GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μείωση συντάξεων ζήτησαν οι "ελεγκτές" της Ε.Ε.‏ ...

Ας ενωθούν και οι συνταξιούχοι στο διαδίκτυο! . Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ . Τη δραστική μείωση των συντάξεων , από τα 720 ευρώ και πάνω...

Ας ενωθούν και οι συνταξιούχοι στο διαδίκτυο!
.
Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ
.
Τη δραστική μείωση των συντάξεων, από τα 720 ευρώ και πάνω, ζήτησαν, ή τουλάχιστον άφησαν να εννοηθεί ότι θα τους ικανοποιούσε, οι υπάλληλοι της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζες και της Ε.Ε. που επισκέφθηκαν εχθές, το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης....
=ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ [INTERNET, E-MAIL, κλπ] ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ Ε.Ε.
Ναι κύριοι της Κυβέρνησης.
-Αν γίνει μείωση των συντάξεων, κάτω από ένα όριο αξιοπρεπούς διαβίωσης, ως πολίτες της Ε.Ε. , θα...

απευθυνθούμε ηλεκτρονικά, στα διοικητικά όργανα και τα ΜΜΕ της Ευρώπης και θα τους ενημερώσουμε εμείς, μια και εσείς ακόμη ψάχνετε να βρείτε "που πάνε τα λεφτά". Ο Ελληνικός λαός ξέρει, μην πλανάστε. Εδώ και τώρα ξεκινήστε επί τέλους, αρχίζοντας τις περικοπές από τα κρατικά κανάλια και όχι μόνον [400 χιλ € plus το χρόνο, η κυρία χ στη ΝΕΤ].
-Ξέρετε την διαφήμιση, όπου η όμορφη νεαρή κυρία λέει στα παιδιά της, με απόλυτη σαφήνεια, οτι πρέπει να πλύνουν τα χεράκια τους πριν το φαγητό, με το συγκεκριμένο απολυμαντικό ;; "χωρίς ..... δεν έχει φαγητό ";
Σας λέμε λοιπόν κε Πρωθυπουργέ "χωρίς αναδρομικό πόθεν έσχες, δεν έχει έξοδο από το αδιέξοδο".
- Ας γίνει απόλυτα σαφές, ότι την νύφη δεν θα την πληρώσουν οι εργαζόμενοι και οι χαμηλοσυνταξιούχοι, όταν τα golden boys και gerls απολαμβάνουν αμοιβές και παροχές, αστρονομικές γιά τα Ελληνικά δεδομένα, και οι φοροφυγάδες και εισφοροφυγάδες ξεκοκαλίζουν τα κλεμμένα.
ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΥΟ!!!

23 σχόλια

  1. ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΙ ΤΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 2.000 ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΩΝ ΜΙΣΘΩΝ (ΣΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ) ΜΕ 90% ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ: ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ, ΔΙΚΑΣΤΑΔΕΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΕΣ, ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΚΛΠ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ. ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΧΡΗΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ, ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΡΟΣ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΛΠ).
    ΛΕΩΝ, ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με την συνταξη που λες οτι παιρνουν,θα εχουν και λεφτα να πληρωνουν ακριβους λογαριασμους για το διαδικτυο;Γιατι ειμαστε 15-20 φορες πιο ακριβοι απο την Γερμανια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι οκ και πιστευετε οτι θα σας δωσουν καμια σημασια......οσες φορες απευθυνθηκα σε γραφειο της ευρωπαικης ενωσης ΜΕΣΩ διαδυκτιου, η απαντηση ηταν οτι δεν μπορουν να επεμβουν σε θεματα τετοια και ειναι θεμα ελληνικης και μονο αρμοδιοτητας.

    Πιστευετε οτι οι υπολοιποι ευρωβουλευτες ενδιαφερονται για εμας?
    Ονειρευεστε οικτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να μάθετε όλοι το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο τις συντάξεις θα μας πάρει, αλλά προβλέπω να πληρώνουμε ενοίκιο και για το σπίτι μας.
    Πάω να αγοράσω μια σκηνή, γιατί αν μου πάρουν και το σπίτι να έχω κάπου να μείνω.
    Τώρα που φορολογούν και αναδρομικά μάλιστα τις γονικές παροχές είναι η αρχή για να μας εξαθλιώσουν.
    ΤΩΡΑ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ.
    Θα έλθουν καλλίτερες ημέρες για τους μεγάλους φοροκλέφτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μικρομισθωτός9 Ιαν 2010, 8:19:00 π.μ.

    Ευτυχως το παιδί μου πέρασε στα οικονομικά. Τελειώνοντας πιστεύω να μην πεινάσει, γιατί όλοι θα έχουμε ανάγκη από ένα λογιστή.
    Κάθε οικογένεια αναγκαστικά θα προσλάβει λογιστή, γιατί άμα κάνει λάθος, θα μπει στην κατηγορία των φοροκλεπτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρώτα θα μας πουν

    -πόσο στοίχησαν οι Ολυμπιακοί αγώνες

    -πόσο στοίχισε η Αττική Οδός το χιλιόμετρο και πόσα εισπράττει το χρόνο η εταιρεία από διόδια ,σε σχέση με αντίστοιχους δρόμους στην Ευρώπη και εάν μιλάμε για την ίδια ποιότητα κατασκευής

    -πόσο στοίχισε η Εγνατία και πόσο η Ιωνία οδός το χιλιόμετρο επίσης σε σχέση με αντίστοιχους δρόμους στην Ευρώπη και εάν μιλάμε επίσης για την ίδια ποιότητα κατασκευής.

    -πόσο αγοράζουμε ελικόπτερα,αεροπλάνα ,και π πλοία σε σχέση με την Τουρκία και άλλους σαν και εμάς ,

    -πόσο στοίχησαν οι σταθμοί παραγωγής ρεύματος της ΔΕΗ που ανέθεσαν σε συγκεκριμένο επιχειρηματία και πόσο οι αντίστοιχοι που έκαναν ιδιώτες για λογαριασμό τους όπως ΜΟΤOR OIL ,ELPA κλπ αλλά και ο ίδιος επιχειρηματίας

    -πόσοι είναι οι διορισμένοι/βολεμένοι από την εκάστοτε κυβέρνηση στον κρατικό μηχανισμό και ΔΕΚΟ και πόσο στοιχίζουν τον χρόνο με υπερωρίες, επιδόματα ,οδοιπορικά κλπ έξοδα παραστάσεως.

    -πόσο επιβαρύνει τον χρόνο η ΠΥΡΚΑΛ,ΟΣΕ,ΕΑΒ κλπ ΙΔΡΥΜΑΤΑ που διοικούνται από διορισμένα κομματικά στελέχη και με ανύπαρκτη παρουσία τις βουλιάζουν και τις απαξιώνουν κάθε μέρα.

    -πόσο κλέβει το κράτος η μεγάλη επιχειρηματικότητα τον χρόνο όπως πετρελεάδες ,ναυπηγεία ,εταιρείες κινητής τηλεφωνίας ,φαρμακοβιομηχανίες κλπ

    -πόσο στοιχίζει το χρόνο η λειτουργία των μεγάλων νοσοκομείων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης (μισθό ,υπερωρίες,φάρμακα,αναλώσιμα,τροφοδοσίες κλπ) σε σχέση με τα αντίστοιχα νοσοκομεία των χωρών της ΕΕ και βέβαια να μας συγκρίνουν και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών

    -πόσο ....πόσο ...........πόσο

    Όταν μας τα πού και μας ενημερώσουν και πόσοι υπεύθυνοι ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ γιατί δεν έκαναν καλά την δουλεία τους και πόσα λαμόγια κλήθηκαν από εισαγγελέα (όχι ΕΔΕ) για παράβαση καθήκοντος, χρηματισμό κλπ που παρέλαβαν δρόμους που κατέρρευσαν ,πλοία που γέρνουν ,μηχανήματα που δεν δουλεύουν ,πολυκατοικίες και σπίτια με παραβάσεις ,κλπ γνωστές καθημερινές λαμογιές ΤΟΤΕ ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΨΥΧΩΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΜΑΣΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλά !
    Αλλά τώρα.....
    ΦΑΤΕ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΑΛΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΥΜΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΑΚΙΑ.
    ΦΑΤΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΓΑΜΗΣΙ ΜΕ ΓΟΝΙΚΟ ΦΟΡΟ
    ΦΑΤΕ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΠΟΤΑ
    ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΑΣΟΚΙΑ ΦΤΟΥ
    Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΕΓΕ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΝΟΟΥΣΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ_________.

    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ ΣΟΣΙΛΗΣΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΜΕ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Aυτό που ζήτησαν, είναι σε αγαστή σχέση ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!! ΠΡΟΣΕΞΤΕ....
    ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΚΛΕΨΑΤΕ
    ΜΗΝ ΠΙΕΖΕΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΛΑΟ
    ΜΗΝ ΤΟΝ ΟΘΗΤΕ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΣΤΑ BLOGS ΚΑΙ
    ΜΕΧΡΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ (ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΩΝ).ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!

    κατά το Άρθρο 1 παράγραφος 3:
    Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.
    και το Άρθρο 120

    Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε΄ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.

    2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

    3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

    4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.


    ΕΣΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ;;;;;;

    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΟ :
    "ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΥΟ!!!"

    Μη φοβάσαι, ήδη έχουν κάνει τη εμφάνισή τους στο internet και διαμόρφωσαν γνώμη και ρεύμα ωστε να σβήσει η Νέα Δημοκρατία.
    Τώρα θα φοβηθούν το Πασόκ ;
    Με την πρώτη κίνηση που θα μυρίζει αδικία, το Πασόκ θα ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ.

    Τα Περήφανα Γηρατειά

    Y.Γ. Μη νομίζετε πως είμαστε στο 1917 και "..εωράκαμεν τους ληστάς, παρα την λίμνην Δοϊράνης.." στο 2010 είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΙΔΕΙΣ ΔΙ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
    ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ
    ... ΣΤΕΚΕΧΟΣ ΕΠΙΣΕΙΡΗΣΕΩΝ - ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΘΑ ΤΑ ΣΥΝΤΑΣΣΟΥΝ ΙΔΙΩΤΕΣ ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ

    -------------------
    ΑΝΤΙ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ Ο ΜΠΑΚΑΣ !!!


    ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΛΑΕ.ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ.
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ 3% ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2013 ΕΝΩ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2018.Ο ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ. ΠΕΡΑΣΤΕ,Γ------, ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. The Bloopers assholes team (ca)9 Ιαν 2010, 4:33:00 μ.μ.

    ΣΟΦΟ ΜΕΤΡΟ!
    Κοψτε βρε τις συνταξεις ΕΝΤΕΛΩΣ
    ωστε να ψοφησουν οι γεροι
    να σταματησουν να θελουν συνταξη!
    και να σωθουμε!!

    Βρε, πως δεν το σκεφτηκαμε απο μονοι μας;

    Να δουμε ο πολωνοεβραιοαμερικανος
    θα το αποφασισει;
    η ειναι περιπλοκο για την σκεψη του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΠΕΙΓΟΝ:

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η NEA ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ:
    Πρωθυπουργός: Γ. Παπανδρέου ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (μισός έλληνας - μισός αμερικάνος, με ειδικότητα ποδηλατη)

    Υπουργός Εξωτερικών: Μάργκαρετ Παπανδρέου (mother του Γενικού Τοποτηρητή, θα χειριστεί το Σκοπιανό, το Κυπριακό και τους ρωσικούς αγωγούς)

    Υπουργός Εθνικής Οικονομίας: Γ. Παπαντωνίου (ειδικότητα στις χρηματιστηριακές φούσκες)

    Υπουργός Οικονομικών: Ν.Χριστοδουλάκης (ειδικότητα να μιλάει 5 φορές τη μέρα στα κανάλια)

    Υπουργός Τουρισμού: Χ. Πάχτας (ειδικότητα να εξυπηρετεί ξενοδόχους).

    Υπουργός Εσωτερικών: Γ.Σκανδαλίδης (ειδικότητα να αλλάζει τους εκλογικούς νόμους)

    Υπουργός Παιδείας: Γ.Βαλιανάτος η και χαϊδευτικα Βάλια (ειδικότητα στα σωστά πρότυπα στη νεολαία)
    -Υφυπουργός σε θέματα Αθλητισμού: Γ. Λοβέρδος (ειδικότητα στο χουλιγκανισμό)
    -Υφυπουργός σε θέματα Θρησκευμάτων: Μ.Δαμανάκη (ειδικότητα οι συναγωγές)

    Υπουργός Πολιτισμού: T.Ζαχαράτος (ειδικότητα στα ποιοτικά θεάματα)

    Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ: Κ. Λαλιώτης (ειδικότητα στους μιζό-δρομους και το κτηματολόγιο)

    Υπουργός Ναυτιλίας: Ν.Παπουτσής (ειδικότητα στα σκάφη τύπου Σάμινα)

    Υπουργός Μεταφορών: Χ.Βερελής (ειδικότητα να μην λύνει ποτέ κανένα πρόβλημα)

    Υπουργός Υγείας: Θ. Πάγκαλος (ειδικότητα στις μπουγάτσες και τη χοληστερίνη)

    Υπουργός Επικρατείας –αρμόδιος για θέματα Τύπου: Βενιζέλος (ειδικότητα να μην καταλαβαίνει κανείς τι έχει στον χοντρό του εγκέφαλο)
    -Υφυπουργοί Επικρατείας-αρμόδιοι σε θέματα λάσπης: Γ.Καρχιμάκης-Ν.Ρόβλιας

    Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Ά. Τσοχατζόπουλος (ειδικότητα στα βληματα)

    Υπουργός Ισότητας: Β. Παπανδρέου (ειδικότητα να μοιάζει με άνδρα)

    Υπουργός Βόρειας Ελλάδας: Αφιόν Καραχυσάν (και αυτή φιλέλληνας/ υπερ του αγαλματος ΚΕΜΑΛ στη Θεσ/κη)

    Υπουργός άνευ Χαρτοφυλακίου: Π.Τατούλης (ειδικότητα να προδίδει τους ψηφοφόρους του)

    Γραμματέας του Κόμματος: Θ. Τσουκάτος (ειδικότητα στις εταιρικές συνεισφορές στο κόμμα)
    ……………………..
    Η ορκωμοσία θα γίνει στο Αλλού Φάν Πάρκ, ενώπιον του Μητροπολίτη Ζακύνθου, με την ευγενική χορηγία της SIEMΕNS.
    ………………………
    Το Θίασο χρηματοδοτεί η γνωστή ομάδα των πέντε:
    [Μπόμπολας, Κοντομηνάς, Λαμπράκης, Αλαφούζος, Κυριακού]
    με πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς:

    Γ.Πρετεντέρης (ο στρατηγός Νατάσσα )
    Ο.Τρέμη ( η νυφίτσα του Κοσκωτά)
    Π.Τσίμας (ο εποπτεύων της CIA)
    Μ.Σπυράκη (η ανοργασμικιά)
    Μ.Καψής (ο χαζός - Νο 1)
    Δ.Βερύκιος (ο κομμουνιστής του δολάριου)
    Ν.Ευαγγελάτος (ο φωνακλάς της λαικής)
    Ν.Χατζηνικολάου (ο ύπουλος παντός καιρού)
    Γ.Κύρτσος (ο κομπλεξικός)
    Γ.Οικονομέας (το ρετάλι επαναστάτης)
    Δ.Καμπουράκης (ο τιμωρός της μπουγάτσας)
    Γ.Βαρεμένος (ο βαρεμένος)
    Α.Παυλόπουλος (η ποντικομαμή)
    Κ.Μακρή (η ανέραστη σκύλα)
    Ι.Χασαπόπουλος (ο χαζός - Νο 2)
    Γ.Τράγκας (το ραμολιμέντο που ξεψυχάει)
    Γ.Αυτιάς (ο κοκοβιός)
    Γ.Παπαγιάννης (η μαιμού)
    Α.Καψαμπέλης (ο νεκροθάφτης)
    και πολλούς άλλους κομπάρσους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Νας ταράξατε εσείς οι παρατρχέμενοι και βασιλικότεροι του βασιλέως με τα ψέμματα.
    Άρχισαν παραδοσιακά στελέχη ένα ένα να εγκαταλείπουν το πλοίο.
    Ο τελεταίος παρακαλείται να κλειδώσει την πόρτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Άμα έχετε ........ ψηφίστε
    1.- Οι βουλευτές για ένα χρόνο τουλάχιστον να μην πάρουν μισθό.
    2.- Κλείσιμο της ΕΡΤ και απόλυση όλων, χωρίς αποζημειώσεις.
    3.- Να επιστρέψουν οι κλέφτες τα χρήματα του χρηματιστηρίου.
    4.- Να πιάσετε τους πραγματικά φοροκλέφτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ετοιμοθάνατος9 Ιαν 2010, 6:33:00 μ.μ.

    Αποφασίστε και Διατάξατε ΑΝΑΣΤΟΛΗ πληρωμής μισθών και συντάξεων του Δημοσίου, ΙΚΑ και λοιπών Ταμείων για τρία χρόνια. Οι βουλευτές και οι της ΕΡΤ να πληρώνονται κανονικά. Όλες οι κληρονομιές να περιέλθουν στο ΠΑΣΟΚ. Ίσως μετά τα τρία χρόνια να έχουν πεθάνει οι μισοί, οπότε οι εναπομείναντες να ζήσουν καλλίτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εγώ προτείνω να εκτελούνται οι συνταξιούχοι. ετσι θα γλιτώσουμε συντάξεις, γκρίνιες, και σίγουρα θα πετύχουμε μείωση του πληθυσμού.
    Αν εκτελούνται με τουφεκισμό, θα τους βάζουμε να πληρώνουν τις σφαίρες που θα σπαταλήσει το κράτος.
    Αν πρόκειται για κρεμάλα, ο κάθε υπόψηφιος θα φέρνει σαπούνι από το σπίτι του αλλά όχι κρεμοσάπουνο γιατί δεν βολέυει τον δήμιο.

    Μπορούμε βέβαια να εκτελούμε όλο τον πληθυσμό αδιακρίτως, αλλά τότε οι κυβερνώντες δεν θα έχουν μαλάκες να δουλέυουν τζάμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αρχισαν??

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΙΔΕΙαΣ ΔΙ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
    ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ
    ... ΣΤΕΚΕΧΟΣ ΕΠΙΣΕΙΡΗΣΕΩΝ - ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΘΑ ΤΑ ΣΥΝΤΑΣΣΟΥΝ ΙΔΙΩΤΕΣ ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ

    -------------------
    ΑΝΤΙ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ Ο ΜΠΑΚΑΣ !!!

    πανε για γερη...μπάκα!!

    θα αρχιουν οι κλεψιες??
    ΔΕΝ θελουν εντiμους!!


    ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ !!!
    και βεβαια στο βαθος Κορυδαλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΝΩΝΥΜΕ
    09 Ιαν 2010 4:34:00 μ.μ.
    ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΤΑΛΕΝΤΟ.
    ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ. ΜΕ ΤΟΣΑ ΧΑΖΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΟΑΣΗ. ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ. ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΓΚΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση