GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στηρίζει τον Σαμαρά...

Από τον Δημόκριτο . ΣΗΜΕΡΑ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2009 ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ (ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ) ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΗΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ (ΜΕ Ι...

Από τον Δημόκριτο
.
ΣΗΜΕΡΑ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2009 ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ (ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ) ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΗΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ (ΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΕΚΔΟΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΝ Ι. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ) ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ.
ΣΤΟ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΦΥΛΟ ΤΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ, ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΤΗΝ 18 ΜΟΕΜΒΡΗ 2009.
ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ κ. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ.ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟ.
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ...

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΑΝ Ο κ. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΕΝΘΥΜΟΥΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΔΙΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΣΕΙΣ (ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ) ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΣΠΑΣΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ 93.

21 σχόλια

  1. ΑΦΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΧΕΡΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΝΙΚΕΤΟΚΟΥΜΠΟ ,ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΓΩΤΙΝΙΑ .;;;;;ΑΥΤΟΣ ΒΟΥΤΗΞΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΓΑΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ,ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα που είναι το παράδοξο? Εδω σύσσωμος ο Πασοκικός τύπος πανελλήνιας εμβέλειας, των μεγαλοσυγκροτημάτων της διαπλοκής τάσσεται απροκάλυπτα υπέρ του ΕΦΙΑΛΤΗ.Ισως και να είναι γραμμάτια που εξοφλούν στον ΙΟΥΔΑ για τη στήριξη που παρείχε απλόχερα στο κόμμα τους όχι τόσο το '93 αλλά κυρίως με τη συμμαχία του για την εκλογή Στεφανόπουλου,με στόχο την αποφυγή των εκλογών, όταν και ανέκοψε την ανοδική πορεία της ΝΔ του Έβερτ (προηγείτο καθαρά στις δημοσκοπήσεις με 4-5%)αλλά και στις εκλογές του 1996, τότε που τα διαπλεκόμενα με ενα μπαράζ ανθρωποφαγίας του Μίλτου και στήριξης του αποκόμματος του ΙΣΚΑΡΙΩΤΗ κατάφεραν να διατηρήσουν το βρωμερότερο κόμμα του Ελληνικού πολιτικού σκηνικού που λέγεται ΠΑΣΟΚ στην εξουσία.
    Το επαρχιακό πασοκικό εφημεριδάκι δε θα τον στήριζε τον ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ?
    ΣΑΜΑΡΑ -ΠΡΟΔΟΤΗ-ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαζομάρεςςςςςςςςςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

    ΝΤΡΟΠΗ

    ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
    ΤΗΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ !! ΕΙΧΑΝ ΞΕΚΟΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ!!

    Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΩΜΕΝΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ "ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ".

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ.

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΥΠΟΚΟΣΜΙΑΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ "ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ".

    ΑΠΟ ΕΡΑΣΤΕΣ ΥΠΕΡΓΗΡΩΝ ΒΟΥΛΕΦΤΙΝΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΧΑΦΙΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ!!

    ΟΛΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ? ΤΕΛΙΚΑ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ??

    ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΚΑΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και εσένα ο κώλος σε πόνεσε.
    Ή είσαι απο τους ....ήμουν και εγώ εκεί του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ και θες κανένα μεταχρονολογημένο δάνειο.
    ή μηπωσ εισαι συγγενής του
    ΧΟΥΝΤΙΚΟΥ ΞΕΝΙΔΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ?
    Και ήθελες κανένα ΗΜΝΟ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1967.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αντε ΖΩΑ του ΠΑΣΟΚ σε ταχα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΦΙΞΙΜΟ
    ΕΔΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΕ ΤΟ ΑΡΧΙ ΖΩΟ ΣΑΣ.

    : Σε μια κυβέρνηση που ευαγγελίζεται τον περιορισμό των δαπανών, σε μια οικονομία χρεοκοπημένη (κατά τους ίδιους), δημιουργείται μια θέση Αντιπροέδρου , άνευ ουσιαστικού περιεχομένου (εκτός του ρόλου του bulldog και …των ειδικών αποστολών που έτσι και αλλιώς δεν χρειάζονται αυτή την τεράστια γραμματειακή υποστήριξη ) η οποία θα μας στοιχίσει 4,17 εκατομμύρια Ευρώ για μια τετραετία.

    Και επειδή από τότε που μπήκε το Ευρώ στην ζωή μας έχουμε πάθει μια ομαδική παράκρουση , υπενθυμίζω ότι το ανωτέρω ποσόν αντιστοιχεί σε… 1,5 δισεκατομμύριο παλαιές δραχμούλες!

    Κουίζ: Πόσο αμείβεται ετησίως και κατά μέσο όρο το προσωπικό του πολιτικού γραφείου του κ. Πάγκαλου. Μια απλή διαίρεση θα βοηθήσει! Μόνο για καλό και κακό να …..κάθεστε πριν την κάνετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο Σαμαράς θα είναι ο καλύτερος για το ΛάΟΣ. Θα διαλυθεί επιτέλους. Και μετά, θα μπορούμε να λέμε με το δίκιο μας: "καλά ρε, τους φασίστες της ΝΔ θα ψηφίσετε;;;"

    Σαμαράς! Ο καλύτερος!
    Ευχαριστούμε που θα τον ψηφίσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. νεαρός που συνελήφθη πριν λίγη ώρα στην πορεία για το πολυτεχνείο είχε πάνω του, σύμφωνα με την αστυνομία, βενζίνη, κροτίδες και μάσκα.



    Ρε παιδιά , για όνομα του θεού , το παιδί πήρε την βενζίνη για να την βάλει στο μηχανάκι του που είχε μείνει από βενζίνη , τις κροτίδες και την μάσκα τα είχε μαζί του γιατί θα πήγαινε σε πάρτη μασκε , το παιδί είναι από σπίτι , η μαμά του όταν δεν τα φοράει στον μπαμπά του, παίζει μπιριμπα μαζί με την μαμά του Τσιπρα και ο μπαμπάς του όταν δεν χουφτώνει την γραμματέα του , μετράει λεφτά , αφήστε το παιδάκι ελεύθερο αμέσως .

    shkat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΨΟΦΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΓΑΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
    ΚΥΡΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ Α ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΟΤΙ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ Η ΔΕΞΙΑ.ΚΑΙ ΟΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΤΣΑΝΑΚΙΑ,ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΖΟΡΜΠΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΠΟΧΑ ΤΟΝ ΑΠΕΠΕΜΨΑΝ.ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΣΚΑΤΟΦΤΥΑΡΑ.ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΑΧΡΗΣΤΕ ΣΕ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΛΑ.ΦΩΝΑΞΕ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΖΟΡΜΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ Η ΜΟΥΤΡΑΚΛΑ ΣΟΥ ΑΝΤΕΧΕΙ. ΟΧΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ,ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΕ.ΜΟΛΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, ΣΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ZOΡΙ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ Ο ΠΑΣΟΚΟΣ
    ΠΩΩΩΩ ΠΩΩΩ ΖΟΡΙ.
    ΣΙΓΑ.
    ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΥΚΟΙΛΙΑ ΜΑΛΑΚΑ. ΠΑΝΩ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Kala ekane kai ti egine? o samaras mporei na ferei ola ta pasokia konta tou h ntoroula ti tha ferei tous oikopedofagous lamogia tou volou pou etimazoun to olimpiako kolpo gia na ta oikonomisoun, pote telos panton tha valete mialo, eleos ftanei pia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ω!!!! Της Αλαζονείας το Κάγκελο! Ω! Κύριε Σπηλιωτόπουλε! Που Προσχώρησες στην πλευρά Ντόρας Ανιδιοτελώς!
    Ω! εσύ Αλάζονα που από τα γεννοφάσκια σου στα Κομματικά της Δεξιάς πράγματα είχες καταφέρει και είχες φέρει στην Δεξιά τον εκλογικά Μεσαίο Χώρο, όπως χωρίς να κοκκινίζεις το δήλωνες στον κύριο Χατζηνικολάου , βράδυ Τρίτης 17/11/2009.
    Τσίπα δεν έχεις; Ποιος σε ήξερε εκτός από μερικά κομματόσκυλα, και τους παρατρεχάμενους σου, ένεκα της στενής σου σχέσης με τον Καραμανλή;
    Ποιος από τους Κεντρώους ψηφοφόρους σε ήξερε Αλάζονα, και επαίρεσαι δημόσια και ανερυθρίαστα ότι η ύπαρξη Κεντρώων ψηφοφόρων στην Δεξιά είναι δικό σου γέννημα;
    Πως και με ποιο θράσος βγαίνεις και καμαρώνεις ως να είσαι ιδιοκτήτης χιλιάδων ψηφοφόρων;
    Και έτσι να παρουσιάζεσαι ως φορέας Δύναμης….έχεις σκεφτεί γιατί οι πολιτικοί φίλοι σου όπως τους ονόμασες βουλευτές δεν σε ακολούθησαν; Μήπως τους έχει επηρεάσει το στενά, στενό σου προσωπικό περιβάλλον;
    Για ποιους ψηφοφόρους μιλάς;
    Έχεις σκεφτεί ποτέ πόσοι Κεντρώοι ψηφοφόροι έχουν ψηφήσει Δεξιά;
    Μήπως αναφέρεσαι σε αυτούς που ονομάζομαι Ο.Φ.Α.; ( Όπου Φυσά Άνεμος) και οι οποίοι δεν έχουν ούτε μάνα ούτε πατέρα πολιτικά και είτε την τελευταία στιγμή αποφασίζουν, είτε όπου δουν και γέρνει η πλάστιγγα προεκλογικά;
    Αυτούς τους έφερες εσύ στην Δεξιά όταν την ψήφιζαν; Κούνια που σε κούναγε!

    Αλλά να γυρίσουμε στην επιλογή σου να πας με την Ντόρα, καθαρά ΝΑΙ καθαρός Υπολογισμός και Ωφελιμισμός.
    Διότι ότι εφ ‘όσον η Ντόρα χάσει και εσύ είσαι σύμαχος της, και πάλι λέγω εφ όσον χάσει πάπαλα η πρωθυπουργία για αυτήν και στο μέλλον, διότι ηλικιακά, δεν της βγαίνει.
    Διότι είναι περίπου εξήντα, εφτά με οκτώ χρόνια το ελάχιστο με Παπανδρέου Πρωθυπουργό πηγαίνει στα 67-68, τότε όποιος και να είναι στην Δεξιά και εκτός αυτής θα κερδίσει τις εκλογές, θα γίνει πρωθυπουργός.
    Θα καθίσει και αυτός 7-8 χρονάκια, και η Ντόρα τότε θα είναι 74-75.
    Μετά τις εκλογές θα τις κερδίσει κάποιος από το Πασόκ, θα καθίσει 7-8 χρονάκια και η Ντόρα θα έχει φτάσει τα 80 και βάλε…Ζωή ναχει.!
    Άρα αφού η Ντόρα δεν γίνει ποτέ Πρωθυπουργός, αν ισχύσει αυτό το σενάριο ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΕΣΕΝΑ! ΤΟΝ ΦΙΛΟ που της στάθηκε στα δύσκολα, χωρίς αντάλλαγμα; Μάλλον όχι!
    Κύριε Ανιδιοτελή όποιος δεν μπορεί να γίνει πρωθυπουργός ίσως μπορεί να γίνει Πρόεδρος Δημοκρατίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το ΠΑΣΟΚ άραγε τι θέλει; Ποιος θέλει να νικήσει στις 29 Νοεμβρίου; Η Ντόρα ή ο Σαμαράς; Πρέπει να πω ότι ακούω από στελέχη τις πιο ακραίες απόψεις. Ένας σου λέει την Ντόρα, άλλος τον Σαμαρά και ο καθένας σού αραδιάζει από πέντε λόγους να ΄χεις να πορεύεσαι. Εγώ πάντως αν ήμουν Γιώργος (αν λέμε…), θα ήθελα να κερδίσει ο Σαμαράς. Όχι γιατί είναι φίλος μου (μέναμε ως γνωστόν μαζί στο ίδιο δωμάτιο στο πανεπιστήμιο στην Αμερική για 4 χρόνια), αλλά γιατί θεωρώ ότι είναι πιο ξεκάθαρος πολιτικά.

    Είναι δεξιός, το λέει ο άνθρωπος, απευθύνεται στις ηθικές και τις αξίες της παράταξής του, κάνει τον σταυρό του, μιλάει για πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια και βασικά θα μαντρώσει πολύ κόσμο και από τον Καρατζαφέρη. Επίσης, μπορεί να βρω και ένα πεδίο συνεννόησης μαζί του, ειδικά στα εθνικά θέματα. Η Ντόρα, από την άλλη, είναι βέβαιο ότι θα μετακινήσει το κόμμα της προς το κέντρο, θα έρθει δηλαδή πιο κοντά σε μένα, προκειμένου να μαζέψει κόσμο από τη μεγάλη δεξαμενή του μεσαίου χώρου. Επίσης είναι απρόβλεπτη, προφανώς πιο έμπειρη πολιτικά από τον Σαμαρά και επιπλέον έχει στο γονιδίωμά της και αρκετό μητσοτακισμό- δεν σου λέω πολύ, αλλά όπως και να το κάνουμε, έχει. Άρα; Άδικο έχω να θέλω Σαμαρά;

    απο τα νεα του Σαββατου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. και μεις θελαμε τον παπανδρεου αρχηγο στο ΠΑΣΟΚ αλλά μας γαμησε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΗΜΟΚΡΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΝΤΟΡΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΠΡΑΣΠΑΘΕΙΑ.
    ΤΑ ΚΑΡΦΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ Ο ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.


    ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΜΕ ΦΤΗΝΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. τη δουλεια του κάνει το λαμόγιο ο Λασκαράκης. Εκσυγχρονιστής, μανουάλι μαζί με τον Παρατηρητή της Κομοτηνής του Συνασπισμένου λαμογιου του τ. Υπερνομάρχη Χατζόπουλου (που τσέπωσε μερικά εκατομμύρια για τα γελάδια που ΔΕΝ ΕΙΧΕ, αλλά η υπόθεση μπήκε στο αρχείο από το αρχ(ε)ίδι τον εισαγγελέα) όπου φυσάει ο άνεμος πάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΑΛΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΙΚΡΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ??? ΛΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΛΕΞΗ...
    ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ Η ΝΤΟΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΛΗΚΑΡΑ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΦΩΛΙΑ (ΒΛΕΠΕ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ-ΖΗΜΕΝΣ) ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΓΝΟΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΔΕ ΣΥΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗ ΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΡΥΜΕΝΟ ΟΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΠΩΣ Η ΝΤΟΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΜΕ ΝΤΟΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση