GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κανένας Χριστοφοράκος ατιμώρητος πια!...

Tου ΠΑΝΤΕΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟ Υ Εισηγητή του ΠΑΣΟΚ για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση SIEMENS Ερχόμαστε σήμερα να συζητήσουμε την π...

Tου ΠΑΝΤΕΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
Εισηγητή του ΠΑΣΟΚ για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής
για την υπόθεση SIEMENS

Ερχόμαστε σήμερα να συζητήσουμε την πρόταση μας - την πρόταση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ - για την σύσταση εξεταστικής των πραγμάτων επιτροπής για την υπόθεση SIEMENS. Σε μια περίοδο ανοιχτής και γενικευμένης κρίσης. Ορισμένοι κύκλοι - κύκλοι συντηρητικοί αναμφίβολα - αντιλαμβάνονται την κρίση αυτή ως οικονομικού χαρακτήρα, υπερτονίζοντας ή και συνοψίζοντάς την στη δημοσιονομική της διάσταση, επισείοντας το φόβητρο της μετάγγισης της κρίσης και σε άλλα πεδία, εάν δεν κινηθούμε όπως αυτοί εισηγούνται. Εδώ και χρόνια.
Είναι όμως έτσι; Είναι απολύτως βέβαιο πάντως ότι...

το πάνω χέρι στα δημόσια πράγματα, εδώ και χρόνια, το είχαν όσοι υποστήριζαν τέτοιες απόψεις. Κουνώντας απειλητικά το δάχτυλο στους πολλούς και αδύναμους, έτσι και τολμούσαν να διεκδικήσουν μια καλύτερη θέση στην κοινωνική και οικονομική μας ζωή. Να αντισταθούν στην αδικία που βάθαινε ολοένα. Με μπαμπούλες το δημοσιονομικό έλλειμμα και το δημόσιο χρέος. Ενώ το μεγέθυναν διαρκώς οι ίδιοι συσσωρεύοντας ασύστολα, καταναλώνοντας αχαλίνωτα και διασπαθίζοντας αντιπαραγωγικά πόρους τους οποίους είχαν προηγουμένως αφαιρέσει συστηματικά από τα νοικοκυριά, το δημόσιο τομέα και το φυσικό περιβάλλον. Με νόμιμους και παράνομους τρόπους.
Αυτό το πρότυπο έχει χρεωκοπήσει και όχι η Ελλάδα. Η χρεωκοπία του απεικονίζεται διαδοχικά στην κρίση αξιών, στην κρίση κοινωνικής οργάνωσης, στην κρίση θεσμών και, αναπόφευκτα, στην κρίση προσώπων. Με έσχατη συνέπεια την οικονομική κρίση. Δεν είναι η οικονομική κρίση που εγκυμονεί την εξέλιξή της σε κρίση αξιών και προτύπων. Είναι η κρίση αξιών και προτύπων που οδήγησε στην οικονομική κρίση. Και θα συμπαρέσυρε και την πατρίδα μας στο γκρεμό, αν συμβιβάζονταν με αυτό το τελειωμένο πρότυπο της υπανάπτυξης και της βαρβαρότητας.
Η εξεταστική λοιπόν επιτροπή που εμείς προτείνουμε, αποτελεί πράξη ανατροπής της κατεστημένης ημερήσιας διάταξης της παρακμής. Πράξη αντίστασης στην πιο αποτρόπαιη εκδοχή της: την διαφθορά! Απορρίπτουμε, συνεπώς, την ιδέα της δεξιάς αντιπολίτευσης να μείνουμε κολλημένοι στην ημερήσια διάταξη του χθες. Γιατί αυτό σημαίνει το επιχείρημα αυτής της πλευράς «τι αναλωνόμαστε με τις εξεταστικές, μήπως θα βγάλουμε λεφτά από αυτές;». Ε, ναι, θα βγάλουμε! Βεβαίως θα βγάλουμε λεφτά, αν αφοπλίσουμε την κλεπτοκρατία από την αδιαφάνεια. Βεβαίως θα βγάλουμε λεφτά, αν δημόσιες, ιδιωτικές, ελληνικές και ξένες πραγματικές επενδύσεις απαλλαγούν από την επιβάρυνση της μίζας. Βεβαίως θα βγάλουμε λεφτά αν προασπίσουμε το δημόσιο συμφέρον. Ιδίως στην χώρα μας που δεν έχει ακόμα αξιωθεί Δημόσιας, κυριολεκτικά, Διοίκησης και συνεκτικής Εθνικής Παιδείας. Βεβαίως θα βγάλουμε λεφτά, αν διαπιστώσουμε ότι είναι αναγκαίοι νέοι, πρόσθετοι τρόποι αντιμετώπισης της διαφθοράς στον δημόσιο, τον ιδιωτικό και τον κοινωνικό τομέα και τους υιοθετήσουμε.
«Θέλετε να χτυπήσετε την προηγούμενη κυβέρνηση, την Νέα Δημοκρατία» ακούω. Μη φοβάστε. Σας διαβεβαι : δεν είμαστε ανόητοι ! Μα, λίγους μόνο μήνες μετά από την τόσο ηχηρή αποδοκιμασία της Δεξιάς από το πολιτικό σώμα, τον ελληνικό λαό, γατί άραγε να χρειαζόμαστε μια επανεπιβεβαίωση και μάλιστα ελάσσονος νομιμοποίησης ; Να την κάνουμε τι ; Και αν υπήρχε κάπου κάποια τέτοια σκέψη, να είστε βέβαιοι ότι στα στενά της όρια θα παραμείνει.
«Ναι, αλλά τι να μάθουμε με την εξεταστική, αφού το ξέρουμε ήδη ότι η SIEMENS τα έδινε». Μα, ακριβώς γι ‘αυτό! Ακριβώς επειδή ξέρουμε ότι η SIEMENS τα έδινε, είναι η ώρα να μάθουμε και τον λόγο. Εκτός αν πιστεύουμε ότι το έκανε χωρίς λόγο. Αλλά υπάρχει και άλλος λόγος ο οποίος συνηγορεί υπέρ της εξεταστικής. Εφ ‘ όσον η προς διερεύνηση ύλη πράγματι υπάρχει, γιατί να την αφήσουμε να εκτοξεύεται ως λάσπη επί δικαίων και αδίκων, ενώ μπορούμε να την μετασχηματίσουμε σε θώρακα για τους δίκαιους; Γιατί να την αφήσουμε να επωάζει το αυγό του φιδιού, αντί να ενεργοποιεί το θετικό ενδιαφέρον για τα δημόσια πράγματα;
«Μήπως όμως, πέρα από προθέσεις, ξαναρχίσει η σκανδαλολογία σε μια εποχή που κάθε άλλο παρά την χρειαζόμαστε;». Όποτε υπάρχει διαπιστωμένο σκάνδαλο, δυο ενδεχόμενα υπάρχουν : ή διερεύνηση και καταλογισμός ή αποσιώπηση και, στην περίπτωση αυτή, σκανδαλολογία. Είναι λοιπόν κανείς στην αίθουσα αυτή υπέρ της αποσιώπησης και της σκανδαλολογίας;
Και θέματα προς διερεύνηση υπάρχουν. Πολλά. Και καλούμαστε να τα διερευνήσουμε με παρρησία, αλλά και σύνεση. Δεν υπάρχει λόγος να μείνει ο,τιδήποτε σκοτεινό. Όπως επίσης δεν υπάρχει λόγος να προβάλλουμε, μέσα από μεγεθυντικούς καθρέφτες, ασήμαντες ή δευτερεύουσες πτυχές της υπόθεσης. Δεν θα αποπροσανατολίσουμε ούτε με τον πρώτο, ούτε με τον δεύτερο τρόπο. Δεν σκοπεύουμε να προσφέρουμε ούτε την μια, ούτε την άλλη υπηρεσία στον όποιο κακεργέτη. Προσβλέπουμε αντιθέτως, η στιγμή της σύνταξης του πορίσματος της επιτροπής αυτή, να είναι η στιγμή της αλήθειας γι’ αυτόν. Όπως και για όποιον πίστεψε ότι μπορεί πάντα να ξεφεύγει. Έτσι θα γίνει, αν έτσι πιστέψουμε και δουλέψουμε γι ‘ αυτό και τίποτε άλλο.
Αίφνης, θέμα για διερεύνηση είναι τα έργα και οι ημέρες του κυρίου Ζαγοριανού. Αυθαίρετος ή πειθήνιος ; Ερμήνευε διαθέσεις ή εκτελούσε εντολές ; Θα το μάθουμε, να είστε βέβαιοι.
Άλλο θέμα, άλλης τάξεως βέβαια είναι η ευχαριστήρια επιστολή του κυρίου Καραμανλή στον κύριο Χριστοφοράκο. Πόσο τυπική ήταν; Αλλά επ ‘ αυτού, είμαι βέβαιος, έχει την βούληση και κάθε δυνατότητα να μας διαφωτίσει ο ίδιος ο πρώην Πρωθυπουργός.
Αλλά πέραν της διερεύνησης, υπάρχει και έργο προς εκτέλεση από την εξεταστική αυτή επιτροπή: ο εξοστρακισμός του κυρίου Χριστοφοράκου – και όποιου άλλου αποκαλυφθεί ότι συνέπραττε μαζί του - από τον δημόσιο χώρο μας. Η ηθική τους καταδίκη. Έργο το οποίο, εφ ‘ όσον υπάρχει βούληση, είναι πολύ απλό. Με μεγάλη όμως διδακτική αξία για όλους μας και απόθεμα θετικής αντιμετώπισης των πραγμάτων για τους νεότερους.
Πιστεύω πραγματικά ότι η επένδυση χρόνου στην εξεταστική αυτή επιτροπή για την υπόθεση SIEMENS είναι υψηλής απόδοσης : αξιακής, θεσμικής, οικονομικής και, επί τέλους, πολιτικής. Ναι, καλούμαστε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Μπορούμε. Γίνεται ! Να αποδείξουμε ότι δεν θα είναι πια ακαταδίωκτος και ατιμώρητος ο κάθε επίδοξος Χριστοφοράκος. Δεν θα είναι πια απροστάτευτος όποιος δεν θέλει να είναι Χριστοφοράκος. Είτε στον δημόσιο, είτε στον ιδιωτικό τομέα. Δεν είναι προδιαγεγραμμένη και, συνεπώς, αναπόφευκτη η παρακμή. Δεν είμαστε ανήμποροι να την αντιστρέψουμε. Αυτό είναι το άμεσο και τοις μετρητοίς αντίκρυσμα αυτής της εξεταστικής. Μην ζητήσετε ποσοστική αποτίμηση του οφέλους από την περιστολή του κόστους της διαφθοράς. Μην περιμένετε από τους κατεστημένους ειδήμονες να το κάνουν. Οι περισσότεροι δεν πληρώνονται από την εργοδοσία τους γι ‘ αυτό, αλλά για το ακριβώς αντίθετο.
Σε μια εποχή κρίσης, απαραίτητη προϋπόθεση ξεπεράσματός της είναι η απόφαση ότι το καθεστώς που κατέρρευσε δεν επιδέχεται παλινόρθωση. Ότι οι νοσταλγοί του, πολιτικοί και άλλοι, έχουν τελειώσει. Η ανάγκη μας είναι να πατήσουμε σε μια νέα, στέρεη αξιακή βάση. Γεμάτη ανθρωπιά και υγεία. Σε ένα πλαίσιο αδρής πολιτικής διαπάλης, ανατρεπτικής των δήθεν μονόδρομων που μας έφεραν στα σημερινά χάλια : την διάχυτη αδυναμία συνεννόησης, την ωμή βία και τον χουλιγκανισμό κάθε μορφής που βιώνουμε. Ας συμμορφωθούμε με το δημόσιο αίσθημα που απαιτεί περισσότερο φως. Ας στείλουμε ένα δυνατό μήνυμα ενότητας σε όσους, εντός αλλά και εκτός Ελλάδος, έκαναν το λάθος να μας υποτιμήσουν και θεώρησαν ότι μπορούν να παίζουν παιχνίδια εις βάρος μας. Σας καλώ να υπερψηφίσουμε από κοινού την σύσταση αυτής της εξεταστικής επιτροπής.

31 σχόλια

  1. Και κανένας υπουργός και κανένας υπουργός πια ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΜΟΝΟΣ

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΤΙΜΗΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ
    ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΞΥΠΝΑ ΛΟΓΙΑ

    ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ

    ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΤΟ ΠΟΡΙΣΜΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ

    ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΙΖΕΡΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΙΕΜΕΝΣ ΤΙΣ ΠΗΡΑΝ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

    ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΝΟΜΑΤΑ

    ΟΧΙ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάνω που δεν είχαμε τι να κάνουμε με απεργίες πλακώνουνε και οι βολεμένοι-άρπαγες-γδάρτες και παλουκοκαύτες εφοριακοί, όλοι; ΟΧΙ, ΜΕ ΚΑΙΦΑΛΑΙΑ. Αλλά είναι να μην σου βγει και το όνομα.
    Αλλά αυτοί δεν είναι που τα στύλωσαν και απεργούσανε όταν ο Τσοβόλας πάλι επί Πασόκ και αυτό για να ξεβρομίσει ο τόπος από εκείνους τους άρπαγες-βολεμένους εφοριακούς καθιέρωσε τις αντικειμενικές αξίες ακινήτων και έτσι ο κάθε φουκαράς που είχε ένα σπίτι δεν είχε ανάγκη να τρέχει και να λαδώνει όχι γιατί δεν ήθελε να πληρώσει ένα λογικό φόρο αλλά για να μην του το υπερεκτιμήσουν κατά την κρίση τους πάντα και πληρώσει διπλά και τρίδιπλα.
    Και θα αναφέρω προσωπική μου περίπτωση, εκατό τα εκατό αληθινή, με ότι αξία έχει ο λόγος μου για να θυμηθούμε τι γινόταν στις εφορίες και γιατί οι εφοριακοί είδαν τις αντικειμενικές σαν τον ΔΙΑΒΟΛΟ..
    Παντρεύτηκα το 1979, και η σύζυγος μου έτυχε να έχει από τους γονείς της ως προίκα ένα σπίτι εβδομήντα τετραγωνικά, σε πολύ μικρό διάστημα 2-3 μήνες μου ήρθε από την εφορία Γ, Κεφαλαίου ένα χαρτί που με πληροφορούσε ότι για το σπίτι αυτό έπρεπε να πληρώσουμε στην εφορία ενενήντα πέντε χιλιάδες δραχμές.
    Σημειωτέων ότι οι μισθοί εμένα και της συζύγου μου τον μήνα ήταν περίπου δεκαπέντε χιλιάδες δραχμές μαζί, τι είχαμε στην άκρη; Κάπου τέσσερα χιλιάρικα.
    ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΜΕ!
    Κατά σύμπτωση εκείνες τις μέρες είχα εξυπηρετήσει στην δουλειά μου έναν άνθρωπο, που χωρίς να το ξέρω ήταν συνταξιούχος εφοριακός, και ο οποίος επειδή είδε ότι ρισκάρισα λιγάκι την θέση μου και μάλιστα χωρίς όφελος για να γίνει η δουλειά του και να μην ταλαιπωρείτε, προσπάθησε να μου δώσει εκατό δραχμές, το αρνήθηκα, και τότε μου είπε ότι είναι εφοριακός και αν χρειαστώ κάτι να πάω στο σπίτι του να τον βρω.
    Και πράγμα που έκανα μόλις βρέθηκα σε αυτήν την τραγική κατάσταση με το ειδοποιητήριο της εφορίας.
    Πήγα λοιπόν και του το έδειξα, χωρίς περιστροφές μου λέει έλα αύριο το πρωί στην εφορία Γ, Κεφαλαίου και να κρατάς δεκαπέντε κολλαριστά χιλιάρικα, μου τόνισε την λέξη κολλαριστά!
    Έτσι λοιπόν την επομένη το πρωί συναντηθήκαμε έξω από την εφορία, μου λέει δώσε μου τα χρήματα και έλα, ανεβήκαμε πάνω, τώρα πια δεν θυμάμαι ακριβώς που και μπαίνουμε σε ένα γραφείο, μόλις μπήκε αρχίζει τις χαιρετούρες αλλά με το ένα χέρι στην τσέπη, τι έκανε με αυτό το χέρι;
    Έτριβε τα κολλαριστά χιλιάρικα μεταξύ τους έτσι που ο συνομιλητής του να ακούει τον ήχο τους, και στον οποίο ήδη είχε πει ότι είμαι παιδί της αδερφής του και με έχουν αδικήσει, αποτέλεσμα, ο συνομιλητής αντιλήφτηκε αμέσως την αδικία, και προθυμοποιήθηκε για τα περαιτέρω, τότε ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ, μου λέει να περάσω έξω .
    Περίμενα έξω και σε λίγο βγαίνει αλλά κούναγε το κεφάλι του, τον ρώτησα και μου λέει πρέπει να πάμε και δίπλα.
    Στο διπλανό γραφείο ξανά ακριβώς τα ίδια!!!!!!!!!
    Αμέσως πάμε στον Διευθυντή για το τελικό οκ.
    Ξανά οι χεραιτούρες και το τρίψιμο, ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ τον βεβαίωσε στην σχετική ερώτηση αν περάσαμε από τους άλλους δυο, και ο Διευθυντής απεφάνθη ότι το ποσό ήταν τεράστιο.
    Αμέσως άνοιξε ένα τεράστιο βιβλίο μπροστά του και προσπαθούσε να βρει το όνομα μου, αλλά επειδή και αυτός και ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ, ήταν πρεσβύωπες , προθυμοποιήθηκα να βοηθήσω κι εγώ, και όντως βρήκα πρώτος το όνομα μου και τους το έδειξα.
    Και τώρα κρατηθείτε, κάτω από το όνομα μου, ένα άλλο όνομα ---------- ----------------- δεν θα το ξεχάσω ποτέ, Πατησίων τόσο, ισόγειο κατάστημα ενενήντα πέντε τετραγωνικά, μεταξύ Πανεπιστημίου και Χαλκοκονδύλη το συμπέρανα από τον μικρό του αριθμό στην οδό, είχε αξιολογηθεί να πληρώσει για την αγορά του ΔΩΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ, 12.000 ΔΡΑΧΜΈΣ φόρο από εφοριακούς, και εγώ για τα εβδομήντα σε γειτονιά τρίτης κατηγορίας στην Αθήνα, 95.000 δραχμές.
    Αποτέλεσμα ξαναβγήκα έξω, και όταν βγήκε και ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ, μου ανακοίνωσε περιχαρής, ότι δεκαπέντε που του έδωσα και τις έδωσε, συν άλλες δεκαπέντε χιλιάδες δραχμές, όταν θα μου έρθει ειδοποιητήριο από την εφορία, τόσο θα μου κοστίσει η φορολόγηση της προίκας.
    Έβγαλα τον σκασμό, τον ευχαρίστησα, και βλαστήμησα μέσα μου που γεννήθηκα άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Επονομαζόμενος και Μπούλης και λόγω φάτσας αλλά και λόγω συμπεριφοράς, του Σύριζα, κατέθεσε ερώτηση στην Βουλή και εγκαλεί τον Πρωθυπουργό για το επιτόκιο του πρόσφατου δανεισμού, που όντως είναι υψηλό.
    Αλλά είπαμε ο Μπούλης είναι Μπούλης και το αποδεικνύει, έχει κάνει τον κόπο να ενημερωθεί επίσημα για την οικονομία της χώρας και να έχει άποψη του τι γίνετε; ΟΧΙ!
    Έχει διαολοστείλει αυτούς τους συνοδοιπόρους του της ΔΕΞΙΑΣ, που φέρανε την χώρα και την οικονομία της σε αυτό το σημείο; ΟΧΙ, άλλωστε τον φαντάζεστε θυμωμένο κατά της ΔΕΞΙΑΣ, να βγάζουν και τα αυτιά του καπνούς; Δεν θα τον δείτε! Γιατί αν θυμώσει θα του πούνε αμέσως, ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕΣ ΚΑΙ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΑ ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Επονομαζόμενος και Μπούλης και λόγω φάτσας αλλά και λόγω συμπεριφοράς, του Σύριζα, κατέθεσε ερώτηση στην Βουλή και εγκαλεί τον Πρωθυπουργό για το επιτόκιο του πρόσφατου δανεισμού, που όντως είναι υψηλό.
    Αλλά είπαμε ο Μπούλης είναι Μπούλης και το αποδεικνύει, έχει κάνει τον κόπο να ενημερωθεί επίσημα για την οικονομία της χώρας και να έχει άποψη του τι γίνετε; ΟΧΙ!
    Έχει διαολοστείλει αυτούς τους συνοδοιπόρους του της ΔΕΞΙΑΣ, που φέρανε την χώρα και την οικονομία της σε αυτό το σημείο; ΟΧΙ, άλλωστε τον φαντάζεστε θυμωμένο κατά της ΔΕΞΙΑΣ, να βγάζουν και τα αυτιά του καπνούς; Δεν θα τον δείτε! Γιατί αν θυμώσει θα του πούνε αμέσως, ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕΣ ΚΑΙ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΑ ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι κύριοι του Σύριζα-Συνασπισμού-ΚΚΕες, και ότι άλλο βάλει ο νους σας ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 29/1/2010 ΑΠΌ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΏΣΟΥΝ.
    ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΝΙΩΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΝΟΗ ΤΗΣ ΚΑΝΕΛΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι κύριοι του Σύριζα-Συνασπισμού-ΚΚΕες, και ότι άλλο βάλει ο νους σας ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 29/1/2010 ΑΠΌ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΏΣΟΥΝ.
    ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΝΙΩΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΝΟΗ ΤΗΣ ΚΑΝΕΛΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι κύριοι του Σύριζα-Συνασπισμού-ΚΚΕες, και ότι άλλο βάλει ο νους σας ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 29/1/2010 ΑΠΌ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΏΣΟΥΝ.
    ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΝΙΩΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΝΟΗ ΤΗΣ ΚΑΝΕΛΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΩΣΤΗΣ ΑΠΟΜ ΚΡΗΤΗ29 Ιαν 2010, 6:46:00 μ.μ.

    ΠΑΝΤΕΛΗ

    ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ,ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΑΛΑΣΟΝΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΒΛΑΚΑ.

    Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ.... ξυρίζεται!


    Τι σχέση έχει η πλαστική του κόλπου και η Ελένη; Γιατί αφιέρωσε πάνω από μισή ώρα στη σημερινή της εκπομπή στο θέμα, πώς θα κάνουν οι γυναίκες πιο σφιχτό κόλπο;
    Τώρα να πούμε ότι τυχαίνει που το Λενιώ βάζει πάνω από μία φορά τη βδομάδα, θέματα ιατρικά που....

    να αφορούν ή τη στύση του ανδρικού μορίου ή την πλαστική στον κόλπο της γυναίκας ή γιατί ένα ζευγάρι δεν κάνει σεξ;

    Μπορεί... Δε λέμε!

    Μήπως όμως την έχει επηρεάσει και λίγο το γεγονός ότι κάποιες εκπομπές απομονώνουν συγκεκριμένα κομμάτια και τα σατιρίζουν, με αποτέλεσμα έτσι να «διαφημίζεται» περισσότερο ο «Καφές με την Ελένη» στον ALPHA;

    Μήπως σκέφτεται και το γεγονός ότι ο Θέμος Αναστασιάδης τρελαίνεται να βάζει στο «ΟΛΑ» του τέτοια πλάνα;

    Σήμερα, η Μενεγάκη είχε θέμα για την πλαστική του κόλπου...

    Μπράβο! Ωραίο θέμα! Τώρα, πριν από λίγα λεπτά, η κυρά Κατίνα από απέναντι άκουγα που έλεγε... «Βρε Μήτσο μου, πολύ χαλαρός είναι ο κόλπος μου! Να κανονίσω να πάνω να κάνω μια πλαστική για να τον ευχαριστιέσαι!».

    Άσε μας βρε Ελένη!

    Οι νοικοκυρές σε παρακολουθούν! Και χωρίς να τις υποτιμήσουμε, έχουν σοβαρότερα θέματα να σκεφτούν... Μη χάνεις την μπάλα!

    Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ.... ξυρίζεται!

    Έλεος!

    http://www.panoramapress.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1683:tv-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μην αγριεύετε τόσο πολύ θα σας φοβηθούν πολύ και θα πάθουν τίποτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ωραία λόγια για "Ινδιάνους." Aμφιβάλλει κανείς ότι οι μίζες ΤΗΣ SIEMENS ΠΗΓΑΝ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. AΡΑΓΕ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΓΙΑ :
    ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ???
    ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΤΑΜΕΙΑ??
    ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ???
    ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ???
    ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ???
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ??
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥΣ???
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ???

    ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΟ ΚΑΓΓΕΛΟ??? Η ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΓΑΡΓΑΡΑ???
    ΓΙΑ ΤΗ SIEMENS????.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλά πλάκα μας κάνετε κυρ Παντελή μας!!! Κανένας Χριστοφοράκος ατιμώρητος πια! Εμ τί λεγαμε τόσα χρόνια σεβαστε μου; Ποιός ταίσε τους Χριστοφοράκους της ζωής μας;;
    Σχολή κανατε οι ομόδοξοί σας! στη μιζα, στις αρπαχτες στις Παχτές, στα προσωπα βαλίτσες!

    Αντε τα μαθήματα νέου ήθους αλλου! Γιατί στο παλιο ήθος το πασοκικό, έχουν όλοι οι τρόφιμοί σας διδικτορικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΑΔΙΚΙ 6,30 - 6,29
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΩΛΟΥ
    ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΕΦΤΑΙΞΑΝ ΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΙΣΕ.Ο ΑΛΜΟΥΝΙΑ.Ο ΠΑΠΑΡΟΥΝΙΑ.ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ.ΟΙ ΔΑΝΟΙ.ΟΙ ΟΥΝΝΟΙ.ΟΙ ΦΟΥΦΟΥΤΟΙ.
    ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ. Η Ε.Ε. ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ. Ο ΚΑΚΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ. Η "ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ" ΤΗΣ ΠΑΛΚΑΣ. Κ.Λ.Π.
    ΤΩΡΑ ΣΕ ΦΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΓΕΝΙΚΑ.

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ξεφτίλισαν τον Παπανδρέου οι Financial Times

    ΞΕΦΤΙΛΑ
    Δημοσιογράφος της Financial Times ξεφτίλισε τον Παπανδρέου. Τον κυνηγούσε και του έκανε ερωτήσεις λες και μιλούσε στην Άντζελα Δημητριού ενώ απο την άλλη ο Παπανδρέου προχωρώντας του ανέλυε το σχέδιο. Φανταστείτε τι θα γινόταν αν ήταν Έλληνας δημοσιογράφος και να κυνηγούσε κάποιον ξένο πρωθυπουργό

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
    Αναρτήθηκε από troktiko στις 7:58 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. επισείοντας το φόβητρο της μετάγγισης της κρίσης και σε άλλα πεδία, εάν δεν κινηθούμε όπως αυτοί εισηγούνται.
    ////////////////////////////////
    Σιγά παμμέγγιστε,μήν επισείεις
    πολύ.
    Πάλι πίσω πάμε μέ τούς "βαθείς".
    Επάγγελμα???:Πολιτικός.
    Άντε ρέ βγές στό κουρμπέτι,νά δείς
    τί εστί βερίκοκο.
    Πώς βγαίνει τό μεροκάματο.....
    Τώρα θά συνεδριάζεις 5 τέρμηνα,
    μέ τά λεφτά μου-μάς.
    Καί άν βγάλεις συμπέρασμα τρύπα
    μου τή μύτη.Κρατικοδίαιτε...
    Κλαπαρχίδα,πολιτικοδίαιτε,ζείς μέ
    τά ρουσφέτια.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
    Θα ξεκινήσουν σχεδόν άμεσα τα γυρίσματα του Sex and the city 3


    ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ

    Το Sex and the city 2 έχει τελειώσει τα γυρίσματα του και σε περίπου 3 μήνες η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους. Οι παραγωγοί όμως ετοιμάζονται να πέσουν με τα μούτρα στη δουλειά και να γυρίσουν καπάκι και το 3. Ο λόγος ειναι οτι...
    δε θέλουν οι πρωταγωνίστριες να μεγαλώσουν και άλλο. Αν περάσουν 2 χρόνια μεχρι τα γυρίσματα του επόμενου Sex and the city θα ειναι διαφορετικές και δε θέλουν να γινει κάτι τέτοιο γιατι θα χαλάσει μετά η εικόνα της σειράς. Τώρα που ειναι λίγο φρέσκες ακόμα θα τα γυρίσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΓΙΑΤΙ Ο "ΚΑΚΟΣ ΛΥΚΟΣ" ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΒΟΛΕΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ..ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ (ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ) ΠΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;

    ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΝΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ-"ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ" ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ;
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ "300" ΠΟΥ ΦΤΥΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. τωωωρα...σε πιστέψαμε!

    Εκείνον τον Μαυράκη τς ΔΕΗ με τα "μικρά δωράκια στον εαυτό του" τον έχετε ακόμα στο ΠΑΣΟΚ,κυριε Οικονόμου?

    Ετσι...για να θυμόμαστε ποιοί ΣΑΠΙΣΑΝ αυτόν τον τόπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος είπε...
    ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΣΕ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ!!

    ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

    ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    Ευθύνες στον τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κον Δημήτρη Παξινό καταλογίζουν οι πολίτες

    ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
    ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ «ΑΝΤΡΟΧΩΡΙΣΤΡΕΣ»…
    ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ…ΕΛΕΟΣ…

    Ο Δημήτρης Παξινός ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΙ ΛΕΕΙ??
    Ο Βερβεσός Δημήτρης ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΙ ΛΕΕΙ??

    Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου ΑθηνώνΤΙ ΛΕΕΙ??

    Καθημερινά ειδικά πολλές γυναίκες καταφεύγουν στα δικαστήρια για αγωγή διαζυγίου…
    Υπάρχουν περιπτώσεις που πράγματι υπάρχει σοβαρός λόγος!!
    Στο μεγαλύτερο όμως ποσοστό οι χωρισμοί γίνονται για τους εξής λόγους:

    1. Μπλέκονται συγγενείς και «φίλοι» και ανακατεύουν τα ζευγάρια χρησιμοποιώντας συχνά την «υποβολή» και πολλά άτομα που είναι ψυχικά αδύναμα παρασύρονται. Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει νομική προστασία των νεονύμφων από τις «υποβολές» τρίτων.
    2. Πολλές γυναίκες παρασύρονται από τις χωρισμένες «φίλες» τους με την υπόδειξη ότι αν χωρίσουν «θα είναι καλύτερα ή θα βρουν κάποιον άλλον»….(ενώ δεν πρόκειται στην ουσία να βρούν κανέναν)!!! Υπάρχει η παροιμία «μια χωρισμένη για να αισθανθεί καλά πρέπει να χωρίσει άλλες δέκα»
    3. Πολλοί δικηγόροι υπόσχονται «υψηλές αποζημιώσεις» στις πελάτισσες τους με την αγωγή διαζυγίου (ενώ γνωρίζουν ότι αυτό είναι ψέμμα)

    Επειδή οι αγωγές διαζυγίων έχουν πάρει χαρακτήρα χιονοστιβάδας λόγω και των ψευδών υποσχέσεων των επίορκων δικηγόρων επιβάλλεται να παρέμβουν οι εισαγγελείς και να πάνε μέσα το 1/10 των μελλών των δικηγορικών συλλόγων γιατί
    1.έχουν διαλύσει την ελληνική οικογένεια
    2. οδηγούν στον εξευτελισμό ευυπόλυπτους πολίτες με ψευδομάρτυρες κλπ..
    3. δημιουργούν οικογενειακές τραγωδίες με ανυπολόγιστα θύματα…
    4. τραυματίζουν ψυχικά τα παιδιά, αν υπάρχουν και πολλά από αυτά οδηγούνται κατόπιν στα ναρκωτικά
    5. εξαντλούν οικονομικά τους ανθρώπους όταν χωρίζουν και τους οδηγούν στον δανεισμό…
    6. τα κέρδη τους είναι στην ουσία παράνομα αφού βασίζονται στην εξαπάτηση των πελατών τους…

    7. οι δικηγορικοί σύλλογοι καλύπτουν τα μέλη τους με το ψευδές σκεπτικό ότι «λειτουργούν με υπόδειξη του εντολέα» ενώ ο εντολέας είναι στην ουσία ένας αδύναμος χαρακτήρας και θύμα απάτης…


    Περιμένουμε την αντίδραση των εισαγγελέων και των δικηγορικών συλλλόγων
    Ο Δημήτρης Παξινός ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΏΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΠΟΡΝΕΊΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ?

    ΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΞΙΝΟ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΜΑΣΤΡΩΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ

    Πολίτες κατά της Διάλυσης της Οικογένειας

    στις 12/30/2007



    31 Δεκέμβριος 2007 12:44 πμ
    Ανώνυμος είπε...
    ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!!
    ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΥΠΟΓΕΝΝΕΤΙΚΟΤΗΤΑ!!
    ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΥΠΟΔΑΥΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΙΚΟΥΣ ΣΕ ΝΕΕΣ ΑΓΩΓΕΣ κλπ...
    ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΕΡΓΟ!!


    Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΔΙΑ!!!

    1 Ιανουάριος 2008 10:42 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 11 Ιανουαρίου 2010 9:24 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε...

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΥΠΕΡ

    Ο ...ΣΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΗ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΑΣΜΟ!!

    ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ.ΑΡ.ΠΡΩΤ. 126/11-01-2010ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΓΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

    ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ

    ΠΑΞΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ
    ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΗΛΙΟΣ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ
    ΒΕΡΒΕΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΠΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ

    ΕΠΙΣΗΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΑΣΠΑΙΤΕ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΕ ΑΕΙ ΚΛΕΨΙΕΣ ΑΠΑΤΕΣ

    ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑΝΑΚΟΥ ΔΑΜΑΝΑΚΗ (ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΟΛΟΙ)
    ΑΓΝΟΕΙΤΕ Η ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΡΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΟΥΝ!!

    ΟΡΜΑΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!!

    ΠΑΣΟΚ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

    11 Ιανουαρίου 2010 9:54 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε...
    Φωτιά ρεεεεεεεε
    φωτιά στις τράπεζες ρεεεεεεε
    κατάσχουν την μισθοδοσία και τις συνάξεις ρεεεεεεεεεε
    ξυπνάτε ρεεεεε
    φωτιά στις τράπεζες ρεεεεεεε!!!!!
    17η νοέμβρη ρεεεεεεεεεεε

    11 Ιανουαρίου 2010 10:17 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε...
    ΟΤΑΝ Η ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΠΤΑ ΤΗΝ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΛΑΟ;

    11 Ιανουαρίου 2010 10:50 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε...
    100 ημέρες ΠΑΣΟΚ με λίγα λόγια
    Έλεγαν ότι λεφτά υπάρχουν. Τώρα λένε ότι δεν υπάρχουν.
    Έλεγαν ότι θα διεκδικήσουν από την Ευρώπη υποστήριξη και θα κάνουν κοινωνική πολιτική, έσπερναν ελπίδες στον ελληνικό λαό για καλύτερη ζωή. Τώρα δεν μπορούν να υπερασπίσουν τα συμφέροντα της Ελλάδος και των Ελλήνων. Σέρνονται στα ποδιά των Ευρωπαίων γραφειοκρατών, ζητώντας ελεημοσύνη, αλλά και εκεί δεν μπορούν να διευκρινίσουν τι θέλουν.
    Κανένα σοβαρό μέτρο για την ανάπτυξη και ενίσχυση οικονομικής δραστηριότητας, μείωσης ανεργίας. Αλλάζοντας καθημερινά τις προτάσεις της κυβέρνησης, κατασκευάζοντας νέους φόρους, βομβαρδίζουν ψυχολογικά τους Έλληνες και σπέρνουν αβεβαιότητα, πνίγοντας κάθε δυνατότητα επενδυτικής δραστηριότητας και ζωντανεύσης της αγοράς.
    Λένε πολλά για την πράσινη ανάπτυξη, αλλά καμία διευκρίνηση τι είναι αυτό, που, πως και πότε θα γίνει, και ιδιαίτερα πόσο θα κοστίσει. Έχουμε σήμερα την πολυτέλεια να επενδύσουμε στην πράσινη δηλαδή ποιοτική ανάπτυξη, όταν πνιγόμαστε.
    Για την αντιμετώπιση της σπάταλης στο δημόσιο κάνουν πρόταση για μείωση των βουλευτικών αποζημιώσεων κατά 5%, αντί κατά 50% σε όλους βουλευτές, υπουργούς, υφυπουργούς, γενικούς, ειδικούς γραμματείς, σύμβουλους, προέδρους των ΔΕΚΟ κ.τ.λ.π. που είναι υπεύθυνοι για όλη αυτή την κατάσταση της χώρας μας αλλά συνεχίζουν να έχουν μεγάλες αμοιβές (100-200-500 χιλιάδες ετήσιος). Για να κόψουν κάθε σπάταλη πρέπει να κάνουν σοβαρές ρίξεις με το σάπιο δημιουργία τους και όχι να κοροϊδεύουν τους Έλληνες με τεχνάσματα με μείωση 5% στα άδικα αμειβομένων βολεμένων και με την επιβάρυνση των πραγματικά εργαζόμενων, που με κόπο και ιδρώτα προσπαθούν να επιβιώσουν με σχετική ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
    Λένε για «εγκλήματα» των προηγούμενων κυβερνήσεων, αλλά δεν θέλουν να καταδικασθεί κανείς για τα εγκλήματα αυτά. Δεν κατήργησαν τον νόμο περί «ανευθυνότητας» υπουργών και μείωσαν της ποινές μεγαλέμπορων ναρκωτικών.
    Αντί να περνούν σοβαρά, αναγκαία και δίκαια μέτρα αντιμετωπίσεις δημιουργημένης απ΄ αυτούς οικονομικής κρίσης, έχουν στην πρώτη προτεραιότητα το να δώσουν ιθαγένεια στους μετανάστες και να αλλάξουν διοικητικά την Ελλάδα.
    Αυτά τα ζητήματα είναι για να ασχοληθούμε σήμερα όταν «καίγεται» το σπίτι μας?
    Για να ξέρει ο κόσμος ότι οι αλλοδαποί με τον ισχύουσα νομοθεσία έχουν δικαιώματα να πολιτογραφηθούν μετά της 10 έτη νόμιμης παραμονής στην Ελλάδα. Το ίδιο ισχύει και για τα παιδία τους.
    Γιατί τόση βιασύνη να δώσουν στους παράνομα νομιμοποιημένους αλλογενείς την ελληνική ιθαγένεια σε 5 χρόνια παραμονής με μειωμένο παράβολο και να περνούν μέρος στις τοπικές εκλογές που δεν έχει πολιτογραφηθεί.
    Γιατί τόση βιασύνη με την διοικητική διαίρεση της Ελλάδος τώρα που έχουμε πιο σοβαρά προβλήματα να λύσουμε. Δεν ξέρουν ότι αυτή η μεταρρύθμιση θα απομακρύνει τον πολίτη από την τοπική εξουσία, θα μας απασχολήσει μέχρι το φθινόπωρο θα κοστίσει 4-5 δισεκατομμύρια και με αυτήν την βιασύνη σίγουρα θα έχει πολλές ατέλειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΛΕΦΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΪΚΟ ΗΡΩΑ, ΕΚΠΛΗΡΩΤΗ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΟΡΑΜΑΤΩΝ, ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ.

    Η εμμονή σας Κε Οικονόμου, νά ασχολείσθε μέ τήν προσπάθεια ξεσκεπάσματος τών λαδωμένων τρωκτικών, επιφανών καί προβεβλημένων ατόμων τής Δημοκρατικής Κοινωνίας μας, θά ΗΤΑΝ αξιέπαινη καί πρός ζήτω καί μπράβο σας, εάν, εκών ή άκων, δέν ωθούσατε, συστηματικώς, μέ κάθε άρθρο σας, τήν υπόθεση πρός λάθος κατεύθυνση, καί τούς παμπόνηρους μάγκες, στό απυρόβλητο καί τήν λήθη.

    Εάν τό πράττετε άκων, απλώς είναι κρίμα, κοντά στά τόσα άλλα “κρίματα”, λόγω τής κομπλεξικής αριστερογένειάς σας καί τής λαολαγνείας σας, νά υπηρετείτε, άκοντες είπαμε, τούς υπερ-έξυπνους λαδοτρωκτικούς μας,

    Εάν τό πράττετε εκόντες, μπράβο σας καί καλοφάγωτα !!!

    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΛΑΚΩΔΗ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ SIEMENS.

    Πήραν, έφαγαν, τό έν δέκατον (1/10) τών όσων λαδωμάτων κατασπάραξαν οι επιφανείς δημοκράτες συμπολίτες μας, μή πολιτικοί, απλώς μέλη τού αγνού, άδολου, αμόλυντου, βασανισμένου, δημοκρατικού “λαού” μας, παντός κόμματος καί πάσης συμμορίας.

    ΚΑΙ ο αγνός “λαός”, αλλά ΚΑΙ η εκάστοτε εταιρεία (SIEMENS, BOEING,TORR M1, όλες, οποιαδήποτε άλλη εταιρεία), ΠΡΟΣΕΞΤΕ, πάντοτε, όταν γίνονται δουλειές στήν Νιγηρία, στό Μπουρούντι ΚΑΙ στην Ελλάδα, ΠΑΝΤΟΤΕ ΛΕΓΩ, εμπλέκουν μέ ένα μικρούτσικο, ασήμαντο ποσοστό λαδιού καί όλα (ΟΛΑ), τά πολιτικά κόμματα τής Δημοκρατικής χώρας-πελάτου, ώστε, άν κάτι σκαλώσει καί βρωμίσει η μπόχα, ο νοήμων Δημοκρατικός λαός καί ο αντίστοιχος Δημοκρατικός Τύπος, νά ασχοληθούν μέ τούς γείτονες τού γείτονα καί νά τούς αφήσουν (τούς εκβιαστές-λαδιάρηδες), στό απυρόβλητο τής αφάνειας καί τής Haute Couture κουκούλας, πού έχουν προμηθευθεί από τήν ΑΡΧΗΔΙασφαλίσεως τού Απορρήτου τής Μιζοληψίας.

    (Συνταγματικώς κατοχυρωμένης!!). ΦΙΛΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ, (επειδή δέν έχεις δουλέψει ποτέ σου), ΑΓΝΟΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ: - ΜΕΛΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΠΡΟΣΦΟΡΏΝ ή - ΜΕΛΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΑΘΕΣΗ, ή - ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ, ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ή - ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ, κλπ, κλπ, κλπ…..

    ΠΙΡΑΝΧΑΣ…….

    ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΧΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΛΑΪΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ !!!

    Εάν δέν ήταν ο Χριστοφοράκος καί κάτι σάν κι’ αυτόν, σήμερα οι “έλληνες” θά ζούσαν στίς σπηλιές καί θά έτρωγαν ο ένας τόν άλλον, σφαχτούς μέ κονσερβοκούτια.
    Ευτυχώς ο άνθρωπος αυτός, έναντι ευτελούς τιμήματος, “κουλάντρισε” τά πιράνχας τού ελληνικού “λαού”, κυρίως στελέχη καί λιγώτερο πολιτικούς (αυτούς, έτσι γιά ξεκάρφωμα τών στελεχών), καί έτσι υπάρχουν καί μερικοί τομογράφοι SIEMENS στά Νοσοκομεία μας, νά σώζεται κανάς άνθρωπος……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

    ΤΕΛΙΚΑ ΤΑΠΑΙΡΝΕ MONO Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ή ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ;
    O κ, Θεόδωρος Τσουκάτος, πρώην στενός συνεργάτης του τότε πρωθυπουργού κ. Κώστα Σημίτη, πρώην βουλευτής και επί σειρά ετών υπεύθυνος για τα οργανωτικά του ΠΑΣΟΚ, ομολόγησε ότι τον επισκέφθηκε ο πρώην επικεφαλής της Siemens στην Ελλάδα κ. Μιχάλης Χριστοφοράκος, προκειμένου να διερευνηθεί η πιθανότητα να δοθούν κεφάλαια για την προεκλογική καμπάνια του ΠΑΣΟΚ.
    «Δέχθηκα επίσκεψη στο γραφείο μου στο ΠΑΣΟΚ από τον κ. Μιχάλη Χριστοφοράκο και έγινα αποδέκτης πρότασης για οικονομική συνεισφορά στην καμπάνια του Κινήματος. Μου ζητήθηκε τραπεζικός λογαριασμός στο εξωτερικό για να γίνει η μεταφορά χρημάτων. Απευθύνθηκα σε γνωστό μου πρόσωπο που ανέλαβε να διευκολύνει το ΠΑΣΟΚ χωρίς δικό του όφελος και διεκπεραίωσε τη σχετική διαδικασία. Τα χρήματα, χωρίς άλλη δική μου ανάμιξη, ήρθαν στον τομέα Οικονομικού του ΠΑΣΟΚ, παρελήφθησαν από τους αρμόδιους του τομέα Οικονομικού και εισήλθαν στο ακέραιο στο ταμείο του Κινήματος (ένα εκατ. μάρκα, δηλαδή 420.000 ευρώ). Δεν είχα ποτέ καμία προσωπική ανάμιξη ή άλλη αθέμιτη συμμετοχή. Σημειώνω επίσης ότι ποτέ δεν διαχειρίστηκα χρήματα στο Κίνημα ούτε είχα οποιαδήποτε θέση στο Δημόσιο. Οι δραστηριότητές μου στο ΠΑΣΟΚ ήταν πάντα πολιτικές? και κινήθηκαν στα πλαίσια που όριζαν κάθε φορά τα αρμόδια όργανα του Κινήματος"" Σημίτης,Γιωργάκης, Κλανιώτης,και όλοι οι υπόλοιποι?""
    Κατά συνέπεια, για κάθε εμπλοκή του ονόματός μου που θα με εμφάνιζε να έχω προσποριστεί οποιοδήποτε όφελος θα ασκήσω τα νόμιμα δικαιώματά μου».
    Η εμπλοκή του κ. Τσουκάτου αποκαλύφθηκε στις ανακριτικές αρχές με την κατάθεση υπόπτου στην υπόθεση, ο οποίος είπε ότι ο πρώην στρατηγός της Χαριλάου Τρικούπη έλαβε το ένα εκατομμύριο σε καναδική τράπεζα και σε λογαριασμό που ανοίχθηκε στο όνομα ενός συνεργάτη του, που λειτούργησε ως παρένθετο πρόσωπο.Ποίο είναι το πρόσωπο?
    Η αποκάλυψη αυτή, όπως και τα στοιχεία της δικογραφίας, που ενέπλεκαν τον κ. Τάσο Μαντέλη ως αποδέκτη ποσού 10 εκατομμυρίων το 1998, επί των ημερών του στο υπουργείο Μεταφορών, οδήγησαν την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να ανακοινώσει ότι αναστέλλει την κομματική ιδιότητα σε όσα στελέχη εμπλέκονται στην υπόθεση.
    Διαβεβαίωση ανικανότητος.

    ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ........
    Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος Γ.Παπανδρέου,καλεί τον Βούλγαρο Πρωθυπουργό
    να λύσει το αγροτικό πρόβλημα της Ελλάδος.

    ""Στην ανακοίνωσε προστίθεται πως ο πρωθυπουργός, παράλληλα, συμφώνησε με την πρόθεση του πρωθυπουργού της Βουλγαρίας και τον προέτρεψε, να συναντηθεί με αντιπροσωπεία Ελλήνων αγροτών που έχουν κλείσει τη συνοριακή διάβαση του Προμαχώνα, επί βουλγαρικού εδάφους, για να τους εξηγήσει τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στη χώρα του από τις αγροτικές κινητοποιήσεις.""[Καθημερινή ,22-01-10.
    Και έχετε το σθένος να διοικήσετε την Ελλάδα, με τέτοια ανικανότητα?
    Τελικά ,δεν υπάρχει ,κάποιος
    να φοράει παντελόνια σ΄αυτή τη Χώρα?

    Χείλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ευχαριστούμε πολύ, επίσης, καλά κρασιά και σε σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αγαπητέ μου φίλε Παντελή, θα ήθελα να σου επισημάνω την πολιτική ουσία των γεγονότων.
    Όσο τα πολιτικά κόμματα αρνούνται να προχωρήσουν στην παραδοχή των εγκληματικών πρακτικών του παρελθόντος και να κρύβονται πίσω από νομικίστικα τερτίπια με στόχο να φορτωθεί ο πολιτικός αντίπαλος το "κόστος" του σκανδάλου, τότε εμένα μου μυρίζει σκοπιμότητα. Σκοπιμότητα που αποβλέπει στην συνέχιση της ίδιας πρακτικής αλλά με διαφορετικούς πρωταγωνιστές. Και είναι αυτονόητο ότι αν δεν έσκαγε το σκάνδαλο στη Γερμανία, εδώ ακόμα δεν θα ξέραμε τίποτα. Όπως δεν γνωρίζουμε τίποτα για το τεράστιο σκάνδαλο της ένταξης των ασφαλισμένων των ασφαλιστικών ταμείων των Τραπεζών στο IKA, από το οποίο ωφελήθηκαν από την μείωση των εργοδοτικών εισφορών οι τραπεζίτες με πάνω από 2 δις ευρώ. Και η αρχή έγινε με τον νόμο Ρέππα και την έκταξη του ταμείου των εργαζομένων της πρώην Ιονικής στο ΙΚΑ με υπογραφή του Ροβέρτου το Νοέμβρη του 2003, τέσσερις μόλις μήνες πριν τις εκλογές του 2004. Ροβέρτος είπες; Αυτός δεν αρνήθηκε ότι τα λεφτά της Siemens πήγαν στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ. Τι σύμπτωση ε;
    Όπως αγαπητέ μου Παντελή θα σου θυμίσω το «μεγάλο παζάρι» που στήθηκε μετά το 1990 με τις ιδιωτικοποιήσεις μεγάλων και μικρών κρατικών Τραπεζών. Με αποκορύφωμα και πάλι την ιδιωτικοποίηση της Ιονικής Τράπεζας το 1998. Και πάλι σύμπτωση. Πρωταγωνιστής στις διαπραγματεύσεις με τους συνδικαλιστές ο γνωστός Θόδωρος που κατέθεσε ότι πήρε το 1.000.000 και τα πήγε στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ… Ο οποίος μάλιστα υποσχόταν ότι ο υποψήφιος τότε αγοραστής (κάνανε και διαγωνισμό… τρομάρα τους) θα μοίραζε εκατοντάδες εκατομμύρια δραχμές σε εθελούσιες εξόδους συνδικαλιστών. Όπως και έγινε… 80 εκατομμύρια ο ένας εξήντα ο άλλος 40 ο παράλλος 100 ο τέταρτος.
    Ή μήπως ξεχνάς ότι οι δημοτικοί σας σύμβουλοι στην Αθήνα ψηφίζουν με χέρια και με πόδια το έκτρωμα του Βωβού και του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό και στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.
    Μήπως πρέπει να γίνει και μια εξεταστική για το THE MALL στο Μαρούσι όπου έγινε εν ψυχρώ κλοπή δημόσιας περιουσίας και παράβαση του συνόλου των πολεοδομικών διατάξεων;
    Αν λοιπόν πραγματικά θέλετε την κάθαρση ανοίξτε όλα τα θέματα και ξεκαθαρίστε και τα δύο μεγάλα κόμματα. Διαφορετικά δίνετε το δικαίωμα στον «πολίτη» για να χρησιμοποιήσω την ορολογία του «νέου» ΠΑΣΟΚ να χαρακτηρίσει τις εξεταστικές επιτροπές θέατρο σκιών και επί το λαϊκότερον καργκιόζ μπερντέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Από πότε ο Spiro-Adonai Γκεοργκιαντες παριστάνει τον Έλληνα;

    Ποιός είπε τον Γκιούλ - ογλου ότι χρειαζόμαστε προπαγανδιστές σαν του λόγου του;

    Και φτάνουμε και στον τελευταίο τελευταίο μαλάκα, που κάτι είπε για Σείριους και άλλες τρίχες...

    Βλάχο, αν εσύ δεν είσαι Έλληνας, απλώς μαζεύεις τα μπογαλάκια σου και εξαφανίζεσαι! Μη σε δούμε να μας τα πρήζεις ξανά με τόσο ηλίθιο τρόπο, πανύβλακα!

    Θα ξέρετε λίγο πολύ όλοι σας ότι τα αλλοδαπά βλήτα αφρίζουν από το κακό τους όταν έστω και λίγο γίνεται νύξη για την Ελλάδα... Κατάφεραν μέχρι στιγμής να αντικαταστήσουν διεθνώς κι αυτό το ίδιο όνομα τής χώρας μας, οι κωλόφραγκοι σκατοτραμπούκοι!

    Μια ζωή, μπινέδες!
    Αντί να τους διώξουμε με τις κλωτσιές, τους αφήνουμε να αισχροκερδούν, τα μπάσταρδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο Υπουργός που έχει αναλάβει καθήκοντα προστασίας των Ελλήνων από ξένους μαφιόζους ληστές, και όλοι οι συναρμόδιοι Αστυνομικοί Υπάλληλοι οφείλουν να ερευνήσουν πόσοι αλήτες κυκλοφορούν με πλαστά ελληνικά διαβατήρια, κρύβοντας παράλληλα τα κανονικά τους γερμανικά διαβατήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πρέπει να αρχίσει ο ελληνικός λαός να καταγγέλλει τον κάθε αλλοδαπό ληστή που κατέχει διπλά διαβατήρια!
    Είναι φανερό για ποιόν λόγο έχει και το γερμανικό του, καλού κακού.

    Η Siemens έχει στείλει πολλά πρακτόρια της στην Ελλάδα. Ή θ' αφήσουμε να μας κλέβουν ή θα τους διώξουμε. Και πρώτους απ' όλους τα πασοκικά ρεμάλια.

    Όσοι κινούνται στη ΝΔ, στα ΚΚ-ΣΥΡΙΖΑ και στο ΛΑ.Ο.Σ, θα πάρουν κι αυτοί τη σειρά τους.

    Τα χιτλερικά αποβράσματα πρέπει να απομονωθούν και να πάρουν δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Φτάνει η ώρα της εξεταστικής που τόσο λυσσαλαία αρνιόταν όλα αυτά τα χρόνια ο υπάλληλος του Χριστοφοράκου πρώην ψευτοπρωθυπουργός Καραμανλής και τώρα θα αποκαλυφθεί σε ολο της το μέγεθος η νεοδημοκρατική σαπίλα. Τώρα θα ερθουν στο φως όλα τα γαλάζια όργια των ατελείωτων μιζών και λαδωμάτων. Τώρα θα αποδειχτεί επιτέλους οτι η ΝΔ το πιο σάπιο και διεφθαρμένο κόμμα που πέρασε ποτέ από την ελληνική πολιτική σκηνη, όλα αυτα τα χρόνια ζούσε με τις χορηγείες της ΖΙΜΕΝΣ και του Χριστοφοράκου, του πραγματικού πρωθυπουργού της περιόδου 2004-2009. Φτάνει η ώρα που θα αποδειχτεί ότι το μεγάλο φαγοπότι της ΖΙΜΕΝΣ έγινε στην Ελλάδα τις περιόδους 1990-1993 ,με την κατάπτυστη και εθνικά καταστροφική κυβέρνηση Μητσοτακη όπου και εκεί τα δεξιά αρπακτικά τα πήραν χοντρα μέσω της ΜΑΥΟ και την περίοδο 2004-2009 της κυβερνησης Χριστοφοράκου με υπαλλήλους Καραμανλή και Ντόρα στη ρεμούλα. Και η έρευνα δεν θα μείνει εκει, θα παει πολύ πίσω στη δεκατία του 90 και ίσως λύσει και τις απορίες όσων αναρωτιόνται με τι λεφτα ιδρυσε το 93 ο Σαμαρας την ΠΟΛ.ΑΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αυτοί που πήραν τα λεφτά ήταν συνδικαλιστές του Πασοκ γιατί δεν τους βάλατε φυλακή; Αλλά αν δεν τους βάλατε φυλακή γιατί δεν τους κατασχέσατε τις τεράστιες περιουσιες που κάνανε εδώ και στο εξωτερικό. Τον Τσουκάτο το ενόχλησε κανείς; Επομένως αυτά που μας λες μην περιμένεις να τα πιστέψουμε. Το σύνθημα της αρπαχτής το έδωσε ο μεγάλος σοσιαλιστής Αντρέας ο οποίος και χρεοκώπησε τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση