GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεταναστευτική φορο-εισφοροδιαφυγή‏...

Από την Ελένη Παπαδοπούλου http://elenipapadopoulou.blogspot.com/ Μέσα στα πλαίσια της φοροδιαφυγής και της εισφοροδιαφυγής που προσπαθεί ν...

Από την Ελένη Παπαδοπούλου
http://elenipapadopoulou.blogspot.com/

Μέσα στα πλαίσια της φοροδιαφυγής και της εισφοροδιαφυγής που προσπαθεί να πολεμήσει η κυβέρνηση θα ήθελα να θέσω τα εξής ερωτήματα:
Όλοι αυτοί οι αλλοδαποί που πουλάνε την πραμάτεια τους στους δρόμους δεν εντάσσονται στα παραπάνω πλαίσια;
Πληρώνουν φόρους, ΦΠΑ, κοινωνική ασφάλιση, άδεια στο Δήμο για τον χώρο που καταλαμβάνουν;
Πλέον δεν είναι ένας και δύο, είναι χιλιάδες σε κεντρικά σημεία της Αθήνας, σε φανάρια, σε πλατείες;
Αλήθεια πόσα είναι τα διαφυγόντα κέρδη για το Κράτος από αυτές τις δραστηριότητες;
Είναι αστείο να κυνηγάει το Κράτος μόνο τις επιχειρήσεις, οι οποίες σε...

τελική ανάλυση όλο και κάτι έχουν συνεισφέρει και να αφήνει ανεξέλεγκτο όλο αυτό το παραεμπόριο που έχει δημιουργηθεί.
Για ποιό λόγο η συγκεκριμένη παράνομη και διαρκώς αναπτυσσόμενη εμπορική δραστηριότητα βρίσκεται στο απυρόβλητο;
Τί σκοπεύει να κάνει η Πολιτεία για αυτό;

18 σχόλια

  1. Για ποιο πράγμα μιλάμε;
    Για μικροπωλητές ή για κάτι άλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Στον ελληνικό ΟΤΕ χρωστά, σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο, η Deutsche Telekom (DT) την επίτευξη των στόχων της για τα αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου.

    Όπως αναφέρει η γερμανική Welt στο κομμάτι της με τίτλο «Οι Έλληνες σώζουν τον ισολογισμό της Telekom», οι φόβοι ότι οι στόχοι που είχε θέσει η DT στις αρχές του έτους δεν θα επιτυγχάνονταν διαψεύστηκαν χάρη στα αποτελέσματα του ΟΤΕ.

    Η DT είχε το τρίτο τρίμηνο έσοδα 16,3 δισ. ευρώ, ενισχυμένα κατά 5,2% μάλιστα σε σχέση με πέρυσι, και τα καθαρά κέρδη της ανήλθαν στα 5,5 δισ. ευρώ. Ο ΟΤΕ, με τζίρο 1,5 δισ. ευρώ για το τρίτο τρίμηνο, απέδωσε καθαρά κέρδη 0,6 δισ. ευρώ.

    Η συμμετοχή στον ΟΤΕ «έβγαλε και πάλι τα λεφτά της», σημειώνει το δημοσίευμα, τονίζοντας ότι η DT στοχεύει σε κέρδη μεταξύ 18,7 και 19,1 δισ. ευρώ για ολόκληρο το έτος, μειωμένα σε ετήσια βάση κοντά στο 3%. Ο ΟΤΕ εκτιμάται ότι θα αποδώσει καθαρά κέρδη 2 δισ. ευρώ το 2009."

    Oι δεξιοί που ζητωκραύγαζαν και θριαμβολογούσαν για τη πώληση του ΟΤΕ τι έχουν να πουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ ΣΤΗ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΙΝΟΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΑΥΤΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καψαμπέλη φωτιές ανάβεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου φόρουμ μετανάστευσης, ο Γενικός Γραμματέας των Η.Ε. δήλωσε ότι γνωρίζει πως οι διάφοροι μηχανισμοί προσφύγων και ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχουν εκφράσει τις ανησυχίες τους για τις συνθήκες φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων στην Ελλάδα. Επιπλέον κάλεσε την ελληνική κυβέρνηση να ερμηνεύει τη Συνθήκη της Γενεύης για τους Πρόσφυγες και ιδιαίτερα τον ορισμό του πρόσφυγα με ανθρωπιστική προσέγγιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ερωτώνται οι κ. κ. Υπουργοί:

    1.Σκοπεύουν να εφαρμόσουν μία διευρυμένη και ανθρωπιστική ερμηνεία του ορισμού του πρόσφυγα, ώστε να δικαιούνται το καθεστώς αυτό όσοι κινδυνεύουν από απειλές κατά της ζωής, της σωματικής ακεραιότητας ή της ελευθερίας που προκύπτουν από γενικευμένη βία ή γεγονότα τα οποία διαταράσσουν σημαντικά τη δημόσια τάξη; Προτίθενται να περιλάβουν στις απειλές και τις συνέπειες των κλιματικών αλλαγών;

    2.Δεδομένης της ουσιαστικής ανυπαρξίας δομών για την αρωγή των αιτούντων άσυλο και προσφύγων, προτίθενται να λάβουν άμεσα μέτρα για την αναδιοργάνωση του συστήματος ασύλου ώστε να συνάδει με τις εθνικές και διεθνείς μας υποχρεώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κυρία Παπαδοπούλου ,η δημοκρατία μας είναι επιλεκτική και ώς τέτοια εξηγείται πλήρως το ερώτημα σας.
    Η Ελλάδα έγινε λεκάνη όλων των κατατρεγμένων πολιτών της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής και οι οποίοι προφανώς προστατεύονται από επιταγές τις οποίες έχουν υπογράψει από την εποχή Σαμαρά ως υπουργού εξωτερικών της κυβέρνησης Μητσοτάκη,όλοι οι μετέπειτα Υπουργοί στα πλαίσια προφανώς μιας άτυπης διαδικασίας απορόφησης όλων αυτών των δύσμοιρων ανθρώπων που πιστεύουν ή τους έχουν πει ότι η Ελλάδα είναι η Γη της επαγγελίας,ο επίγειος παράδεισος.

    Έτσι,με δικαιολογία την προστασία του αδύναμου,τους αφήνουν και αλωνίζουν στη χώρα μας και ασφαλώς δεν συμμετέχουν όπως ο κάθε Έλληνας πολίτης στην φορολογική και ασφαλιστική υποχρέωση που έχουν.

    Αυτές οι υποχρεώσεις είναι για εμάς τους κάφρους Έλληνες που αν δεν δώσουμε από αδυναμία κάποιες δόσεις στο ταμείο μας,μας κάνουν εύκολα πράξη κατάσχεσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΟΤΙ ΟΙ 250.ΟΟΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΔΙΑΜΕΝΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ. ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ? ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επί τόσο καιρό η πλειοψηφία του λαού μας προτρέπει, παρακαλά και ελπίζει να αρχίσει να τοποθετείται ο Αρχιεπίσκοπος για όλα τα εθνικής σημασίας ζητήματα που αντιμετωπίζουμε. Να μιλήσει κατά των υποχωρήσεων στα εθνικά θέματα, κατά του εποικισμού της Ελλάδας και την αλλοίωση της εθνικής μας συνοχής, κατά του αφελληνισμού της παιδείας κλπ.

    Σε όλα αυτά ο Αρχιεπίσκοπος παραμένει άφωνος, άλαλος. Ανέχτηκε μάλιστα χαμογελαστός το Γιωργάκη να ανακοινώνει μπροστά του ότι το ωπα-ωπα στους λαθρομετανάστες θα είναι από τα βασικά θέματα συνεργασίας Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ - Εκκλησίας.

    Και, ω του θαύματος, τοποθετήθηκε σήμερα, διά του εκπροσώπου της Ιεράς Συνόδου, για τί πράγμα λέτε; Για να εκφράσει την οργή του για το αυξημένο ΕΤΑΚ που θα κληθεί να πληρώσει η εκκλησία λόγω της έκτακτης εισφοράς. Ε τί να πούμε πια...

    Έλα Χριστέ και Παναγιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΦΕΝ. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ..ΕΠΕΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗ COSCO ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ Η κ.ΚΑΤΣΕΛΗ ΘΥΜΑΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΕΙ...ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ STAGIERS ΕΝΩ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΦΕΣΗ ΜΑΙΝΕΤΑΙ..ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ...ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ-Ο ΤΡΙΤΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ-ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΥΞΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ..ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ..ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ..ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ...ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΤΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ-ΕΝΩ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΛΥΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ-ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ-ΕΝΩ Ο κ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΝΟΝΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ Η ΤΡΙΑΚΟΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φιλε αυτοί που εχουν αδεια διαμονης στην Ελλάδα οχι μονο δεν πληρώνουν φορους αλλά θα ειναι οι πρώτοι που θα πάρουν 700 ευρω επίδομα αλληλεγγυης!!!

    Αυτο θα το πάρουν και όλοι οι γυφτοι! Πηγαινε μια βολτα στις εφορίες οταν αρχισει να μοιραζεται το επίδομα και θα δεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Ποιος μπορεί να μας πει πόσο στοιχίζουν στον φουκαρά τον Έλληνα η φιλεύσπλαχνες πράξεις που θέλουν να κάνουν όλοι αυτοί που λέγονται προοδευτικοί , εις βάρος αυτών που δεν έχουν ?
    800.000 χιλιάδες αλλοδαποί εργάζονται στην χώρα , καταλαμβάνοντας θέσεις εργασίας από Έλληνες
    Στην παιδεία τα χρήματα που δίνονται από το κράτος είναι λίγα , διότι το 55% από αυτούς που τα παίρνουν είναι αλλοδαποί
    Στα νοσοκομεία το 60% από αυτούς που νοσηλεύονται...
    είναι αλλοδαποί
    Η αστυνομία δεν ασχολείται με τίποτα άλλο , αλλά μόνο με τους αλλοδαπούς
    Το επίδομα φτώχιας θα το πάρουν και αλλοδαποί
    Και πάρα πολλά άλλα που δεν μου έρχονται αυτή την στιγμή στο μυαλό
    Τι πρέπει να γίνει για να σταματήσει αυτό το κακό ?"

    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτοί που μας κυβέρνησαν πεντέμισι χρόνια και παραδώσανε την εξουσία μόλις καταλάβανε ότι έτσι που διαχειρίστηκαν τα οικονομικά η χώρα πάει για χρεοκοπία, και δεν θέλανε να χρεωθούν μια τέτοια κατάσταση, αλλά σου λένε ας παραδώσουμε στους Πασόκους και αυτοί όλο και κάποια λύση θα βρούνε, και αφού τακτοποιήσουν τα πράγματα θα τους ζητάμε να μας την ξαναδώσουν, να τα κάνουμε πάλι σκατά και ξανά μανά, φτου κι από την αρχή!
    Αυτοί λοιπόν οι Άθλιοι, ναι Α Θ Λ Ι Ο Ι, που φάγανε το καταπέτασμα, από ομόλογα, από Βατοπέδια, από αναθέσεις έργων, από ότι μπορεί να φανταστείς κανείς, αυτοί που κατάργησαν τον ΣΔΟΕ, και ρήμαξαν τα ταμεία του κράτους εξ αιτίας αυτής της ενέργειας τους, και τον κατάργησαν γιατί ήταν ένα επιτυχημένο οικονομικό εργαλείο της εφορίας, ΑΛΛΑ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ, αυτοί που θέλανε να καταργήσουνε και τα ΚΕΠ, αλλά μετά διορίσανε χιλιάδες δικούς τους με διαγωνισμούς φωτογραφίες, για να πάρεις λέει μέρος στο διαγωνισμό έπρεπε να έχεις δουλέψει στα ΚΕΠ μέσω STAGE, διαφορετικά είσαι μπάσταρδος και οι μπάσταρδοι αποκλείονται!
    Αυτοί λοιπόν οι Α Θ Λ Ι Ο Ι , όταν γίνανε κυβέρνηση το 2004, παρέλαβαν 100 κλίνες εντατικής θεραπείας έτοιμε από εξοπλισμό, αλλά που χρειαζόταν γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, όμως υπήρχε ένα σοβαρό πρόβλημα για αυτούς τους ΑΘΛΙΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ, ΟΙ ΚΛΙΝΕΣ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ, ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΣΗΛΕΥΟΤΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ!
    ΕΤΣΙ ΟΙ Α Θ Λ Ι ΟΙ που κυβέρνησαν πεντέμισι χρόνια και έφαγαν το καταπέτασμα δεν διέθεσαν τα απαραίτητα κονδύλια ούτως ώστε να προσληφθεί το προσωπικό για αυτές τις ΚΛΙΝΕΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ!
    Αυτοί που αυτή την στιγμή της γρίπης που μπορεί να στοιχίσει ζωές, δεν ολοκλήρωσαν ένα έργο ΖΩΗΣ ΓΙΑΤΙ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ!
    ΟΙ Α Ρ Ρ Ω Σ Τ Ο Ι!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΛΑΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΠΑΛΙΟΠΑΣΟΚΙΑ .
    ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΩΛΗΚΕΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΑΣΑΝ ΧΑΣΑΝ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ? ΝΤΡΟΠΗ. ΒΑΛΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΣΤΩ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μα καλά, είναι δυνατόν να πιστεύει κανείς σοβαρός και συγκροτημένος άνθρωπος πως η λύση στο πρόβλημα είναι η απαγόρευση εισόδου και η απομάκρυνση όσων βρίσκονται μέσα;
    Είναι σαν να προσπαθείς να σταματήσεις ένα ποτάμι με κλαδιά δέντρων.

    Γιατί τα εξαθλιωμένα στίφη που ψάχνουν μια καλύτερη μοίρα στον Δυτικό κόσμο, αποτελούν ένα ποτάμι που πηγάζει από την εκμετάλλευση και την καταστροφή των προοπτικών ευζωίας στις πατρίδες τους.

    Εάν θέλουμε να κάνουμε κάτι γι αυτό, οι λύσεις είναι δύο:
    1. Η να μην έρχονται καθόλου. Αυτό θα ήταν το πιο σωστό, αλλά πρέπει να θέλουν να μείνουν στις χώρες τους. Αρα να μην σκοτώνονται, να μην έχουν πόλεμο, να μην δουλεύουν σε άθλιες συνθήκες για ένα ξεροκόμματο, και γενικά να σταματήσει η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΌ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ" ΚΟΣΜΟ.

    2. Αν έρχονται να ενσωματώνονται στην κοινωνία αλλιώς γρήγορα θα διασπάσουν τον κοινωνικό ιστό και θα προκληθούν αμέτρητα προβλήματα (όπως αρχίζει να γίνεται)


    Για παράδειγμα:
    1. να πάρουν όλοι ελληνική υπηκοότητα ωστε στη συνέχεια σαν ευρωπαίοι πολίτες να ταξιδέψουν σε όποια χώρα της ΕΕ επιθυμούν.

    2. να προωθηθούν στις παραμεθόριους περιοχές της ελλάδας σε πρότυπους οικισμούς όπου θα διαμένουν πρόσφυγες όλων των εθνικοτήτων και όπου θα εργάζονται σε κρατικά ή επιδοτημένα εργοστάσια με χαμηλά μεροκάματα. Θα είναι ευχαριστημένοι, θα αποκτήσουν ελληνική συνείδηση, θα προστατεψουν με τη ζωή τους την εισβολή εχθρών σε έναν πιθανό πόλεμο, θα ελαττωθεί η υπογεννητικότητα.


    Λύση σίγουρα όμως δεν αποτελεί η καταπίεση, οι τυχαίες εκπυρσοκροτήσεις, η κακομεταχείριση. Είναι ένα ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους πάρουμε με το μέρος μας. Αν μας μισήσουν, αργά η γρήγορα τα στίφη τους που θα έχουν καταλάβει αναπόφευκτα την χώρα μας, ΘΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ.

    http://orgismenos40aris.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΟΚΡΑΤΙΑ Η ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΟΥΣΚΕΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΑΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ ΜΙΑΣ ΑΛΥΣΣΙΔΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ.
    ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ 2010 ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΕΑ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΔΟΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ
    ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΟΠΟΥ ΔΕΙΣ ΣΤΕΝΑΚΙ ΣΤΡΕΙΨΕ...
    ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΑΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πολύ ενδιαφέρουσες όλες οι απόψεις. Σταύρο έχεις δίκιο. Το σύστημα είναι ντόμινο και προφανώς καταρρέει.
    Τώρα για το θέμα για το οποίο έγραψα. Κάποιοι αναφέρθηκαν σε αυτούς ως πρόσφυγες. Ποιοί είναι πρόσφυγες; Πρόσφυγας είναι όποιος διώκεται, τον διώχνουν από την πατρίδα του. Οι συγκεκριμένοι δεν είναι καν μετανάστες, είναι λαθρομετανάστες, που ήρθαν προφανώς πεπεισμένοι από αδίστακτους αλητήριους πως θα βρουν τη γη της επαγγελίας.
    Τους λυπόμουν κι εγώ στην αρχή. Πλέον δεν μπορώ, διότι όντως έχουμε εποικισμό. Οι άνθρωποι αυτοί αυτή τη στιγμή πιέζουν σε τρομακτικό βαθμό την οικονομία και την κοινωνία, όχι τόσο λόγω βίαιων πράξεων, αλλά λόγω του τεράστιου αριθμού τους.
    Πιστεύω πως εάν σταματήσει το παραεμπόριο θα μειωθεί και ο αριθμός τους. Είναι η κύρια πηγή εσόδων των ίδιων και αυτών που τους εκμεταλλέυονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση