GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

112 χρόνια πέρασαν και μυαλό δεν έβαλαν;...

Από το http://diaporon-bl.blogspot.com/ Το 1898 επεβλήθη στην Ελλάδα ταπεινωτική πειθαρχία από τον Διεθνή Οικονομικό Έλεγχο για τον περιορισ...

Από το http://diaporon-bl.blogspot.com/

Το 1898 επεβλήθη στην Ελλάδα ταπεινωτική πειθαρχία από τον Διεθνή Οικονομικό Έλεγχο για τον περιορισμό του χρέους και των δαπανών λέει η ιστορία!.. Το 1994 μας επεβλήθη από το Ecofin το Πρόγραμμα Σύγκλισης 1994-1998 που μας οδήγησε ΕΥΤΥΧΩΣ στην Ε.Ε . Το2004 επί εποχής ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ βάλαμε τα χέρια μας και βγάλαμε τα μάτια μας όταν επεβλήθει η δεύτερη επιτήρηση της ελληνικής οικονομίας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ύστερα από την «Απογραφή»που ζήτησε Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ και...

η οικονομική ιστορία επανελήφθη ως … τραγωδία γιατί όπως είπαν οι περίεργοι του καταλληλότερου το έλλειμμα μας τότε ήταν 7,5%!!!
Και να το ΤΙΜΗΜΕΝΟ 2009 όταν την ΚΟΠΑΝΑΕΙ από την εξουσία σαν ΚΛΕΦΤΗΣ ο ΚΑΤΑΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ αφήνοντας ένα ΕΛΛΕΙΜΜΑ 12.7%! ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΡΟΜΠΑ της ΕΥΡΩΠΗΣ την ΕΛΛΑΔΑ!!!
Καί έχουν το ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ!!!ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ!!!
ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ είναι εκτός από την υποχρέωση του να ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥ για την χώρα του, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ 10 ΔΙΣ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ ΤΟΥ 2009!!!!
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΩΡΓΟ!

23 σχόλια

  1. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΝΑ ΜΑΘΟΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΘΑ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΜΕ ΠΡΩΤΟΙ!!!!
    Ρ.Γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει. Περίμενε όσο θέλεις εσύ τον Γιώργο. Αν δεν αλλάξει το πολιτικό σύστημα και να γίνει πραγματικά ανεξάρτητη η δικαιοσύνη τότε μην περιμένεις καμμία βελτίωση. Αφού παραγράφουν μόνοι τους τα αδικήματά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ.
    Ε ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΠΟΡΟΝΤΑ.
    ΚΟΜΙΖΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΓΛΑΥΚΑΣ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ.
    ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
    ΜΟΝΟ Ο ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΤΟΚΑΝΕ.
    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΗ ΠΗΔΑΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.......
    Ε ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΓΑΜΗΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΟΛΟΙ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μέρες λαμπρές για τους κολοσφουγκάριους της Δεξιάς, τους συνοδοιπόρους, τους ταϊσμένους με γιουβαρλάκια, με γερμανοτραπεζώματα, με Μπουμπουλίνες και παντός είδους εξυπηρετήσεις, τώρα κυβερνά το Πασόκ, δηλαδή τι κυβερνά, τα σκατά που αφήσανε οι Δεξιοί και με την πληρωμένη ανοχή των συνοδοιπόρων προσπαθεί αν τα καταφέρει να βγάλει από τα μούτρα μας, αλλά και πόσο όμως είναι αυτό εφικτό;
    Σχεδόν ακατόρθωτο και για πολλούς λόγους, και ένας από αυτούς είναι ο φόβος των συνοδοιπόρων μην τυχόν και τα καταφέρει, γιατί αν τα καταφέρει, πρώτον θα ξευτιλιστεί η Μάμυ Δεξιά που την στηρίζανε με νύχια και με δόντια, και δεύτερο και εξ ίσου σοβαρό πως οι ίδιοι , αυτού οι συνοδοιπόροι της Δεξιάς δεν θα μπορούν να αρπάξουν από τις σάρκες του Πασόκ, τους φαντάζεστε με τι μούτρα θα βγαίνουν στον λαό να ζητούνε την πολιτικοκομματική του υποστήριξη όταν και εάν η κυβέρνηση του Πασόκ πετύχει να μας βγάλει από τα μούτρα, το ξαναλέω από τα μούτρα, έστω και τα μισά σκατά από αυτά που οι Δεξιοί και Αδέξιοι, μας κόλλησαν, τι θα πούνε; Ψηφίστε μας γιατί το Πασόκ τα έκανε ακόμη χειρότερα;
    Έτσι λοιπόν η αγωνία τους είναι τόσο μεγάλη και τόσο φαρμακωμένη, που η μόνη τους ελπίδα είναι να αποτύχει το Πασόκ, αλλά και για να είναι και αυτοί σχετικά σίγουροι, βάζουν το χεράκι τους, τι κι αν οι Δεξιοί με και με την ανοχή τους και στήριξη δεν άφησαν σάλιο στα ταμεία, αυτοί σου λένε αύξησε τις συντάξεις , μα με δανεικά; Ναι με δανεικά! Τι κι αν οι Εθνικές επιδοτήσεις έχουν τελειώσει για τους αγρότες, αυτοί σου λένε πάρε δανεικά και δώσε τους, και έχοντας τα βρει με τους Δεξιούς αγρότες με ούζα και συναλλαγές κάτω από το τραπέζι κλείνουν με τα τρακτέρ τους δρόμους, τη στιγμή που η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό είναι η χειρότερη από ποτέ, χάρις στην Δεξιά και την ανοχή τους σε αυτήν.
    Αλλά τι να περιμένεις από αυτούς που οι μεν, κατέθεσαν πρόταση νόμου στην Βουλή επί Πασόκ να μονιμοποιηθούν ΟΛΟΙ ΟΙ STAGE ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ, ΕΠΙ Δ Ε Ξ Ι Α Σ, οι δε κλαιγόντουσαν με τον Μπούλη τους επικεφαλής για την αναλγησία του Πασόκ απέναντι σε αυτούς τους Αριστεροδεξιούληδες στεατζίδες που είχαν προσληφθεί – αρπάξει θέσεις στο δημόσιο επιδεικνύοντας την κομματική τους ταυτότητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΤΑΣΗ.

    Πρώτον, ο Υπουργός Οικονομικών Παπακωνσταντίνου να καλέσει εκπροσώπους – οικονομολόγους, των κομμάτων της Αριστεράς για ενημέρωση, σε βάθος επί της οικονομικής κατάστασης της χώρας, και δεύτερον αυτοί οι οικονομολόγοι ή άλλοι της επιλογής αυτών των κομμάτων να τον συνοδεύουν στο εξωτερικό σε αναζήτηση δανεικών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καταλληλότερος ? Πούναι τος ?

    Δέν νοιώθει την ανάγκη να απολογηθεί για τα χάλια που παρέδωσε ?

    Δέν νοιώθει την ανάγκη να υπερασπισθεί τον εαυτό του,
    για όλη την ανικανότητα που του αποδίδεται?

    Ή μήπως τα πράγματα είναι έτσι όπως φαίνονται,
    και δεν έχει να πεί τίποτε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπορεί η ερμηνεία "για όλα φταίει ο Καραμανλής" να εξυπηρετεί τον πασοκισμό σας, αλλά δεν εξυπηρετεί την αναζήτηση της αλήθειας.

    - Το "μαξιλάρι" των 10 δις το καταναλώνουμε αυτή τη στιγμή που δεν μπορούμε να δανειστούμε.

    - Ο Καραμανλής, πάντως, είχε επαρκή αξιοπιστία για να δανειστεί, ενώ τούτος εδώ δεν εμπιστεύονται για να τον δανειστούν, λόγω της αλλοπρόσαλης πολιτικής του.

    - Όταν ο ίδιος ο νεοεκλεγείς πρωθυπουργός μιλάει για χρεωκοπία, ένα μήνα μετά που εκλέγεται, τότε περιμένεις τους ξένους να συνεχίσουν να σε δανείζουν;

    - Αντέξαμε το 1990 έλλειμμα 19,7%, χωρίς να είμαστε στην Ευρωζώνη, και τώρα δεν θα μπορούσαμε να αντέξουμε ακόμη και αυτό το παραφουσκωμένο έλλειμμα του 12,8%, που προσπάθησε πολύ για να το φουσκώσει εκεί η νεοεκλεγμένη κυβέρνηση;

    - Διεθνείς μελέτες σιγά-σιγά ανακαλύπτουν τη λαθροχειρία με το φούσκωμα του ελλείμματος, που κανονικά θα έπρεπε να είναι κοντά στο 10%.

    - Πήγε να κάνει μια κουτοπόνηρη κωλοτούμπα το ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ για να πάρει πίσω τις προεκλογικές του υποσχέσεις, αλλά τελικά, μιλώντας για χρεωκοπία και όλα τα σχετικά, ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΡΙΣΗΣ που δεν έχει περάσει, ακόμη, το μόνο που κατάφερε ήταν να σταματήσουν, ξένοι και Έλληνες να μας δανείζουν. Γιατί, αγαπητοί φίλοι, και ο Έλληνας που κρατάει τα λεφτά του σε ελληνική τράπεζα, δανείζει το ελληνικό οικονομικό σύστημα, ενώ αυτός που φεύγει (και σιγά σιγά φεύγουν πολλά δις στο εξωτερικό), ρίχνει ψήφο μομφής στο ελληνικό οικονομικό σύστημα.

    - Η πολιτική Καραμανλή κατόρθωσε να έρθουν τον Οκτώβριο του 2008 δεκάδες δις καταθέσεων, από Έλληνες ιδίως, που εμπιστεύονταν το ελληνικό σύστημα περισσότερο από τα ξένα. Σήμερα και οι καταθέσεις φεύγουν και κανείς πια δεν μας δανείζει.

    - Και απαντήστε καλοί μου φίλοι στο ερώτημα: Γιατί στο καλό μέχρι τις 4 Οκτωβρίου μας δάνειζαν με spread 133, ενώ τώρα έχουμε φτάσει στο 311 και ακόμη ανεβαίνε; Και για αυτό φταίει ο Καραμανλής;

    Ο ΓΑΠ δεν κατάλαβε το ότι σχεδόν τον παν στην οικονομία είναι η αξιοπιστία. Αν σταματήσεις να είσαι αξιόπιστος, καληνύχτα.

    Καληνύχτα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μην ψάχνετε πουθενά, ο κ. Προβόπουλος, ως Διοικητής της ΤΕ
    και ο δημιουργός του οικονομικού
    προγράμματος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,
    ας βάλει τους ανθρώπους του να ψάξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αδικα θα περιμενεις φιλε μου.
    Οπως ο Σημιτης ξεπουπουλιασε τα μαξιλαρια της οικονομιας με χρηματιστηρια ολυμπιακα αστικα ακινητα δημιουργικες λογιστικες εφαρμογες σκανδαλα αρπαχτες, ετσι και ο χοντρουλης ξεπουπουλιασε το μαξιλαρακι των 10 δις με τους ημετερους του.
    Τι τα θες ολοι τους στο ιδιο καζανι βραζουν, η σημερινη καταντια και ξεφτιλα ειναι απορροια των επιλογων και πραξεων τους.
    Μπορει οπως λες ο Γιωργος να εχει καλες προθεσεις και επιθυμια να βγαλει την χωρα απο την κριση αλλα φοβαμαι πλεον οτι αυτο ειναι ευσεβης ποθος.
    ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ και το χειροτερο ερχεται και ειναι αναποφευκτο η διαλυση του κοινωνικου ιστου αυτης της χωρας.Γεγονος που θα φερει μεγαλες ταραχες στο εσωτερικο της χωρας και κατ' επεκταση στα εθνικά θεματα.
    Οικογενειες διαλυονται,η πορνεια ανθιζει, ο τζογος ,τα ναρκωτικα βρισκουν προσφορο εδαφος,η τοκογλυφια, η εκμεταλλευση, η μαυρη εργασια , η ανεργια, η αβεβαιοτητα για το μελλον,η ανυπαρξια επαγγελματικης προοπτικης,καταχρεωμενος ο παραγωγικος ιστος της χωρας ανημπορος να αντιμετωπισει το χρεος με την ελλειψη ρευστοτητας με συνεπεια την μη τηρηση των υποχρεωσεων του.
    Υπογεννητικοτητα σε οποια ζευγαρια κατορθωνουν να συνεχισουν να συμβιωνουν,αυξηση της λαθρομεταναστευσης,αλλοιωση των ηθων και εθιμων,βια,κλοπες ειδεχθη εγκληματα απαγωγες,οικονομικες προστριβες αλληλοσπαραγμος,δικαστικες μαχες εκατονταδων χιλιαδων υποθεσεων,ανακατανομη του πλουτου,ξεπουλημα της γης σε αγοραστες με ανομους και μακροπροθεσμους σκοπους,καταρρακωση των αξιων,αναζητηση ευκολου πλουτισμου και απαξιωση της ιδιας της ζωης.
    Αυτες ειναι οι συνεπειες της κρισης που οι αφρονες πολιτικοι εφεραν την χωρα μας σε αυτη την καταντια.
    Τους βλεπω στην τηλεοραση και αηδιαζω που ακομα εχουν το θρασος γιατι περι θρασους προκειται να μιλουν ακομη στο ονομα του λαου που τον ξεφτιλισαν με τον χειροτερο τροπο μπροστα στα ιδιοτελη συμφεροντα τους και των ημετερων παρατρεχαμενων που η απληστια τους ξεπερασε τα ορια καθε λογικης.
    Μεσα σε αυτο τον χαλασμο θα ξεπηδησουν ρατσιστικες και εθνικιστικες φωνες απεναντι στην δημιουργια εθνικων μειονοτητων που θα διεκδικησουν τα δικαιωματα τους οπως αυτοι αντιλαμβανονται η κατευθυνονται απο κεντρα εκτος Ελλαδος.
    Ο εθνικος κατακερματισμος ενος απο τα πιο συμπαγη και ενιαια κρατη στον κοσμο ειναι πλεον προ των πυλων.
    Ποθος και ευχη πολλων που τρεφουν και αποβλεπουν σε οφελη απο αυτο τον τοπο.
    Μακαρι να διαψευστω απο ολα και τα πραγματα να ειναι διαφορετικα αλλα προς το παρον το μελλον ειναι ζοφερο και μαυρο.
    Οι συνεπειες της κρισης εχουν δημιουργησει πολλα ερεθισματα πολιτικων απαιτησεων απο εχθρους που χρονια καιροφυλακτουσαν την αδυναμη στιγμη μας.
    Δεν πιστευω τις Κασσανδρες που μιλουν για 1-2 χρονια να ξεπερασουμε την κριση. Η κριση ειναι βαθεια και χτυπησε κοκκαλο στην χωρα μας φοβαμαι οτι θα περασουν πολλα χρονια για να ξεπεραστει και ασφαλως θα αφησει δυσμενεις συνεπειες στην χωρα. Η νεολαια μας πρεπει να ειναι σε επαγρυπνηση γιατι αυτοι ειναι το μελλον αυτου του τοπουκαι καλουνται να δωσουν μια μαχη που δεν εχει ιστορικο προηγουμενο απεναντι σε ενα τοσο συνθετο προβλημα.
    Ας μην λουφαζουν οι νεοι μας κατω απο κομματικα λαβαρα ο αγωνας τους ειναι εθνικος για μια Ελλαδα με δημοκρατια και αρχες.
    Μονο αυτοι μπορουν να αλλαξουν την πορεια που επελεξαν ξεπουλημενα τομαρια πολιτικοι για την χωρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΩΣΤΗΣ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ22 Ιαν 2010, 11:36:00 π.μ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΤΟΧΕΥΣΑΝΕΝ!!

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΛΛΑΣ ΕΤΑΠΕΙΝΟΘΕΙ!!

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΤΡΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕΤΑ ΤΟ 22.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΓΟΥΔΙ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι ξεφτυλισμενοι μεταπολιτευτικοι ταγοι απετυχαν οικτρα.Οχι επειδη προσπαθησαν να φτιαξουν κρατος και τελος παντων στην πορεια υπηρξαν καποιες συγκυριες και κατι πηγε στραβα,αλλα επειδη αρπαξαν την εξουσια για προσωπικο οφελος.Ολοι τους ειναι υπολογοι και υπευθυνοι για την καταντια.Εχουν φτιαξει νομους για να βρισκονται στο απυροβλητο,και με θρασος εμφανιζονται ακομη σαν σωτηρες του κρατους που αυτοι διελυσαν.Και ο Ελληνικος λαος,αμορφωτος και εξαθλιωμενος και αυτος απο τα σκυλαδικα,τα πρωιναδικα,την πρεζα και το κουτοχορτο που του πασαρουν καθημερινα,εχει παραδωσει τα οπλα και ειναι απλος θεατης των γεγονοτων.Παρακολουθει τους αποτυχημενους που ψηφιζει καθε 4 χρονια να διαλυουν και να διασπαθιζουν,να αλωνιζουν και να λοιδωρουν τα παντα,και μενει απραγος στις εξελιξεις που του υπονομευουν το μελλον.Ηλιθιοι ξυπνηστε.Αλλαξτε νοοτροπιες και πεταξτε στον Καιαδα τους δημιους σας.Ο Ελληνας ειναι ο εχθρος τους.Και η Ελλαδα ο τοπος του θυσιαστηριου τους.Ειναι αυτοι που εχουν αναλαβει μια ξεχωριστη αποστολη.Να διαλυσουν οτι ακομη στεκεται ορθιο.ΜΑΛΑΚΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και σαν να μήν έφθαναν τα υπόλοιπα, μας έρχονται απο χθές και οι Βούλγαροι.
    Μας ζητούν ανερυθρίαστα 3.000.000 Ε την ημέρα επειδή κλείσαμε τον Προμαχώνα.

    Πού είσαι σε μαλάκα μετανάστη μή Έλληνα Πρωθυπουργέ;

    Γιατί δέν του λές του Βούλγαρου εδώ και τώρα ότι, η χώρα μας φιλοξενεί πέρα απο τις πουτάνες της χώρας του και όλες τις άνεργες και χαμένες εκεί, που συντροφεύουν γέρους και γριές κάνοντας και πολλά κόλπα για να τους κληρονομήσουν.
    Και σαν να μήν φθάνει αυτό, άπειρες Βουλγάρες μετά απο δύο χρονια κάποιας δουλειάς λαμβάνουν απο το ελληνικό ΙΚΑ σύνταξη εφ’όρου ζωής;

    Γιατί δέν του ζητάς πίσω τις συντάξεις;

    Φθάνει πια το δούλεμα των Ελλήνων κατ’εντολήν των υπερατλαντικών μας συμμάχων.
    Αϊντε στο Τορόντο Τζέφρυ μήν και δέν προλάβεις να φύγεις …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. για αυτό με το ΠΑΣΟΚ.
    Πτυχίο....ρουφιανιάς θα παίρνει όποιος καταδίδει φοροφυγά

    ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ. ΜΠΟΡΕΙΣ

    Πτυχίο ρουφιανιάς και κατάδοσης θα παίρνει όποιος καταγγέλλει κάποιον φοροφυγά!
    Ο φορολογούμενος μετά την ρουφιανιά του θα λαμβάνει και μια ευχαριστήρια επιστολή από το υπουργείο Οικονομικών που θα τον ενημερώνει ποιο ήταν το όφελος του κράτους από την πράξη του.

    Μήπως ...
    θα ήταν καλύτερο να του δώσουν κάποια προστασία για να μπορεί να την βγάλει καθαρή; Την ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν αλλά τον ρουφιάνο κανείς!

    Παπακωνσταντίνου και Κατσέλη
    ΡΩΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ.
    ΠΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ιδια ΕΝΔΟΞΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ Ο ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΗΣ ΦΙΛΟΣ ΣΑΣ.....Ο ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αχ κακια χουντα εσυ φταις για ολα, εσυ κακια χουντα εκλεψες τα λεφτα, εσυ κακια χουντα αφησες τοσο υπερογκο ελειμα και προσπαθουν οι καημενοι σημερινοι πολιτικοι μαζι με τους....ανενταχτους δημοσιογραφους να συμαζεψουν το κρατος, αχ κακια χουντα εσυ φταις για ολα, εχεις κακοι χουντικοι κλεψατε το δημοσιο χρημα και ζουσατε και ακομα ζειτε στην....απολυτη χλιδη, αχ κακια χουντα εσυ φταις για ολα...ασε που βασανισες και τον ....τριανταφυλλοπουλο...κακια χουντα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ο ρουσσοπουλος σας χαιρετα, μαλακες ελληνες σας κοροιδευα τοσα χρονια και εβγαζα καταλληλοτερο τον κουρασμενοι καραμανλη ,εφαγα καποια δισ ευρω μοιρασα εργολαβιες στους καναλαρχες και κουμπαρους.ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. τι δεξια και σαχλαμαρες λετε ρε αμετανοητοι μαλακες??? ειναι δυνατον ακομα και σημερα να πιστευει εστω και ενας, στα δυο αυτα κομματα-συμμοριες??? ρε τοσο μυαλο εχετε η σας τα λενε για να τα λετε??? ρε τσακωνεστε μεταξυ σας μαλακες για το ποιος ειναι λιγοτερο κλεφτης???? ρε ειναι δυνατον να ειστε τσο βλαμμενοι???? ελεος ρεεεε ξυπνατε μαλακες...κατι τετοιους μαλακες σαν και σας βλεπουν και οι πολιτικαντηδες που ψηφιζετε τοσα χρονια και τριβουν τα χερια τους μαλακες ε μαλακες που πιστευετε ακομα στους "σεμνους και ταπεινους" και στους...σοσια-ληστες που ρημαξαν το τοπο μαζι και την αξιοπρεπεια μας!!! νουμερα ε νουμερα...ρε σεις κονοματε για αυτα που γραφετε η εισται τσαμπα μαλακες??? γιατι αν κονοματε εισται ξερασματα των καιρων μας εαν οχι και ειστε τσαμπα μαλακες (το πιθανοτερο) εχετε πολυ πλακα, ρε δεν καταλαβατε ακομα οτι βαλατε υποθηκη το μελλον των παιδιοων σας βρε καραγκιοζηδες??? δεν εχετε παρει χαμπαρι οτι ολη η ευρωπη μας αποκαλει κλεφτες εξαιτιας αυτων των δυο κομματων-συμμοριων??? δεν εχετε καταλαβει ακομη και σημερα οτι αυτοι οι αρχιληστες με μεθοδους μαφιας χρεωκοπησαν τη χωρα???? δηλαδη τι αλλο περιμενετε να δειτε?? ποσο ακομα για να καταλαβετε οτι εγκληματειται εις βαρος των ιδιων σας των παιδιων???? ειπαμστε η χωρα με τις υψηλοτερες φορολογικες και ασφαλιστεκες εισφορες στην ευρωπαικη ζωνη και τα ταμεια ειναι....αδεια....ρε οσο χαζος και να εισαι δεν μπορεις να γραφεις τετοιες μαλακιες δεν ειναι δυνατον να τσακωνεστε για δεξιους και αριστερους!!!! εδω αριστερος ειναι ο τριανταφυλλοπουλος και δεξιος ο....χατζηνικλαου!!! αριστερος ειναι ο λαλιωτης και ο σημιτης και δεξιος ο ρουσοπουλος!!!! ξυπνατε βρε μαλακες ξυπνατε ζωααααα εσεις φερατε τη χωρα εδω που ειναι σημερα εσεις τους δινατε τους ψηφους σας για να ρημαξουν το τοπο!!!! εσεις τους εκλεγατε, αυτοι σας αξιζουν γελοιοι που εχετε το θρασος να μιλατε για αυτα τα αποβρασματα που μας κυβερνουν τοσα χρονια, λες και ειναι καποιοι απο σας λες και εχετε κανα κοινο, σας μυγες μας βλεπουν ρεεεε, χομπυ κανουν με τα προβληματα επιβιωσης που μας δημιουργησαν μαλακες!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΟΡΝΕΑ ΣΠΑΡΑΣΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΜΑΣ


    Capo d' Istria
    Μπενιζελοι
    Ρουφοι
    Κουντουριοττι
    Ντελιγιανναιοι
    Καραμανλιδες
    Παπα-αντρεοι
    Λοβερδοι
    Παγκαλοι
    Λαλιοττι
    Σταυροφορακοι
    Ζακοπουλοι
    Μαριλιζες
    Ντραγκονες
    Φραγκουδακισες
    Μαριεττες
    Κατελλι
    Constantini
    Alavani
    Ciprioti
    Caratzaferi
    Georgiades
    Ronduli
    Boridi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Να γίνουν δίκες άμεσα, να μάθει ο κόσμος τι έγιναν τόσα χρήματα, και οι κλέφτες να εκτελεσθούν δημοσίως.
    Μετά οι περιουσίες τους να δημευθούν και να δοθούν στα φτωχαδάκια.

    Ο λαός έχει δικαίωμα να μάθει την αλήθεια, ακόμα και αν αρκετοί κλέφτες ανήκουν στην τωρινή κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΗΛΙΘΙΕ 10,27
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
    ΣΗΜΕΡΑ
    ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ !

    Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ.
    ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
    και......
    “Δυσαρέσκεια της Αθήνας” ;

    Εδώ γελάμε.
    Μέσα στο βουλγαρικό έδαφος έγινε η συνάντηση.
    Τώρα, σγνώμη αν σας δείχνει εξευτελισμένους και ανίκανους ο Βούγλαρος, αλλά τι να κάνουμε κύριοι και κυρίες του ΠΑΣΟΚ, έτσι ακριβώς σας δείχνει. Δυσαρεστηθείτε όσο θέλετε.
    ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΖΩΑ.

    ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΤΕ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΠΑΣΟΚ.
    ΧΟΡΤΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΞΕΥΤΙΛΑ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. «Μπαράζ αρνητικών δημοσιευμάτων
    για την Ελλάδα, στον Γερμανικό Τύπο»

    Παραδείγματος χάριν στην φυλλάδα
    Financial Times Deutschland

    ¶ ΠΟΙΟΣ μάς μεταφέρει αυτά τα δημοσιεύματα;
    Το sky φυσικά! Το φερέφωνο των γερμανών στην Ελλάδα. Το πιο πρόσφατο γερμανικό φερέφωνο από όλα τα γερμανικά κανάλια που δρουν στην Ελλάδα από τότε που βγήκε η Τηλεόραση.

    Αλλά οι γερμανικές φυλλάδες δεν είναι το μόνο γερμανικό προϊόν που διαχέεται και προπαγανδίζεται από τα γερμανικά κανάλια που έχουν ξεφυτρώσει και δρουν σε όλη την Ελλάδα. Κάνουν κι άλλες γερμανικές «μπίζνες» που κάνουν τα κανάλια. Οι Έλληνες τα «ακουμπάνε» ανύποπτοι, εδώ και δεκαετίες!

    Μην ελπίζετε ότι θα βρεθεί κάποιος άξιος άνδρας να προφυλάξει την Ελλάδα από την πολλαπλή παρέμβαση των Γερμανών ( καναλιών, ραδιοφώνων, εφημερίδων και κωλοεντύπων ) στα εσωτερικά ελληνικά ζητήματα. Οι θέσεις από τις οποίες θα μπορούσε κάποιος να προστατέψει την Ελλάδα, να την προφυλάξει και να την απαλλάξει από τα μιάσματα, είναι ήδη κατειλημμένες επίσης με Γερμανούς!

    Η Επανάσταση το 1821 υπήρξε μεν, αλλά δεν τελεσφόρησε.
    Αυτό οι «Ετναρκες» δεν πρόκειται να σας το πουν ποτέ!

    Και δεν θα σας το πουν ποτέ, επειδή αισθόνονται μια χαρά στην Ελλάδα. Έχουν στρωθεί στην Ελλάδα και συμπεριφέρονται σαν να είναι σπίτι τους.

    Όσο τους αφήνουμε να δρουν όπως θέλουν, τόσο η Ελλάδα θα φυτοζωεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΟΣΩΝ ΕΝΕΧΟΝΤΑΙ, ΤΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Διαπορών-βλ.
    Εκτός του ότι είσαι ΒΛΑΚΑΣ θέλεις και έναν εξάψαλμο?
    http://gamostavros.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση