GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ...Πετρούλα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας

Λειτουργούν "παραμάγαζα" για τα ρουσφέτια. Κι άλλα καυτά παρασκήνια... Από τον Ορέστη Αυγερινό . Επειδή το χθεσινό σημείωμά μου ...

Λειτουργούν "παραμάγαζα" για τα ρουσφέτια. Κι άλλα καυτά παρασκήνια...

Από τον Ορέστη Αυγερινό
.
Επειδή το χθεσινό σημείωμά μου (εδώ) για τα παρασκήνια του υπουργείου Εθνικής Άμυνας προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον στο γραφείο του Υπουργού αλλά και στον ίδιον, για να τον βοηθήσω να βάλει -αν θέλει- μια τάξη, τον ενημερώνω ότι στο Γραφείο Ρουσφετιών (αχ, άτυχε κ. Ρόβλια μου...) γίνεται ο κακός χαμός.
Έχει στηθεί "παραμάγαζο" για τις μεταθέσεις κλπ ιδιαίτερα στην Αεροπορία, με τρία πρόσωπα να ρυθμίζουν τα πάντα. Με τέτοιο θράσος μάλιστα που βγαίνουν στους διαδρόμους και φωνάζουν στους άλλους να μην τους ενοχλούν και να μιλούν σιγά. Αλλά ποιος να το περίμενε ότι θα είχαν εκεί και τη δική τους ....Πετρούλα, όχι για να κάνει μετεωρολογικές προβλέψεις αλλά για να ρυθμίζει τα ρουσφέτια.
Έντιμοι αξιωματικοί και πολιτικοί υπάλληλοι με ήθος και εμπειρία τα βλέπουν αυτά και κουνούν το κεφάλι. Άλλοι πάλι αγανακτούν.
Αν θέλει πάντως ο υπουργός κ. Βενιζέλος μπορεί να ρωτήσει όχι τον κ. Γουβάλα ή τον κ. Παπανικολάου (απ' αυτούς δεν θα μάθει την αλήθεια) αλλά τον στρατολόγο κ. Τάγκο. Αυτό τον αξιόλογο και άριστο επιτελή ο οποίος μπορεί να του πει επακριβώς τι συμβαίνει και πώς μπορούν να διαλυθούν τα "παραμάγαζα". Αν θέλει...

48 σχόλια

  1. Και το χθεσινό και το σημερινό άρθρο υποκρύπτουν όχι αγαθές προθέσεις του γράφοντος.
    Αφήστε την Πολεμική Αεροπορία να ορθοποδήσει.
    Βασίλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΝΔ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ.ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣΗΣΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΡΟΒΛΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.ΠΑΡΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΜΕΣΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρακαλώ θα ήθελα να ρωτήσει κάποιος την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ το εξής:
    Ποιοί κάνου κουμάντο στις μεταθέσεις Ιατρών Αξιωματικών του Στρατού Ξηράς και των Νοσηλευτριών αποφοίτων ΣΑΝ από την ΔΥΓ?
    Πόσα χρόνια τα άτομα που χειρίζονται μεταθέσεις έχουν στο ίδιο πόστο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μια χαρα τα γραφει ο επωνυμος φιλος μας!!!!!!!!!!!
    αν συνεχισουν ετσι οι αεροποροι στα ρουσφετια του υπουργου.......βλεπω οικογενειαρχες αεροπορους να βγαζουν λεκτικα και γραφικα τα μαχαίρια και θα φερουν σε δυσκολη θεση τον Βαγγέλα!!!! Στειλ τους υπουργε και τους 3..........θα αρχισουν να βγαινουν πολλα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σίγουρα η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ θα αλλάξει τα πρόσωπα που εδώ και χρόνια χειρίζονται τις μεταθέσεις στη Διεύθυνση Υγειονομικού του Στρατού Ξηράς και θα αντικατασταθούν με νέα.
    Βέβαια περιμένουμε να το δούμε, αλλά ελπίζουμε στον κο Βενιζέλο ο οποίος δεν μασάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ωωωωωωωωωωχχχχχχχχχ μη μιλας για μαχαίρια.........τι μου θυμιζεις τωρα????? μη με μαχαιρωνεις με τετοιες αναμνησεις.........Στην Τυρουμπία το 2006 με τον.......σαρακατσανο... που ειχαμε παει στον καμπο για χορτα και δεν εκοβε το κωλομαχαιρο???αν εισαι αυτος που φανταζομαι...προχωρα!!!!!στηριζω!!!! εχεις πολυ δικιο.....θα γινουν πολυ ξεφτιλα!!!!!μαζεψτε τους!!!θα γελασει το παρδαλο κατσικι...ετσι τυρουμπα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ενημέρωση για τον κο Βενιζέλο.
    Ας απαντήσουν οι υπεύθυνοι της ΔΥΓ του Στρατού Ξηράς (όχι ο Στρατηγός ο οποίος είναι πάνω από όλα άνθρωπος αλλά αυτοί που συντάσουν καταστάσεις μεταθέσεων) στον κο Υπουργό τα εξής:
    Πόσες Νοσηλεύτριες με το Βαθμό του Αντισυνταγματάρχη υπηρετούν στο 404Γ.Σ Νοσοκομείο Λάρισας?
    Υπάρχουν Αξιωματικοί Νοσηλεύτριες που έχουν να μετατεθούν από τη Λάρισα πάνω από 6 με 8 χρόνια και γιατί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με το Υγειονομικό αλήθεια είναι περίεργα τα πράγματα.
    Πράγματι γιατί είναι ο μόνος τομέας του Στρατού Ξηράς όπου οι μεταθέσεις δεν γίνονται κάθε 3 χρόνια όπως αλλού? Άντε τουλάχιστον 4 αλλά πάνω από 8? Τι να πει κανείς.
    Ας βγάλουν καταστάσεις από τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία με αυτούς που έχουν πολλά χρόνια αλλά και είναι στα ίδια πόστα.
    Ειδικά για τις Αξιωματικούς Νοσηλευτικής γίνεται χαμός.
    Ας πάρει ο Βενιζέλος από περιέργεια τις καταστάσεις και να δει τα χρόνια παραμονής.
    Πιστεύουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μόνο ο Βενιζέλος δεν φταίει παιδιά δύο μήνες έχει που ανέλαβε και πιστεύω θα βάλει τάξη. Δε μασάει από τέτοια.
    Υπουργέ απέδωσε δικαιοσύνη στο Υγειονομικό και όπου αλλού χρειαστεί. Είναι κρίμα να υπάρχουν άτομα με παραμονή πολλών ετών στην ίδια φρουρά.
    Όλοι σε στηρίζουμε και θέλουμε να σε βοηθήσουμε.
    Ζήτα καταστάσεις προσωπικού από τη Λάρισα να δεις τα χρόνια παραμονής στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο τόσο στις Αξιωματικούς Νοσηλευτικής καθώς και στις Υπαξιωματικούς και όσοι είναι πάνω από 5 σου λέω εγώ χρόνια και όχι 3 για να μη γίνω και κακός μέρες που είναι να πάνε αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αλήθεια έχω αποροία και ρωτώ το ΥΠΕΘΑ συμφωνώντας με τον παραπάνω για το Υγειονομικό.
    Ποιός είναι ο ισχυρός άνδρας της ΔΥΓ και ποιά η ισχυρή γυναίκα που κάνουν κουμάντο στις μεταθέσεις?
    Πόσα χρόνια έχουν στο ίδιο πόστο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Ροβλιας


    δεχτηκε τον Λευτερη τον ανδρεοπαπανδρεικο με μουστακια σαν την ψωλη βοδιου

    και του παραδοσε μια μηνυση για το περιβαλλον παπανδρεου

    ο κολαουζος Ρασπουτιν-Ραγκουσης πιτσαδωρος παρου ειχε πει στον Ροβλια να μην τον δεχτει....ετσι ο Ροβλιας εφυγε...αλλλα εχει χαρτια που καινε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μια είναι η λύση. Άμεση απομάκρυνση της εγκάθετης από τη ΝΔ στρατιωτικής ηγεσίας. Επαναφορά αξιωματικών που καρατομήθηκαν το 2004 και ιδιαίτερα το 2005, οι οποίοι με βάση τους φακέλους ποιότητας (επιμόρφωση, εκθέσεις ικανότητας, κλπ) ήταν πολύ ικανότεροι και αποδεκτοί από την πλειοψηφία των συναδέλφων τους σε σχέση με αυτούς που προωθήθηκαν και σήμερα αποτελούν την ηγεσία των ΕΔ. Οι ΕΔ σήμερα χρειάζονται ισχυρό σοκ με θεσμικές μεταβολές στην κατεύθυνση της αξιοκρατίας και της διαφάνειας. Αυτό δεν είναι σε θέση να το εισηγηθεί και να το υλοποιήσει η σημερινή στρατιωτική ηγεσία. Πίσω δε από αυτήν έρχονται άλλα φυντάνια της ΝΔ που επί 5 χρόνια δεν έκαναν τίποτε άλλο από εκκαθαρίσεις και φάγωμα όλων όσων ήταν ικανότεροι από αυτούς. Αυτό προϋποθέτει πολιτική ηγεσία με θάρρος και ισχυρή βούληση για δημιουργία αξιόμαχων ΕΔ. Υπάρχουν καταξιωμένοι και δοκιμασμένοι απόστρατοι που μπορούν αρκεί η πολιτική ηγεσία να τους ψάξει και να τους κρίνει με βάσει το αν θα της πουν την αλήθεια και όχι αν θα της χαϊδέψουν τα αυτιά με κολακείες και ψέμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μια ειναι η λυση:
    Να βρειτε εναν σωστο οροφο

    (πανω απο τον 7ο, ναμαστε και σιγουροι)

    και να φουνταρετε ΟΛΟΙ οι μαλακες!!

    Δουλεια που θαχουν τα καρρα της δημαρχιας....



    ουουουστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΟΙ "ΠΕΤΡΟΥΛΕΣ" ΚΑΙ ΟΙ "ΑΦΡΟΥΛΕΣ" ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΣ ΚΟΨΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΤΣΕΚ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ,ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΜΙΖΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΛΑΔΙ .ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΗ ΝΑ ΔΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΥΡΙΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΧΥΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΜΕΛΑΝΙ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΙ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ, ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΞΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ,ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.

    ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΔΕΞΙΕΣ Η ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ (ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ) "ΧΑΖΟΓΚΟΜΕΝΕΣ" ΣΤΕΙΛΤΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ Η ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΞΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΛΙΘΟΒΟΛΗΘΗΚΑΝ / ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ ΕΠΙ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΞΕΦΡΑΖΑΝ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗ ΚΑΛΠΗ, ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΣΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΣΟΚ.ΚΑΤΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΕΠΙ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΙΔΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΩΦΕΛΟΣ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΠΡΩΗΝ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ" .

    ΑΛΗΘΕΙΑ Κε ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ/ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ, ΤΑ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ??
    ΕΙΧΑΝ ΒΑΣΗ Η ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝΕ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΜΟΝΟ ΤΟΥΤΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΑΜΥΝΑΣ. ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΕΠΙ 35 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΕΡΥΖΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣΕ. ΤΑΝΑΓΡΑ,ΑΡΑΞΟ,ΛΗΜΝΟ, ΛΑΡΙΣΑ,ΣΚΥΡΟ,ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΤΗ ΤΙΜΗ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟ Γ.Ε.Α. ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΗΝ ΑΞΙΟΣΥΝΗ, ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ. ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΑ, ΗΘΙΚΑ, ΝΑ ΜΗ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΥΣΜΕΝΗ ΣΧΟΛΙΑ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΡΑΝΑΝ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ. ΤΩΡΑ 0ΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ-ΤΙΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ. ΟΧΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ.ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΩΣΤΕ ΟΙ ΣΤΡΑΤ. ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΤΑ 45 ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ. ΣΠΟΥΔΕΣ ΔΩΡΕΑΝ,ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΜΕΣΩΣ,ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ.Ε.ΝΟΜΙΖΩ. ΒΑΛΤΕ ΔΙΚΛΕΙΔΕΣ ΠΑΝΤΟΥ, ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ, ΒΟΥΛΗΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.ΠΡΟΑΓΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ. ΑΝΤΑΜΕΙΨΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΚΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΥΣ.ΞΕΒΡΩΜΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ. ΠΑΡΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΑΦΗΣΤΕ ΕΠΟΧΗ. ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ 2000 ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΠΡΟΗΓΑΓΕ ΑΠ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΓΚΛΗΜΑ. ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.ΖΗΜΙΩΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗ ΧΩΡΑ.ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ. ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ.ΚΟΨΤΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ. ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΕΣ.ΕΛΕΟΣ. ΕΝΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΚΗ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΒΛΕΠΩ ΑΝΦΕΡΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΡΑ, ΜΠΡΑΒΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ. ΑΡΚΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ (ΗΔΗ ΕΧΟΥΝΕ ΑΡΓΗΣΕΙ) Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΩΧΘΕΙ ΜΕ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΡΘΟΥΝΕ ΣΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ...ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ, ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΑΦΕΡΑΝΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ, ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝΕ ? ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΣ ΠΩΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ, ΚΑΡΑΒΙ, ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝΕ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ-ΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΗ ΧΕΣΩ, ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΝ ΕΠΙ ΝΔ. ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ? ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ? ΑΣ ΤΟΥΣ ΨΑΞΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΥΧΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΑΠΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ (ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ). ΑΦΟΥ ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΥΤΗΚΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΣΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΑΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΕΡΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ, ΠΕΡΙ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗΣ. ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ. ΚΑΝΤΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΩΡΕΙΣΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΧΥΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΜΕΛΑΝΙ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΙ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ.
    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ, ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΕ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΟΥΤΕ ΤΜΗΜΑΤΑΡΧΕΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.
    ΑΞΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΤΟ 2004 ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.
    ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΣΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΣΟΚ,ΚΑΤΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΕΠΙ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΙΔΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΩΦΕΛΟΣ.
    ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΛΛΑΞΤΕ ΡΟΤΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ, ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΕΚΔΙΩΧΘΕΝΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΗ Η ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΦΘΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΔΑΙΑ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΟΜΟΙΔΕΑΤΗ ΤΟΥΣ ΚΟΥΤΟΥΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αν και δεξιός θα συμφωνήσω με τον απόστρατο , χρειάζεται μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ , οι πολιτικοί μας έκαναν να σκεφτόμαστε σαν τους δημοσίους υπαλλήλους , από την μεταπολιτεύση και μετά κάθε χρόνο και χειρότερα . Ας αφήσουν τον στρατό έξω από την πολιτική . Για τα πασοκια που γράφουν απλά ντροπή , δεν θυμούνται την 20ετία (όπως λέμε 7ετια ;) . Κάποτε πρέπει να σταματήσουν αυτά , ας κάνει την αρχή ο Γιώργος να του πούμε όλοι μπράβο . Ο Βαγγέλης μπορεί να κατεβάσει κανένα νομοσχέδιο ; πχ. για μεταθέσεις με μόρια - βαθμολόγιο - αξιοκρατεία - μισθολόγιο . Ας πάρει βοηθό των Καχριμάκη τόσες ερωτήσεις έκανε στην βουλή σε κάτι θα βοηθήσει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΣΑΚΗ [ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ]
    ΑΣΕ, ΒΡΩΜΙΣΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ.
    ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕΣ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ?
    ΦΙΛΙΚΑ, ΠΡΟΣΕΧΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κύριε Βενιζέλο, τι ρόλο στα ρουσφέτια των Θεσσαλονικιών παίζει ο γνωστός και μη εξαιρετέος κ. Σαουλίδης, γνωστός και ως
    vet(o)άρχης;;; Δέχεστε να σας εκθέτει καθημερινά, και τον κρατάτε στο γραφείο σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Απ` όλα όσα γράφονται δημιουργούνται πολλά ερωτήματα : Γιατί ένας έξυπνος, όπως λένε άνθρωπος ο κ. Ευ, Βενιζέλος, επιλέγει να αυτοκαταστρέφεται με τους συνεργάτες, στρατιωτικούς διευθυντές που μαζεύει δίπλα του; Δεν θυμάται ότι και η συγκέντρωση γύρω του όλων των λαμογίων των παλαιών κυβερνήσεων του πασοκ ήταν μία από τις αιτίες αποτυχίας του στις εσωκομματικές διαδικασίες του πασοκ; Επιδιώκει και άλλη μία αποτυχία του;
    Ας λάβει όμως σοβαρά υπ` όψιν του ότι η τυχόν τωρινή αποτυχία του θα είναι αποτυχία της εθνικής άμυνας και του πασοκ και ελπίζω το υγειές πασοκ και όχι αυτό του κ. Παπανικολάου, να αντιδράσει γρήγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αξιότιμε κύριε Παπανικολάου,μέχρι πότε θα κάνει κουμάντο εκεί μέσα η δεξιά συμμορία?Πόσο θα περιμένουμε ακόμα για να τους δούμε επιτέλους να φεύγουν με τις κλοτσιές?Κάνουν όργια και εσείς τί περιμένετε ακόμα?Τα βλέπει ο Υπουργός αυτά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πόσο ακόμα θα ταλαιπωρούμαστε να παίρνουμε αεροπλάνα και καράβια για να δούμε την γυναίκα μας και τα παιδιά μας?Πετάξτε έξω τους δεξιούς με τις κλοτσιές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Το θεμα ειναι αυτα που εκανε η Ν.Δ να μη τα κανει το ΠΑΣΟΚ αλλιως τι αγωνιστηκαμε και πως θαλλαξουμε τη χωρα και πως θα βοηθησουμε τον προεδρο μας να κανει πραξη γι αυτα που δεσμευτηκε και πηρε την εντολη με 44% ναλλαξει τη χωρα. Γιαυτο θα γραφουμε και με ποιο σκληρα γεγονοτα για ατομα που ειναι κοντα στουσ υπουργους ΑΜΥΝΑ. Μερικοι εχουν τη μιση καριερα τους κοντα στους εκαστοτε υπουργους,εχουν παει τα εξωτερικα τους μεχρι και τρεις φορες, προκαλεσαν, και δημιουργησαν προβληματα στις πρεσβειες που υπηρετησαν. Ας τους απομακρυνουν απο κοντα τους για να μη παρασυρουν κι αυτους στην κατρακυλα, αλλα περισσοτερο μας νοιαζει το ΠΑΣΟΚ και ο προεδρος του. Θα ακολουθησουν ασχημα δημοσιευματα. κρατηθειτε. Ενας απλος ψηφοφορος απο πολλα χρονια. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @Ορέστη Αυγερινό

    Δεν σε γνωρίζω αλλά ούτε θέλω και να σε γνωρίσω. Αλλά βρε κομπλεξικέ καραγκιόζη σιγά μην έγινε πάταγος στο υπουργείο από τις μαλακίες που είπες και για αυτό επανήλθες με καινούργια ανάρτηση. Σιγά μην ασχοληθεί ο υπουργός με τις αστήρικτες χυδαιολογίες σου και τα ψέμματά σου. Είναι γνωστοί και μη εξαιρετέοι οι κύκλοι σου στο υπουργείο και τι θέλουν να πετύχουν διασπέρνοντας αυτά τα ασύστολα ψεύδη για τους ανθρώπους του υπουργού. Να πεις στον υποστράτηγο λοιπόν όπως "έστρωσε θα κοιμηθεί" και δεν τον σώζει κανένας. Ξέρει αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. κακομοιρηδες,

    φοβαστε μηπως κλεισετε τα οπλοπωλεια σας και χασετε τα ρουσφετια σας και τα γλυψιματα σας και χτυπατε βρωμικα ολη τη νεα ηγεσια του υπεθα?????
    η αξιοκρατια ειναι μπροστα σας υπουλοι και ανεπαγγελτοι και υποτακτικοι χαφιεδες, παρατρεχαμενοι του καθε μεσιτη. αλλα ετσι κανετε οταν βρισκετε ολες τις πορτες κλειστες για να εξυπηρετησετε τα συμφεροντα σας.....δυστυχως το παρτυ σας τελειωσε μια και καλη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ειμαι στελεχος των εδ και υπηρετω σε μαχιμη μοναδα της πα.....απο τη στιγμη που αλλαξε η ηγεσια του υπεθα ειδα πραγματικα το συστημα της δοικησης της πολεμικης αεροποριας να αρχιζει να λειτουργει πολυ καλυτερα σε ολα τα επιπεδα και να ξαναπαιρνει μπρος.....ο βενιζελος και οι συνεργατες τους οποιοι και αν ειναι φαινεται οτι κανουν σωστα τη δουλεια τους. Απλα το οργιο ανικανοτητας, αδικιας και στειρας κομματικοκρατιας που ειχε επικρατησει ειδικα στην πα τα τελευταια 5 χρονια και εκφραστηκε απο τους αξιωματικους που ηταν στις νευραλγικες θεσεις του υπουργειου αλλα και απο αλλα παπαγαλακια τους που ασχολιοντουσαν αποκλειστικα με ρουσφετια και φακελωμα δημοκρατικων αξιωματικων και θελει πολυ δρομο ακομα για να μαζευτει ωστε η πα να ξαναδουλεψει σωστα......υπουργε συνεχισε αναποσπαστος τη δουλεια σου με τους συνεργατες σου και μην επειρεαζεσαι απο εγκαθετους νεοδημοκρατες η πικραμενους πασοκους πους βλεπουν οτι δεν εχουν πια στο ηλιο μοιρα και λασπολογουν συστηματικα μηπως τους ακουσει κανενα αυτι και τους πεταξουν κανενα ξεροκομματο.....τοσα χρονια τη διαλυσαν την πολεμικη αεροπορια.......ΕΛΛΛΛΕΕΕΟΣ!!!!!ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΑΛΛΟ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΚΗ Έρχεται η σειρά ΣΟΥ κοπρόσκυλο που ήσουνα επί ΝΔ που Υπηρετούσες, τώρα έγινες Ξαφνικά πάλι ΠΑΣΟΚ ΛΑΜΟΓΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αλληλοφαγωθείτε ΠΑΣΟΚΙΑ!
    Για όσους απομείνουνε …σε ένα χρόνο έρχεται ο Σαμαράς να τους τακτοποιήσει …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Για να έχει γίνει τέτοιος χαμός από απαντήσεις σε ένα blog ελάχιστης αναγνωσιμότητας και ακόμα μικρότερης εγκυρότητας, θα πρέπει να ενοχλήθηκαν αρκετοί από αυτά που γίνονται στις ΕΔ και να άρχισαν τα τηλέφωνα στους παρατρεχάμενούς τους που είναι και αυτοί υπο διωγμό και ξαφνικά όλο το υπουργείο φαίνεται να ασχολείται με την...Πετρούλα και όχι με τις δουλειές του...Ηρεμία παιδιά,τίποτα δεν έχει γίνει...Όπου ακούς πολλά κεράσια(να κελαηδάνε),κράτα μικρό καλάθι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΦΙΛΑΡΑΚΙ, ΕΣΥ ΤΗΣ 20/12/09 11:05, ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΆΖΕΙ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ? ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ? ΟΛΟΥΣ? ΑΜΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΝΙΑΓΑΡΑΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΣΕ ΕΒΑΛΑΝ ΑΥΤΟΙ Ή ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΠΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΨΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ, ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΜΗ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΥΣ. ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΑΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ, ΝΑ ΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΦΙΛΑΡΑ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΟΥΝ, ΓΙ ΑΥΤΟ "ΑΓΝΩΣΤΕ" ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΛΙΚΑ, ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΕΧΡΙΣ ΕΔΩ......ΦΙΛΕ ΟΡΕΣΤΗ ΑΥΓΕΡΙΝΕ, ΜΑΛΛΟΝ ΑΓΓΙΞΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΧΟΡΔΕΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΞΙΟΥΣ......ΣΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΦΙΛΕ!!! ΟΡΕΣΤΗ ΑΥΓΕΡΙΝΕ
    Μπορεις να βαλεις, εαν θελεις και μπορεις,πρωτα ταξη στο μυαλο σου και μετα να αραδιαζεις τις μπουρδες σου. Στο πογκρομ διωξεων πριν απο εξι χρονια που ησουν ρε λαμογιο;
    ΠΡΕΠΕΙ να ξεβρομησει γρηγορα και αμεσα ο τοπος απο τα λαμογια που χωρισαν για μια ακομη φορα τα στελεχη και τα οδηγησαν σε εξοντωση.
    Υπερασπιζεσαι λαθος ανθρωπους.
    Επιτελους απονομη δικαιοσυνης και γρηγορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ορεστη Αυγερινε!!! Βαλε ταξη στο μυαλο σου και μετα μπορεις να βοηθησεις! Λαμογιο παλαιας κοπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΑΣ ΨΑΞΕΙ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΜΟΝΑΔΩΝ Π.Α ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.ΤΟ 2004 ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η Ν.Δ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΡΕΒΑΝΣΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΑΙ Η ΑΝΥΠΟΜΟΜΗΣΊΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΘΗΜΗΘΗΚΑΝ ΤΟ 1993 ΞΕΡΕΤΕ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΑΥΘΕΡΑΙΤΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΑΞΗΠΗΜΑΤΙΚΩΣ (ΤΟ ΣΗΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Κ.Τ.Λ).ΤΟ 2009 ΠΡΙΝ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΛΕΓΑΝ "ΑΝ ΜΕ ΔΙΩΞΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ".ΕΠΙΖΗΤΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΗΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΗΤΑΝ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΗΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ; ΝΑ ΠΑΡΑΜΗΝΟΥΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΟΡΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ;ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ;ΝΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΣΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ;ΑΝ ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΑΙ, ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ Α Ξ Ι Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α. ΦΥΣΙΚΑ Η ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΣΑΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Είμαι περήφανος που γνωρίζω προσωπικά τον κ. Παπανικολάου και ρωτάω τον κάθε υβριστή δεξιοφασίστα να συγκρίνει τα εγλήματα που έκαναν το 2004. Τώρα εμείς δεν κάναμε τίποτα, ακόμα πολλές Ασφάλειες δεν άλλαξαν και τι περιμένουν να τους αφήσουμε τον έλεγχο; Αλήτες μην μας συκοφαντείτε και να ευχαριστήσετε τον Θεό που δεν αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Πολλοί άξιοι Αξιωματικοί αποστρατευθηκαν το 2004, πολλοί μετατέθηκαν, οικογένειες διαλύθηκαν μόνο και μόνο για να ικανοποιοιθεί ο δεξιός εγωισμός κάποιον άχρηστων όπως αποδείχθηκε. Όλοι γνωρίζουν ότι οι αεροπόροι είμαστε πρωτοπόροι και δεν μασάμε. Όσο και να μας συκοφαντείτε η λάσπη στα άχρηστα μούτρα σας θα πάει. Και ένα μύνημα στους πουλημένους και βολεμένους με εξωτερικά και Διοικητηλίκια που το παίζαν δημοκρατικοί πριν το 2004 χωρίς να βάλουν το χέρι στη φωτιά και μετα κάνανε τεμεναδες για καμιά αμερική και καμιά θέση διοικητού για να μην πληρώνουν ενοίκιο. Ο χρόνος σας έλειξε αλήτες συκοφάντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΔΕΞΙΟΦΑΣΙΣΤΕΣ? ΦΙΛΕ ΜΟΥ 28/12 10:39:00 ΜΜ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΟΚΟΛΑΟΥ, ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΔΗΛΑΔΗ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ, Η ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕ ΜΑΣΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΕΣ. ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΝ, ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΒΑΛΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ? ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ? ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ? ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΖΟΡΙΣΕ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ? ΕΔΩ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ. ΑΛΙΜΟΝΟ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥ? ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΧΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΘΡΑΣΣΟΣ (ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ, ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ?). ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΛΙΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ. ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ ΒΕΒΑΙΩΣ (ΝΗ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΣΧΕΤΟΙ), ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ, ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΖΗΜΙΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανοιξε το θεμα. Δεν κρατηθηκες πρωτοχρονιατικε φιλε και αποκαλυφθηκες. Ναι δεν ηταν απλα ενα δημοσιευμα ανησυχιας για την ΠΑ, ηταν απλα μαυρη προπαγανδα, με ιδιοτελη κινητρα και μπολικη μικροψυχια. Οσο για το που ηταν ολοι αυτοι; αρχισε πρωτος να απαντας σε αυτη την ερωτηση.
    Χρονια σου Πολλα μικροψυχε φιλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. λυπαμαι πραγματικα για οσα πικροχολα και κακοβουλα -συκοφαντικα σχόλια ανφερθηκαν απο πολλους.γιατι καποιοι δεν ρωτάνε πως ανάγκασαν στελεχη της ΠΑ να υποβαλουν παραιτηση και να βγουνε στην συνταξη 48 χρονων παρα την θεληση τους ;που ηταν το κοινωνικο προσωπο της υπηρεσιας τοτε;ποιο ηταν το αδικημα και του μετεθεταν στον αραξο και στα νησια;επειδη διαβαζαν στο σπιτι τους ελευθεροτυπια;που ηταν το κοινωνικο προσωπο της ΠΑ οταν στην αναφορα τουσ εξηγουσαν οικογενειακους-οικονομικους-κοινωνικους λογους και αυτη κωφευε.γιατι ενω τα 2 μου παιδια σπουδαζανε στην θεσσαλονικη η συζυγος εργαζοτανε σε σπουπερμαρκετ στην θεσσαλονικη εμενα με ειχανε στον αραξο;γιατι οταν τους ανεφερα οτι ο αδερφος μου πεθανε απο καρκινο αφηνοντας 3 παιδια ορφανα και επρεπε να ειμαι και σε αυτους κοντα η υπηρεσια εκωφευσε;γιατι ενω τους ανεφερα οτι η μητερα μου ειχε βηματοδοτη και σακχαρωδη διαβητη και εχριζε παρακολουθησης και υποστηριξης απο εμενα η υπηρεσια εκωφευσε;γιατι επρεπε να με διαλυσει οικονομικα ανεβοκατεβαινοντασ θεσσαλινικη-αραξο καθε σαββατοκυρικο για να μπορω να βοηθαω στα προβληματα της δικης μου οικογενειας και του εκλιποντος ςδερφου μου;γιατι;γιατι; και χιλιαδες αλλα γιατι;γιατι με αναγκασαν σε παραιτηση ενω δεν ηθελα να αποστρατευτω με 26 χρονια υπηρεσιας;γιατι οταν συνιμιλησα με τον υπρυθυνο τμηματαρχη μεταθεσεων μου ειπε οτι για σενα δεν υπαρχει θεση στην θεσσαλονικη ενω υπηρχε για τα δικα τους παιδια; γιατι;γιατι οταν αποστρατευτηκα(με αναγκασαν) και εγινε επερωτηση στην βουλη ο μειμαρακης απαντησε υπηρεσιακες αναγκες;γιατι;αυτοι οι ιδιοι δεν αποστρατευσαν (για πρωτη φορα στα χρονικα)αξιωματικο(παπανικολαου) ενω περνουσε την σχολη πολεμου;γιατι σημερα κοπτονται εαν ο Κος Παπανικολαου βρισκεται εκει που βρισκεται;αξιοκρατικα επανηλθε.κυριοι της προηγουμενης κυβερνησης ενα εχω μονο να πω:ολες οι συμφορες ηρθαν στον τοπο μας με δεξιες κυβερνησεις.λυπαμαι ειλικρινα για τα πικροχολα σχολια σας αλλα αυτα μαλλον προερχονται διοτι χασατε τα κεκτημενα σας.σταματω εδω και δεν συνεχιζω για να μην εκνευριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ 10 Ιαν 2010 5:28:00 μ.μ.

    ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΗΣΟΥΝΑ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ .
    ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΧΥΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΜΕΛΑΝΙ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΙ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ, ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΧΙΛΑΔΕΣ ΑΞΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ,ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΙΔΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΩΦΕΛΟΣ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΠΡΩΗΝ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ" .

    Π.Χ. ΑΕΡΟΠΟΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΕ ΣΕ ΕΞΕΧΟΥΣΑ ΘΕΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗ 5 ΕΤΩΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΓΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟ ΓΕΑ ΕΠΙ Ν.Δ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ,ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΟΤΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΒΟΛΕΥΤΙΚΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!! ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΩΣ ΕΚ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΓΙΝΑΝΕ ΟΙ ΠΙΟ ΘΕΡΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ.ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΚΟΜΠΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΙΣΜΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ; ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ. ΕΕΕΕΕΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟ ΓΕΑ ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση