GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οικολογικό έγκλημα στην Αρχαία Ολυμπία...

Aπό το http://pirgotis.blogspot.com/ . Σε αποδέκτη αποβλήτων έχει μετατραπεί ο ποταμός Κλαδέος που διέρχεται από τον Αρχαιολογικό Χώρο της Α...

Aπό το http://pirgotis.blogspot.com/
.
Σε αποδέκτη αποβλήτων έχει μετατραπεί ο ποταμός Κλαδέος που διέρχεται από τον Αρχαιολογικό Χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας.
Το νερά του είναι κατάμαυρα γεγονός που δηλώνει ότι κάποιος ρίχνει τα απόβλητά του μέσα σε αυτόν.
Ελαιοτριβείο (μάλλον) πρέπει να ρίχνει όλα τα απόβλητά του στον Κλαδέο (ή σε ρέμα που πέφτει σε αυτόν) παραβιάζοντας στην ουσία την κείμενη νομοθεσία, τους όρους της άδειας λειτουργίας του, καταστρέφοντας την τοπική χλωρίδα και πανίδα της περιοχής, δημιουργώντας ένα οικολογικό έγκλημα, το οποίο είναι και ορατό σε όσους τουρίστες επισκέπτονται τον αρχαιολογικό χώρο.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ να διακόψουν άμεσα την λειτουργία της μονάδας και να τιμωρηθούν υποδειγματικά οι υπεύθυνοι.
Οι φωτογραφίες αδιάψευστος μάρτυρας.

1 σχόλιο

  1. ΕΔΩ.
    ΤΟ ΕΓΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

    Ειναι να απορεις, πως ατομα ταχα προοδευτικα, με πολυδιαφημισμενη ευαισθησια υιοθετουν μετρα που πηρε μια αντιλαικη κυβερνηση.
    Το δουλεμα παει συννεφο στον κοσμο και με προφαση το δηθεν μεγαλο ελλειμα το Πασοκ θα εφαρμοσει κατα γραμμα το κρυφο του προγραμμα.Το οποιο δεν ηθελε φυσικα να το φανερωσει προεκλογικα ετσι ωστε να μην ρισκαρει την πρωτια αλλα μετεκλογικα πρεπει να το πραξει, γιατι το ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ηταν πολυ καλο για να ειναι αληθινο.

    Το παλιο καλο Πασοκ της φορολογιας,των χαρατσιων το κομμα που επι των ημερων του υποτιμηθηκε το εθνικο νομισμα 2 φορες,ειναι εδω, πορωμενο αυταρχικο,για να κανει αυτο που ξερει καλυτερα απο τον καθενα:να ενισχυσει το μεγαλο κεφαλαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση