GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για υφυπουργός η Ελπίδα Τσουρή...

Ποιοι άλλοι ακούγονται για τη θέση του Ντίνου Ρόβλια . Από τον Γιάννη Δαίδαλο . Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι για τη θέση του Ντίνου Ρό...

Ποιοι άλλοι ακούγονται για τη θέση του Ντίνου Ρόβλια
.
Από τον Γιάννη Δαίδαλο
.
Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι για τη θέση του Ντίνου Ρόβλια ως υφυπουργού Εσωτερικών ακούγονται πέραν του Λάμπρου Μίχου τα ονόματα και των βουλευτών Γιώργου Ντόλιου (Εβρος) και Γιάννη Αμοιρίδη (Πιερίας).
Επίσης, για τη νέα θέση υφυπουργού στο υπουργείο Οικονομίας με αρμοδιότητα τα θέματα Ναυτιλίας ακούγεται το όνομα της Ελπίδας Τσουρή η οποία είχε διατελέσει υφυπουργός Υγείας στην κυβέρνηση Σημίτη.

8 σχόλια

  1. ΡΙΞΤΕ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΑΛΙΟΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ.

    ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νεα υποψηφιοτητα μολις τωρα....

    διαβασε:

    http://aneprokopos.blogspot.com/2009/10/bloopers.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκεινον τον ερημο τον Διαμαντιδη, που βαρεθηκε να περιμενει, παλι τιποτα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κυρία Τσουρή, εκ Χίου, που έχει σχέση με το γνωστό ξενοδοχείο, και ήταν πολύ...κοντά σε πρώην μεγαλοσυνδικαλιστή "Δημόσιο Υπάλληλο" και μετέπειτα βουλευτή... και.. και... και... μμμμ ... ωραία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άλλα ο Πρωθυπουργός, άλλα ο Γ. Παπακωνστατίνου
    Δύο μέρες μετά τις εξαγγελίες ο Παπακωνστατίνου προσπερνά τον Πρωθυπουργό
    ΣΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ Ή ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    Στην Ελευθεροτυπία διαβάζουμε: ‘”Επιπλέον μείωση του ελλείμματος κατά 1 δισ ευρώ ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών λίγα εικοσιτετράωρα πριν ξεκινήσει η συζήτηση του προϋπολογισμού στη Βουλή. Το έλλειμμα θα μειωθεί από το 12,7% φέτος στο 8,7% το 2010 (έναντι 9,1% του ΑΕΠ αρχικού στόχου). Στα 2 δισ. ευρώ ο στόχος για τις αποκρατικοποιήσεις το 2010, στα 53 δισ. ευρώ για τον δανεισμό.”

    Σχόλιο: Ο πρόεδρος λοιπόν μάλλον αερολογούσε πριν από δύο μέρες; Και τί είναι το έλλειμα σύντροφοι; Ενα-εναμισι κιλό φέτα που ρωτάει ο Μπακάλης …“να το αφήσω”;

    Σήμερα ο υπουργός ακόμη ανακοίνωσε: Ονομαστική περικοπή των μισθών 4% την οποία θα επιφέρει η περικοπή κατά 10% στα επιδόματα των δημοσίων υπαλλήλων (την οποία ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός την Δευτέρα), για τα οποία υπολογίζεται ότι φθάνουν στο 30-100% του μισθού.

    Ο Παπανδρέου έχει πεί: Για τους μισθούς του Δημοσίου, ο πρωθυπουργός επανέλαβε τη δέσμευση ότι οι αυξήσεις θα κινούνται στα όρια του πληθωρισμού για τους έχοντες αποδοχές έως 2000 ευρώ. Από αυτό το όριο και πάνω, δεν θα υπάρξει αύξηση πέραν της ωρίμανσης.

    Σχόλιο: Πότε και πώς λοιπον φτάσαμε στην Ονομαστική περικοπή μισθών;;;

    ο υπουργός ακόμη είπε: Το εργατικό κόστος θα μειωθεί επιπλέον από την συνταξιοδότηση υπαλλήλων, το πάγωμα προσλήψεων το 2010 και την αυστηρή τήρηση της αναλογίας 5 αποχωρήσεις προς μία πρόσληψη μετά το 2010

    Έσοδα 2 δισ. ευρώ από τις αποκρατικοποιήσεις (μετοχοποιήσεις) του 2010 κατονομάζοντας ενδεικτικά τράπεζες (ATEbank και Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο) και επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας για τις οποίες όμως είπε ότι δεν έχει καταλήξει τελεσίδικα η κυβέρνηση (ΔΕΗ, ΟΠΑΠ).

    (Σχόλιο: Ο Πρωθυπουργός δεν είπε λέξη για τις αποκρατικοποίησεις…)

    Πρόσθεσε ότι υπάρχουν μεγάλα περιθώρια για περαιτέρω αύξηση των έμμεσων φόρων, αλλά και από την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής.

    (Σχόλιο: Ο Πρωθυπουργός δεν είπε λέξη για έμμεσους φόρους…)

    Το πρόγραμμα Δανεισμού του ελληνικού δημοσίου προσδιορίστηκε στα 53 δισ. ευρώ για το 2010. Πρόσθεσε ότι το συνολικό χρέος έχει μέση διάρκεια των 7,8 χρόνων, ενώ το 10% ωριμάζει το 2010. *Στο ασφαλιστικό προανήγγειλε εξίσωση των ηλικιών συνταξιοδότησης για τους άνδρες και γυναίκες δημοσίους υπαλλήλους.

    Σχόλιο: Όταν λοιπόν λέμε παντού σύντροφε Γιώργο ότι “Το μεγαλύτερο έλλειμμα που έχει σήμερα η χώρα μας είναι το έλλειμμα αξιοπιστίας” όλοι θα καταλαβαίνουμε τι εννόεις και για ποιον χτυπάς την καμπάνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. TIME Magazine: Why Greece Could Be the Next Dubai

    Geroulanos-Γερολάνος Ποιά οικονομική κρίση;

    Το ''Aristos Travel'' είναι εδώ, γιά συχνές ''διακοπές και ψώνια'' στη Νέα Υόρκη, χλιδάτες δεξιώσεις και τα σχετικά... ''πολιτιστικά''

    Φαίνεται έχει γίνει συνήθεια γιά το ελληνικό πολιτικό και μιντιακό κατεστημένο -έχουν καλή συνεργασία μεταξύ τους, γιατί ''κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει''- να κάνουν την διαδρομή Αθήνα -Νέα Υόρκη, όπως Σύνταγμα-Πατήσια.

    Διαφορετικά, δεν μπορεί να εξηγηθεί η τακτική παρουσία στην μεγαλούπολη των ΗΠΑ υπουργών, υφυπουργών, βουλευτών, δημοσιογράφων, κάθε λίγο και λιγάκι. 'Ερχονται στη Νέα Υόρκη, υποτίθεται, γιά την προβολή της Ελλάδας μας, μ' έξοδα του ελληνικού λαού.

    Αλλά δυστυχώς προκαλούν με την χλιδή, τα τεράστια έξοδα, τις ''επιδρομές'' σε καταστήματα και πολυτελέστατα εστιατόρια, κ.ά...

    Τελευταία, αρχές Δεκέμβρη '09, ήρθαν γιά 5 ημέρες στις ΗΠΑ ο υπουργός Πολιτισμού-Τουρισμού και η κ. Γερουλάνου (ο υπουργός Παύλος, ''τράβηξε'' κι έναν ''δεκάρικο'' στον ΟΗΕ, είδε και τον αρχιεπίσκοπο), βουλευτές (με πρώτη και καλύτερη την Εύα Καϊλή) και λοιποί, γιά τα εγκαίνια της έκθεσης "Οι καταβολές του Ελ Γκρέκο: η ζωγραφική εικόνων στη Βενετοκρατούμενη Κρήτη", στη Νέα Υόρκη...

    Τα έξοδα πληρωμένα από το 'Ιδρυμα ''Αλέξανδρος Ωνάσης'', του οποίου προίσταται στη Νέα Υόρκη ο πρέσβης Λουκάς Τσίλας.

    Δεν θα κρίνο πως σκορπούν τα χρήματα οι άνθρωποι του Ιδρύματος, αφού τα βρήκαν έτοιμα, άσχετα αν πρέπει να τα διαχειρίζονται αυτοί ή η νόμιμη κληρονόμος.

    Αλλά 15-20 άτομα από Ελλάδα, με πολυτελέστατη διαμονή, πολυτελέστατες δεξιώσεις κλπ, είναι γεγονότα που προκαλούν εκνευριστικά σ' εποχές πολύ μεγάλης οικονομικής στενότητας.

    Υποτίθεται ότι η έκθεση απευθύνεται βασικά στους Αμερικανούς, αλλά οι πολυτελέστατες δεξιώσεις, όχι.

    Απευθύνονται από εμάς, γιά εμάς...

    Και τ' αμερικάνικα ΜΜΕ δεν ασχολούνται ούτε με το 'Ιδρυμα και τις εκθέσεις του, ούτε με τον κάθε χλιδάτο υπουργό, που με τα ταξίδια του στη Νέα Υόρκη και τις ''επαφές'' του, ''προωθεί'' την Ελλάδα στα ΜΜΕ της... Αθήνας (φυσικό, εξαιτίας της διαχρονικής αχρηστίας των ελληνικών Γραφείων Τύπου, που δεν έχουν προσβάσεις σε αμερικάνικα ΜΜΕ).

    Η φιλοξενία όμως είναι πάντα πλουσιοπάροχη και δίκαια λέγεται ότι τα καλύτερα ταξίδια γίνονται με το ''Αρίστος Travel'', όπως χαϊδευτικά βάφτισαν το ''Ιδρυμα Ωνάσης''.

    Συνηθίζονται τέτοια ταξίδια και χλιδάτες εκδηλώσεις γιά ''ημέτερους''... Kαι προκαλούν πολύ, Mr. G.A.Papandreou...

    (Λέτε το νεο-ΠΑΣΟΚ να θυμηθεί το παλιό -δεκαετίας '90- και να ξεπεράσει σε ''σεμνότητα και ταπεινότητα'' ακόμα και τη ''Νέα Δημοκρατία'';)

    (Σημ. Συντ.: Υπάρχει κι ελαφρυντικό, το γεγονός δηλ. ότι το ελληνικό Δημόσιο χρωστά σε αμερικάνικα ΜΜΕ και λοιπούς φορείς από διαφημίσεις γιά τον Τουρισμό κ.ά.......

    Οπότε ο υπουργός είχε σχεδόν μηδενικές επιλογές ''δράσης'')

    TO KARFI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ.ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΡΟΒΛΙΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΗΓΕ ΑΠΟ ΡΟΔΟ [ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ] ΑΝΧΗΣ ΤΟΥ Σ.Ε.Μ. ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΚΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΛΑΡΙΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση