GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

100 ημέρες διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ...

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ* Ο Γιώργος Παπανδρέου ως Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ, αμέσως μετά τη μεγάλη νίκη της 4ης Οκτωβρίου, ...

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ*

Ο Γιώργος Παπανδρέου ως Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ, αμέσως μετά τη μεγάλη νίκη της 4ης Οκτωβρίου, καθόρισε ως εξαιρετικά κρίσιμο και αποδεικτικό του νέου τρόπου διακυβέρνησης της χώρας, το διάστημα των πρώτων 100 ημερών της κυβερνητικής θητείας του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Αυτή η δέσμευση μας υποχρεώνει σε εγρήγορση και ουσιαστική ετοιμότητα συμβολής στο μεγάλο ποιοτικό άλμα, στο νέο κοινωνικό μετασχηματισμό στον οποίο στοχεύουμε.
Αυτές οι πρώτες 100 ημέρες στην εξουσία ανέδειξαν ένα ουσιαστικό πρόβλημα. Ότι οι προθέσεις του Πρωθυπουργού υλοποιούνται βραδύτερα από το αναμενόμενο, αδικούνται από παλινωδίες Υπουργών και χάνουν μέρος της ευκρίνειάς τους εξαιτίας αστοχιών και άσκοπων καινοτομιών που έχουν την αφετηρία τους στην πρόθεση κυβερνητικών αξιωματούχων να παρακάμψουν και εντέλει να περιθωριοποίησουν πλήρως το ρόλο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ως πολιτικού και κοινωνικού γνωμοδότη και ελεγκτή της πορείας δικαίωσης της λαϊκής εντολής.
Όμως, αυτή η περιόδος της κρίσης μας επιστρατεύει.
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι κίνημα δημοκρατίας και ουσίας.
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ δεν είναι όχημα και πρόσχημα εξουσίας.
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ των λαϊκών αγώνων και της απροσμέτρητης κυβερνητικής εμπειρίας, όχι μόνο είναι σε θέση να συμβάλλει, αλλά είναι υποχρεωμένο να ενεργοποιηθεί, ανταποκρινόμενο στον ιστορικό του ρόλο.
Είναι προφανές ότι...

ο λαός απαιτεί λύσεις και συνέπεια της κυβέρνησης. Συνέπεια σε κάθε επίπεδο. Ιδεολογικό, κυβερνητικό, προγραμματικό, κοινωνικό.
Το ίδιο προφανές είναι ότι απαιτείται η άμεση σύγκληση του ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ του ΠΑ.ΣΟ.Κ σε μια διήμερη διαδικασία ουσίας, όπου το λόγο θα πάρουν όλοι και θα ακουστούν όλοι. Όπου η κριτική και οι προτάσεις θα πιάσουν τόπο και όλοι μαζί θα συναποφασίσουμε προς τα που και πως θα βαδίσουμε σε κάθε τομέα κυβερνητικού έργου. Οι επικοινωνισμοί και τα στοιχεία εντυπωσιασμού δεν μπορούν να υποκαταστήσουν τη χρησιμότητα της ουσιαστικής δημοκρατικής διαβούλευσης. Αυτά που προτείνουμε στην κοινωνία, ως σοσιαλιστές, οφείλουμε να τα εφαρμόζουμε πρώτα στο ίδιο μας το σπίτι.
(*Δήλωση στην εφημερίδα REAL NEWS)

32 σχόλια

  1. Κυριε Πρωθυπουργέ
    δεν σε συγωρησω ποτέ ,που με αναγκάζεις να συμφωνησω ΑΠΟΛΥΤΩΣ με τον ..Παναγιωτακοπουλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΕΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΑΡΑΚΕΝΤΕΔΩΝ ΣΤΥΛ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ,ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ,ΔΡΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΓΙΕΣΜΕΝΕΔΩΝ.
    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΙΠΟΤΑΞΙΑ ΣΗΜΙΤΗ ΤΟ 04,ΚΑΙ ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΞΑΝΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟ Ο7 ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ, ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΕ, ΑΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ, Ο ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΞΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ,ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΡΟΛΟ ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ,ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΣΤΥΛ ΠΑΝΑΡΕΤΟΥ.
    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΩΡΑ,ΔΕΝΤΡΟ ΧΩΡΙΣ ΡΙΖΕΣ ΞΕΡΕΝΕΤΑΙ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ,ΜΕ ΤΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΙ,ΜΠΙΡΜΠΙΛΩ,ΔΡΟΥΤΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΠΝΟΙ,ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΑΧΥΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΑΝ,ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ,ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΩ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ.
    ΕΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΙΑΛΕΓΕΣΕ,ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΟΥΤΣΗΔΕΣ,ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
    ΓΙΩΡΓΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΤΑΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.
    ΕΙΔΑΛΩΣ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ,ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ,ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΑΚΤΙΚΗ,ΣΥΝΤΟΜΟΤΑΤΑ.
    Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ.
    ΚΑΙ ΣΤΗ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΑΧΗ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΥΣ,ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ 09.
    ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΩΡΓΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που ησουν νιοτη πουλεγες πως θα γινοσουν αλλος.
    Αυτο ισχύει για τον Γιωργο Παπανδρεου.

    Δυστυχως παρασυρθηκε απο τα τηλεπαραθυρα και της περιρεουσας ατμόσφαιρας περι βαθέος Πασοκ και επελεξε τις Τινες , τους Παυλους και ολους τους τεχνοκρατες με τα μαστερ των πανεπιστημιων και να το αποτελεσμα!!!!!!

    Ο ΓΑΠ αγνοησε τα μαστερ του πεζοδρομιου και των κοινωνικων αγωνων και αυτο ειναι το ιστορικο του λαθος.

    Εχουμε ακομη πολλα φασουλια να δουμε. Περιμενουμε το επομενο ατοπημα οσονουπω.

    Το ασχημο για το τοπο ειναι οτι θα δικαιωθουν ανθρωποι που ελεγαν οτι το πασοκ δεν εχει οραμα και προγραμμα.
    Αυτου του απλου λαου που βαρεθηκε τις μεγαλοστομιες των δεξιων καραγκιοζηδων , των σεμνοταπεινων φαγαδων, και τωρα νοιωθει προδωμενος.

    Γιωργο ΠΥΞΙΔΑ . βΡΕς ΤΗ ΡΟΤΑ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

    ΑΦΟΥΓΡΑΣΟΥ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΩ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.

    Η κινηση του Δημοσθενοπουλου αν μη τι αλλο ας ανοιξει τους οριζοντες στους στενομυαλους νεογκολντενμποις του Πασοκ.
    Καποιοι ας βγαλουν το γρασο απο τα ματια τους γιατι οι καιροι ου μενετοι.

    ΕΝΑΣ ΠΑΛΑΙΟΠΑΣΟΚΟΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ.
    ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΝΕΟΜΑΓΟΙ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοψτε βρε τις συνταξεις ΕΝΤΕΛΩΣ
    ωστε να ψοφησουν οι γεροι
    να σταματησουν να θελουν συνταξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και αυτό είναι και ο PAUL εκεί!!!!!
    "Σχόλιο για Γερουλάνο"

    "Όλο και περισσότερο πληθαίνουν οι μαρτυρίες για τον γνωστό.. Paul του Πολ– ιτισμού μας, για την προσέλευσή του στο υπουργείο, με πανάκριβα αυτοκίνητα, όπως η Ferrari κλπ.

    Και απορώ στο πού βρίσκουν το περίεργο όλοι αυτοί που σχολιάζουν το γεγονός. Τόσα χρόνια, ο πατήρ - Γερουλάνος εργάστηκε στο παλάτι ως στενός συνεργάτης του πρώην Βασιλιά. Και το «Παύλος» μάλιστα, που βάπτισε...
    τον γιό του, ήταν για να τιμήσει την μνήμη του Παύλου Γκλίξμπουργκ. Τόσα και τόσα έκανε για να δείξει την αφοσίωσή του προς την πάλαι ποτέ βασιλική οικογένεια. Δεν άξιζε να αποκτήσει μερικές χιλιάδες στρέμματα γης στο καλύτερο σημείο της Αθήνας; Δεν άξιζε κάποια «κωλόσπιτα» (που έλεγε και ο αήμνηστος Ευάγγελος Γιαννόπουλος); Δεν άξιζε κάποιες ικανές καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες και άλλες μετοχές σε επιχειρήσεις κυρίως του εξωτερικού; Και κάποια ακριβά αυτοκίνητα για την .. πάρτη του;

    Τί διαμαρτύρεστε; Από την τσέπη την δική σας τα πήρε;
    Και από των προγόνων σας την τσέπη να τα πήρε, τώρα πάει, πέρασε. Παρεγγράφη το γεγονός.

    Εδώ παρεγράφησαν περσινά θέματα, όπως η «Siemens» και το «Βατοπέδι» και μεις ασχολούμαστε ακόμα με την άλλοτε βασιλική οικογένεια και το περιβάλλον της; Και τί έφαγε ο ένας αυλάρχης και τί ο άλλος υπασπιστής; Πάνε πια αυτά... Περάσανε. Ανήκουν στην ιστορία...

    Αφού απομακρύνθηκε αυτή από το ταμείο, τί γυρίζει πίσω τώρα; Να ζητήσει τί; Όποιος έφαγε σ’ αυτή τη χώρα, έφαγε.

    Μάγκας και νταής. Ας κάτσουμε όλες εμείς οι.. κότες στο κοτέτσι να κλωσσάμε τα αυγά μας. Και να καμαρώνουμε και το νταηλίκι τους από κάτω.
    Εγώ μάλιστα, θα συγχαρώ και τον Πρωθυπουργό για την επιλογή του.

    Για τη θαυμάσια έμπνευση που είχε να τιμήσει τον πολιτισμό μας με τέτοιον.. λαμπρό τρόπο. Να τιμήσει την πολιτιστική ελπίδα που μας έχει απομείνει με πρόσωπα τόσο λαμπερά, με τέτοιο ιστορικό παρελθόν και τέτοια λαμπρή κληρονομιά. Προπαντώς και με τόσο προοδευτικές ιδέες.

    Όλοι εσείς οι υπόλοιποι είστε απλά ζηλόφθονες. Έχετε σκάσει από τη ζήλεια σας που δεν μπορείτε και σεις να έχετε φίλο τον.. διάδοχο του θρόνου!!! (τρομάρα μου) τον πρίγκηπα..

    Και που δεν θα παρευρεθείτε στον γάμο του που θα γίνει στο Λονδίνο.
    Ενώ ο Υπουργός μας θα παρευρεθεί αφού είναι και φίλοι. Και μάλιστα πολύ πιθανό είναι να εκπροσωπήσει και την Ελλάδα.

    Φορώντας ίσως και .. Gucci χλαμύδα.
    Ο πολιτισμός μας αυτό επιβάλλει. Και ως εκπρόσωπος του πολιτισμού οφείλει να ακολουθήσει το πρωτόκολλο.

    Άλλωστε, πού ξέρετε; Δε λένε πώς με χρόνια με καιρούς...
    Εδώ είναι και Βαλκάνια και .. Ελλα–δεξ.... Όλα μπορεί να παίζουν....

    Γι αυτό εγώ, για μια φορά ακόμα, θα συγχαρώ τον πρωθυπουργό για την επιλογή του. Ήταν το κατάλληλο πρόσωπο στην κατάλληλη θέση..
    Σ’ αυτή τη θέση που μπορεί επαρκώς να επιτελέσει τα καθήκοντα που απορρέουν από την αποστολή του. Όπως να προασπιστεί τα προσωπικά δεδομένα των λογίς υψηλόμισθων της ΕΡΤ, που «ντρέπονται» να δείξουν τα εκκαθαριστικά τους, ύψους 300 – 400.000 € το χρόνο, από το φόβο μην πέσουν θύματα διάρρηξης. Μα δεν είναι θεμιτό και ανθρώπινο αυτό;

    Όταν κάθεσαι και εισπράττεις 400.000 € το χρόνο (εξαργυρώνοντας μια φιλία σου με πολιτικό πρόσωπο, Ρουσσόπουλος π.χ. ή Γερουλάνος) φυσικό δεν είναι να φοβάσαι μην πέσεις θύμα ληστείας;
    Ποιά δηλαδή η ευθύνη του Υπουργού από το να σε διαφυλάξει από κάτι τέτοιο. Προασπιζόμενος τα προσωπικά σου δεδομένα.

    Γιατί διαμαρτύρεστε, δεν μπορώ να σας καταλάβω.
    Εγώ, απλά, για μια φορά ακόμη, θα συγχαρώ τον Πρωθυπουργό για την επιλογή του. Έτσι, αγνά ρε παιδιά. Ανθρώπινα.

    Και θα του ευχηθώ, να χαίρεται τον Υπουργό του.
    Και να τον καμαρώνει. Κι αυτός και εμείς μαζί.
    Γκρινιάρηδες. Ε γκρινιάρηδες. "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σαν αυτήν και χειρότερα παντού.
    και με ηλεκτρονικό......ΔΟΥΛΕΜΑ.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    Το ΠΑΣΟΚ δεν κάνει κουμπαριές, επιλέγει τις πεθερές....

    Σκάνδαλο με την Άντζελα Γκερέκου και τα συγγενικά της πρόσωπα;
    Ο Παπανδρέου έχει ιδέα για όλα αυτά τα βολέματα;

    Ο κ. Τηλέμαχος (Μάχος για τους φίλους) Γαβαλάς που επιλέγει, μετά από αυτή την επίπονη διαδικασία ανάμεσα σε 973 άλλους, Περιφερειακός Δ/ντης Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων, εκτός των άλλων προσόντων του έχει συμπεθεριά με την Υφ/γο Τουρισμού , Κερκυραία κυρία Αντζελα Γκερέκου. Η αδελφή του κυρίου Γαβαλά είναι σύζυγος του αδελφού της κυρίας Γκερέκου! Βρείτε εσείς το σόι...

    Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Για το χατίρι της όμορφης συμπεθέρας ο κ. Μάχος Γαβαλάς εγκατέλειψε την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ του κυρίου Αντώνη Σαμαρά αν και ήταν πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της Κέρκυρας, μόλις η κα Γκερέκου άρχισε να πολιτεύεται. Όπως είδατε αυτό έγινε με το «αζημίωτο».

    Η οικογενειοκρατία καλά κρατεί! Από ότι φαίνεται τα Ιόνια Νησιά δεν θα μπορέσουν να ξεφύγουν από τους αυλικούς της κυρίας Γκερέκου. Μετά την κολλητή της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Βάσω Αλεξανδρίδου σειρά πήρε το σόι- Γκερέκου.

    Eσείς κυρία Διαμαντοπούλου πως το ανεχτήκατε αυτό; Τόσο κολλητές με την Αντζελα είστε που δεν διαστάσατε να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις της αδιαφορώντας για το δικό σας πολιτικό προφιλ; Λουστείτε τα τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΕ,
    ΠΑΡΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΩΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΕ
    ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΟΔΗΓΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΠΑΡΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΡΩΓΑΤΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΑΠΟΤΕ....

    ΚΑΤΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ
    ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΣΟΥ.

    ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ, ΑΝ ΘΕΣ, ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΟΥ ,
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΤΟΥΝΕΛ ΠΟΥ ΕΧΟΜΕ ΜΠΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕ'Ι'ΚΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΤΕ Θ΄ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΤΟ ΣΜΠΟΤΑΖ;
    ΑΡΓΗΣΕΣ..
    ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΞΕΣΚΙΣΕΙ.

    ΕΛΕΟΣ ΓΑΠ!!!!!!
    ΜΗΝ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ταυτιστω ΜΕ ΑΥΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ
    ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ
    ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.
    ΤΟ ΧΡΗΜΑ.ΤΟ ΧΡΗΜΑ.ΤΟ ΧΡΗΜΑ.ΤΟ ΧΡΗΜΑ
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΒΟΥΤΑΝΕ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ Ή ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ.

    ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ.

    ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ.
    ΤΕΛΟΣ.
    ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΧΟΝΤΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ
    ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
    ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΟΥΝ ΤΑΧΥΤΑΤΑ.
    ΤΕΛΟΣ.
    ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ.
    ==================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο στόχος να τελειώνουμε με το ΠΑΣΟΚ και τις "ανοησίες του Ανδρέα Παπανδρέου" μπαίνει σε φάση ολοκλήρωσης;
    Από το "ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ"
    Σωκράτης Ξυνίδης, Γραμματέας ΠΑΣΟΚ ή γραμματέας-λογιστής των υπαλλήλων του ΠΑΣΟΚ;
    "ΚΑΤΑΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ εχλεύασαν οι νέοι Αλεξανδρείς: ιδέστε, είπαν, ο αφελής περιηγητής του αιώνος!"
    [ΟΔ. ΕΛΥΤΗΣ (Άξιον Εστί)]

    Όταν ορισμένοι, -παλιές καραβάνες του κινήματος (σαν αυτούς που λένε “βαθύ ΠΑΣΟΚ” για να τους υποβαθμίσουν), έλεγαν ότι η επιλογή Ξυνίδη ήταν απλώς για να καλυφθεί η θέση του Γραμματέα από ένα άτομο που δεν θα μπορούσε να πάρει καμία πολιτική πρωτοβουλία, για να κάνουν κουμάντο οι «ειδήμονες» φίλοι και διαφημιστές-, πολλοί χαμογέλασαν…
    Πριν καν συμπληρωθούν οι 100 ημέρες διακυβέρνησης, η πραγματικότητα είναι τραγική…
    Ο στόχος να τελειώνουμε με το ΠΑΣΟΚ και τις «ανοησίες του Ανδρέα Παπανδρέου» μπαίνει σε φάση ολοκλήρωσης…
    Ορισμένοι υπουργοί, όχι αυτοί που έχουν διακοσμητική ιδιότητα χωρίς αρμοδιότητες, στήνουν τα δοβλέτια τους…
    Ο βαφτιστικός του Γλύξμπουργ φυτεύει τους «δικούς» του παντού και στήνει το μαγαζί του: πρώην υπουργείο τύπου, ΟΠΑΠ, ΕΟΤ, ΕΡΤ (εκεί διατήρησε τον ομοϊδεάτη του και συγγενή του John)…
    Ο πρώην Γραμματέας, πάει τη δουλειά ρολόι και στήνει το δικό του μαγαζί…
    Νέος Καποδίστριας… όπως βολεύει το δοβλέτι του και γράφοντας κανονικά τον Ξυνίδη, άβουλο και αδύναμο, χωρίς δυνατότητα να ορθώσει φωνή… Τους δικούς του βουλευτές (και συγγενείς), τα δικά του κυβερνητικά στελέχη, τους δικούς του δημάρχους και Νομάρχες…
    Το σύνθημα έχει δοθεί: Φτιάξε κι εσύ ένα μηχανισμό, μεγάλο ή μικρό, για να επιβιώσεις…
    Η κοινοβουλευτική ομάδα (αυτό τι είναι, φρούτο) νοιώθει την καταπίεση και το νεποτισμό των διορισμένων βουλευτών και διορισμένων υπουργών, που μισούν το ΠΑΣΟΚ.
    Η οργάνωση ΠΑΣΟΚ; Αυτό το φρούτο είναι σε φάση ενταφιασμού, μιας και όλοι οι νεοδεξιοί που ελέγχουν τα πράγματα, το μισούν!
    Τώρα, τι δουλειά έχει ο τίτλος μας και ο Ξυνίδης;
    1. Δεν θα μπορέσει με τίποτα, ακόμη και αν θέλει δεν θα συνεδριάσει το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ! Όχι μόνο δεν θα συνεδριάσει με τη συμπλήρωση 100 ημερών διακυβέρνησης, αλλά θα του επιβάλουν να διοριστεί ένα νέο Ε.Σ….

    2. Δεν θα βρει ποτέ άκρη με πόσους υπαλλήλους έχει στη μισθοδοσία του το ΠΑΣΟΚ…
    3. Δεν τον υπολογίζει πλέον κανένας! Θα του ανατεθεί το γυμναστήριο (αν και η πρώτη σκέψη ήταν να το αναθέσουν στον Γ. Παναγιωτακόπουλο), ή σε καλύτερη περίπτωση το «πάγωμα» των μισθών στα επαγγελματικά στελέχη. Οι διαφημιστές δεν είναι δική του αρμοδιότητα…
    Όλα αυτά, αρέσκονται πολλοί να τα αποδίδουν στις προσωπικές φιλοδοξίες και πολιτικές των φίλων του προέδρου και ποτέ στον ΓΑΠ.
    Όμως, όλα γίνονται με την ΕΓΚΡΙΣΗ του Γιώργου Παπανδρέου.
    Εδώ να θυμίσουμε στον αγαπητό πρόεδρο πως ούτε ο τότε παντοδύναμος Σημίτης δεν μπόρεσε να αλλάξει το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου.
    Συνεπώς αγαπητέ Γιώργο, μην ελπίζεις.
    Το ΠΑΣΟΚ, σου αρέσει ΔΕΝ σου αρέσει, έχει ιδρυτή και ιστορική διαδρομή!
    Σχετικά:
    ...μήνυμα στον Γ. Παπανδρέου από το βαθύ ΠΑΣΟΚ στην εκλογή γραμματέα του κόμματος ο Σ. Ξυνίδης που προτάθηκε από τον Γ. Παπανδρέου για τη θέση του γραμματέα εξελέγη συγκεντρώνοντας ποσοστό 48,9% επί των ψηφισάντων,ο αυτοπροταθείς Γ. Παναγιωτακόπουλος 33,8% και τα λευκά ψηφοδέλτια έφτασαν στο 17,3%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΦΥΛΑΣΣΟΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΒΑΛΑΝ ΒΟΜΒΑ.

    ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟ.ΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πασοκ

    και ο Παναγιωτακοπουλος κινειται στην γραμμη Δρ Κουτσουκου!!

    Αυτοί που γύρισαν την πλάτη σε όσους αγωνίστηκαν και ενώ οι ίδοι ήταν άκαπνοι και "συμμαχησαν με την δεξια" και τώρα βούτηξαν τις θέσεις θα πληρώσουν από την θεία δίκη!!

    Και μην νομιζετε ηλίθιοι αν δωσετε στους Πακιστανούς ταυτότητες ελληνικες ότι θα σας ψηφίσουν ΕΣΑΣ!!

    Ο καθε μετανάστης θα ψηφίσει εκεινον που θα του δινει τα περισσοτερα λεφτα καθε φορα
    ακομα (γιατι δεν εχει πολιτικη συνειδηση) και τον Γλυξμποργκ!!

    Δεν μπορείτε να αντικαταστησετε τους αγωνιστες του Πασοκ με μεταναστες!!! Οι μεταναστες εχουν δικαιωματα αλλα πρεπει να αγωνιστουν για τον εκδημοκρατισμο της πατριδας τους.Το σχεδιο απετυχε και ειναι σε βαρος σας!!

    Θεμιστοκλης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ελίτ του ΠΑΣΟΚ γύρω απο το ΓΑΠ που κυβερνά ΔΕΝ φαίνεται να έχει αρχές και αγάπη στην πατρίδα. Απόδειξη το νομοσχέδιο που κατστρέφει την Ελληνική ταυτότητα και την δίνει σε ξένους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.
    Θα ληστεύει τους Έλληνες με τους φόρους για να τρέφει τους λαθρομετανάστες, σύμφωνα με τις εντολές της παγκοσμιοποίησης, ανοικτής κοινωνίας και πολυπολιτισικών μαλακιών.
    Ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ ξυπνάτε.
    Μην αφήσετε δέκα τυχοδιώκτες να μας πουλήσουν.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παιδεια

    ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΙΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΝΑΡΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ


    ΠΑΝΤΩΣ
    ΚΟΥΤΣΟΙ ΣΤΡΑΒΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ


    ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΣΠΑΙΤΕ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΛΠ...ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ...
    ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥ


    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΟΥΛΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΑΓΩΝΑ ΘΑΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΩΤΙΣΕΙ

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΟΝ ΓΑΠ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΛΙΒΑΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΕΝΑΣ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΣΤΑ BLOGS ΚΑΙ
    ΜΕΧΡΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ (ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΩΝ).ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!

    κατά το Άρθρο 1 παράγραφος 3:
    Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.
    και το Άρθρο 120

    Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε΄ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.

    2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

    3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

    4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.


    ΕΣΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ;;;;;;

    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Για τον κύριο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας
    Πατριώτης η Προδότης ;;;;;;;

    Κύριε πρόεδρε θα έχετε την δύναμη ,το θάρρος και τα αρχίδια ,
    και να γραφτεί το όνομα σας , με χρυσά γράμματα και να μείνει ,
    σαν τον μεγαλύτερο Έλληνα πατριώτη , πρόεδρο των τελευταίων δεκαετιών , που όλοι η Έλληνες και οι απανταχού Ελλήνων
    θα μιλά για όσας .
    Θα μπορέσετε όταν ψηφιστεί από την βουλή , το νομοσχέδιο
    για την νομιμοποίηση ,την ιθαγένεια και το δικαίωμα ψήφου
    των μεταναστών , που με αυτό θα μπει η ταφόπλακα
    στην Ελλάδα μας , και έλθει προς επικύρωση σε εσάς
    να πείτε ΟΧΙ δεν το υπογράφω , παραιτούμε , πάω σπίτι μου ,
    άντε γεια , και να βρείτε άλλο πρόεδρο να τo υπογράψει .
    η θα επαληθευθεί , η κυρία Ψαρούδα Μπενάκη με αυτά που
    σας είπε τότε , όταν αναλάβατε την προεδρία ;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ

    Νότης Σφακιανάκης

    Μουσική/Στίχοι: Μαυράκης Χρήστος

    Κι οι περισπούδαστοι πισωπατήσαν
    Στης ντροπής τα έδρανα καθίσαν
    να μιλήσουν τάχα, να κρυφτούν
    Κι όμως να κι ανδρειωμένοι
    τα φτερά ανοίξαν στις κερκόπορτες
    μπροστά σταθήκαν και βροντοφώναξαν ξανά μολών λαβέ
    Δεν είναι μύθος, μη γελιέστε
    Στις μέρες μας χαθήκατε, μα δεν ξεχνιέστε
    Σε τούτους τους άμοιρους καιρούς
    Εκείνο το πρωί, λες και δεν ήθελε να ξημερώσει
    κι η μέρα φοβότανε
    λες και δεν ήθελε ο ήλιος ν’ ανατείλει
    Να μη δει το κακό που ερχότανε
    Τα πουλιά λουφάξαν στις φωλιές τους
    Αισθανθήκαν το μεγάλο κακό, τις χιλιάδες ανάσες
    και μεμιάς των σοφών τα χαρτιά
    τα τυλίξανε πύρινες γλώσσες
    Αστραπές και βροντές χαρακώνουν στυγνά το κορμί σου
    Λυσσασμένα σκυλιά, να ξεσκίσουν ξανά
    θέλουν τώρα σαν σάρκα τη γη σου
    Αστραπές και βροντές χαρακώνουν στυγνά το κορμί σου
    Λυσσασμένα σκυλιά, να ξεσκίσουν ξανά
    θέλουν τώρα σαν σάρκα τη γη σου
    Πατρίδα μου αγαπημένη
    ποια κατάρα σε βαραίνει, πόση ερημιά
    Τα παιδιά σου διαλεγμένα
    σ’ ένα θάνατο ταγμένα μές στη μοναξιά
    Πατρίδα μου
    Που είστε παλικάρια
    Εκείνο το πρωί λες και δεν ήθελε η αυγή να φέρει
    για το χάραμα χρώματα
    Λες και δεν ήθελε ο ήλιος να προσφέρει
    να μη δούμε το αίμα στα σώματα
    Ουρλιαχτά που φωνάξαν αέρα
    θα θυμόμαστε εκείνη τη μέρα
    τη χαμένη πατρίδα
    Στης Ελλάδας τον κόρφο ως πότε
    θα φωλιάζουν ηγέτες προδότες
    Αστραπές και βροντές χαρακώνουν στυγνά το κορμί σου
    Λυσσασμένα σκυλιά, να ξεσκίσουν ξανά
    θέλουν τώρα σαν σάρκα τη γη σου
    Αχ, Ελλάδα λυπημένη, έρημη και δοξασμένη
    πόσο σ’ αγαπώ
    Οι ήρωες που μας ζητάνε
    να μη δώσουμε να φάνε
    κι άλλο μερτικό
    Πατρίδα μου
    Παλέψαμε, δώσαμε μάχες, τις κερδίσαμε
    Στης κορφής της γνώσης, ναι, σταθήκαμε
    Κι ήτανε τότε που πάνω μας πέσαν βάρβαροι
    κι όλοι οι μικροί, φτωχοί κι ανόητοι για να μας νιώσουν
    Μα γεννήσαμε το Γέρο του Μοριά και τον Καραϊσκάκη
    Ποιους αναστήσαμε ξανά, πού είστε παλικάρια
    Γιατί και πώς μπορείτε να είστε ξεχασμένοι
    Αυτό είναι το παράπονο, που οργή στα χείλη φέρνει
    Στης Ελλάδας τον κόρφο ως πότε
    θα φωλιάζουν ηγέτες προδότες…
    Πατρίδα μου πόσο σ’ αγαπώ

    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

    ETHEROVAMON

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΔΙΚΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΠΑΡΕΑΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ.
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΕΝΤΙΜΗ ΠΟΡΕΙΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ 2004.
    ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΤΙ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
    ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ.

    ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΘΕ ΟΤΙ Η ΚΑΛΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΤΑΚΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΝΩΦΕΛΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. για τον 7:47:00 μ.μ.


    ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΦΙΛΕ ΡΟΝΤΕΡΙΚΕ , ΘΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΑΣΟΚ !!!

    ΕΛΕΟΣ !!!

    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΟΚΚΑΛΟ.
    ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ !!!!

    ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ.


    ΑΛΛΟΥ ΨΑΞΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΝΤΑΚΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΥΣ .... ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΣΟΥ ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΤΕΣ.

    ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΗΣΥΧΟ.

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ.

    ΟΣΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΟΜΙΕΣ ΤΗΣ ΝΕΩΤΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΛΛΟΝ .... ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΤΩΡΑ, Ο ΓΑΠ ΣΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ , ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ , ΦΙΛΕ , ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙΣ.

    ΑΡΚΕΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΙΣΤΗ.

    ΟΧΙ .... ΚΛΙΣΕΔΑΚΙΑ, ΦΙΛΕ.

    ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ.

    Ο ΓΑΠ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ.

    ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΤΑΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΒΑΡΚΕΣ.

    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ....ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΗΣ ΕΥΣΤΑΘΕΙΑΣ.

    .....ΕΓΩ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΤΑΕΙ ΓΕΡΑ ΣΤΗ ΓΗ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ..........

    ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δυστυχώς όμως ισχύουν όλα τα ΔΕΝ του ΕΙΝΑΙ και
    όλα τα ΕΙΝΑΙ του ΔΕΝ.....
    Το ίδιο και για το ΜΕΛΛΟΝ...
    ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΙΧΗ ......ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ....
    ΙΣΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ...
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ...ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ...
    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΣΩΣΤΗ ΒΑΣΗ.
    ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΜΑΘΕΙ ΣΤΗ ΡΕΜΟΥΛΑ ΣΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ. ΟΣΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ.
    ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ...
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΝΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΥΣΑΥΡΙΖΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ...
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΧΙΚΑ...
    ΜΑΘΑΤΕ ΝΑ ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΤΕ.
    ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΠΟΥ ΜΑΘΑΤΕ ΣΤΟ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΑ ΒΑΡΕΛΟΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΧΟΡΕΥΤΡΙΕΣ ΝΑ ΤΑ ΧΑΛΑΤΕ ΑΣΚΟΠΑ. ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ...

    ΠΛΗΡΩΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΩΣΤΕ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΕΥ ΗΛΙΘΙΟ;


    ΞΕΡΕΤΕ ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΝΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΕΣ;
    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ;

    Ο ΤΖΕΦΡΕΥ ΤΣΑΝΤ ΜΙΝΕΙΚΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο Νασιώκας βουλευτης με το ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα, σε χθεσινή εκμπομπη σε θεσσαλικό κανάλι έκανε πολύ σκληρή κριτική στην κυβέρνηση.Αυτά δεν τα έλεγε πριν τις εκλογές γιατί θα
    τον μαυρίζαμε. Τελευταία ακούγεται ότι θελαι να κατέβει καιγια αιρετός Περιφερειάρχης στην Θεσσαλία. Γέλια που έχουμε να ρίξουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. κ.ΠΑΝ., την πιο σωστη πρόταση την εκανε, και λυπάμαι που το λέω , ο Μητσοτακης για κυβερνηση εθνικής αναγκης με ΓΑΠ πρωθυπουργό.Αλλα η κυβερνηση ειναι τοσο παθιασμενη με ην καρεκλα που θα προτιμησει την πτωχευση παρα τη σωτηρία..
    Και βαζει τις Λούκες και τους Παπουτσηδες να φωναζουν "Δεν πτοούμεθα"
    Ποιοί??Εμεις οι μπαταχτσηδες που εχουμε εθνικο προτυπο τονΚαραγκιόζη, που εγινε φούρναρης για να τρωει απο τα φαγιά του κόσμου..
    Θα δεις που οι δανειστες μας θα απαιτησουν να κανουμε απολύσεις δημοσιων υπαλλήλων, 'οτι δηλ. θα εκανε η καθε ιδιωτική επιχειρηση..Ποιος απο σας τους πςλιούς θα μπορούσε να τομ κανει αυτό, σοσιαλισταράδες μου του "Τσοβολα δωστα όλα"??
    Ενώ τα Masters μπορούν..Και ο ΓΑΠ ήξερε γιατι τους εβαλε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 100 μέρες σε ξένα χέρια η Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Το ΠΑΣΟΚ είχε υποσχεθεί ότι ακόμη και μέσα στις 100 πρώτες μέρες θα είχε αλλάξει πολλά. Τι έγινε τελικά; Και τι θα γίνει;

    Skyliakos
    http://skyliakos.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. • αποδεικτικό του νέου τρόπου διακυβέρνησης
    • ουσιαστική ετοιμότητα συμβολής στο μεγάλο ποιοτικό άλμα
    • χάνουν μέρος της ευκρίνειάς τους
    • άσκοπων καινοτομιών
    • ελεγκτή της πορείας δικαίωσης της λαϊκής εντολής.
    • Όμως, αυτή η περιόδος της κρίσης μας επιστρατεύει.
    • Το ΠΑ.ΣΟ.Κ των λαϊκών αγώνων και της απροσμέτρητης κυβερνητικής εμπειρίας
    • ο λαός απαιτεί λύσεις και συνέπεια της κυβέρνησης
    • Οι επικοινωνισμοί

    Τι PhD του πεζοδρομίου! Εδώ ζωγραφίζει ο αρχιερέας της απροσμέτρητης σοσιαλιστικής μαλακίας! Το κείμενο να σχολιασθεί από τα σαπρόφυτα της OΛΜΕ και ιδίως από το γωστό συνδαιτημόνα της πράσινης τσόχας Θεόφιλο Σακαλίδη. Να περιληφθεί στα σχολικά εγχειρίδια ως δείγμα ιζηματογενούς υποκουλτούρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ...
    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΣΩΣΤΗ ΒΑΣΗ.
    ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΜΑΘΕΙ ΣΤΗ ΡΕΜΟΥΛΑ ΣΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ. ΟΣΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ.
    ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ...
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΝΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΥΣΑΥΡΙΖΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ...
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΧΙΚΑ...
    ΜΑΘΑΤΕ ΝΑ ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΤΕ.
    ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΠΟΥ ΜΑΘΑΤΕ ΣΤΟ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΑ ΒΑΡΕΛΟΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΧΟΡΕΥΤΡΙΕΣ ΝΑ ΤΑ ΧΑΛΑΤΕ ΑΣΚΟΠΑ. ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ...

    ΠΛΗΡΩΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ό ΓΑΠ,εδημιούργησε ελπίδες(??) στόν Ελληνικόν Λαόν,όπως κι ό Ομπάμα,μέ τήν εκλογήν του,στίς ΗΠΑ,άν κι ή σύγκριση,ίσως άστοχη.
    Μετά από 100 ημέρες,έχουν εισπράξει,πιστεύω,ακόμη κι οί πιό φανατικοί ψηφοφόροι του,τήν πλήρη απογοήτευση,όχι μόνον διά τίς 100 ήμέρες πού πέρασαν,αλλά καί διά αυτές πού ακολουθούν!!!
    Ένα από τά μεγαλύτερα λάθη του είναι,ότι κατασπατάλησε τό αβαντάζ τής μεγάλης εκλογικής του νίκης,τό οποίο ήδη έχει εκφυλισθή,
    καθυστερόντας απαράδεκτα,νά προβή άμεσα σέ μεγάλες τομές καί μεταρυθμίσεις (χρονοβόρες διαβουλεύσεις κι άλλες πολιτικές ανοησίες).
    Έπεσε στό ίδιο πολιτικό λάθος,πού έπεσε κι ό Καραμανλής,τό 2004!!!
    Αποτέλεσμα είναι,από τίς επιλογές τους,(Καραμανλή καί ΓΑΠ) νά χάνει ή Ελλάδα,τήν ευκαιρίαν νά ""τρέξη"" πρός τήν πρόοδον καί κοινωνικήν ευημερία αλλά καί τό χειρότερο,νά έχη χαθή ή ελπίδα από τούς πολίτες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΚΩΣΤΗΣ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ10 Ιαν 2010, 3:19:00 μ.μ.

    ΓΙΩΡΓΟ .ΕΙΝΑ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΕΛΑ. ΕΙΧΑΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΤΗ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΡΑΦΑΤΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ. ΜΑΖΥ ΤΡΕΧΑΜΕ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΡΑΒΑΤΟΜΕΝΟΥΣ ΤΑ ΒΡΙΣΚΑΤΕ .ΤΩΡΑ ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ? ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΙ ΔΩ. ΠΕΡΙΜΕΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΜΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ... ΟΠΩΣ ΚΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ....

    ΡΕ ΣΕΙΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΙ Ο ΘΕΙΟΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ, ΠΕΡΑ ΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ, ΕΙΧΑΝ ΑΡΔΙΔΙΑ ΡΕ.....
    ΣΚΕΨΟΥ ΦΑΣΗ ..ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ ΜΕ ΑΝΔΡΕΑ... ΤΟ ΜΑΓΟΥΛΟ ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΙΑΝΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ..
    ΚΡΙΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση