GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άρχισαν τα όργανα για τον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ...

Σκανδαλίδης και Παναγιωτακόπουλος ασκούν κριτική για αδράνεια στο Σωκρ. Ξυνίδη Από το http://espresonews.blogspot.com . Ενώ οι βουλευτές τ...

Σκανδαλίδης και Παναγιωτακόπουλος ασκούν
κριτική για αδράνεια στο Σωκρ. Ξυνίδη

Από το http://espresonews.blogspot.com
.
Ενώ οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δέχονται μεγάλη πίεση στις εκλογικές τους περιφέρειες και λαμβάνουν συνεχώς μηνύματα πως το κόμμα δεν λειτουργεί, ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Σ. Ξυνίδης σφυρίζει αδιάφορα και με το μόνο που κάνει είναι να εμφανίζεται στα παράθυρα σχολιάζοντας αλαζονικά την επικαιρότητα και κάνοντας κριτική στους χειρισμούς της προηγούμενης κυβέρνησης. Οι «παλιοσειρές» του κόμματος από τώρα έχουν βγάλει συμπέρασμα πως ο νέος Γραμματέας δεν πρόκειται να τραβήξει καθώς δεν διαθέτει τα απαραίτητα πολιτικά αντανακλαστικά.
Μέχρι όμως...

να περάσει στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ ως μια ακόμη επιλογή τύπου Μ. Ματσούκα ο νέος Γραμματέας αντιμετωπίζει την κριτική των στελεχών του ΠΑΣΟΚ. Προ ολίγων ημερών ο Κ. Σκανδαλίδης άσκησε κριτική στο κ. Ξυνίδη γιατί δεν συγκάλεσε το Πολιτικό Συμβούλιο για το θέμα των αγροτικών κινητοποιήσεων ενώ τις προηγούμενες ωρες έστειλε επιστολή στο νέο Γραμματέα ο κ. Παναγιωτακόπουλος όπου ζητάει άμεση σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου, τριήμερη συνεδρίαση για να εξεταστούν, για να εκτιμηθούν οι εκατό ημέρες και ο προγραμματισμός του κόμματος.

22 σχόλια

  1. Ναι

    αλλα δεν μας λετε τι θεση εχει ο δρ κουτσουκος

    βαλτε κανενα αρθρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΩΣΤΑ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ
    ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ
    ΤΟ ΕΝΤΙΜΟ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πασοκ

    αν και μετα την εκλογη Παπουλια δεν αλαξουν προσωπα και πραγματα

    το εντιμο Πασοκ θα παρει την κατασταση στα χερια του

    Αυτα ελεγαν οι πρασινοφρουροι στην Μηλιωνη

    Πανος Πασοκ

    29 Ιαν 2010 2:13:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στήριξη Καραμανλή από Σαμαρά

    Κατά την έξοδό του από το Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, συνομιλώντας με τους δημοσιογράφους, δήλωσε τα ακόλουθα, σε απάντηση σχετικών ερωτήσεων, που του ετέθησαν:

    «Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει την ακεραιότητα και την προσφορά στον τόπο του Κώστα Καραμανλή».
    Έτσι απλά γιατί μας τα έχουν κάνει τούμπανο οι δημοσιοκάφροι προκειμένου να αποπροσανατολίσουν την κουβέντα από την παιδική χαρά που λέγεται οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1.100.000 ΕΥΡΩ ΣΠΑΤΑΛΗΣΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ & ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΤΑΡΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ - ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ...

    Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση διά του κ. Βενιζέλου ανακοίνωσε ότι θα καταργηθούν τα μηχανοκίνητα τμήματα των παρελάσεων για να εξοικονομηθούν 400.000 ευρώ κατ' έτος, αποκαλύπτεται σήμερα από την εφημερίδα το ΠΟΝΤΙΚΙ ότι μόνο από τις 5 Οκτωβρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί σπατάλησαν 1.100.000 ευρώ για να ταξιδεύουν εντός Ελλάδας με το κυβερνητικό αεροσκάφος, ενώ κάλλιστα θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το αεροπλάνο της γραμμής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παλιότερα μόνο αριστερή μυρωδιά να ανέδιδες διωκόσουν αγρίως. Το παλιό παρακράτος της ιστορικής «δεξιάς» κατασκεύαζε ενόχους με την κατηγορία του αριστερού. Ο «μπαμπούλας» που είχε εφευρεθεί τότε, για πάσα χρήση και εναντίον του κάθε ενοχλητικού, ήταν ο «κομμουνισμός».


    Σήμερα το παρακράτος έχει άλλο χρώμα:......... Της σοσιαλδημοκρατίας και της καθεστωτικής «αριστεράς».

    Η ίδια κοινωνική φύση του παλιού παρακράτους είναι: Η καπιταλιστική κοινωνική φύση, στην πλανητική νεοταξική της διάσταση. Απλώς η συσκευασία και τα χρώματα έχουν αλλάξει, για την εξαπάτηση και την αποτελεσματικότητα των παρακρατικών λειτουργιών.
    Σήμερα οι νεοταξικές ανάγκες εξυπηρετούνται καλύτερα με την κατασκευή ενός διαφορετικού μπαμπούλα, ιστορικά μισητού και επαχθέστατου: η «ακροδεξιά» και ο «φασισμός».

    Τραγική ιστορική ειρωνεία: Ζούμε ιστορικά τον πιο φρικώδη «ακροδεξιό» ολοκληρωτισμό, το «φασισμό» της Νέας Τάξης και ανυψώνονται σε πολιτικά σκιάχτρα οι παλιές ετικέτες του φασισμού, οι παρωχημένοι «κληρονόμοι» της ιστορικής δεξιάς και ακροδεξιάς: Μια ιστορική ταχυδακτυλουργία του ολοκληρωτικού, πλανητικού φασισμού της Εποχής μας.

    Σήμερα, λοιπόν, κατασκευάζουν και συντηρούν, τα «ακροδεξιά» «σκιάχτρα» για να στιγματίσουν ολόκληρη την κοινωνία σαν «ακροδεξιά». Σήμερα η «εισαγγελική κατηγορία» του καθεστώτος είναι οι έννοιες: «Ακροδεξιά», «ρατσισμός», «εθνικισμός».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προκαλούν οι τεμπέληδες της βουλής
    "Θα απεργήσουμε αν μας κόψετε τους 16 μισθούς"
    Σιγά φοβηθήκαμε...Να πάτε σε αυτούς που σας διόρισαν τους εθνοπατέρες, βουλευτές, βολεψάκηδες να σας δώσουν όσα σας λείπουν....
    ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΑΠΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ !!!
    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.....ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ , ΟΙ ΚΝΙΤΕΣ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΝΤΑΙ!!
    Έχει κανείς αμφιβολία ότι αυτό που συνέβη στο Συνδικάτο Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος Αττικής δεν θα συμβεί σε όλους τους κλάδους εργασίας;

    Aκόμα και στο Δημόσιο τομέα;

    Αναδημοσιεύουμε από τον Οδηγητή της Κ.Ν.Ε

    «Τ’ αφεντικά δεν μας άνοιγαν τις πόρτες»

    Από την κουβέντα μας δεν θα μπορούσε να λείψει η πείρα που αποκόμισε το συνδικάτο από τις πρόσφατες εκλογές αλλά και οι δυνατότητες που υπάρχουν ακόμα και μέσα σ’ αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Συνολικά ψήφισαν 2.169 εργαζόμενοι από τους οποίους οι 509 ήταν Ελληνες και οι 1.660 μετανάστες. Το 2007 είχαν ψηφίσει 1.701 εργαζόμενοι.

    Οπως τονίζει ο Βασίλης, η αύξηση αυτή οφείλεται στη «δουλειά που έκανε το συνδικάτο όλα αυτά τα χρόνια σε συνδυασμό με τη δουλειά που κάνει το ΠΑΜΕ στους μετανάστες. Ο μαζικός αριθμός που ψήφισε είναι αποτέλεσμα μιας οργανωμένης δουλειάς. Είναι το πρώτο βήμα για να σπάσουν οι δισταγμοί, οι φόβοι που μπορεί να έχουν οι συνάδελφοι μετανάστες». Τα παραπάνω λόγια του Βασίλη επιβεβαιώνονται με το παράδειγμα που μας δίνει ο Οσμάν: «Πήγαμε σ’ ένα μαγαζί στα Πατήσια κι επειδή εγώ μίλησα με το συνάδελφο (σσ: πρόκειται για τον Ιντρίς, ο οποίος βρισκόταν μαζί μας στην κουβέντα), δυο λόγια μόνο, ο εργοδότης τον απέλυσε χωρίς να τον πληρώσει. Μετά από κινητοποίηση του συνδικάτου τον πλήρωσε»...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ιστορία που δεν την είπαν ούτε πρόκειται να την πουν τα νέου ήθους ΜΜΕ.
    ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ''ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ'' ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ!!!!
    ΔΕ ΞΕΡΕΙ Η ΟΛΓΑ, Ο ΝΙΚΟΣ, Ο ΑΚΗΣ, Ο ΑΝΤΩΝΗΣ, Ο ΓΙΑΝΝΗΣ, H ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ;

    Υπάρχει ένα περίπτερο στην πλατεία Καραϊσκάκη λίγο πιο κάτω από την Ομόνοια,το οποίο επί 30 χρόνια και πλέον δεν έχει κλείσει ποτέ καμία μέρα όλα αυτά τα χρόνια.
    Το είχε ένας γέρος μαζί με τον γιό του.
    Προχτές το βράδυ πήγαν 3-4 αλλοδαποί αραβικής καταγωγής όχι για να αγοράσουν,αλλά για να κλέψουν από το ψυγείο του περιπτέρου ποτά και από την έξω πλευρά διάφορα άλλα είδη που έφταναν.
    Απειλούσαν τον γέρο ότι να μην μιλάει και να τους δώσει και την είσπραξη που είχε γιατί θα τον σκοτώσουν.
    Ο γέρος σε μια ένδειξη θάρρους και αυτοθυσίας βγήκε έξω να τους εμποδίσει,αποτέλεσμα να τον χτυπήσουν ανελέητα με σιδερολοστούς και να του σπάσουν την σπονδυλική στήλη.
    Το περίπτερο έκλεισε.
    Ο γέρος είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση ετοιμοθάνατος.
    Μια μικρή καθημερινή αληθινή ιστορία,δείγμα του προγκρόμ των λαθρομεταναστών κατά των Ελλήνων στο κέντρο της Αθήνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΝΕΧΕΙ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ

    ΑΛΛΑ Ο ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

    ΚΑΛΑ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΑΚΟΜΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΞΥΝΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΚΩΣΤΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΩΣΤΗΣ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ29 Ιαν 2010, 6:33:00 μ.μ.

    ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΛΥΓΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΛΥΨΑΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΞΥΝΙΔΗΣ. ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΕΙΜΑΙ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΠΟΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ. ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΣΟΚ?
    ΤΣΙΦΛΙΚΙΑ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΒΙΛΑΕΤΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    ΕΧΕΤΕ ΧΑΡΙ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥ Ο ΞΥΝΙΔΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥ
    ΧΟΥΝΤΙΚΑΡΑΙΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΤΟΥ...
    Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ.... ξυρίζεται!


    Τι σχέση έχει η πλαστική του κόλπου και η Ελένη; Γιατί αφιέρωσε πάνω από μισή ώρα στη σημερινή της εκπομπή στο θέμα, πώς θα κάνουν οι γυναίκες πιο σφιχτό κόλπο;
    Τώρα να πούμε ότι τυχαίνει που το Λενιώ βάζει πάνω από μία φορά τη βδομάδα, θέματα ιατρικά που....

    να αφορούν ή τη στύση του ανδρικού μορίου ή την πλαστική στον κόλπο της γυναίκας ή γιατί ένα ζευγάρι δεν κάνει σεξ;

    Μπορεί... Δε λέμε!

    Μήπως όμως την έχει επηρεάσει και λίγο το γεγονός ότι κάποιες εκπομπές απομονώνουν συγκεκριμένα κομμάτια και τα σατιρίζουν, με αποτέλεσμα έτσι να «διαφημίζεται» περισσότερο ο «Καφές με την Ελένη» στον ALPHA;

    Μήπως σκέφτεται και το γεγονός ότι ο Θέμος Αναστασιάδης τρελαίνεται να βάζει στο «ΟΛΑ» του τέτοια πλάνα;

    Σήμερα, η Μενεγάκη είχε θέμα για την πλαστική του κόλπου...

    Μπράβο! Ωραίο θέμα! Τώρα, πριν από λίγα λεπτά, η κυρά Κατίνα από απέναντι άκουγα που έλεγε... «Βρε Μήτσο μου, πολύ χαλαρός είναι ο κόλπος μου! Να κανονίσω να πάνω να κάνω μια πλαστική για να τον ευχαριστιέσαι!».

    Άσε μας βρε Ελένη!

    Οι νοικοκυρές σε παρακολουθούν! Και χωρίς να τις υποτιμήσουμε, έχουν σοβαρότερα θέματα να σκεφτούν... Μη χάνεις την μπάλα!

    Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ.... ξυρίζεται!

    Έλεος!

    http://www.panoramapress.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1683:tv-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ξυνίδης είναι χρυσός και αγιος αλλά δεν κάνει για αυτή την δουλεια.Η θέση του γραμματέα ειναι η δεύτερη μετα τον πρόεδρο σε βαρύτητα μέσα στο πασοκ.Σας δίνει την αίσθηση οτι τα μεγαλοστελέχοι και η κοινωνία με την μέχρι τώρα παρουσία του τον πέρνουν στα σοβαρά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ...ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
    ΜΕ ΤΟΝ ΞΥΝΙΔΗ.
    Θα ξεκινήσουν σχεδόν άμεσα τα γυρίσματα του Sex and the city 3
    ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ

    Το Sex and the city 2 έχει τελειώσει τα γυρίσματα του και σε περίπου 3 μήνες η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους. Οι παραγωγοί όμως ετοιμάζονται να πέσουν με τα μούτρα στη δουλειά και να γυρίσουν καπάκι και το 3. Ο λόγος ειναι οτι...
    δε θέλουν οι πρωταγωνίστριες να μεγαλώσουν και άλλο. Αν περάσουν 2 χρόνια μεχρι τα γυρίσματα του επόμενου Sex and the city θα ειναι διαφορετικές και δε θέλουν να γινει κάτι τέτοιο γιατι θα χαλάσει μετά η εικόνα της σειράς. Τώρα που ειναι λίγο φρέσκες ακόμα θα τα γυρίσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος είπε...
    ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΣΕ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ!!

    ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

    ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    Ευθύνες στον τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κον Δημήτρη Παξινό καταλογίζουν οι πολίτες

    ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
    ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ «ΑΝΤΡΟΧΩΡΙΣΤΡΕΣ»…
    ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ…ΕΛΕΟΣ…

    Ο Δημήτρης Παξινός ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΙ ΛΕΕΙ??
    Ο Βερβεσός Δημήτρης ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΙ ΛΕΕΙ??

    Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου ΑθηνώνΤΙ ΛΕΕΙ??

    Καθημερινά ειδικά πολλές γυναίκες καταφεύγουν στα δικαστήρια για αγωγή διαζυγίου…
    Υπάρχουν περιπτώσεις που πράγματι υπάρχει σοβαρός λόγος!!
    Στο μεγαλύτερο όμως ποσοστό οι χωρισμοί γίνονται για τους εξής λόγους:

    1. Μπλέκονται συγγενείς και «φίλοι» και ανακατεύουν τα ζευγάρια χρησιμοποιώντας συχνά την «υποβολή» και πολλά άτομα που είναι ψυχικά αδύναμα παρασύρονται. Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει νομική προστασία των νεονύμφων από τις «υποβολές» τρίτων.
    2. Πολλές γυναίκες παρασύρονται από τις χωρισμένες «φίλες» τους με την υπόδειξη ότι αν χωρίσουν «θα είναι καλύτερα ή θα βρουν κάποιον άλλον»….(ενώ δεν πρόκειται στην ουσία να βρούν κανέναν)!!! Υπάρχει η παροιμία «μια χωρισμένη για να αισθανθεί καλά πρέπει να χωρίσει άλλες δέκα»
    3. Πολλοί δικηγόροι υπόσχονται «υψηλές αποζημιώσεις» στις πελάτισσες τους με την αγωγή διαζυγίου (ενώ γνωρίζουν ότι αυτό είναι ψέμμα)

    Επειδή οι αγωγές διαζυγίων έχουν πάρει χαρακτήρα χιονοστιβάδας λόγω και των ψευδών υποσχέσεων των επίορκων δικηγόρων επιβάλλεται να παρέμβουν οι εισαγγελείς και να πάνε μέσα το 1/10 των μελλών των δικηγορικών συλλόγων γιατί
    1.έχουν διαλύσει την ελληνική οικογένεια
    2. οδηγούν στον εξευτελισμό ευυπόλυπτους πολίτες με ψευδομάρτυρες κλπ..
    3. δημιουργούν οικογενειακές τραγωδίες με ανυπολόγιστα θύματα…
    4. τραυματίζουν ψυχικά τα παιδιά, αν υπάρχουν και πολλά από αυτά οδηγούνται κατόπιν στα ναρκωτικά
    5. εξαντλούν οικονομικά τους ανθρώπους όταν χωρίζουν και τους οδηγούν στον δανεισμό…
    6. τα κέρδη τους είναι στην ουσία παράνομα αφού βασίζονται στην εξαπάτηση των πελατών τους…

    7. οι δικηγορικοί σύλλογοι καλύπτουν τα μέλη τους με το ψευδές σκεπτικό ότι «λειτουργούν με υπόδειξη του εντολέα» ενώ ο εντολέας είναι στην ουσία ένας αδύναμος χαρακτήρας και θύμα απάτης…


    Περιμένουμε την αντίδραση των εισαγγελέων και των δικηγορικών συλλλόγων
    Ο Δημήτρης Παξινός ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΏΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΠΟΡΝΕΊΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ?

    ΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΞΙΝΟ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΜΑΣΤΡΩΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ

    Πολίτες κατά της Διάλυσης της Οικογένειας

    στις 12/30/2007



    31 Δεκέμβριος 2007 12:44 πμ
    Ανώνυμος είπε...
    ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!!
    ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΥΠΟΓΕΝΝΕΤΙΚΟΤΗΤΑ!!
    ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΥΠΟΔΑΥΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΙΚΟΥΣ ΣΕ ΝΕΕΣ ΑΓΩΓΕΣ κλπ...
    ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΕΡΓΟ!!


    Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΔΙΑ!!!

    1 Ιανουάριος 2008 10:42 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 11 Ιανουαρίου 2010 9:24 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε...

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΥΠΕΡ

    Ο ...ΣΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΗ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΑΣΜΟ!!

    ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ.ΑΡ.ΠΡΩΤ. 126/11-01-2010ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΓΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

    ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ

    ΠΑΞΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ
    ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΗΛΙΟΣ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ
    ΒΕΡΒΕΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΠΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ

    ΕΠΙΣΗΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΑΣΠΑΙΤΕ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΕ ΑΕΙ ΚΛΕΨΙΕΣ ΑΠΑΤΕΣ

    ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑΝΑΚΟΥ ΔΑΜΑΝΑΚΗ (ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΟΛΟΙ)
    ΑΓΝΟΕΙΤΕ Η ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΡΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΟΥΝ!!

    ΟΡΜΑΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!!

    ΠΑΣΟΚ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

    11 Ιανουαρίου 2010 9:54 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε...
    Φωτιά ρεεεεεεεε
    φωτιά στις τράπεζες ρεεεεεεε
    κατάσχουν την μισθοδοσία και τις συνάξεις ρεεεεεεεεεε
    ξυπνάτε ρεεεεε
    φωτιά στις τράπεζες ρεεεεεεε!!!!!
    17η νοέμβρη ρεεεεεεεεεεε

    11 Ιανουαρίου 2010 10:17 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε...
    ΟΤΑΝ Η ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΠΤΑ ΤΗΝ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΛΑΟ;

    11 Ιανουαρίου 2010 10:50 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε...
    100 ημέρες ΠΑΣΟΚ με λίγα λόγια
    Έλεγαν ότι λεφτά υπάρχουν. Τώρα λένε ότι δεν υπάρχουν.
    Έλεγαν ότι θα διεκδικήσουν από την Ευρώπη υποστήριξη και θα κάνουν κοινωνική πολιτική, έσπερναν ελπίδες στον ελληνικό λαό για καλύτερη ζωή. Τώρα δεν μπορούν να υπερασπίσουν τα συμφέροντα της Ελλάδος και των Ελλήνων. Σέρνονται στα ποδιά των Ευρωπαίων γραφειοκρατών, ζητώντας ελεημοσύνη, αλλά και εκεί δεν μπορούν να διευκρινίσουν τι θέλουν.
    Κανένα σοβαρό μέτρο για την ανάπτυξη και ενίσχυση οικονομικής δραστηριότητας, μείωσης ανεργίας. Αλλάζοντας καθημερινά τις προτάσεις της κυβέρνησης, κατασκευάζοντας νέους φόρους, βομβαρδίζουν ψυχολογικά τους Έλληνες και σπέρνουν αβεβαιότητα, πνίγοντας κάθε δυνατότητα επενδυτικής δραστηριότητας και ζωντανεύσης της αγοράς.
    Λένε πολλά για την πράσινη ανάπτυξη, αλλά καμία διευκρίνηση τι είναι αυτό, που, πως και πότε θα γίνει, και ιδιαίτερα πόσο θα κοστίσει. Έχουμε σήμερα την πολυτέλεια να επενδύσουμε στην πράσινη δηλαδή ποιοτική ανάπτυξη, όταν πνιγόμαστε.
    Για την αντιμετώπιση της σπάταλης στο δημόσιο κάνουν πρόταση για μείωση των βουλευτικών αποζημιώσεων κατά 5%, αντί κατά 50% σε όλους βουλευτές, υπουργούς, υφυπουργούς, γενικούς, ειδικούς γραμματείς, σύμβουλους, προέδρους των ΔΕΚΟ κ.τ.λ.π. που είναι υπεύθυνοι για όλη αυτή την κατάσταση της χώρας μας αλλά συνεχίζουν να έχουν μεγάλες αμοιβές (100-200-500 χιλιάδες ετήσιος). Για να κόψουν κάθε σπάταλη πρέπει να κάνουν σοβαρές ρίξεις με το σάπιο δημιουργία τους και όχι να κοροϊδεύουν τους Έλληνες με τεχνάσματα με μείωση 5% στα άδικα αμειβομένων βολεμένων και με την επιβάρυνση των πραγματικά εργαζόμενων, που με κόπο και ιδρώτα προσπαθούν να επιβιώσουν με σχετική ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
    Λένε για «εγκλήματα» των προηγούμενων κυβερνήσεων, αλλά δεν θέλουν να καταδικασθεί κανείς για τα εγκλήματα αυτά. Δεν κατήργησαν τον νόμο περί «ανευθυνότητας» υπουργών και μείωσαν της ποινές μεγαλέμπορων ναρκωτικών.
    Αντί να περνούν σοβαρά, αναγκαία και δίκαια μέτρα αντιμετωπίσεις δημιουργημένης απ΄ αυτούς οικονομικής κρίσης, έχουν στην πρώτη προτεραιότητα το να δώσουν ιθαγένεια στους μετανάστες και να αλλάξουν διοικητικά την Ελλάδα.
    Αυτά τα ζητήματα είναι για να ασχοληθούμε σήμερα όταν «καίγεται» το σπίτι μας?
    Για να ξέρει ο κόσμος ότι οι αλλοδαποί με τον ισχύουσα νομοθεσία έχουν δικαιώματα να πολιτογραφηθούν μετά της 10 έτη νόμιμης παραμονής στην Ελλάδα. Το ίδιο ισχύει και για τα παιδία τους.
    Γιατί τόση βιασύνη να δώσουν στους παράνομα νομιμοποιημένους αλλογενείς την ελληνική ιθαγένεια σε 5 χρόνια παραμονής με μειωμένο παράβολο και να περνούν μέρος στις τοπικές εκλογές που δεν έχει πολιτογραφηθεί.
    Γιατί τόση βιασύνη με την διοικητική διαίρεση της Ελλάδος τώρα που έχουμε πιο σοβαρά προβλήματα να λύσουμε. Δεν ξέρουν ότι αυτή η μεταρρύθμιση θα απομακρύνει τον πολίτη από την τοπική εξουσία, θα μας απασχολήσει μέχρι το φθινόπωρο θα κοστίσει 4-5 δισεκατομμύρια και με αυτήν την βιασύνη σίγουρα θα έχει πολλές ατέλειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. δεν φτάνει που είναι κωλόφατσες είναι και αυτοί λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Με διαλημένες τις κ.οργανώσεις και παρκαρισμένη την ΠΑΣΚΕ στους χώρους δουλειάς, φοβάμαι ότι δεν θα πάμε μακριά με τόσα προβλήματα.Υπάρχουν σύντροφοι που στρατεύθηκαν στο νέο! ετοιμοι να ματώσουν γι'αυτό που χρειάζεται η χώρα και ο λαός μας. Σύντροφοι που ασκείται εξουσία μη τούς απογοητεύετε, μη τους σνομπάρετε,αυτοί είναι που εισπράτουν στην καθημερηνότητα τους, τα αποτελέσματα των πράξεων σας και καλούντε να τις εξηγήσουν και σε κάποιες περιπτώσεις να απολογιθούν γι'αυτές, αυτοί έδωσαν τη μεγάλη νίκη στίς εκλογές. Η πολιτική απο τα Μ.Μ.Ε δέν θα μας πάει μακριά. Να θυμάστε τι έπαθαν οι προηγούμενοι, παρά τον έλεγχο που άσκισαν σ'αυτά. Ανθρωποι της τρίτης ηλικίας (που έχω επαφή) τρομοκρατημένοι κάθε μέρα με ρωτούν, Τι γίνεται παιδί μου, που πάμε τι σου λένε οι ΜΕΓΑΛΟΙ (εννοούν εσάς). Λένε και κάτι άλλο,που με τσακίζει. ''κοιτάξτε τους νέους, εμείς τη ζωή μας τη φάγαμε''Αν καταλάβατε.... ΣΠΕΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ, ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΑΞΑΡΛΗ Α ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 0.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΣΚΕ ΟΛΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ.ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΣΚΕ ΟΠΩΣ Η ΧΑΤΖΗ Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝ/ΝΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΟΛΚΗΣ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΑΔΕΔΥ ΠΟΥ ΚΑΝΝΕΝΑΣ ΠΑΣΚΗΤΗΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΙΚΑΝ Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΘΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗΟΠΣ ΤΟΥ ΦΑΣΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η χώρα χρειάζεται την επανεμπλοκή των πολιτών αν θέλει να έχει τύχη στην υπερπροσπάθεια να ξεπεράσει το αδιέξοδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΟΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ

    ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΤΡΑΠΟΥΣ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΚΦΥΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΠ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ

    ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ

    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ

    ΚΑΙ Ο ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑΝ

    ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ

    ΚΑΙ Η ΣΘΗΨΗ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΟ, ΑΠΛΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΟΡΕΓΑΝΩΣΕΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ

    ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΙΑΚΗΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥΣ

    ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΛΥΛΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ

    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΑΜΕ ΟΥΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΠΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΙ,

    ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ

    ΑΥΤΑ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΤΕ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ

    Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Ως ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ


    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΣΑ Ο ΡΟΒΕΡΤΟΣ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗΝ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΌ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 50 ΕΒΛΕΠΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΙ ΝΤΟΥΖΙΝΑ ΠΙΝΟΚΙΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥΣ ΜΥΤΕΣ .... ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΟΝΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ... ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ

    ...... ΜΑΖ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

    ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

    ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΙΣΤΣΑΝΕ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΟΣΙΑΡΧΗ

    ..... ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ , ΟΛΑΟΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΗΓΕΤΗ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    .... Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΓΓΕΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΥΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ....

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ

    ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΕΛΗ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΙΨΣΟΥΝ ΟΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙΙ ΙΝΤΡΙΓΚΑΔΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΠΑΣΟΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΡΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε τί μου θυμίζει, τί μου θυμίζει!!!
    Μου θυμίζει μουτσούνα του πατρινού καρναβάλλου.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση