GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιο golden boy στηρίζει τον Αντώνη;...

Από τον Δημήτρη Νικολάκο . Την παράσταση τις τελευταίες ημέρες κλέβει η συζήτηση για τα golden boys που στηρίζουν τον Αντώνη Σαμαρά. Μάλιστ...

Από τον Δημήτρη Νικολάκο
.
Την παράσταση τις τελευταίες ημέρες κλέβει η συζήτηση για τα golden boys που στηρίζουν τον Αντώνη Σαμαρά. Μάλιστα, ο κ. Μιχαλολιάκος στην εκπομπή Ανατροπή του Γιάννη Πρετεντέρη είπε ότι κανένας «Βατοπεδινός» δεν στηρίζει τον Σαμαρά, συνδέοντας τα golden boys με την υπόθεση του Βατοπεδίου.
Μάλλον, ο κ. Μιχαλολιάκος παραβλέπει το γεγονός ότι ο, για πολλούς, υπεύθυνος της υπόθεσης Βατοπεδίου έχει υψώσει πολύ ψηλά τη σημαία Σαμαρά…
Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και μην κοροϊδεύουμε τον κόσμο!

12 σχόλια

  1. re kapsampelo ante ksestrabwsou me thn propaganda pou kaneis, ola ta skandalo gurw apo ntora einai, apo genikous grammateis mexri kai upourgous,
    kai h idia ena skandalo einai (blepe siemens klt),

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νικολακο boy THN σημαια για την
    ντοριτα την εχουν σηκωσει προ πολλου
    οι τουρκοι οι θαμνοι[αλιας μπους]οι γκρουεφσκηδες και το κακο συναπαντημα
    μαζι με τον μπραβο γκιωργκος
    ο ρουσοπουλος σε μαρανε τωρα?
    αντε μπραβο.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑΛΑΚΑΣ
    ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ.
    ΠΟΥΣΤΡΑΚΟ ΝΙΚΟΛΑΚΟ ΣΤΟ ΛΑΚΟ
    ΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΑ
    ΜΕΣΑ ΕΙΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλα ολα αυτα ...αλλα τα συμβουλια (πρωην) που δουλευουν οσο δεν δουλευανε επι δεξιας ...των υπηρεσιων(παιδειας..πχ...)και τρεχουν σαν τρελοι οτι προφτασουν να περασουν .....αυτα ποτε θα κοπουν....ειπαμε...ενταξει ...καποιος χρονος ...αλλα δεν ψηφισαμε ΔΕΞΙΑ....ΕΛΕΟΣ....οι δεξιοι ειναι ολοι στις θεσεις τους ΑΚΛΟΝΗΤΟΙ...τι εγινε....????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για αυτό θα χάσει η Ντόρα : γιατί κατέφυγε και χρησιμοποίησε άκομψα τον κιτρινισμό, γιατί έχασε τη ψυχραιμία της στην επιθυμία της να γίνε αρχηγός. Γιατί τώρα, που ο κάθε ΝΔτης επιθυμεί να ενημερωθεί για την πραγματικότητα και την αλήθεια για να αποφασίσει, η Ντόρα χρησιμοποιεί τη τακτική της μισής αλήθειας και προσπαθεί να πολώσει τον απλό ψηφοφόρο. Αυτά δεν χώνεψε ούτε χωνεύει ο ΝΔτης. Θυμίζουν λίγο τον πατέρα της αλλά και τον πιθανό διαδοχό της Κυριάκο. Δυστυχώς Ντόρα, ο λαός δεν έχει επιλεκτική μνήμη και κρίση. Γνωρίζει να ψάχνει την αλήθεια , όσ κι αν προσπαθεί ο μηχανισμός σου να τη κρύψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ζήτω ο Ψωμιάδης ρε! Το κορυφαίο είναι που μπαίνουν τα παπαγαλάκια του προδότη Σαμαρά να τον προστατέψουν με βρισιές απο τα λάθη που έχει ήδη αρχίσει να κάνει και να δίνει λάθος πατήματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βρε Νικολάκο με τα σλαβικά γονίδια που έχετε όλοι εσείς εκεί στην Μάνη, μόνο μαλακίες μπορείτε να λέτε σκατομαλάκα, απόγονε σλάβων! Χώσε την «αδούλωτη Μάνη» στον κώλο σου, κομμάτι-κομμάτι, σκατομαλάκα! Α, να μην ξεχάσουμε και τον σκατομαλάκα, τον άλλο τον μέγιστο πούστη της Μάνης, τον ΠΑΣΟΚο Κορκονέα που δολοφόνησε τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο!!! Μάνη, υποδουλωμένη σε σλάβους από τον 6ο αιώνα μΧ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν μας είπαν τελικά οι δυο μεγάλοι υποψήφιοι ,
    της Νέας Δημοκρατίας , κ. Σαμαράς και κ. Μπακογιάννη – Μητσοτάκη ,
    αν συμφωνούν με το ΠΑΣΟΚ να δώσουν ,
    δικαίωμα ψήφου και Ελληνικά χαρτιά ,
    στα εκατομμύρια των μεταναστών που είναι Ελλάδα .
    Να μας πουν όχι με πολιτικές αερολογίες ,
    αλλά με ένα ΝΑΙ και ένα ΟΧΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν χρειάζεται να υποστηρίξουν ΣΑΜΑΡΑ οι Βατοπεδινοί για να τον καταστρέψουν τον στηρίζει ΤΟ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ ΛΑΜΌΓΙΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ.
    Έτσι όταν κερδίσετε ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ θα σας κεράσει παγωτίνια από αυτά που έπερνε με τα ....απόρρητα κονδύλια του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Θα σας δώσει όλους μανικετόκουμπα από αυτά που επίσης αγόραζε με δημόσιο χρήμα. Θα σας πει όλους σας πως θα βγάλεται πιστοποιητικό τρε΄λού για να πάρετε σύνταξη από το δημόσιο ως θύματα τρομοκρατίας χωρίς να είσαστε,θα σας πεί που θα βρείτε ψευδομάρτυρες για να πάρετε αποζημείωση από τροχαίο ατύχημα.
    Τι λες δεν είναι αυτά αρκετά για να ταχθείς με τον Μιχαλολιάκο;;;
    Αν δεν σου φθάνουν θα σου κάνει και ενημέρωση πως θα καλέσεις υφισταμένους σου στο γάμο του παιδιού σου να μαζέψεις 800.000 ευρώ στη λίστα γάμου και μετά να πας να τα βουτήξεις από το κατάστημα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. H εκλογη κριθηκε , η ΓΕΡΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ στο ΕΝΔΟΤΙΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ και τους εφιαλτικους λακεδες του ΚΛΕΙΔΩΣΕ για την κυριακη...

    ο ξενοδουλος εφιαλτης τελειωνει σε 48 ωρες...

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΤΩΝΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι μέθοδοι της… Αγίας Οικογένειας είναι γνωστές εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια. Αποστασίες, δολοπλοκίες και κάθε λογής πολιτικά παιχνίδια με μόνο στόχο την προσωπική ανέλιξη και μοναδικό κίνητρο την εξουσιομανία.
    Η παρουσία και μόνον αυτού του φθηνού κλώνου του Μητσοτακισμού (που είναι η ενσάρκωση της διαπλοκής, της κομπίνας, της αναξιοκρατίας, της κενότητας και της παντελούς έλλειψης αρχών και ιδεολογίας) υποβαθμίζει το επίπεδο της πολιτικής ζωής της πατρίδας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μόνο που ακούω το όνομα ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ μου έρχεται στο μυαλό λαμογιά ,κομπίνα ,απαταιωνιά , μπαρουφολογία ,μαλακία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση