GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι συνέβη, λεπτό προς λεπτό, στο πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ...

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ εξιστορεί στο Press-gr ολόκληρο το περιστατικό που κατέληξε στη μήνυση σε βάρος του: Το "αυθάδες ύφος" , η...

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ εξιστορεί στο Press-gr ολόκληρο το περιστατικό που κατέληξε στη μήνυση σε βάρος του: Το "αυθάδες ύφος", η "αχαρακτήριστη συμπεριφορά", τα "ασύστολα ψεύδη" της γραμματέως του προέδρου και το "δικαίωμα ενημέρωσης" του πολίτη που "στον ΔΟΑΤΑΠ θεωρείται απόπειρα βιαιοπραγίας κατά υπαλλήλου"!

Από τον Μιχάλη Παντούλα
βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων

Κυρία Κοκκόρη,
Στο http://www.press-gr.blogspot.com/ δημοσιεύσατε στις 10.11.09 “αποκλειστικό ρεπορτάζ”, που αναφέρεται στο πρόσωπό μου. Για την αποκατάσταση της αλήθειας οφείλω να σας πληροφορήσω επί των πραγματικών περιστατικών, ζητώντας εκ των προτέρων συγγνώμη για τη λεπτομερή καταγραφή των γεγονότων. Και τούτο γιατί το ψέμα λέγεται με μεγάλη ευκολία, ενώ η υπεράσπιση της αλήθειας χρειάζεται πολύ κόπο.
1. Στις 4.11.09 (1:30 περίπου το μεσημέρι) επισκέφτηκα το ΔΟΑΤΑΠ για να ενημερωθώ για την αναγνώριση του πτυχίου και του μεταπτυχιακού τίτλου του Ιωάννη Δολιώτη, απόφοιτου Σχολής Πολιτικών Μηχανικών αγγλικού πανεπιστημίου. Το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν έχει καμία συγγενική σχέση με εμένα ή άλλο πρόσωπο της οικογένειάς μου, ούτε εξ αίματος ούτε εξ αγχιστείας, όπως αναγράφεται στο σχετικό ρεπορτάζ. Δεν είναι λοιπόν συγγενής και πολύ περισσότερο “ανηψιός” μου, όπως ψευδώς, αλλά σκοπίμως, σας έχουν πληροφορήσει.
2. Για το συγκεκριμένο θέμα θέλησα να ενημερωθώ από τον Πρόεδρο του ΔΟΑΤΑΠ για τους εξής λόγους: α) η υπόθεση εκκρεμούσε από τις 9.2.2009, β) κρίσιμα στοιχεία του φακέλλου που είχαν αποσταλεί από την Αγγλία και είχαν παραληφθεί από τον ΔΟΑΤΑΠ στις 25.6.09, πρωτοκολλήθηκαν κατά ανεξήγητο λόγο ύστερα από δυόμισι ολόκληρους μήνες, δηλαδή στις 7.9.09 και γ) η τελευταία πληροφόρηση που είχε ο ενδιαφερόμενος από τη συγκεκριμένη υπηρεσία ήταν ότι “δεν είχαν υπογράψει δύο καθηγητές του Πολυτεχνείου”, ώστε να ολοκληρωθεί η αναγνώριση των τίτλων του. Η ενημέρωση αυτή μου φάνηκε προβληματική γι' αυτό και...

υποσχέθηκα στον ενδιαφερόμενο ότι θα ερευνήσω προσωπικά την υπόθεση.
3. Κατά την επίσκεψή μου στο γραφείο του Προέδρου του ΔΟΑΤΑΠ ενημερώθηκα από τη γραμματέα του κα Μαρία Λαΐνα ότι ο ίδιος απουσίαζε, όπως επίσης και ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού. Ζήτησα, λοιπόν, από την ίδια αν είναι δυνατό να με ενημερώσει για τη συγκεκριμένη υπόθεση, δίνοντάς της προς τούτο ό,τι στοιχείο διέθετα.
4. Η κα Λαΐνα με ενημέρωσε ότι το φάκελλο του ενδιαφερομένου τον χειρίζονταν η ειδική εισηγήτρια κα Γεωργία Νικολοπούλου, η οποία, όπως μου είπε, εκείνη τη στιγμή συνεδρίαζε με την επιτροπή της στο διπλανό ακριβώς γραφείο με το δικό της. Στην ερώτησή μου αν θα μπορούσα να της ζητήσω κάποια πληροφόρηση η απάντησή της ήταν ότι “κανείς δεν επιτρέπεται να διακόψει τη συνεδρίαση της επιτροπής”. Στη δεύτερη ερώτησή μου αν κάποιος από το γραφείο της θα μπορούσε να με πληροφορήσει σχετικά, η νέα απάντησή της ήταν πως “η κα Νικολοπούλου δεν επιτρέπει σε κανέναν να ενημερώνει για θέματα που χειρίζεται η ίδια”. Μετά από αυτή την εξέλιξη την παρακάλεσα να ανοίξει τον υπολογιστή της και να δει αν όντως λείπουν οι υπογραφές των δύο καθηγητών, λέγοντάς της επί λέξει: “αν οι υπογραφές των καθηγητών έχουν τεθεί τότε όλη η συζήτηση που κάνουμε είναι μάταιη”. Άνοιξε τον υπολογιστή της με δυσφορία και μετά από λίγη ώρα μου είπε ότι “λείπουν οι υπογραφές των δύο καθηγητών”. Της ζήτησα τα ονόματά τους και μου είπε ότι “είναι η κα Νικήτα και ο κος Ευθυμιάδης”, καθηγητές του ΕΜΠ.
5. Μετά την εξέλιξη αυτή τη ρώτησα αν γνωρίζει το χρόνο ολοκλήρωσης των εργασιών της επιτροπής, που συνεδρίαζε στο διπλανό γραφείο, όπου, όπως μου είχε πει, ήταν η υπεύθυνη του φακέλλου του ενδιαφερόμενου. Στην απάντησή της ότι μπορεί να φτάσει και μέχρι της 5μ.μ. τη ρώτησα για το χρόνο παραμονής της ίδιας στο γραφείο της και αν θα μπορούσε να υπάρξει άλλος τρόπος επικοινωνίας, από τη στιγμή που η συνάντηση με την κα Νικολοπούλου ήταν αδύνατη. Μου είπε ότι η ίδια θα αποχωρούσε στις 3μ.μ.. Στην παράκλησή μου αν θα μπορούσα να επικοινωνήσω τηλεφωνικά μαζί της και τη θετική της απάντηση, ζήτησα το τηλέφωνο του γραφείου της και της έδωσα τη δική μου κάρτα. Διαπίστωσε έτσι ότι είμαι βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Την ευχαρίστησα εκ των προτέρων για τον κόπο της να με πάρει τηλέφωνο, εφόσον είχε κάποια πληροφορία επί του θέματος και βγήκα από το γραφείο της.
6. Κατά την έξοδό μου από αυτό είδα ότι η πόρτα του διπλανού γραφείου, στο οποίο η κα Λαΐνα μου είχε πει ότι βρίσκονταν η κα Νικολοπούλου, ήταν ανοιχτή. Τα πρόσωπα που ήταν μέσα στο γραφείο συζητούσαν όρθια, γεγονός που έδειχνε ότι η συνεδρίαση είχε ήδη λήξει.
7. Επέστρεψα στο γραφείο της κας Λαΐνα, την ενημέρωσα ότι η πόρτα του γραφείου συνεδρίασης της επιτροπής ήταν ανοιχτή και την παρακάλεσα να με συστήσει στην κα Νικολοπούλου, καθότι δεν τη γνώριζα. Η κα Λαΐνα με αυθάδες ύφος μου είπε ότι η επιτροπή συνεδρίαζε ακόμη και στην επιμονή μου να έλθει για να το διαπιστώσει και η ίδια βγήκε από το γραφείο της, ήλθε στην είσοδο του άλλου γραφείου (3 μέτρα απόσταση περίπου), είδε τα πρόσωπα που ήταν μέσα και έκλεισε με αυθαδέστερο τρόπο την ανοιχτή πόρτα λέγοντάς μου: “κύριε, η επιτροπή συνεδριάζει και δεν έχετε το δικαίωμα να ενοχλήσετε την κα Νικολοπούλου”. Στην επιμονή μου ότι η επιτροπή είχε ολοκληρώσει τη συνεδρίαση, η ίδια μπήκε θυμωμένη στο γραφείο της και έκλεισε με δύναμη την πόρτα του.
8. Όπως θα έκανε ο καθένας χτύπησα την κλειστή πλέον πόρτα του γραφείου συνεδριάσεων για να μου ανοίξουν. Πραγματικά μία κυρία (αργότερα έμαθα ότι ήταν η κα Αλαχούζου, Διευθύντρια της Διεύθυνσης Αναγνώρισης Τίτλων) άνοιξε την πόρτα και ρώτησε να μάθει τί συμβαίνει. Της είπα ότι η κα Λαΐνα με ενημέρωσε ότι στο συγκεκριμένο γραφείο βρίσκεται η κα Νικολοπούλου και θα ήθελα να μιλήσω μαζί της για θέμα που χειρίζεται υπηρεσιακά η ίδια. Προς μεγίστη έκπληξή μου η κα Αλαχούζου με πληροφόρησε ότι η κα Νικολοπούλου δεν βρίσκονταν εκεί, αλλά στο γραφείο της στον 3ο όροφο του κτιρίου.
9. Ήταν, πλέον, φανερό ότι η Γραμματέας του Προέδρου του ΔΟΑΤΑΠ κα Λαΐνα επί είκοσι περίπου λεπτά έδινε ψευδείς πληροφορίες σε έναν πολίτη, που είχε ζητήσει ενημέρωση για συγκεκριμένο θέμα. Επέστρεψα στο γραφείο της και της είπα ότι η συμπεριφορά της ήταν αισχρή, ότι θα έπρεπε να ντρέπεται γιατί βρίσκεται σε μία κρίσιμη θέση και εκθέτει τον προϊστάμενό της και κατέληξα με την εξής φράση: “αν έτσι συμπεριφέρεστε σε κάποιον που διαπιστώσατε ότι έχει την ιδιότητα του βουλευτή, φαντάζομαι πώς συμπεριφέρεστε στους απλούς πολίτες. Γι' αυτό και όσοι είχαν ή έχουν συναλλαγή με το πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ και τον τωρινό ΔΟΑΤΑΠ, αγανακτούν από την πρώτη στιγμή και σέρνουν τα εξ' αμάξης”. Ζήτησα να μιλήσω με τον προϊστάμενο της κας Λαΐνα. Η κα Αλαχούζου μου δήλωσε ότι είναι η ίδια και με παρακάλεσε να συζητήσουμε το όλο θέμα στο γραφείο της.
10. Η κα Αλαχούζου κατά την είσοδο στο γραφείο της ζήτησε από τη γραμματέα να ειδοποιηθεί η κα Νικολοπούλου να έλθει στο γραφείο της αμέσως. Επειδή όμως η προσέλευσή της καθυστερούσε η κα Αλαχούζου κατέβηκε στο γραφείο της κας Λαΐνα (την ακολούθησα και εγώ στην κίνησή της αυτή), όπου συνάντησε την κα Νικολοπούλου περικυκλωμένη από την κα Λαΐνα και 3-4 άλλα πρόσωπα, που κάτι συζητούσαν σε έντονο ύφος. Την παρακάλεσε να την ακολουθήσει και κατευθύνθηκαν στο γραφείο της. Η κα Νικολοπούλου το πρώτο που είπε στην κα Αλαχούζου ήταν ότι η ίδια δεν γνώριζε τίποτα από ό,τι συνέβη, καθότι ήταν στο γραφείο της. Φαινόταν αρκετά πιεσμένη, γεγονός που έδειχνε ότι στο διάστημα που μεσολάβησε από το γραφείο της μέχρι το γραφείο της κας Αλαχούζου είχε υποστεί την πρώτη ψυχολογική πίεση. Στην ερώτησή μου εάν συμμετείχε έστω και για λίγο χρονικό διάστημα στη συνεδρίαση της επιτροπής, όπως μου είχε αναφέρει η κα Λαΐνα, η απάντησή της ήταν αρνητική. Η κα Αλαχούζου με ενημέρωσε επίσης ότι στο γραφείο συνεδριάσεων ήταν τη συγκεκριμένη στιγμή η καθηγήτρια κα Νικήτα παρουσία που επίσης μου έκρυψε η κα Λαΐνα.
11. Στη συνάντηση που ακολούθησε με τους τρεις μας (την κα Αλαχούζου, την κα Νικολοπούλου και εμένα) η κα Νικολοπούλου με ενημέρωσε ότι οι καθηγητές κα Νικήτα και κος Ευθυμιάδης είχαν υπογράψει από τις 30.9.09 και 16.10.09 αντιστοίχως τα σχετικά έγγραφα, που αφορούσαν στην αναγνώριση των τίτλων του ενδιαφερόμενου και ότι ο φάκελλός του είχε διαβιβαστεί από την ίδια στην κα Αλαχούζου. Είναι χαρακτηριστικό ότι μισή ώρα πριν η κα Λαΐνα με είχε διαβεβαιώσει ψευδώς ότι εκκρεμούσαν ακόμη οι υπογραφές τους. Η κα Αλαχούζου με τη σειρά της με διαβεβαίωσε ότι η ίδια είχε θέσει την υπογραφή της στις 23.10.09 και ότι ο σχετικός φάκελλος από εκείνη την ημέρα βρίσκονταν στο γραφείο του Αντιπροέδρου του Δ.Σ. του ΔΟΑΤΑΠ προς υπογραφή. Η καθυστέρηση υπογραφής από τον κο Αντιπρόεδρο οφείλονταν, όπως μου είπε, στο γεγονός ότι ο ίδιος ήταν σε εκπαιδευτική εκδρομή. Φαντάζεται ο καθένας την έκπληξή μου!!! Παρακάλεσα τότε την κα Αλαχούζου να ανοίξει τον υπολογιστή της προς διαπίστωση ότι η καρτέλα του ενδιαφερόμενου είναι ενημερωμένη. Πραγματικά στην καρτέλα του ήταν καταγεγραμμένη λεπτομερώς όλη η πορεία του φακέλλου του με τις συγκεκριμένες ημερομηνίες. Η ίδια καρτέλα, όπως με διαβεβαίωσε η κα Αλαχούζου, εμφανίζονταν και στον Η/Υ της κας Λαΐνα, η άθλια συμπεριφορά της οποίας είχε πλέον αποκαλυφθεί πλήρως. Την ενημέρωσα ότι το θέμα που δημιουργήθηκε είναι πολύ σοβαρό και ότι έχω υποχρέωση να πληροφορήσω την κα Υπουργό Παιδείας. Την παρακάλεσα προς τούτο να εκτυπώσει τη σελίδα με όλα τα στοιχεία και την πορεία του φακέλλου ως αδιάψευστο πειστήριο της αχαρακτήριστης συμπεριφοράς της υπαλλήλου του ΔΟΑΤΑΠ. Μετά την παρέλευση ενός “νεκρού χρόνου”, που φανέρωνε μία διστακτικότητα, η εκτύπωση έγινε και στα χέρια μου έχω το σχετικό ντοκουμέντο. Αποδεικνύεται έτσι πέραν πάσης αμφιβολίας πού είναι η αλήθεια και πού περισσεύει το ψεύδος.
12. Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι το μεσημέρι της Τρίτης (9.11.09), λίγο πριν τη δημοσίευση στο διαδίκτυο του συγκεκριμένου ρεπορτάζ, η κα Αλαχούζου, Διευθύντρια της Διεύθυνσης Αναγνώρισης Τίτλων, μου τηλεφώνησε από το γραφείο της στο ΔΟΑΤΑΠ, ενώ βρισκόμουν στα Ιωάννινα, και με ενημέρωσε ότι ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού υπέγραψε και αυτός τα σχετικά έγγραφα αναγνώρισης των τίτλων του ενδιαφερόμενου και ότι η όλη διαδικασία θα ολοκληρωθεί σε μία εβδομάδα περίπου.
Κυρία Κοκκόρη,
Στις 8.3.2005 κατά την ψήφιση του ν/σ για την ίδρυση του ΔΟΑΤΑΠ είχα αναφέρει τα εξής: “Ο νέος φορέας που δημιουργείται οφείλει από την πρώτη στιγμή να κριθεί ως απολύτως φερέγγυος στη συνείδηση της ελληνικής κοινωνίας. Στοιχεία όπως η αξιοπιστία, η αποτελεσματικότητα, η διαφάνεια, η αξιοπρέπεια του πολίτη θα κρίνονται καθημερινά ...”. Η κα Λαΐνα με τη συμπεριφορά της επιβεβαίωσε με τον πιο θλιβερό τρόπο όσα καταμαρτυρούν στο ΔΟΑΤΑΠ οι πολίτες που καθημερινά έρχονται σε επαφή μαζί του. Είναι κρίμα μία υπάλληλος, και μάλιστα η γραμματέας του Προέδρου, να παραπληροφορεί αντί να πληροφορεί τους πολίτες και στη συνέχεια να ψεύδεται ασύστολα εκθέτοντας τον Οργανισμό που υπηρετεί και το πρόσωπο που της εμπιστεύτηκε τη συγκεκριμένη θέση. Στη συμπεριφορά της περίσσεψε απύθμενο θράσος. Η κα Λαΐνα νόμισε ότι η απόσειση των ευθυνών της μπορεί να συντελεστεί με μηνύσεις ή διαρροή ψευδών στοιχείων στα μέσα ενημέρωσης. Πλανάται πλάνην οικτρά. Αναμένω ακόμη μία ταπεινή συγγνώμη. Το λάθος συγχωρείται. Το ψέμα το σιχαίνονται οι πάντες. Πάντως, το να μαθαίνεις από το διαδίκτυο ότι για κάποιους στο ΔΟΑΤΑΠ το δικαίωμα της ενημέρωσης θεωρείται πλέον “απόπειρα βιαιοπραγίας κατά υπαλλήλου”, ε! πάει πολύ. Αιδώς Αργείοι ...
Μιχάλης Χρ. Παντούλας
Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Ιωαννίνων

69 σχόλια

  1. ελπίζω τελικά να ενημερώθηκε η κα Υπουργός κύριε Παντούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΘΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην Θεσσαλονικη που το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της, τουλάχιστον μέσα στον ευρύτερο πολεοδομικό της ιστό, η πλειοψηφία ξεριζωμένοι Έλληνες από την Ιωνία και τον Πόντο, στην πόλη αυτή μέσα σε απόλυτα ένοχη σιγή από τα ΜΜΕ, κάποιοι, χθες Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009 τίμησαν τα 71 χρόνια από τον θάνατο του ντονμέ (εξισλαμισμένου εβραίου) Κεμάλ Ατατούρκ, ο οποίος υπήρξε ο σφαγέας εκατομμυρίων Ελλήνων, ο οποίος έχει αφήσει παρακαταθήκες ακόμη και για το σήμερα για την απειλούμενη Θράκη μας!

    Ντροπή σε όλους, σε αρμόδιους και αναρμόδιους! Σε λαό και εξουσία, σε όλους αυτούς που σκύλεψαν τις μνήμες των εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων που σφαγίασε η νέα Τουρκία του Κεμάλ. Βεβαίως, η «τελετή», η οποία έγινε με τουρκικές σημαίες και τον τουρκικό εθνικό ύμνο μέσα στην Θεσσαλονίκη μας δεν είχε αναγγελθεί… Την γνώριζαν όμως πολύ καλά και την έκρυψαν από τον λαό τα κοράκια της ελληνοτουρκικής «φιλίας» και οι λακέδες τους. Η εκδήλωση για τον Κεμάλ, έγινε παρουσία του Τούρκου γενικού προξένου της πόλης ,Χουσεϊν Οζντεμίρ μουσουλμάνων από την Θράκης και επισκεπτών από την Τουρκία.
    Φτου σας Ραγιάδες ενός άθλιου προτεκτοράτου που πάσχει από ιστορικό αλτσχάιμερ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν με έπεισε ο βουλευτής, που είχε πάει όπως λέει ο ίδιος για ρουσφέτι.
    Γνωρίζω καλά πως ενεργούν οι ΠΑΣΟΚες ιδιαίτερα τώρα που κέρδισαν τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ίδιο πράγμα ζούμε στις περισσότερες δημόσιες υπηρεσίες και εμείς κ. Παντούλα με εξαίρεση την πλειονότητα των ΚΕΠ. Δηλαδή αυτή τώρα η Λαϊνά θα τη γλιτώσει με μια συγγνώμη; Δεν φτάνει που είναι θρασύτατη, δεν φτάνει που έκανε το άσπρο - μαύρο, καμιά ΕΔΕ δεν θα διαταχθεί;
    Ρε παιδιά εσείς όλοι οι υπόλοιποι του διαδικτύου, αν η Λαϊνά τη γλιτώσει έτσι με τον βουλευτή με εμάς δηλαδή τον κοσμάκη τι θα κάνει; ΘΑ κάνουμε τούμπες για να μας εξυπηρετεί; Και για να έχει και μάρτυρες άλλους τρείς από κει μέσα φανταστείτε τι αλληλοκάλυψη θα πέσει. Ε όχι κ. ΠΑντούλα μια συγγνώμη δεν αρκεί. Αιδώς Αργείοι, αν σκηνοθετούν επεισόδια και μάλιστα ενώ εσείς, βουλευτής κιόλας, όπως λέτε έχετε ντοκουμέντα στα χέρια σας και τη σκαπουλάρουν τότε ο μέσος κοσμάκης την έβαψε.

    ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΟ.
    ΑΠΟΛΥΣΤΕ ΕΝΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ.
    ΑΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΝ
    ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩς ΤΑ ΛΕΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΦΙΑ ΣΥΓΚΑΛΛΥΨΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όποιος έχει περάσει ακόμα και έξω από το κτίριο του πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ / νυν ΔΟΑΤΑΠ, ξέρει την Α Θ Λ Ι Α συμπεριφορά προς κάθε ενδιαφερόμενο. Άλλαξαν - λόγω σκανδάλων - όνομα αλλά όχι και συνήθειες!!! Ότι και να έκανε ο βουλευτής - αλλά και κάθε άλλος ενδιαφερόμενος πολίτης - είναι a priori δικαιολογημένο. Αν και πολύ αμφιβάλλω πως ο συγκεκριμμένος άνθρωπος - του οποίου το ήθος και το ύφος είναι γνωστά και ευρέως εκτιμητέα - ξεπέρασε τα εσκαμμένα. Μάλλον έζησε μία από τις ιστορίες καθημερινής τρέλλας που είναι το σύνηθες για τον ΔΟΑΤΑΠ. Ευτυχώς που έτυχε στον βουλευτή και δόθηκε ευρεία δημοσιότητα σε ένα κατά τ' άλλα (δυστυχώς) καθημερινό συμβάν επικοινωνίας της ελληνικής πολιτείας με τους νέους επιστήμονες. Και η συνέχεια με την ... ομαδική καταγγελία εναντίον του, μας θυμίζει πως αντιδρούν οι κάθε τύπου κλίκες απέναντι σε κάθε "απειλή". Ας τελειώνουμε επιτέλους ΑΜΕΣΑ με τα μαγαζάκια του (όποιου) αμαρτωλού παρελθόντος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε antonakis καλό είναι να πηγαίνουν οι βουλευτές να βλέπουν τι γίνεται στις υπηρεσίες. Δηλαδή τι ρουσφέτι είναι αυτό; Όταν οι αρμόδιοι καθηγητές έχουν αναγνωρίσει το πτυχίο τι μη νόμιμο έκανε ο βουλευτής; Για να δουν από κοντά οι βουλευτές μας τι γίνεται.
    Το ίδιο δεν έκανε και ο Παπανδρέου όταν πήγε χωρίς κάμερες στο ΙΚΑ; Μπράβο στον Παντούλα που πήγε χωρίς πει αρχικά ότι είναι βουλευτής.
    Και καλά ο βουλευτής δεν σε έπεισε.
    Παράτα το θέμα αφού ούτε εσύ ούτε εγώ έχουμε κάποιο συμφέρον από την υπόθεση. Πόσο καιρό έχεις να πάς σε δημόσια υπηρεσία ρε antonakis; Εμένα παρόμοια περιστατικά μου έτυχαν την προηγούμενη εβδομάδα και σκύλιασα από το κακό μου σε δύο διαφορετικές υπηρεσίες. (Μηχανολογικό, εφορία) Με εξυπηρέτησαν μόνο όταν είπα ότι θα πάρω τηλεφωνο τις γραμματείες υπουργείου.
    Για πέρνα από καμιά υπηρεσία να δείς πως σε εξυπηρετούν. Ασε τώρα ρε antonakis. Μαλλον ζείς αλλού antonakis.
    Ρε μήπως να στείλουμε και τους 300 στις υπηρεσίες για εξυπηρέτηση;
    Ή τουλάχιστον τους μη τηλεοπτικούς που δεν αναγνωρίζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είμαι βέβαιος πως ο βουλευτής λέει ψέμματα εκμεταλευόμενος την βουλευτική του ιδιότητα έναντι μιας ανυπεράσπιστης υπαλλήλου.Ντροπή στον κο Παντούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κ. Παντούλα θα πρέπει να γνωρίζετε ότι είμαστε αρκετοί αυτοί που βασανιζόμαστε χρόνια τώρα από το ΔΟΑΤΑΠ. Έχω καταθέσει αίτηση για αναγνώριση του τίτλου μου από το 2007 (!!!) και ακόμα δεν έχω λάβει καμμία απάντηση, αρνητική ή θετική, παρά την επικοινωνία που προσπαθώ να έχω μαζί τους 2,5 χρόνια τώρα και κάθε εβδομάδα!!! Και αυτό μου έχει στοιχίσει 2 Διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, στους οποίους αν τυχόν είχα τον τίτλο αναγνωρισμένο στο χρονικό διάστημα που ορίζει ο νόμος τώρα θα είχα διοριστεί ως εκπαιδευτικός! Και παρόλα αυτά εγώ παραμένω άνεργος και δεν μπορώ να βρω άκρη πουθενά να μπορέσω να διεκδικήσω το αυτοδίκαιο!!!!
    Ένας απλός ταλαιπωρημένος Έλληνας πολίτης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δηλαδά ο βουλευτής πήγε για ρουσφέτι. του φαίνεται παράξενο να περιμένει όπως και οι υπόλοιποι θνητοί? δλδ αν δεν ήταν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεν θα περίμενε? δεν μπορώ να δεχθώ τη λογική είμαι βουλευτής και θα μου κάνετε το ρουσφέτι. να αλλάξετε το ΔΙΚΑΤΣΑ για όλους μας..να εξυπηρετεί και τους κοινούς θνητούς. αλλά κύριοι βουλευτές δεν θα το αλλάξετε ποτέ..γιατι σας βολεύει. γιατί με αυτόν τον τρόπο κάνετε τα ρουσφέτια σας!!
    κύριε βουλευτά αλλάξτε τα όλα!! κάντε το ΔΟΑΤΑΠ λειτουργικό για όλους!
    αλλιώς μην γκρινιάζετε και βρίζετε οταν σας συμπεριφέρονται όπως και σε μας τους κοινούς θνητούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΙΡΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΩΡΕΣ ΣΤΟ 2310379371 ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΤΣΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ!
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!! ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ!!!
    ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΟΝΤΗΞΕ !!!
    ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Παντούλας και οι όμοιοι του για ένα πράγμα φταίνε.
    Έχουν δημιουργήσει δημόσιους υπαλλήλους σε στύλ Γκοντζίλα.
    Ξέρετε εκείνο το προιστορικό τέρας που το χτυπούσαν με άρματα μάχης, πολεμικά αεροπλάνα, πυραύλους και ότι όπλο θέλεις και αυτό δεν καταλάβαινε τίποτα.
    Αφού έχουν διάταξη στο Σύνταγμα που τους προστατεύει στο έργο τους.
    Για την προστασία του μαλάκα πολίτη όμως προβλέπονται κάτι αστεία πράγματα.
    Πχ τριάντα ευρώ αποζημίωση απο τον ΟΑΣΑ αν σε γράψουν στα αρχίδια τους οι υπάλληλοι του οργανισμού και δεν σου απαντάνε σε κάποιο αίτημα σου(δες το σάιτ του οργανισμού ) και άλλα τέτοια ωραία.
    Έχουμε δει χιλιάδες τέτοιους.
    Μάλιστα όταν χρειάστηκε να πάρω χαρτί απο μία δημόσια υπηρεσία για να το πάω σε μιά άλλη δημόσια υπηρεσία , και ο πρώτος υπάλληλος δεν το έδινε γιατί έτσι γούσταρε ο δεύτερος υπάλληλος χαρακτηρίζοντας τον αρτηριοσκληρωτικό μου είπε ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτε για να ζητήσει το χαρτί.
    Οι κωλουπηρεσίες δεν μπορούν να συννενοηθούν μεταξύ τους.
    Περιμένεις κύριε Παντούλα να εξυπηρετήσουν τον πολίτη ?
    Μία είναι η λύση.
    Την ξέρετε αλλά φοβάστε.
    Κατάργηση της μονιμότητας ΤΩΡΑ.
    Τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κύριε βουλευτά έχω και εγώ διάφορες εκκρεμότητες με το Ελληνικό Δημόσιο αναλαμβάνετε και τα δικά μας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΙΚΑΤΣΑ=
    [ΔΙΑΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΡΩΣ ΤΙΤΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ].

    ΑΠΟ ΤΙΤΛΟ , ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ..
    ΣΤΟΜΦΩΔΗΣ
    ΠΟΜΠΩΔΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΑΖΕΥΕΤΑΙ.
    ΑΠΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ;
    ΕΝΑ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΜΙΣΟ,
    ΑΠΟ ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ.
    ΣΟΙ ΔΙΑΒΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΤΣΑ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΣΤΙ ΨΥΧΟΒΓΑΛΣΙΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ξύλο θέλουν στο ΔΙΚΑΤΣΑ νομίζουν ότι κάτι είναι! Υπαλληλάκια είναι που γουστάρουν να κάνουν την ζωή μας δύσκολη. Επειδή είχα την τύχη ατυχία να σπουδάσω στην Αμερική και έμπλεξα μαζί τους το ξέρω πολύ καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν αυτό που έγινε με τον Παντούλα περάσει έτσι και οι υπάλληλοι μείνουνε ατιμώρητοι ε τότε ρε παιδιά πάμε να φύγουμε από δώ. Αν και σε βουλευτές φέρονται με όρους μαφίας τότε εμείς την βάψαμε. Θα παρακολουθώ αυτή την υπόθεση. Και αν δεν διαταχθεί ΕΔΕ κατά των 4 υπαλλήλων τότε πραγματικά πάμε να φύγουμε. Πραγματικά αυτή η υπόθεση είναι κρίσμιης σημασίας για εμάς και την εξυπηρέτηση από τις υπηρεσίες μας. Αλήθεια τα νέα παιδιά πως απολύονται έτσι εύκολα χωρίς να διαπράξουν κάτι τόσο πρόστυχο (δες stage) ενώ οι μόνιμοι υπάλληλοι δεν τιμωρούνται κάν; Δεν χρειάζεται άρση μονιμότητας. Ο υπάλληλος μπορεί να απολυθεί χωρίς να αρθεί η μονιμότητα των υπολοίπων. Απολύστε τις 4 και θα δείτε πως δουλεύει ο ΔΟΑΤΑΠ ρολόι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συγνωμη, μην τρελαθουμε, ο βουλευτης τι δουλεια ειχε εκει? ομολογει οτι πηγε για ρουσφετι, και εχει το θρασος να κανει και μηνυσεις? τοσο παχυδερμία πια? Ουτε καν δηλαδη διανοειται οτι θα επρεπε να ντρεπεται γι αυτο που εκανε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μπραβο βρε 12:43, απολυστε την υπαλληλο που δεν εσκυψε το κεφαλι στον βουλευτη που πηγε να κανει τον καμποσο. Μπραβο σου. Συγχαρητηρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εχω μερικα ερωτηματα: ο κυριος Παντουλας ηταν βουλευτης και πριν τις εκλογες της 4ης Οκτωβριου? Αν ναι, γιατι δεν εκανε τις εξορμησεις του πριν τις εκλογες? (αρα περιμενε να γινει κυβερνητικος βουλευτης για να κανει εξυπηρετησεις), Αν οχι, περιμενε να γινει βουλευτης για να εχει ασυλια και να κανει τον σεριφη? Σε καθε περιπτωση να μας πει εαν θα παραιτηθει της ασυλιας του για να εκδικασθει η κατ' αυτου μηνυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Kyrie Βουλευτά
    1ον Φανταζομαι ειστε νεος βουλευτής
    Καλά εσείς δεν μπεικατε στο νεο πνευμα της εποχής και τρεχατε για ρουσφετάκι;
    Δεν καταλάβατε οτι ο λαός αυτου του τυπου βουλευτές (συγνωμη βολευτές) τους αποβάλει;
    Κοινως τους βγαζει κόκκινη;
    2ον Πρεπει να επέμβει άμεσα η υπουργός να δωσει εντολή να μην υποκειπτουν οι δημ υπάλληλοι στον καθε βολευτάκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. An kapoios exei paei ston DOATAP estw kai mia fora thak atalavei thn agananakthsh tou vouleuti.

    Symptwmatika molis furisa apo ekei.

    To apoluto xaos, h apoluth yperopsia twn ypallhlwn opou edw kai 10 hmeres perospathw thlefwnika na milhsw mazi tous kai anagasthka na parw mia hmera adeia apo thn douleia mou gia na paw na parw kapies plhrofories mias kai thn prwth fora pou piga h armodia ypallhlos apousiaze!!!!!!!

    auto einai to aisxos tou DOATAP kai olwn oswn to apartizoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ....ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ....ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ; ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΟΑΤΑΠ....ΞΕΡΕΙ...ΕΓΩ ΕΦΑΓΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ....ΚΩΛΟΔΕΞΙΟΙ...ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΣΟΚΙΚΟ ΣΑΣ ΜΕΝΟΣ....ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΜΕ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ "ΚΑΗΜΕΝΗΣ" ΤΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ...ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ....ΚΑΙ ΔΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. μπράβο στον κ.Παντούλα ο οποίος είναι πολιτικός διαμάντι για όσους τον γνωρίζουν..η υπάλληλος να πάει στο σπίτι της.. το σύστημα να αλλάξει αμέσως με αλλαγές σε πρόσωπα και νοοτροπία..πάρτε το πάνω σας κύριε Παντούλα..τις γνωρίζουμε αυτού του τύπου τις υπαλλήλους..κομπλεξικές για προσωπικούς λόγους νομίζουν ότι βρίσκονται στην κουζίνα του σπιτιού τους και μιλάνε με την κολλητή τους στο τηλέφωνο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ftanei pia re geloioi ! den tin kserw tin kyria pou tou ekane minisi alla kserw proswpika pollous ergazomenous ekei mesa giati katethesa ki egw to ptyxio mou kai mporw na sas pw oti tous mines pou ekane na anagnwristei to ptyxio mou gnwrisa pollous aksiologous anthrwpous pou doulevoun ekei ki einai prothymoi na voithisoun ton politi para ta terastia grafeiokratika provlimata kai tin elleipsi prwsopikou ! AS MHN TOUS KATADIKAZOUME OLOUS epeidi kapoios vouleftis pige gia rousfetaki kai den tou strwsane to kokkino xali !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ενας ταλαιπωρημένος Έλληνας από το ίδιο του το κράτος.11 Νοε 2009, 4:50:00 μ.μ.

    Ρε υπαλληλάκια του ΔΟΑΤΑΠ τι έγινε;
    χεστήκατε πάνω σας;
    Όταν μας βρίζετε και μας κλείνετε τα τηλέφωνα δεν πρέπει να απολυθείτε;
    ΌΤαν από ΚΕΠ προσπαθούμε να εξυπηρετηθούμε και βρίζετε και τους υπαλλήλους των ΚΕΠ ακόμα μπροστά στα μάτια μας δεν πρέπει να απολυθείτε;
    Καλά έκανε ρε ο βουλευτής και πήγε εκεί. Πολύ βρώμα θα βγεί με αυτή την υπόθεση για σας. Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που σερβίρεται κρύο. Παραμένει νόστιμο όμως. Καλά να πάθετε για όσα θα σας βρούν από δω και πέρα διότι όταν μας ξεφτιλίζατε με την συμπεριφορά σας εμείς δεν σας κάναμε μηνυση. Παντούλα κάνε επερώτηση στη βουλή για το ΔΟΑΤΑΠ. ΝΑ απολυθούνε όλες τώρα. Περάστε από το ΔΑΟΤΑΠ να δείτε τι σημαίνει ξεφτίλα ελληνικού κράτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Το συγνώμη δεν αρκεί κύριε Παντούλα. ΕΔΕ και απόλυση για να βάλει μυαλό η κυρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλά ρε 2:22 μμ. Τώρα πλάκα μου κάνεις ή είσαι μέλος της σπείρας;
    Απ ότι κατάλαβες ο βουλευτής δεν είπε ότι είναι ο βουλευτής αρχικά. Και έτσι η υπάλληλος ξεδίπλωσε όλη τη χάρη της συμπεριφοράς της. Και αυτή πληρώνεται και αρνείται να δουλέψει. Και η νοσηλεύτριες με stage στα νοσοκομεία απολύονται σε λίγο οι οποίες κάνουν όλη τη βρώμικη και επικίνδυνη δουλειά. Το αμάρτημά τους είναι ότι το ελληνικό δημόσιο της ξεφτύλας δεν έβγαλε προκηρυξη για μονιμους. Που αν έβγαινε δεν θα έμενε καμία και κανένας άνεργος. Και όμως αυτές απολύονται και η Λαϊνα θα συνεχίσει. Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι άρνηση εξυπηρέτησης και όχι αντίσταση και σήκωμα κεφαλιού. Κόψτε την πλάκα ρε. Σας καταλάβαμε.
    Εδώ και τώρα ΑΠΟΛΥΣΗ. Διότι αν είχε καταλάβει από την αρχή ότι ήταν βουλευτής θα του έκανε και τεμενάδες. Όταν όμως το κατάλαβε ήταν αργά, πανικοβληθηκε και τα έκανε ακόμα χειρότερα. Πόσοι δεν έχετε ζήσει το ίδιο πραγμα στο ΔΟΑΤΑΠ και σε άλλες υπηρεσίες. Απολύστε τες όλες. ΚΕΠ παντού με μόνιμο προσωπικό και νέα παιδιά με πτυχίο και μόρφωση. ΝΑ τελειώνουμε με την παλιά Ελλάδα της κουτο πονηριάς της τεμπελιάς της μίζας. Εμείς οι νέοι πρέπει να απαιτήσουμε να απολυθούν αυτοί και να προσληφθούν άνθρωποι με προσόντα κια όρεξη. ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΝΕΩΝ. ΚΕΠ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΟΑΤΑΠ/ΠΡΩΗΝ ΔΙΚΑΤΣΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.
    ΑΠΟΛΥΣΗ, ΑΠΟΛΥΣΗ, ΑΠΟΛΥΣΗ. η ΧΡΥΣΉ ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΤΟ ΔΟΑΤΑΠ. ΠΑΝΤΟΥΛΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙς ΠΙΣΩ. ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΟΠΩς ΟΛΟΥς ΜΑΣ; ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ; ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝΕ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΟ. ΤΙ ΑΛΛΟ; ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΡΩΤΆΕΙ ΤΙ ΈΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ; Η ΜΗΠΩς ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ρε καραγκιόζη έλληνα, που είδες το ρουσφέτι, αυτό σε χαλάει στη περιγραφή; Δέχεσαι οτι η περιγραφή είναι αληθινή και πιάνεσαι στο ρουσφέτι; Συμφωνώ όμως να αναλάβει όλες τις υποθέσεις ο βουλευτής ή οι άλλοι βουλευτές για να δούν τι γίνεται στο δημόσιο (όχι οτι δεν το ξέρουν φυσικά!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Το Δημόσιο είναι γεμάτο "Λαϊνάδες". Εάν δεν υπάρξει παραδειγματική τιμωρία και απομάκρυνση από τη θέση της δεν βλέπω να αλλάζει τίποτα.
    Ο βουλευτής να μην ζητάει μία απλή συγνώμη (που δεν θα την πάρει κιόλας). Κεφαλή επί πινάκι να ζητάει. Το συγνώμη είναι για ανθρώπους που έχουν τσίπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αγαπητοί φίλοι. Δεν θα μπω στον κόπο να μιλήσω για τον κο Παντούλα το ήθος του, την πολιτική του καθαρότητα και αντιμότητά του που είναι γναωστά σε όλους. Με ευκαιρία αυτού του γεγονότος ανακύπτει η μεγάλη ανάγκη να κτυπηθεί αλύπητα το πολυκέφαλο τέρας του πελατειακού συστήματος που εξέθρεψε χρόνια τώρα συμπεριφορές σαν της κυρίας.
    Είμαι σίγουρος ότι ο βουλευτής κος Παντούλας θα δώσει το μάθημα που χρειάζεται στην εν λόγω κυρία για το ρόλο της ως υπηρέτη του πολίτη από τον οποίο πληρώνεται. Είναι επίσης σίγουρο ότι σε βουλευτές σαν τον κο Παντούλα πέφτει μεγάλο βάρος στους ώμους του στη μεγάλη προσπάθεια του Γ Παπανδρέου για την πάταξη του τέρατος του πελατειακού συστήματος που οδήγησε τη δημόσια διοίκηση σε ένα μεγάλο μέρος να λειτουργεί ως δυνάστης του πολίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλά ρε κωθώνια. Το δάχτυλο δείχνει τη σελήνη κι εσείς κοιτάτε το δάχτυλο? Όλοι εσείς που δίνετε δίκιο στην υπάλληλο α) προφανώς είσαστε του ίδιου σιναφιού ή β) δεν έχετε πατήσει το πόδι σας σε δημόσια υπηρεσία και δεν έχετε ιδέα το τι γίνετε. Το ξέρετε ρε πως το κάθε τσουτσέκι που μπήκε σε μια τέτοια θέση την έχει δει άρχοντας κι έχει γραμμένους στα παλιά του τα παπούτσια τους πολίτες; Αν σκεφτόσασταν λίγο θα καταλαβαίνατε πως εάν πήγανε και παρουσιαζόταν εξαρχής ως βουλευτής για το "ρουσφέτι του" όπως λέτε και όχι ανώνυμα ως ένας απλός πολίτης, θα του συμπεριφέρονταν και ως βουλευτή... και θα είχαν αποφύγει και την παρεξήγηση. Έλεος πια. Ή παριστάνεστε τους βλάκες ή είσαστε βλάκες (?) -που καί τα δύο είναι εξίσου επικίνδυνα απλά το δεύτερο μπορεί κάπως να δικαιολογηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΟΥΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΥ 2009 ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΑΣ , ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 2008!!!!!!!!!!
    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ! ΤΡΑΒΑΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΞΗΛΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ! ΘΑ ΣΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ!! ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ Η' ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΤΛ,ΒΑΣΙΚΑ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑ ΝΙΚΑ! Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ! ΚΟΜΜΑΝΤΟΣ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    Α Ρ Σ Η Μ Ο Ν Ι Μ Ο Τ Η Τ Α Σ

    Σ Τ Ο Δ Η Μ Ο Σ Ι Ο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. antonakis Γιατι εισαι βουρλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Σε συνέχεια του χθεσινού μου σχολίου με το ψευδώνυμο "admin" και μετά την απάντηση του κ.κ. Παντούλα νιώθω την ανάγκη να θέσω μερικά ερωτηματικά:
    1. Πως είναι δυνατόν να δημοσιεύονται ειδήσεις χωρίς να έχουν προηγουμένως διασταυρωθεί θίγοντας υπολήψεις και προσωπικότητες;
    2. Μήπως όσοι έχουμε ασχοληθεί με το πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ δεν έχουμε τύχει παρόμοιας αντιμετώπισης;
    3. Οι δημόσιες υπηρεσίες πρέπει να εξυπηρετούν τους πολίτες και όχι να τους εμπαίζουν. Αν αυτό γίνεται με εκπρόσωπο του Ελλήνικού Κοινοβουλίου τότε φανταστείται τι συμβαίνει με τους απλούς πολίτες.
    4. Γιατί πολλοί βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα και προχώρησαν σε ύβρεις δείχνοντας εμπάθεια και προβάλοντας δημοσίως την αγωγή τους;
    Όπως ανέφερα και εχθές πρόκειται για πολιτικό ακεραίου χαρακτήρα και δεν πίστεψα ούτε για μια στιγμή τα δημοσιεύματα του ιστολόγιού σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 100 ΣΧΟΛΙΑ...
    ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.
    ΠΑΝΤΑ ΑΛΗΤΕΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.
    ΜΕ ΤΟΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ !
    - ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.
    ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Καταρχήν για όλους αυτούς που λένε ότι ο κ. Παντούλας πήγε για ρουσφέτι μήπως θα πρέπει να αναρωτηθούν εάν ο πολίτης, που περίμενε την αναγνώριση του πτυχίου του, δε μπορούσε να ενημερωθεί για την υπόθεση του από το ΔΟΑΤΑΠ και αναγκάστηκε να πάει στο βουλευτή για να τον βοηθήσει; Κανείς δεν τρέχει στους βουλευτές σε περίπτωση που μπορεί να εξυπηρετηθεί μόνος του.
    Εδώ πρέπει να αναφερθώ στο ποιός ευθύνεται για το γεγονός ότι οι Ελληνικές Δημόσιες είναι στελεχωμένες σε πολύ μεγάλο βαθμό από άχρηστους υπάλληλους. Όσοι δεν είναι άχρηστοι ή έχουν διάθεση να δουλέψουν στήνουν παραμάγαζα εξυπηρετώντας τους πολίτες με το αζημίωτο. Ζούμε σε ένα φαύλο σύστημα. Οι διάφοροι πολιτικοί παράγοντες διορίζουν ανεπαρκή άτομα στο δημόσιο και έτσι οι πολίτες αναγκάζονται να καταφεύγουν πάλι στους διάφορους πολιτικούς παράγοντες για να μπορέσουν να "βρουν άκρη" στις διάφορες υποθέσεις τους.
    Και για όσους αναρωτιούνται τους πληροφορώ ότι είχα την τύχη να ζητήσω αναγνώριση τίτλου σπουδών από το ΔΟΑΤΑΠ δύο φορές για μεταπτυχιακό και διδακτορικό. Τηλεφωνούσα από το εξωτερικό για να μάθω για την εξέλιξη της αναγνώρισης του μεταπτυχιακού και πλήρωνα μία περιουσία μιας και συνέχεια ήμουν σε "γραμμή προτεραιότητας"!!! Συνεπώς γνωρίζω πολύ καλά πόσο ταλαιτωρούν τον κόσμο και ειδικά για άτομα που δε μένουν στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη. Ούτε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι περισσότεροι.

    Εάν δεν είναι κατάλληλοι να πάνε πίσω στις οργανικές θέσεις τους μιας και αρκετοί από αυτούς είναι αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί.

    Επίσης, καλό θα είναι όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι να αποκτήσουν "ονοματεπώνυμο" όπως γίνεται σε όλες τις πολιτισμένες χώρες. Δηλαδή να υπάρχει καρτελλάκι με το όνομά τους και να είναι υποχρεωμένοι να αναφέρουν το όνομα τους όταν ζητά ο πολίτης να μάθει ποιος υπάλληλος ασχολείται με την υπόθεση του . Πολλές φορές και ειδικά σε τηλεφωνική επικοινωνία αρνούνται να πουν το όνομα τους. Αυτή η "ανωνυμία" των δημοσίων υπαλλήλων τους "προστατεύει" από οποιαδήποτε αναφορά του πολίτη για ανάρμαοστη συμπεριφορά. Δεν είμαι υπέρ ενός "μεγάλου αδελφού" αλλά η ασυδοσία των διαφόρων υπαλλήλων πρέπει να τελειώνει με κάθε τρόπο. Φυσκά, στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτό δεν ήταν το θέμα μιας και ο κ. Παντούλας γνώριζε τα ονόματα των υπαλλήλων.

    Η τακτική, βέβαια, να ταλαιπωρούνε τους πολίτες έχει πάντα ως στόχο την πρόσληψη ολοένα και περισσότερων υπαλλήλων με δύο στόχους. Ο πρώτος στόχος είναι λιγότερη δουλειά - περισσότερη ευελεξία στο να λείπουν από τις υπηρεσίες τους για προσωπικές τους δουλειές. Ο δεύτερος λόγος είναι του να είναι πολλοί έτσι να μην κινδυνεύουν από δυσμενείς αλλαγές στα εργασιασκά τους. Διαφορικά επιβάλλονται οι όποιες αλλαγές στα 100 άτομα και διαφορετικά στα 1000. Δε σας κάνει εντύπωση ότι όλες οι δημόσιες υπηρεσίες κατά τα λεγόμενα των υπηρετούντων υπαλλήλων είναι πάντα υποστελεχωμένες; Ίσως για αυτό να έχουμε και τόσους πολλούς απασχολούμενους σε προγράμματα Stage. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Από πρώτο χέρι γνωρίζω τόν χρηματισμό
    υπαλλήλων τού ΔΙΚΑΤΣΑ,γιά αναγνώριση
    σαβουροπτυχίων.
    Η ταρίφα είναι >20.000ε καί προσπερνά
    άνετα τήν μίζα γιά στρατιωτική απαλλαγή
    π.χ. Ρουβά καί Αλκαίου καί άλλων
    τέκνων τής μπουρζουαζίας.
    Εγώ σάν μεταφέρων σάκους τσιμέντων
    ώς φοιτητής καί ενγκόλπων εφημερίδων underwear
    στίς 10 μποφόρ Σκυριανές σκοπιές
    απέφυγα τήν υποθερμία.
    Τώρα αγκαλιά μέ τό "καλοριφέρ"
    σάς φτύνω.
    Σαλιάρηδες βολεψάκιδες,παράσιτα.
    Τό μόνο καλό είναι ότι σάν επίορκοι
    δέν μπορείτε νά αρθρώσετε λέξη.
    Φοβισμένοι αρουραίοι,
    ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ
    ΓΡΑΒΑΤΑ ΣΑΣ ΒΡΟΓΧΟ.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Η αξιολόγηση του φακέλλου κάθε αιτούντος γίνεται από τους ακαδημαϊκούς συμβούλους που είναι πανεπιστημιακοί δάσκαλοι και όχι από τους εισηγητές που απλώς κάνουν το δύσκολο έργο της προετοιμασίας του φακέλλου και όλου του υλικού που τον συνοδεύει. Με άλλα λόγια κύριοι υπεύθυνοι για την "ταλαιπωρία" των αιτούντων είναι οι ακαδημαϊκοί σύμβουλοι. Κι όμως οι οι αιτούντες και οι οιενδιαφερόμενοι (γονείς, βουλευτές, πολιτικοί πάσης φύσεως, στρατιωτικοί, συνάδελφοι καθηγητές, εφοριακοί, κτλ) προπηλακίζουν τους υπαλλήλους. Ντρέπομαι ως πολίτης αυτής της χώρας.


    Ενας ακαδημαΐκός σύμβουλος.
    Καθηγητής ΑΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Επί τέλους να κλείσει αυτό το απαράδεκτο ίδρυμα το λεγόμενο ΔΟΑΤΑΠ ή ΔΙΚΑΤΣΑ ή οπως αλλιώς ονομαστεί στο μέλλον που σκοπό του έχει να διαιωνίζει τη συντήρηση του βρωμερού κυκλώματος των αργόμισθων, κρατικοδίαιτων "καθηγητών" (κατ' ευφημισμό)που για αιώνες μονοπωλούν την ανώτατη εκπαίδευση στην Ελλάδα. Το κύκλωμα αυτό με τα γρανάζια του στον κρατικό μηχανισμό και την πολιτική έχει φτάσει τα ΑΕΙ στο άθλιο επίπεδο που είναι σήμερα και αγνοεί από την μιά μεριά προκλητικά τους νόμους και τις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενώ από την άλλη ροκανίζει μα βουλιμία τα Ευρωπαϊκά κονδύλια παρουσιάζοντας μη παραγωγικ΄΄ες μελέτες και έρευνες κοροϊδεύοντας τον Έλληνα εργαζόμενο ο οποίος βγάζει με κόπο το ψωμί του πληρώνοντας τους να τον ταλαιπωρούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. απόλυση τώρα σε όλους και φυλακή11 Νοε 2009, 10:25:00 μ.μ.

    Ρε ακαδημαϊκέ σύμβουλε μήπως έχεις μιζωθεί και εσύ; Μήπως είσαι ο καθηγητής που είναι παρών και θα καταθέσει; Γιατί θα αρχίσουν να κελαηδάνε τα πουλάκια. Έννοια σου και σας ξέρουμε όλους εκει κάτω. αλήθεια λογαριασμούς που έχετε; Να ανοίξουν όλοι οι λογαριασμοί Πανεπιστημιακών επου συνεργάστηκαν με το ΔΟΑΤΑΠ εδώ και τώρα. Και των υπαλλήλων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. O ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΝΑΙ ΝΑΙ Ο 9:26 ,ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΝΑΙ ΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ!
    ΕΙΣΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ,ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Όσοι δεν είναι ικανοί να εξυπηρετήσουν τον πολίτη να πάρουν τον πούλο αυτοβούλως, υπάρχουν εκατοντάδες άλλοι πρόθυμοι να εργαστούν φιλότιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Το επίπεδο μερικών εδώ μέσα είναι απίστευτα χαμηλό και λυπάμαι που βρίσκουν την ευκαιρία να εκφράστούν με λεξιλόγιο λαχαναγοράς ! Τώρα δηλαδή θέλετε να μας πείσετε ότι εσείς είστε απόφοιτοι πανεπιστημίου? Οποιος έχει στοιχεία για λάδωμα εργαζομένων σε κάποια δημόσια υπηρεσία να πάει στον εισαγγελέα να τα καταθέσει και να μην γράφει ότι θέλει ανώνυμα ! Ποιός από εσάς ήταν παρών στο περιστατικό κι έχετε όλοι άποψη για το συμβάν και μιλάτε για "σκηνοθεσίες" και "μαφίες " ? Ο βουλευτής έχει το δικαίωμα να ζητήσει μέσω της Βουλής των Ελλήνων όποια πληροφορία θέλει αλλά δεν το έκανε ! Γιατί? Ξαφνικά τον πήρε ο πόνος για τους ψηφοφόρους του? Να αρχίσουμε να στέλνουμε τότε όλοι τους βουλευτές μας στις υπηρεσίες του δημοσίου !!! Κι αφού μιλάμε για το δημόσιο και το βρίζετε όλοι σας με το γνωστό λεξιλόγιο να σας ρωτήσω κάτι? Γιατί θέλετε να αναγνωρίσετε τα πτυχία σας? Μήπως για να μπείτε κι εσείς σε αυτο το δημόσιο που βρίζετε?
    Αν έχετε Παντούλες στην διάθεση σας τότε πιέστε τους να πάρουν αποφάσεις κι όχι απλά να παίζουν ξύλο και να βρίζουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Η Κυρια Λαινα, πρεπει να καταλαβει,οτι αν δεν θελει να κανει την δουλεια της οπως πρεπει,δεν την υποχραιωνει κανεις,να παει στο σπιτι της !Πρεπει ομως πρωτα να τημωρηθει για την μεχρι τουδε αισχρη συμπεριφορα της απεναντι στους πολιτες και τους εκπροσωπους τους.Δεν ειναι ρουσφετι αλλα εξυπηρετηση να ενδειαφερθεις για καποιον συγγενη,φιλο,γνωστο η αγνωστο!
    Αν δεν υπηρχαν τοσες"Μαριες Λαινα"
    στο δημοσιο θα εξυπηρετουνταν ολοι και απο μονοι τους χωρις εξαιρεση.
    Επειδη ομως η παραπανω κυρια ζηταει με τη συμπεριφορα της τα ρεστα,καλο ειναι να εξετασθει σε βαθος και συμφωνα με τις βασιμες κατηγοριες πολιτων,η βρωμια της Υπηρεσιας ετσι ωστε να αποδοθουν οι ευθυνες και στους προισταμενους,ακομα και στους συνειδητους ρουφιανους που και μετα σχολια τους ακομα στηριζουν προσωπα και ακαταστασιες !Επιτελους αξιοκρατια πια!Μπραβο στην συμπεριφορα σου Κυριε Παντουλα.Προχωρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Η αξιολόγηση κάθε φακέλου μπορεί να γίνεται από ακαδημαικούς συμβούλους αλλά όπως αναφέρει ο κ. Παντούλας η αξιολόγηση του φακέλου του ατόμου για το οποίο είχε πάει στο ΔΟΑΤΑΠ είχε ήδη γίνει. Συνεπώς το θέμα είναι ότι η συγκεκριμένη υπάλληλος δεν ενδιαφέρθηκε καν να ελέγξει την καρτέλλα του αιτώντος στον Η/Υ της. Άρα, μήπως άδικα, τους βρίζει ο κόσμος; Όταν τηλεφωνούμε στο ΔΟΑΤΑΠ για να μάθουμε για την πορεία της αίτησης μας οι υπάλληλοι οφείλουν να μας εξυπηρετούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στη περίπτωση που αναφέρει ο κ. Πάντουλας αυτό δεν έγινε.
    Είναι καιρός οι δημόσιοι υπάλληλοι να προσέχουν τη συμπεριφορά τους και να μάθουν να κάνουν τη δουλειά τους.

    Οφείλω, να αναφέρω ότι μάλλον φταίει η ώρα που εμφανίστηκε ο κ. Πάντουλας στο ΔΟΑΤΑΠ. Κανένας νοήμων άνθρωπος που επιθυμεί να συναλλαγεί επιτυχώς με το Ελληνικό Δημόσιο δεν πηγαίνει στην υπηρεσία μετά τις 13.00 μμ. Στα "χαρτιά" οι υπηρεσίες λειτουργούν ώς τις 14.00. Στην πράξη το μυαλό των δημοσίων υπαλλήλων έχει "αδρανοποιηθεί" στις 12.30μμ. Το μεσημέρι υιοθετούν το στυλ "άντε να τελειώνουμε" και ψάχνουν δικαιολογίες για να ξεφορτωθούν τους πολίτες με οποιοδήποτε τρόπο.

    Αυτά πρέπει να αλλάξουν το συντομότερο δυνατό γιατί η επάνασταση κατά των δημοσίων υπαλλήλων δεν είναι μακριά... Η συμπεριφορά τους κοστίζει μεροκάματα στους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ο ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΣΥΝΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ Κ. ΠΑΝΤΟΥΛΑ;;; ΠΟΛΥ ΜΕΛΟ
    ΤΕΤΟΙΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΔΑΞΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ... ΑΣ ΤΗΝ ΛΟΥΣΤΕΙ, ΛΟΙΠΟΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ο συγκεκριμένος Βουλευτής είναι ευγενικός και χειρίζεται τις υποθέσεις του με μεγάλη διπλωματία.
    Απορώ πως κατάφερε η υπάλληλος να τσακωθεί μαζί του.
    Μαλλον τον αντιμετώπισε στην αρχή όπως όλους τους πολίτες που πα΄νε εκει για εξυπηρέτηση. Όταν του "άλλαξε τα φώτα" και της δήλωσε την ιδιότητά του, μάλλον σκέφτηκε να τα μπαλώσει λέγοντας ότι της φέρθηκε άσχημα και γι αυτό δεν τον εξυπηρετούσε.
    Πάλι καλά που δεν είπε οτι την "βίασε" κι όλας.
    Στο παραπάνω συμπέρασμα καταλήγω γιατί δεν υπήρχε λόγος να γίνει το συμβάν, αφού όλα ήταν τακτοποιημένα και δεν υπήρχε θέμα για φασαρίες από την πλευρά του βουλευτή, εκτός αν η μαντάμ τον αντιμετώπισε "περιμενετε να βαψω τα νύχια μου και μετά σας εξυπηρετώ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Αν όσα λέει ο κ. Παντούλας είναι αλήθεια, αυτό σημαίνει ότι οι μισοί από τους σχολιαστές δεν καταλαβαίνουν ελληνικά. Είναι δύσκολη γλώσσα τα γαμημένα τα ελληνικά για να την καταλάβετε.
    Απορώ που είδατε το "ρουσφέτι" και που είδατε ότι ο βουλευτής το έπαιξε "καμπόσος" στην υπάλληλο.
    Από πείρας γνωρίζω ότι από τέτοιους υπαλλήλους βρίθει και το ΥΠΠΟ.
    ΑΠΟΛΥΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΟΡΜΑΔΙΑ ΚΑΙ ΦΤΥΣΤΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΗΦΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ

    Α ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΟΥΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Που εδράζεται το ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ του κ.Παντούλα για την ενημέρωση που ζήτησε σχετικά με την πορεία της υπόθεσης του "παλικαριού" από τα Γιάννενα; Είχε κάποια έγγραφη εξουσιοδότηση από το "παλικάρι"; Την επέδειξε στην αρμόδια υπάλληλο; Γιατί δόθηκε στον κ.Παντούλα από την Διευθύντρια το έγγραφο που αφορούσε την πορεία της υπόθεσης του ''παλικαριού''; Γνωρίζει τα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ο κ.Παντούλας; Η Διευθύντρια γνωρίζει ότι παρανόμησε δίνοντας το σχετικό έγγραφο στον κ.Παντούλα; Το εν λόγω "παλικάρι"
    δεν είναι ένας απλός πολίτης των Ιωαννίνων όπως θέλει να τον παρουσιάσει ο κ.Παντούλας. Είναι γιός πρώην Νομαρχιακού Συμβούλου της παράταξης του ΠΑΣΟΚ όταν Νομάρχης Ιωαννίνων ήταν ο υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ κ.Ζαρμπαλάς. Θα επεδείκνυε το ίδιο ενδιαφέρον ο κ.Παντούλας για έναν άλλο πολίτη των Ιωαννίνων; Αρχίζω να αντιλαμβάνομαι τον λόγο που ο Πρωθυπουργός δεν επέλεξε επέλεξε στην σύνθεση της κυβέρνησης κάποιον Ηπειρώτη βουλευτή. Εύγε George.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. α) Εννοείται ότι πήγε για ρουσφέτι ο εν λόγω βουλευτής -- άκακο μεν (Δεν το διόρισε το παιδί ) αλλά ΡΟΥΣΦΕΤΙ δε.
    β) Το ότι πήγε ο ίδιος και δεν πήρε τηλ ο ιδιαίτερος είναι μια λεπτομέρεις άξια προσοχής!
    γ) Που το περίεργο στην όλη αντιμετωπισή του από τον δημόσιο λειτουργό. ΙΟποιος πολίτης έχει περάσει από υπηρεσία για υποθεσήν του έχει βιώσει ίδιες ή και Χειρότερες καταστάσεις.......
    δ) Το ΠΑΣΟΚ/ΝΔ/ΛΑΟΣ/ΚΚΕ σε ποιο σύστημα στηρίζονται για να βγούν;
    ε) Ας ενημερωθεί τώρα η υπουργός για τα χάλια των προηγούμενων ώστε να ξέρει και αυτή τι χάλια θα αφήσει όταν φύγει
    στ) Για τον ΔΟΑΤΑΠ πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ μια απλή ανάγνωση εκθέσεων των επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης θα σας λύσει όλες σας τις απορίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΟΥΛΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ.....
    ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ...

    ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΠΟ ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ . ΤΑ 4/5 ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ
    ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.
    ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.
    ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΙΣΤΑΝ.
    ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΠΟ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ.
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ 4/5 ΠΑΣΟΚΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

    ΑΝΤΕ ΚΑΡΑΒΛΑΧΕ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ.
    ΚΑΡΑΒΛΑΧΕ ΨΩΝΗΣΤΗΡΙ ΑΛΒΑΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Τι έχετε να πείτε κ. Παντούλα στον κάθε ανώνυμο πατέρα ο οποίος χωρίς να έχει κολλητό βουλευτή πασχίζει ώστε το παιδί του να πάρει την πολυπόθητη αναγνώριση του πτυχίου του από το ΔΟΑΤΑΠ το οποίο όπως όλοι γνωρίζουμε καθυστερεί γιατί έχει να εξετάσει δικάδες παραμέτρους πριν προβεί στην οποιαδήποτε αναγνώριση πτυχίου. ΜΑΛΛΟΝ ΤΙΠΟΤΑ.
    Απλά λυπάμαι αυτούς που σας πίστεψαν και σας ψήφισαν και επειδή αρέσκεστε να δηλώνετε και θρήσκος, μου θυμίζετε την αίσθηση ισονομίας που είχε ο πρώην Αττικής κ. Παντελεήμων ο οποίος όπως κάποτε τονίζατε με καμάρι ήταν και προσωπικός σας φίλος. Τώρα βέβαια δεν ξέρω εάν παραμένει ακόμα φίλος σας. Όπως λοιπόν θα θυμόσαστε, πριν μερικά χρόνια το Εκκλησιαστικό Δικαστήριο αθώωσε τον Μητροπολίτη πρώην Αττικής κ. Παντελεήμονα με το επιχείρημα ότι: "ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ, ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ", πιο αναλυτικά: "Άλλο Εκκλησία και άλλο οι ιερωμένοι", "Και οι ιερωμένοι άνθρωποι είναι". Αυτά λοιπόν ήταν και δυστυχώς παραμένουν να είναι τα βασικά επιχειρήματα με τα οποία στην πράξη αθωώνονται τα ηθικά, αλλά και τα ποινικά, παραπτώματα των στελεχών της Εκκλησίας μας αλλά και κάθε θρησκείας, αν θέλετε. Ή μάλλον όχι μόνο αθωώνονται, αλλά ούτε καν παραπέμπονται. Διαφωνεί κανείς ότι τα ίδια μέτρα και σταθμά ισχύουν και στην πολιτική ζωή του τόπου μας για να προστατεύονται οι βουλευτικές αυθαιρεσίες; Νομίζουμε πως όχι....»

    http://www.epiruspost.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. προς γραφείο τύπου Παντούλα: σταματείστε να βάζετε σχόλια "ανωνύμων" γραμμένα από τον ίδιο άνθρωπο! δεν το καταλαβαίνετε ότι ο τρόπος και το ύφος γραφής είναι ίδιο με τα δελτία τύπου?!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Οι εργαζόμενοι ή μάλλον καλύτερα οι ΑΛΗΤΕΣ του ΔΙΚΑΤΣΑ ψάχνουν ακόμα και με ασήμαντη αφορμή να χρηματιστούν με στόχο ο εκάστοτε φοιτητής (ο οποίος έχει σπουδάσει με πολύ κόπο και είναι περήφανος για ότι έχει καταφέρει) να πάρει την πολυπόθητη αναγνώριση για να μπορέσει και αυτός κάποτε να βρει μία θέσει ελληνικό δημόσιο. ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΤΣΑ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Υπάλληλοι του ΔΙΚΑΤΣΑ…. ΠΟΥΤΣΑ και ΠΙΣΣΑ που σας χρειάζεται … σε όλους σας …. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο πολύ ξεφτιλίζετε τον κόσμο με την συμπεριφορά σας. Κάποια στιγμή θα πληρώσετε για όλα που έχετε ή δεν έχετε κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Στη μήνυση που κατέθεσε η υπάλληλος του ΔΟΑΤΑΠ είχε και τρεις μάρτυρες, σύμφωνα με το αρχικό δημοσίευμα. Έψαξε κανείς να δει ποιοί είναι αυτοί οι μάρτυρες και ποιό το ποιόν τους; Ας δούμε κι αυτήν την παράμετρο και μετά κρίνουμε... Ας δούμε έτσι ποιος έχει μεγαλύτερο κύρος... ο μυνητής ή ο μυνηόμενος...
    Γιατί, σύμφωνοι, το ΔΟΑΤΑΠ αργει και δεν κάνει καλά τη δουλειά του και ακούγονται πολλά για χρηματισμό και και και...αλλά καμιά φορά υπάρχουν και άνθρωποι που βγάζουν με ιδρώτα το ψωμί τους και είναι πιστοί στα καθήκοντα τους. Μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. O k. Pantoulas den exei logo na paei sto DIKATSA tin stigmh pou o anipsios tou den exei anagnorisei to ptyxio. Kai eidika se mia epoxh pou to PASOK ths aksiokrateias molis eklextike. As ftiaksei to DIKATSA apo tin arxh os kyvernish na einai sosto.

    Ti einai astynomos i sdoe? As dosei eksetaseis o endiaferomenos na anagnorisei to ptyxio tou kai as paei o idios sto DIKATSA. Gia ton loipo kosmo paei o theios tous pou einai bouleyths?

    Giati den phge prin 10 mines h perish alla phge meta tis ekloges pou etyxe na parei o anipsion tou kai didaktoriko.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Den peithei h istoria tou Pantoula. Proton kanenas sovaros bouleyths den grafei sta blog tin yperaspish tou.

    Kanenas bouleyths den paei na "ta prhksei" sthn grammatea enos organismou gia na kanei oposdipote tin douleia tou se mish ora.

    Oi ypoloipoi ellhnes polites giati den exoun "prostates" bouleytes pou na trexoun sto dimosio, na anoigoun eggrafa kai na paloukonontai ekei mexri na "paroun" ayto pou theloun.

    Tragika lathos xeirismos o opoios exei allous stoxous. KLASIKO PASOK OLE. Eftiakse mixanismous pou tous zhtaei ta resta tora.

    Pantos bouleyth pou na trexei kai na paloukonetai se dimosia yphresia gia douleia gnostou proth fora vlepo. Ti synalagh na paizei arage?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Se kamia dimosia yphresia h grammateas tou proedrou den einai ekei gia na diaikperaionei ypotheseis politon.

    Pos eftase ekei o bouleyths? Pos prosperase ton kosmo pou perimene?

    Olos o kosmos pou apeythinetai sto DIKATSA eksipyreteitai apo thn grammatea tou proedrou?

    Oloi mas apo edo kai pera tha phgainoume stous grammateis ton proedron gia tis douleies mas, DEH, OTE, DIMOS.

    Tha eprepe na ntrepontai kai poly perissotero o kosmos pou tous psifise.

    Mipos theloun na dhmiourgisoun klima gia na fygoun oi nyn grammateis kai na valoun tous dikous tous? Olo to dimosio eite me pasok eite me nd tosa xronia etsi doulevei. Kai dystyxos einai to pasok pou eftiakse ayto to pragma.

    APARADEKTOS o PANTOULAS kai tha eprepe na NTREPETAI pou vghke na dikaiologhthei sto BLOG dioti o kathe poliths pou talaipotithike 25 xronia apo to pasok den mporei na vgei sta BLOG.

    Sygnomi, alla sta @@@ mas h apopsh tou bouleyth.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. προς παπαγαλακια του αντωνακη...

    γιατι σταματησε η αναρτηση σχολιων?
    σας τραβηξαν το αυτακι??

    ΕΡΩΤΗΣΗ: κ βουλευτα θα μας ενημερωσετε σχετικως? σας πιστεψαν τα αρμοδια οργανα του πασοκ?

    θα ζητησετε συγνωμη? το πιθανοτερο απο κατι θρασυδειλους σαν εσας ειναι να κρυφτειτε πισω απο τη βουλευτικη σας ασυλια..
    ΝΤΡΟΠΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Κάποιοι αντί να βλέπουν το φεγγάρι βλέπουν το δάχτυλο που το δείχνει. Ακόμη και αν ο βουλευτής πήγε για ρουσφέτι, που είναι πολύ πιθανό, αυτό δεν έχει σχέση με την ουσία. Η οποία ουσία είναι αν πράγματι ο ΔΟΑΤΑΠ λειτουργεί αποτελεσματικά ή όχι.
    Δυστυχώς, από προσωπική εμπειρία σας διαβεβαιώνω πως όσα αναφέρει ο συγκεκριμένος βουλευτής, άσχετα από τον λόγο για τον οποίο τα αναφέρει, είναι αλήθεια.
    Δυστυχώς, αρκετοί-πολλοί στο ΔΟΑΤΑΠ φέρονται σα να έχουν αναλάβει εργολαβικά να κάνουν τη ζωή των πολιτών δύσκολη.

    Ποιοι έχουν την ευθύνη;
    α) Ο Πρόεδρος που δεν αναλαμβάνει το "συντεχνιακό-πολιτικό" κόστος να πιέσει τους υπαλλήλους και κυρίως τους καθηγητές πανεπιστημίου που εμπλέκονται στη διαδικασία αναγνώρισης ώστε να δουλέψουν σωστά. Επίσης, δε βελτιώνει-αυτοματοποιεί τις διαδικασίες ώστε να μειωθεί ο χρόνος στον ελάχιστο.
    β) Το λόμπυ των καθηγητάδων που έχει βρει ακόμη μια "μηχανή" την οποία μπορεί να χρησιμοποιεί προς όφελός του. Μέρος αυτού του λόμπυ είναι και ο Πρόεδρος εξάλλου. Βάλαμε το λύκο να φυλάξει τα πρόβατα.
    γ) Οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που κυβέρνησαν τα τελευταία 20-25 χρόνια οι οποίες παρά την ταλαιπωρία χιλιάδων συμπολιτών μας δεν προσπάθησαν να εξυγιάνουν το κομμάτι αυτό του δημοσίου, όπως άλλωστε και πολλά άλλα. Οι λόγοι ευνόητοι, κάποιοι έχουν ήδη αναφερθεί από άλλους σχολιαστές.
    δ) Οι Υπουργοί Παιδείας και Εσωτερικών που χρηματίσαν όλα τα χρόνια αυτά, διότι το θέμα εμπίπτει στις αρμοδιότητές τους.

    Φταίμε και εμείς διότι ξαναψηφίζουμε τέτοιες κυβερνήσεις-κόμματα οι οποίες έχουν αποδείξει πως δεν αποσκοπούν στη βελτίωση της καθημερινότητάς μας. Φταίμε γιατί (όπως είναι φανερό από κάποια σχόλια) λειτουργούμε συντεχνιακά και προκειμένου να υποστηρίξουμε μια συνάδελφο λέμε ότι μπορούμε για να στρέψουμε τη συζήτηση μακριά από την ουσία.
    Φταίμε διότι κάκιστα έχουμε επιτρέψει τη "θεοποίηση" του καθηγητικού κατεστημένου.

    Ας σκεφτόμαστε καλύτερα ποια είναι η ρίζα κάθε προβλήματος και εκεί να στρέφουμε τις ενέργειές μας. Στη ρίζα όχι στα κλαδιά. Διότι όσα κλαδιά και να κόψεις η ρίζα θα συνεχίσει να "δίνει" νέα πιο δυνατά.

    "ρίζα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Hello Everyone! I like watching [url=http://www.finsfootball.com/bbc-football]bbc football[/url]. I usually watch [url=http://www.finsfootball.com]football online[/url] as I do not have PVR. How about you?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση