GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με βάρκες και σωσίβια...

...σε λίγο θα κυκλοφορούν οι Σαμιώτες. Ανύπαρκτη η πολιτική προστασία της Νομαρχίας Σάμου Aπό το http://aegaio.blogspot.com/ / Σύμφωνα με π...

...σε λίγο θα κυκλοφορούν οι Σαμιώτες. Ανύπαρκτη η πολιτική προστασία της Νομαρχίας Σάμου

/
Σύμφωνα με πληροφορίες την Τρίτη έρχεται στη Σάμο ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος όχι βέβαια για να διαπιστώσει την ομαλή κυκλοφορία των ταχυπλόων σκαφών στη παραλιακή αλλά για να επισκεφτεί τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος στη Σάμο και το Αγαθονήσι.Θα πρέπει να πούμε ένα μπράβο στα στελέχη του Λιμενικού Σώματος στη Σάμο όπου συνέχεια βρίσκονται μέσα στη πλημμυρισμένη παραλιακή και ρυθμίζουν τη κυκλοφορία. Αίσθηση προκαλεί στους Σαμιώτες η απουσία της πολιτικής προστασίας της Νομαρχίας Σάμου,δεν μας είχε συνηθίσει σε ηχηρές τέτοιες απουσίες.

3 σχόλια

  1. Η ΝEA ΤAΞΗ σχεδιάζει τώρα το μεγαλύτερο κτύπημα κατά της χώρας, ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ με την ελληνοποίηση παιδιών εισβολέων [λαθρομεταναστών], που θα μείνουν νόμιμα γιά πάντα, αυτοί [200000-250000] και οι συγγενείς τους [800000-1000000] στη χώρα. Για να πετύχει τον σκοπό της χρησιμοποιεί συχρόνους Νενέκους [ΤΖΕΦΡΥ-ΜΠΟΥΛΗΣ-ΠΑΚΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΓΙΑΝNΑΚΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΑΜΑΝΑΚΗ-ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ-οι περισσότεροι του ΣΥΡΙΖΑ-μερικοί του ΚΚΕ-ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ-ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ κτλ] που εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας. Σαν ''΄ελληνες''[και με κατεύθυνση της χώρας προελεύσεώς τους] άσχετα με το που θα μένουν θα μπορούν να γραφούν όπου θέλουν δημότες π.χ. οι Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα, οι Ασιάτες στην Κομοτηνή κτλ. Σκέφτηκαν όσοι το συζητούν, αυτή την περίπτωση? Είναι τόσο ηλήθιοι ή αδίστακτοι προδότες? Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η χώρα έχει γεμίσει ΕΦΙΑΛΤΕΣ και ΝΕΝΕΚΟΥΣ, οι οποίοι γνωρίζουν ότι είναι προδότες αλλά αδιαφορούν, διότι πιστεύουν ότι θα μείνουν ατιμώρητοι και διότι οι σύγχρονοι ΞΕΡΞΗΣ και ΙΜΠΡΑΗΜ δίνουν πολλούς ΔΑΡΕΙΚΟΥΣ και ΓΡΟΣΙΑ με ρήτρα ΔΟΛΑΡΙΟΥ. Μήπως κάποιος πρέπει να τους μιλήσει για τον ΑΘΗΝΑΔΗ και τον ΣΑΓΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε πρωθυπουργέ, δεν έχετε το δικαίωμα να ψηφίζετε τέτοιας βαρύτητας θέματα μέσω της Βουλής.
    Το θέμα της παροχής ιθαγένειας ή υπηκοότητας σε παράνομους μετανάστες δεν είναι κάτι βραχυπρόθεσμο ή συγκυριακό, αφορά τον κοινωνικό ιστό της χώρας και, αν μη τί άλλο, δεν μπορεί να μπαίνει στην ίδια μοίρα με άλλα πολιτικά, θεσμικά ή οικονομικά θέματα.
    Είναι η ζωή μας, είναι τα παιδιά μας, είναι τα πάν για το μέσο Έλληνα.
    Δικαιούμαστε τουλάχιστον ένα δημοψήφισμα, είναι το ελάχιστο δημοκρατικό δικαίωμα που πρέπει να μας αναγνωρίσετε.
    Με τί πρόσωπο θα βγούμε στην μικρο-κοινωνία μας στις επόμενες εκλογές να υποστηρίξουμε το κόμμα;
    Ακόμη και οι συγγενείς και οι πιό κοντινοί φίλοι θα μας κοιτάζουν με καχυποψία, για να μην πώ τίποτε άλλο.
    Ο κόσμος είναι έξαλλος με την απόφασή σας αυτή.
    Φοβάμαι ότι ταφόπλακα στο πασόκ δεν θα είναι τα επιβεβλημένα οικονομικά μέτρα που λαμβάνετε, αλλά η παροχή της Ελληνικής ιθαγένειας ή υπηκοοότητας σε ανθρώπους που δεν είναι Έλληνες.
    Σκεφτείτε πολύ προσεκτικά τις επιπτώσεις πριν μας βάλετε σε μή αναστρέψιμη πορεία.
    Έχετε ζήσει στη Σουηδία (όπως και εγώ επί 12 χρόνια) αλλά είμαι βέβαιος ότι γνωρίζετε ότι, για πολλούς λόγους (γεωγραφικούς, οικονομικούς, κλπ), η Ελλάδα ΔΕΝ μπορεί να γίνει Σουηδία, κυρίως για ένα απλό λόγο.
    Δεν συνορεύει με δύο (κοινωνιολογικά και οικονομικά υποτελείς της) μικρές χώρες (Νορβηγία, Φινλανδία), που τυχαίνει μάλιστα να είναι πιό ειρηνόφιλες από την ίδια.
    Η Ελλάδα βρίσκεται στα σύνορα της Ευρώπης με τον ισλαμικό κόσμο, που εκτός από οικονομικά εξαθλιωμένος είναι και θρησκευτικά φανατικός εχθρός μας.
    Εάν επιμείνετε να προχωρήσετε αυτό το νομοσχέδιο φοβάμαι ότι δεν θα είστε για πολύ καιρό στη θέση σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣΕ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.
    - ΤΟΥ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ - ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !
    - ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ !
    - ΤΟΥ ΥΠ. ΠΡΟ - ΠΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ !
    - ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ..ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ !

    χέσε μέσα.. της Νταλάρα θα είναι.
    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΑΣ ΠΝΙΓΕΙΤΕ.
    και να φωναζετε και ΠΑΣΟΚ ζώα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση