GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Επιτέλους τέρμα στη διπλομισθία Δημάρχων και Νομαρχών»...

Συζητείται Επίκαιρη Ερώτηση της Φωτεινής Πιπιλή στη Βουλή . Επίκαιρη ερώτηση προς τους υπουργούς Εσωτερικών Γ. Ραγκούση και Οικονομικών Γ. Π...

Συζητείται Επίκαιρη Ερώτηση
της Φωτεινής Πιπιλή στη Βουλή
.
Επίκαιρη ερώτηση προς τους υπουργούς Εσωτερικών Γ. Ραγκούση και Οικονομικών Γ. Παπωνσταντίνου, κατέθεσε η βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή ζητώντας, επιτέλους, να καταργηθεί η απαράδεκτη και προκλητική για τη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε διπλομισθία των αιρετών της Τοπικής και Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης (Νομαρχών, Δημάρχων, Αντιδημάρχων κτλ), οι οποίοι είναι δημόσιοι υπάλληλοι.
Με δεδομένη την εξαγγελία της κυβέρνησης για περιορισμό της σπατάλης στο Δημόσιο, η Φ. Πιπιλή ζητάει...

από τους αρμόδιους υπουργούς να υπογραφεί επιτέλους το Π.Δ. που θα θέτει σε ισχύ ένα νόμο 10 ετών (Ν.2738/1999) και υποχρεώνει τους αιρετούς της Τ.Α. και Ν.Α. να επιλέξουν ή το μισθό τους ή τα έξοδα παράστασης της θέσης τους. Ένα νόμο του οποίου η ισχύς συνεχώς μετατίθεται, κάθε χρόνο στα τυφλά.
Όπως τονίζει η βουλευτής δεν είναι δυνατόν οι Νομάρχες και οι Δήμαρχοι των μεγάλων Δήμων, οι οποίοι έχουν εξαιρετικά υψηλές αποζημιώσεις από 4000 έως 6000 € περίπου μηνιαίως, να εισπράττουν χωρίς να εργάζονται και το μισθό τους από τις Δημόσιες Υπηρεσίες ή τις υπηρεσίες του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα, δηλαδή να είναι με τη «βούλα» όχι μόνο διπλοθεσίτες αλλά και αργόμισθοι. Η συζήτηση επί της επίκαιρης ερώτησης θα διεξαχθεί την Παρασκευή.
Το κείμενο της Επίκαιρης Ερώτησης έχει ως εξής:
Προς :
1) τον Υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Ιωάννη Ραγκούση
2) τον Υπουργό Οικονομικών κ. Γεώργιο Παπακωνσταντίνου
Θέμα: «Διπλομισθία των αιρετών της Τοπικής και Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης».
κ.κ. Υπουργοί,
Την τελευταία δεκαετία παρατηρείται το απαράδεκτο φαινόμενο να μετατίθεται από χρόνο σε χρόνο η ισχύς ενός Νόμου που ψηφίστηκε από τη Βουλή.
Με τον Νόμο 2738/1999 ορίζεται πως οι Δήμαρχοι, οι Αντιδήμαρχοι και οι Πρόεδροι των κοινοτήτων, που έχουν και την υπαλληλική ιδιότητα σε δημόσιο φορέα και θα εκλεγούν στις επόμενες Δημοτικές και Κοινοτικές εκλογές, και εφεξής, υποχρεούνται να επιλέξουν τις αποδοχές της θέσης από την οποία προέρχονται ή τα έξοδα παράστασης της θέσης στην οποία υπηρετούν.
Ο Νόμος αυτός ουδέποτε τέθηκε σε ισχύ διότι με άλλους Νόμους και συγκεκριμένα με τον 3146/2003, τον 3242/2004 και τον 3320/2005 μετατίθετο η ισχύς του. Ο Νόμος 3463 του 2006 της κύρωσης του κώδικα δήμων και κοινοτήτων αναφέρει και πάλι την υποχρέωση της επιλογής των αποδοχών. Τελικά με τον Νόμο 3613/2007, αναστέλλεται η υποχρέωση αυτή μέχρι την έκδοση Προεδρικού Διατάγματος το οποίο έως και σήμερα δεν έχει εκδοθεί.
Mε δεδομένη την κατάθεση του προϋπολογισμού και τα αυστηρά μέτρα για περιορισμό της σπατάλης στο Δημόσιο,
ερωτώνται οι κ.κ. Υπουργοί :
1) Θα εκδοθεί άμεσα το σχετικό Π.Δ. που θα τερματίσει επιτέλους την προκλητική διπλή μισθοδοσία των αιρετών της Τοπικής και Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, οι οποίοι έχουν την υπαλληλική ιδιότητα σε δημόσιο φορέα ;
Αθήνα 24/11/09
Φωτεινή Πιπιλή

25 σχόλια

  1. αυτηνης καποιος να της βουλωσει τουλαχιστον το κολοστομα της για να μην πω τιποτα αλλο με την καριολα χωρις ανταλακτικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΑ ΠΙΠΙΛΗ.
    ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και οπως εχουμε ξαναπει:

    Τα σκοπια να ονομασθουν Σλαβοαλβανια.

    ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ για ..
    "βορεια","νεα" κλπ Μακεδονια.

    Το Σλαβοαλβανια, καλυπτει ΠΛΗΡΩΣ ,τον λεγομενο .."γεωγραφικο προσδιορισμο" που εγινε κασσεττα και τον παπαγαλιζουν καθε τρεις και λιγο οι μπασταρδοι..

    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ,καλυπτει τον .."γεωγραφικο προσδιορισμο" αλλα καλυπτει και την εθνολογικη συνθεση του πληθυσμου.

    Το 1/3 του πληθυσμου των σκοπιων ειναι Αλβανοι!
    Πως δηλαδη αυτους θα τους κανουν .."μακεδονες"???

    Ο πληθυσμος στα "βορεια" ειναι Σερβοι..
    Πως θα γινουν και αυτοι .."Μακεδονες"??

    Σημαντικο μερος επισης του πληθυσμου ειναι γυφτοι και τουρκοι..

    Και αυτοι .."Μακεδονες"???

    Το λοιπον:
    Σλαβοαλβανια. Τελεια και παυλα.

    Η Ελλαδα θα μπορουσε ισως να δηλωσει οτι οταν τα γυφτοσκοπια ,γινουν .."νεο κρατος" και διαιρεθουν σε περιφερειες το νοτιωτερο τμημα να ονομασθει "Σλαβομακεδονια"..

    Αυτη ειναι η ΜΟΝΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ που θα μπορουσε να δοθει.
    Και τηρουμενων των αναλογιων ειναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ.

    Αλλιως ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ σε ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΛΟΓΟ και σε ΚΑΜΜΙΑ ..διαπραγματευση.

    Τσακιστειτε ρε γυφτοι τους λεμε και απο μας δεν ΘΑΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ...

    Και ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΕΦΕΞΗΣ ΚΑΘΟΛΟΥ με το προβλημα σας ,σκατοβλαχοι του κερατα...
    Νομιζω??

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΥΡΙΑ ΠΙΠΙΛΗ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
    ΠΟΙΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΕΤΣΟΥΞΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ. ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΑΤΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΣ .ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΠΟΣΟ ΤΟΜΑΡΙΑ ΕΙΣΤΕ. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΝΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΟΥΝ. ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ ,ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ.ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΤΕ ΤΙΣ ΣΚΑΤΟΚΟΙΛΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΛΙΠΟΘΥΜΑ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΝΕΧΕΙΑ.ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΑΥΤΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ.Η ΘΕΛΕΤΕ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΣΚΑΤΟΓΕΡΟΥ ΑΝΩΜΑΛΟΥ .ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΦΥΛΛΟΥ,Η ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ .ΑΝΑΓΚΑ ΚΑΙ ΘΕΟΙ ΠΕΙΘΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΑΛ..ΙΕΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Η ΠΙΠΙΛΗ .ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ? ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΙΟΤΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΛΟΓΩ ΘΕΣΕΩΣ. ΚΑΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ . ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ? ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΙ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν συμπαθούσα την κ.Πιπιλή.΄Ομως τελευταία όχι μόνο άρχισα να την συμπαθώ αλλά και τη θαυμάζω γιατί έχει αντιληφθεί τον παλμό του κοινού αισθήματος και με τις παρεμβάσεις της γίνεται άξια θαυμασμού και εκτίμησης.
    Αυτές τις κινήσεις θα τις περίμενα από άλλους πολιτικούς που παρουσίαζαν σοβαρό προσωπείο και που τελικα απεδείχθη ότι δεν "σκαμπάζουν" από τον παλμό της κοινωνίας.
    Γίνονται πλέον τέτοιες ανατροπές που άλλοι πολιτικοί μπαίνουν μπροστά και άλλοι ακολουθούν καταίδρωμένοι και ασθμαίνοντες ή ακόμα και εξαφανίζονται από την πολιτική σκηνή.
    Αυτοί που αξίζουν, θα παραμείνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς 1:46 μ.μ.

    Τι είσαι φίλε;Δήμαρχος ή Νομάρχης;
    Γιατί από τη φρασεολογία σου, κάνει "μπαμ" από μακριά ότι σε καίει το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ...τι έγινε κυρία πιπιλή, όλες αυτές οι επίκαιρες ερωτήσεις τώρα ωρίμασαν; τόσο ενδιαφέρον ρε παιδί μου για την δημόσια σπατάλη του Πασοκ... βέβαια πριν ήταν διαφορετικά τα πράγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. και τερμα και στις διπλες συνταξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπράβο κ. Πιπιλή. Επιτέλους να σταματήσουν οι αργομισθίες των μισθωτων του δημοσίου, ΔΕΚΟ κλπ. δημάρχων, νομαρχών και λοιπών εκλεγμένων. Να επιλέξουν πιο από τα δύο επιλέγουν. Αυτό είναι το σωστό και δίκαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς 1:46 μ.μ.:

    Μπράβο αγορίνα μου, ευγενέστατος!! Γιατί ρε μάγκα μου,δεν πας να της το πεις ο ίδιος; Μήπως φοβάσαι ότι θα σπάσει στο ξύλο με τα ίδια της τα χέρια;

    αντράκι ε μικρό και αντίθασο αντράκι....

    Αφεντικό της ιστοσελίδας, μην επιτρέπεις τέτοια "μικρά" σχόλια... ανέβασε επίπεδο λιγάκι, λιγάκι είπαμε όχι πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπράβο κ. Πιπιλή. Βάλτε τέρμα στα προνόμια. Είναι μια καλή αρχή και για άλλα προνόμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Tη φουκαριάρα.Μάλλον της έστριψε...Γυρνάει τα κανάλια και ουρλιάζει ασυνάρτητα,κάνει κάτι άκυρες επερωτήσεις, μέχρι και στον ΠΡΟΔΟΤΗ, ΙΟΥΔΑ και ΑΠΟΣΤΑΤΗ Σαμαρά δήλωσε στήριξη....Ο Θεός να μας φιλάει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. τωρα που ειπε κατι σωστο την βριζουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ολοι λοιπόν κλέβουν.
    Αλλη μια διαπίστωση απ΄αυτούς που έχουν ταχθεί να μας προστατεύουν από τους κλέφτς.
    Μια ζωή διαπιστώσεις.
    Αντε στο διάολο ολοι σας.
    Αν μπορούσα θάκλεβα κι εγώ αγύρτες και θάκλεβα πρώτα εσάς τους φύλακες μας.
    αει σιχτιρ με τις διαπιστώσεις σας.
    Ουτ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
    Δεν χορτάσατε φτύσιμο.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΑΙ 1000 ΦΟΡΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΣΥΜΑΖΕΜΑ.
    ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΕΚΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΚΟΚΚΙΝΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ.
    ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.
    ΑΡΚΕΤΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΛΟΙ.
    ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ.
    ΘΑ ΣΕ ΡΙΞΟΥΝ ΝΩΡΙΣ ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΥ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΤΟΥ ΧΑΧΟΛΙΣΤΑΝ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΟΤΕ.
    ΜΑ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ .
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙ.
    ΝΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ, ΟΤΙ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ.
    ΑΛΛΑ ΦΕΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ.
    ΦΤΟΥ ΜΑΣ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μήπως η Κα Πιπιλή θα έπρεπε την ερώτηση αυτή να την κάνει μετά από 15 χρόνια η θα έπρεπε να την είχε κάνει το 2005 το 2006 το 2007 το 2008 το 2009 γιατί και τότε οι περισσότεροι δήμαρχοι ήτανε της δεξιάς και η κυρία αυτή ήτανε και δημοτική σύμβουλος και αντιδήμαρχος. Αλλά τότε έτρωγε και αυτή τον ΑΜΠΑΚΟ. Τώρα ???????? τέρμα το μαμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τελικά η Φ.Πιπιλή ειναι υποεκτιμημένη προσωπικότητα .Αξίζει πολλύ περισσότερα απο πολιτικούς ολων των χώρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 26 Νοε 2009 1:46:00 μμ


    Γεια σου μαλάκα δημαρχε.

    Τελος το φαγοποτι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Υπάρχει ένας χαζοτεμπέλης αντιδήμαρχος καθαριότητας στη Χαλκίδα γιος στρατιωτικού και τοποθετημένος λόγω του πατρός (δεν γινόταν αλλιώς). Για τουλάχιστον την συγκεκριμένη περίπτωση συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ με την κα Πιπιλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μπράβο Φωτεινή
    Να εφαρμοσθεί ο νόμος γιατί έχουν γεμίσει οι Δήμοι τεμπέληδες Δημόσιους υπαλλήλους, διαπλεκόμενους και αδιάφορους.
    Καλή Τύχη στην επερώτηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΥΡΙΑ ΠΙΠΙΛΗ ΤΑ ΛΕΣ....
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ Η ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ .....Η ΔΗΜΟ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ Η ΔΗΜΟΣΙΟ....ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΟΡΕΑ ΜΟΝΟ ΜΙΣΘΟ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ...ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ(ΧΙΟΥΜΟΡ) ...
    ΣΑΣ ΜΙΛΩ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ,ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ.....

    ΝΙΚΟΣ-ΑΧΑΙΑ-ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ 2009

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. TΕΡΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΠΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ.....ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ....!!!!!ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.....ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΤΟΥΣ....!!!ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΑΣ ΤΟ ΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ....Η ΔΗΜΟΣΙΟ Η ΕΞΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ...!!ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ...ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΛΟΙ..!!!

    ΝΙΚΟΣ-ΑΧΑΙΑ-ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ 2009

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΠΛΟΜΙΣΘΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ , ΑΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥΣ...ΑΡΚΕΤΑ ΦΑΓΑΝΕ-ΦΑΓΑΝΕ...ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΙΝΑΝΕ.....ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΗ ΖΩΗ ΦΤΩΧΙΚΑ....ΑΡΚΕΤΑ....!!

    ΝΙΚΟΣ-ΑΧΑΙΑ-ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ 2009

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση