GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρόλο και στον Κυριάκο Μητσοτάκη...

...από τον Αντ. Σαμαρά για να "αφοπλίσει" τους μητσοτακικούς. Ο Κ. Χατζηδάκης στη Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού; Αναζητείται δημ...

...από τον Αντ. Σαμαρά για να "αφοπλίσει" τους μητσοτακικούς. Ο Κ. Χατζηδάκης στη Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού; Αναζητείται δημοσιογράφος για εκπρόσωπος Τύπου. Τι συζητείται στο παρασκήνιο της Ρηγίλλης

Από τον Γιάννη Δαίδαλο

Σε προβεβλημένα στελέχη που στήριξαν την υποψηφιότητά του, όπως οι Π. Παναγιωτόπουλος, Β. Μιχαλολιάκος, Μ. Χαρακόπουλος, Κ. Γκιουλέκας εμφανίζεται να αναθέτει ρόλους ο νέος πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς. Πληροφορίες αναφέρουν ωστόσο ότι σκέπτεται να αξιοποιήσει και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ώστε να αφοπλίσει την μητσοτακική πτέρυγα από ενδεχόμενη προσπάθεια να αρχίσει την εσωκομματική αντιπολίτευση. 'Ενα ακόμη όνομα του μητσοτακικού χώρου που ακούγεται είναι και του Κωστή Χατζηδάκη που συζητείται για τη θέση ενδεχομένως και του Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού.
Για τη θέση του εκπροσώπου Τύπου τα σενάρια που συζητούνται είναι πολλά. Ίσως αναζητηθεί και...

ένας δημοσιογράφος για τη θέση αυτή, κάτι ανάλογο με την επιλογή Ρουσόπουλου το 2000. Κάποιοι πρότειναν την "επάνοδο" του Άρη Σπηλιωτόπουλου. Αρνητική εικόνα υπάρχει σε πολλούς και μέσα στο στρατόπεδο των "νικητών" για το ενδεχόμενο να αναλάβει τη θέση ο βουλευτής Κ. Μαρκόπουλος ο οποίος πάντως τη διεκδικεί.
Τέλος για τη θέση του νέου γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας συζητείται το όνομα του βουλευτή Λάρισας Χρήστου Ζώη.

27 σχόλια

  1. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ???

    ΑΝ ΑΚΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΡΟΛΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, Ο ΠΑΝΟΣ ΜΠΡΙΓΙΑΝΤΙΝΗΣ (ΤΗΣ 10ΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 60 ΠΑΡΑΚΑΛΩ Η ΜΠΡΙΓΙΑΝΤΙΝΗ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ), Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ??... ΔΕΝ ΞΕΡΩ,, ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗ ΒΟΜΒΑ.... ΤΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ Ο ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΠΟΣΟ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΗΡ.


    ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ. Ο ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ.....ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ...


    ΚΑΛΑ ΑΝΤΩΝΗ, ΜΗ ΝΟΜΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥΣ.


    Α ΡΕ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, Η ΠΙΚΡΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ, ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΣΙΜΠΛΕΣ ΚΟΡΟΜΗΛΟ ΕΙΔΑΤΕ.
    ΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΛΗΞΕΤΕ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΟΥΛΑ, ΤΟΤΕ ΜΟΥ ΛΥΘΗΚΕ Η ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ,ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ,ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΜΕΝΑ ΑΛΟΓΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΓΑΓΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ.
    ΚΑΝΕ ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ,ΒΑΛΕ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΦΘΑΡΤΑ,ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.
    ΦΕΡΕ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ,ΦΡΕΣΚΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να προβλεφθεί θέση και για τον τ. βουλευτλη, τ. ΓΓ Έρευνας και τεχνολογίας Φίλιππο Τσαλίδη. Να προταθεί να αναλάβει θέση υπευθύνου αυτομάτων προσαρμογών και αθλίων μεταλλαγών. Ο πτυχιούχος του παν/μίου της Βολωνίας (Bologna, Italia) δήλωσε τρεις μέρες πριν τις εκλογές για ανάδειξξη Προέδρου στη Ν.Δ. τη συμπαράστασή του στον Σαμαρά κι ας είχε εκφρασθεί δήμόσια υπέρ της Μπακογιάννη αναλαμβάνοντας ενεργό ρόλο στη στήριξη της στο Ν. Ξάνθης. Τέτοιους χαμιλαίοντες πρέπει ο Σαμαράς να τους αποκόψει από το κόμμα. Στείλτε τον στη στοά του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παληκάρι από τα Σφακιά1 Δεκ 2009, 9:12:00 π.μ.

    Χαιρετίσματα στον Τέρυ Χρυσό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΥΦΛΟΙ ΕΝΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΘΑΧΑΝΑΝ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ ΜΕ ΕΙΚΟΣΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΟΥΦΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε παιδια για να μαθενουμε εμεις οι νεοτεροι δεκα χρονια που ο Σαμαρας ηταν εκτος πολιτικης τι δουλεια εκανε, πως ζουσε δηλαδη μπορει καποιος να με εννημερωσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παρακολουθώ αυτές τίς δύο τελευταίες ημέρες,τίς πολιτικές συζητήσεις/εκτιμήσεις,σχετικά μέ τό αποτέλεσμα τών εσωκομματικών εκλογών στήν Ν.Δ. καί ποιό τό μήνυμα,τού αποτελέσματος.
    Λοιπόν επειδή,αρκετοί βουλευτές-τηλεοπτικοί αστέρες κι ινστρούκτορες/αιθεροβάμωνες,μάς έχουν ζαλίσει τά παπ@@@@@@ μέ τίς μαλακίες του κι άτοπα συμπεράσματα τους,θά ήθελα νά τούς πώ,ότι :
    TO ΜΗΝΥΜΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΆΛΛΗ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ 2007 ΚΙ ΕΥΡΟΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ 2009/ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.
    ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ ΤΟΥ ΗΘΟΥΣ ΚΙ ΗΘΙΚΗΣ ,ΕΠΑΝΟΔΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΙΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟΥ(ΕΘΝΑΡΧΗ)ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΗ ΜΕ ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΚΙ ΑΜΕΣΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΡΗΓΙΛΛΗΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΕΞΕΠΕΜΨΕ Ό ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΔΗΛΑΔΗ ""ΓΙΩΡΓΟ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΟΛΑ"" ΚΑΙ Τ΄ ΑΛΛΑΞΕ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ.
    ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ,ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ,ΔΙΟΤΙ Η ΒΑΣΗΣ ΕΞΕΠΕΜΨΕ ΤΌ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΗΣ SOS ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ παπ@@@@@ ηλίθια λαμόγια,ανίκανοι καί αυτές τίς αναφορές περί Λαϊκού Φιλελευθερισμού,Νεοφιλελευθερισμού κι άλλες μαλακίες.
    Ή Ν.Δ. είναι ΚΟΜΜΑ ΑΜΕΙΓΩΝ ΔΕΞΙΩΝ/ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΩΝ ΚΙ ΟΧΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟ.
    Όποιος θέλει τό αντιλαμβάνεται καί συμμορφώνεται κι ό οποιος ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ,ΞΕΚΟΥΜΠΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΗΓΙΛΛΗΣ.
    Άντε λοιπόν,διότι πολύ ασχολήθήκαμε μαζί σας,μέ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΗΛΑΔΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΠΑΛΙ.ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ
    ΑΒΑΝΤΕΣ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΚΑΘΗΣΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΤΕ. ΒΟΥΛΩΣΤΕΤΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να θες να ανέβεις στην Αθήνα το Σάββακυριακοδεύτερο ,
    ο ηλεκτρικός (ΗΣΑΠ)από τον ΠΕΙΡΑΙΑ δεν πηγαίνει ….
    Λόγο αλλαγής γραμμών, δεν δουλεύουν καθόλου.
    Το ΤΡΑΜ θα είναι εκτός λειτουργιά
    Τα λεωφορεία και αυτά θα είναι εκτός λειτουργίας .
    Και έτσι θα είμαστε αποκλεισμένοι από το την ΑΘΗΝΑ
    Λόγω ……..ΑΛΕΞ .
    Υ.Γ. όταν έχει ηλεκτρικό σιδηρόδρομο
    Πειραιάς - Ομόνοια είναι 20 λεπτά .
    Τώρα είναι: Πειραιάς - Φάληρο
    Φάληρο - Ταύρος με, λεωφορείο
    Ταύρος- Ομόνοια , με τραίνο ,
    ΣΥΝΟΛΟ : ΜΙΑ ΩΡΑ( 1 ΩΡΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και όλο κλαίνε τα ...Καμπουράκια
    ΚΑΙ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ τα Πασοκάκια.

    "Βγήκε με το παραμύθι του ΔΟΛ στον Πρετεντέρη ο Καμπουράκης με τις πλερέζες: "οι 400000 που ψήφισαν τον Σαμαρά, δεν τον ψήφισαν για την ιδεολογία του. Κανείς τους δεν ξέρει τι έλεγε ο Σαμαράς".
    Και από κοντά το προσκοπάκι ο Κασσίμης: Δενήταν ιδεολογική η νίκη Σαμαρά. Ήταν άρνηση στην Μπακογιάννη.
    Όξω π...... απ' την παράγκα.
    Ο Βορίδης υποστηρίζει τον Σαμαρά και ο Κασσίμης τον υπονομεύει!

    Φόβος και τρόμος στα βοθρολύματα του πασοκιστικού διεθνισμού!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αντε ΡΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ρουφιανοι
    ΠΑΣΟΚΟΝΤΟΡΙΑΝΟΙ
    και μην μας ζαλίζετε τζάμπα τα αρχιδια μας.
    ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ
    απο ότι ριγουλεύεστε
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ.
    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ζωα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τον Χατζηδάκη πρέπει να τον αξιοποιήσειγιατί ήταν πετυχημένος και ακέραιος. Απήλλαξε τον Ελληνικό λαό απο το άγος της Ολυμπιακής των Παρεστο-Ντακουλο-Σταμουλο-Κολάδων, γλυτώνοντας τους Έλληνες φορολογούμενους απο δισεκατομμύρια €.

    Τον Κυριάκο δεν πρέπει να τον "αξιοποιήσει" γιατί έχει κακό μνημονικό αφενός, και αφετέρου αναμίχθηκε το όνομά του στα της SIEMENS.
    Άς έχει λοιπόν υπόψη του ο Αντώνης Σαμαράς οτι ο νεοδημοκρατικός ελληνικός λαός με την ψήφο του την 4/10/2009 και την 29/11/2009 έδειξε οτι θέλει ήθος, εντιμότητα και χρηστή διαχείρηση και όχι σκάνδαλα, μίζες και λοβιτούρες. Και τον Σαμαρά αν τον ψήφισε τον ψήφισε για έναν και μόνο λόγο. Γιατί ήταν άφθαρτος, ως μή αναμιχθείς επι σειράν ετών στην πολιτική για τους γνωστούς λόγους, ευελπιστώντας οτι θα απαλλάξει στο μέλλον τη Ν.Δ. απο τα σκάνδαλα. Όλα τα άλλα τα θεώρησε δεύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κε "1 Δεκ 2009 9:25:00 πμ", για να σου λύσω την απορία σου, ο Σαμαράς (και όλα τα αδέλφια του, αν έχει) όλα αυτά τα χρόνια έτρωγε απο τα έτοιμα που ίσως φαίνεται του έστελνε ο Κοσκοτάς μέσα σε Pampers. Πάντως "συγγραφέας" δεν δήλωσε.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ 7:16
    ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ΦΙΛΕ.
    ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΚΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ Η ΜΠΟΡΑ;
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ, ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΝΕ, ΟΛΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. -- απο τα σχόλια
    φαίνεται ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ.
    Πόσο ΧΛΟΜΙΑΣΑΝ τα Πασόκια.
    και ΜΕΛΑΝΙΑΣΑΝ τα Λαοκάκια.

    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ
    ΑΣΠΡΟ -ΚΙΤΡΙΝΟ ............
    μην βιάζεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΡΗΤΟ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ ΔΕΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΪΚΟ.
    Η ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΗΣ ΞΕΝΟΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΣΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΓΟΝΩΝ ΑΥΤΟΥ.
    ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΟΙ ΔΗΜΟΣΥΝΤΗΡΗΤΟΙ ΜΙΝΤΙΑΡΧΕΣ-EΦΗΜΕΡΙΔΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ , ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ..
    Η ΝΤΟΡΑ,Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ , ΟΙ ΣΤΕΝΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΞ’ΑΓΧΙΣΤΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΝΟΣ ΤOΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΜΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΗΔΕΠΟΤΕ ΕΡΕΥΝΗΘΕΝΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ.
    [ΤΗΝ ΖΙΜΕΝΣ, ΤΗΝ ΑΕGEAN, ΤΗΝ ΑΓΕΤ,ΤΟ ΞΥΣΤΟ ,ΤΟΝ ΟΤΕ ,ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ,ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΤΗΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,
    ΚΤΛ, ΚΤΛ, ΚΤΛ.]
    ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ Ο ΝΤΟΡΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ, ΑΝΑΛΥΣΟΥΝ, ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΤΑ ΑΙΤΙΑ, ΕΞΑΠΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΖΗΤΑΝΕ .
    (ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ).
    ΕΦΟΣΟΝ Ο ΝΤΟΡΟ-ΚΟΥΛΗΣ ΖΗΤΑ ΕΝΕΡΓΟ ΡΟΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΟ ΣΑΜΑΡΑ, ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΓΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΣΥΝΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ. ΟΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.
    ΙΔΟΥ ΠΕΔΙΟΝ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟΝ!
    ΠΡΟΕΔΡΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΩΠΗ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ, Η ΥΦΕΡΠΟΥΣΑ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ντορα-Κούλης Μητσοτακης προς Πρόεδρο Νέας Δημοκρατίας Κο ΣΑΜΑΡΑ
    Μέμνησον Κύριε!!!
    Μνήσθητί μου Κύριε ἐν τῇ προεδρία σου!!!.
    «Τοῦ δείπνου σου τοῦ μυστικοῦ, σήμερον Πρόεδρέ μου με παρέλαβε·
    οὐ μὴ γὰρ τοῖς ἐχθροῖς σου τὸ μυστήριον εἴπω·
    οὐ φίλημά σοι δώσω, καθάπερ ὁ Ἰούδας·
    ἀλλ' ὡς ὁ λῃστὴς ὁμολογῶ σοι·»
    Τάδε έφη Κυριάκος Μίζενς .
    (o αναχωρητής, ξεχασιαρης, δοσατζης) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΑΝΤΩΝΑΚΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ
    ΙΔΟΥ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟ 2025 ΚΑΙ......ΒΑΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΕΙ
    κι η Ντορα σώνεται
    κι ο νους μου από σένα δε συμμαζώνεται.
    Ποιός δε σε ψήφισε
    και σε απαρνήθηκε ;
    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ κάνει βόλτα
    στης Νέας Δημοκρατίας την πόρτα.
    Η ελπίδα κάνει κύκλο
    στης Ρηγίλλης μας τον κήπο

    Σκαλί καλέ μου σκαλί, σκαλί θα κατεβώ
    ορέ το κόμμα ησυχο να αφήσω
    και τα ανεμομαζώματα μου να τα κορφολογήσω.
    Παλαμάκια να χτυπάτε
    κι όλοι σας να τραγουδάτε
    το ΣΑΜΑΡΑ χρονια πολλα να προσκυνάτε!!!
    (δημοτικο-λαικο τραγουδι0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Tώρα μάλιστα δέσαμε!Μετά τους αξιωματικούς ε.α. της ΠΟΛ.ΑΝ που θα τους επαναφέρει, και τους επιπέδου θαμώνων Ανίτας Πάνια κ.κ.Μανώλη, Μιχαλολιάκο κλπ.θα δώσει ρόλο και στο παρλιακό ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Σαμαράς.Απο μια πλευρά καλά το σκέφτεται ο ΑΘΛΙΟΣ διότι ενισχύει έτσι το παπαροεπιχείρημα ό,τι όποιος δεν βαράει παλαμάκια στην ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ του '93 είναι βαλτός απο τον Μητσοτάκη.Καλά όμως για την πάρτη του ως συνήθως κι όχι για το σύνολο.Έτσι θα παρουσιαστεί και ως μεγαλόψυχος και ενωτικός.Για αυτούς που δεν τον ξέρουν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η ΠΡΩΘIΕΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ NTOΡΑ ,
    ΜΕ ΤΙΣ ΑΧΑΛΙΝΩΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΑΖΩΝIΚΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ
    ΜΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΗ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΝΤΟΡΟΜΑΧΙΑ
    ΤΗΝ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΜΕ ΤΑ ΝΤΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΝΤΟΡΟ-ΤΡΑΓΩΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 1 Δεκ 2009 12:35:00 μμ





    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ,ΣΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ας ελέγξουμε πρώτα τους πασόκεν. Δεν πρέπει να μας ξεφύγει τίποτα από τυχόν κινήσεις τους με Ζιμενς και Βερολίνο, απ' όπου παίρνουν τις εντολές τους μέσω Βρυξελλών.

    Οι πασόκεν σκοπεύουν να μας αλλάξουν τα φώτα, εάν δεν έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά! Τα αλλοδαπά αυτά τομάρια, κυρίως εξ αιτίας μερικών άθλιων πολιτικάντηδων που είχαν παρεισφρύσει στη ΝΔ, κατάφεραν και άρπαξαν την εξουσία, κάτι που ασφαλώς θα έχει επιπτώσεις στην πορεία τής Ελλάδος.

    Ας είμαστε έτοιμοι να τους ταράξουμε στον έλεγχο και στην επιτήρηση, μέρχι να ξεκουμπιστούν!

    Θα πρέπει ο καθένας από μας να καταγγέλλει κάθε μεμονωμένο αλβανό που οι πασόκεν θα του δίνουν δικαίωμα παραμονής στην Ελλάδα.

    Δεν υπάρχει αλβανός που να μην είναι παράνομος.
    Και είναι εξίσου παράνομος και κάθε στέλεχος των πασόκεν που υποβοηθεί τους αλβανούς να αποτελέσουν πυρήνα στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

    Πριν οι Έλληνες αναγκαστούν να πάρουν αργότερα τα όπλα στα χέρια για την βίαιοη εκδίωξη των αλβανών, καλά θα κάνουν να προνοήσουν και να αφαιρέσουν τη δυνατότητα των πασόκων να ενισχυθουν με ακόμα περισσότερους αλβανούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΕΣΤΩ ΤΟ 2025.
    ΕΣΥ ΠΑΣΟΚΕ ΟΜΩΣ ΘΑ ΨΟΘΗΣΕΙΣ ΑΠΠ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ 1 - 2 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΨΟΦΙΜΙ
    ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση