GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέθανε η μητέρα του Κ. Καραμανλή...

Πέθανε πριν από λίγες ώρες σε ηλικία 90 ετών η μητέρα του Κ. Καραμανλή, Αλίκη, η οποία νοσηλευόταν από τη βραδιά των εκλογών της 4ης Οκτωβρί...

Πέθανε πριν από λίγες ώρες σε ηλικία 90 ετών η μητέρα του Κ. Καραμανλή, Αλίκη, η οποία νοσηλευόταν από τη βραδιά των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου στο νοσοκομείο "Ερρίκος Ντυνάν", ύστερα από βαρύ εγκεφαλικό.

24 σχόλια

  1. Mπορει να μην συμφωνω πολιτικα με τον κ Καραμανλη αλλα σε τετοιες δυσκολες ανθρωπινες στιγμες δεν μπορω να μην εκφρασω τα συλληπητηρια μου.
    Το πληγμα της μανας ειναι μεγαλο να ειναι καλα και να την θυμαται με αγαπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι ΠΑΣΟΚ από την εποχή του συγχωρεμένου του Ανδρέα.

    Όμως αυτές τις ανθρώπινες στιγμές, καμμία ιδεολογία ή πολιτικές απόψεις δεν μπορούν να με εμποδίσουν να συλλυπηθώ τον κύριο Καραμανλή για την απώλεια πρώτα και μόνο από όλα της Μάνας.

    Σε αυτό δεν χωρούν αντιπαλότητες, γιατί μπροστά στο θάνατο όλοι είμαστε ίσοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν συλλυπούμαι κανέναν από αυτούς τους ανθρώπους και κυρίως πολιτικούς που επιζητούν αποκλειστικά το δικό τους συμφέρον σε βάρος του λαού.
    Ακόμη και στην θάνατο δεν είναι ίσοι όλοι, έτσι όπως κατάντησαν τα δημόσια νοσοκομεία.
    Όμως πολλές φορές ο θάνατος αγαπημένων προσώπων αφαιρεί λίγη από την ματαιοδοξία μας. Του εύχομαι λοιπόν να πάψει να είναι χοντρόπετσος, να γίνει ειλικρινής στο λαό και να προσπαθήσει να προσφέρει κάτι από την θέση που κατέχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΠΑΣΤΕ !ΓΙΑ ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΙ ΚΟΛΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΟΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ .!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1.32 ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΜΑΖΙ
    ΜΕ ΤΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΩΡΑ
    ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συλληπητήρια και απο εμένα στην οικογένεια του πρώην πρωθυπουργού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ε δεν είναι και λίγο να ξέρεις πως ο γιος σου ήταν ο χειρότερος πρωθυπουργός μετά το 1950, κι ότι ρήμαξε και το περίφημο κόμμα του "εθνάρχη"... όσο πιο πολύ αέρα παίρνουν τα μυαλά μας, τόσο μεγαλύτερος είναι ο κλονισμός της ανώμαλης προσγείωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ 13
    ΗΤΑΝ,ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕ
    ΚΑΙ ΜΕΝΑ Η
    ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ...

    ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και η δική μου μητέρα είναι βαριά στο νοσοκομείο και αυτός χέστηκε αν πεθάνει ή όχι.
    .....έτσι, χέστηκα και εγώ για την δική του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι σοσιλιστες ( Κοινονικοι )ειμαστε πανω απ ολα ανθρωποι.Στην περιπτωση αυτη ,τα ειλικρινη μας συλλυπητηρια για τον χαμο και αυτης της μανας!Κουραγιο Κωστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα θερμά συλληπητήρια στον άνθρωπο Καραμανλή για τον θάνατο της μητέρας του και τα θερμότερά μου συλλυπητήρια σ' όλους εσάς που τα κόμματα σας κάνουν να είσθε χειρότερα και από τα ζώα, χωρίς καμία αίσθηση συμπόνιας για τον θάνατο της μάνας. Ευτυχώς που είστε ανώνυμοι και δεν γνωρίζω κανέναν σας γιατί δεν άξιοι ούτε να σας φτύσουν ανδρείκελα του κάθε κόμματος που θέλετε να σας λένε και ανθρώπους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όσο μας έχουν χεσμένους οι πολιτικοί εμάς τους πολίτες άλλο τόσο τους έχουμε και εμείς.
    Περισσότερο με ενδιαφέρει ο θάνατος νεογέννητων στην Αφρική που δεν έχουν να φάνε και να πιούν μία κουταλιά νερό παρά ο θάνατος μιας υπερήλικης πλήρους ημερών.
    Όσο για το εάν είναι η μαμά του πρώην προέδρου της ΝΔ και πρώην πρωθυπουργού δεν μου καίγεται καρφάκι και πολύ σωστά ο γράφει ο 3:15 ότι χέστηκε όσο χέστηκε και ο πρώην πρωθυπουργός για τη δική του μαμά.
    Μαμάδες που πεθαίνουν είναι εκατοντάδες κάθε ημέρα.Είναι λυπηρό βέβαια άλλά δεν υπάρχει λόγος να συμπάσχει κανείς όταν αυτοί ως γνήσια γουρουνοειδή δεν συμπάσχουν για κανέναν αλλά μόνο για τις θεσούλες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δε φτάνει που ασέλγησε στην ελλάδα,δε φτάνει που έλεγε όλο ψέματα,δε φτάνει που ο ανίκανος δεν μπορούσε να κυβερνήσει τη χώρα,θα λυπηθούμε και τη μάνα του που πέθανε ή αυτόν που την έχασε;
    Δικό του πρόβλημα είναι και όχι δικό μας.Να ζήσει να τη θυμάται αλλά εγώ δεν γουστάρω ούτε να τη θυμάμαι ούτε να θυμάμαι και τον ίδιο που από την ανικανότητα του διέλυσε τη χώρα με ηλίθιους υπουργούς και μαφιόζους στελέχη.

    Μέχρι και τη μάνα του στεναχώρησε και πέθανε από εγκεφαλικό η κακομοίρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εσύ ρε παπάρα 4:51 που δεν θέλεις ούτε να μας φτύσεις εμάς τα ανδρείκελα δεν είσαι ανώνυμος ;

    Εγώ να δείς που δεν θέλω ούτε να σε κατουρίσω μαλακισμένε που σε έπιασε ο πόνος για τη μάνα του κλώνου-Καραμανλή και μαϊμού εθνάρχη που μέχρι πριν ένα μήνα λέγατε ότι είναι ο βράχος της παράταξης σας.

    Φρέσκα σκατά ήταν ο μέχρι πρότεινος βράχος σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ούτε εγώ ψήφισα ποτέ ΝΔ καθότι δεν συμφωνώ πολιτικά μαζί τους. Αλίμονο όμως να έχει καμιά σχέση αυτό με μια καθαρά ανθρώπινη στιγμή η οποία είναι εξίσου σημαντική στην ζωή οποιουδήποτε ανθρώπου επώνυμου ή ανώνυμου. Τα θερμά μου συλλυπητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητε 2,08 μαζυ με τα λαμογια που ανεφερες ξεχασες και το Σαρακατσανο τον αρχινονο της μαφιας τον Ντον Σουφλια οπως λεμε Ντον Κορλεονε.Μας ηπιε το αιμα και τωρα ουτε φαινεται ουτε ακουγεται για την ωρα τουλαχιστο.Εχει φροντισει με επιμελεια για τα γεραματα του...τα δικα του των παιδιων του,εγγονια....αλλοι πληρωνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. εμ την εσκασε τη γυναικα ο κοπριτης, ο τεμπελοχανας....."σηκω κωστα μ να πας να δουλεψεις, σηκω παιδακι μ να δεις πως ζει ο κοσμος, σηκω βρε αγορι μ οπως ολα τα παιδια να πας εστω και τυπικα να κανεις οτι δουλευεις απ το να τρως τα λεφτα του θειου σου και του πατερα σου" τιποτα ο αρχιτεμπελης εκει ξαπλαααα ο κοπριτης ....σου λεει ο ελληνικος λαος ειναι τοσο μα τοσο αχρηστος που ακομα και μενα μπορει καποτε να με κανει....προθυπουργο!!!! οπερ και εγενετο....."εδω ρε μανα εκαναν προθυπουργο οι ελληνες τον σημιτη με 38 νουμερο παπουτσι δε θα κανουν εμενα" απανταγε ο τεμπελης.....μ αυτα και μ αυτα καναμε κυβερνητες τους αχρηστοτερους ελληνες που ακομα και στοιχημα να εβαζαν το ποσο κακο θα εκαναν στο τοπο δε θα ειχαν καταφερει τοσο περιφημα ....ας οψεται ο ελληνικος λαος βεβαια...αυτοι ειμαστεμ αυτοι μας αξιζουν να μας κυβερνανε, κλεφτες απατεωνες, αχρηστοι και εκδικητικοι προς τον ελληνα πολιτη...τον αβουλο ελληνα πολιτη....το κακομοιρο ελληνα πολιτη που τωρα τρεχει να εκλεξει τον επομενο προθυπουργο....το σαμαρε η τη ντορα!!!!!!!!!!
    κι ομως ειναι δυνατον...
    καλη μας νυχτα αδερφια νεοελληνες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τελος τα παραμυθια:
    Η κυβερνηση Διαφανειας του Παπανδρεου θα καθισει στο σκαμνι το μεγαλυτερο ΛΑΜΟΓΙΟ της ελληνικης ιστοριας τον Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ..
    μαζι με αυτον θα κατσει και ο παλαι ποτε "ΦΩΣΤΗΡΑΣ" της οικονομιας ο ΑΡΧΙΤΣΟΓΛΑΝΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ και το Τσιρακι του ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ...

    ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 3 ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

    ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑΒΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ..

    13 Νοε 2009 2:08:00 μμ

    ....................

    ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ
    θελη αρετη και τολμη η δημοκρατια
    θα ειναι μια κινηση αριστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 13 Νοε 2009 4:51:00 μμ
    ============


    ΣΥΜΦΩΝΩ ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΤΩΝ 2.08 μμ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΟΙ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΕ ΠΑΣΟΚΑ .ΟΛΗ Η ΑΦΡΟΚΡΕΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΟΣΟΙ
    ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ
    ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

    ΜΕ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ
    ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΕΠΕΘΑΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΠΕΘΑΝΑΝ?

    ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Όσο υπάρχουν ανθρωποειδή που δεν μπορούν να συλλυπηθούν σε μια τέτοια στιγμή τον οποιονδήποτε, συμπαθώ όλο κ περισσότερο τα ζώα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση