GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπάρχει θέμα και με τη νέα Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων...

Μπορεί να ακυρωθεί ο διορισμός της; . Aπό το http://kefaloniapress.gr/index . Από εγκυρότατες πηγές μαθαίνουμε ότι στις επόμενες ώρες θα υπ...

Μπορεί να ακυρωθεί ο διορισμός της;
.
.
Από εγκυρότατες πηγές μαθαίνουμε ότι στις επόμενες ώρες θα υπάρξουν εξελίξεις στον διορισμό της νέας περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, κ. Βάσως Αλεξανδρίδου, τέτοιες που πιθανόν να τον ακυρώσουν.
Εάν συμβεί αυτό, τότε θα έχουμε μια δεύτερη γκάφα κόμα μεγαλύτερου βεληνεκούς της πρώτης, με τον διορισμό Νεοδημοκράτη ειδικού γραμματέα ΔΕΚΟ. Μόνο που στην περίπτωση της κας Αλεξανδρίδου το θέμα φαίνεται να είναι εξαιρετικά πολύπλοκο και νομικά δυσάρεστο.
-Δημοσίευμα στο Blog www.tsipiraskostas.blogspot.com/ αφορά το ξενοδοχείο της κυρίας Αλεξανδρίδου:
Η καθόλα συμπαθής κα Αλεξανδρίδου, μοίραζε στην εκδήλωση που έγινε απο τους "φίλους του Ολύμπου" στις 30-8-2009 -γιατί σου λέει το τερπνόν μετά του ωφελίμου!- και ένα διαφημιστικό φυλλάδιο του ξενοδοχείου που διαθέτει στην Καρίτσα του νομού Λάρισας, όπου περαν του αθλίου, αρχιτεκτονικά (δεν μιλάμε για βιοκλιματική αρχιτεκτονική αλλά για στοιχειώδη αισθητική, καλαισθησίακαι ποιοτητα), της κατασκευής, στην φωτογραφία εμφανίζονται μερικές πιθανές και...

σημαντικές παρανομίες,που καλό θα ήταν να διερευνηθούν,πρίν η εν λόγω υποψηφία απο την θέση της επιχειρήσει να σώσει και αυτή την Ελλάδα,το "περιβάλλον,την χωροταξία και τον τουρισμό" της χώρας μας.
Δυστυχώς αυτή είναι η σημερινή Ελλάδα. Ανάξιοι πολίτες (όλοι μας),αξίων προγόνων. Καημένε Όλυμπε
...

22 σχόλια

  1. Καπου πρεπει να πουμε και ενα μπραβο στους Ιταλους!

    Βρεθηκε καποιος και εκανε την μουρη του μπερλουσκονι καλοκαιρινη..

    Ευγε!

    Ρε φιλε ελα προς τα δω.
    Σε χρειαζομαστε για κανενα καλο μπερτακι στους αρχιπασοκοσκυλαιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε, ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΆΜΕ.... ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, - ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΟΛΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε ρε γλέντια…
    Θα συνεχιστούν όμως καθώς αυτή την περίοδο υπάρχουν οι προκηρύξεις για τα ΔΣ Ερευνητικών Ιδρυμάτων και Διοικουσών Επιτροπών ΑΕΙ και ΤΕΙ.
    Ρίξτε μια ματιά από το 2003 στα πρόσωπα που θήτευσαν – θητεύουν μέχρι σήμερα γιατί δεν έχουν παραιτηθεί και θα εκπλαγείτε..

    Να αναφερθούμε σε αυτούς που υπέγραφαν για την προκήρυξη θέσεων για την πάρτυ τους ή για αυτούς που άλλαζαν το πρόγραμμα μαθημάτων του τμήματος για να βολέψουν τον καλλητό τους;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΤΙΣΕΙ DDT.

    Ή εμείς είμαστε πάρα πολύ αναξιόπιστοι ή το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο είναι καχύποπτο. Διαλέγετε και παίρνετε. Πάντως, το γερμανικό περιοδικό Σπίγκελ αναφέρει ότι τα τεράστια χρέη της Ελλάδας, η αναξιοπιστία των στοιχείων της και η έλλειψη μέτρων οδηγεί τους αξιωματούχους του ΔΝΤ να επιστρέψουν ξανά στην Ελλάδα και να περάσουν τα χαρτιά από κόσκινο.

    Μπορεί να μην είναι μια απλή επιστροφή αλλά μια μόνιμη εγκατάσταση του ΔΝΤ στην Ελλάδα και ένας διαρκής έλεγχος των πάντων, κάθε αριθμού που μπαίνει στον προϋπολογισμό, κάθε ευρώ που φεύγει ή μπαίνει στα δημόσια ταμεία.

    Το καταφέραμε και αυτό. Αντί για Δανία του Νότου να γίνουμε Ισλανδία του νόμου.

    *********
    Και για να επανέλθουμε σε ένα προεκλογικό ανέκδοτο που τώρα ταιριάζει περισσότερο. Όταν ο Γ. Παπανδρέου έλεγε Δανία είχε κάνει ορθογραφικό λάθος.
    Δάνεια εννοούσε…
    KAI ΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ (που έλεγε προεκλογών )....ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ.
    Μ Α Λ Α Κ Ε Σ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΨΥΧΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

    ΓΙΩΡΓΟ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δυστυχώς το μόνο που μπορεί να ειπωθεί είναι ότι αποδεικνύεται γιά ακόμη μία φορά η αμετροέπεια των πολιτικών και δη ενός νεοεκλεγμένου πρωθυπουργού!!,που σε μερικά 24ωρα διαψεύδεται παταγωδώς,με όλους αυτούς τους περιφερειάρχες που τελικά επιλέχθηκαν με παλαιοκομματικά και μόνο κριτήρια.Αντε μετά να εμπιστευθεί ο απλός πολίτης όλους ανεξαιρέτως τους πολιτικούς.Πρέπει όμως σαν λαός να είμαστε εγκλωβισμένοι ούτως ώστε να επιλέγουμε να μας κυβερνήσουν αυτοί οι πολιτικοί μηδενός εξαιρουμένου!Αλήθεια πως είναι δυνατό να πιστεύουμε ότι κάποιος που μιά απλή και στοιχειώδη κίνηση στο ποδήλατό του τον οδηγεί η αντζουμπαλοσύνη του παρολίγο στην εντακική ή ακόμη σερφάροντας χάνεται και το ψάχνει το λιμενικό γιά 3 ώρες;ή τον προηγούμενο αντί να κλωτσήσει τη μπάλα βρήκε το έδαφος και ¨μισελώθηκε¨,όπως λένε οι κρητικοί;Θά πρότεινα όλοι αυτοί οι κυβερνώτες να περνάνε από δοκιμασία,όπου πολίτες,ύστερα από αξιόπιστη κλήρωση,θα τους υποβάλλουν ανάλογα σε διάφορες δοκιμές,π.χ.νοημοσύνης,επάρκειας συγκροτημένης σκέψης,δοκιμές πραγματικής έκτακτης κατάστασης της χώρας π.χ.Ιμια,οικονομική κρίση,μοίρασμα δύο γαϊδουριών άχυρα,απλές μαθηματικές πράξεις κ.λ.π.Και ας μας κυβερνήσει αυτός που πέρασε τις περισσότερες δοκιμές.Τότε τουλάχιστον ¨δίκαια¨ θα υποστούμε τη οποιαδήποτε κακοδιαχείριση.Στο σημείο αυτό βέβαια θα διαφωνούσε ο μέγας φιλόσοφος και πρόγονός μας Πλάτωνας,όπου στη πολιτεία του ήθελε τους φύλακες της πόλης να είναι ήδη επιλεγμένοι λόγω των ικανοτήτων τους,σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας.




    ΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. επιλεκτικά γίνεται η δημοσίευση σχολίων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σ’ αυτό το ξενοδοχείο πήγα το 1990, ήταν ακριβώς όπως στην φωτογραφία. Τότε δεν ξέρω αν υπήρχε άλλο ξενοδοχείο στο χωριό. Επίσης η Καρύτσα δεν έχει σχέση με τον ‘Ολυμπο, είναι χωριό του Κισσάβου (Όσσα) πάνω από το Στόμιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μία μεγαλειώδης πορεία και η σιωπή των ΜΜΕ-Γκρεμίστε τη δικτατορία των διεφθαρμένων.

    Η χθεσινή πορεία Ελληνων στην Έδεσσα πλαισιώθηκε από εκατοντάδες Εθνικιστές και έτυχε πρωτοφανούς αποδοχής και υποστήριξης από τους κατοίκους. Βρεθήκαμε στην πρώτη γραμμή του αγώνα και μ’ ένα πλήθος γεμάτο πάθος αποδείξαμε ότι οι σκοπιανοί πράκτορες και οι εγχώριοι προστάτες τους δεν έχουν κανένα μέλλον όσο υπάρχουν Έλληνες που αγωνίζονται. Γι’ αυτό σκεπτόμενοι λογικά, αποφάσισαν να κρυφτούν στις τρύπες τους και να παρατηρούν από τα μπαλκόνια μία ολόκληρη πόλη να πάλλεται σε ρυθμούς εθνικιστικούς. Χαρακτηριστικές οι σκηνές με τις εκατοντάδες των Εδεσσαίων να βγαίνουν από τις καφετέριες, να επευφημούν και να εντάσσονται στο γαλανόλευκο ποτάμι που γινόταν ολοένα και μεγαλύτερο.

    Στιγμές όπως τα δάκρυα κάποιων ηλικιωμένων κατοίκων που μας έλεγαν πως περίμεναν για δεκαετίες να γίνει κάτι τέτοιο στην πόλη τους και δήλωναν τον θαυμασμό τους για την αγωνιστικότητα των Χρυσαυγιτών, σίγουρα μας έκαναν να αντιληφθούμε πως στις 13 Δεκεμβρίου έγινε κάτι πολύ σημαντικό στην Έδεσσα. Κάμερες και δημοσιογράφοι από “μεγάλους” τηλεοπτικούς σταθμούς και εφημερίδες είχαν φροντίσει να βρίσκονται στην πόλη από νωρίς. Και όμως!

    Δεν έδειξαν ούτε 1 δευτερόλεπτο, δεν αφιέρωσαν ούτε μισό μονόστηλο για την μεγαλειώδη πορεία που κατέκλυσε από άκρου εις άκρον την πρωτεύουσα του Νομού Πέλλας! Αντίθετα, θα ήταν οι πρώτοι που θα έσπευδαν να ρίξουν λάσπη απέναντι στο Κίνημά μας αν απαντούσαμε σε ενδεχόμενες προκλήσεις των σκοπιανών, οι οποίοι κατάλαβαν από νωρίς πως δεν τους έπαιρνε να κουνηθούν ούτε στο ελάχιστο και έτσι δεν τόλμησαν το παραμικρό.

    Αυτοί που σπεύδουν να καλύψουν τις “πορείες” ολίγων δεκάδων αριστεριστών, απέκρυψαν παντελώς την πορεία πολλών εκατοντάδων νέων στην πολύπαθη Γή της Μακεδονίας μας. Ας είναι! Αυτό σίγουρα αποδεικνύει πόσο μας φοβούνται και πόσο τους ΕΤΣΟΥΞΕ η παρουσία μας στην Έδεσσα. Χρέος μας είναι να γκρεμίσουμε ολοκληρωτικά την δικτατορία των διεφθαρμένων των ΜΜΕ με την αγωνιστική μας παρουσία σε δρόμους, πλατείες και γειτονιές. Να είναι σίγουροι οι ανθέλληνες ότι το μέλλον τους επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις… ΕΔΕΣΣΑ – ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
    ΠΑΝΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΙΤΣΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΜΕΝΟ ΔΑΣΟΣ ΕΙΧΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΤΟΤΕ ΠΕΡΙΦΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΟΜΜΕΧ ΟΝΟΜΑΤΙ ..ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΒΙΛΛΕΣ.
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και εγώ μαζί σου. Αλλά να κατηγορούνται άνθρωποι πριν ακόμα κάνουν κάτι και επειδή ήταν ή και είναι κακόγουστοι μήπως είναι λίγο υπερβολή;
    Το επόμενο βήμα θα είναι να κατηγορηθούν κάποιοι επειδή θα σκεφθούν και μόνο να αναλάβουν κάποια θέση. Και το επόμενο επειδή μόνο θα σκεφθούν…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "Τραγικό ατύχημα με ποδηλάτη πριν λίγη ώρα στον εθνικό δρόμο Πατρών - Πύργου πριν μισή ώρα περίπου στο ύψος των Λεχαινών. Αυτοκίνητο μικρού κυβισμού παρέσυρε αλλοδαπό που οδηγούσε ποδήλατο και τον εκσφενδόνισε...
    τουλάχιστον 20 μετρα μακρυά. Αμέσως ήρθε η τροχαία και ασθενοφόρο όπου παλά διαπίστωσε τον θάνατο του."

    KAI ΕΡΩΤΩ κυρίες και κύριοι,
    τι δουλειά είχε ο "φιλοξενούμενος εργάτης" με ΠΟΔΗΛΑΤΟ στην Εθνική Οδό;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ
    ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ

    ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΚΑΚΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ Η ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ. ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το φυλλάδιο δεν πειράζει καθόλου.Δεν κατάλαβα.Ο άλλος λέει "είμαι γιατρός".Η κυρία λέει "είμαι ξενοδόχος".Να μην παίρνει δωρεάν την πίεση ο γιατρός-υποψήφιος και να μην μοιράζει φυλλάδιο η ξενοδόχος-υποψήφια.θυμίζω ότι βασικό στοιχείο της προσωπικότητας είναι το επάγγελμα.Τουλάχιστον η συγκεκριμένη έχει ένα.
    Αν όμως έχει βάση το περί πολεοδομικών παρανομιών - που ελπίζω να μην έχει-τότε κάκιστα πολιτεύθηκε και, φυσικά, ακόμα χειρότερα, επιλέχθηκε σε θέση κρατικού λειτουργού. Αλλά όλα αυτά
    δεν είναι διαφάνεια; Ποιος θα είχε ασχοληθεί αν δεν είχε δοθεί τόση έμφαση και δημοσιότητα στον τρόπο επιλογής; Απάντηση: Κανένας.
    Δεν πρόκειται για καμιά γκάφα λοιπόν αλλά για την αρχή μια νέας προσέγγισης των πραγμάτων που μακάρι να αντέξει και να εδραιωθεί.
    Τα λοιπά ιστορικο-αισθητικά παραλειπόμενα αποτελούν απλοϊκή γενίκευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΟΨΕ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ!!!!
    ΑΦΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΠΤΥΧΙΑ?


    ΚΑΙ ΒΟΛΕΨΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2009

    Ρόμπα ο Ρόβλιας που κατήγγειλε σκάνδαλα και τελικά παραιτήθηκε λόγω σκανδάλου

    Ρεζιλίκια.
    Αυτοί είναι οι ικανοί και οι άριστοι.
    Ο άνθρωπος που κατηγορούσε όλο τον κόσμο για το Βατοπαίδι έγινε ρόμπα και παραιτήθηκε από την θέση του υφυπουργού εσωτερικών.

    Έκανε ρουσφέτια που βρέθηκαν σε σκουπίδια και λόγω της απεργίας πήγαν οι ...γνωστοί που τα μαζεύουν και βρήκαν τα έγγραφα που έφεραν τα αιτήματα του Ρόβλια.
    Δεν άντεξε ούτε δύο μήνες στην κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ και από το υπουργικό συμβούλιο παραιτήθηκε ο πρώτος. Και ακόμα δεν έφυγαν οι 100 ημέρες!

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΧΙΔΑΚΗΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΕΙΡΑ.........
    τα ακούς καψαμπέληηηηηηηηηηηηηηηη
    ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ 5 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΣΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕΙ ΩΣ ((ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ)) ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΛΥΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝΕΙ. ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ.
    ΑΝ Η ΚΥΡΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ,ΟΦΕΙΛΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ, Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΟΜΕΝΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ. ΟΧΙ ΤΙΠΟΤ΄ΑΛΛΟ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΑΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.
    ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τι θα λέγατε αν μαθαίνατε ότι αυτό το έκτρωμα στην Καρίτσα έχει χρηματοδοτηθεί κιόλας για την ολοκληρωμένη ανάπτυξη του αγροτικού χώρου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. τελικά εκτός από το ξενοδοχείο που μπορεί να μην είναι καλαισθητικά όπως θα θέλαμε τι άλλο έχει κανείς να πει;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση