GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τώρα θα αρχίσουν να βρίζουν το λαό;...

Από τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ http://stephanosmytilineos.blogspot.com/ . Τώρα θα αρχίσουν να βρίζουν το λαό; Κάτι τέτοιες απόψεις έχουν πιάσει ...

Από τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ
http://stephanosmytilineos.blogspot.com/
.
Τώρα θα αρχίσουν να βρίζουν το λαό; Κάτι τέτοιες απόψεις έχουν πιάσει οι "κεραίες" μου στα blog και αλλού να ακούγονται! Απόψεις που λένε: ΕΣΥ λαέ φταις, που ενώ καταγγέλεις τα ρουσφέτια πας και τα ζητάς, ΕΣΥ λαέ φταις, που θες να πληρώσουν οι άλλοι φόρους ενώ φοροδιαφεύγεις, ΕΣΥ λαέ φταις, που μιλάς για αξιοκρατία όσο αφορά τους άλλους και όχι το γιο σου ή την κόρη σου, και άλλα τέτοια "διασκεδαστικά"... Διασκεδαστικά και θολοκουλτουριάρικα θα συμπληρώσω!
Χαζοφτηνές προπαγάνδες για να μας δημιουργήσουν "τύψεις", "ενοχικά σύνδρομα", να σκύψουμε κεφάλι, να "στηθούμε" σε όποια στάση προτιμάμε για να απολαύσουμε το βιασμό μας!
Σε αυτή τη χώρα κάποιοι λογαριάζουν τους εαυτούς τους σαν τους μόνους "έξυπνους", τους μόνους "μάγκες", τους μόνους "μαέστρους" της προπαγάνδας και...

τους άλλους μας θεωρούν βλάκες ιθαγενείς που θα ξεπουληθούμε για χάνδρες! Η πολύ αλαζονεία βλάπτει θα πω και η πτώση είναι ανάλογη του ύψους που ανέβηκες, θα συμπληρώσω!
Δεν φτάνει που φάγαν τα λεφτά μας, που υποθήκευσαν το μέλλον μας, ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ εμείς να δώσουμε το παράδειγμα! Μα, βρε μάγκες μου, εάν ήταν να δίνουμε εμείς το "
Το παράδειγμα το δίνουν οι πολιτικοί άρχοντες, και όπως λέει και ο "βλάκας" λαός, το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι! Το κεφάλι όμως, εκεί ψηλά που βρίσκεται, σκέφτηκε ότι για όλα φταίνε τα πόδια που μυρίζουν, αντί το αυτονόητο, ότι εκείνο φταίει που δεν τα έπλυνε!
Λοιπόν, "μάγκες" προπαγανδιστές και ξερόλες, αφήστε τα ρητορικά "κολπάκια", τα "ψυχολογικά" τεστ και τα άλλα τερτίπια που διδαχθήκατε στα πανεπιστήμια της αλλοδαπής και κοιτάξτε να κάνετε καλή και τίμια δουλίτσα, γιατί η υπομονή έχει τελειώσει...
Άντε, γιατί να βάζουμε πλάτες είναι άλλο και εντελώς άλλο να μας λέτε και "μαλάκες"...

20 σχόλια

  1. Το επόμενο σοβαρό έργο που θα παιχτεί, θα ανεβεί στην Δεξιά, είναι αυτό με τον τίτλο η Εκδίκηση του Μητσοτάκη, έχετε σκεφτεί τι σφαλιάρα έφαγε η Ντόρα από τον Σαμαρά όταν της ανέθεσε να παρακολουθεί ως αφανής υπουργός το Υπουργείο Πολιτισμού; Τι έκανες ρε Αντώνη; Την έστειλες εκεί που ήταν το 1993 και εσύ ήσουν Υπουργός Εξωτερικών! Τι συνειρμούς της έφερες; Αλλά Αντώνη μου όλα εδώ πληρώνονται, προσβολήν έδωσες προσβολήν θα πάρεις και επαυξημένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειμαι 51 χρονων και απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτό μου πολιτικοποιημενο ηταν περιπου στα μεσα του 70.
    Ζωντας την δικτακτορια στα εφηβικα χρονια μου και τρωγωντας ξυλο απο την αστυνομια γιατι παιζαμε μπαλλα στην πλατεια και φωναζαμε σαν παιδια.
    Ασκουσαν επανω μας ολη την ηλιθια κομπλεξικη εξουσιαστικη δημοκρατικοτητα τους σπαζοντας στο ξυλο μικρα παιδια.
    Ηρθε η μεταπολιτευση με τον Καραμανλη, τον θειο, προθυπουργο, ολοι ελπιζαμε σε μια καλυτερη εποχη απο την δικτακτορια και ώ του θαυματος ακουστηκε η μαγικη λεξη ΛΙΤΟΤΗΣ για ολους ταχα δηθεν.
    Περασαν 7 χρονια και ηρθε ο Ανδρεας που βρηκε ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ ξανα λιτοτης ταχα δηθεν.Το 89 επεσε το ΠΑΣΟΚ εν μεσω οικονομικων σκανδαλων και ηρθε η κυβερνηση εθνικης ενοτητας με την ιστορικη συμφιλιωση του Φλωρακη με την δεξια και προθυπουργο τον Τζανετακη και τον ζολωτα.Ελα ομως που δεν μπορουσαν να πληρωσουν ουτε μισθους ουτε συνταξεις.Εκλογες και στην εξουσια ερχεται ο Μητσοτακης που αρχιζει να πουλαει οτι εβρισκε μπροστα του Παντσαβολτα στα τσιμεντα, ιδιωτικοποιηση οτε, πουλημα δεκο και παει λεγοντας. Τον ριχνει ο Σαμαρας με τον Συμπιλιδη για το θεμα διαλυσης της Γιουγκοσλαβιας και κατ' επεκταση των σκοπιων και ερχεται παλι ο Ανδρεας χειρουργημενος και κατακοπος και βρισκει αδεια ταμεια. Με την επιδεινωση της αρρωστιας του αναλαμβανει ο Σημιτης και εξαγγελει νεο προγραμμα ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ.Αυτο το εργο παιχθηκε μεχρι το 2004 οπου αφου πηραν οτι ειχε ο λαος αποκομισει με χρονια δουλειας στο χρηματιστηριο και φαγανε τον αφαγωτο καταχρεωσαν με δανεια την χωρα για την αναληψη των ολυμπιακων αγωνων και μοιραια πεσανε σαν ωριμα φρουτα. Ηρθε ο Καραμανλης ο νεωτερος, φρεσκος και με ονειρα επανιδρυσης του κρατους απο την σηψη και την διαφθορα.Παρελαβε ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ οικονομια με σωρεια σκανδαλων με υπευθυνους και υπαιτιους.Ομως ουδεις ποτε τιμωρηθηκε και αντ αυτου εβαλε τον ηλιθιο τον αλογοσκουφη να μοιραζει και να χαριζει δισεκατομμυρια στους τραπεζιτες που σακατεψαν την κοινωνια ως νομιμοι τοκογλυφοι μαζι με μια καστα οικογενειων που εδω και χρονια ρουφανε το αιμα του δημοσιου.
    Εδω αρχιζει ο χορος των σκανδαλων ομολογα βατοπεδια siemens κουμπαροι sex και βια βαρθολομαιος αυτοκτονιες ,δικηγοροι σε καταθλιψη dvd,της πουτανας δηλαδη εν μεσω κρισης.
    Το επανιδρυση εγινε επανακαταχαλασμα και ο φρεσκος εφυγε ηρωικα για να την πεσει στις γαρδουμπες απο την στεναχωρια του. Ηρθε ο ευγενικος Γιωργακης να παραλαβει ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και να χτυπησει την διαφθορα και να φτιαξει εκ νεου το κρατος που πλεον δεν υφισταται.
    Αυτη περιπου ηταν διαδρομη των τελευταιων 35 ετων με τα προσωπα αυτα πρωταγωνιστες.ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΠΑΙΣΙΟ ΘΙΑΣΟ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ? Για εμας οι φοροι και η λιτοτητα και για καποιους ακρατος πλουτισμος ,χλιδη, προκληση,και σταρχιδισμος.Μηπως πρεπει κατι να κανουμε πλεον σαν Λαος και οχι σαν μαλακες υπηκοοι φεουδαρχων?Μηπως πρεπει να απαιτησουμε την δημευση των περιουσιων ολων των πολιτικων που εμπλεχτηκαν σε σκανδαλα έμμεσα ή αμεσα? Μηπως καποιοι κυριοι μεγαλοσχημοι πρεπει να βλεπουν την ζωη τους ριγε πισω απο τις μπαρες?Ρωταω μηπως ειναι ωρα να ξυπνησουμε απο τον ληθαργο των συντεχνιακων και κομματικων συμφεροντων μας. Μηπως ηρθε η ωρα να γραψουμε στα αρχιδια μας τον fits mits morgan stanley και ολα τα αρχιδια τυπου νομισματικο ταμειο και ολα τα συναφη μπουρδελα ? Γιατι και ο βαθυς υπνος εχει το ξυπνημα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. “Η μόνη περίπτωση να πατάξει η κυβέρνηση την διαφθορά, είναι να μας βαρεθεί η διαφθορά και ν΄ αυτοκτονήσει”
    Το δόγμα ΠΑΣΟΚ - καραγκιόζη:
    Θα με δείρει,
    θα με δείρει,
    θα κουραστεί,
    θα ιδρώσει,
    θα αρρωστήσει,
    θα πεθάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AYTA DEN EKANE TOSA XRONIA O ROBLIAS KAI O KAXRIMAKHS H SEIRA AYTOYNOY EPETAI.
    DEN TOYS GNVRIZETE KAUOLOY AYTA EKANAN EIKOSI XRONIA KAI THN EFTASAN EDV THN ELLADA KAI AYTOY KAI OI DEHIOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

    ..συστήνέι Ο ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΣΕ..

    μαζί και ο δικός μας ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ

    ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟΥ!
    Μίλησε γενικά και αόριστα για όλους μας!
    Δηλαδή όλοι οι Έλληνες στο ίδιο τσουβάλι, οι κλέφτες με τους κλεμμένους, οι ληστές με τους καταληστευμένους και οι απατεώνες με τους εξαπατημένους, το ίδιο κουράγιο και την ίδια υπομονή να κάνουν!
    Δεν μας ξεκαθάρισε, αφού έχει λόγο στα οικονομικά μας και απειλεί με την τήρηση της Συνθήκης, σε ποιούς ακριβώς απευθύνεται?
    Πριν μας κάνει υποδείξεις, ας μας πει ποιοί από μας έχουν εξαντλήσει κάθε όριο υπομονής και ποιοί μπορούν ακόμη να κάνουν υπομονή!
    Όσο για τα αποθέματα κουράγιου, μιλά λες και δεν καταλαβαίνει ότι εκείνοι που έχουν αποθέματα πλούτου μπορούν να έχουν και αποθέματα κουράγιου...
    Αλληλένδετα είναι αυτά! Το να χάσουν ένα μέρος από τα πλούτη τους, σταγόνα στον ωκεανό!
    Όσοι όμως έχουν μόνον ...αποθέματα φτώχιας, που θα βρουν τα αποθέματα κουράγιου?

    Και ο πρωθυπουργός μας, κάνει το σκληρό και δήλωσε ότι η Ελλάδα δεν κινδυνεύει να πτωχεύσει! Ξέρει καλά φαίνεται ότι θα αρμέξει πάλι τις ισχνές πια, όπως τις κατάντησαν αγελάδες!!
    Γιατί οι παχυλές βόσκουν σε offshore λιβάδια καταπράσινα και ηλιόλουστα και κανείς δεν τις αγγίζει ποτέ!!

    ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΟΥΝ ΤΑ ΑΝΟΜΑ ΠΛΟΥΤΗ ΟΣΩΝ ΕΓΙΝΑΝ ΚΡΟΙΣΣΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ Ή ΣΕ ΜΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ??

    Ας απαιτήσουμε την ΚΡΙΣΗ να την πληρώσουν οι υπεύθυνοι γι' αυτήν, ΚΡΟΙΣΣΟΙ και όχι εμείς!!

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ

    ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ???

    ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εχουν περασει 2,5 μηνες απο την ημερα που ανελαβε το ΠΑΣΟΚ και το μονο που ακουμε ειναι ευχολογια ,σχεδιασμους για το μελλον, νομοσχεδια που κατασκευαζονται περιεχοντα μπολικη βαζελινη για να μπουνε καλα, προπαρασκευαστικη φημολογια ελεγχου της αντιδρασης και αξιολογησης των μετρων και ολα αυτα τα τερτιπια που χρονια τωρα ζουμε. Απο την αλλη καθημερινα καταστρεφετε ο λαος απο την κριση σε ολα τα επιπεδα κοινωνικα ,οικονομικα, επαγγελματικα, στρεφομενοι ο ενας εναντιον του αλλου δηλαδη αλληλοσπαραγμος με ευχολογια απο τους κυβερνωντες.
    Οι εκλογες βγαλανε μια κραυγη απογνωσης που μαλλον δεν ακουσε κανεις απο τα ανδρεικελα πολιτικους.Μια κραυγη που βγαινει απο τα στηθια του καθε ανεργου,κατεστραμενου βιοτεχνη,μικροεπαγγελματια,εμπορου,εργατη,ημιαπασχολουμενου(νεα εννοια εργασιας) η εργασια εγινε απασχοληση λες και ολοι εχουμε μια διασφαλισμενη ζωη και υποαπασχολουμαστε για να περναει η ωρα και να μην μας τρωει το καθισιο.Απο καθε στηθος πονεμενου που επι χρονια ηταν νοικοκυρης και μεσα σε 1 χρονο μεταβληθηκε σε απατεωνα ολκης βασει της εταιρειας των τοκογλυφων που λεγονται τραπεζες.
    Οι μεγαλοσχημοι συνεχιζουν απροσκοπτα τον πλουτισμο τους και ο σοσιαληστης προθυπουργος μας εξαγγελει σκληρα μετρα φορολογιας αλλα δικαια κατα την γνωμη του.Δηλαδη για ολο αυτο το χαλι φταιμε εμεις και πρεπει να τιμωρηθουμε με μετρα που θα πονεσουν. Αυτο το συμερασμα εβγαλαν αυτοι και οι πατρονες μας στις Βρυξελλες αντι να πανε σε αναθεωρηση του συνταγματος και να δημευσουν ολων αυτων τις περιουσιες που κατεκλεψαν το δημοσιο και ζουνε απο αυτο ως οικογενειακο κληροδοτημα έμμεσα η αμεσα εμπλεκομενοι.Η ΦΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΕ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.
    Γιατι να πληρωσουμε παλι και συνεχεια τις ανευθυνες και παρανομες πραξεις των πολιτικων μας,που μαζι με τις ορντινατζες οικογενειες που ζουνε αποκλειστικα απο το δημοσιο και εχουν επιχειρησεις με μονο πελατη το δημοσιο για να ρουφανε το αιμα και απο το τελευταιο αγγειο μας, οδηγωντας ολους μας στα δικτυα των τοκογλυφων νομιμων και παρανομων και στην καταντια και την ξευτιλα αυτη την χωρα?
    Στην Ελβετια οι παραφουσκωμενοι λογαριασμοι Ελληνων κροισων ξεχυλλισαν δραστηριοποιουμενοι στην Ελλαδα δινοντας προνομιουχους μισθους των 700 ευρω.
    Οχι κυριε Παπανδρεου ξερετε ποιοι φταινε και το γνωριζετε καλα.Αφηστε λοιπον τα παραμυθια και χτυπηστε την ριζα του κακου και των υπαιτιων περνωντας τους και την κολοτρυπιδα τους γιατι την δικη μας την εχετε ξεσκισει.
    Η ανοχη εφτασε στο τελος δεν υπαρχουν αλλα ορια η θα ειστε με τον λαο η απεναντι του, εσεις θα το κρινετε αυτο.
    Η κοινωνικη εκρηξη ειναι προ των πυλων και κανενα κατασταλτικο σωμα δεν θα μπορεσει να την αναχαιτισει.
    Εχετε το προνομιο μεσα σε μια περιοδο που η κοινωνια βαλλεται απο παντου να μεινετε στην ιστορια ως προσωπικοτητα και να κατευθυνεται τα βελη σας εκει ακριβως που πρεπει να καρφωθουν και οχι σε αυτους που απο καταβολης του κρατους πληρωνουν απο το υστερημα τους και απο αυτο που δεν εχουν.
    ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ το κοινο περι δικαιου αισθημα πρεπει να δικαιωθει για να στηριξει τις επιλογες σας, διαφορετικα σας περιμενει και εσας φουμο και καραμπογια και πεταγμα απο την εξουσια που οσο παει το πραγμα ολο φτανει στα ακρα αν και κατα την γνωμη βρισκεται πλεον περα των ακρων.
    Τσουκατοι μουκατοι Χριστοφορακοι γιοι ταχυδρομων εργολαβοι που χρονια αρπαζουν τον πλουτο του Ελληνικου Λαου και οσοι φερουν την παραμικρη ευθυνη για κλεψιμο του Δημοσιου ΔΗΜΕΥΣΗ !!!!!!!!!!!ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!!!!να νοιωσουν την φτωχεια οπως την βιωνει ο λαος και οχι στα λογια.
    Πραγματικα θα μαζεψεις πολλα δισεκατομμυρια για να καλυψεις το έλειμμα. Αν και εσυ στραφεις στην παλια πεπατημενη οτι για ολα σε αυτο τον τοπο φταινε οι μισθωτοι ,συνταξιουχοι και μικροεπαγγελματιες το μελλον σου δεν ειναι ευοιωνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμε 12:24 καλά τα λες ξεχνάς όμως, οτι αυτές οι κυβερνήσεις που αναφέρεις, μέσα στα 35 χρόνια, δεν ήρθαν μόνες τους, εμείς τους ψηφίζουμε. Και άντε να την πατήσαμε μία, δύο, τρεις φορές. 35 χρόνια όμως είναι πάρα μα πάρα πολλά για να μην έχουμε και εμείς ευθύνη. Ο,τι είμαστε εμείς είναι και αυτοί που μας κυβερνάνε. Από εμάς βγήκανε, δεν ήρθαν από τον Άρη. Ο,τι αξίζουμε έχουμε. Να μην βγάζουμε την ουρά μας απέξω. Για τα ρουσφέτια τους ψηφίζουμε. Φάτε και σεις να φάμε και εμείς. Να βολευτούμε στο Δημόσιο, (και να λουφάρουμε), να νομιμοποιήσουμε το αυθαίρετο, να μην υπηρετήσει ο κανακάρης στα σύνορα, να κλέψουμε την εφορία, να φάμε τις επιδοτήσεις, να τις κάνουμε μεζονέτες κλπ κλπ κλπ, να φάμε τη θέση του διπλανού (με το αζημίωτο) στο χειρουργείο, στη μεταγραφή στο Πανεπιστήμιο, στην προαγωγή στη δουλειά, να κοροϊδέψουμε τους κουτόφραγκους, να εκμεταλλευτούμε τους μετανάστες και μετά να τους κάψουμε, δηλαδή να βρίσκουμε τις άκρες και να επιβιώνουμε χλιδάτα, αλλά χωρίς κούραση και χωρίς προσόντα. Αυτοί είμαστε, μόνο που ήρθε η ώρα να πληρώσουμε το τίμημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Π Ρ Ο Τ Α Σ Η Π Ο Λ Ι Τ Ω Ν

    Ο Η . Σ . Α . Π . , να λειτουργεί από :
    Από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή για να πηγαίνουμε στις εργασίες μας ,
    χωρίς καθυστέρηση και φόβο μειώσεως του μισθού και απόλυσης ,
    και τα έργα για των αλλαγών των γραμμών να γίνονται
    τα Σαββατοκύριακα και παραμένει κλειστώ το δίκτυο για τα έργα

    Οι απατεώνες των Η.Σ.Α.Π. (ηλεκτρικός σιδηρόδρομος
    Αθηνών – Πειραιώς )
    Διότι αντί να δώσουν τα χρήματα που πήραν από την
    Ευρωπαϊκή ένωση για να αντικαταστήσουν τις γραμμές ,
    Η διοίκηση των Η. Σ. Α. Π. έφαγε τα χρήματα
    Και τώρα τα φτιάχνουν με χρήματα των Η.Σ.Α.Π
    Και θα τελειώσουν πάρα , πάρα , πολύ ,αργότερα ,
    με ελάχιστα μέσα και εργάτες , αφού δεν έχουν χρήματα πλέον .
    Τώρα μετά τις εορτές των Χριστουγέννων ΝΕΑ μεγάλη ταλαιπωρία :
    Κλείνουν οριστικά για 4 (τέσσερεις ) μήνες
    Οι σταθμοί Νέο Φάληρο , Μοσχάτο , Καλλιθέα ,
    Και ίσως επεκταθεί σε όλο το δίκτυο από
    Πειραιά μέχρι Ομόνοια
    Έτσι θα θέλουμε πάνω από μια ώρα και βαλε , να
    πηγαίνουμε στην Αθήνα για δουλεία
    από 20 λεπτά, σε 1 ώρα και βαλε.
    ΑΛΛΑ ,αυτή η προσωρινή διακοπή του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου
    Είχε και ένα μεγάλο καλό που ωφέλησε όλη την ΑΓΟΡΑ
    ΑΘΗΝΩΝ και ΠΕΙΡΑΙΩΣ που γλύτωσε από πολλά λουκέτα καταστημάτων .
    ΕΤΣΙ ,λοιπόν οι λαθρομετανάστες , μετανάστες , πάσης φύσεως ,
    Που μετάφεραν τα παράνομα – λαθραία εμπορεύματα τους
    Στο κεντρικό παζάρι του ΠΕΙΡΑΙΑ , και στις λαϊκές πέριξ των σταθμών,
    με τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο ,σταμάτησε .
    ΕΤΣΙ ,λοιπόν οι λαθρομετανάστες και οι λαθρόελληνες ,
    αναγκάστηκαν να ψωνίζουν , από Ελληνικά καταστήματα .
    ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ,προτείνουμε να λειτουργεί ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος
    Από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή για να πηγαίνουμε στις εργασίες μας ,
    χωρίς καθυστέρηση και φόβο μειώσεως του μισθού και απόλυσης ,
    και τα έργα για των αλλαγών των γραμμών να γίνονται
    τα Σαββατοκύριακα και παραμένει κλειστώ το δίκτυο για τα έργα .
    Σημείωσης
    Στους σταθμούς: Πειραιώς , Ν. Φάληρο , Θησείο , Μοναστηράκι , Ομόνοια.
    Να υπάρχει Έλενος από αστυνομία ΣΔΟΕ
    Δικαστική αρχή υπάλληλους του ΗΣΑΠ
    Με ιδικές αρμοδιότητες και να συλλαμβάνουν
    Τους αλλοδαπούς που μεταφέρουν
    Τα λαθραία ,παράνομα κλεμμένα , εμπορεύματα
    Να κατάσχονται να πληρώνουν πρόστιμο πολύ υψηλό
    Να ανακρίνονται από ποιους παίρνουν τα εμπορεύματα
    Και αν αποκαλύψουν θα πληρώνουν το πρόστιμο
    Και θα είναι ελεύθεροι, αν όχι άμεσα απέλασης .
    Και να γίνονται έλεγχοι για τα εισιτήρια
    Με πρόστιμο όποιος δεν έχει 100 ευρώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παρτε απο εκει που πρεπει τα λεφτα ,ξερετε ποιοι τα πηραν και που τα εχουν , δεν τους ανηκουν ειναι προιοντα κλοπης και πρεπει να δημευθουν.
    Κυριε Παπακωνσταντινου ντροπη σας να στελνεται εγκυκλιους στις εφοριες να μην κατασχουν τραπεζια κρεβατια ψυγειο και κουζινα απο οφειλετες του δημοσιου που σιγουρα ειναι μικροφειλετες και εχουν πραγματικη αδυναμια εκπληρωσης της υποχρεωσης τους. Στειλτε εγκυκλιους να κατασχεσουν τις βιλλες τα κοτερα τα αυτοκινητα πολυτελειας και τα χομπυ των κλεφταραδων σε πινακες και κινητες αξιες που αγορασαν απο λεφτα κλεμμενα απο το δημοσιο.
    Κυριε Παπακωνσταντινου αλλο μας εδειξες και αλλο μας εβαλες !!!!!πριν τον ερχομο σας στην εξουσια εισασταν υπερασπιστης των φτωχων και κατατρεγμενων και τωρα στελνεται καταπτυστους εγκυκλιους.
    Ειναι αλλαζονικη η πουτανα η εξουσια και σας κανει να ξεχνατε γρηγορα τα λογια και τις πραξεις σας.
    Συμμορφωθειτε το συντομωτερο δυνατον γιατι εσας πλεον θα σας κυνηγησουν με ροπαλα και πετρες. Ο κοσμος υποφερει, απειλειται σερνεται στα δικαστηρια να αποδειξει οτι δεν ειναι ελεφαντας τα ορια στενευουν τα εγκεφαλικα αυξηθηκαν ,οι καρδιοπαθειες και οι ταχυπαλμιες μαζι με την ανασφαλεια το στρεςς και το αγχος της επιβιώσης δημιουργουν ενα εκρηκτικο μειγμα που οταν θα σκασει αυτο που θα βγει δεν θα εχει σταματημο.
    Οι λαμογιοδικηγοροι τριβουν τα χερια τους δεν προλαβαινουν τους εχετε δωσει αρκετη δουλεια για αρκετα χρονια ειναι εποχη που θησαυριζουν μαζι με τα τσιρακια τους επιμελητες και σας δηλωνουν εισοδημα 5000 ευρω ετησιως ενω διαμενουν σε πολυτελεις περιοχες και βιλλες.Βγαλατε τους μεγαλογιατρους του κολωνακιου βγαλτε και τα λαμογια δικηγορους η μηπως φοβαστε επειδη η βουλη αποτελειται σε μεγαλο ποσοστο απο αυτους?
    Παρτε τα λεφτα απο τους φοροκλεφτες εισοδηματιες που γινανε πλουσιοι απο την αντιπαροχη και δεν δηλωνουν τιποτε στο κρατος εκβιαζοντας τους ενοικιαστες.
    Αφαιρεστε ολο το ποσο των ενοικιων που καταβαλλονται ετησιως απο τον καθαρο φορο για να δηλωνονται και να παιρνουν αποδειξη οι ενοικιαστες απο τους ιδιοκτητες και οχι να αφαιρειται 170 ευρω απο τον φορο εισοδηματος ειναι γελοιο.
    Μην χρηματοδοτειται μεσω των προγραμματων εταιρειες και ανθρωπους που δεν χρειαζονται επιδοτησεις γιατι τα βαζουν στον τοκο και δεν κανουν καμια επενδυση. Δωστε εκει που πραγματικα υπαρχει αναγκη και προοπτικη αναπτυξης.
    Το ΤΕΜΠΤΕ το πηρανε συμβολαιογραφοι πλουσιοι επιχειρηματιες κλπ που ητανε καθαροι κατα την εταιρεια των τοκογλυφων τραπεζων.Αυτοι ειναι ομως που απολυουν εργαζομενους αποφευγουν ασφαλιστικες εισφορες και ολη τους η περιουσια ειναι σε off shore επιχειρησεις γυρνωντας με πολυτελη αυτοκινητα μεσω leasing που εκπιπτουν στο συνολο τους απο τον καθαρο φορο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Μην ψαχνετε λοιπον γωνιες στα δεκαρικα ξερετε που ειναι τα λεφτα ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΝΤΑΗΛΙΚΗ!!! και αφηστε τους σχεδιασμους για πρασινα αλογα και πρασινα λειβαδια με κατεστραμμενο λαο δεν υπαρχει πρασινο μονο μαυρο καταμαυρο σαν τα πολυτελη κοστουμια που φορατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ένα από τα νέα καινούργια σκάνδαλα με διορισμούς
    Από την νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ
    Με το που ανέλαβε την κυβέρνηση και άλλαξε
    Τον διοικητή της εθνικής τράπεζας
    Άρχισε τους μαζικούς διορισμούς
    Των ρετιρέ κομματικών στελεχών !!!!!!!!!!
    Τα χαμηλά κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ
    Λέτε να τα διορίσει και αυτά ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "...Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρεσέφεραν τίποτα εις αυτήν..." (Φ. Νίτσε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λίγο σχετικό,αλλά τί νά κάνω αφού
    δέν υπάρχει ανάρτηση?
    Ο Λοβέρδος διαφωνεί γιά τά 80 εκ.
    πού δίνουν στούς αγωνι(που)σταράδες
    τού ΟΛΠ.
    Η Κατσέλη έκανε τό κοντράτο?
    Μπράβο Λοβέρδο,θά σέ ψήφιζα,αφού
    ψηφίζω άτομα καί προγράμματα ,οχι
    κόμματα.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @12:24
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΑΦΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ.
    ΜΟΝΟ ΣΤΗΛΙΤΕΥΣΗ ΠΛΩΝ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ.
    ΑΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΓΚΑΝΤΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. το ψάρι βρωμάει απ' το κεφάλι,ναι,αλλά η σήψη έφτασε,εδώ και χρόνια, και στην ουρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 12.45 ΣΩΠΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ/ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ??? ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΚΑΤΩ. ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΥΡΙΣΚΑΝ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΤΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?? ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΙΘΗΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ. Ο ΛΟΓΟΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΕΙΑΝΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ροβεσπιέρος φρομ "ρεσαλτα-και-γαμήσ' μάγκαζιν" ιζ μπακ.

    Μην παραλείψετε να διαβάσετε και το βιβλίο του για τους Έλληνες Αυτόχθονες, τους Ελληνες που φύονται αυτομάτως επί της γης (χθων).

    "Οταν ήμουνα στο ΠΑΣΟΚ, η φράση του Ανδρέα Παπανδρέου η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες, δεν σημαίνει ΚΑθαρή Ελλάδα;"
    (η τελική λύση, σε κρυπτοναζί βέρσιον)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιατί, ποιός ευθύνεται για την οικονομική κρίση; Οταν ο Αντρέας μοίραζε λεφτά και δανειζότανε - και τον ακολούθησαν ο Μητσοτάκης, ο Σημίτης κι ο Καραμανλής που τα μοίραζαν; Σε εφοπλιστές και βιομήχανους; Στον λαό μοίραζαν λεφτά, επιδοτήσεις, παροχές και διορισμούς στο δημόσιο. Ποιός λοιπόν πρέπει να πληρώσει σήμερα; Αυτοί που πάντα πλήρωναν και ποτέ δεν έπαιρναν τίποτα; Εκτός βέβαια από τα λαμόγια τους επιχειρηματίες που έκαναν δουλειές με το δημόσιο. Αυτοί που τα έπαιρναν να τα πληρώσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. re kapsabeli giati mas to kaneis auto? den antexoume allo to mitilinoblaka.. enan ilithio poy thimithike oti einai "aristeros" edo kai ena xrono kai mas prizei..

    kapsabeli den antexo na ton blepo re .. to diabazo to blog sou mi me kaneis na stamatiso...
    steile to blaka se kana parti tis pasp.. bas kai brei kamia gomena kai iremisei..

    mitilinoskilo ouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuust

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πολυ σωστος ..!!!!
    Ακριβως αυτος ειναι ο Ελληνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μάλλον θα διαφωνήσω…

    Ρε Στέφανε, αν κατάλαβα καλά, κατά την άποψη σου ο ελληνικός λαός είναι άμοιρος ευθυνών για αυτό που ζούμε. Λοιπόν θα διαφωνήσω μαζί σου και όπως έχω γράψει σε αυτό το blog και άλλες φορές, ο λαός μας είναι πιο ένοχος και από τον διάβολο (για να χρησιμοποιήσω την χριστιανική ορολογία για το κακό) για την κατάντια αυτού του τόπου. Στην καλύτερη περίπτωση είναι συν υπεύθυνος για το χάλι μας.
    Και είναι πάρα πολλοί οι λόγοι: Είναι αυτός που εκλέγει αυτούς που εκλέγει και είναι ο ίδιος που μετά κλαίγεται για την επιλογή του. Είναι ο ίδιος λαός που «έχει δει» το έργο ξανά και ξανά (το «πράσινο», το «μπλε») και κάθε φορά παρακολουθεί το ίδιο τραγικό φινάλε. Για μια ακόμη φορά θα γράψω ότι αυτό το πολιτικό σύστημα δεν έπεσε από τον ουρανό. Είναι το σύστημα που έχει γεννήσει το consensus αυτής της κοινωνίας- άρα το συνεπαγωγικό συμπέρασμα είναι ότι η Ελληνική κοινωνία πάσχει.
    Όμως η παθογένεια της είναι συνεπακόλουθο πολλών καταστάσεων- ιστορικών, κοινωνικών, πολιτικών, εκπαιδευτικών, θρησκευτικών) και μάλλον θα χρειαζόταν η συγγραφή βιβλίου για να αναλύσουμε το ζήτημα.
    Αυτό όμως δεν αναιρεί την συνενοχή του λαού, που έχει ασπαστεί το πνευματικό σκοτάδι με όλα τα συνεπακόλουθα αυτού.
    Δεν είναι αυτή Στέφανε η Ελλάδα που οραματίστηκε ο Ανώνυμος Έλληνας και σίγουρα εμείς δεν είμαστε οι πολίτες που είχε φανταστεί.
    Εσύ λαέ φταις που ανέχεσαι τα πάντα, που τρως αβίαστα το παραμύθι, που είσαι αμόρφωτος, δεισιδαίμονας, θρησκόληπτος, σκυλάς, ψευτόμαγκας, σουλατσαδόρος του Κολωνακίου, που ζεις την μεγάλη ζωή με δανεικά, που έφαγες το life style τριπάκι, που… που… που…
    Πριν αρχίσουμε να πετάμε τα βέλη μας στους «βαρβάρους», ας κάνουμε πρώτα την αυτοκριτική μας και σίγουρα θα βρούμε ότι πολλά σημεία της mentalite μας ως λαός, που χρίζουν επανεξέτασης.
    Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

    V For Vendetta

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση