GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μισθολογικές διαφορές...

Από τον Νίκο Παπαδόπουλο . ΕΛΛΑΔΑ 2009 ΦΥΛΑΚΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΟΝΙΜΟΣ ΥΕ - ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΟΔ 1600 € ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΕ - ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΟΔ 1300 € ΥΠΑΛΛΗΛ...

Από τον Νίκο Παπαδόπουλο
.
ΕΛΛΑΔΑ 2009
ΦΥΛΑΚΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΟΝΙΜΟΣ ΥΕ - ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΟΔ 1600 €
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΕ - ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΟΔ 1300 €
ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝ ΔΕ - ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΟΔ 2100 €

35 σχόλια

  1. Συγγνώμη που θα είμαι λίγο αυθόρμητος στην διατύπωση αυτής της παρατήρησης, αλλά... ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΡΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΚΕΛΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΜΕ ΛΑΔΩΜΑ

    Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΦΑΓΑΝΕ

    ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

    ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ

    ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΙ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΙ

    ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σκίζει σαρδέλες από την σκασίλα της η Βασούλα που δεν την έκανε υπουργό ο Γιώργος και αυτό φάνηκε στην Βουλή από την ομιλία της για τον προϋπολογισμό... Βασούλα ούτε βουλευτίνα δεν σου άξιζε να είσαι τώρα και σκέψου το καλά με ποιους έτρωγες και έπινες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. GIATI ASXOLISTE POLI ME TON ERXIGO TON ANOMALON

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΨΑΞΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΥΛΑΚΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΟΝΙΜΟΣ ΥΕ - ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΟΔ 1600 € ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 8 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ
    .
    ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΕ - ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΟΔ 1300 € ΠΟΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ;
    ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝ ΔΕ - ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΟΔ 2100 € ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 8 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Που τα ειδες αυτα παπαδοπουλε φασιστομουτρο !!!!!!!!ονομα και πραγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΔΙΚΙΕΣ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜ.ΥΠΑΛ. ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΛΑΨΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ!!! Γ.Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γι αυτό έχουμε φτάσει εδώ που φτάσαμε. Γιατί ο καθένας έχει πρόβλημα που παίρνει ο άλλος περισσότερα, όχι που παίρνει ο ίδιος λιγότερα.
    Κομπλεξικοί νεοέλληνες, κοιτάνε να βγάλουν το μάτι του γείτονα και χαίρονται που ο γιός του είναι πούστης ή η κόρη του πουτάνα γιατί έτσι ο δικός τους αχαϊρευτος φαντάζει επιτυχημένος.
    Γι αυτό μας έχει φάει ΗΔΗ η μαρμάγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όπως το γράψατε δεν μπορούμε να κάνουμε σύγκριση. Δεν νομίζω φύλακας σχολείου να έχει αυτές τις αποδοχές. Εάν έχει 5-6 παιδιά, υπάρχουν υπερωρίες και νυκτερινά και έχει 25 και πλέον χρόνια πιθανόν να υπάρχει τέτοια περίπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μεταδόθηκε από ΜΜΕ και ιστοσελίδες η είδηση: «Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2009, Νέες παραβιάσεις του Ελληνικού, δηλαδή του Ευρωπαϊκού εναέριου χώρου από ασιατικά μαχητικά. Δύο σχηματισμοί ασιατικών – τουρκικών μαχητικών, αποτελούμενοι από 14 αεροσκάφη, προκάλεσαν, δύο παραβάσεις και έξι παραβιάσεις στην βόρεια και κεντρική ευρωπαϊκή θάλασσα του Αιγαίου. Η προκλητικότητα της ασιατικής χώρας, αεροπλάνα της οποίας για πολλοστή φορά παραβιάζουν τον ευρωπαϊκό εναέριο χώρο, αναχαιτίστηκε από τους Έλληνες πιλότους.»

    ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ Η ΜΟΝΗ ΑΣΙΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΙΔΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΙΝΑ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ , ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΟΥΤΕ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΝΥΚΤΕΡΙΝΑ. ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΝ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΦΥΛΑΚΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΟΝΙΜΟΣ ΥΕ - ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΟΔ 1600 € ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 8 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ
    .
    ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΕ - ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΟΔ 1300 € ΠΟΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ;
    ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝ ΔΕ - ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΟΔ 2100 € ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 8 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ

    Ο Ντενεκες που τα εγραψε αυτα να μας πει αν ο Διοικητης μιας τραπεζας της ΕΤΕ ας πουμε πρεπει να τα ιδια χρηματα με την καθαριστρια αφου δουλευουν 8 ωρες και οι δυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το χρέος είναι παιδί του ΠΑ.ΣΟ.Κ ανεξάρτητα αν κάνει προσπάθεια εδώ και πολλά χρόνια να το κάνει αποπαίδι. Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο.

    Πριν από το 1980 οι προϋπολογισμοί ήταν ισοσκελισμένοι, δηλαδή όσα ήταν τα έσοδα ήταν και οι δαπάνες του κράτους. Το μόνο χρέος το οποίο υπήρχε ήταν το χρέος του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων αυτό, δηλαδή, που πηγαίνει στην ανάπτυξη.
    Από τα 300.000.000.000 ευρώ του συσσωρευμένου δημόσιου χρέους 2.000.000.000 είναι η ευθύνη όλων των κυβερνήσεων μέχρι το 1981, που ισοδυναμούσε με το 26% του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος. Η ευθύνη των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας την περίοδο 1990-1993 με το πρωτογενές έλλειμμα που δημιούργησε εκείνη την εποχή είναι 2.000.000.000 ευρώ και 7.000.000.000 ευρώ είναι η ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας για το πρωτογενές έλλειμμα και το χρέος που δημιουργήθηκε την περίοδο 2004-2009 και κυρίως για το 2008-2009 λόγω της διεθνούς οικονομικής κρίσης. Όλο το υπόλοιπο χρέος των 289.000.000.000 ευρώ είναι χρέος των κυβερνήσεων του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

    Μόνο την περίοδο 1990-1993 και 2004-2009, από χρήσεις προηγούμενων ετών, οι κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας πλήρωσαν 81 δισεκατομμύρια ευρώ για τόκους, 19 δισεκατομμύρια ευρώ την περίοδο 1990-1993 και 62 δισεκατομμύρια ευρώ την περίοδο 2004-2009. Μόνο για τόκους.

    ΦΤΟΥ ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΖΕΦΡΕΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΣΤΟΥ ΜΟΥΛΙΚΟΥ ΤΟ ΤΕΑΜ ΜΠΛΟΥΜΑΑΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΕΡΙΤΟΜΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. όπως βλέπουμε και ακούμε και μαθαίνουμε αυτό το Δημόσιο της σοσιαλιστικής μας κοινωνίας είναι στον μέγιστο βαθμό υπεύθυνο για τις κοινωνικές ανισότητες !

    αμφιβάλουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΑΚΑΤΗ bpooper ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ
    ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αντί να έχετε πρόβλημα με το τι παίρνουν οι άλλοι, πρώτα ψάξτε αν προσφέρεται έργο που να είναι αντίστοιχο των χρημάτων που παίρνει ο καθένας σας. Αν π.χ. θεωρήσουμε σαν "μέτρο" την εργασία ενός ανθρώπου που καθαρίχει οικοδομές και γραφεία για 8 ώρες κάθε ημέρα και παίρνει το πολύ 750 Ευρώ τότε θα έπρεπε να είχαμε :
    Φύλακας σχολείου : 350 ευρώ
    Καθηγητής : 200 ευρώ
    Υπάλληλος Υπ. Οικ. 700 ευρώ
    Συγνώμη που αδικώ τον καθηγητή (με τις σπουδές και τα πτυχία κλπ) αλά πρέπει να μάθει ότι στον πραγματικό κόσμο δεν παίρνει κανείς λευτά για τα πτυχία αλλά γι' αυτό ακριβώς που προσφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "Ο Ντενεκες που τα εγραψε αυτα να μας πει αν ο Διοικητης μιας τραπεζας της ΕΤΕ ας πουμε πρεπει να τα ιδια χρηματα με την καθαριστρια αφου δουλευουν 8 ωρες και οι δυο."
    ΟΚ, ΣΥΜΦΩΝΩ. ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΝΑ. ΠΕ ΤΟΣΑ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΥΕ ΤΟΣΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΛΠ. ΤΙ ΛΕΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΔΑΣΚΑΛΕ;

    ΤΕΝΕΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΒΟΔΙΑ το αφορολόγητο τελείωσε.
    Φόρος απο το πρώτο ευρώ.
    Γιατί ποιός ηλίθιος που παίρνει δώδεκα χιλιάδες ευρώ θα προσκομίσει πέντε χιλιάρικα αποδείξεις απο ρούχα παπούτσια και καφετέριες ?
    Ο Τζέφρυ έλεγε ότι δεν φταίνε οι μισθωτοί
    για την κατάντια της χώρας .
    Σωστό.
    Απλώς ξέχασε να πει ότι παρ ότι δεν φταίνε αυτοί θα πληρώσουν.
    Η σχετική παροιμία το λεέι Αλλος γ...ει άλλος πληρώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το μήνυμα της ημέρας

    Ο οίκος moody's μας ...ξεπέταξε όπως τα goody's. Στα γρήγορα..

    ΓΙΑΝΝΑΚΗΗΗΗΗ...
    ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ
    Ή ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΗΛΙΘΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ (ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ), ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ.
    ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΛΗΤΗΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ (ΠΡΩΗΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΡΟΛΛΕΫ), ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΣΕ ΘΕΣΗ ΚΛΗΤΗΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΔΙΠΛΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.
    ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ Δ.Ε.Η. ΚΑΙ Ο.Τ.Ε.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ
    ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΜΟΡΦΩΣΗ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ (ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΕΠΙ Ν.Δ.), ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΑΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΠΑΚΤΩΛΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ...Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΙ ΕΧΕΙ? ΜΗΠΩΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΑ? ΝΑ ΚΙ ΑΝ ΜΑΘΕΙ ...ΝΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΘΕΙ...
    ΟΛΟ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΡΓΙΕΣ ΟΛΟ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ 15 ΜΕΡΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-15 ΠΑΣΧΑ-3 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ-ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ 3ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ...
    ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΣΚΑΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ...ΜΗ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. καθηγητης σχολειου: 15 μερες αδεια τα χριστουγεννα 15 μερες αδεια το πασχα 3 μηνες αδεια το καλοκαίρι 1 μηνας καταληψη (με τις ευλογίες των καθηγητων!!!) 5 μερες εκδρομούλα κτλ κτλ με το ζορι 7 μηνες δουλεια
    οι υπόλοιπο: με το ζορι 25 μερες αδεια.

    Τωρα για μαυρο χρημα (ιδιαιτερα) και ωρες ας μην μιλησουμε καλύτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. πρέπει όλοι στο δημόσιο ανάλογα με τον κλάδο και την κατηγορία να παίρνουν τα ίδια χρήματα. Πρεπει να καταργηθούν τα μπόνους οι υπερωρίες οι διπλοί μισθοί των εφοριακων σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους υπαλλήλους. για τους Δημους να γινουν αμισθες οι θέσεις προέδρου Δημοτικου συμβουλίου και Αντιδημάρχων που παίρνουν πανω απο 2000 μηνιαίως αναλογα με τα χρήματα του Δήμαρχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ (ΥΕΘΑ) ΔΕ ΜΕ 35 ΧΡΟΝΙΑ:

    ΜΙΣΘΟΣ 1400 + 200 ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ = 1600

    ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ 1170

    ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ 200 ΣΕ 3-4 ? ΧΡΟΝΙΑ !!!

    ΕΦΑΠΑΞ (+ -)45.000 ΣΕ 2 Η ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ !!!

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ Ν.Δ.ΤΟΥ ΜΑΓΓΙΝΑ ΤΗΣ ΦΑΝΗΣ ΠΑΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΥ ΚΛΠ.

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΡΕ ΚΑΡΓΙΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2009 ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΩΣΑΤΕ ??? ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΨΗΛΟΜΙΣΘΟΙ ???

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΔΟΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΩΝ 176 ΕΥΡΩ ???

    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΔΕΞΙΑ ΜΟΥ ΣΤΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ 100 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΕΦΑΠΑΞ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ... ΑΛΛΗ ???

    ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ !!!

    ΟΣΟ ΖΩ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΡΙΕΜΑΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ !!!

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ 64άρηδες ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ (2350 ευρω + 120.000 ΕΥΡΩ ΕΦΑΠΑΞ) ΕΝΟΣ 50άρη ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΑ 68 ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ (ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΖΗΣΕΙ)780 ΕΥΡΏ !!!

    ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΝΤΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟ ΒΑΛΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΣΕ ΌΛΑ !!!

    Υ.Γ. ... ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΤΠΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΔΥΟ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ... ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κι από την άλλη διάφοροι Κατσαροί κλπ στην ΕΡΤ με σύμμαχο τον Πάριο και τον Νταλάρα υπέγραψαν νέα συμβόλαια με 7 και 8 χιλιάδες ευροπουλάκια. Τώρα μήπως πρέπει να τους συμπαρασταθούμε γιατί τους έγινε και μείωση 500 ευρώ; Πως θα ζήσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Επειδή ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ και οταν ρωτάτε ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ να πάρετε απάντηση, οι καθηγητές δουλεύουν με τα παιδιά σας και περνούν περισσότερες ώρες μαζί τους.
    ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ.
    Και ναι, οι φύλακες παίρνουν κανονικό μισθό πολύ περισσότερο από ότι ένας καθηγητής και ας μην έχουν τελειώσει πανεπιστήμιο και ΔΕΝ δουλεύουν μετά τις 23:00 και ΔΕΝ δουλεύουν τα Σαββατοκύριακα και ΔΕΝ έχουν καθορισμένες αρμοδιότητες και για αυτό όλη μέρα κάαααθονται. Μερικές φορές ανοίγουν και καμμία πόρτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καλά υπάρχουν εδώ μέσα αγράμματοι κρετίνοι ΥΕ που συγκρίνουν τη δουλειά του καθηγητή με τη δουλειά της καθαρίστριας;είναι οι ίδιοι που όταν έρχονται να πάρουν τους ελέγχους των παιδιών τους ίσα που θυμούνται το επώνυμο τους και σπάνια την τάξη του παιδιού τους..όσον αφορά το τμήμα..2 στους 10..η ίδια αντιμετώπιση υπάρχει και από τα παιδιά τους όταν τους λες να μάθουν κάποια βασικά πράγματα..κύριε τι μας πρήζετε με αυτά;Για να παίρνουμε 1000 ευρώ σαν εσάς;Μπράβο αγράμματοι..Όσον αφορά το ωράριο και το χρόνο απασχόλησης μερικοί νομίζουν ότι η γνώση μπαίνει στα παιδιά με σύνδεση usb,χωρίς καμία προετοιμασία;Έχετε ιδέα πόσος χρόνος χρειάζεται στο σπίτι,για να μπεις στην τάξη;Ποιος δημόσιος υπάλληλος παίρνει δουλειά στο σπίτι;Αυτές οι ώρες δε μετράνε;Το επίπεδο της παιδείας μιας χώρας είναι ο βασικός δείκτης που φανερώνει το επίπεδο της σε όλους τους τομείς..και από ότι φαίνεται για εμάς στην Ελλάδα είναι στον πάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κανενας σχολικος φυλακας δεν αμοιβεται τοσο, και δεν μπορει να εργαζεται σαν τετοιος πριν το 2001. Αυτα προς αποκατασταση της αληθειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Συμφωνώ απόλυτα με τον 11:15

    Αυτοί που κράζουν τους καθηγητές:

    1)Ας μάθουν ότι για κάθε μία ώρα εργασίας στο σχολείο αντιστοιχούν άλλες 2 ώρες δουλειάς στο σπίτι. (διορθώματα, προετοιμασία μαθήματος, σημειώσεις, ανάγνωση βοηθητικών βιβλίων). Κανένας άλλος δημόσιος υπάλληλος δεν δουλεύει μετά την απομάκρυνση απ' το χώρο εργασίας του!

    2) Το θέμα δεν είναι μόνο ποσοτικό αλλά και ποιοτικό! Μια διδακτική ώρα έχει αποδειχθεί από έρευνες ότι είναι πιο κουραστκή από 3 ώρες δουλειά γραφείου.Νομίζετε ότι είναι το ίδιο να εξηγείς σε μια ώρα τη θεωρία του Αριστοτέλη σε 17χρονα με το να συμπληρώνεις χαρτιά σε μια εφορία?

    3)Η μεγαλύτερη απαξίωση για τα γράμματα και την γνώση είναι να βλέπουν οι μαθητές ότι οι καθηγητές τους πληρώνονται λιγότερο απ'το φύλακα του σχολείου...

    4)Για την κατάντια του εκπαιδευτικού συστήματος δεν φταίνε κυρίως οι καθηγητές αλλά το άθλιο εκπαιδευτικό σύστημα που καλούνται να υπηρετήσουν.

    5)Επειδή όντως υπάρχουν κάποιοι άχρηστοι και αδιάφοροι στο χώρο... μην νομίζετε ότι η πλειοψηφία είναι έτσι. Το σύστημα φταίει που οι άχρηστοι δεν μπορούν να απομακρυνθούν και τα παιδιά αναγκάζονται να τους "τρώνε στη μάπα" για μια ολόκληρη χρονιά.

    6)Ποιος μπορεί να κατηγορήσει ένα καθηγητή επειδή κάνει ιδιαίτερα? Αν δεν κάνει, η οικογένεια του θα πεινάσει. Κυριολεκτικά!

    Κάποιοι βγάζουν τα κόμπλεξ τους πάνω στους καθηγητές. Ίσως από ενοχές επειδή ξέρουν ότι ο καθηγητής του παιδιού τους περνάει περισσότερες ώρες το χρόνο μαζί του απ' ότι οι ίδιοι του οι γονείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ-ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ..
    ΡΕ ΣΕΙΣ...
    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Η ΚΟΛΛΕΓΙΟ Η ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Η ΚΕΝΤΡΟ ΦΟΙΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΙΔΕΙΑ?
    ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ? ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΝΑΣ ΓΟΝΕΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?
    ΟΣΟ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΧΕΙ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ...
    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΕ. ΟΥΤΕ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ-ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ...
    ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΠΟΣΟ ΓΑΛΑ ΚΑΝΕΙ...ΑΛΛΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ...
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΒΛΕΠΟΥΝ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Προς τον Φίλο 7.49:

    Είμαι ο 2.13 και συμφωνώ απόλυτα με όλα όσα λες!
    Υπάρχει λόγος που στην Ελλάδα δεν πρόκειται ποτέ να μειωθεί η παραπαιδεία: είμαστε πααάρα πολλοί εκπαιδευτικοί! Στις άλλες χώρες δημιουργήθηκαν και εξελίχθηκαν και άλλα επαγγέλματα, ενώ εδώ μείναμε σε 5-6 παραδοσιακά, που κατάντησαν υπερκορεσμένα...

    Αν φτιαχτεί το εκπαιδευτικό μας σύστημα, αυτόματα θα χάσουν τη δουλειά τους χιλιάδες καθηγητές που τώρα ζουν από την παραπαιδεία. Τι θέσεις εργασίας θα φτιαχτούν γι' αυτούς?

    Αν το σχολείο μαθαίνει το παιδί σου πολύ καλά Αγγλικά και Γαλλικά, πόσες χιλιάδες καθηγήτριες ξένων γλωσσών -που τώρα δουλεύουν σε φροντιστήρια- θα μείνουν άνεργες?

    Το κράτος ξέρει καλά ότι χρειάζονται τολμηρές τομές (με μεγάλο πολιτικό κόστος...) και γι' αυτό η σημερινή κατάσταση θα διαιωνίζεται...

    Πάντως, έχεις δίκιο. Μας βάζουν να τσακωνόμαστε μεταξύ μας αντί να ενωθούμε όλοι μαζί και να διεκδικήσουμε τη ζωή που μας έκλεψαν!
    Εύχομαι υγεία και καλή πρόοδο στα παιδιά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση