο να υποστεί τις συνέπειες αλλά μέχρι τότε είναι κανιβαλισμός να αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια.

    Δεν είδες πόσα λεφτά πήραν πέρσι αυτοί που τα λένε και τα διαδίδουν αυτά για τον Καλφαγιαννη;
    Δεν σου φαίνεται περίεργο που η ΕΡΤ παίρνει αναβολές για τη δίκη και δε θέλει να τελεσιδικήσει το θεμα;
    Δεν σκέφτεσαι τι θα γίνει και ποιος θα σε στηρίξει όταν θα γίνει εις βάρος σου ένα "λάθος" σαν αυτό;
    Δεν βλέπεις γύρο σου στο χώρο εργασίας σου οτι μας έχουν χωρίσει σε 10 ταχύτητες;

    Δεν μπορεί να πηγαίνουμε με τα νερά της εργοδοσίας και να πιστεύουμε οτι πάμε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @ 08 Ιαν 2010 12:18:00 π.μ.

    Παρεμπιπτόντως για να μη με μπερδεύετε με κάποιον άλλο.
    Παίρνω 980 ευρο το μήνα μετά απο 15 χρόνια στη ΕΡΤ, παντρεμένος, με παιδιά, ΤΕΙ, Αγγλικά, Η/Υ και δε συμμαζεύεται.
    Παίρνω 29 ευρό όταν δουλεύω Κυριακή και βλέπω τους άχρηστους να παίρνουν εξαιρέσιμα πάνω από τις ετήσιες αποδοχές μου!!!

    Μάλλον εσάς που με κρίνετε σας φαίνονται μικρά τα ποσά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @ 06 Ιαν 2010 10:28:00 μ.μ.

    Είσαι και χοντρός και ψεύτης γιατι δε λες πως (παρανομα) ο Συλλογος των (πρωην )συμβασιούχων της ΕΡΤ μπήκε (απο το παραθυρο) στην ΠΟΣΠΕΡΤ και έτσι νομιμοποιήθηκε (παράνομα) ενω δεν ειχε το δικαιωμα αυτο σε καμία περίπτωση. Αλλά βλέπεις είχατε μεσον τότε γερό το ίδιο που σας προσελαβε.

    Θυμάσαι πώς προσλήφθηκες αγόρι μου ή το πάχος σου χει φτάσει στο κεφάλι;Αν το ξέχασες όμως μην ανησυχείς πολύ σύντομα θα στο θυμίσω εγώ.

    Για τους μισθους των δημοσιογραφων συμφωνω να παιρνουν όσο όλοι οι εργαζόμενοι. Ειδικά όσα παιρνουν οι εκπρόσωποι των εργαζομενων στο ΔΣ της ΕΡΤ.

    Χοντρά λεφτά.
    Ξέρεις εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. "Δηλαδή οκ έγινε αυτή η μηνυτήρια αναφορά και κάποια στιγμή η δικαιοσύνη θα αποφασίσει"
    Κατάλαβαμε ούνα ρατσα ουνα φατσα όμοιος ομοίω αεί πελάζει.


    Δεν φτάνει που έχεις καταδικάσει ήδη τον άνθρωπο πριν από το δικαστήριο, θεωρείς και αυτόν που διατηρεί ενδοιασμούς κλέφτη;
    Όπα αδελφέ .... αυτά αλλού όχι στην Ελληνική δημοκρατία.
    Έχουμε νόμους και σύνταγμα.
    Αλλιώς θα μπορούσα αυθαίρετα να σε θεωρήσω κι εγώ όμοιο με τον Παναγοπουλο, τον Υφαντή, τον Κακαβουλη, τον Μαγγανια, τον Μακρη, τον Κοντο, τον Μητροπουλο και όποια άλλη υψηλόμισθη χλέμπα πέρασε από το μαγαζί!

    Το δικαίωμα να εκφράσεις την αρεσκεία σου σε κάποιον συνδικαλιστή την έχεις κάθε φορά που προκηρύσσονται εκλογές. Αφού τις εκλογές τις κέρδισε ο νυν πρόεδρος θα πρέπει να περιμένεις να λήξει η θητεία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τι σχέση έχει ο σύλλογος συμβασιούχων με όλα αυτά;
    Ο σύλλογος συμβασιούχων έκανε αίτηση εγγραφής και η ΠΟΣΠΕΡΤ τη δέχτηκε.
    Στη τελική όταν καταλάβαμε τι είναι ο Κακαβουλης και των στείλαμε να γίνει διευθυντής της DIGITAL ήμασταν ήδη μόνιμοι πάνω από 2 χρόνια.

    Πάλι απειλές και αποδείξεις μηδέν.

    Οι συμβασιούχοι προσελήφθησαν στην ΕΡΤ με το ΠΔ του Παυλόπουλου μέσο ΑΣΕΠ. Εσύ;

    Κακός υπάρχουν επιδόματα για τα ΔΣ και τις επιτροπές κατά τη γνώμη μου, αν και πάλι εσείς τα ψηφίσατε.

    Δεν είμαι χοντρός.
    (προσβολή εναντίων μειονοτήτων απαγορεύετε από τους όρους χρήσης του παρόχου)

    Διακρίνω μια αντιπάθεια προς τους συμβασιούχους ή μου φάνηκε; Τόσο κράτησαν τα κροκοδείλια δάκρυα σου γι΄αυτούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Bloopers είσαι θεός, σε λίγο θα μπλέξης και τη μονή Βατοπεδίου στη συζήτηση.
    Τίποτα γυμνές φωτογραφίες του Καλφαγιαννη έχουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αφού τις εκλογές τις κέρδισε ο νυν πρόεδρος θα πρέπει να περιμένεις να λήξει η θητεία του.

    ΟΧΙ, μπορεί απλά να κάνει μια άλλη ομοσπονδία και να εκλέξει τον εαυτό του πρόεδρο! Κι αυτόν ΑΝ τον γουστάρει βέβαια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΠΟΣΠΕΡΤ:

    Aρθρο 4ο
    Μέλη - Εγγραφή



    1. Μέλος της Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. μπορεί να γίνει κάθε συνδικαλιστική οργάνωση, εφόσον έχει μέλη της εργαζόμενους στα κάθε είδους και χαρακτήρα ελληνικά Ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας (δημόσια, ιδιωτικά, δημοτικά).


    blooper κανένα άλλο θέμα έχουμε;

    blooper: a mistake made by a member of the cast or crew.
    Πολύ καλό nick ομολογουμένως σου πάει γάντι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αγαπητέ φίλε, Ανώνυμε, που σχολίασες στις 6 Γενάρη του 2010, σε ευχαριστώ εγκάρδια για τα θετικά σου σχόλια στο άρθρο μου. Ευχαριστώ όλους τους σχολιαστές και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. @8 Ιαν. 12.56μμ
    Συνάδελφε για κακούργημα κατηγορείται ο καλφαγιαννης τόπιασες;;
    ΞΥΠΝΑ ΡΕ!!!
    ΑΠΑΤΗ 45.000 και όχι 3000 Ευρώ.
    Κι αυτα τα "ξέχασε" και"θυμήθηκε" πες τα σε τίποτα κρετίνους.Η ΕΡΤ ειναι μικρή και γνωριζόμαστε καλά πολύ καλά όλοι και ξέρουμε τί κουμασι είναι ο καλφαγιαννης.
    Οσο για τις υπερωρίες τις αργιες και τα νυχτερινα ειναι δικαιωμα του καθένα μας να κανει.
    Τα δουλευω και τα πληρωνομαι.Τέλος.
    Το ότι δεν τον γουστάρεις ειναι φως φαναρι!χαχαχα!!
    Μήπως ήσουνα κι εσύ μαζί του όταν τρώγανε τις τσιπουρες στη Ραφήνα με λεφτά του Συλλόγου;Κιαλλος χοντρος στην παρέα σας;;;χαχαχαχα!!!!

    @8Ιαν 8.23μμ
    Συνάδελφε συνελθε
    Την ΕΡΤ την καταντησαν μαγαζι κατι καλφαγιαννηδες
    (διότι είναι κι άλλοι σαν αυτον που θαρθει και η ωρα τους,εδω θαμαστε και θα γελάμε)
    που γυρνανε απο καναλι σε καναλι και τη βριζουν λες και δεν τρωνε ψωμι τα λιγουρια απο κει μεσα..
    Απο κει και περα ότι και να σουχει τάξει ο καλφαγιαννης είναι ΚΛΕΦΤΗΣ και ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.
    Κατσε μακριά του γιατι κολλάει!!!χαχαχαχα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. @8 Ιαν. 12.56μμ

    Κανε το κόπο και διάβασε λίγο το κατηγορητήριο. 3.000 το χρόνο μικτά. Αν το πάρεις επί συνόλου 22.700 ευρό.
    Στα χρόνια που αναφέρετε ο φαινόμενος ως κατήγορος, κύριος Υφαντής έχει εισπράξει από την ΕΡΤ 2.100.000 ευρό!!!

    Αν δεν έχεις διαβάσει τον ΓΚΠ πάνε κατέβασε τον σε παρακαλώ και διάβασε. Η επιχείρηση είναι υποχρεωμένη να κάνει έλεγχο κάθε χρόνο στα δικαιολογητικά για επίδομα ανίατης ασθένειας τέκνου.

    Δικαίωμα του καθενός μας είναι να κάνει υπερωρίες (αν και ο προϊστάμενος δεν τις γράφει και δε τις πληρωνόμαστε ποτέ) αλλά εξήγησε μου σε παρακαλώ με ποιο τρόπο μπορεί κάποιος να δουλέψει κατά μέσο όρο 12 Κυριακές το μήνα!!!! Ή 182 ΏΡΕΣ υπερωρίες!!!! Τι στο διάολο κάνει αυτός ο άνθρωπος; κρατάει τον ιστό του αναμεταδότη με τα χέρια να μη πέσει;!!!

    Ως πότε θα κάνετε πως δεν καταλαβαίνεται.

    Ναι ο Καλφαγιαννης που έχει 6 μήνες πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ το κατάντησε μαγαζάκι.
    Ο Καλφαγιαννης που καταδικάζει και βγάζει στη φορά αυτές τις αμοιβές φταίει όχι αυτοί που τις παίρναν.
    Ο Καλφαγιαννης φταίει που αυτοί έκλεβαν και το οτι φωνάζει για τις αμοιβές είναι δυσφήμηση;
    Κι εσείς που θέλετε να τον κάνετε να σταματήσει να φωνάζει να υποθέσω οτι θέλετε το καλό του μαγαζιού ε;

    Το μόνο που έταξε ο Καλφαγιαννης είναι ότι θα ξεμπροστιάσει ολους αυτούς τους συνδιοικητές και τα λαμόγια.
    Αυτό έκανε και γι αυτό τρώει πόλεμο.

    Μ αρέσει που λες όλοι ξέρουμε....
    Δεν ξέρεις οτι ο Κακαβουλης ειναι διευθυντης στη Digital.
    Δεν ξέρεις τι δουλειά κάνει ο Μαγγανιας που ακόμα τους γράφει τις ανακοινώσεις στην ΟΜΕΡΤ;
    Δεν ξέρεις πόσα λεφτά παίρνουν Μακρης, Γιακουμελας, Κοντος;
    Δεν ξέρεις οτι ο Κοντιζας ψήφιζε στο ΔΣ ότι και ο Παναγοπουλος;
    Δεν ξέρεις οτι ο Κοντιζας πήγε στα δικαστήρια μάρτυρας υπέρ του Παναγοπουλου και τον εκραξαν ΓΣΕΕ, ΕΚΑ, ΟΤΟΕ και ο πρόεδρος του δικαστηρίου ακόμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. @ 9 Ian. 6.29μμ
    Η είσαι βλάκας ή τον παριστάνεις.
    Το κατηγορητήριο λεει 44.000 Ευρω αλλά εσυ έχεις τσίμπλες όταν το διαβαζεις.Εκτός κι αν σου το διαβάζει άλλος!!!!χαχαχα!!!
    Τωρα η ΕΡΤ φταιει γιατι του τάδινε;
    Κι αυτος ο αρχιαπατεώνας ο καλφαγιαννης απλα τάπαιρνε έτσι;
    Κανενα προβλημα!!
    Σα δεν ντρέπεσαι λέω εγω.
    Στο ξαναλέω ότι και να σου έχει τάξει δε θα στο δωσει,θα στην παίξει κι εσένα και θα το δωσει εκει που ξερει όπως έχει κανει με τόσους και τόσους.
    Είναι ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ.
    Συναδελφικά στο λέω
    ΝΑ ΦΥΛΑΓΕΣΑΙ ΑΠ`ΑΥΤΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. @09 Ιαν 2010 8:27:00 μ.μ.

    Αφου ο bloopers team δεν λέει να βάλει ολόκληρο το κατηγορητήριο και έχει βάλει μόνο τη τελευταία σελίδα δεν μπορώ να ξέρω τι λέει παραπάνω. Πάντως σ αυτό που φαίνεται, διαβάζω και αντιγράφω εδώ:

    ....για πρόσθετο επίδομα ασθένειας τέκνου
    το 2002 2.754
    το 2003 2.998
    το 2004 3.218
    το 2005 3.416
    το 2006 3.559
    το 2007 1.748
    .... προφανώς σε αυτά προσθέτει και το επίδομα τέκνου. και καταλήγει
    ...παράνομο περιουσιαστικό όφελος συνόλου 22.120.

    Όπως και να έχει πες μου σε παρακαλώ πόσα πήρε στα 7 χρόνια ο Υφαντής από την ερτ;
    7 χ 300.000=2.100.000,00 ή μήπως να υπολογίσουμε και καμιά 10αρια εξωτερικές παραγωγές που έχει δώσει από εδώ κι από εκεί;
    Παρόλα αυτά ο Υφαντής είναι κύριος και ο Καλφαγιαννης κλεφτης ε;

    Και όταν λες "τα έπαιρνε" πότε είδες εσύ τελευταία φορά το χαρτί της μισθοδοσίας σου; είδες οτι το Νοέμβριο π.χ. σου κράτησε 10 ευρο αναδρομικά το ΠΑΣΥΜΥΤΕ; σε πήρε κάποιος τηλέφωνο και σε ρώτησε ή έστω σου εξήγησε για ποιο λόγο τα πλήρωσες; σε ρώτησε κανένας αν θες να γραφτείς στο ταμείο αλληλοβοήθειας; Προφανώς όμως δεν πήρες χαμπάρι οτι έλειπαν λεφτά.
    Για βάλε κάτω και μέτρα σε παρακαλώ πόσα λεφτά έχουν πάρει ήδη σε 3 μήνες από τα 800 μέλη του συλλόγου....Αφού δεν έχεις συναινέσει σε έξτρα κρατήσεις δεν αποτελεί υπεξαίρεση;

    Τα ένσημα που συνεχίζουν να μη κολλάνε στους συμβασιούχους Σάββατα και Κυριακές που δουλεύουν; Πόσα λεφτά είναι αυτά που χάνει το ΙΚΑ και τα παιδιά που δουλεύουν δίπλα σου; Για να περισσέψουν να τα αρπάξουν οι ημέτεροι; Δεν είναι κακούργημα η ανασφάλιστη εργασία σε ημεραργία; Δεν ξέρεις ότι δεν αναγράφουν στα προγράμματα τους συμβασιούχους αλλά τους έχουν δώσει από ένα νούμερο και φτιάχνουν προγράμματα ανεπίσημα; Σαν Εβραίους στο Νταχάου;

    Τα ένσημα που κλέψανε απο όλους τους συμβασιούχους δεκαετίες ολόκληρες τα πλήρωσε κανένας; Πήγε κανένας φυλακή; Δεν είναι κακούργημα αυτό;
    Δεν σε νοιάζει το οτι υπάρχουν συναδελφοι που δεν μπορούν να βγουν στη σύνταξη επειδή έχουν χάσει 10ετιες ενσήμων;

    Τα λεφτά που συνεχίζουν και κλέβουν απο όλους τους πρώην συμβασιούχους στερώντας τους την υπηρεσία και την προϋπηρεσία τους στην ΕΡΤ δεν σε νοιάζουν; Δεν είναι υπεξαίρεση αυτό; Σ' αυτά δεν είναι συνένοχοι όλοι οι πρώην διοικούντες της ΠΟΣΠΕΡΤ;

    Στα λεφτά των παχουλών συμβάσεων των golden boys δεν είναι συνένοχοι όλοι οι πρώην διοικούντες της ΠΟΣΠΕΡΤ που οχι μόνο δεν φώναζαν αλλά τα προσυπέγραφαν κιόλας τόσα χρόνια;

    Η οπτική ίνα που feedαρει τον ΑΝΤ1 τζάμπα υλικό της ΕΡΤ; Πόσο κόστισε και πόσα κέρδη εχει αποφέρει στον ΑΝΤ1; Δεν είναι απιστία κατά του δημοσίου;

    Τα pull που δίνουμε συνέχεια "δωρεάν"; Ποιος ξέρει ποιος τα τσεπώνει;

    Αυτά θα τα ψάξει το δικαστήριο και ο εισαγγελέας ποτέ;

    Αλλά όλα αυτά είναι εύκολα να τα μειώσεις απλά λέγοντας ότι αυτός που τα καταγγέλλει είναι κλέφτης. Και ότι όποιος τα λέει φωναχτά δυσφημίζει το κανάλι από δω κι από κει.
    Και μου το λες και "συναδελφικά";

    Να έρθει ο Γερουλανος ΑΜΕΣΑ και να τους πάρει όλους τα κεφάλια.
    Να αμείβονται όλοι σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προσωπικού.
    Να βάλει όλους τους εργαζόμενους στις θέσεις τους (τι θα πει είναι στο πάγο το 1/3 των εργαζομένων), να μετρήσει πόσους ακόμα χρειάζεται και να απορροφήσει τους συμβασιούχους.

    Δεν χρειαζόμαστε ούτε 70χρονους συνταξιούχους, ούτε μεγάλα ονόματα δημοσιογράφους, ούτε αυτοαποκαλούμενους manager.
    Δυνατότητες, μέσα και προσωπικό έχουμε. Οργάνωση χρειαζόμαστε, που μπορεί να κάνει ακόμα και ένας 25χρονος των ΤΕΙ.

    Να δουλέψουν τα κανάλια όπως πρέπει. Οχι σαν τσιφλίκι κανενός.

    Υ.Γ. Αν με αποκαλέσει "συνάδελφο" κανένας Κοντός ή κανένας Μητρόπουλος & σια παίζει να κάνω και εμετό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. 12.26μμ
    Ποιος εισαι εσυ κυριε εργατοπατέρα που μαχεσαι για τους συμβασιούχους;;Γιατι κι εγω συμβασιούχα είμαι και μόλις το Δεκέμβρη ξεχρέωσα στο δικηγόρο αυτα που χρώσταγα από την προσφυγή που μας έβαλε ντε και καλά να κανουμε το golden-βόδι ο Σίμος ο Σαχλ....για να παρει την προμήθεια.Νομιζεις πως κοιμομαστε;;κι αυτος τα πιανει σημερα απο το διοικητικο συμβουλιο της ερτ ως εκπρόσωπος των εργαζομενων και έχει γίνει διπλός,
    400 ευρω τη συνεδριαση Χ 2 φορες τη βδομαδα που ψηφίσανε οι φαταούλες Χ 4 για το μήνα μας κάνει 3.200 ευρω το μήνα + 1000 ευρω έξοδα παραστασης μας κανει 4.200 το μήνα που παίρνει το βόδι ο Σίμος + 1.800 ευρω το μισθό του ....σκηνοθέτη που παριστάνει μας κανει 6.000 ευρω το μηνα!
    Γιατι δεν ήταν το γομαρι στη λίστα πουέδωσε η Μανώκα απο το λογιστήριο;;
    διοτι κουβαλάει τη τσαντα του Καλφαγιάννη καθε μέρα στα γραφεία.
    Ουστ κοπρίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. @ 10 Ιαν. 12.26μμ
    Βρε βλακα δε σουπα να βγάλεις την τσίμπλα από τα ματια;
    22.000 ευρω απατεώνας ο καλφαγιαννης και άλλα τόσα η γυναικα του μας κανουν 44.000.
    Τί διαλο ούτε αριθμητική δε ξερεις;
    Το άλλο μήπως το ξερεις ότι ο απατεώνας ο καλφαγιαννης παιρνει 600 ευρω το μήνα από την ομοσπονδία ΜΑΥΡΑ ΕΥΡΩ κι άλλα τόσα ο Αβράτογλου;
    Για το πως θα λειτουργησει σωστα η ΕΡΤ ωραια τα λες μονο που τόχουμε ξαναδει το εργο.
    Σε βλέπω σύντομα πρόεδρο!χαχαχαχαχα!!!
    Για την ιστορια δεν ειμαι στην ΠΑΣΥΜΥΤΕ και αν ειναι να κανεις εμετο καλύτερα ξερνα πανω στον κλέφτη τον καλφαγιαννη.
    αντε γεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Κοπελιά δεν μάχομαι με την άποψη που νομίζεις ίσως. Δεν είμαι συνδικαλιστής, προτιμώ να τους βρίζω όλους.

    Ήξερες όταν έγινε η αγωγή ότι πιθανότατα δε θα γίνει ποτέ δίκη. Ήξερες πόση ήταν η αμοιβή όπως το ήξερα κι εγώ. Δεν σε κορόιδεψε κανένας.

    Για Προμήθεια δεν ξέρω. Αλλά αν πράγματι πήρε και έχεις στοιχεία βγάλτα στη φόρα να τον καρυδώσουμε μαζί.
    Αν όχι τότε είναι μια εικασία σαν όλες τις άλλες. Και δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε.

    Η αποζημίωση του εκπροσώπου είναι θεσμοθετημένη από τον ΓΚΠ και το ξέρεις.
    Ούτε το όνομα του Κοντιζα ήταν στη λίστα που (δεν ξέρουμε ποιος έβγαλε στη φόρα ούτε κι εσύ το ξέρεις, απλά μάλλον μεταφέρεις αυτά που σου είπε κάποιος) παίρνει ακριβώς τα ίδια και ψηφίζει και υπέρ της εργοδοσίας.

    Προσωπικά έχω ξαναπάρει θέση και έχω πει οτι είμαι αντίθετος με τα κάθε λογής επιδόματα επιτροπών, παράστασης κτλ. Να τους τα κόψουν
    Και αυτή η λίστα που βγήκε στη δημοσιότητα να βγει για όλους τους εργαζόμενους. Μόνιμοι-συμβασιούχοι-ειδικό προσωπικό ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΦΟΡΑ. Όπως υποσχέθηκε ο Πρωθυπουργός.

    Βέβαια φαίνεσαι να σε νοιάζουν περισσότερο οι αποζημιώσεις που παίρνουν Κοντιζας και Σαζακλογλου παρά το τι αποφασίζουν....νομίζω θα έπρεπε πρώτα να σε νοιάζει αν κάνουν αυτό που πρέπει και μετά το πόσα παίρνουν ε;

    Είσαι στ΄αλήθεια πρώην συμβασιούχος και σε νοιάζει περισσότερο η αποζημίωση του Σαζακλογλου από την υπηρεσία και την προϋπηρεσία που σου στέρησε η παλιά ΠΟΣΠΕΡΤ του Κακαβουλη, Κοντιζα & ΣΙΑ;

    Υ.Γ. Κι εγώ με το δώρο Χριστουγέννων τον ξεχρέωσα :)
    Υ.Γ.1. Καλά έχει γίνει πράγματι βόδι.
    Υ.Γ.2. Διπλό ουστ στους πραγματικά κοπρίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. @ 10 Ιαν 2010 7:00:00 μ.μ.

    Συνάδελφε που λέει για τη γυναίκα του; Όχι πάντως στο αναρτημένο απόσπασμα.
    Προφανώς στο έδωσε κι εσένα ο Υφαντής και το διάβασες; Μήπως είσαι και μάρτυρας κατηγορίας; κολλητάρι με τους διευθυντές ίσως;
    Στο αναρτημένο απόσπασμα πάντως δεν το λέει πουθενά!!

    Ξανά λασπουριά.....που τα είδες τα 600 ευρώ; στο ψιθύρισαν στο διάδρομο; ή μήπως εσύ ο ίδιος το διαδίδεις;

    Βλέπω τόσες μέρες να λέτε και να λέτε για τον Καλφαγιαννη αλλά καμιά θέση για τα δρώμενα και τα συνδικαλιστικά δεν είδα. Μόνο προσωπικό πόλεμο και φήμες για λεφτά διαβάζω.... ξαναείπα δεν με απασχολούν τα άτομα αλλά τα έργα.

    Τώρα να βγαίνετε και να κατηγορείτε την νυν ΠΟΣΠΕΡΤ και τους εκπροσώπους της για τις απολαβές που είχαν ψηφίσει κάποιοι άλλοι εργατοπατέρες πριν από μια 10ετια για να κάνουμε τα στραβά μάτια σ' αυτά που πραγματικά έχουν σημασία, είναι τακτική κουτσομπολιού του διαδρόμου και όχι άποψη.

    Όχι ξανθιές, οχι τσιπούρες, οχι χοντροί, οχι γιατί παντρεύτηκε η ανάπηρη, οχι πρόσεχε τα δάκτυλα σου, οχι δικηγόροι και μπλα μπλα.

    -Να σταματήσουν οι μεικτές - εξωτερικές παραγωγές σε εταιρίες συγγενών;
    -Να στείλουν στο διάολο όλους αυτούς τους ειδικούς συμβούλους που παίρνουν 1,5 διαμέρισμα το χρόνο;
    -Να σταματήσουν να πριμοδοτούν ΠΑΕ μέσο της ΕΡΤ;
    -Για ποιο λόγο η ΕΡΤ πλήρωσε οπτική ίνα προς τον ΑΝΤ1 και τους feedουμε υλικό;
    -Για ποιο λόγο δίνουμε τζάμπα υλικό σε ιδιωτικά κανάλια;
    -Χρειαζόμαστε δημοσιογράφους των 350.000 ευρώ το χρόνο;
    -Χρειαζόμαστε γιδοβοσκούς, πρώην συνδικαλιστές σαν διευθυντές χαλιναγώγησης πλήθους;
    -Να πάρουν πόδι οι 70χρονοι συνταξιούχοι που ξαναγυρνούν και πίνουν το μεδούλι μας;
    -Που είναι η υπηρεσία μας;
    -Που είναι η προϋπηρεσία μας;
    -Που είναι τα ένσημα μας;
    -Που είναι η ΕΣΣΕ μας;
    -Πληρούν πάγιες και διαρκείς ανάγκες οι συμβασιούχοι;
    -Να μονιμοποιηθούν οι συμβασιούχοι που πληρούν πάγιες και διαρκείς ανάγκες;
    -Θα έρθει ποτέ καμιά κρατική υπηρεσία να κάνει έλεγχο και όχι τα στραβά μάτια;
    -Να δοθεί το bar στα goodys;
    -Να μείνουν άνεργοι 17 νοματαίοι που δουλεύουν στο συνεταιρισμό;
    -Να μπουν στις επιτροπές οι νόμιμοι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας;
    -Να τηρούνται οι νόμοι, τα καταστατικά και ο Γενικός Κανονισμός Προσωπικού;
    -Να έχουμε ένα συνδικαλιστικό κίνημα ενωμένο και δυνατό;
    -Θα έχουμε σύντομα τη δυνατότητα να κάνουμε απεργία ή θα παραμείνουμε διασπασμένοι;

    Αυτά είναι ερωτήματα, αυτά με νοιάζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. @11 Ιαν 9.14πμ
    Ναι ,δεν ξερεις ότι το επίδομα τοπαιρνε παράνομα και η γυναικα του.Αλλες 22.500 Ευρω!Ο Υφαντής έπρεπε να μου το δώσει!χα!
    Εδώ έχει βουίξει ολη η ΕΡΤ συμπεριλαμβανομένων και των αναμεταδοτών!!
    Αντε στους http://grbloopers.blospot.com
    να τα δεις ολα μαζεμένα αφού βγάλεις πρώτα την τσίμπλα απο το ματι.
    Για να δουλέψει το σύστημα στην ΕΡΤ πρέπει να φύγουν πρώτα οι ιδιώτες που έχουν κολλήσει στην ΠΟΣΠΕΡΤ σα στρείδι, της πίνουν το αιμα και χρησιμοποιουν αυτον τον απατεώνα τον καλφαγιαννη κι αυτος με τη σειρά του εκβιάζει το προσωπικο!
    ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ Σ`ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ
    Ε μετά τα ξαναλέμε σε νεα βάση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. 10 ιαν 11.11μμ
    Την προυπηρεσία μας την έφαγε το golden βοδι ο Σίμος ο Σαχλ....διοτι μας εβαλε να κανουμε αγωγή για να παρουμε αναδρομικα όταν ακομα δεν ειχαμε εξασφαλίσει την προυπηρεσία μας ο ηλίθιος κι εμεις την πατησαμε.
    Τοκανε απο απειρια στο συνδικαλισμο ή γιατι χρωσταγε 50 χιλιαρικα απο μια ταινια μπούρδα που γύρισε και έπρεπε να βρει οπωσδηποτε λεφτα και έτσι πήρε απο το δικηγορο μας προμηθεια;
    Τι νομιζεις οτι ζουμε αλλού ή δεν τα θυμομαστε;
    Η διοικηση τότε μας εδινε 10 χρονια προυπηρεσια με ενσημα.
    Γιατι δεν τα πήραμε;;;;;;;;;;
    Αλλά για τον Κοντιζα και τους άλλους καθε μέρα τους βριζουνε στις ανακοινωσεις το golden βοδι όμως γιατι δεν το ακουμπατε;
    Αυτος ειναι ο υπευθυνος για την καταντια μας.Το καταλαβες κύριε Σ.Κ.;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. @11 Ιαν 2010 11:02:00 π.μ.

    Δεν έχει ιδιώτες η ΠΟΣΠΕΡΤ.
    Έχει μόνο εργαζόμενους τεχνικούς σε πάσης φύσεως ΗΜΜΕ.

    Για να δουλέψει η ΕΡΤ χρειάζεται να διασπαστεί η Ομοσπονδία;
    Όταν λες δουλέψει εννοείς να βγάλουν κι άλλα λεφτά στη πλάτη του ελληνικού λαού τα λαμόγια; Γιατί με διάσπαση του συνδικαλιστικού κινήματος μόνο η εργοδοσία ευνοείτε.

    Όταν λες πίνουν το αίμα;

    Όταν λες εκβιάζει το προσωπικό;

    http://grbloopers.blospot.com δεν υπάρχει.

    Τι να πούμε; Έχεις πει και τίποτα; Μόνο για συναγρίδες, χοντρούς, κατηγορίες που δε στέκουν και πράσινα άλογα έχεις πει μέχρι τώρα.

    @10 ιαν 11.11μμ

    Πόσα λεφτά έδωσες για την αγωγή των αναδρομικών;
    Γιατί εγώ που επίσης έχω κάνει δε πλήρωσα μια. Απλά υπέγραψα % αμοιβή. Και η προμήθεια επί του μηδενός είναι μηδέν αν δε κάνω λάθος.

    Δεν θέλω 10 χρόνια προϋπηρεσία. Θέλω 10+10 χρόνια προϋπηρεσία και 10 χρόνια υπηρεσία. Όπως προβλέπει ο Γενικός Κανονισμός Προσωπικού.
    Για να δω που λέει ότι μας έδινε 10 χρόνια σε παρακαλώ. Το έχουμε σε χαρτί; Υπάρχουν πρακτικά;
    Αυτά είναι λόγια του Κακαβουλη που επαναλαμβάνεις.
    Προφανώς δεν ήσουν στη συνέλευση του συλλόγου συμβασιούχων που ψηφίσαμε 10+10 χρόνια πραγματικής υπηρεσίας και όχι σύμφωνα με τα ένσημα. Προφανώς εσύ ζούσες αλλού τότε ή το ξέχασες;

    Γιατί δεν μπορείς να κατηγορήσεις κάποιον που ζητούσε αυτά που του είπες να ζητήσει και δεν πήρε τίποτα.
    Αντίθετα πρέπει να καταδικάζεις αυτών που δεν ζητούσε αλλά έδινε κιόλας από τα κεκτημένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ, ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΤΟΥ!

    ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ένα από τα μεγαλύτερα ελλείμματα του πολιτεύματος σήμερα είναι η κατευθυνόμενη δημοσιογραφία.

    Η εξουσία των δημοσιογράφων αντί να ελέγχει την εξουσία, τις περισσότερες φορές την σιγοντάρει ξεδιάντροπα και στην καλύτερη την ελέγχει κατευθυνόμενα. Έχουν καταντήσει ΟΛΟΙ τους φελλοί οι οποίοι παλεύουν στο ποιος επιπλέει καλύτερα αμειβόμενοι παραπάνω από πλουσιοπάροχα.
    Τουλάχιστον η ΕΡΤ θα έπρεπε να παρουσιάζει ΜΟΝΟ ειδήσεις και όχι να προπαγανδίζει το κόσμο.
    Βέβαια είναι τόσα τα στραβά αυτού του τόπου που ίσως να έχουμε περάσει το σημείο επιστροφής.

    Όλοι ξεκινάνε να φέρουν τη "κάθαρση", την "αλλαγή", την "καταπολέμηση της διαφθοράς" και καταλήγουν να βάζουν το χέρι μέχρι τον αγγόνα στο βάζο με το μέλι.
    Το προπερασμένο Δεκέμβρη πετούσαν πέτρες οι νεολαίοι και οι μετανάστες. Φέτος βλέπω να πετάνε οι μισθωτοί και οι Δ. υπάλληλοι και στο τέλος θα είμαστε όλοι με ανοιγμένα κεφάλια. Ίσως αυτό να είναι το μόνο που μας αξίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. 11 ιαν 12.26
    Θα είσαι σίγουρα απο τους αληταράδες και ρουφιανους των διαδρομων του Ραδιομεγάρου κολλητός του golden βοδιου του Σίμου του Σαχλ....
    Μόνο αυτοί δεν πλήρωσαν το Νικολουτσόπουλο.Εμείς όλοι οι άλλοι τα κορόιδα τασκάσαμε κανονικά.Κι ένας πιο πάνω το λέει πως ξοφλησε το δικηγορο με το δωρο των χριστουγέννων
    Ειμαστε εμεις που δουλεύαμε κανονική βάρδια ενω εσεις με μια ωρίτσα την εβδομαδα άντε δυο καθαρίζατε.Τόσο δούλευε και το golden βόδι ο Σίμος ο Σαχλ....που παριστάνει και το σκηνοθέτη το νούμερο!χαχαχα!!!ο Αγγελόπουλος!!!!χαχαχα!!!
    Και θέλετε να εξομοιωθείτε με μας να παρετε ένσημα μαιμούδες.
    Βρε ουστ παλιοκοπρίτες,
    και κοιτα πες του golden βοδιου του Σίμου του Σαχλ...πως αλλα δυο χρόνια μειναμε για τον εκπρόσωπο στο ΔΣ που θα παει θα περάσουν και θα βρεθεί εκει που του αξιζει.
    ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ
    Και άλλη φορά μη μου απευθύνεις το λογο διοτι δεν προκειται να σου απαντήσω.Ο χρονος μου ειναι πολύτιμος.
    Ξανα ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΚΟΠΡΙΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Απλά για την ιστορία και χωρίς να απευθυνθώ σε κανέναν.

    Έχω όλα τα ένσημα μου από προϋπηρεσία στην ΕΡΤ. Για 2 μήνες έχω και διπλά ένσημα γιατί από λάθος τα πλήρωσα και εγώ και η ΕΡΤ.

    Πλήρωσα μέχρι τελευταίας δεκάρας τον Δικηγόρο όπως όφειλα, παρόλο που ήξερα ότι δεν θα γινει ποτέ δίκη. Φαινόταν καθαρά απο τα χαρτιά που υπογράψαμε.

    Στην Γενική συνέλευση των συμβασιούχων, όταν τέθηκε το θέμα σε ψηφοφορία, ψήφησα οτι πρέπει να αναγνωριστεί η πραγματική υπηρεσία και όχι βάση ενσήμων. Προφανώς προσωπικά με συνέφερε να τα δώσουν ανάλογα με τα ένσημα αλλά το ποιος είχε ένσημα και ποιος όχι οφείλονταν αποκλειστικά και μόνο σε υποκειμενικά κριτήρια οπότε δεν ήταν δίκαιο. Το ίδιο ψήφισαν όλοι οι παρευρισκόμενοι. Αν θυμάμαι καλά ήταν καμιά 300αρια άτομα και μόνο 3 ψήφισαν λευκό.

    Μπορεί ο οποιοσδήποτε να σκέφτεται μόνο τον κώλο του και να ψηφίζει και ανάλογα αλλά καλύτερα να μη το φωνάζει κι ολας. Είναι ντροπή να φθονείς έναν άνθρωπο επειδή δεν έβαλε το κώλο σου πάνω από το κοινό συμφέρων.

    Προφανώς όποιος τα βάζει με το κατεστημένο κινδυνεύει να βρεθεί στο βόθρο, όποιος τα βάζει με τους εργαζόμενους το πολύ πολύ να βρεθεί διευθυντής της ΕΡΤ DIGITAL όπως ο Κακαβουλης.
    Έτσι είναι οι Ελληνάρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. @12 Ιαν 2010 12:07:00 μ.μ.

    Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν κάποιος συνάδελφος με αντικρούει με επιχειρήματα.......

    Δεν πήγαμε στον κολλητό του μπατζανάκη του ζαχαροπλάστη του αγαπημένου περιπτερά του Σαζακλόγλου. Ο Νικολουτσοπουλος ήταν νομικός εκπρόσωπος της ΓΣΕΕ όταν κάναμε τις αγωγές.

    Ο παππούς μου έλεγε "όταν βάζεις το πουλί σου και την υπογραφή σου κάπου πρέπει να προσέχεις" πουλί μπορεί να μην έχεις αλλά τα χαρτιά που υπέγραφες έπρεπε να τα διαβάσεις.

    Συνεχίζει να σε νοιάζει το πόσα παίρνει ο Κοντιζας και ο Σαζακλογολου από συμμετοχή σε επιχειρησιακά όργανα, μάλλον όχι σε νοιάζει μόνο ο Σαζακλογλου, αλλά αδιαφορείς για το τι αποφασίζουν. Μ' αρέσει η αντικειμενικότητά σου.

    Ανάγεις το πρόβλημα που έπρεπε να λυθεί απο το προεδρείο της ΠΟΣΠΕΡΤ επί εποχής Κακαβουλη με την υπογραφή της ΕΣΣΕ 2007-2008, σε πρόβλημα του εργασιακού εκπροσώπου. Από που κι ως που; Βολεύει; Δεν έχεις ιδέα του τι σου γίνεται; έτσι στα είπαν; ή απλα λασπολογείς;

    Συμφωνώ να βρεθεί εκεί που του αξίζει του καθενός.
    Να ο Κακαβουλης πχ που εξασφάλισε ότι δε θα πάρουμε την προϋπηρεσία μας έγινε διευθυντής. Κι εσύ τώρα μαζί με τους άλλους που βρίζουν αυτούς που πολεμάνε την διοίκηση, μπορεί να σας κάνουν προϊστάμενους, ποιος ξέρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. @11 Ιαν 12.26μμ
    Δεν έχει ιδιωτες η ΠΟΣΠΕΡΤ;;
    οι μισοι του ΔΣ της πού δουλευουν;
    Δε δουλευουν σε ιδιώτικούς σταθμούς;;Δεν υπηρετούν ιδιώτικα συμφεροντα;
    Τους blooopers τους εχει εδω πιο πάνω.Βγάλε τη τσίμπλα και δες τα.
    Στο μεταξύ χόρευε εσυ σα μαιμού να σου χτυπάει ο γύφτουλας ο Ταμτάκος ο καλφαγιαννης το ντέφι και άσε μας εμας να προχωρήσουμε συνδικαλιστή της δεκάρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. 12 ιαν 5.16μμ και 5.47μμ
    Ξαναγυρίζω όχι γιατι με προκαλεις
    αλλά γιατι αρχίζεις και χανεις την ψυχραιμία σου και βγαινει απο μεσα σου ο νταβατζηςκαι το πεζοδρομιο
    Απο τη μια γράφεις
    "Γιατί εγώ που επίσης έχω κάνει δε πλήρωσα μια. Απλά υπέγραψα % αμοιβή. Και η προμήθεια επί του μηδενός είναι μηδέν αν δε κάνω λάθος"
    και απο την άλλη
    "Πλήρωσα μέχρι τελευταίας δεκάρας τον Δικηγόρο όπως όφειλα, παρόλο που ήξερα ότι δεν θα γινει ποτέ δίκη. Φαινόταν καθαρά απο τα χαρτιά που υπογράψαμε"
    Και εκτος απο ρουφιανακος αλητάκος και νταβατζης εισαι Κυπατζής διοτι ριχνεις αδεια να πιασεις γεμάτα.
    Αλλά ξυπνησαμε συνδικαλιστη της δεκαρας.Ως εδω ήταν.
    Και μια και προκειται να μπουν νεοι διευθυντες και προιστάμενοι απο οσο ακούω ξεσκόνισε το απολυτήριο δημοτικού και το πτυχιο απο τη βοιδοσχολή που τελείωσες ,βλάλε έξω και τη γλώσσα για γλύψιμο και πιασε δουλεια.
    Πάνω απο το βόθρο έχει φρεάτιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. @12 Ιαν 2010 9:59:00 μ.μ.


    Όσοι δουλεύουν σε ιδιωτικά κανάλια είναι συνάδελφοι εργαζόμενοι σε ΗΜΜΕ (και όχι "ιδιώτες") οπότε εκ του καταστατικού της ΠΟΣΠΕΡΤ έχουν δικαίωμα και υποχρέωση να ανήκουν στην Ομοσπονδία του κλάδου τους. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΠΟΣΠΕΡΤ.

    Επαναλαμβάνω οτι ο εργαζόμενος σε ιδιωτικό μέσο δεν έχει πρωταρχικό σκοπό την προάσπιση των συμφερόντων του εργοδότη του αλλά των συναδέλφων τους.

    Από τα 15 μέλη του ΔΣ της ΠΟΣΠΕΡΤ 10 είναι υπάλληλοι της ΕΡΤ και 5 εργαζόμενοι σε ιδιωτικά ΜΜΕ. Από αυτούς τους 5 οι 3 είναι εκλεγμένοι από τη παράταξη του ΠΑΜΕ.

    ΔΕΝ είναι δυνατόν οι 5 να υπερισχύσουν των 10.
    ΔΕΝ είναι δυνατόν να πιστεύει νοήμων άνθρωπος οτι εκπρόσωποι του ΠΑΜΕ θα εξυπηρετήσουν ποτέ συμφέροντα της εργοδοσίας.
    ΔΕΝ υπάρχει http://grbloopers.blospot.com μπορείς να το κάνεις copy - paste και να δεις από μόνος σου ότι δεν υπάρχει.
    Τα τσίμπλες κτλ τα παραβλέπω, δεν είναι του ήθους μου να ανταποδώσω.
    Δεν είμαι συνδικαλιστής.

    @14 Ιαν 2010 12:28:00 π.μ.

    Δεν φταίω αν δεν καταλαβαίνεις τι σου λένε.
    Οι πρώην συμβασιούχοι έχουμε κάνει 2 αγωγές.

    Α) Την πρώτη αγωγή που ζητούσαμε τη μονιμοποίηση μας.
    Κόστος 300 ευρώ μπροστά + 1000 ευρώ σε περίπτωση μονιμοποίησης με οποιοδήποτε μέσο. Αυτα τα λεφτά είναι το 1000αρικο στο οποίο αναφέρεσαι και σου είπα οτι το πλήρωσα κι εγω με το δωρο Χριστουγέννων.
    Στα χαρτιά που υπογράψαμε καθώς και στη συνάντηση με τον Νικολουτσόπουλο φάνηκε ξεκάθαρα οτι κατά 99% δε θα γινόταν δίκη αλλά κάναμε τις αγωγές σαν μέσο πίεσης.

    Β) Αγωγή για αναδρομικά.
    Αμοιβή ορίστηκε ποσοστιαία ανάλογα με τα λεφτά που ΘΑ πάρουμε ΑΝ πάρουμε. Στη παραπάνω ανάρτηση σου δυσφήμισες συκοφαντικά τον Σαζακλογλου οτι δήθεν μας ώθησε σε αυτή την αγωγή για προσωπικό του όφελος. Φυσικά σου απάντησα οτι αφού δεν έχουμε πάρει ευρώ από αναδρομικά δεν μπορεί ο Σαζακλογλου να πάρει μίζα.
    Ποιο σημείο δεν καταλαβαίνεις να σου το ζωγραφίσω :)

    Στα "ρουφιανακος αλητάκος και νταβατζης εισαι Κυπατζής" δεν θα ανταποδώσω, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια συνάδελφε.

    Εύχομαι κάποια στιγμή να καταλάβεις τι γίνετε γύρω σου.
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ

    Με συναδελφική αλληλεγγύη
    ο ΤΕΤ1, μέλος του ΠΑΣΥΜΗΤΕ, μέλος της ΠΟΣΠΕΡΤ συνάδελφος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση