GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Δεν συμφωνούμε με παραίτηση Μπακογιάννη!"

Από το http://www.ndvoice.blogspot.com/ . Διαβάζουμε από χθες το βράδυ στο διαδίκτυο φήμες ότι κάποιοι συμβουλεύουν την κ. Μπακογιάννη να πα...

Από το http://www.ndvoice.blogspot.com/
.
Διαβάζουμε από χθες το βράδυ στο διαδίκτυο φήμες ότι κάποιοι συμβουλεύουν την κ. Μπακογιάννη να παραιτηθεί από την διεκδίκηση της ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία στο όνομα λέει της ενότητας.
Εμείς οι απλοί άνθρωποι της βάσης του κόμματος διαφωνούμε με αυτή τη λογική. Κατʼ αρχήν εμείς για πρώτη φορά καλούμαστε να συμμετάσχουμε σε μία κορυφαία διαδικασία και δεν θα ήταν φρόνιμο να μην αποφασίσουμε τελικά, δεδομένου ότι...

ο κ. Ψωμιάδης έχει δηλώσει ότι θα αποσυρθεί σε περίπτωση που υπάρξει μία μόνο υποψηφιότητα. Δηλαδή έτσι, χωρίς εκλογές, θα έχουμε μιά αποδυναμωμένη αρχηγία Σαμαρά. Δεν καταλαβαίνουμε τι ενότητα είναι αυτή!!! Δηλαδή το σπρώξιμο οποιωνδήποτε εσωκομματικών προβλημάτων κάτω από το χαλί στο όνομα της ενότητας, είναι αυτό δημοκρατική λύση; Που ακούστηκε ότι η εσωκομματική δημοκρατία θέτει σε κίνδυνο την ενότητα ενός κόμματος; Αν δεν μπορούμε την εσωκομματική δημοκρατία καλύτερα να το διαλύσουμε.
Πέραν από αυτό υπάρχουν τάσεις που πρέπει επιτέλους να συγκρουστούν μέσα στο κόμμα, αλλιώς το κόμμα δεν θα εξυγιανθεί ποτέ. Από τη μία μεριά υπάρχουμε όλοι εμείς τα απλά μέλη και από την άλλη υπάρχει μία οικογενειοκρατία και ένας νεποτισμός που νεκρώνει τα πάντα χάριν των γόνων κάποιων οικογενειών και κάποιων συμφερόντων. Εμείς δηλαδή τι είμαστε; Απλά πρόβατα;
Εδώ θα πρέπει να υπάρξει δημοκρατική σύγκρουση και όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας για το μέλλον του κόμματος. Εάν νικήσουν οι δυνάμεις της ολιγαρχίας, της οικογενειοκρατίας και του νεποτισμού, όλοι μας θα συμβιβαστούμε με αυτή την επιλογή μέχρι την επόμενη αναμέτρηση. Αν από την άλλη μεριά υπάρξει νίκη των δημοκρατικών δυνάμεων της παράταξης τότε είναι επόμενο ότι θα υπάρξει ένα ξεκαθάρισμα των διαφόρων τζακιών που θα επιμείνουν να ασκούν εξουσία στο κόμμα, χωρίς τη δική μας δημοκρατική νομιμοποίηση.
Επομένως η μάχη θα πρέπει να δοθεί εδώ και τώρα. Η εξυγιαντική σύγκρουση θα πρέπει να υπάρξει. Συμβιβαστικές λύσεις στο όνομα μιας ανύπαρκτης ενότητας απλά θα διαιωνίσει την ίδια σάπια κατάσταση.

14 σχόλια

  1. Π Ε Ρ Α Σ Μ Ε Ν Α - Ν Α Ι - Ξ Ε Χ Α Σ Μ Ε Ν Α - Ο Χ Ι
    ΜΕΓΑΛΕ ΗΣΥΧΑΣΕ
    ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ :
    ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ !!!
    ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ !!!
    ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ.
    ΑΝΤΕ ΓΙΑ . . . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δικαιωμα της ειναι
    Εκεινη ξερει τι θα κανει, δεν ειναι Καραμανλης...που τον εστειλαν...θα περασουν οχι ..ανετα μαζι της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΩΠΑΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!!!!!!
    ΘΑ ΚΑΛΨΩ.


    ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ ΛΙΓΑΚΙ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΕΛΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ, ο τελευταίος πυρήνας Ελληνισμού στο νησί είχε, έχει και θα έχει ξεκάθαρο στόχο και ρόλο στις σύγχρονες προκλήσεις που η μοίρα έμελλε για τους Έλληνες της Κύπρου. Τα στελέχη του πέραν και πάνω από την παθολογική τους αγάπη για το ΑΠΟΕΛ, διακρίνονται για την αφοσίωσή τους στα εθνικά ιδεώδη (τα ίδια που συνοδεύουν τον Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Όμιλο ΕΛΛΗΝΩΝ Λευκωσίας από τη στιγμή της ίδρυσής του το 1926)…

    Σε μια χώρα όπου τα τελευταία χρόνια σπρώχνουν στα κάτω-κάτω συρτάρια ιστορικά γεγονότα, ιστορικές αλήθειες, κατακρεουργούν την παιδεία μας στο βωμό της επαναπροσέγγισης, λανσάρουν την ‘ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΛΗΘΗ’ σαν αναγκαίο κακό, σε μια εποχή όπου ένα-ένα τα ιδεώδη μας απομυθοποιούνται, ένας-ένας οι Έλληνες της Κύπρου σκύβουν το κεφάλι απογοητευμένοι ότι δε θα αλλάξει κάτι, οι αγώνες έχουν μεταλλαχτεί σε διπλωματικούς, και ο στόχος του Πανελληνίου Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ υπήρξε η ενημέρωση του κόσμου της ομάδας μας, η διασφάλιση της Ιστορικής Αλήθειας, και η μεταλαμπάδευση της στις επόμενες γενιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η μοναδική ενδεδειγμένη λύση, δεδομένου ότι απέτυχαν όλες οι προσπάθειές της "εκλογής" με συνοπτικές διαδικασίες είναι η παραίτηση.

    Η διάρκεια δεν την ωφελέι δεδομένου ότι αναδεικνύεται η γύμνια της σε όλους τους τομείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H ΝΤΟΡΑ O ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ HΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ, ΠΡΩΘIΕΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ , ΜΕ ΑΧΑΛΙΝΩΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΑΖΩΝIΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΠΙΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ.
    ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΑΝΑΞΙΑ (ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗΣ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑΣ),ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΕΠΙΡΟΗΣ,ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ (ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΤΕΜΒΕΡΓΚ)
    ΦΙΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΤΟΣ ΚΑΡΑΒΕΛΑΣ,ΚΤΛ.) ΕΚΛΕΚΤΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΩΝ ΜΙΝΤΙΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΑΙΤΗΜΟΝΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΟΣΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ Η ΦΑΤΑΟΥΛΑ.
    H NTOΡA ΘΕΩΡΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
    ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΝΕΜΕΤΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΕΛΗΞΗ
    ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗΣ (ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ) ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΕΡΓΟ ,ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ,ΤΙΣ ΔΙΑΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ.
    OΙ ΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΩΝΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΖΑΚΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ.
    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΝΤΟΡΟΚΡΑΤΙΑ
    Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ,ΘΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΦΕΟΥΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΤΕΡΟ.
    ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΥΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΙΓΗΛΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι δύο συνεταίροι Αβραμό και Σαμαράς ήταν οι δύο που αμφισβήτησαν τον τρόπο λειτουργίας του κόμματος και πολύ σωστά έκαναν, διότι απεδείχθη αυτό από την μεγάλη ήτα που υπέστη το κόμμα. Αν χάσουν και κερδίσει η Ντόρα, λογική συνέχεια θα είναι να κάνουν νέο κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η κ. Ντόρα έχει ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ κατα τη διάρκεια της "διακυβέρνησης" της χώρας υπό τον κ. Καραμανλή, ούσα εκ των στενότατων συνομιλητών του μετά την απομάκρυνση Ρουσόπουλου. Ηταν στέλεχος της ανομολόγητης "τριανδρίας" με τον τότε πρωθυπουργό και τον κ. Σουφλιά τους άλλους δύο.
    Το γονάτισμα της χώρας, αυτό που ζούμε τώρα, με τα χειρότερα επι θύραις, είναι και δικό της έργο, αποτέλεσμα της οξείας ανικανότητας που διέπει εκείνη και γενικά τα στελέχη που δυστυχώς μας κυβέρνησαν.
    Αν ο Ελληνικός Λαός είχε στοιχειώδη λογική θα έπρεπε να την είχε τοποθετήσει ώς δυσάρεστο κατάστιχο της Ιστορίας μαζί με τον κ. Καραμανλή.
    Για να μη παρεξηγηθούμε, περιμένουμε και τα έργα της κυβέρνησης Παπανδρέου με το φόβο να αρχίσουν οι Ελληνες να βαστάνε και να πετούν πέτρες ξεκουκούλωτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. When a man creates something special,
    he's proud to call it by it's name:


    ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

    Note:
    the stuff αβραμόπουλος, is also used as a cork on Jack Daniels whiskey barrels.


    bloopers,
    proud founders of the φελλός project.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. «Η σημερινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου συνιστά ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της συνέχισης της τακτικής παραποίησης της πραγματικότητας και κραυγαλέας υποκρισίας, την οποία ακολουθούν πάντοτε οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, αποδεικνύοντας διαχρονικά ότι δεν αλλάζουν όποια λεοντή 'εκσυγχρονισμού' και αν φορέσουν πρόσκαιρα» δήλωσε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών και βουλευτής της ΝΔ Προκόπης Παυλόπουλος.

    Ο κ. Παυλόπουλος κατηγόρησε τις προηγούμενες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ ότι καθιέρωσαν «την ανομία, την ανισότητα, την αδικία και συνακόλουθα τις πελατειακές σχέσεις ιδίως στον τομέα των προσλήψεων» και ανέφερε ότι η κυβέρνηση Καραμανλή «ξεκίνησε να βάλει τάξη στην εξάλειψη της ομηρίας των συμβασιούχων που οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ διαμόρφωσαν, εκθέτοντας επιπλέον ανεπανόρθωτα τη χώρα στην ΕΕ».

    Ειδικότερα για την κατάργηση της προσαύξησης κατά 50% της μοριοδότησης της εμπειρίας, λέει ότι είναι όχι μόνο κοινωνικά άδικη αλλά και αντισυνταγματική, ως αντίθετη προς την αρχή της ισότητας, αλλά και αντίθετη προς τις δεσμεύσεις της χώρας για την προσαρμογή της νομοθεσίας στην κοινοτική οδηγία περί συμβασιούχων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 11 Νοε 2009 9:20:00 μμ

    BLOOP


    ΕΣΥ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ Η ΣΟΥ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ!Η ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΝΙΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 3:37 Μ.Μ. 11/11/09

    ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.
    ΚΡΑΤΑ ΚΑΗΜΕΝΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 12 Νοε 2009 9:46:00 πμ


    ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση