GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

20.000 Βούλγαροι αγρότες ετοιμάζουν... μπλόκα

...στα σύνορα με Ελλάδα και Ρουμανία! ‏Από το http://greece-salonika.blogspot.com/ Μπλόκα στα σύνορα με Ελλάδα και Ρουμανία ετοιμάζουν Βούλ...

...στα σύνορα με Ελλάδα και Ρουμανία!

‏Από το http://greece-salonika.blogspot.com/

Μπλόκα στα σύνορα με Ελλάδα και Ρουμανία ετοιμάζουν Βούλγαροι καπνοκαλλιεργητές!
Τελικά εξάγουμε... ανευθυνότητα
.
Είκοσι χιλιάδες Βούλγαροι καπνοκαλλιεργητές ετοιμάζουν μπλόκα στα σύνορα της χώρας με Ελλάδα και Ρουμανία ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μείωση των επιδοτήσεων τους, ανήγγειλε από το βήμα της Βουλγάρικης Βουλής η Κορνηλία Νίνοβα- βουλευτής της αντιπολίτευσης και πρώην υπεύθυνη για τον κλάδο στην προηγούμενη κυβέρνηση.
Από την πλευρά του, ο πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ κατήγγειλε τους σοσιαλιστές για...

υποκίνηση των διαμαρτυριών στον κλάδο του καπνού...
Απ΄ό,τι φαίνεται πάντως η ανευθυνότητα των Ελλήνων αγροτών είναι εξαγώγιμο είδος και μάλιστα χωρίς επιδότηση..
Θύματα και πάλι οι επαγγελματίες οδηγοί,το εμπόριο αλλά και οι απλοί πολίτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν οδικώς.

8 σχόλια

  1. .. ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ.......
    Η μπλούζα που φορούσε ο Γ.Παπανδρέου στο γυμναστήριο

    Ηταν Παρασκευή, ώρα 6.30 μ. μ. Ο φίλος είχε πάει στο γνωστό γυμναστήριο των βορείων προαστίων. Εμεινε εκεί περισσότερο από όσο το συνηθίζει, ώς τις 8 το βράδυ, και ο λόγος ήταν ότι, καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της μιάμισης ώρας, είχε τη σπάνια ευκαιρία να θαυμάζει από κοντά το ίνδαλμά του: Ηταν εκεί ο Γιώργος και γυμναζόταν. Απλός, ευγενέστατος, χαμογελαστός όπως πάντα, αλλά και αυτοσαρκαστικός, καθώς φορούσε μια ανοιχτόχρωμη μπλούζα, επί της οποίας ήταν ευανάγνωστη η στάμπα:

    «Do not disturb. I’m busy», δηλαδή: «Μην ενοχλείτε. Είμαι απασχολημένος». Μα ποιος άνθρωπος, έχων σώας τας φρένας, θα διενοείτο ποτέ να ενοχλήσει τον πρωθυπουργό την ώρα των καθηκόντων του; Αλλά, όπως προείπα, ο Γιώργος έχει πολύ εκλεπτυσμένη την αίσθηση του αυτοσαρκασμού.
    Εξάλλου, την ίδια ώρα ο βούλγαρος πρωθυπουργός Μπορίσωφ, φορώντας το χαριτωμένο σκουφάκι του, συναντιόταν με τους αγρότες στο μπλόκο του Προμαχώνα ...

    ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ? ΡΕ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤἮ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ . ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ .ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να αφησουν τις απεργίες που τις κανουν για εκβιασμο μια ζωή, και για να ζουνε απο τα ψιχουλα που τους εμαθε να τους ριχνει η ΝΔ, για να σταματησουν τις απεργίες, και να ασχοληθουν σοβαρά με τα χωράφια τους, και οχι να παιρνουν επιδοτήσεις να αγοράζουν τρακτέρ και να μας τα δειχνουν στις απεργίες για να δειξουν οτι δουλεουυν,διοτι αμα πατε στα καφενεια στα χωριά, θα τρελαθειτε από τη πρεφα που παίζουν, με τα λεφτά των επιδοτήσεων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ριχαρδε,παραιτησου τωρα..Ειναι πραξη συνεσεως διαφορετικα,θα βρεθεις στην δυσσαρεστη θεση να μεταναστευσεις αργοτερα φευγοντας με ελικοπτερο,αρον αρον..Σιχαμα των σιχαματων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όποιος θέλει ,τους μουσουλμάνους μετανάστες ,να γίνουν Έλληνες πολίτες , είναι Τουρκοαιγυπτιακής καταγωγής ,και συμπαρίσταται στα αδέλφια του .
    Να δώσουμε ταυτότητα είλωτα , στους μετανάστες .
    Αυτό μόνο τους αξίζει και τίποτα άλλο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΘΑΡΘΕΙΣ.
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΝ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚΑΤΖΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας παει ο πρωθυπουργος τους να τα βρει αν μπορει τωρα.Μονο με τους δικους μας εκανε μαγκιες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 11 Ιανουαρίου 2010 9:24 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε...

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΥΠΕΡ

    Ο ...ΣΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΗ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΑΣΜΟ!!

    ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ.ΑΡ.ΠΡΩΤ. 126/11-01-2010ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΓΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

    ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ

    ΠΑΞΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ
    ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΗΛΙΟΣ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ
    ΒΕΡΒΕΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΠΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ

    ΕΠΙΣΗΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΑΣΠΑΙΤΕ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΕ ΑΕΙ ΚΛΕΨΙΕΣ ΑΠΑΤΕΣ

    ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑΝΑΚΟΥ ΔΑΜΑΝΑΚΗ (ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΟΛΟΙ)
    ΑΓΝΟΕΙΤΕ Η ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΡΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΟΥΝ!!

    ΟΡΜΑΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!!

    ΠΑΣΟΚ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

    11 Ιανουαρίου 2010 9:54 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε...
    Φωτιά ρεεεεεεεε
    φωτιά στις τράπεζες ρεεεεεεε
    κατάσχουν την μισθοδοσία και τις συνάξεις ρεεεεεεεεεε
    ξυπνάτε ρεεεεε
    φωτιά στις τράπεζες ρεεεεεεε!!!!!
    17η νοέμβρη ρεεεεεεεεεεε

    11 Ιανουαρίου 2010 10:17 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε...
    ΟΤΑΝ Η ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΠΤΑ ΤΗΝ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΛΑΟ;

    11 Ιανουαρίου 2010 10:50 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε...
    100 ημέρες ΠΑΣΟΚ με λίγα λόγια
    Έλεγαν ότι λεφτά υπάρχουν. Τώρα λένε ότι δεν υπάρχουν.
    Έλεγαν ότι θα διεκδικήσουν από την Ευρώπη υποστήριξη και θα κάνουν κοινωνική πολιτική, έσπερναν ελπίδες στον ελληνικό λαό για καλύτερη ζωή. Τώρα δεν μπορούν να υπερασπίσουν τα συμφέροντα της Ελλάδος και των Ελλήνων. Σέρνονται στα ποδιά των Ευρωπαίων γραφειοκρατών, ζητώντας ελεημοσύνη, αλλά και εκεί δεν μπορούν να διευκρινίσουν τι θέλουν.
    Κανένα σοβαρό μέτρο για την ανάπτυξη και ενίσχυση οικονομικής δραστηριότητας, μείωσης ανεργίας. Αλλάζοντας καθημερινά τις προτάσεις της κυβέρνησης, κατασκευάζοντας νέους φόρους, βομβαρδίζουν ψυχολογικά τους Έλληνες και σπέρνουν αβεβαιότητα, πνίγοντας κάθε δυνατότητα επενδυτικής δραστηριότητας και ζωντανεύσης της αγοράς.
    Λένε πολλά για την πράσινη ανάπτυξη, αλλά καμία διευκρίνηση τι είναι αυτό, που, πως και πότε θα γίνει, και ιδιαίτερα πόσο θα κοστίσει. Έχουμε σήμερα την πολυτέλεια να επενδύσουμε στην πράσινη δηλαδή ποιοτική ανάπτυξη, όταν πνιγόμαστε.
    Για την αντιμετώπιση της σπάταλης στο δημόσιο κάνουν πρόταση για μείωση των βουλευτικών αποζημιώσεων κατά 5%, αντί κατά 50% σε όλους βουλευτές, υπουργούς, υφυπουργούς, γενικούς, ειδικούς γραμματείς, σύμβουλους, προέδρους των ΔΕΚΟ κ.τ.λ.π. που είναι υπεύθυνοι για όλη αυτή την κατάσταση της χώρας μας αλλά συνεχίζουν να έχουν μεγάλες αμοιβές (100-200-500 χιλιάδες ετήσιος). Για να κόψουν κάθε σπάταλη πρέπει να κάνουν σοβαρές ρίξεις με το σάπιο δημιουργία τους και όχι να κοροϊδεύουν τους Έλληνες με τεχνάσματα με μείωση 5% στα άδικα αμειβομένων βολεμένων και με την επιβάρυνση των πραγματικά εργαζόμενων, που με κόπο και ιδρώτα προσπαθούν να επιβιώσουν με σχετική ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
    Λένε για «εγκλήματα» των προηγούμενων κυβερνήσεων, αλλά δεν θέλουν να καταδικασθεί κανείς για τα εγκλήματα αυτά. Δεν κατήργησαν τον νόμο περί «ανευθυνότητας» υπουργών και μείωσαν της ποινές μεγαλέμπορων ναρκωτικών.
    Αντί να περνούν σοβαρά, αναγκαία και δίκαια μέτρα αντιμετωπίσεις δημιουργημένης απ΄ αυτούς οικονομικής κρίσης, έχουν στην πρώτη προτεραιότητα το να δώσουν ιθαγένεια στους μετανάστες και να αλλάξουν διοικητικά την Ελλάδα.
    Αυτά τα ζητήματα είναι για να ασχοληθούμε σήμερα όταν «καίγεται» το σπίτι μας?
    Για να ξέρει ο κόσμος ότι οι αλλοδαποί με τον ισχύουσα νομοθεσία έχουν δικαιώματα να πολιτογραφηθούν μετά της 10 έτη νόμιμης παραμονής στην Ελλάδα. Το ίδιο ισχύει και για τα παιδία τους.
    Γιατί τόση βιασύνη να δώσουν στους παράνομα νομιμοποιημένους αλλογενείς την ελληνική ιθαγένεια σε 5 χρόνια παραμονής με μειωμένο παράβολο και να περνούν μέρος στις τοπικές εκλογές που δεν έχει πολιτογραφηθεί.
    Γιατί τόση βιασύνη με την διοικητική διαίρεση της Ελλάδος τώρα που έχουμε πιο σοβαρά προβλήματα να λύσουμε. Δεν ξέρουν ότι αυτή η μεταρρύθμιση θα απομακρύνει τον πολίτη από την τοπική εξουσία, θα μας απασχολήσει μέχρι το φθινόπωρο θα κοστίσει 4-5 δισεκατομμύρια και με αυτήν την βιασύνη σίγουρα θα έχει πολλές ατέλειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση