GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από την κατασκευαστική εταιρεία στο υπουργείο;...

Θα δώσει εξηγήσεις η νέα γεν. γραμματέας Χωροταξίας; Από τον Δεξιό Είρωνα . Γράφονται διάφορα για την νομική σύμβουλο του πρωθυπουργού Γλ...

Θα δώσει εξηγήσεις η νέα γεν. γραμματέας Χωροταξίας;

Από τον Δεξιό Είρωνα
.
Γράφονται διάφορα για την νομική σύμβουλο του πρωθυπουργού Γλ. Σιούτη και την προηγούμενη επαγγελματική της ενασχόληση για λογαριασμό του εντιμότατου κ. Χριστοφοράκου κλπ. Η κ. Σιούτη τουλάχιστον απάντησε και ο καθένας μπορεί, έχοντας κατα νου τι λένε οι δύο πλευρές, να βγάλει τα συμπεράσματά του.
Με τη νέα γενική γραμματέα Χωτοταξίας Μαρία Καλτσά η οποία απεκαλύψθη ότι μέχρι πρότινος μετείχε στο Διοικητικό Συμβούλιο μεγάλης κατασκευαστικής εταιρείας, της ΓΕΚ - Τέρνα, όμως, τι θα γίνει; Δεν οφείλει να δώσει και αυτή εξηγήσεις; Όπως και αυτοί που εισηγήθηκαν την τοποθέτησή της σε μια τέτοια κυβερνητική θέση...

18 σχόλια

  1. ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!!!ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ .ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αντε παλι ρε οταν ψαχνεις τεχνοκρατες δεν ξερεις που πεφτεις?Που ειναι που θα ψαχνονταν ολα τα βιογραφικα για τον πρωιν βιο ολων των επιλογων που θα εκανε ο Τσουρας.Ηεπομενη δημοσκοπιση τον Ιανουαριο θα ειναι κολαφος για το ΠΑΣΟΚ αν συνεχισει ετσι.Ασ τρεξουν ολοι αυτοι στις επομενες εκλογες να μαζεψουν ψηφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ αυτη η εταιρεια δεν ειναι μπλεγμενη στο εργοστασιο καπναποθηκων ΚΕΡΑΝΗ που ηταν να γινει ΥΠΕΧΩΔΕ επι λαλιωτη και ΚΥΠΡΙΑΝΙΔΗ προεδρο τησ ΑΓΕΤ τωρα που ανεβαζε την μετοχη του ΚΕΡΑΝΗ απο 300δρχ.στης 6000δρχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και με αυτές και με εκείνες...
    ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΣΟΚ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ
    ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ.
    ΑΛΛΑ !!

    Τίθεται ζήτημα πολιτικής και ηθικής τάξης

    Καλά αυτό που έχει γίνει με την κ. Γλυκερία Σιούτη και αποκαλύπτει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ είναι καραμπινάτο σκάνδαλο. Πως γίνεται ρε παιδιά αυτή η κυρία να είναι...
    προσωπάρχης αλλά και νομικός σύμβουλος ?
    Το μόνο σίγουρο στην υπόθεση είναι πως τίθεται ζήτημα πολιτικής και ηθικής τάξης.

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΜΠΟΥΚΗ ΝΟ 2
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΡΟΥΣΤΑ ΝΟ 3 ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ
    ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ ΤΟΥ ΑΚΟΜΗ. ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το καθεστως πασοκ δεν αντεχει το συστημα ΜΜΕ εργολαβων και εκδοτων.

    οι αυριανιστες κουτσογιωργαιοι και τομπραιοι σαν σκυλια θελουν να συνεχισουν το φαγοποτι της 7 ετιας.

    οι ψευτοαριστεροι αμερικανοι θα ανακασουν το παιδι της ΤΣΑΝΤ να πεσει στο βαθυ πασοκ. πολυ βαθος θεε μου εχει η τρυπα του βαθεως πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Στοχασμός-Πολιτική"

    Σχόλιο: Αρνούμαστε να πιστέψουμε ότι ήταν στέλεχος αυτής της μεγαλοκατασκευαστικής των εργολάβων…

    Αν όμως αληθεύει, μπορεί ακόμη να είναι η αρχή για την πίστωση χρόνου των 100 ημερών.

    Ακόμη, μπορεί να είμαστε και με τη πράσινη ανάπτυξη και την οικολογία... αλλά το κουτόχορτο χωρίς περαιτέρω επεξηγήσεις μας είναι δύσκολο να το χωνέψουμε...

    Εκτός πια και εάν όλοι εμείς που φροντίζουμε να μάθουμε και ασκούμε έντιμη και πολιτισμένη κριτική μας θεωρείται είτε δεδομένους είτε αφελείς.

    Οι πολίτες που στήριξαν ΠΑΣΟΚ και ξεμπρόστιαζαν την αμετροέπεια και την αλαζονεία της εξουσίας Καραμανλή, δεν επιθυμούν να βλέπουν τις ίδιες «αδυναμίες» στη λαοπρόβλητη κυβέρνηση.

    Ούτε μπορούν να δεχθούν τη σιωπή και πατερναλιστικές απαντήσεις που δεν δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα.

    Ποια ήταν τα μέλη της επιτροπής που αξιολόγησαν χιλιάδες βιογραφικά σημειώματα, τα οποία στάλθηκαν στον πρωθυπουργό;

    Μήπως ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ώρα ν’ αναθεωρήσει κάποιες από τις ιδέες του περί ουδέτερων και ικανών τεχνοκρατών;

    Πρόεδρε, αν είναι να στελεχώσεις μια κυβέρνηση με στελέχη των μεγαλοεργολάβων και των πολυεθνικών, δεν θα μπορέσεις να υλοποιήσεις φιλολαϊκό σοσιαλιστικό πρόγραμμα…

    Οι αντιλήψεις των τεχνοκρατών, ότι αποδίδουν τέλεια σε όποιον τους προσλαμβάνει, δεν έχει σχέση με σοσιαλιστικές αντιλήψεις, αλλά ούτε καν σοσιαλδημοκρατικές.

    Τι συμβαίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χτεσινά ξυνά σταφύλια,

    Τί να μας πείτε ρε;

    Πόσα φαγατε απο την κυβέρνηση Σημίτη, απο το χρηματιστήριο Σημίτη, απο τους Ολυμπιακούς αγώνες του Σημίτη;

    Ρε μιλάτε εσείς για εργολάβους;

    Ρε το κόμμα της εργολαβίας και της αντιπαροχής είναι η ΝΔ.

    Πόσα ακίνητα είχατε πρίν το 2004 και πόσα εχετε σήμερα;

    Πώς τα αποκτήσατε ρε;

    Πώς γίνεται η χώρα που κυβερνούσατε να χρεωκοπήσει και εσείς να είστε ζάπλουτοι;

    Εχετε χαρι που κυβερνά ο ΓΑΠ

    Αν ακόμα ειχαμε τον Κουτσόγιωργα θα σας έστελενε στη ψειρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Kαι μη βρίζετε έτσι;

    Είπαμε κόσμια.

    Το να είσαι λαμόγιο φοροκλέφτης και ΝΔημοκράτης θέλει μια καποια αξιοπρέπεια.

    Λοιπόν στο ύψος σας.

    Οτι αρχηγούς έχετε,

    ανάλογα φέρεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όσο κι αν λέει ο ΓΑΠ ότι δεν χρωστά σε κανέναν όλο και περισσότερες επιταγές θα σκάνε. Και μάλιστα θα σφραγίζονται διαδικτυακά όπως πολύ καλά ξέρουν στο επιτελείο της Ιπποκράτους.
    Η κοινοβουλευτική πλειοψηφία επιτρέπει στο Γιωργάκη να λύνει εύκολα τις ατομικές συμπεριφορές ωστόσο ο Μπόμπολας δεν σκαμπάζει από παραιτήσεις κλπ.
    Οι πρώτες αναγνωριστικές βολές αφορούσαν τα υποδήματα και το Jimny της sport-Tίνας. Οι επόμενες ψιλές αφορούν τους πρωθυπουργικούς συμβούλους.
    Να δούμε πότε θα αρχίσουν οι φάπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://www.kefaloniaphotonews.gr


    Ο Πρόεδρος του ΤΕΙ "ζει και βασιλεύει" και στελεχώνει το γραφείο της Λούκας με καθηγήτρια του ΤΕΙ .....



    Ειλικρινά δεν περιμένουμε θεαματικές αλλαγές σχετικά με όσα μέχρι σήμερα έχει ζητήσει και ζητά η πολιτική ηγεσία αυτού του τόπου, αλλά και όσοι έχουν κάποια σχέση με τη λειτουργία του ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, το καθηγητικό κατεστημένο, οι εργαζόμενοι και ιδιαίτερα οι φοιτητές. Π.χ. η απομάκρυνση του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΙ, ο οποίος φαίνεται ότι όχι μόνο δεν πρόκειται να απομακρυνθεί αλλά οι πληροφορίες μας λένε ότι έχει …στέρεες βάσεις και στην καινούργια κυβέρνηση, μιας και μεσολάβησε να προσληφθεί στο γραφείο της Υπουργού κ. Λούκας Κατσέλη καθηγήτρια του ΤΕΙ στο Ληξούρι που άφησε αρνητικές εντυπώσεις στην Κεφαλονιά.
    Η κ. Παρασκευή Μπουφούνου, καθηγήτρια στο μάθημα Διοίκησης Επιχειρήσεων, όπως λένε οι πληροφορίες μας, έχοντας την ….αμέριστη υποστήριξη του Προέδρου κ. Γ. Καλκάνη, δεν πάτησε ποτέ στο Ληξούρι για να εξασκήσει το επάγγελμά της, δηλαδή να διδάξει το μάθημα Διοίκηση Επιχειρήσεων. Αντί αυτού η κυρία Μπουφούνου, διώχτηκε για ατασθαλίες (;), και η Διοίκηση είχε σταματήσει να την πληρώνει. Τελευταία η κ. Καθηγήτρια γύρισε στο ΤΕΙ, άρχισε κανονικά να πληρώνεται, και βρέθηκε με μετάθεση στο γραφείο της Υπουργού κ. Λούκας Κατσέλη. Να συμπληρώσουμε ότι η κ. Καθηγήτρια ήταν υπεύθυνη Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.
    Πιστεύουμε ότι η κ. Υπουργός δεν γνωρίζει την… .προϋπηρεσία της κ. καθηγήτριας, θέλουμε να πιστεύουμε κάτι τέτοιο. Όμως θα ήταν καλύτερα να το διερευνήσει.
    Το συμπέρασμα που βγαίνει; Τον κ. Καλκάνη φαίνεται ότι κανείς δεν μπορεί να τον «κουνήσει». Αλλαγές που περίμεναν εδώ τοπικά με την αλλαγή πολιτικής της καινούργιας κυβέρνησης, για τα ΤΕΙ, τουλάχιστον στον ορίζοντα αυτή τη στιγμή δεν φαίνονται. Ο κ. Καλκάνης, άνθρωπος της Μαριέττας Γιαννάκου, αλλά και τον μετέπειτα Υπουργών παιδείας επέζησε, φαίνεται ότι έχει διασυνδέσεις και με την καινούργια κυβέρνηση. Συνάμα οι σχέσεις του ως φαίνεται με την κ. Λούκα Κατσέλη είναι θαυμάσιες μιας και της στελεχώνει το γραφείο της με καθηγήτριες του ΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΣΤΑ:
    ΓΙΑΤΡΟΙ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ.
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ε, ρε μάσες ,τα πασοκομμούνια.
    Και η αλεπού έτρωγε τα ξυραφάκια,
    αλλά είχε πρόβλημα στην εξαγωγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΩΧ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΝΑ ,ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΑΛΑΚΑ ΣΤΗ ΨΕΙΡΟΘ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ Ο ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕ. ΘΑ ΤΑ ΕΡΙΧΝΕ ΟΛΑ ΣΑΥΤΟΝ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟ ΒΑΘΥ ΑΥΡΙΑΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΤΟΙΜΑΣΘΗΚΕ ΓΙΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΡΟΓΓΙΞΕΙ Ο ΛΑΟΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΚΑΤΩ. ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΡΙΞΑΜΕ ΤΗ ΝΔ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΚΛΑΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΠΙ ΑΛΗΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗΣ ΣΗΜΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε τα έχετε παίξει τελείως; Τι σύστημα είναι αυτό; Τι πάει να πει ήταν μέλος ΔΣ ιδιωτικής εταιρείας; Στα παπάρια μας.Έχει κάνει κάτι;Κατηγορείται για κάτι; Για μαλάκες μας περνάτε;Ποινικό αδίκημα είναι η εργασία; Τα έχετε μπλέξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κυβερνητικές και κρατικές θέσεις από εδώ και στο εξής θα παίρνουν μόνο όσοι είναι δημόσιοι υπάλληλοι.
    Όσοι δουλεύουν στον ιδιωτικό τομέα δεν έχουν καμία θέση στον κρατικό μηχανισμό. Εκτός αν είναι δημοσιογράφοι και διορισθούν στην ΕΡΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.
    ΑΥΤΗ Η ΡΟΥΦΗΧΤΡΑ ΥΠΕΡ ΠΛΟΥΣΙΑ
    ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΑΛΑΒΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΚΗ
    ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΗ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ.

    ΚΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ.
    ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ
    ΤΟΣΑ ΑΠΛΑ.
    ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση