GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

SOS! Φορολογήστε την εκκλησιαστική περιουσία...

Γράφει ο ΟΝΑΣΑΝΔΡΟΣ Αγαπητοί φίλοι Ο Ονάσανδρος θλίβεται βλέποντας την κάποτε ακμάζουσα Ελλάδα να ταπεινώνεται διεθνώς και να εξευτελίζεται ...

Γράφει ο ΟΝΑΣΑΝΔΡΟΣ

Αγαπητοί φίλοι
Ο Ονάσανδρος θλίβεται βλέποντας την κάποτε ακμάζουσα Ελλάδα να ταπεινώνεται διεθνώς και να εξευτελίζεται οικονομικά. Δε μπορώ να μείνω άπραγος απέναντι σε αυτήν την επίθεση που δεχόμαστε.
Για μια ακόμα φορά, βρισκόμαστε στα χέρια πουλημένων πολιτικών. Τί κι αν άλλαξε η κυβέρνηση? Ο Γιώργος Παπανδρέου πριν εκλεγεί δεν μιλούσε για φορολόγηση της εκκλησιαστικής περιουσίας? Τί απέγιναν εκείνες οι δηλώσεις του?
Ξεκινάνε νέο φορολογικό κυνήγι μικρομεσαίων και εργαζομένων? Τί θα πετύχει η κυβέρνηση με αυτό το κυνήγι; Οι μικρομεσαίοι φοροδιαφεύγουν γιατί πολύ απλά δεν έχουν να πληρώσουν. Το "εμπάργκο" των τραπεζών για πάνω από 6 μήνες στέρησε την αγορά από μετρητά και...

το εμπόριο πλήγηκε θανάσιμα. Η τότε κυβέρνηση δεν προστάτεψε τους μικρομεσαίους από την αυθαίρετη αυτή πολιτική των τραπεζών. Τώρα η νέα κυβέρνηση ξεκινάει ένα νέο κυνήγι φόρων που θα στερέψει για άλλη μια φορά την αγορά από μετρητά. Ακόμα κι αν εισπράξει από φόρους κάποια χρήματα η κυβέρνηση, η αγοραστική δύναμη του κόσμου θα πέσει τόσο πολύ που το κράτος θα χάσει χρήματα από την είσπραξη του ΦΠΑ. Όταν δεν αγοράζονται προϊόντα τότε δεν αποδίδεται και ΦΠΑ. Με αυτόν τον τρόπο το κράτος ουσιαστικά δε θα κερδίσει τίποτα από το να "διαλύσει" την αγορά και κυρίως τους μικρομεσαίους, να εκτινάξει την ανεργία στα ύψη και να εξευτελίσει τελικά την εργατική τάξη.
Φίλοι, Έλληνες. Μιλάμε για έναν πραγματικό εφιάλτη. Με αυτήν την πολιτική η Ελλάδα δε θα ανακάμψει ποτέ από την κρίση. Η πολιτική της κυβέρνησης το μόνο που θα καταφέρει είναι να μας εξαθλιώσει οικονομικά. Σας καλώ, όλους εσάς τους σκεπτόμενους Έλληνες να αντιδράσετε δυναμικά.
Η μόνη λύση για να πληρωθεί το χρέος της Ελλάδας και να ενισχυθεί η οικονομία μας είναι να ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.
Πόσα χρόνια ακόμα θα πίνουνε το δικό μας αίμα?
Πόσα χρόνια θα ανεχόμαστε το άβατο και αφορολόγητο της εκκλησιαστικής περιουσίας?
Γιατί θα πρέπει οι κληρικοί να πληρώνονται από το δημόσιο (δηλαδή από όλους μας)?
Ποιοί είναι αυτοί οι ΓΕΛΟΙΟΙ ρασοφόροι, που όχι μόνο δε συνεισφέρουν στην πατρίδα τους σε μια τόσο δύσκολη ώρα αλλά απαιτούν και να τους πληρώνουμε κιόλας με δημόσιο χρήμα?
Πώς τολμάνε αυτοί οι ΓΕΛΟΙΟΙ να μιλούν για σωτηρία ψυχής όταν δεν είναι ούτε σε θέση να σώσουν απλά την οικονομική μας αξιοπρέπεια?
Και καλά οι ρασοφόροι, είναι πλέον ξεκάθαρο πόσο Ανθέλληνες είναι, αλλά γιατί η κυβέρνηση σε μια τόσο δύσκολη στιγμή για το έθνος δεν φορολογεί επιτέλους την εκκλησιαστική περιουσία?
ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΌΣΟ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΡΚΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ!!!.
ΑΛΛΑ η διαδικασία της φορολόγησης και της διαχείρησης αυτών των κεφαλαίων θα πρέπει να γίνει με απόλυτη διαφάνεια. ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ που κοιτάνε πώς θα βγάλουν τη "μίζα" τους.
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ. ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΒΑΤΟΠΕΔΙΑ ΑΚΟΜΑ.
ΟΡΓΙΣΤΕΙΤΕ ΚΙ ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΔΙΕΞΟΔΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΡΑ.
ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΑΣ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ!!!
Σας προειδοποιώ ότι αν αυτό δε γίνει άμεσα, η Ελλάδα ποτέ δε θα ανακάμψει από την κρίση και υπεύθυνοι θα είμαστε εμείς που δεν πολεμήσαμε γι αυτό με ότι μέσο έχουμε διαθέσιμο.
ΓΙΑ ΑΡΧΗ, ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΠΑΝΤΟΥ. ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ, ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΌΛΙΑ. ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΔΡΑΣΕΙΣ.
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΚΙ ΕΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΣΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.
ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ....
ΕΡΡΩΣΟ
ΟΝΑΣΑΝΔΡΟΣ

23 σχόλια

  1. φορολογιστε ΟΛΕΣ τις εκκλησιες και ΟΛΑ τα δογματα και την ΙΟΥΔΑΙΚΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνούμε όχι μόνο να φορολογηθεί η εκκλησιά αλλά να φορολογηθούν και οι τράπεζες και το ουράνιο τόξο τόσα λεφτά περνούν Μαύρα .
    Φορολογήστε τα Καζίνο Της τράπεζες όλους , όλους και πρώτα τους Εκδότες της ελευθεροτυπίας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρέ "ΟΝΑΣΑΝΔΡΕ" , δέν αφήνεις τα ψόφια κόλπα καί τίς "αγανακτήσεις " πού δήθεν σε πιάσανε γιά την εκκλησιαστική περιουσία...

    Γιατί δεν μας λές όλη την αλήθεια, ότι δηλαδή είσαι 12θεϊστής - ειδωλολάτρης καί γι΄ αυτό φωνάζεις, γιά να κτυπήσεις την Ορθόδοξη Εκκλησία;

    Γιά τήν Καθολική Εκκλησία, τίς Εβραϊκές Συναγωγές, τίς Μωαμεθανικές, κλπ πού δεν τίς φορολογούν καθόλου μέ τον μόμο, γιατί δεν λές να τίς φορολογήσουν κι΄ αυτές;

    Μόνο η Ορθόδοξη σέ πείραξε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ονασανδρε
    Μαλλον εσυ ζεις σε χειμερια ναρκη. Δεν πειραζει ομως, καποτε θα ερθει και για σενα η ανοιξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ..... ο θεός δεν μεπρεδεύεται στις μαλακίες των ανθρώπων...και πολυ περισσότερο οι ΕΝ ΔΙΑΜΕΣΟΙ ΤΟΥ.
    Δεσπότες-Πάππες-Ιμάμηδες κ.λ.π
    - για αυτό ξέχνατο αυτό !

    και κοίτα:
    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΤΙΣΕΙ DDT.

    Ή εμείς είμαστε πάρα πολύ αναξιόπιστοι ή το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο είναι καχύποπτο. Διαλέγετε και παίρνετε. Πάντως, το γερμανικό περιοδικό Σπίγκελ αναφέρει ότι τα τεράστια χρέη της Ελλάδας, η αναξιοπιστία των στοιχείων της και η έλλειψη μέτρων οδηγεί τους αξιωματούχους του ΔΝΤ να επιστρέψουν ξανά στην Ελλάδα και να περάσουν τα χαρτιά από κόσκινο.

    Μπορεί να μην είναι μια απλή επιστροφή αλλά μια μόνιμη εγκατάσταση του ΔΝΤ στην Ελλάδα και ένας διαρκής έλεγχος των πάντων, κάθε αριθμού που μπαίνει στον προϋπολογισμό, κάθε ευρώ που φεύγει ή μπαίνει στα δημόσια ταμεία.

    Το καταφέραμε και αυτό. Αντί για Δανία του Νότου να γίνουμε Ισλανδία του νόμου.

    *********
    Και για να επανέλθουμε σε ένα προεκλογικό ανέκδοτο που τώρα ταιριάζει περισσότερο. Όταν ο Γ. Παπανδρέου έλεγε Δανία είχε κάνει ορθογραφικό λάθος.
    Δάνεια εννοούσε…
    KAI ΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ (που έλεγε προεκλογών )....ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ.
    Μ Α Λ Α Κ Ε Σ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητε φίλε, εάν δεν γνωρίζεις σου λέω, ότι η εκκλησιαστική περιουσία φορολογείται.
    Μήπως, αυτοί που φωνάζουν να φορολογηθει, δεν το γνωρίζουν ή μας λένε για φορολόγηση για να μας κλείσουν τα μάτια?
    Κάτι στην ιστορία αυτή δεν πάει καλά.
    Εάν κάποιος ξέρει περισσότερα ας γράψει δύο σειρές να μάθουμε και εμείς. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απ ότι γνωρίζω η εκκλησιαστική περιουσία φορολγείται, γιατί διατυμπανίζεται καθημερινά για φορολόγηση?
    Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς συμβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γραικύλοι…
    Αγαπητέ Ονάσανδρε δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο σε αυτά που γράφεις, αλλά… Σε παρακαλώ πες μας πως αυτά τα αστοιχείωτα, θρησκόληπτα ντουβάρια που ζουν σε αυτήν την χώρα, θα αντιδράσουν όταν φορολογηθεί η «εκκλησία» τους; Τι θα κάνουν αυτά τα βουτηγμένα στην δεισιδαιμονία «ζωντανά» όταν θα βγουν οι «μουλάδες» τους και θα τα ξεσηκώσουν γιατί… βάλλεται η «εκκλησία και η ορθοδοξία τους»; Και κυρίως πες μας ποιοι πολιτικοί και πως θα το κάνουν αυτό, όταν ο «μέσος μπαγλαμάς»/ βουλευτής / πολιτευτής / λαμόγιο, γλύφει εκεί που κατουράνε οι δεσποτάδες. Ας το πάρουμε χαμπάρι, ζούμε σε «Χριστιανική/ Τηλεοπτική / Σκυλάδικο/ Δημοκρατία» και η φορολογία της εκκλησιαστικής θέλει αρετή και τόλμη- δηλαδή πολιτικούς με cojonas και όχι cojonas πολιτικούς, αδερφούλες και οσφυκάμπτες, που κάνουν τους μεγαλόσταυρους για να τους δει η κυρά Μαριγούλα μπας και τσιμπήσουν κανέναν ψηφαλάκι…
    Θα σου θυμίσω τον αγαπημένο μου Κέλσο στο «κατά Χριστιανών»: «Πιο εύκολα μπορείς να γράψεις με το δάχτυλο στην θάλασσα, παρά να κάνεις μια χριστιανή νοικοκυρά να καταλάβει την πλάνη της». Τον ανασκευάζω και σου λέω τούτο: Πιο εύκολα θα γράψεις με το δάχτυλο στην θάλασσα, από το να πείσεις αυτά τα μπάζα που ζουν στην Ελλάδα ότι η εκκλησία τους δεν είναι στο απυρόβλητο…

    V For Vendetta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φορομπίχτης14 Δεκ 2009, 8:57:00 μ.μ.

    Οι πρώτοι που πρέπει να φορολογηθούν είναι οι δημοσιογράφοι και να ελεγχεί το πόθεν έσχες.
    Οι βίλλες να κοστολογηθούν με το πραγματικό κόστος και όχι με το ελάχιστο κόστος κατασκευής.
    Να μην ξεχάσουν το πρόστιμο στις ασφαλιστικές εισφορές που δεν πλήρωσαν.
    Ε ρε γλέντια που θα κάνουμε!!!!
    Πιστεύω με αυτά μόνο να καλυφθεί ο προυπολογισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Γιωργάκης και η Αννούλα,έχουν το σθένος άραγε, να απαιτήσουν απο τους ιεράρχες να παίρνουν το μισθό τους απο τα έσοδα της εκκλησιαστικής περιουσίας για να μην επιβαρύνεται ο κρατικός προϋπολογισμός και κατ' επέκταση οι βουδιστές,μουσουλμάνοι ,καθολικοί και αδιευκρίνιστου θρησκεύματος Ελληνες φορολογούμενοι;
    Εχουν το πολιτικό ανάστημα να τους καταργήσουν τα πανάκριβα κρατικά αυτοκίνητα που τα πληρώνει κι αυτά ο Ελληνικός λαός;
    Aς τους θυμίζει κατά καιρούς κάποιος σ' αυτή τη χώρα,οτι ο Χριστός γεννήθηκε πάμπτωχος και υπήρξε μέχρι τη σταύρωσή του ταπεινός. Δεν δίδαξε τον πλούτο και τη ματαιοδοξία όπως οι ίδιοι με θράσος επιδεικνύουν χωρίς να ντρέπονται.
    Δεν φόρεσε ποτέ χρυσά άμφια και πολύτιμες κορώνες στο κεφάλι.Δεν αναζήτησε ποτέ πανάκριβα μπαστούνια και διδασκαλία σε χώρους υψηλής χλίδας .
    Αν τα οικονομικά μέτρα που αναμένονται αργά ή γρήγορα οδηγήσουν τους Ελληνες στο κατώτερο σκαλοπάτι της φτώχιας,τότε κάθε προκλητική συμπεριφορά,απ' όπου κι αν προέρχεται, μπορεί να οδηγήσει τη χώρα σε κοινωνική έκρηξη με απρόβλεπτες συνέπειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο υπουργός οικονομικών [εάν θέλει], να ξεκινήσει ελέγχους στις βιλάρες [πως τις απέκτησαν?]των δημοσιογράφων και παράλλήλα το πόθεν έσχες.
    Πλήρωσαν τις ασφαλιστικές εισφορές σύμφωνα με τις εργασίες που έκαναν?
    Θα βγουν τρομερά λαβράκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Aγαπητέ Oνάσανδρε,δεν τολμάει κανένας πολιτικός να κάνει το διαχωρισμό κράτους-εκκλησίας.Αν και πολλοί έχουν καταλάβει την απάτη και την εκμετάλευση,υπάρχουν πολλοί θρησκόληπτοι,συνήθως μεγάλης ηλικίας, που δεν καταλαβαίνουν απο διάλογο γιατί φορούν παρωπίδες.
    Αυτοί στηρίζουν το σκοταδισμό και κατα συνέπεια την παπαδοκρατία στην Ελλάδα.
    Ενα απλό παράδειγμα,στα σχολεία της χώρας, δεν υπάρχει το μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης για το απλούστατο λόγο οτι δεν το επιτρέπουν...οι παπάδες!
    Καθεστώς τύπου Χομεϊνί δηλαδή.
    Ποιος πολιτικός ρισκάρει την καριέρα του και το πολιτικό κόστος που θα εισπράξει η παράταξή του;
    Κανείς!Κι έτσι διαιωνίζεται η αρρωστημένη κατάσταση που επιβαρύνει τον Ελληνικό λαό.
    ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ηλίθιε Άνάσανδρε άει στο διάολο!
    Οταν τολμήσουν να φορολογήσουν τα Βακούφια και τις συναγωγές τότε να τολήσουν να σηκώσουν τα μάτια τους στην Εκκλησία που χιλιάδες φορές βοήθησε το γένος! Αν τα αρπάξετε όλα, όπως το κομπόδεμα του παππου και της γιαγιάς στην εποχή της ληστείας και επαναδιανομής του Χρηματιστηρίου, ακόμα κι απο το τελευταίο αποκούμπι, την Εκκλησία, τότε θα φτωχύνει ακόμα και η ελπίδα μιας βοήθειας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΟ ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ ΜΕ 6% ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΣΤΟ 2%
    ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.
    ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΕΠΙΔΟΤΕΙΤΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΕΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ?
    150 ΔΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ 45% ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ?
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ Ο ΕΧΟΝ ΔΥΟ ΧΙΤΩΝΕΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΕΝΑΝ...ΕΜΕΙΣ ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΙΤΣ.

    ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ, ΝΑ ΤΑ ΦΑΤΕ ΚΥΡΙΕ.
    ΤΗ ΔΩΡΑΙΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΧΙ ΣΕ ΤΖΕΦΡΥ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΘΕΟΥΣ.
    ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τα έχετε λυμένα τα προβλήματά σας φαίνεται και ασχολείστε με την περιουσία της εκκλησίας που όπως φαίνεται δεν πρόκειται να την αγγίξουν και οι σημερινοί κυβερνώντες. Από τουρκοκρατίας η εκκλησία πάντα έκανε κουμάντο, αλίμονο στον μισθωτό που έχει να συντηρήσει άνεργα παιδιά και σε αυτόν θα απαιτήσει η κυβέρνηση να βάλει το χέρι στην τσέπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. οι αλητες φορανε και στολη για να τους διακρινουμε οπως και οι υποστηρηκτες του ΣΤΑΛΙΝ απλα ειναι τα πραγματα οποιος δεχεται την αλητεια προοδευη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΤΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΕΑΡΕΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΥΠΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ [ΟΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΑΓΓΛΕΟΥΡΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ]

    ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΑΘΟΕΡΓΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΙ ΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ

    ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΟΝΟ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΒΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΞΑΠΟΛΥΟΥΝ ΜΟΝΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΟΥΝΤΕΣ

    ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ


    ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΠΕΡΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ

    ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ , ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΑΝΟΜΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΛΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ 4.1.0.2009 ΤΑ ΛΕΓΑΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΝΤΑΣ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΤΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟΒΛΕΠΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟ ΔΙΚΗ ΕΥΤΥΧΩΣ ΙΝΣΟΥΙΤΕΣ ΕΥΤΥΧΩΣ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΟΒΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ναι.. πληρώνει 0,003 % (ΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ)

    φόρο... ΜΠΡΑΒΟ!

    Επι ΝΔ ήταν 0,001%...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Διαχωρισμός Κράτους-εκκλησίας άμεσα και φορολόγηση της ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου, επί της επιχειρηματικής της δραστηριότητας και επί της ακίνητης της περιουσίας. Μας πίνουνε το αίμα 1700 χρόνια οι ανθέλληνες κηφήνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 14 Δεκ 2009 7:04:00 μ.μ.


    ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

    ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΠΔΔ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΡΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση