GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκάνδαλο με τα εμβόλια για τη νέα γρίπη...

Παγίδευσαν την υπουργό Υγείας για να συνεχίσει την τακτική Αβραμόπουλου που είχε ήδη παραγγείλει εμβόλια για το ... διπλάσιο πληθυσμό της χώ...

Παγίδευσαν την υπουργό Υγείας για να συνεχίσει την τακτική Αβραμόπουλου που είχε ήδη παραγγείλει εμβόλια για το ... διπλάσιο πληθυσμό της χώρας!

Aπό τον Χρήστο Λουτράδη

Ένας απο τους κυρίαρχους λόγους για τους οποίους εξελέγη αυτή ηκυβέρνηση ήταν για να ξεφύγει η χώρα απο τον εσμό των σκανδάλων, της διαφθοράς και της ρεμούλας.
Ο κυρίαρχος λόγος που θα απωλέσει η νέα κυβέρνηση το λαϊκό έρεισμα είναι αν φανεί έρμαιο του διακομματικού μηχανισμού αναπαραγωγής λαμογιών και αδιαφανείας.
Θα άξιζε να στοιχηματίσω, παραμένοντας πιστός στο κλίμα των ημερών, ότι το πρώτο σκάνδαλο που θα ακουμπήσει την "συμμετοχική διακυβέρνηση" θα σχετίζεται με τον εμβολιασμό για την νέα γρίπη και την απόφαση της Υπουργού Υγείας να προμηθευτεί πρόσθετα εμβόλια μετά απο...

παραίνεση της Εθνικής Επιτροπής Λοιμώξεων που συμμετεχουν γνωστοί επιστημόνες που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες πρότεινε στην νυν υπουργό κ. Ξενογιαννακοπούλου την συνέχιση της αντι-οικονομικής πολιτικής του πρώην δελφίνου και νυν αέναου νούμερου δύο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αβραμοπούλου. Κάτι που οδήγησε στην προμήθεια εμβολίων που θα κάλυπταν δύο φορές τον πληθυσμό της πατρίδας μας.
Θα άξιζε η κ. Ξενογιαννακοπούλου σε ένα διάλειμμα του σκληρού της ωραρίου στα τηλεπαράθυρα της πλήξης και της παρακμής να ασχολείτο με τα φλέγοντα θέματα του υπουργείου της και τα χρήματα που ρέουν άφθονα εν μέσω οικονομικης κρίσης...

17 σχόλια

  1. 3 πουλάκια κάθονταν. Παραγγέλθηκαν 16 εκατ. εμβόλια, επειδή τότε (Αύγυστο) δεν είχε ξεκαθαριστεί εάν χρειάζονται μία ή δύο δόσεις. Η αγωνία των παπαρομπλόγκερ να αναζητούν συνεχώς σκάνδαλα, καταντά γελοία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΟΡΟΛΗΓΗΤΟ ΠΑΠΑΛΑ.
    ΠΛΗΡΩΝΕ ΒΛΑΚΕΝΤΙΕ ΜΙΣΘΩΤΕ.
    ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λες να έφυγε ο Αβραμόπουλος από το πόστο του, χωρίς να έχει τελειώσει όλες τις εκκρεμότητες με τις παραγγελίες; η Ξενογιαννακοπούλου προφανώς θα βρέθηκε προ τετελεσμένου.
    Αν οι συμβάσεις είχαν υπογραφεί επι Αβραμόπουλου, τι θα μπορούσε να κάνει η Ξενογιαννακοπούλου; Άλλωστε κάπου διάβασα οτι ψάχνει το Υπουργείο, νομικούς τρόπους για να ακυρώσει κάποιες συμβάσεις, αν γίνεται. (Όπως π.χ. αν καθυστερήσεις στην παράδοση των εμβολίων, όπου υπάρχουν, συνιστούν ακύρωση των παραγγελιών κ.α), ανάλογα βέβαια με το τι έχει υπογραφεί μεταξύ των συμβαλλομένων δηλ του Υπουργείου και των εταιρειών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΡΕ ΑΓΥΡΤΕΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ.
    ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΟΥΔΗΜΟ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΠΡΙΤΣ ΤΗ ΠΑΤΗΣΑΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ.
    ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ.
    Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΕΦΟ.
    ΕΡΓΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΟΥΤΡΑΔΗ
    ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ Ο ΑΒΡΑΜΟ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ Κ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ. ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ Η ΜΑΡΙΛΙΖΑ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ Η ΓΡΙΠΗ. ΑΝ ΑΚΥΡΩΝΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ Κ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΜΕΤΑ; ΘΑ ΓΚΑΡΙΖΕΣ ΕΣΥ Κ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΝΟΗΣΕ Η ΜΑΡΙΛΙΖΑ Κ ΑΦΗΝΕΙ ΕΚΘΕΤΟ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ;
    ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑ*Α*ΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ Κ ΓΙΝΑΤΕ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΕΣ.
    ΚΟΨΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΒΑΡΥΤΕΡΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δημοσιογράφος Φάντασμα ο Γιάννης Πολίτης

    Στις λίστες που αναρτήσατε με τους μισθούς των Δημοσιογράφων της ΕΡΤ δεν φαίνεται πουθενά ο μισθός του Γιάννη Πολίτη.
    Εθελοντικά εργάζεται στην ΕΡΤ;
    Είναι τελικά διευθύνων σύμβουλος στο δημοτικό σταθμό του Δήμου Αθηναιων;9.84 (το όνομα του ακόμα φιγουράρει στο side του Δήμου).
    Είναι τελικά διευθύνων σύμβουλος στο ΒΗΜΑ FM ;
    Ένα νέο πρότυπο δημοσιογράφου γεννιέται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΓΓΙΛΑΝ .ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΦΙΑΛΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 10 ΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΙΚΟ. ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ Η ΚΥΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ,ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ! ΝΑ ΤΑ ΧΡΕΩΣΟΥΝ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΓΓΙΛΑΝ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μα ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ
    οτι αυτές οι ΔΥΟ κυρίες ΦΩΦΩ και ΜΑΡΙ
    θα το κάνουν το Υπουργείου
    ΣΚΑΤΑ
    ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η κυβερνητική πολιτική για τη νέα γρίπη απέτυχε παταγωδώς.Δε θα εξετάσω και ούτε με ενδιαφέρει αν φταίει ο Αβρααμόπουλος ή η Ξενογιαννακοπούλου.Το θέμα είναι ότι και πανικοβλήθηκε ο κόσμος και νεκρούς είχαμε. Αυτό που έπρεπε να γίνει ήταν μια έρευνα που θα φέρνει στοιχεία από άλλες χώρες που θα βρίσκει ποίες ομάδες του πληθυσμού κινδυνεύουν πραγματικά από τη νέα γρίπη . Έπρεπε να εμβολιάζονται αυτή που πραγματικά κινδυνεύουν και όχι όλοι ώστε και να μην έχουμε νεκρούς και να μη παραγγέλλουμε ένα σωρό εμβόλια και να μη πανικοβάλλουμε άδικα τον απλό κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φανταστείτε σε τί χώρα ζούμε που μάλιστα υπερηφανεύεται ότι είναι και “δημοκρατική”… Συντριπτικά είναι τα αποτελέσματα όλων των ερευνών που δείχνουν ότι οι Έλληνες δεν επιθυμούν την παραμονή των λαθρομεταναστών στην πατρίδα μας γιατί πιστεύουν ότι κάτι τέτοιο είναι απειλή για τον εθνικό και κοινωνικό ιστό. Γεγονός που αποδεικνύεται περίτρανα καθημερινά από την απτή και σκληρή πραγματικότητα. Και να φανταστεί κανείς ότι ο λαός μας έχει αυτή την άποψη παρ’ όλη την “προοδευτική” προπαγάνδα καναλιών, κυβερνήσεων και πολιτικών κομμάτων που ξοδεύουν πακτωλό χρημάτων στην υπηρεσία του “αντιρατσισμού” και της “πολυπολιτισμικής κοινωνίας”.

    Την ώρα που η κυβέρνηση του Γιωργάκη, με τις ευλογίες μάλιστα και του “αντιρατσιστή” αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου ετοιμάζουν τα μέτρα για να μας φορτώσουν στη πλάτη τους νέους “Έλληνες” (εξ… αφρικής και ασίας ορμώμενους), σε δημοσκόπηση της Kάπα Research οι Έλληνες ρίχνουν γροθιά στο στομάχι ολόκληρου του συστήματος.

    Σύμφωνα με τ’ αποτελέσματα της έρευνας το 57,5% των Ελλήνων πιστεύουν ότι «οι μετανάστες συμπιέζουν τους μισθούς και αυξάνουν την ανεργία των Ελλήνων», το 51,6% των Ελλήνων απαντά ότι οι μετανάστες είναι «απειλή», ενώ το 79,3% των Ελλήνων θεωρεί ότι οι μετανάστες που ζουν στη χώρα είναι «πάρα πολλοί» και μόλις το 1,6% (!!!) απαντά «όχι και τόσοι πολλοί». Μάλιστα, για να καταλάβετε την κατάντια της ελλαδίτσας του 2010, είμαστε η χώρα στην οποία οι μετανάστες αισθάνονται ασφαλείς ενώ οι γηγενείς ανασφαλείς. Σύμφωνα με τ’ αποτελέσματα το 73,4% των μεταναστών αισθάνονται «ασφαλείς» στη χώρα μας και το 65,3% των Ελλήνων πιστεύει ότι «κινδυνεύει»…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. AΡΑΓΕ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ??? ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΤΑΜΕΙΑ?? ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ??? ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ??? ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ??? ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ?? ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥΣ??? ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ???. ΓΙΑ ΤΗ SIEMENS????.
    ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΟ ΚΑΓΓΕΛΟ??? Η ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΓΑΡΓΑΡΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΙΕΙΑ ΜΑΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ;

    ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ,ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΑΡΡΩΣΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΓΡΙΠΗ ;

    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ
    Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ .

    ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ .

    ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΥΓΙΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μαριλιζα κοριτσακι μου, κατσε και λιγάκι να δουλεψεις.
    Φτανει πια η Τηλεοραση, σε εμπεδώσαμε.
    Αλήθεια μεχρι ποτε θα διοικειτε τα Νοσοκομεια με τα στελεχη των απελθόντων?
    Τοσο ανικανοι εγιναν πια οι Πασοκτζηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καταλάβετε όλοι ότι το Υπουργείο Υγείας είναι εδώ και δεκαετίες Υπουργείο Κατασπατάλησης του Δημοσίου Χρήματος. Δεν προσφέρει σχεδόν κανένας Δημόσιος οργανισμός Αξιοπρεπείς υπηρεσίες υγείας και το μόνο που κοιτάνε είναι να "φάνε" χρήματα δήθεν για την υγεία του λαού. Ο λάός όμως προτιμά να χρεώνεται στα ιδιωτικά για να γίνει καλά χωρίς να ξεφτιλιστεί η αξιοπρέπεια του. Μόνο αυτοί που δεν έχουν άλλοι επιλογή πάνε στο Δημόσιο. Αυτή η κατάσταση είναι απαράδεκτη. Πρέπει να αλλάξει το κράτος τακτική, να πάει σε κανόνες αγοράς και από εκεί που προσλαμβάνει προσωπικό, αγοράζει μηχανήματα και ξοδεύει εκατομμύρια σε μίζες να αγοράζει από τον ιδιωτικό τομέα υπηρεσίες. Μόνο έτσι θα σπάσει η φαυλοκρατία και το κατεστημένο και το δημόσιο χρήμα θα έχει ανταπόδοση. Δυστηχώς όμως η κοινή λογική έχει τελειώσει σε αυτή την χώρα. Γι' αυτό και πετάνε τα λεφτά σε αυτή τη χώρα και δεν ξέρουν πόσες δόσεις χρειάζονται και δεν κάνουν στατιστική μελέτη για το πόσοι άνθρωποι πρέπει και θα θέλουν εν τέλει να εμβολιαστούν. Αλλά αυτοί οι άνθρωποι εδώ και δεκαετίες μας κυβερνούν. Ηλίθιοι είμαστε εμείς που τους ψηφίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γνωριζουν πολυ καλά αυτοί που τα παρήγγειλαν. Ο κυριος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ διοικητής του ΕΚΕΠΥ, συμβουλος του Αβραμοπουλου, σύμβουλος του Κακλαμάνη στο Δήμο ....και ποιος ξέρει σε πόσες άλλες θέσεις, είναι πίσω από όλα αυτά. Κρίμα που παραμύθιασε τη νέα υπουργό. Φάγαν πολλά λεφτά από τα εμβόλια. Πανος Ευσταθίου κυρίες και κύριοι παρήγγειλε τόσα πολλά εμβόλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βρε παιδιά τι λέτε τώρα ? Δεν έχετε δει ότι η Κοντολίζα κάνει προπόνηση για πανελίστρια πρωινάδικου ? Προσπαθεί να μάθει το ''γυαλί'', μπας και της κάτσει τίποτα καλό για μετά το Μάρτιο. Ξέρει καλά πόσος είναι ο Πολιτικός Βίος της. Αααα, αυτό να της το αναγνωρίσουμε. Κατά τα άλλα αστε τη να βγαίνει να λέει ότι άσχετο (της λένε να πει) για την γρίππη και τις προσλήψεις της (!!!). Έχει τίποτα άλλο να κάνει. Στο κόσμο της !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση