GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι τενεκεδένιες ρητορείες της Ντόρας…

Aπό τον Θύμιο Παπανικολάου http://www.resaltomag.gr/ . Η Ντόρα αποτελεί τα κακέκτυπο του πατέρα της. Ο Μητσοτάκης είχε το «χάρισμα» να εμφαν...

Aπό τον Θύμιο Παπανικολάου
http://www.resaltomag.gr/
.
Η Ντόρα αποτελεί τα κακέκτυπο του πατέρα της.
Ο Μητσοτάκης είχε το «χάρισμα» να εμφανίζει το μαύρο ως άσπρο με παγερή πειστικότητα. Η Ντόρα ακολουθεί την ίδια μέθοδο, αλλά στο πρόσωπό της ακτινοβολεί η παγερή «λάμψη» της υποκρισίας: Δεν μπορεί να ξεγελάσει έναν προσεκτικό παρατηρητή…
Μια και στερείται των «προσόντων» του πατέρα-δασκάλου της, ρίχνει κοτρόνες που σε αφήνουν άναυδο…
Μην έχοντας επίγνωση των «ορίων» ξεπερνάει τα όρια της προσβολής της νοημοσύνης μας.
Ο πατέρας της π.χ. υποτιμούσε τη νοημοσύνη μας θέτοντας κάποια χρονικά όρια «λογικά»: «Σε 10 χρόνια οι Έλληνες ξεχνούν…»
Η Ντόρα, δε έχει επίγνωση των ορίων, γι’ αυτό ενεργεί με...

άλλους χρονικούς πήχεις: «Ο ελληνικός λαός είναι τόσο ηλίθιος που ξεχνά και το παρόν…»
Μόνο όταν περιφρονείς σε τέτοιο προσβλητικό βαθμό την νοημοσύνη του ελληνικού λαού, είναι δυνατόν να ξεστομίζεις τα ακόλουθα:
-«Δεν χρειαζόμαστε αυτούς που πλήγωσαν και έβλαψαν την παράταξη»!!!
-«Δεν γίνεται να χτίσουμε νέα οικοδομήματα με παλιά, με φθαρμένα υλικά»!!!
Μα, τόσο κρετίνους περνάει η Ντόρα τους Έλληνες; Ή νομίζει ότι ζούνε σε άλλο πλανήτη;
Γύρω από την Ντόρα δεν έχουν ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΕΙ όλα τα φθαρμένα παλαιοκομματικά υλικά, όλη η γραφειοκρατική και κυβερνητική καμαρίλα που όχι απλώς «πλήγωσε» την παράταξή της, αλλά και την οδήγησε στην συντριβή;
Η ίδια δεν αποτελεί το πλέον φθαρμένο «υλικό», το κεντρικό «άξονα» της ήττας και γύρω από αυτόν όλη η χορωδία της συντριβής;
Η Ντόρα, όμως, δεν ησυχάζει. Θέλει, πάση θυσία, να μας αποδείξει ότι πάσχει από το σύνδρομο της ταχυδακτυλουργικής απάτης.
Σηκώνει τη γροθιά της εναντίον των μεγάλων συμφερόντων (φαίνεται η «συνταγή» Καρατζαφέρη είναι μητσοτακέικο «κουσούρι»), συμφέροντα, όπως υπογραμμίζει, την πολεμούν αγρίως!!!
Εδώ γελάνε και οι κότες…
Φυσικά και ο τελευταίος ιθαγενής αυτής της χώρας γνωρίζει τούτο: Τα ισχυρά συμφέροντα (εγχώρια και ξένα), αν κάποιον κρατάνε στο απυρόβλητο, τον καλύπτουν και τον προωθούν αφηνιασμένα και πολύτροπα, είναι η Ντόρα και το κύκλωμά της.
Οι πάντες γνωρίζουν το γιγάντιο, διαπλεκόμενο «ιστό της Αράχνης» που μέσα σε αυτόν το μητσοτακέικο αποτελεί ΚΕΝΤΡΙΚΟ ιμάντα…
Πότε, πού και πώς τα μεγάλα συμφέροντα κτύπησαν τη Ντόρα;
ΑΝΤΙΘΕΤΑ:
α). Οι ισχυροί οικονομικοί παράγοντες, τα μεγάλα αφεντικά ΠΑΝΤΑ την είχαν υπό την προστασία τους…
β). Συνακόλουθα και οι προπαγανδιστικές «μήτρες» των ισχυρών: Τα ΜΜΕ!!!
Όλα τα μεγάλα συγκροτήματα του Τύπου και οι «νταβάδες» των καναλιών Ντόρα προβάλλουν αφηνιασμένα, Ντόρα ψηφίζουν!!!
γ). Το ίδιο και τα έμμισθα «παπαγαλάκια» τους, οι «μπράβοι» τους: Από τον Πρετεντέρη, το Χατζηνικολάου και τους «τηλεστάρ» των ειδήσεων (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων), μέχρι τους ποικίλους «κόκκινους» μαϊντανούς-«αναλυτές». Ακόμα και «αντιεξουσιαστικές» προβιές των ευαγών Ιδρυμάτων, οι διαβόητοι «Ιοί» με την Ντόρα είναι…
δ). Εκεί, όμως, που απαστράπτει ο «πόλεμος» εναντίον της Ντόρας είναι τα αμερικανικά συμφέροντα: Οι ηγεμόνες των αρχόντων…
Και για του λόγου το αληθές διαβάστε τι έγραφε ο Αθανάσιος Έλις, γνώστης των αμερικανικών «απόψεων», το 2001, στην «Καθημερινή»:
«Παρά τις προτιμήσεις τους, οι Αμερικανοί είναι όμως και ρεαλιστές. Σε ιδιωτικές συζητήσεις με αναλυτές αλλά και αξιωματούχους σε διάφορα φόρα της Ουάσιγκτον οι τελευταίοι δείχνουν να συνειδητοποιούν τη δυναμική που αποκτούν οι εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και αρχίζουν να επιδεικνύουν αυξημένο ενδιαφέρον για τις θέσεις της Ν.Δ. και τη «φιλοσοφία» του Kώστα Kαραμανλή στα διεθνή ζητήματα που αφορούν την Ελλάδα, αλλά και τις ΗΠΑ, όπως είναι η κρίση στην ΠΓΔΜ, η ένταξη της Kύπρου στην Ε.Ε. και η αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, ιδιαίτερα εν όψει του 2004. Kαι διαπιστώνουν με ικανοποίηση ότι η πολιτική των δύο μεγάλων κομμάτων δεν διαφέρει και άρα δεν υφίσταται λόγος «ανησυχίας». Αλλωστε, πόσο «αντιαμερικανοί» ή «αντιευρωπαίοι» μπορεί να είναι ο κ. Kαραμανλής και η κ. Μπακογιάννη (εάν υποθέσουμε ότι η τελευταία θα αναλάβει υπ. Εξωτερικών;)».
ΣΗΜΕΡΑ, δεν υπάρχει Έλληνας ο οποίος να μη γνωρίζει ότι η Ντόρα αποτελεί το πιο αγαπημένο τέκνο των ΗΠΑ. Ακόμα, πιο αγαπημένο και από το Γιωργάκη…
Να, γιατί γράψαμε, πριν από λίγες ημέρες το άρθρο:
«Ντόρα: Αμοραλισμός, ιησουϊτισμός, μακιαβελισμός».
ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3873
Η Ντόρα καθημερινά μας επιβεβαιώνει…
Το σοβαρό, ωστόσο, ζήτημα, δεν είναι η δική μας, καθώς και πολλών άλλων, επιβεβαίωση.
Το σοβαρό ζήτημα είναι άλλο: Η ανενδοίαστη, προκλητική και βάναυσα κυνική προσβολή της νοημοσύνης και της ΜΝΗΜΗΣ του ελληνικού λαού από την Ντόρα…
Η νοημοσύνη, όμως, και η μνήμη της ΙΣΤΟΡΙΑΣ εκδικείται σκληρά τους χλευαστές της

24 σχόλια

  1. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ. ΔΕΝ
    ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ.ΟΤΑΝ ΛΗΣΤΕΥΑΤΕ ΚΑΙ ΚΟΛΟΠΕΡΝΟΥΣΑΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ .ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΣΦΟΔΡΑ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ.ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ 1974 ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωμώ απόλυτα με τις θέσεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο και εντυπωσιάζομαι από το γεγονός ότι υπάρχει έστω και ένας ΜΗ διαπλεκόμενος Έλληνας που να επιλέγει αυτό το προϊόν του παλαιοκομματισμού και της φθαρμένης πολιτικής για αρχηγό.

    Η παρουσία και μόνον αυτού του φθηνού κλώνου του Μητσοτακισμού (που είναι η ενσάρκωση της διαπλοκής, της κομπίνας, της αναξιοκρατίας, της κενότητας και της παντελούς έλλειψης αρχών και ιδεολογίας) υποβαθμίζει το επίπεδο της πολιτικής ζωής της πατρίδας μας.

    Εάν πάρει στις εκλογές και μιά ψήφο περισσότερη από τον Ψωμιάδη, θα είναι ντροπή για τη παράταξη και την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ούτε ένα ευρώ επικήρυξη για τους δολοφόνους των αστυνομικών από τον ψευτόμαγκα Χρυσοχοΐδη, ούτε λίγη τσίπα και αξιοπρέπεια απέναντι στις οικογένειες των θυμάτων της τρομοκρατικής ακροαριστεράς!

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΙΣΘΟΥ 180 ΕΥΡΩ δόθηκε στη Σοφία Ψυχογιού, την άτυχη δόκιμη ειδική φρουρό που λαβώθηκε κατά την άνανδρη επιδρομή των αναρχοτρομοκρατών στην Αγία Παρασκευή.

    Ο Πατέρας της φτωχός άνθρωπος, οδηγός γερανοφόρου στην Άρτα, παράτησε τη δουλειά του και είναι νύχτα μέρα κοντά στο παιδί του. Αυτά τα 180 Ευρώ ούτε για την φροντίδα μιας μέρας νοσηλείας και τα έξοδα του πατέρα δε φτάνουν βρε άθλια κοπρόσκυλα του ΠΑΣΟΚ και της δημοσιογραφίας.

    Έλεος πια μ΄αυτόν τον άκρατο λαϊκισμό
    Εν έτει 2009 ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης βάλθηκε να μας μετατρέψει όλους σε κυνηγούς κεφαλών αφού δίνει 600.000 ευρώ για τους ληστές με τα μαύρα και από χθες ένα ολόκληρο εκατομμύριο για τους παρ’ ολίγο δολοφόνους της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΟΥΚΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΒΩΒΟ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ.ΣΚΟΡΠΟΥΣΑΤΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΦΕΙΔΩΣ ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
    ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ. ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στη Ντόρα διαπιστώνεις όλα αυτά ρε κολοσσέ αναλυτή?ΟΚ δεκτή η άποψή σου.Τη νοημοσύνη μας δεν υποτιμά (άν όχι βιάζει βάναυσα) ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ Σαμαράς όταν:
    - Αφού μας πρόδωσε 3 φορές (1993-95-96) έρχεται τώρα να μας κάνει τον αρχηγό?
    -Μας παρουσιάζεται ως ο περίπου λαβών το χρίσμα απο τον ίδιο τον Εθνάρχη ως συνεχιστής του έργου του, όταν έχουμε νωπά ακόμα τα όσα του είχε σούρει (ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ στον ΕΘΝΑΡΧΗ)και όταν είναι γνωστό σε όλους πως ο Εθνάρχης τον είχε για κλανιά?
    -Μας το παίζει υπερασπιστής της παράταξης,(ο ΙΟΥΔΑΣ των 30 αργυρίων) και ως ο απορρίπτων μετά βδελυγμίας τα περί "φθαρμένου προιόντος" τη στιγμή που υπάρχει στίβα σε μέγεθος τηλεφωνικού κατάλογου με δεκάδες δηλώσεις του ως ΑΡΧΙΑΠΟΣΤΑΤΗΣ που "παλιά" την ανεβάζει "ξεπερασμένη" την κατεβάζει και "φθαρμένη" την ξαναματανεβάζει προτείνωντας την περίφημη (my ass) "υπέρβαση"?
    -Mας μιλάει για μηχανισμούς που έχουν τάχα οι αντίπαλοί του,και προχωρά σε "συμφωνία -ξανά my ass- αρχών" με τον Βρωμερόπουλο, έχοντας απο πίσω όλες τις πασοκιάδες και τα πασοκοκάναλα να αλαλάζουν νυχθημερόν υπέρ της υποψηφιότητάς του?
    -Όταν έχοντας βγάλει απο το συρτάρι τις ίδιες και τις ίδιες παπαριές που μας τσαμπούναγε ως ΠΟΛ.ΑΝάρχης (διανθισμένες με εκείνο το tick που έχει με το "ξετύλιγμα" που κάνει με τα χερια, και την νεα παπαριά της "διάχυσης")μας τα σερβίρει μαζί με τα αποτυχημένα τσιράκια του ως σχέδιο διεύρυνσης και ανακατάκτησης της εξουσίας?

    Το μόνο στο οποίο πιστεύω πως είναι ειλικρινής ο ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗΣ, είναι πως θα ανοίξει τις πόρτες.Το θέμα είναι ποιος θα θέλει να μπεί.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναί ρε Θύμιο ξεχνούν οι Ελληνες,

    οχι σε 10 χρόνια αλλά σε 10 μήνες.

    1. Το "Μακεδονικό", ποιός το θυμάται, απο την Κατερίνη και κατω;

    2. Λένε ολοι και μνημονεύουν τον Εθνάρχη Καραμανλή! τον ιδρυτή της παράταξής των.

    Ποιόν ιδρυτή και κουραφέξαλα, ποιός ηταν ο Κ. ξεχνούν, ένας αγνωστος δικηγόρος απ το Κιουπκόι Σερρών, ασφαλιστής το επάγγελμα.
    Ποιός ξέρει πως καταφερε να εκλεγεί εκείνα τα μαύρα χρόνια, στην κατοχή άφαντος, στην εθνική αντίσταση ανύπαρκτος και μόνο, μετά τον θάνατο του Παπάγου κληρονόμησε το κόμμα, τον Συναγερμό που αργότερα ονόμασε ΕΡΕ και μετά ΝΔ, για να μη θυμάται ο κόσμος το μαύρο τους παρελθόν.

    3. Κυβέρνησε ο Καραμανλής, εγινε μεγάλος και τρανός με τα σχέδια Μάρσαλ και τις αντιπαροχές των εργολάβων.
    Μετά τον εμφύλιο, αφού οι μισοί Ελληνες ηταν εξορία και οι άλλοι μισοί στη ξεννητιά, έγινε Εθνάρχης, τον ψήφιζαν και τον ξαναψήφιζαν οι δικοί του μεχρι που,

    τα χάλασε με το Παλάτι και "αυτοεξορίστηκε" εις Παρισίους.

    4. Εγινε χούντα στην Ελλάδα, έπεσε η Χούντα και τσούπ,

    πίσω ο Εθνάρχης να μας σώσει!

    Μας έσωσε αλλά αυτή τη φορά προσέλαβε και βοηθό,

    τον Κ. Μητσοτάκη,

    αλλος ενας βουλευτής που μετα βίας εκλέγετο.

    5. Μόλις ο Μητσοτάκης μπήκε στο μαγαζί, τη ΝΔ, άρχισε αυτό που ηξερε καλά να κανει, να το κληρονόμησει.
    Αντιδρούσαν κατι παλαιοί Δεξιοί, βασιλικοί,

    τέλος πάντων, μή Κρητικοί.

    Αυτή η ιστορία, για την κληρονομιά του Εθνάρχη κραταει 50 χρόνια τώρα.

    Η Ιστορία ομως αλλα λέει.

    Το μαγαζί δεν ηταν ουτε του Καραμανλή ουτε του Εβερτ ουτε του Μητσοτάκη φυσικά.

    Ανήκει στα εκατομμύρια κορόιδα που πίστεψαν τους ξεπουλημένους Εθνάρχες, που έβαψαν τα χέρια τους με αίμα αδερφικό για να υπηρετήσουν ξένα συμφέροντα.

    Τα ίδια συνεχίζουν τα ίδια τα παιδιά τους και τα ανήψια τους, αδίσταχτοι και ξεδιάντροποι, τάζουν δεξια κι αριστερά, υποσχονται, λές και θα πληρώσουν απο την τσέπη τους, ξεπουλούν τη λαική περιουσία και αυγατίζουν τη δική τους.

    Μάζεψαν γύρω τους ολη τη σαπίλα του τόπου, και τους παρουσιάζουν με καμάρι.

    Ψηφίστε τους,


    έχουμε παθει και χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πως να γλείψεις εκεί που έφτυσες:

    «Αν βγει η κ. Μπακογιάννη πιστεύω ότι μπορεί να κρατήσει το κόμμα της (!!!), αν βγει ο κ. Σαμαράς πιστεύω ότι δεν θα μπορέσει να κρατήσει την κ. Μπακογιάννη.»

    Γιώργος Καρατζαφέρης,
    είδος προς εξαφάνιση.
    (13/11/2009)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΡΙΚΟΣ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
    ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μέτα την φοβερή αυτή ανάλυση θα πάω να ψηφίσω τον αποστάτη που έριξε την κυβέρνηση παλαιότερα. Μαλλόν εσύ υποτιμάς την νουμοσύνη μας. Ουστ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεξιοί, δεν καταλαβαίνετε ότι αυτό το τομάρι ο Σαμαράς θα πουλήσει ξανά την παράταξή του!Τιαρλούμπες είναι αυτές που αμολάειγια τον Αβέρωφ και τον Κολοκοτρώνη.Πού είναι καλύτεροι δηλαδή οι Σαμαράδες από το Μητσοτακέικο.
    Στα αμερικάνικα κολλέγια δε σπούδαζε και αυτό το μούτρο;Τι μας παριστάνει τώρα το φτωχό και έντιμο εγγονάκι της πηνελόπης Δέλτα;Είμαστε πολλοί,ακόμα κι αν γίνεις αρχηγός της παράταξης ,θα μείνεις μόνος σου ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ANOIXTH ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΜΕGΑ CHANNEL.
    KYΡΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΙΣΤΑΝ,
    ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΧΑΣΚΟΓΕΛΟΥΣΑΣ ΝΤΟΡΑΣ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΟΧΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΩ ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΑΝΑΛΙ; ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ Η ΙΔΙΑ ΝΤΟΡΟΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΥΝΤΗΡΗΤΑ
    (λογω κρατικης διαφημησης και αναληψης δημοσιων εργολαβιων,) ΚΑΝΑΛΙΑ.
    ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ - ΠΕΛΑΤΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ (που να γνωριζει γιατι φοραει παντελονια), ΘΑ ΘΕΣΕΙ ΔΥΟ ΚΡΙΣΙΜΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΟΜΑΝΗ ΝΤΟΡΑ.
    ΠΡΩΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:
    ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ (και μηδεποτε ερευνηθεντα) ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ ΗΣΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ Η ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΣΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ;
    (ενδεικτικα αναφερονται SIEMENS,ΑΕGEAN,ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΗΝΟΥ ΚΑΙ ΒΟΛΟΥ ,
    ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ, ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΒΑΤΟΠΕΔΙ ,ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΛΟΓΩ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ, ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ EXPRESS ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Κ.Τ.Λ., Κ.Τ.Λ., Κ.Τ.Λ.). ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗ ΔΙΕΛΕΥΚΑΝΘΕΝΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ (ενδεικτικα αναφερονται ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ(μετατης πρων συζυγου), ΙΣΙΔΩΡΟΣ,ΔΡΑΓΟΥΜΑΝΟΣ,
    ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ – ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ -ΚΟΥΡΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ - ΝΤΟΡΑΚΗΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΣΥΝΔΑΙΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΟΚΡΑΤΙΑΣ, Κ.Τ.Λ., Κ.Τ.Λ, Κ.Τ.Λ.,)
    ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΥΜΝΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗ ΝΤΟΡΑ, ΤΙ ΕΞΗΓΗΣΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Η ΝΤΟΡΑ;
    (μυριστηκαν οι κυφηνες μελι και πλησιασαν την βασιλησσα η μηπως επιγονος μαζεψε κοντα της ολη την σαβουρα για να επιτυχει την ανελιξη της).
    ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ.
    ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:
    ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΣΚΗΣΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΙΑ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ Η ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΗ; ;
    (τι τελος παντων θα εντοπιζε και θα κατεγραφε υπερ της ενας μελλοντικος αντικειμενικος προσωπογραφος;)
    ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΜΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ, ΑΨΟΓΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΟΛΟΓΙΕΣ, ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΠΤΗΡΑΚΙΑ, ΤΑ ΜΠΙΧΛΙΜΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΩΣΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΕΡΟ, ΤΟΝ ΕΝΤΙΜΟΤΕΡΟ, ΤΟΝ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ.
    ΕΜΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ ,ΤΟ ΩΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ANOIXTH ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΜΕGΑ CHANNEL.
    (και προς κάθε εντιμο δημοσιογραφο)
    KYΡΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΙΣΤΑΝ,
    ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΧΑΣΚΟΓΕΛΟΥΣΑΣ ΝΤΟΡΑΣ.. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΟΧΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΩ ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΑΝΑΛΙ; ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ Η ΙΔΙΑ ΝΤΟΡΟΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΥΝΤΗΡΗΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.
    (λογω κρατικης διαφημησης και αναληψης δημοσιων εργολαβιων,)
    ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ - ΠΕΛΑΤΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ (που να γνωριζει γιατι φοραει παντελονια), ΘΑ ΘΕΣΕΙ ΔΥΟ ΚΡΙΣΙΜΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΟΜΑΝΗ ΝΤΟΡΑ.
    ΠΡΩΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:
    ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ(και μηδεποτε ερευνηθεντα) ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ ΗΣΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ Η ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΣΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ;
    (ενδεικτικα αναφερονται SIEMENS,ΑΕGEAN,ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΗΝΟΥ ΚΑΙ ΒΟΛΟΥ ,
    ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ, ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΒΑΤΟΠΕΔΙ ,ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΛΟΓΩ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ, ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ EXPRESS ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Κ.Τ.Λ., Κ.Τ.Λ., Κ.Τ.Λ.). ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗ ΔΙΕΛΕΥΚΑΝΘΕΝΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ (ενδεικτικα αναφερονται ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ((μετα της πρων συζυγου), ΙΣΙΔΩΡΟΣ συζηγος, ΔΡΑΓΟΥΜΑΝΟΣ υπαλληλος,, ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ – ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ - ΚΟΥΡΗΣ ,ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ - ΝΤΟΡΑΚΗΣ, και λοιποι διαχρονικοι ΣΥΝΔΑΙΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΟΚΡΑΤΙΑΣ,.
    ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΥΜΝΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗ ΝΤΟΡΑ, ΤΙ ΕΞΗΓΗΣΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ;.
    ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ Η ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ Η ΓΝΩΣΤΗ ΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΗ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ.
    ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:
    ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΣΚΗΣΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΙΑ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ Η ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΗ; (τι τελος παντων θα ηθελε να εντοπιζε και να κατεγραφε υπερ της ενας μελλοντικος αντικειμενικος προσωπογραφος;)
    ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΜΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ, ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΑΨΟΓΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΟΛΟΓΙΕΣ, ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΦΗΣΤΙΚΑ ΑΝΑΠΤΗΡΑΚΙΑ, ΤΑ ΜΠΙΧΛΙΜΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΙΕΣ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΩΣΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΕΡΟ, ΤΟΝ ΕΝΤΙΜΟΤΕΡΟ, ΤΟΝ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ .
    EΜΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ.
    ΤΟ ΩΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ANOIXTH ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΜΕGΑ CHANNEL.
    KYΡΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΙΣΤΑΝ,
    ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΧΑΣΚΟΓΕΛΟΥΣΑΣ ΝΤΟΡΑΣ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΟΧΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΩ ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΑΝΑΛΙ; ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ Η ΙΔΙΑ ΝΤΟΡΟΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΥΝΤΗΡΗΤΑ
    (λογω κρατικης διαφημησης και αναληψης δημοσιων εργολαβιων,) ΚΑΝΑΛΙΑ.
    ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ - ΠΕΛΑΤΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ (που να γνωριζει γιατι φοραει παντελονια), ΘΑ ΘΕΣΕΙ ΔΥΟ ΚΡΙΣΙΜΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΟΜΑΝΗ ΝΤΟΡΑ.
    ΠΡΩΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:
    ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ (και μηδεποτε ερευνηθεντα) ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ ΗΣΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ Η ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΣΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ;
    (ενδεικτικα αναφερονται SIEMENS,ΑΕGEAN,ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΗΝΟΥ ΚΑΙ ΒΟΛΟΥ ,
    ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ, ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΒΑΤΟΠΕΔΙ ,ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΛΟΓΩ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ, ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ EXPRESS ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Κ.Τ.Λ., Κ.Τ.Λ., Κ.Τ.Λ.). ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗ ΔΙΕΛΕΥΚΑΝΘΕΝΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ (ενδεικτικα αναφερονται ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ(μετατης πρων συζυγου), ΙΣΙΔΩΡΟΣ,ΔΡΑΓΟΥΜΑΝΟΣ,
    ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ – ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ -ΚΟΥΡΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ - ΝΤΟΡΑΚΗΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΣΥΝΔΑΙΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΟΚΡΑΤΙΑΣ, Κ.Τ.Λ., Κ.Τ.Λ, Κ.Τ.Λ.,)
    ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΥΜΝΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗ ΝΤΟΡΑ, ΤΙ ΕΞΗΓΗΣΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Η ΝΤΟΡΑ;
    (μυριστηκαν οι κυφηνες μελι και πλησιασαν την βασιλησσα η μηπως επιγονος μαζεψε κοντα της ολη την σαβουρα για να επιτυχει την ανελιξη της).
    ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ.
    ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:
    ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΣΚΗΣΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΙΑ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ Η ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΗ; ;
    (τι τελος παντων θα εντοπιζε και θα κατεγραφε υπερ της ενας μελλοντικος αντικειμενικος προσωπογραφος;)
    ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΜΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ, ΑΨΟΓΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΟΛΟΓΙΕΣ, ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΠΤΗΡΑΚΙΑ, ΤΑ ΜΠΙΧΛΙΜΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΩΣΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΕΡΟ, ΤΟΝ ΕΝΤΙΜΟΤΕΡΟ, ΤΟΝ ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ.
    ΕΜΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ ,ΤΟ ΩΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θύμιο όσο και να σου στοιχίζει η Ντόρα θα κερδίσει. Επιτέλους ήρθε η ώρα οι Ρωσόφιλοι στην Ν. Δ. να γίνουν παρελθόν . Αρκετά μας έκατσαν στο σβέρκο. Ας παν στο ΠΑΣΟΚ , στον άλλο Ρωσόφιλο, τον ΓΑΠ.
    Άμε στο καλό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Achtung Achtung!!! η τρομοκρατια της μητσοτακικης Καμορα στα Χανια ειναι τετοια, που ο Σαμαρας δεν βρισκει ούτε αντιπροσωπους για τα εκλογικα τμηματα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ΠΡΩΘIΕΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ NTOΡΑ , ΜΕ ΑΧΑΛΙΝΩΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΑΖΩΝIΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΠΙΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ.
    ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΑΝΑΞΙΑ (ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗΣ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑΣ),ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΕΠΙΡΟΗΣ,ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ (ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΤΕΜΒΕΡΓΚ)
    ΦΙΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ (ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΤΟΣ ΚΑΡΑΒΕΛΑΣ,ΚΤΛ,) ΕΚΛΕΚΤΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΩΝ ΜΙΝΤΙΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΑΙΤΗΜΟΝΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΣΥΝΤΗΡΗΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΗΣ ΟΣΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ Η ΦΑΤΑΟΥΛΑ.
    H NTOΡA ΘΕΩΡΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
    (ΕΞ ΧΡΗΣΗΚΤΗΣΙΑΣ Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ)ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΝΕΜΕΤΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΕΛΗΞΗ
    ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗΣ (ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ Η ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ) ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΕΡΓΟ ,ΠAΡΑ MONO ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ, ΔΙΑΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 20 Νοε 2009 8:00:00 μμ

    Αρχιπροδότης είσαι εσύ, όλο σου το σόι, η εφιάλτισα-αποστάτισα που υποστηρίζεις καθώς και οτιδήποτε άλλο πρεσβεύεις και οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο σου είναι προσφιλές και αγαπητό. Επίσης προδότες και αποστάτες είναι τα όποια ποδοσφαιρικά σου είδωλα, οι αγαπημένοι σου ηθοποιοί, βρώμικη και ακάθαρτη η μουσική που ακούς, σκατά το φαγητό που τρως και μύξες η οδοντόπαστά σου. Νομίζω, I made my point.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τενεκεδες εισαι εσυ και το σοι σου Παπανικολαου. Μισθοφορε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΩ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΠΛΩΣ ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΕΠΙ ΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΝΤΟΡΑΔΑΣ ΚΑΤΑ ΤΡΑΓΚΑ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΟΥΝΙΟ. ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΤΙΠΟΤΑΟΥΤΕ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΜΦΥΤΕΥΜΕΝΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΠΟΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.


    ΕΝΑ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ .

    ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ,ΣΕ ΟΤΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ;

    (ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΝΔ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΜΑΣΚΑΡΑΣ ή ΝΤΟΡΑ???
    http://www.pierikoiantilaloi.gr/news/detail.php?ID=11180

    Διαβάστε να μάθετε την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σωματέμπορα ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ δε σε γουστάρουμε!Ουστ!
    Για το κουκλοθέατρο καλός είσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    Τον Ανδρεα Παπανδρεου
    τον φαγαν τα παιδια του με την μαννα τους που ηταν στην σια με την πρακτορα της σια στην ελλαδα Μαρια Δαμανακη εβραιοπρακτορα Μοσαδ και Σια...

    Η Δαμανακη Μαρια τον εφαγε στο ειδικο δικαστηριο που η ιδια ηταν εισαγγελεας και τον προσεβαλε ηθικα και τον πιεζε ψυχολογικα και δεν αντεξε η καρδια του...αυτα λεει ο Κρεμαστινος...και τοτε επαθε καρδια ο Ανδρεας

    Τωρα αποκαλυπτεται ποιοι δολοφονησαν τον μεγαλο Ηγετη!!

    Οι Πασοκοι οι πραγματικοι πρεπει να παρουν αποστασεις απο τον Γιωργο τον Νικο ( τους "φιλους Σηφουνακη" ) την Αντα και την Μαργαριτα που βαλαν την Δαμανακη να πιεσει ψυχολογικα τον Ανδρεα Παπανδρεου και να παθει καρδια

    Καμια λυπηση στους δολοφονους του Ανδρεα. Η Δαμανακη τους "κραταει" και τους εκβιαζει. Τα περι γκομενας Νικου ειναι δευτερευοντα αφου αυτην την βαλαν τα "παιδια" να φανε τον πατερα τους.

    Ο Ανδρεας δεν εχει πλεον παιδια αφου τα ιδια τοου τα παιδια τον δολοφονησαν. Καμια ηθικη υποχρεωση στα "δηθεν παιδια του". Παιδια του Ανδρεα ειστε ολοι εσεις οι πασοκοι.

    Γιωργο δολοφονε του πατερα σου παραιτησου εδω και τωρα!

    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση