GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το΄πε, το΄πε...

Γράφει ο Αλέξανδρος Πιστοφίδης Δημοσιογράφος είναι εκείνος, που στις 10 π.μ. τοποθετείται πάνω σε ένα θέμα, για το οποίο μέχρι τις 9 π.μ. δε...

Γράφει ο Αλέξανδρος Πιστοφίδης

Δημοσιογράφος είναι εκείνος, που στις 10 π.μ. τοποθετείται πάνω σε ένα θέμα, για το οποίο μέχρι τις 9 π.μ. δεν είχε ακούσει τίποτε στη ζωή του.
Είχα καιρό να γράψω γιατί δεν μου το επιτρέπει η δουλειά μου, αλλά όταν ανοίγεις το πρωί το ραδιόφωνο και ακούς τέτοιες ...εξυπνάδες από αυτοαποκαλούμενους δημοσιογράφους, όπως ο κος Portosalte, δεν επιτρέπεται να αφήνεις αναπάντητες τέτοιες προσπάθειες δημιουργίας ηλιθίων. Ο περί ου ο λόγος, σε πρωινή εκπομπή, διαβάζει δήθεν το e-mail ενός αναγνώστη, ο οποίος ισχυρίζεται ότι «ολόκληρη Αυστρία έχει μόνο 25 χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους ενώ εμείς έχουμε 700 χιλιάδες»!! Λέω διαβάζει δήθεν διότι μου φαίνεται αδιανόητο, ένας λογικός άνθρωπος που μπορεί να στείλει ένα e-mail να μην μπορεί να μπει σε μια ιστοσελίδα της
Eurostat ή του ΟΟΣΑ για να δει ότι, π.χ. σύμφωνα με τις...

στατιστικές του ΟΟΣΑ του 2004 τα ποσοστά των δημοσίων υπαλλήλων στο σύνολο του ενεργού πληθυσμού ανά χώρα είναι τα εξής:
Νορβηγία 32,9%
Σουηδία 31,6%
Δανία 30,5%
Φινλανδία 24,5%
Αυστρία 12,8%
Ελλάδα 12,6%
Ιρλανδία 11,5%
Σε αυτήν τη χώρα των ανεύθυνων δημοσιογράφων παπαγάλων ο καθένας μπορεί να λέει ότι του καπνίσει ή να αφήνει δήθεν άλλους να πουν αυτό που θα ήθελε ο ίδιος μόνο και μόνο για να στηρίξει τις ιδεολογικοπολιτικές του θέσεις. Στη χώρα αυτή λες ότι θέλεις και διαδίδεις ότι επιθυμείς δίχως τον κίνδυνο να ρεζιλευτείς, αφού αυτό συμβαίνει ακόμη και στο ελληνικό κοινοβούλιο. Ακόμη κι εκεί είχε ακουστεί πριν μερικά χρόνια, ότι «η Ολυμπιακή έχει περισσότερους υπαλλήλους από την Lufthansa» και δεν βρέθηκε ένας «χριστιανός», να δει μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα ότι η
Lufthansa έχει 107 800 προσωπικό. Ολοι αυτοί οι φανατισμένοι παπαγάλοι της δημοσιογραφίας θα πρέπει να καταλάβουν ότι η δουλειά τους δεν είναι να προπαγανδίζουν τα πιστεύω τους ή εκείνα των αφεντικών τους. Δεν μπορείς να αφήνεις στον αέρα ανυπόστατες πληροφορίες, παραπληροφορώντας συνειδητά τους ακροατές σου για να αρέσεις στο αφεντικό σου. Αν θυμάμαι καλά την εκπομπή, του, για μένα, όχι απλώς φανατικού αλλά και ακαλλιέργητου δημοσιογραφίσκου, την είχε ο κος Καρκαγιάννης, ένας δημοσιογράφος επιπέδου. Η αποπομπή του δείχνει την κατάντια της δημοσιογραφίας στη χώρα μας.
To θέμα του ποσοστού των δημοσίων υπαλλήλων δεν είναι ποσοτικό αλλά ποιοτικό. Εχουμε δημοσίους υπαλλήλους του επιπέδου των δημοσιογράφων μας, γι αυτό δεν λειτουργεί τίποτε σωστά. Η Ιρλανδία, το καμάρι των νεοφιλελεύθερων, που έχει το ένα τρίτο εκείνου των σκανδιναβικών χωρών και οι επιχειρήσεις της πληρώνουν το ένα πέμπτο σε φόρους από εκείνο που πληρώνουν οι επιχειρήσεις των σκανδιναβικών χωρών, είναι ήδη χρεοκοπημένη και στην ίδια αν όχι χειρότερη θέση από την Ελλάδα. Το συμπέρασμα δικό σας. Οσον αφορά στον κο Porto-salto, ότι ακούτε καλό είναι να το διασταυρώνετε, αφού εκείνος δεν το κάνει από συνήθεια.

35 σχόλια

  1. καλα ο περι ου ο λογος ειναι σαλταρισμενος. Απο παντελως αγνωστος στο περιφημο ραδιοσταθμο (που εχει κι αλλους σαλταρισμενους) τον εχουν αναγαγει ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ. Αλλα τι αξιωσεις εχετε απο εναν ραδιοσταθμο που τον ακουνε μονο ταξιτζηδες. Σε οποιο ταξι μπεις τον μονο Ρ/Σ που ακους ειναι ο ΣΚΑΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. etsi akrivos einai alla se ayth thn xora ti perimeneis...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τέλη κυκλοφορίας και φόρο καταιγίδες
    Εις βάρος του Έλληνα πολίτη και υπέρ του μετανάστη .

    Τα τέλη κυκλοφορίας αυξηθήκαν και θα αυξάνονται
    Κάθε χρόνο όχι για την πράσινη ανάπτυξη
    Και για άδεια ταμεία και σαχλαμάρες που μας
    Βομβαρδίζουν καθημερινά για να μας τα παίρνουν.
    Έχουμε εκατομμύρια λαθρομετανάστες - μετανάστες
    που έχουμε αναλάβει την υποχρέωση να τους συντηρούμε .
    Αυτά τα εκατομμύρια λοιπόν που συνέχεια
    θα αυξάνονται χρειάζονται :
    Φάρμακα , νοσοκομεία , τροφή , στέγη ,
    επιδόματα , χρήματα , σύνταξη αργότερα .
    χρειάζονται ένα ακόμα εισόδημα προϋπολογισμό εσόδων της Ελλάδος .
    Που θα βρεθούν τα χρήματα αυτά ;;;;;;
    Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ .
    Ακολουθούν και αλλά πολύ σκληρότερα μέτρα .
    Θα πεινάει ο ΕΛΛΗΝΑΣ για να ζει καλά ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να υποθέσω αγαπητέ Πιστοφίδη πως τώρα με το ΠΑΣΟΚ "άνοιξαν" οι δουλειές και δεν εχεις χρόνο να γράψεις;

    Ρε μπάς και σε διόρισαν γραμματέα πουθενά και μας .... έγραψες;

    Χαλάλι σου πάντως,

    όμως, εκείνος ο φίλος σου ο Ανδριανόπουλος,

    ακόμα γράφει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μία μεγαλειώδης πορεία και η σιωπή των ΜΜΕ-Γκρεμίστε τη δικτατορία των διεφθαρμένων.

    Η χθεσινή πορεία Ελληνων στην Έδεσσα πλαισιώθηκε από εκατοντάδες Εθνικιστές και έτυχε πρωτοφανούς αποδοχής και υποστήριξης από τους κατοίκους. Βρεθήκαμε στην πρώτη γραμμή του αγώνα και μ’ ένα πλήθος γεμάτο πάθος αποδείξαμε ότι οι σκοπιανοί πράκτορες και οι εγχώριοι προστάτες τους δεν έχουν κανένα μέλλον όσο υπάρχουν Έλληνες που αγωνίζονται. Γι’ αυτό σκεπτόμενοι λογικά, αποφάσισαν να κρυφτούν στις τρύπες τους και να παρατηρούν από τα μπαλκόνια μία ολόκληρη πόλη να πάλλεται σε ρυθμούς εθνικιστικούς. Χαρακτηριστικές οι σκηνές με τις εκατοντάδες των Εδεσσαίων να βγαίνουν από τις καφετέριες, να επευφημούν και να εντάσσονται στο γαλανόλευκο ποτάμι που γινόταν ολοένα και μεγαλύτερο.

    Στιγμές όπως τα δάκρυα κάποιων ηλικιωμένων κατοίκων που μας έλεγαν πως περίμεναν για δεκαετίες να γίνει κάτι τέτοιο στην πόλη τους και δήλωναν τον θαυμασμό τους για την αγωνιστικότητα των Χρυσαυγιτών, σίγουρα μας έκαναν να αντιληφθούμε πως στις 13 Δεκεμβρίου έγινε κάτι πολύ σημαντικό στην Έδεσσα. Κάμερες και δημοσιογράφοι από “μεγάλους” τηλεοπτικούς σταθμούς και εφημερίδες είχαν φροντίσει να βρίσκονται στην πόλη από νωρίς. Και όμως!

    Δεν έδειξαν ούτε 1 δευτερόλεπτο, δεν αφιέρωσαν ούτε μισό μονόστηλο για την μεγαλειώδη πορεία που κατέκλυσε από άκρου εις άκρον την πρωτεύουσα του Νομού Πέλλας! Αντίθετα, θα ήταν οι πρώτοι που θα έσπευδαν να ρίξουν λάσπη απέναντι στο Κίνημά μας αν απαντούσαμε σε ενδεχόμενες προκλήσεις των σκοπιανών, οι οποίοι κατάλαβαν από νωρίς πως δεν τους έπαιρνε να κουνηθούν ούτε στο ελάχιστο και έτσι δεν τόλμησαν το παραμικρό.

    Αυτοί που σπεύδουν να καλύψουν τις “πορείες” ολίγων δεκάδων αριστεριστών, απέκρυψαν παντελώς την πορεία πολλών εκατοντάδων νέων στην πολύπαθη Γή της Μακεδονίας μας. Ας είναι! Αυτό σίγουρα αποδεικνύει πόσο μας φοβούνται και πόσο τους ΕΤΣΟΥΞΕ η παρουσία μας στην Έδεσσα. Χρέος μας είναι να γκρεμίσουμε ολοκληρωτικά την δικτατορία των διεφθαρμένων των ΜΜΕ με την αγωνιστική μας παρουσία σε δρόμους, πλατείες και γειτονιές. Να είναι σίγουροι οι ανθέλληνες ότι το μέλλον τους επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις… ΕΔΕΣΣΑ – ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δύο απλά πράγματα για την Ιρλανδία. Η οικονομίοα της χρεωκόπησε λόγω ανοίγματος στις διεθνείς χρηματαγορές. Αυτό ήταν ζήτημα στρατηγικής επιλογής. Δεν είναι θέμα νεοφιλελευθερισμού. Αν δεν κατέρρεαν οι αγορές η Ιρλανδία θα ήταν ακόμη αξιοζήλευτη. Οπως εξ ίσου ευημερούσα θα ήταν αν είχε επιλέξει τις νέες τεχνολογίες (όπως λχ η Φινλανδία και το Ισραήλ). Επίσης, η νεοφιλεύθερη Ιρλανδία χρεοκόπησε αλλά ποτέ δεν κινδύνευσε να κηρύξει πτώχευση η να βρεθεί εκτός Ευρώ. Λόγω χαμηλών κυρίως δημοσίων δαπανών. Οπως η "κοινωνικά ευαίσθητη" Ελλάδα λ.χ.
    Kαλά αυτά για τον Πρωτοσάλτε, αλλά να προσέχουμε κι εμείς τι γράφουμε...

    liberal

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΤΗ Η ΦΑΡΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΔΙΕΘΝΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΓ΄ΛΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΥΠΟΠΤΟΙ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
    ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΟΙ Α΄ΛΙΟΙ.
    ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ Η ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΝΕΙ.
    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ Ο ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΗΞΕΡΕ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ .
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΙΣΧΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΓΥΑΛΙΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ.
    ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ ΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ.
    ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ.
    ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΚΛΑΔΙ ΚΛΑΔΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.
    ΑΝΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.
    ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟΙ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΚΡΙΒΗΝΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ 50 ΣΕΝΤΣ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ.ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΦΗΜΕΡΗ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι δημοσιογράφοι είναι μειωμένης νοητικής αντίληψης και παράλληλα ψεύτες και σταματώ εδώ για τα λοιπά ,εντός παρενθέσεως προσόντα τους.
    Αγαπητέ Κύριε, εγώ όπως και άλλοι φίλοι μου, δεν διαβάζουμε εφημερίδες και δεν βλέπουμε τηλεόραση. Όπως καταλαβαίνετε σε λίγο καιρό θα μείνουν χωρίς ακροατές.
    Η ενημέρωση μας γίνεται μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αλέξανδρε Πιστοφίδη

    Εχεις πεσει εξω παρασαγκας δωδεκα και κατι ψηλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προχτές ο ίδιος κύριος μαζί με τον έταιρο φωστήρα κ. Παπαδημητρίου, ισχυρίζονταν ότι οι μισθοί σε Ελλάδα και Ιρλανδία είναι ίδιοι...(!;!;!;!). Στην Ιρλανδία φυσικά ο μέσος μισθός στο δημόσιο είναι 55.000 ευρώ, αν είναι τόσος και στην Ελλάδα ας κόψουν και 10% και 20%. Λες και είμαστε ιθαγενείς κάφροι και δε μπορούμε να κάνουμε ένα ψάξιμο στο google και να διαβάσουμε ένα κείμενο σε ξένη γλώσσα!!! Ημαρτον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. .







    Ο τυπος, (ο πορτοσαλτε) έχει ρε παιδιά ενα υφακι, ένα attitude, ένα τρόπο που σε απωθεί. Που τον βρηκανε ρε μαμωτο !





    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τον δημοσιογράφο τον πείραξε, γιατί οι άλλοι σταθμοί δεν ανέφεραν, ότι ο δικός του σταθμός μετείχε στην αναδάσωση.
    Το να μεταδόσει είδηση, μη ελεγμένη εκείνος το έκανε.
    Αυτή είναι δημοσιογραφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χθες διάβαζα κάποια δυσμενή σχόλια γενικά για την δημοσιογραφία.
    Λέτε αυτά που έγραφαν να είναι αλήθεια και να αφορούν πολλούς δημοσιογράφους?
    Το μέλλον θα δείξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κ.Πρόεδρε της Κυβέρνησης, εδώ και τώρα να γίνουν έκτακτοι φορολογικοί έλεγχοι και πόθεν έσχες στους δημοσιογράφους, να δείτε πόσα θα εισπράξει η πολιτεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Με χαρά διάβασα στο τροκτικό ότι την Πέμπτη απεργούν οι δημοσιογράφοι, δεν ξέρετε πόσο χάρηκα που για ένα 24/ωρο θα ησυχάσουμε.
    Μακάρι να την κάνουν διαρκείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΠΙΣΤΟΦΙΔΗ... ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ 12%? ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΦΤΩΧΗ ΣΑΝ ΧΩΡΑ? ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΑΛΛΑ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ?
    ΟΣΟ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. τοσους εχουμε, δικιο εχεις μαλακα,και σε εναν μαλακα πως να του πεις οτι ειναι μαλακας οπως λεει ο ποιητης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. "Λέω διαβάζει δήθεν διότι μου φαίνεται αδιανόητο, ένας λογικός άνθρωπος που μπορεί να στείλει ένα e-mail να μην μπορεί να μπει σε μια ιστοσελίδα της
    Eurostat ή του ΟΟΣΑ για να δει ότι, π.χ. σύμφωνα με τις στατιστικές του ΟΟΣΑ του 2004 τα ποσοστά των δημοσίων υπαλλήλων στο σύνολο του ενεργού πληθυσμού ανά χώρα είναι τα εξής:
    Νορβηγία 32,9%
    Σουηδία 31,6%
    Δανία 30,5%
    Φινλανδία 24,5%
    Αυστρία 12,8%
    Ελλάδα 12,6%
    Ιρλανδία 11,5%


    Κύριε Πιστοφίδη,
    κακώς σας φαίνεται αδιανόητο. Μιλάμε για το απόλυτο του ψηφιακού αναλφαβητισμού και το άκρο άωτο της δεξιάς ξετσιπωσιάς. Όλα αυτά, μαζί με την αλαζονεία της βλακείας και την εργολαβία του παπαγαλισμού των πλέον ακραίων θέσεων, επαυξανόμενα από μία ιδιαίτερα κακή και δύστροπη συμπεριφορά προς συναδέλφους, με κερασάκι την on-the-air προσβλητική συμπεριφορά προς συμπαρουσιαστές και ακροατήριο, τον κατατάσσουν δεύτερο στο πάνθεον της μαλακίας ως επιτομή της αηδίας, αμέσως μετά τον Πρετεντέρη Μπουκάλια.

    snb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Και λίγα του σέρνεις...γενικά με αυτούς εκεί στον σκαϊ κάτι γίνεται...είναι πιο νεοφιλελευθεροι και απο τον μητσοτάκη...(βλέπε τον δημοσιογράφο ονόματι μπάμπη παπα.. πως τον λένε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΖΩΥΦΙΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τα τουρκικά F-16 έφθασαν στην… Άνδρο! Καθόλου πρωτότυπο δυστυχώς…

    Αυτό πια δεν είναι νέο είναι παλιά ιστορία, που συνεχίζεται και να δούμε που θα μας βγάλει! Πάντως τα τουρκάκια κάνουν ανενόχλητα την βόλτα τους σε απόσταση αναπνοής από την πρωτεύουσα του “ελληνικού”(;) κράτους. Όπως έγινε γνωστό Οκτώ τουρκικά μαχητικά, τέσσερα F-16 και τέσσερα F-4E, εισέβαλαν σε δεσμευμένη περιοχή στο πεδίο βολής Άνδρου όπου εκείνη την ώρα ασκούντο σκάφη του Πολεμικού Ναυτικού. Πιο συγκεκριμένα τα τουρκικά αεροσκάφη εισήλθαν στο FIR Αθηνών μεταξύ Λήμνου και Λέσβου στις 10:34. Στις 10:48 2 F-4E αποσπάσθηκαν από τον υπόλοιπο σχηματισμό και με τη συνοδεία 4 F-16 εισήλθαν σε δεσμευμένη περιοχή του πεδίου βολής Άνδρου, την ώρα που ασκούντο εκεί σκάφη του ΠΝ πετώντας σε ύψος μόλις 270 μέτρων.

    ΓΙΑ ΣΟΥ ΠΑΓΚΑΛΕ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. oi papares tis kathimerinis xeftilistikan me to "prosexe einai dikos mas" mia gia panta. einai noumera kai to skai tha meinei sto 2% giati einai ligoi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πιστοφίδη υπάρχει καμμιά σοβαρή μελέτη που να μας δείχνει τον ακριβή αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων στην Ελλάδα ?
    Όσες μαλακίες λέει ο Πορτοσαλταρισμένος άλλες τόσες λες κι εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ο πορδο-ψαλτης

    ΕΓΡΑΨΕ. Αυτο ειναι. Μπραβο. Ισχυει και για αυτον τον πολυλογα (ο ιδιος ετσι αυτοαποκαλειται ) πριν απο τον περι ου ο λογος.

    Ειναι και οι δυο αστερια. Α ειναι τοσο βληματα που θελουν να πανε ακροατες να παρουν μαθηματα και να συγκριθουν μ αυτους.
    Μπραβο και για το παρασημο του αφεντικου τους απο τους κιτρινομουρηδες. ΣΑΛΤΑΡΑΝ ολοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. με δεδομενο οτι οι ικανοι για εργασια ειναι 4,5 εκατομμυρια μας λες οτι οι ΔΥ ειναι γυρω στις 500,000 .
    Μαλλον δεν βαζεις μεσα τους εργαζουμενους σε Δημους , τους εργαζομενους στα σωματα ασφαλειας και τους εργαζομνους στις ΔΕΚΟ και γενικα στο ευρτερο Δημοσιο .

    ΥΓ Εδω το 2004 μιλαγαμε για 200,000 συμβασιουχους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΜΕΡΙΚΑ χρησιμα λινκ

    απο ιν.γρ

    http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1017301&lngDtrID=244

    οντως ειναι 700,000 οι ΔΥ (ρεπορτερ 30/7/09)

    http://www.reporter.gr/default.asp?pid=16&la=1&art_aid=219738.

    .

    και οριστε τι συμβαινει στην πραγματικη Ευρωπη (το 2005)

    http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=166839&ct=3&dt=19/06/2005

    οταν διαβασετε και το τελευταιο θα καταλαβετε τι εννουμε οτι θα γινουμε Δανια του Νοτου (39% ΔΥ)

    ΥΓ Η Ιρλανδια απο φτωχοχωρι εγινε σοβαρη οικονομια και ισως χρεοκοπησει. η ΨωροΚωσταινα παρεμεινε Ψωροκωσταινα και......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Οι ξερόλες τελειώνουν ας κάνουν απεργίες να ησυχάσουμε.
    Αν θέλουν να αποκτήσουν οντότητα να πάνε να μάθουν γράμματα και μετά θα τους ακούμε και θα τους βλέπουμε.
    Η κυβέρνηση ας κινήσει διαδικασίες πόθεν έσχες των δημοσιογράφων. Κάποιοι διαφημίζουν σε κάθε τους λέξη την τράπεζά τους ή κάποιον άλλο επιχειρηματία δηλώνουν αυτά που τσεπώνουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Δυστυχώς υπάρχουν ακόμη οι τελεταίοι που παρακολουθούν τα ΖΩΙΦΙΑ της Ενυμέρωσης, κατά Μάνο Χατζηδάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ακόμα και αν υποθέσουμε ότι η Δανία, Σουηδία κτλ έχουν τόσους δημοσίους υπαλλήλους, το θέμα είναι ότι έχουν τα λεφτά να τους πληρώνουν. Η Ελλάδα δεν τα έχει.

    Δεύτερον, όταν κανείς παρουσιάζει στατιστικά δεδομένα, βάζει και το link της πηγής.


    http://www.market-talk.net/index.php/essay/article/7826

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση