GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένα σκίτσο...

Από τον Αντώνη - Μάριο Παπαγιώτη . Ένα σκίτσο του Ανδρεα Πετρουλακη, που τα δείχνει όλα... Πηγή: Καθημερινή

Από τον Αντώνη - Μάριο Παπαγιώτη
.

Ένα σκίτσο του Ανδρεα Πετρουλακη, που τα δείχνει όλα...
Πηγή: Καθημερινή

8 σχόλια

  1. ola ta poustronia eginan neodimokrates kai tora pernoun mathimata pos na ginoun offshore forofigathes apateones lopodites kai propanton mathimata alaksokolias apo ton mega archimalaka kai pisolatri kostaki ton mega kinos klasompaniera kai tin megali osia koinos theodora i vromoselou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 8,5 ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ



    ΝΤΟΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΝΑ ΜΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ . ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ PRESS- ΠΑΣΟΚ.

    " ΤΡΑΛΑ ΛΑ ΤΡΑΛΑ ΛΑ
    ΠΟΣΑ ΝΤΟΡΙΚΑ ΠΗΡΑΤΕ ΛΕΦΤΑ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Γιωργάκης φαίνεται πως μπήκε “δυναμικά” στον χειρισμό της εξωτερικής μας πολιτικής γι’ αυτό και οι Τούρκοι κάνουν πραγματικά… πάρτυ στο Αιγαίο. Πλέον, εκτός από τις καθημερινές τουρκικές παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου μας, εκτός από τις προκλητικές δηλώσεις των… γειτόνων μας και την προκλητική υποχωρητικότητα της κυβέρνησης του Jeffrey, η τουρκική εξωτερική πολιτική αποθρασύνεται ακόμα περισσότερο (πράγμα απόλυτα φυσιολογικό). Πλέον, οι Τούρκοι μας κατηγορούν για… παραβιάσεις του εναέριου χώρου τους. Και η απάντηση της ελληνικής πλευράς είναι να δηλώσει… αναρμοδιότητα! Τί άλλο θα δούμε!

    Αναλυτικά η είδηση:

    “…Οι Τούρκοι, εκμεταλλευόμενοι νατοϊκή αεροπορική άσκηση που κάνει το υπό κατάργηση αεροπορικό στρατηγείο του Εσκί Σεχίρ, κατηύθυναν τέσσερα τουρκικά αεροσκάφη μέσα στην περιοχή όπου γινόταν ελληνική άσκηση έρευνας και διάσωσης και μάλιστα σε χαμηλό ύψος, στα 2.000 πόδια, την ώρα που είχε αναπτυχθεί έντονη αεροπορική δραστηριότητα στην ελληνική άσκηση και μάλιστα τη στιγμή που ένα C-130 βρισκόταν μπροστά από τη φρεγάτα «Σαλαμίς», πάνω στην οποία επέβαινε όλη η ελληνική στρατιωτική ηγεσία.

    Νωρίς το πρωί το αεροπορικό στρατηγείο του Εσκί Σεχίρ (CAOC 6) είχε διαμαρτυρηθεί στον Ελληνα διοικητή του αεροπορικού Στρατηγείου της Λάρισας (CAOK 7), γιατί αεροσκάφη της FRONTEX δήθεν παραβίασαν τον τουρκικό εναέριο χώρο. Το αξιοσημείωτο είναι ότι τα νατοϊκά αεροπορικά στρατηγεία δεν έχουν καμία σχέση με τις πτήσεις πολιτικών αεροσκαφών της ευρωπαϊκής δύναμης FRONTEX που κάνει επιτήρηση των συνόρων για λαθρομετανάστευση. Ο αντιπτέραρχος Γιάννης Πατσαντάρας τόνισε αυτή την αναρμοδιότητα στον Τούρκο ομόλογό του…”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΑΣΟΚ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΡΥΨΕΤΕ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ. ΓΚΟΟΥ ΧΟΜ ΠΑΣΟΚΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανδρέα πάλι έχασες

    Τη Ντόρα Μητσοτάκη Μπακογιάννη, Κούβελου,

    δεν την θέλουν οι ΝΔημοκράτες περισότερο απο οσο δεν θέλουν εσένα.

    Κατάλαβες τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλοι οι μισθωτοί και συνταξιούχοι, οι οποίοι είναι και προνομιούχοι δεν πρέπει να πάρουν μισθό [Δεκεμβρίου] και δώρο [χριστουγέννων].
    Μόνο έτσι να μπορέσει η σοσιαλιστική κυβέρνηση να ενισχύσει τους φτωχούς γιατρούς, δικηγόρους, υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους εφοπλιστές και λοιπούς επιχειρηματίες που δηλώνουν χαμηλά εισοδήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες είναι φτωχοί, η πολιτεία πρέπει να τους ενισχύσει αμέσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση