GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και επίσημα με τον Σαμαρά ο Αβραμόπουλος...

Όπως αναμενόταν, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος δήλωσε και επίσημα ότι θα υποστηρίξει τον Αντώνη Σαμαρά για την ηγεσία της ΝΔ.

Όπως αναμενόταν, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος δήλωσε και επίσημα ότι θα υποστηρίξει τον Αντώνη Σαμαρά για την ηγεσία της ΝΔ.

26 σχόλια

  1. Σ Ω Σ Τ Ο Τ Α Τ Ο Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΓΟΝΕΙΣ
    ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

    ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. KATAΓΕΛΙΑ

    1. ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΤΕ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΟΣΤΙΣΕ Η ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

    Οδός Σκουφά 43
    Κολωνάκι Τ. Κ. 106 73

    2. Τα χρήματα τα διαχειριζόταν ο πρόεδρος Γονέων Κηδεμόνων κ. Αγαθωνας Αλεξανδρος (ΑΠΆΤΗ - ΕΚΒΙΑΣΜΟΊ ΣΥΚΟΦΑΝΤΊΕΣ) που ειναι υπαλληλος λέγεται του Υπουργείου Εθνικής Αμυνας και δεν πατάει ποτέ στην δουλειά του.

    3. Πίνει όλη μέρα τον καφέ του στο απέναντι καφενειο με τον διευθυντή του πρώην Πρωθυπουργού του πολιτικού γραφείου του πρωην πρωθυπουργού κ. Γιάννη Αγγέλου (ΣΚΑΝΔΑΛΟ) και με την παρουσία τους φοβίζουν τους πάντες.

    4, Πάλι πριν μέρες άρχισε από το πρωί μπήκε στο σχολείο την ώρα μαθήματος και άρχισε πάλι να ενοχλεί καθηγητές και μαθητές και "ελέγχει" τα οικονομικά του σχολείου!! Τι γίνεται με τα ταξί και τα σχολικά?

    5. Ο ΑΓΑΘΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟΣ. ΑΚΟΜΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ "ΑΓΟΡΙ" ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ "ΙΣΤΟΡΙΕΣ" (ZHΛEYEI?) ΕΝΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΗ ΤΊ ΚΑΝΕΙ!

    6. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο ΑΓΑΘΩΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ!! ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

    7. ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΑΓΑΘΩΝΑ ΑΛΕΚΟ (ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΓΟΝΕΙΣ) ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ1,4 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ??

    8. Ο ΑΓΑΘΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Η ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ? ΠΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ - ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΩΝ - ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΩΝ ΤΥΠΟΥ ΜΑΦΙΑΣ?

    9. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΜΕΣΩΣ

    10 Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ Ο ΑΓΑΘΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΝΟΧΛΕΙ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΨΑΞΟΥΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ 1,4 ΔΙΣ!!

    11. ΑΓΑΘΩΝ ΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΣΕ ΠOIΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕΣ.

    ΓΟΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω ότι ήταν αναμενόμενο. Κανείς δεν κατάλαβε, ούτε η έμπειρη πρώην Υπουργός Εξωτερικών, αλλά και κόρη του εμπειρότατου στα παρασκήνια Μητσοτάκη, ότι ο Αβραμόπουλος λειτούργησε ως λαγός του Σαμαρά. Την παγίδευσαν στην παλαιότερη πρότασή της για εκλογή από τη βάση, μόνο που τότε ήταν άλλες εποχές, άλλα δεδομένα & άλλες ισορροπίες. Μετά από αυτά στο 2ο γύρο βλέπω και τον Νομάρχη να στηρίζει τον Αντώνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Game is over now!!!

    The end

    Warmest regards, xe xe xe xe xe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΛΠΙΚΟ, ΣΑΤΑΝΙΚΟ, ΨΕΥΤΟΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ!!

    ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ, ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΡΕΠΕΙ,Η ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ Η ΤΟΥ ΝΥΝ ΣΥΣΥΓΟΥ ΤΗΣ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΕΝΔΟΞΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΤΟ;.

    ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΥΡΙΕ ΕΒΕΡΤ ΣΕ ΠΗΡΕ Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΕΝΕΔΩΣΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΙΝΕΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΝΙΝΟΥ
    ΧΤΥΠΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΞΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ


    Βόμβες Τρισέ: Είστε αναξιόπιστοι, μπαίνετε σε επιτήρηση

    Μετά τα χαστούκια από Αλμούνια και Γιούνκερ πριν από 15 ημέρες, ήλθε και ο κεντρικός τραπεζίτης, Ζ. Κ. Τρισέ (μιλώντας στον ΑΝΤ) να βάλει τη σφραγίδα του στην σκληρή δημοσιονομική επιτήρηση στην οποία εισέρχεται η χώρα. Ο διοικητής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας ήταν ακόμη πιο σκληρός για το οικονομικό χάλι της Ελλάδας και ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι η χώρα μας θα μπει σε ειδικό καθεστώς επιτήρησης αφού όλα αυτά τα χρόνια η Ελλάδα κορόιδευε τις κοινοτικές αρχές με τα ψεύτικα στοιχεία που έστελνε. Μάλιστα, ο κ. Τρισέ έκανε λόγο για ένα κακοδιαχειρισμένο κράτος σε οικονομικό επίπεδο και προειδοποίησε ότι το δημόσιο χρέος και η αδυναμία να αποπληρώνει η χώρα το δανεισμό της θα αποτελέσουν βρόχο στο άμεσο μέλλον.

    ΠΑΕΙ Η ΚΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ.
    ΣΚΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ.
    - ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΦΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ---------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΙΟΙ; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΛΥΣΑΛΕΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ε!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΣΑΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΞΑΝΑΣΤΗΡΙΞΩ Ν.Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όσοι νόμιζαν ότι όλα αυτά τα χρόνια η Ντόρα έκανε την καλή χωρίς αντάλλαγμα πλανώνται πλάνη οικτρά.
    Ο λύκος δεν αλλάζει....
    Η Ντόρα είχε συμφωνήσει το δακτυλίδι με τον Κώστα. Και άμα δεν της κάτσει θα δούμε πράγματα και θαύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έχουν κάποιοι μυαλό φαίνεται στη ΝΔ!
    Ο Σαμαράς είναι ο μόνος σοβαρός αντίπαλος που μπορεί να έχει η κυβέρνηση.Ο μόνος,επίσης,που μπορεί να πάρει αποστάσεις απο το καταστροφικό για τη χώρα έργο της ΝΔ τα τελευταία 5,5 χρόνια.
    Το 'έργο' αυτό έχει στιγματίσει τη ΝΔ και θα την ακολουθεί για πολλά χρόνια.Ε όχι να βγάλουν και τη συμπρωταγωνίστρια (πλάι στον Καραμανλή) της 5ετίας!Δεν είναι τόσο ανόητοι!Αν το έκαναν αυτό το ΠΑΣΟΚ θα έπαιζε μόνο του ως το 2030!
    Να υπάρχει και αντιπολίτευση της προκοπής,για να λειτουργεί και η δημοκρατία.Τώρα θα ξεκινήσουν μια προσπάθεια ανασυγκρότησης και
    τουλάχιστον θα υπάρχει μια ελπίδα ότι σε καμιά 10αριά χρόνια μπορεί να ξαναδούν φως στον ορίζοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΝΙΚΗΤΗΣ!Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εδω ο κοσμος χανεται και ο αβραμοπουλος μας λεει που θα παει ρε ποιον ενδιαφερει αν θα γινει ο αβραμοπουλος πλουσιοτερος κατα καποιες ακομα εκανονταδες χιλιαδες ευρω η εαν η πλεον μετα τον γιωργακη αμερικανοφιλη ντορα θα κυνερνησει τη χωρα μετα απο 7 χρονια με αντιπαλο την αννα διαμαντοπουλου?? επειδη αυτα εχει προσταξει η bilderberg της οποιας ειναι στελεχη ολοι αυτοι (αλλιως πως ειναι δυνατον να μπορουν να γινουν αρχηγοι και μετα προθυπουργοι?) τωρα ο αβραμοπουλος για καποιο λογο ενω τους ικετευει δεν τον αφηνουν να μπει στη λεσχη bildeberg το ....forum οπως την ονομαζουν αυτοι!!!
    υπαρχει νουμων ανθρωπος που να πιστευε οτι ο σαμαρας μπορει να γινει αρχηγος της ν.δ και οχι η ντορα??? κι ομως αυτο επιτασει η λεση και αμερικανικη πρεσβεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ο σαμαρας καλως η κακως δεν θα ειναι μονο αρχηγος του κομματος αλλα και ο επομενος προθυπουργος ειμαστε τοσο ζωα ως ψηφοφοροι και ως λαος που ακομα και ο σκουπιδιαρης της γειτονιας μας να γινει προεδρος ενος απο τα δυο μεγαλα κομματα, εμεις θα τον ψηφισουμε και για προθυπουργο!!!
    ρε γαμω το δικομματισμο μας μεσα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. o Samaras dioxnei ta lamogia tis ND

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αυτοι ειμαστε, αυτους μας αξιζει να εχουμε ως κυβερνητες και τους μεν και τους δε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΧ ΡΕ ΚΑΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ...."ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τιποτα παει και τελειωσε, για ολα φταιει η χουντα οχι αυτη του μεταξα (γιατι και αυτη χουντα ηταν) η αλλη, η χουντα των συνταγματαρχων που παρεδωσε το κρατος υπερχρεωμενο, που εκλεψε τα λεφτα της χωρας, που δεν χαρισε τα δανεια, που δεν εδωσε ατοκα δανεια στους αγροτες, που δεν χαρισε λεφτα να φτιαξουν ολοι οι ελληνες το δικο τους σπιτι, που τριπλασιασε το εξωτερικο χρεος, που αφτιαξε σχολεια, που δεν εκτισε νοσοκομεια, που δεν εδωσε αδειες οικοδομης, που δεν πηγε ρευμα στο τελευταιο χωριο, που δεν εβαλε βρυση στη πιο απομακρυσμενη κουζινα, που αφηνε τους εμπορους ναρκωτικων να μπαινοβγαινουν στις φυλακες, που ξεπουλησε τη μακεδονια, που εκανε τοσα σκανδαλα, βατοπεδι, ζιμενς, χρηματηστιριο, που ενω ο κοσμακης πειναει αυτη εως σημερα ζουνε στην απολυτη χλιδη, κυκλοφορουν με πανακριβα αυτοκινητα, πηγαινουν διακοπες στη μυκονο και στην αραχωβα, ζουνε στην εκαλη, τη στιγμη που ο λαος και οι....αγωνιστες του πολυτεχνειου (ολοι σχεδον οι δημοσιογραφοι οι ηθοποιοι και γενικοτερα οι θαμωνες του κολονακιου) ζουνε σε φτοχωγειτονιες και μονο με τα βασικα προς επιβιωση τους, ασφαλως και φταιει η χουντα που ειχε το κοσμο να ζει σε ανασφαλεια γεμιζοντας το τοπο με αλλοδαπους ληστες κατακρεουργωντας την ελευθερια του ελληνα πολιτη, βεβαιως και φταιει η χουντα γιατι η ανεργια ηταν σε τεραστια επιπεδα, το εμποριο δεινοπαθουσε, τα μαγαζια, η αγορα ασφυκτιουσε, ναι φταει γιατι αφηνε τον ελληνα να πηγαινει να αγοραζει ενα πορτοκαλι τη στιγμη που οι ολοι οι γειτονες λαοι αυδοκιμουσαν, οπως οι βουλγαροι, οι ρουμανοι, οι γιουγκοσλαβοι, οι αλβανοι οι τουρκοι...σφαλως και φταιει η χουντα για ολα και τρεχουν οι σημερινες κυβερνησεις των δυο αυτων κομματων να σωσουν οτι μπορουν αλλα ειναι δυσκολο να τα καταφερουν διοτι η χουντα αφησε τεραστια χρεη απο κομπινες απο επιδοτησεις που εφαγε, απο τα λεφτα που εστελνε η ευρωπαικη ενωση και απο την κατασπαταληση του δημοσιου πλουτου γαι την απιστευτη επιδειξη πλουτισμου που εκαναν επι εφτα συναπτα ετη και τα χιλιαδες σκανδαλα που εκανε στην εφταετια και οι σεμνοι και ταπεινοι μαζι με τους....σοσιαληστες δεν μπορουν να συμαζεψουν το κρατος... για αυτο και δεν μπηκαν ποτε φυλακη ισοβεια εν αντιθεσει με τους σημερινους πολιτικους που μολις αντιληφθει η κυβερνηση οτι κλεβουν τους στελνει αμεσως στη δικαιωσυνη και αυτη αμεσως στη φυλακη....ισοβεια....αχ χουντα παλιοχουντα εσυ φταις για ολα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το τι έχει να γίνει στη Ν.Δ. δεν μπορεί να περιγραφτεί. Κυκλοφορούν διάφορες φήμες για τον Κακλαμάνη και τον Σπηλιωτόπουλο. Τις φήμες τις κυκλοφορούν και οι δυο πλευρές. Και οι Μπακογιανννικοί και οι Σαμαρικοί. Για τον μεν Κακλαμάνη οι δεύτεροι διαρρέουν...ότι υπάρχουν περίεργες φωτογραφίες από το παρελθόν, για τον δε Άρη Σπηλιωτόπουλο κυκλοφορούν φήμες από τους πρώτους ότι υπάρχουν περίεργες φωτογραφίες από την Σίφνο! Θα γίνει κόλαση. Όλη η γαλάζια μπόχα στον βρωμερό αέρα της εσωκομματικής πολιτικής αντιπαράθεσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2009

    Τα έσπασαν στο κέντρο της Αθήνας
    10-15 ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ

    "Eπίθεση" και φθορές πραγματοποίησε ομάδα περίπου 10-15 νεαρών, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες και κράνη, λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι, στο κέντρο της Αθήνας.

    Οι δράστες έσπασαν με...
    βαριοπούλες και λοστούς τα τζάμια της Τράπεζας Πειραιώς, στην οδό Τζωρτζ 4, της χρηματιστηριακής εταιρείας «Πεντεδέκας» στην οδό Κλεισόβης 8 και της καφετέριας «Στάρμπαγκς» στην οδό Ακαδημίας 96.
    Αμέσως μετά, οι δράστες εξαφανίστηκαν χωρίς να συλληφθεί κανείς.

    $ Ο Αντιεξουσιαστής Υπουργός Προστασίας της Αμερικανικης Πρεσβείας ΒΕΒΑΙΑ στα ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ.
    Κάνει το FBI Κάτω Πετραλώνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χαμός στην Ν. Δ.

    Πλακώνονται μεταξύ τους και αλληλοκαφώνονται!!


    Βγάζει ο ένας τα μάτια και τα σκάνδαλα του άλλου!!

    Η χασούρα φέρνει ανακατωσούρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χαμός στην Ν. Δ.

    Πλακώνονται μεταξύ τους και αλληλοκαφώνονται!!


    Βγάζει ο ένας τα μάτια και τα σκάνδαλα του άλλου!!

    Η χασούρα φέρνει ανακατωσούρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μπράβο Δημήτρη σώζεις την Ελλάδα από τα νύχια του παγκοσμιοποιημένου μητσοτακισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πολλά πράγματα δύσκολα τα φανταζόμαστε , όταν γίνουν εύκολα όμως τα κατανοούμε. Ο Δημητράκης δεν ήταν τίποτα άλλο παρά ένας λαγός που θα έτρεχε την κούρσα της διαδοχής και θα οδηγούσε την εκλογή από τη βάση για να μπορέσει ο Αντώνης να βγει πρόεδρος. Οι προδότες πάνε πάντα μαζί.
    Αν και στη προκειμένη είναι για καλό της παράταξης αφού οι λίγες πιθανότητες νίκης στις επόμενες εκλογές είναι με τον Σαμαρά δεν πρέπει να ξεχάσουμε τις μεθοδεύσεις τους και να τις έχουμε κατά νου στα επόμενα χρόνια. Αυτές οι κλίκες είναι που φαγάνα και το Καραμανλή και μπόρεσαν να τον ρίξουν σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα.
    Ας πάνε τώρα όλοι οι νεοδημοκράτες να τους ψηφίσουν και τους δυο. Τη ώρα εκείνη να σκεφτούν το 93 πρώτα και τη τράβηξαν από τους πρασινορουφιάνους όταν ξαναήρθε ο Αντρέας. Καλό θα ήταν να σκεφτούμε και λίγο τη Χώρα μας που εξαιτίας του τρομερού καλαματιανού έμεινε 10 χρόνια πίσω. Ο Μητσοτάκης έλεγε για την ΟΝΕ από τότε, για σκεφτείτε να είχαμε μπει στη ΟΝΕ εξαρχής και μην πει κάνεις ότι δε μπορούσαμε γιατί και όταν μπήκαμε με ψεύτικα χαρτιά μπήκαμε. Το όνομα θα είχε δοθεί από τότε με την Ελλάδα σε αρκετά καλύτερη θέση απο ο,τι σήμερα γιατι άλλο Σλαβομακεδονία και άλλο Δημοκρατία της Μακεδονίας.
    Για όλους αυτούς τους λογούς πρέπει τρέχοντας να ψηφίσουμε Σαμαρά για να του δώσουμε την ευκαιρία να μας διαλύσει αφού δεν τα κατάφερε την πρώτη φορά. Όλοι μας αξίζουμε μια δεύτερη ευκαιρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Οι ψηφοφόφροι της νδ είναι σκεπτόμενα άτομα που έχουν συνηθίσει και στις νίκες και στις ήττες και δεν καβαλάνε το καλάμι. Τη συγκεκριμένη στιγμή και μετά από αυτή τη μεγάλη ήττα το κόμμα χρειάζεται ένα άφθαρτο πρόσωπο που θα το βοηθήσει να επανέλθει στην εξουσία, ευχόμαστε ο Σαμαράς να μην υποκύψει σε εκβιασμούς, ίντριγκες για το καλό του κόμματος και της πατρίδας μας φυσικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ

    ΟΤΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΕΞΙΩΝ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ Η ΠΛΕΥΡΑ ΣΑΜΑΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ

    ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΟ ΤΡΟΠΟ


    ΑΛΛΗΛΟΦΑΓΩΜA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. GIATI ALLHLOTROGONTAI

    STH NEA DHMOKRATIA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση