GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tο διαδίκτυο έκανε τον περίπατο της Ντόρας ...ντέρμπι!

Από τον Κώστα Π. Με την ανακοίνωση της απόφασης Καραμανλή για παραίτηση μετά την βαριά ήττα των εκλογών, το σύνολο του δημοσιογραφικού κόσμ...

Από τον Κώστα Π.

Με την ανακοίνωση της απόφασης Καραμανλή για παραίτηση μετά την βαριά ήττα των εκλογών, το σύνολο του δημοσιογραφικού κόσμου αλλά και των κομματικών στελεχών προεξόφλησαν την ανάληψη της ηγεσίας του κόμματος από την κα Μπακογιάννη.Ήταν μάλιστα τέτοια η σιγουριά τους που εξήγησαν την όλη διαδικασία των πρόωρων εκλογών και της παραίτησης ως "παράδοση δαχτυλιδιού" στην τ. ΥΠΕΞ. Ίσως να μην είχαν άδικο. Εκτός από τον ισχυρότατο και διαχρονικό μηχανισμό που διαθέτει η κυρία Μπακογιάννη εντός της Νέας Δημοκρατίας, είχε διαχρονικά και την στήριξη των μεγαλύτερων εκδοτικών συγκροτημάτων και Μέσων. Σε κάποιες άλλες εποχές λοιπόν, η παράσταση της διαδοχής θα ήταν για ένα ρόλο.
Αυτό που δεν υπολόγισαν όσοι βιάστηκαν να προλάβουν τις εξελίξεις, ήταν το διαδίκτυο. Από την εποχή της παντοδυναμίας της ως ΥΠΕΞ, οι μοναδικές φωνές κριτικής προς το πρόσωπο της ήταν από τα Blogs. Ακόμα και...

θέματα μείζονος σημασίας, όπως η φυγή του Καραβέλλα στο εξωτερικό και οι λάθος χειρισμοί του υπουργείου δε βγήκαν από κάποιον δαιμόνιο ρεπόρτερ κάποιου κύριου ΜΜΕ αλλά από το Press-gr.
Ακόμα και η διαχρονική δημοφιλία της όπως φαινόταν στις δημοσκοπήσεις προ του 2009, δέχτηκε βαρύ πλήγμα από την κριτική στους χειρισμούς της στα θέματα εξωτερικής πολιτικής, αποκλειστικά και μόνο από το διαδίκτυο. Τα ιστολόγια που ασχολούνται με θέματα εξωτερικής πολιτικής και Εθνικά θέματα ήταν αυτά που εστίαζαν σε λάθος χειρισμούς ή σε διαφωνίες σχετικά με την εξωτερική πολιτική. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την πτώση της στην τέταρτη θέση μεταξύ των δημοφιλέστερων πολιτικών.
Και όμως, η κυρία Μπακογιάννη ήταν από τα λίγα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που είχε επενδύσει τόσο πολύ στην διαδικτυακή παρουσία. Η ιστοσελίδα της είναι ίσως η καλύτερη σελίδα πολιτικού προσώπου, ενώ η ίδια ήταν η μόνη υπουργός που οργάνωσε συνάντηση με Bloggers. Και όμως, η αδυναμία της να εξασφαλίσει την επικράτηση στην εσωκομματική διαδικασία είναι αποκλειστικά έργο των blogs.Που χάθηκε λοιπόν το παιχνίδι;Προεκλογικά, όταν η πλειοψηφία των μέσων "έπαιζε" ΠΑΣΟΚ, λογικό και επόμενο ήταν (όπως έγινε και στην Αμερική), ο πυρήνας των ψηφοφόρων της ΝΔ να στραφεί στα ιστολόγια, ιδιαίτερα σε αυτά που ήταν ουδέτερα ή φιλικά προς την κυβέρνηση. Αυτά ακριβώς τα ιστολόγια είναι και σήμερα η βασική πηγή πληροφόρησης από ένα βαθιά πληγωμένο εκλογικό σώμα. Άρα η βαρύτητα τους ως προς την διαμόρφωση του εκλογικού αποτελέσματος είναι καθοριστική.
Η κυρία Μπακογιάννη λοιπόν, παρασυρμένη από τον πολιτικό αυτισμό που διακρίνει την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτικών, έφτιαξε μία ωραία διαδικτυακή παρουσία για τον εαυτό της. Αυτό όμως, πλέον δεν έχει κανένα αντίκρισμα στη διαμόρφωση γνώμης, όπως δεν θα είχε και μία χαρακτηρισμένη κομματική εφημερίδα όσο όμορφη και να είναι. Η κυρία Μπακογιάννη και το επιτελείο της, δεν αφουγκράστηκαν τα Blogs που είναι άλλωστε και η πρωτογενής έκφραση του πολίτη, Ιδιαίτερα τα φίλα προσκείμενα στη Νέα Δημοκρατία. Φανταστείτε ότι σε εκείνη την περιβόητη συνάντηση της με τους Bloggers ως υπουργός Εξωτερικών, δεν υπήρχε ούτε ένα ιστολόγιο που να ασχολείται με εξωτερική πολιτική, ούτε καν ένα προσκείμενο στη Νέα Δημοκρατία! Αυτό το ατόπημα όσο και αν φαίνεται ασήμαντο, είναι καθοριστικό, αφού μία υπουργός της κυβέρνησης αγνόησε όσους στήριζαν ανιδιοτελώς την ίδια την κυβέρνηση!Μπορεί λοιπόν στη Νέα Δημοκρατία να μην συζήτησαν τους λόγους της ήττας μετεκλογικά, τα Blogs όμως έχουν βγάλει τα συμπεράσματα τους. Δεν είναι τυχαίο ότι τα Blogs έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην παραίτηση Σουφλιά (θυμηθείτε τη δήλωση του Καμμένου τη βραδιά των εκλογών: Απολογούμαι για τη φωτογραφία του Σουφλιά να χορεύει με τους Νταβατζήδες που βγήκε στα Blogs). Παρόμοια είναι και η άποψη τους για τις ευθύνες της κυρίας Μπακογιάννη, ενώ η ίδια αναλώνεται με το να προσπαθεί να πείσει τον κάθε σύνεδρο ή στέλεχος, συνεχίζοντας να αγνοεί την βάση που εκφράζεται μέσα από το διαδίκτυο. Η στήριξη της εκεί βασίζεται (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) σε κάτι απίθανους τύπους με θεματολογία και λογική παραθρησκευτικής οργάνωσης και μηδενικής επισκεψιμότητας !Ο Σαμαράς αντίθετα φαίνεται ότι έριξε μεγάλο βάρος στο διαδίκτυο αφού έχει κερδίσει σε τέτοιο βαθμό τα ιστολόγια που κατάφερε να ανατρέψει την υπεροχή της αντιπάλου της στα υπόλοιπα ΜΜΕ. Φταίει βέβαια και το γεγονός ότι δεν απασχόλησε ποτέ με κάποιο σκάνδαλο, αλλά και ότι ηλικιακά οι Bloggers δεν επηρεάζονται τόσο πολύ από τα πολιτικά δρώμενα του 1993.Απομένει να δούμε εάν ο Σαμαράς καταφέρει να κάνει την έκπληξη, όπως κατάφερε αντίστοιχα ο Ομπάμα νικώντας την Χίλαρυ που και αυτή διέθετε όλους τους παραδοσιακούς μηχανισμούς με το μέρος της. Όχι όμως και το διαδίκτυο.

15 σχόλια

  1. Δεν μας είπαν τελικά οι δυο μεγάλοι υποψήφιοι ,
    της Νέας Δημοκρατίας , κ. Σαμαράς και κ. Μπακογιάννη – Μητσοτάκη ,
    αν συμφωνούν με το ΠΑΣΟΚ να δώσουν ,
    δικαίωμα ψήφου και Ελληνικά χαρτιά ,
    στα εκατομμύρια των μεταναστών που είναι Ελλάδα .
    Να μας πουν όχι με πολιτικές αερολογίες ,
    αλλά με ένα ΝΑΙ και ένα ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΛΙΩΝΗ


    ΝΕΑ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ
    ΟΛΟΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 40 ΔΙΣ.

    ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑ 25 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΗΤΕΣ


    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΑ 25 ΑΠΟ ΤΑ 29 ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΝΔ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΗΤΕΣ
    ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 15 ΔΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΣΩΝΟΝΤΑΙ!!

    ΤΑ 40 ΔΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΝΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΤΟΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΔΟΣΗ 300 euro ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥΜ!!

    ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ!!
    ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΑΙΩΝΑΣ!!

    ΜΑΚΗΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυριακή κοντή γιορτή........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΗΤΑΝ Η ΝΤΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΝΤΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ( ΠΡΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ,ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΣ)
    ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΤΕΨΗΦΙΣΕ Ο ΛΑΟΣ, ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΥΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΤΗΝ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΓΙΑΣ.
    ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
    ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ Η ΝΤΟΡΑ, ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΡΓΟ,ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.
    ΦΤΑΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΤΟΡΑ, ΑΧΟΡΤΑΓΗ,ΑΝΑΞΙΑ,ΚΑΙ ΑΧΡΕΙΑ.
    ΑΦΗΣΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΕΙΝΟΠΑΘΟΥΣΑ ΠΑΡΑΤΑΞΙ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ.ΕΛΕΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΡΗΤΟ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ ΔΕΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΚΟ.
    Η ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΗΣ ΞΕΝΟΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ,ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΝΟΥΝ,ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΟΥΝ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑΤΖΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΦΕΛΟΣ.
    ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΟΙ ΔΗΜΟΣΥΝΤΗΡΗΤΟΙ ΜΙΝΤΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΡΧΕΣ
    ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ.
    Η ΝΤΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΞΙΟ ΚΩΣΤΑΚΗ.
    Η ΝΤΟΡΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟΣ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΜΥΣΤΙΚΟΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑΓΗΣ Η ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    Η ΝΤΟΡΑ, Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΝΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΜΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΗΔΕΠΟΤΕ ΕΡΕΥΝΗΘΕΝΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ.
    [ΤΗΝ ΖΙΜΕΝΣ, ΤΗΝ ΑΕGEAN,ΤΟ ΞΥΣΤΟ ,ΤΟΝ ΟΤΕ ,ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ,ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,ΤΗΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΚΤΛ,ΚΤΛ,ΚΤΛ.]
    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΟΚΡΑΤΙΑ .ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ.ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΝΤΟΡΟΛΟΓΙΑ
    ΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. TA ΣΚΑΝΔΑΛΑ ,Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ,ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΥΤΑ ΣΤΟ DNA THΣ OIΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
    Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΝΤΟΡΑ ΑΚΡΙΒΕΣ , ΓΝΗΣΙΟ ΚΑΙ ΟΜΟΟΥΣΙΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ, ΕΝΑ ΠΑΡΑΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟ ΤΙΠΟΤΑ ,ΕΝΑ ΚΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΛΟΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ,ΜΙΑ ΑΡΙΒΙΣΤΡΙΑ ΑΛΑΖΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΧΟΡΤΑΓΗ ΕΠΙΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ.
    Η ΝΤΟΡΑ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΡΧΟΜΑΝΗΣ , (επιγονος γαρ) ΘΕΛΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΨΑΛΕΙ ΔΕ ΜΕ ΤΑ ΝΤΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΕΠΙΚΙΔΕΙΟ ΥΜΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΕΡΝΑ .ΕΛΕΟΣ ΘΕΕ ΜΟΥ

    TO AYRIO ΔΕΝ ΧΤΙΖΕΤΑΙΑ ΜΕ ΦΘΑΡΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΑ ΣΤΕΛΕΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. NTOΡΑ=ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗΣ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑΣ( ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Χ.ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ.ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 24-9-09)
    ΤΑ ΗΓΕΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΘΩΚΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ,ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ , ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΔΕ ΔΡΑΧΜΟΒΟΡΑ, ΑΝΕΠΑΡΚH KAΙ ZHMΙΟΓΟΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
    ΤΟ ΨΥΧΡΟ ΧΑΖΟΧΑΜΟΓΕΛΟ ΠΟΥ ΜΟΝΙΜΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΟΜΑΝΙΑ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΑΔΗΦΑΓΙΑ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΤΗΣ.
    ΕΠΙΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΩΦΕΙΛΟΥΝ ΟΛΟΙ (ΝΤΟΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ,ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ,ΑΝΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ) ΤΥΦΛΗ ΥΠΟΤΑΓΗ, ΥΠΑΚΟΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΗ.
    Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ, ΠΡΟΩΘΕΙ,ΚΑΙ ΣΠΟΝΣΟΡΑΡΕΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΜΙΝΤΙΑΡΧΕΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ.
    Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΣΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΗΓΕΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Η ΑΠΕΛΘΟΥΣΑ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ Η ΤΥΦΛΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΤΑ ΕΨΑΞΕ.
    Η ΝΤΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ,ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑ,ΘΕΛΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΤΟΡΙΚΗ.
    ΕΛΕΟΣ ΘΕΕ ΜΟΥ
    OXI ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΗ ΝΤΟΡΟΚΡΑΤΙΑ,ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. H ΕΛΛΑΔΑ( τα τελευταια εικοσι χρονια) ΕΠΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΚΡΑΤΙΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ..ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΟΚΡΑΤΙΑ.
    Ο προπάππους ; Πρωθυπουργός (Βενιζέλος)
    Ο πατήρ Πρωθυπουργός (Κων/νος Μητσοτάκης)
    O αειμνηστος συζηγος βουλευτης (Μπακογιαννης Παυλος)
    Η θυγατήρ υπουργός και υποψήφια αρχηγός (Ντόρα Μπακογιάννη)
    Ο αδελφός Βουλευτής (Κυριάκος Μητσοτάκης)
    Ο υιος υποψήφιος βουλευτής (Κώστας Μπακογιάννης)
    Ο νυν σύζυγος αντιπρόεδρος της Ε.Ο.Α. και πρόεδρος των Μεσογειακών αγώνων (Κούβελος Ισιδωρασ)
    Και οι εξ αγχιστείας συγγενεις τα δωρα ...τα οικόπεδα...και τα κουζινικα…(Καμπουριδης,Μαrεβα+Κουλης)
    Οι ντορικοι και νεοντορικοι,υποτακτικοι διορισμενοι ολοι υπουργοι,υφυπουργοι,περιφεριαρχες (Μειμαρακης,Βουλγαρακης,Πετραλια,Σκυλακακης,Χατζηδακης κτλ,κτλ,κτλ,)
    Αυτά όλα μαζι συνθετουν ένα πληρες οργανόγραμμα (του ενός σκελους) του Νεποτισμού και της Φαυλοκτρατίας στην χώρα της Οικογενειοκρατίας.
    Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΕΙΚΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΗΚΩΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ κυρίες και κύριοι, αν και δεν συγκαταλέγομαι στους ψηφοφόρους της ΝΔ, θα σας έκανα ένα απλό ερώτημα. Ποιος ο ρόλος του Καραμανλή ? Αν τα πράγματα για την Ντόρα και το Μητσοτακεϊκο είναι έτσι όπως τα λετε (και δεν έχω λόγο να το αμφισβητώ), δεν έπρεπε ο Καραμανλής να έπαιρνε θέση ? Δεν πρέπει ο Καραμανλής να προστατέψει την κληρονομιά που λέγεται ΝΔ και όλους (τους πάρα πολλούς) ψηφοφόρους της ? Δεν το θεωρεί υποχρέωσή του ? Διαβάζω σε διάφορα blogs ότι έστω και ένα «μισόλογο» να πει ο Καραμανλής, θα ανέτρεπε όλη την κατάσταση. και όμως δεν το κάνει. Άραγε, δεν βλέπει αυτό που βλέπετε εσείς ? Όποιος έχει σχόλιο, θα το άκουγα μετά χαράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥΣ κλπ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. http://www.antinews.gr/?p=25539

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τι μίσος είναι αυτό για το μητσοτακεικο ?

    για την δυναστεια ΠαπανδΡεου τι εχετε να πειτε?
    Αυτήν την άγια οικογένεια?
    ας μιλησουμε για την οικογένεια Παπανδρέου Γ. Παπανδρεου ο πρεσβύτερος ξεκίνησε ως οπαδός του Ε. Βενιζελου το 37 ιδρυσε
    ΤΟ Σοσιαλιστικό κόμμα δεν του βγήκε
    το 40 προσχώρησε στην φιλοβασιλική εξοριστη κυβέρνηση του Καίρου το 45 με τα Δεκεμβριανά ήταν προσωρινός προθυπουργός
    σε ολο τον εμφύλιο πόλεμο είχε διάφορες κυβερνητικές θέσεις και εξοριζε κομουνιστές
    το 50 επί Πλαστήρα πάλι σαν υπουργός Δημόσιας τάξης πρωτοστάτησε και πάτησε πόδι να εκτελεστεί ο Ν. Μπελογιάννης παρά την σφοδρή αντίδραση του άρρωστου Πλαστήρα
    Μάλωσε με τον Πλαστήρα για την απόφασή του ν α αμνηστεύσει τους κομουνιστές και προσχώρησε στο Παπάγο μετά τον θάνατο του Παπάγου έφυγε και συμμάχησε με τον Σοφοκλή Βενιζέλο τα έσπασε και με αυτόν και εν συνεχεία όταν έγινε ο συνασπισμός της Ε.Κ. κατάφερε να γίνει προεδρός της με 52%
    υπέκυψε στις πιέσεις του γιου του και παραιτήθηκε για το γνωστό ασήμαντο ζήτημα που έφερε την χούντα στην Ελλάδα παρά τις προσπάθειες του Μητσοτάκη να στηριχθούν κυβέρνησης της Ε.Κ. την οποία στήριξε και ο αρχηγός τότε της Ε.Ρ.Ε Π. Κανελλόπουλος προ του φάσματος του στρατιωτικού νόμου ή της χούντας που τελικά τους μπουζούριασε όλους μαζί
    τον οποίο μετέπειτα πρότεινε ο Α. Παπανδρέου για πρόεδρο της Δημοκρατία το 85 και αυτόν αρνήθηκε ευγενικά
    θυμάστε ήταν ο μόνος που έμεινε στην αίθουσα απο την Ν.Δ. κατά την ορκωμοσία
    Ο Α. Παναγούλης (ο γνωστόσ για την απόπειρα κατά του Παπαδόπουλου) ονόμαζε τον Α. Παπανδρέου
    ΦΑΣΊΣΤΑ ΚΑΙ ΝΕΟ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ

    δεν τα πιστεύετε ετσι?
    παρακαλώ πρίν απαντήσετε αφιερώστε μερικά λέπτά για έρευνα στις παρακάτω σελίδες


    πηγες απο την ελεύθερη ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια wikipεdia πληκτρολογήστε
    Γ. Παπανδρεου
    Πλαστηρας
    Παπάγος
    Αποστασία 65
    Δεκεμβριανά
    Ν.Μπελογιαννης
    Α. Παναγουλης
    Ευτυχώς υπάρχει
    πλέον η εύκολη πρόσβαση στις πηγές και τέλος η διαστρεβλωμένη προπαγάνδα και τα ψέμματα από αυτούς που ρίχνουν λάσπη για να κρύψουν τις δολοφονίες τους και τα τραγικά τους πολιτικά σφάλματα
    η αληθειες πλεον αποκαλύπτονται εύκολα
    Παρακαλώ να απευθυνθείτε στης σελίδες αυτές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕ ΠΟΥΤΣΤΡΟΝΙ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ.
    ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ.
    ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑΟΥΛΙΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ.
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ.

    ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΡΕ ΠΟΥΣΤΡΑ.
    ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΑΝΤΡΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ
    ΠΟΣΟ ΠΟΝΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΠΡΙΣΜΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ?
    ΟΛΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ποιο διαδικτυο ρε μεγαλε, ποτέ δεν ηταν μπροστα η Ντορα.
    Στημενες δημοσκοπησεις βγαζανε και τωρα φοβουνται μη γινουν ρεζίλι και μιλανε για ντερμπυ Δεν υπάρχει ντερμπυ θα βγει ο Σαμαρας απο την πρωτη Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση