GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρίς πατρίδα...

Γράφει η Vicky Zar Οι άνθρωποι είναι σαν τα δέντρα ταγμένοι σε έναν αέναο αγώνα για επιβίωση, προσπαθούν να ριζώσουν και να απλώσουν τα φύλλ...

Γράφει η Vicky Zar

Οι άνθρωποι είναι σαν τα δέντρα ταγμένοι σε έναν αέναο αγώνα για επιβίωση, προσπαθούν να ριζώσουν και να απλώσουν τα φύλλα τους στο φως. Τι γίνεται όμως όταν δε μπορείς να βγάλεις ρίζα πουθενά, όταν παλεύεις με σκιές και αναμνήσεις και κάθε σήμερα προσπαθεί να διαγράψει το χτες ; Τότε ανήκεις παντού και πουθενά πρόσφυγας σε ένα αδιέξοδο που ξέχασαν να σου δείξουν την έξοδο κινδύνου…
Έλληνας είναι αυτός που μετέχει της ελληνικής παιδείας είπε ο Ισοκράτης και οι αιώνες πέρασαν άλλοι συμφώνησαν κι άλλοι διαφώνησαν, τα σύνορα γκρεμίστηκαν κι ακόμα οι "σοφοί" ψάχνουν απαντήσεις …Εμένα μη με ρωτάς είμαι μικρή δε ξέρω, κρίνω μόνο αυτά που βλέπω… και το θέμα καίει…
Θυμάμαι στην Πάτρα που περπατούσαμε στο λιμάνι και βλέπαμε τους λαθρομετανάστες να τρέχουν να μπουν στα πλοία και...

να τους κυνηγάει το λιμενικό μια σκηνή που ακόμα κι αυτή για πολλούς κατάντησε ρουτίνα ….σε έναν κόσμο που η ανθρώπινη ζωή δεν κοστίζει πια τίποτα ….Το σύγχρονο δουλεμπόριο δε σταματάει πουθενά… γιατί τα μεγαλύτερα εγκλήματα γίνονται κάτω από το τραπέζι με τις πιο νόμιμες διαδικασίες .
Μελετώντας τη νομοθεσία που ισχύει στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες για τη μετανάστευση διαπίστωσα ότι για ακόμα μια φορά η γραφειοκρατία έρχεται να καλύψει τη ζοφερή πραγματικότητα.
Η Ολλανδία θεωρείται μια από τις πιο προοδευτικές χώρες σ ’αυτόν τον τομέα όσοι έχουν ζήσει εκεί ξέρουν πολύ καλά όμως ποια είναι η αλήθεια πίσω από την κουρτίνα.
Είναι η στρατιά από τους ενοικιαζόμενους εργάτες Έλληνες και Πολωνούς που δουλεύουν στα εργοστάσια , που τους νοικιάζουν με την ώρα , θύματα των μεσιτικών γραφείων που τους φέρνουν από την Ελλάδα….
Ζούνε στοιβαγμένοι σε ένα σπίτι χωρίς να ξέρουν τη γλώσσα του διπλανού τους, αλλάζουν κάθε μήνα πόλη και ελπίζουν σε ένα θαύμα στον πύργο της Βαβέλ με τη φωτογραφία των δικών τους κρεμασμένη στον τοίχο και μια υπόσχεση ότι κάποτε θα γυρίσουν στη δική τους πατρίδα.
Ο νόστος όμως σε μια πατρίδα που είναι πιο ξένοι από τους ξένους πληγώνει πολύ γιατί το δωμάτιο μεγαλώνει και ενώ μιλάς την ίδια γλώσσα πάλι παραμένεις μόνος αφού ο πύργος της Βαβέλ συνεχίζεται κι εδώ όταν στα πενήντα σου είσαι μεγάλος για να βρεις δουλειά και μικρός για να συνταξιοδοτηθείς ….Όταν πρέπει να αγωνίζεσαι για τα κεκτημένα και να παλεύεις για να ζήσεις με αξιοπρέπεια και στην πατρίδα σου πρόσφυγας είσαι πάλι… Γι ‘αυτό σου λέω μη με ρωτάς εμένα γι ’ αυτά είμαι μικρή δε ξέρω…
Υ.Γ Το αφιερώνω στον πατέρα μου…

29 σχόλια

  1. Ο Σαχινίδης βγήκε στο κανάλι που σήμερα οι εφοριακοί κατήγγειλαν για διαπλοκή

    ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΩΝ 50 εκ. ΕΥΡΩ,ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ

    Ο υφυπουργός οικονομικών κ.Φίλιππος Σαχινίδης είναι προκλητικός και μάλλον συνεχίζει αυτό που η παράδοση λέει ...διαπλοκή. Την ημέρα που οι εφοριακοί φωνάζουν σε συνέντευξη τύπου ότι το κράτος δεν εισπράττει το ποσό των 50 εκ. από το ALTER αυτός επιλέγει να βγει στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού και να μην πει κουβέντα για το θέμα. Εντάξει ο Ν.Χατζηνικολάου δεν θα ρώταγε όπως είναι φυσικό αλλά ο ...


    υφυπουργός οικονομικών είναι δυνατόν σε τέτοια χρονική στιγμή να βγαίνει στο κανάλι που καταγγέλλουν τα μέλη της πανελλήνιας ομοσπονδίας εφοριακών υπαλλήλων!

    Δεν έχει αλλάξει τίποτα και ούτε θα αλλάξει. Ο νέος Αντώνης Μπέζας λέγεται Φίλιππος Σαχινίδης. Άντε και καλή συγκάλυψη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τόσους πολλούς λαθρομετανάστες στο τέλος οι Ελληνες θα καταντήσουν χωρίς πατρίδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μερικοί λάτρες ανθελληνισμου μέρα νύχτα προσπαθούν να περάσουν τη διαστρέβλωση ότι οι μετανάστες στην Ελλάδα δεν έχουν δικαιώματα. Διαστρεβλώνουν και την ιστορία και τους ιστορικούς μας.
    Η ισχύουσα στην Ελλάδα νομοθεσία δίνει πολλά δικαιώματα για να πολιτογραφηθούν οι νόμιμοι μετανάστες ακόμα και για τους παράνομα νομιμοποιουθεντες,. Να πάψουν τα παπαγαλάκια να παρουσιάζουν τους αλβανούς, αφρικανούς, ασιάτες ως αδικημένους στην Ελλάδα. Όσον αφορά τα παιδιά τους που γεννιόνται εδώ, πρέπει πρώτα να ξέρουν, ότι αυτά τα παιδιά έχουν ιθαγένεια - υπηκοότητα των γονιών τους και το δεύτερο - τι χρειάζονται τα νεογέννητα παιδιά την ιθαγένεια μέχρι την ενηλικίωση τους, αφού έχουν δικαιώματα των αλλοδαπών γονιών τους. Με την ελληνοποιηση των νεογέννητων παιδιών, σύμφωνα με το νόμο άμεσος θα δικαιούνται την ελληνική ιθαγένεια και οι γονείς τους ως ανοίοντες του έλληνα.
    Όσο για τον Ισοκράτη μας, τα είπε ο άγνωστος φίλος και το αντιγράφω.
    Οι άνθρωποι καλό είναι να ριζώνουν και να απλώνουν τα φύλλα τους στον τόπο τους και όχι να γίνονται δουλοπάροικοι .Αυτές οι λύσεις της μεταφοράς πληθυσμών και το ανακάτεμα τους,που είναι παλιά ιστορία, έχουν σκοπό την προμήθεια φτηνού εργατικού κρέατος στους μεγαλοκαρχαρίες και τον έλεγχο των γηγενών πληθυσμών μέσω της δημιουργίας πολιτισμικών και φυλετικών συγκρούσεων. Οπως άλλωστε ξέρουμε ,πολλά δένδρα και φυτά δεν κάνουν μαζί,μαραζώνουν .Το ίδιο και οι άνθρωποι . Η λαθρομετανάστευση είναι αισχρή ιστορία και δεν έχει να κάνει με τον ανθρωπισμό.Αυτοί που την σκέφτηκαν και την προωθούν είναι απάνθρωποι. 'Οσο για τον Ισοκράτη ,διαβάστε τον πριν δημοσιεύετε αρλούμπες . ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ. Φτάσαμε στο σημείο ,λέει , ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ) Ελληνες οι μετέχοντες της ημετέρας παιδείας . (Τότε είχαν και παιδεία βέβαια) Χρησιμοποιεί τα ρήματα πεποίηκε και δοκείν (δηλ. ρε που φτάσαμε ,να φαίνεται ότι.. ) και το ΚΑΛΕΙΣΘΑΙ που σημαίνει ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ,παθητική μετοχή του καλούμαι -εγώ αποκαλούμαι ,παθητική φωνή ,και ΟΧΙ καλειν του ρήματος καλώ της ενεργητικής φωνής.Δηλ. ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΈΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΤΈΡΑΣ ΠΑΙΔΕΊΑΣ ,ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ . Η αρχαία ελληνική γλώσσα είναι μαθηματικά δομημένη και ακριβής,δεν σηκώνει αστεία.Εκτός του ότι αν έλεγε κάτι τέτοιο ο Ισοκράτης σε αρχαίο Αθηναϊκό ακροατήριο θα είχε φύγει με κλωτσιές.
    Σε άλλο σημείο ,σε επιστολή προς τον Φίλιππο της Μακεδονίας ο Ισοκράτης γράφει για τους περιπλανώμενους εποικους εξ Ασίας ,που υπήρχαν και τότε ,ότι: " ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΓΩ ΕΝΔΕΙΑΣ (ΦΤΩΧΕΙΑΣ) ΚΑΙ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ Ο,ΤΙ ΒΡΟΥΝ ,ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΘΡΟΙΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΥΓΟΥΝ ΤΥΧΟΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΜΗ ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΛΟΕΝΑ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΙς ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ "
    Ισοκράτης προς Φίλιππο ,εδαφ. 121 επόμενα. Κατανοητό ,ελπίζω.
    Εφόσον ,λοιπόν, στις μέρες μας τα σχολεία προωθούν όχι την ελληνική παιδεία αλλά την έσχατη τυφλαμάρα και αποδόμηση της ελληνικής γλώσσας ,θα πρέπει όσοι επικαλείσθε τους αρχαίους συγγραφείς να κάνετε τουλάχιστον τον κόπο να ανοίξετε κανα βιβλίο να διαβάσετε ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχχχ..
    Θα κλα(π)σωωω!!!
    -------------
    ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟ:

    Του την “έπεσε” μέσα στο νοσοκομείο. Αυτός ενέδωσε και τελικά τον εκβίαζαν. Όμως όπως λέει το ρητό αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη αγαπάει και το νοικοκύρη.Ένας 18χρονος Αλβανός και η 20χρονη αδερφή του συνελήφθησαν στον Ίλιον σήμερα το πρωί. Οι δύο εκβίαζαν έναν 42χρονο γιατρό του Γενικού Κρατικού Νίκαιας. Του ζητούσαν 2.000 ευρώ για να του δώσουν σκληρό δίσκο που είχε άσεμνες φωτογραφίες του γιατρού με την 20χρονη μέσα σε χώρους του νοσοκομείου.

    Ο γιατρός πήγε στην αστυνομία κατάγγειλε το περιστατικό και τελικά οι δύο συνελήφθησαν.

    ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΔΕΥΤΕΡΟ:

    750 χιλιάδες μετανάστες (σαν τους ...απο πανω...!!!) θα πάρουν συντάξεις με μόλις δύο χρόνια εργασίας στην Ελλάδα
    ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΕΙ ΨΑΞΙΜΟ, ΣΕ ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΥΚΟΛΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΥΚΑΡΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΕΣΩΨΥΧΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΘΕΤΕΙ Ο Δημήτρης Ρίζος:
    ΜΙΑ ακόμα αποκάλυψη – βόμβα έρχεται στο φως της δημοσιότητας από το εκπληκτικό περιοδικό «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» του Ηλία Λιβάνη:
    «750 χιλιάδες μετανάστες θα πάρουν συντάξεις με μόλις δύο χρόνια εργασίας στην Ελλάδα!.. Στον αέρα το ασφαλιστικό μας σύστημα»!!!
    ***
    ΠΩΣ γίνεται αυτό το απίστευτο; Απλά: Μεταφέρουν τα χρόνια ασφάλισής τους από τις χώρες καταγωγής τους, δηλώνουν ότι μένουν στην Ελλάδα και παίρνουν συντάξεις με βάση τα ελληνικά πρότυπα!..
    ***
    ΤΟ ερώτημα είναι τώρα πώς η κυβέρνηση θα αντιμετωπίσει το τεράστιο αυτό πρόβλημα.
    ΔΙΟΤΙ είναι που είναι υπό κατάρρευση τα Ασφαλιστικά Ταμεία, σκεφθείτε να φορτωθούν και με άλλες 750.000 συνταξιούχους, χωρίς να έχουν πληρώσει ασφαλιστικές εισφορές, όπως κάθε Ελληνας εργαζόμενος επί 30 και 40 χρόνια!
    ΕΙΝΑΙ τόσο κραυγαλέο και τόσο απίστευτο το πρόβλημα. Και γι’ αυτό περιμένουμε την κυβερνητική θέση…
    http://www.adesmeytos.gr/news.php?aid=7260

    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για πηγαινε μια βολτα, απογευματακι, στο τριγωνο Μοναστηρακι, Ομονοια ,Αγ. Παντελεήμοναςκαι ξαναελα να το συζητησουμε..
    Δεν τους ζητησαμε να ερθουν, ήρθαν απροσκλητοι.Οσο ειχαμε δουλια τους πληρωσαμε..Τωρα δεν εχουμε ..ΑΛΛΑ δεν φεύγουν...
    Γιατι δεν παιρνεις μερικούς σπίτι σου, αντι να γραφεις γλυκερες εκθεσούλες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αντε βρε καραγκιόζη να το πάρουμε όπως λες!
    "Ελληνας είναι όποιος μετέχει της Ελληνικής παιδείας!"
    ( να τον διαβάσεις όμως τον έρμο τον Ισοκράτη, να μη λες παπαριές!
    "...Ωστε έλληνας να καλείται ο ...", λέει ο αυτοκτονήσας βρε κακομοίρη ανελληνιστε!)
    Εστω κι έτσι!
    Εχει καμια σχέση ο όχλος των εισβολέων με την Ελληνική ...παιδεία;;

    Ορνιο!
    (Ουτε με τα ...αιδεία δεν έχει, αλλα αυτό είναι άλλου... αλλάχ κοράνι!)
    Δεν είναι χωρίς πατρίδα,μισθοφόρος είναι, ανθέλληνα βλάκα που νομίζεις όταν θα έρθει η ώρα θα προλάβεις να πείς:
    -Μη ρε, εγώ σας υπεράσπισα μια βραδια στο ΠΡεσσ...
    Πριν η κεφαλα σου πέσει στο πεζοδρόμια, πριν το πορτοφόλι σου κανει φτερά, πριν νοιώσεις την κανη του καλάσνικωφ στο άδειο σου κεφάλι, πριν σου βιάσουν την γυναίκα, την κορη, την αδελφή, το παιδί σου!
    Οταν τους διατάξουν ρε πληρωμενε αμυαλε, (αν δεν τα αρπάζεις για να λες αυτά είσαι σκετα και μόνο ηλιθιος!),και όλος αυτός ο στρατός των εισβολέων αναλάβει τους ρόλους του , θα είναι αργά για να μετανοιώσεις για τα λάθη σου!
    Αλλά εμείς τί θα φταίμε καραγκιόζη; Που θα σε βρούμε να σε φτύσουμε; Τσίτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μερικοί λάτρες ανθελληνισμου μέρα νύχτα προσπαθούν να περάσουν τη διαστρέβλωση ότι οι μετανάστες στην Ελλάδα δεν έχουν δικαιώματα. Διαστρεβλώνουν και την ιστορία και τους ιστορικούς μας.
    Η ισχύουσα στην Ελλάδα νομοθεσία δίνει πολλά δικαιώματα για να πολιτογραφηθούν οι νόμιμοι μετανάστες ακόμα και για τους παράνομα νομιμοποιουθεντες,. Να πάψουν τα παπαγαλάκια να παρουσιάζουν τους αλβανούς, αφρικανούς, ασιάτες ως αδικημένους στην Ελλάδα. Όσον αφορά τα παιδιά τους που γεννιόνται εδώ, πρέπει πρώτα να ξέρουν, ότι αυτά τα παιδιά έχουν ιθαγένεια - υπηκοότητα των γονιών τους και το δεύτερο - τι χρειάζονται τα νεογέννητα παιδιά την ιθαγένεια μέχρι την ενηλικίωση τους, αφού έχουν δικαιώματα των αλλοδαπών γονιών τους. Με την ελληνοποιηση των νεογέννητων παιδιών, σύμφωνα με το νόμο άμεσος θα δικαιούνται την ελληνική ιθαγένεια και οι γονείς τους ως ανοίοντες του έλληνα.
    Όσο για τον Ισοκράτη μας, τα είπε ο άγνωστος φίλος και το αντιγράφω.

    Ανώνυμος είπε...
    Πολύ συγκινητικό...
    Οι άνθρωποι καλό είναι να ριζώνουν και να απλώνουν τα φύλλα τους στον τόπο τους και όχι να γίνονται δουλοπάροικοι .Αυτές οι λύσεις της μεταφοράς πληθυσμών και το ανακάτεμα τους,που είναι παλιά ιστορία, έχουν σκοπό την προμήθεια φτηνού εργατικού κρέατος στους μεγαλοκαρχαρίες και τον έλεγχο των γηγενών πληθυσμών μέσω της δημιουργίας πολιτισμικών και φυλετικών συγκρούσεων. Οπως άλλωστε ξέρουμε ,πολλά δένδρα και φυτά δεν κάνουν μαζί,μαραζώνουν .Το ίδιο και οι άνθρωποι . Η λαθρομετανάστευση είναι αισχρή ιστορία και δεν έχει να κάνει με τον ανθρωπισμό.Αυτοί που την σκέφτηκαν και την προωθούν είναι απάνθρωποι. 'Οσο για τον Ισοκράτη ,διαβάστε τον πριν δημοσιεύετε αρλούμπες . ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ. Φτάσαμε στο σημείο ,λέει , ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ) Ελληνες οι μετέχοντες της ημετέρας παιδείας . (Τότε είχαν και παιδεία βέβαια) Χρησιμοποιεί τα ρήματα πεποίηκε και δοκείν (δηλ. ρε που φτάσαμε ,να φαίνεται ότι.. ) και το ΚΑΛΕΙΣΘΑΙ που σημαίνει ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ,παθητική μετοχή του καλούμαι -εγώ αποκαλούμαι ,παθητική φωνή ,και ΟΧΙ καλειν του ρήματος καλώ της ενεργητικής φωνής.Δηλ. ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΈΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΤΈΡΑΣ ΠΑΙΔΕΊΑΣ ,ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ . Η αρχαία ελληνική γλώσσα είναι μαθηματικά δομημένη και ακριβής,δεν σηκώνει αστεία.Εκτός του ότι αν έλεγε κάτι τέτοιο ο Ισοκράτης σε αρχαίο Αθηναϊκό ακροατήριο θα είχε φύγει με κλωτσιές.
    Σε άλλο σημείο ,σε επιστολή προς τον Φίλιππο της Μακεδονίας ο Ισοκράτης γράφει για τους περιπλανώμενους εποικους εξ Ασίας ,που υπήρχαν και τότε ,ότι: " ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΓΩ ΕΝΔΕΙΑΣ (ΦΤΩΧΕΙΑΣ) ΚΑΙ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ Ο,ΤΙ ΒΡΟΥΝ ,ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΘΡΟΙΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΥΓΟΥΝ ΤΥΧΟΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΜΗ ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΛΟΕΝΑ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΙς ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ "
    Ισοκράτης προς Φίλιππο ,εδαφ. 121 επόμενα. Κατανοητό ,ελπίζω.
    Εφόσον ,λοιπόν, στις μέρες μας τα σχολεία προωθούν όχι την ελληνική παιδεία αλλά την έσχατη τυφλαμάρα και αποδόμηση της ελληνικής γλώσσας ,θα πρέπει όσοι επικαλείσθε τους αρχαίους συγγραφείς να κάνετε τουλάχιστον τον κόπο να ανοίξετε κανα βιβλίο να διαβάσετε ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχω μιά απορία στην οποία όμως κανείς δεν μου δίνει απάντηση:

    Όλοι αυτοί οι κατατρεγμένοι, πάμπτωχοι, κυνηγημένοι και εξαθλιωμένοι άνθρωποι που έρχονται κατά χιλιάδες στην Ελλάδα, πού βρίσκουν τα 3, τα 5, ακόμα και τα 10 χιλιάδες ευρώ για να πληρώσουν τους δουλέμπορους;

    Επώνυμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το πρόβλημα για πολλούς ειναι οτι θεωρούν την Ελλάδα ¨νέα¨ χώρα , χώρα που πρόσφατα ανακαλύφτηκε και ζητά εποίκους για να την κατοικήσουν.

    Απο την αλλη πλευρά αυτοί που αναζητούν "καινούργια πατρίδα" εχουν την πατρίδα τους , τα εθιμά τους , την θρησκεία τους ....πρός το παρόν αυτομαστιγώνονται , οταν με το καλό γίνουν "Ελληνες¨θα αρχίσουν να ¨μαστιγώνουν " αλλους , οπως τούς απιστους , τούς αλλόθρησκους .( πήραμε ηδη μια ιδέα με τα επεισόδια για το κοράνι .. απο παράνομους ... για σκεφθείτε τι θα γινότανε αν ηταν ;Ελληνες" )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πως την ...έκαναν και πως είναι


    Εδώ κολλάει ο τίτλος πως ήταν και πως έγινε. Η "Uggly Betty" μεταμορφώθηκε για τον ρόλο ενός σήριαλ αλλά δεν έχει καμία σχέση με την δική μας "Μαρία η άσχημη".


    ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ...



    E ,δεν είναι και σαν την Αγγελική Δαλιάνη. Πιο ωραία είναι η ξένη...άσχημη.
    Share on Facebook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τελικά τον Ισοκράτη τον καταντήσατε μαστίχα όχι καραμέλα . Σταματήστε πια αυτόν τον μηρυκασμό . Φαίνεται δεν είδες τις φάτσες των ισλαμιστών που βγήκαν στους δρόμους ,όταν ο χωροφύλακας σε έρευνα που έκανε έσκισε ένα χαρτί . Αν ήρθαν στην Ελλάδα για να μας επιβάλλουν τους δικούς τους νόμους ναπάνε από εκεί που ήρθανε . Για ποια παιδεία , μας μιλάς ! Vicky Zar
    Ιάσων Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αφού αναφέρεις τα δέντρα θα σου απαντήσω με βάση την φύση. Αν προσέξεις καλύτερα τα δέντρα θα δείς ότι δίνουν στα "παιδιά" τους που είναι οι σπόροι τους μία κληρονομιά που είναι όλο αυτό το γλυκό σαρκώδες περίβλημα που τρώμε εμείς οι άνθρωποι. Αυτο το περιβλημα όταν ωριμάσει και πέσει στο έδαφος σαπίζει και δίνει λίπασμα για τον σπόρο του δέντρου για να τον διευκολύνει να βλαστήσει και να γίνει καινούργιο δέντρο. Τους σπόρους τους τους προστατεύουν και κάνουν ότι είναι δυνατόν για να βλαστήσουν. Επίσης τα δέντρα κάτω από την σκιά τους δεν αφήνουν άλλα δέντρα να βλαστήσουν γιατί θα τους απομυζούν πολύτιμο νερό και θρεπτικά στοιχεία. Το ίδιο κάνουν και όλα τα ζώα έχουν τις περιοχές τους και εκεί αναθρέφουν τα παιδιά τους και δεν αφήνουν άλλα ζώα να μπούν στην περιοχή τους. Αυτοί είναι κανόνες και νόμοι της φύσης που κανείς δεν μπορεί να τους πάει κόντρα γιατί θα εξαφανιστεί σαν είδος. Μην μου πεις ότι εμείς δεν ειμαστε ούτε δέντρα ούτε ζώα γιατί αυτοί οι νόμοι ισχύουν για όλα τα ζωντανα πλάσματα αν δεν ακολουθήσουμε αυτούς τους νόμους θα εξαφανιστούμε σαν είδος.
    Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν οι γονείς μας που ήταν Έλληνες για αυτήν εδώ την γή δούλεψαν σκληρά για να την φτάσουν εδώ που είναι έχτισαν δρόμους, σχολεία, νοσοκομεία κλπ. και το βασικότερο πολέμησαν και έχυσαν το αίμα τους για να την προστατεύσουν από ξένους εισβολείς. Αυτήν λοιπόν την γή την έδωσαν κληρονομιά στα παιδιά τους για να ζήσουν όπως δίνουν κληρονομιά τα δέντρα και τα ζώα στα παιδιά τους.
    Όταν οι δικοί μου γονείς μετά τον πόλεμο που η Ελλάδα ήταν κατεστραμμένη δούλευαν όλη μέρα για την χτίσουν αυτήν την χώρα ο δικός σου πατέρας που βρισκόταν μήπως δούλεψε καθόλου μετά τις καταστροφές που προκάλεσαν οι Γερμανοί ναζιστές στην Ελλάδα ? όχι βέβαια ήλθε και τα βρήκε όλα έτοιμα χτισμένα. Όταν εμείς πολεμούσαμε τον Χίτλερ ο πατέρας σου και η χώρα σου πολέμησε τον Χίτλερ μάλλον όχι. Ο δικός μου ο παπούς έμεινε με ένα πόδι για να προστατεύσει την Ελλάδα ο δικός σου ο παππούς τι έκανε για την Ελλάδα ?
    Επομένως Βίκυ μην ζητάς δικαιώματα σε μία χώρα που δεν δούλεψε ο πατέρας σου για να χτιστεί από τα ερείπεια και ο παππούς σου δεν έμεινε ανάπηρος στο πόλεμο για να την προστατεύσει.
    Πάρε τον πατέρα σου και πηγαίνετε στην χώρα σας για να την χτίσετε από την αρχή και να ιδρώσετε όπως έκαναν και οι δικοί μου οι γονείς όχι τα βρίσκετε όλα έτοιμα χτισμένα στην Ελλάδα.
    Οι πολιτικοί της Ελλάδας δυστυχώς είναι πουλημένοι στην παγκοσμοιοποίηση και θέλουν να διαλύσουν κάθε εθνικό κράτος προσπαθώντας να δημιουργήσουν μειονότητες μέσα σε κάθε κράτος. Αυτό συμβαίνει γιατί οι παγκοσμιοποιητές έχουν τόν φόβο της "Αρειας Φυλής" του Χίτλερ και δεν θέλουν ομοιόμορφα ομογενή εθνικά κράτη αλλά συνοθύλευμα λαών σε στύλ ΗΠΑ. Αλλά δυστυχώς γι' αυτούς η Ελλάδα δεν είναι περιουσία τους ή κτήμα του παππού τους και δεν τους την χαρίζουμε.
    Ελπίζω να κατάλαβες τώρα Βίκυ το θέμα είναι θέμα επιβίωσης της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αφήστε τις γλυκανάλατες μαλακίες ρε ΠΑΣΟΚάκια του κερατά! Γαμώ τον Ισοκράτη στο κάτω-κάτω! Τον κάναμε τώρα και διάνοια τον αρχιπουσταρά τον αθηναίο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ...!!!!
    ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ,,,


    ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Vicky αν πέσεις βράδυ σε κάνα στενό με αυτούς τους" χωρίς πατρίδα" να είσαι σίγουρη ότι θα φύγεις χωρίς κυλότα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτή δεν ειναι μετανάστευση !! ειναι κανονικός εποικισμός μιας χώρας , μαύρη κατοχή και φασισμός
    Εμείς οι ιθαγενείς απο πού θα ζητήσουμε βοήθεια ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Βουλιάζουμε για να σώσουμε τούς λαθρομετανάστες , ελεος , αλλαξε η ζωή μας , οι συνηθειές μας , φοβόμαστε πλέον να κυκλοφορήσουμε στην χώρα μας .

    Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν ισχύουν για τούς Ελληνες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και ο ανθρωπισμός εχει τα ορια του !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ηρθαν εκατομμύρια , δεν μας ρώτησε κανείς αν συμφωνούμε , θέλουν να τούς κάνουν Ελληνες , δεν μας ρώτούν , πιθανόν να νομίζουν οτι ειναι θέμα που δεν μας αφορά και αν διαφωνείς σε λένε και "ακροδεξιό" , φασίστα" ε δεν πάμε καλά , καθόλου καλά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η πολιπολιτισμικότητα ειναι ενα φρούτο που ευκολα το λές αν ζείς στην Εκάλη , το Καστρί .....
    Αν μένεις στα Πατήσια στην αρχή το ξανασκέφτεσαι , μετά αρχίζεις να αγανακτείς και μετά αρχίζεις να ευχεσαι να υπήρχε τρόπος να στείλεις ολους τούς αδελφούς μας λαθρομετανάστες στην Εκάλη , στο Καστρί ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εγώ τους θέλω τούς λαθρομετανάστες για να ενα και μοναδικό λόγο , να τούς ξαναδώ να διαδηλώνουν μαζί με τούς αθεους διεθνιστές του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ για το κοράνι και το Ισλάμ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΚΟΡΝΙΖΩΝ, ΕΙΧΕ 4 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ (ΔΥΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ).
    ΧΘΕΣ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ) ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ.
    ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΙΣΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γαμώσταυρος29 Ιαν 2010, 5:02:00 μ.μ.

    Vicky Zar γαμώ το μουνί της πιθικίνας που σε γλύστραγε παλιοκαριόλα ξεκωλίαρα!
    Γαμώ και τον Μωάμεθ σου και τον Αλλάχ σου και ότι άλλο έχεις ιερό στο μπουρδέλο που λες για σπίτι σου.
    Δεν ε΄χεις κανένα δικαίωμα να είσαι σε αυτήν την χώρα παλιοπουτάνα του κερατά και ψωλαρπάχτρα των λοιμασμένων συμπατριωτών σου.Τράβα τώρα να βρείς καμια πούτσα να βάλεις μέσα σου και κοιτα να την κάνει όσο είναι μωρίς γιατί είναι βαριά η πούτα του τσολιά!
    Αφού ξλερεις τον Ισσοκράτη θα ξέρεις και όσους άλλους την έχουν δοκιμάσει ανά καιρούς!
    Εντάξει ξεσκισμένη γαμιολότρυπα?
    Τράβα σκίσου τώρα και ψωλομπουκώσου με κανα σκυλί!
    Ή και με γουρούνι αν θες εμένα δεν με κομπώνει!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/01/blog-post_5690.html

    ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ....ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥς ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αντε βρε Αδελφή του Καραγκιόζη ας το πάρουμε όπως λες!
    "Ελληνας είναι όποιος μετέχει της Ελληνικής παιδείας!"
    ( να τον διαβάσεις όμως τον έρμο τον Ισοκράτη, να μη λες παπαριές!
    "...Ωστε έλληνας να καλείται οποιος μετέχει ...",
    ... "να καλειται από κάποιους", λέει ο αυτοκτονήσας βρε κακομοίρα ανελληνιστη!)
    Εστω κι έτσι!
    Εχει καμια σχέση ο όχλος των εισβολέων με την Ελληνική ...παιδεία;;

    Γυψ!
    (Ουτε με τα ...αιδεία δεν έχει, αλλα αυτό είναι άλλου... αλλάχ κοράνι!)
    Δεν είναι χωρίς πατρίδα,μισθοφόρος είναι, ανθΕλληνίς βλητομάμασα που νομίζεις όταν θα έρθει η ώρα θα προλάβεις να πείς:
    -Μη ρε, εγώ σας υπεράσπισα μια βραδια στο ΠΡεσσ...
    Πριν η κεφαλα σου πέσει στο πεζοδρόμια, πριν το πορτοφόλι σου κανει φτερά, πριν νοιώσεις την κανη του καλάσνικωφ στο άδειο σου κεφάλι, πριν σου βιάσουν την γυναίκα, την κορη, την αδελφή, το παιδί σου!εσένα!
    Οταν τους διατάξουν Κενόμυαλη, (αν δεν τα αρπάζεις για να λες αυτά είσαι σκετα και μόνο ηλιθια!),και όλος αυτός ο στρατός των εισβολέων αναλάβει τους ρόλους του , θα είναι αργά για να μετανοιώσεις για τα λάθη σου!
    Αλλά εμείς τί θα φταίμε κυρα Αγλαϊα; Που θα σε βρούμε να σε φτύσουμε; Τσίτι βαμβακερό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @ 11:34

    ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΕ.
    ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΜΕ. ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΣΚΑΦΑΤΟΙ ΤΥΠΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΘΗΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑΡΑ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.
    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΗ ΒΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Υπάρχει ένα περίπτερο στην πλατεία Καραϊσκάκη λίγο πιο κάτω από την Ομόνοια,το οποίο επί 30 χρόνια και πλέον δεν έχει κλείσει ποτέ καμία μέρα όλα αυτά τα χρόνια.
    Το είχε ένας γέρος μαζί με τον γιό του.
    Προχτές το βράδυ πήγαν 3-4 αλλοδαποί αραβικής καταγωγής όχι για να αγοράσουν,αλλά για να κλέψουν από το ψυγείο του περιπτέρου ποτά και από την έξω πλευρά διάφορα άλλα είδη που έφταναν.
    Απειλούσαν τον γέρο ότι να μην μιλάει και να τους δώσει και την είσπραξη που είχε γιατί θα τον σκοτώσουν.
    Ο γέρος σε μια ένδειξη θάρρους και αυτοθυσίας βγήκε έξω να τους εμποδίσει,αποτέλεσμα να τον χτυπήσουν ανελέητα με σιδερολοστούς και να του σπάσουν την σπονδυλική στήλη.
    Το περίπτερο έκλεισε.
    Ο γέρος είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση ετοιμοθάνατος.
    Μια μικρή καθημερινή αληθινή ιστορία,δείγμα του προγκρόμ των λαθρομεταναστών κατά των Ελλήνων στο κέντρο της Αθήνας.


    ηλιθιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. κλαψς- κλαψς
    θα κλα(π)σωωω!
    -------------
    ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟ:

    Υπάρχει ένα περίπτερο στην πλατεία Καραϊσκάκη λίγο πιο κάτω από την Ομόνοια,το οποίο επί 30 χρόνια και πλέον δεν έχει κλείσει ποτέ καμία μέρα όλα αυτά τα χρόνια.
    Το είχε ένας γέρος μαζί με τον γιό του.
    Προχτές το βράδυ πήγαν 3-4 αλλοδαποί αραβικής καταγωγής όχι για να αγοράσουν,αλλά για να κλέψουν από το ψυγείο του περιπτέρου ποτά και από την έξω πλευρά διάφορα άλλα είδη που έφταναν.
    Απειλούσαν τον γέρο ότι να μην μιλάει και να τους δώσει και την είσπραξη που είχε γιατί θα τον σκοτώσουν.
    Ο γέρος σε μια ένδειξη θάρρους και αυτοθυσίας βγήκε έξω να τους εμποδίσει,αποτέλεσμα να τον χτυπήσουν ανελέητα με σιδερολοστούς και να του σπάσουν την σπονδυλική στήλη.
    Το περίπτερο έκλεισε.
    Ο γέρος είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση ετοιμοθάνατος.
    Μια μικρή καθημερινή αληθινή ιστορία,δείγμα του προγκρόμ των λαθρομεταναστών κατά των Ελλήνων στο κέντρο της Αθήνας.

    ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΔΕΥΤΕΡΟ:

    Του την “έπεσε” μέσα στο νοσοκομείο. Αυτός ενέδωσε και τελικά τον εκβίαζαν. Όμως όπως λέει το ρητό αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη αγαπάει και το νοικοκύρη.Ένας 18χρονος Αλβανός και η 20χρονη αδερφή του συνελήφθησαν στον Ίλιον σήμερα το πρωί. Οι δύο εκβίαζαν έναν 42χρονο γιατρό του Γενικού Κρατικού Νίκαιας. Του ζητούσαν 2.000 ευρώ για να του δώσουν σκληρό δίσκο που είχε άσεμνες φωτογραφίες του γιατρού με την 20χρονη μέσα σε χώρους του νοσοκομείου.

    Ο γιατρός πήγε στην αστυνομία κατάγγειλε το περιστατικό και τελικά οι δύο συνελήφθησαν.

    ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΡΙΤΟ:

    750 χιλιάδες μετανάστες (σαν τους ...απο πανω...!!!) θα πάρουν συντάξεις με μόλις δύο χρόνια εργασίας στην Ελλάδα
    ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΕΙ ΨΑΞΙΜΟ, ΣΕ ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΥΚΟΛΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΥΚΑΡΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΕΣΩΨΥΧΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΘΕΤΕΙ Ο Δημήτρης Ρίζος:
    ΜΙΑ ακόμα αποκάλυψη – βόμβα έρχεται στο φως της δημοσιότητας από το εκπληκτικό περιοδικό «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» του Ηλία Λιβάνη:
    «750 χιλιάδες μετανάστες θα πάρουν συντάξεις με μόλις δύο χρόνια εργασίας στην Ελλάδα!.. Στον αέρα το ασφαλιστικό μας σύστημα»!!!
    ***
    ΠΩΣ γίνεται αυτό το απίστευτο; Απλά: Μεταφέρουν τα χρόνια ασφάλισής τους από τις χώρες καταγωγής τους, δηλώνουν ότι μένουν στην Ελλάδα και παίρνουν συντάξεις με βάση τα ελληνικά πρότυπα!..
    ***
    ΤΟ ερώτημα είναι τώρα πώς η κυβέρνηση θα αντιμετωπίσει το τεράστιο αυτό πρόβλημα.
    ΔΙΟΤΙ είναι που είναι υπό κατάρρευση τα Ασφαλιστικά Ταμεία, σκεφθείτε να φορτωθούν και με άλλες 750.000 συνταξιούχους, χωρίς να έχουν πληρώσει ασφαλιστικές εισφορές, όπως κάθε Ελληνας εργαζόμενος επί 30 και 40 χρόνια!
    ΕΙΝΑΙ τόσο κραυγαλέο και τόσο απίστευτο το πρόβλημα. Και γι’ αυτό περιμένουμε την κυβερνητική θέση…
    http://www.adesmeytos.gr/news.php?aid=7260

    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ
    ηλιθιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση