GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ήταν παρών και ο Συμπιλίδης!...

...στη συγκέντρωση του Αντ. Σαμαρά στα Γιαννιτσά . Από τον Βασίλη Δημητριάδη . Στα Γιαννιτσά μίλησε ο Αντώνης Σαμαράς σε μια επιτυχή, για ...

...στη συγκέντρωση του Αντ. Σαμαρά στα Γιαννιτσά
.
Από τον Βασίλη Δημητριάδη
.
Στα Γιαννιτσά μίλησε ο Αντώνης Σαμαράς σε μια επιτυχή, για τα τοπικά δεδομένα, συγκέντρωση. Ποιον νομίζετε όμως ότι είδα να είναι πρώτος και καλύτερος και τον χειροκροτεί; Επί της ...υποδοχής, που λένε. Τον Γιώργο Σιμπιλίδη, παρακαλώ!
Για όποιον δεν θυμάται, ήταν ο βουλευτής Κιλκίς που τον Σεπτέμβριο του 1993 έριξε την τότε κυβέρνηση της ΝΔ αποσύροντας την εμπιστοσύνη του από αυτήν. Σήμερα επιχειρεί την "επανεμφάνισή" του στο πολιτικό προσκήνιο. Δεν ήταν, αν μη τι άλλο, πρόκληση για τους νεοδημοκράτες αυτό που έγινε χθες βράδυ στα Γιαννιτσά;

19 σχόλια

  1. Φολα στα πασοκσοκσυλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαλεξτε ρε παιδια... ποιος εριξε την κυβερνηση ο Σαμαρας ή ο Συμπλιδης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΑΜΑΡΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΑΜΑΡΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΑΜΑΡΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΑΜΑΡΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΑΜΑΡΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΑΜΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΡΕΣΚΑΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΝΔ Ο ΣΙΜΠΙΛΙΔΗΣ ΑΛΛΑ ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

    ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΥΡΙΟΙ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΟΗΘΑ Η ΜΝΗΜΗ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΡΟΤΟ Η ΛΙΓΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ,ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΛΕΝΕ,ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΙΝΕΣΤΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ .


    ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΡΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΙΟΥΤΗ ΑΓΛΑΙΣΜΑΤΑ ΠΑΣΟΚ.

    ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΣΕΙ ΠΑΣΟΚΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΑΥΝΑΝ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤ. ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΘΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗ Ν.Δ. ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ
    ΒΟΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ.

    ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ειναι αυτοσκοπός η εξουσία ρε φιλε, καλα εκανε και εριξε την κυβερνηση αν δεν συμφωνουσε μαζί της. Ειχε τα κοτσια να το κανει.

    Γι αυτο ψηφιζουμε βουλευτες, για να ελεγχουν τις κυβερνησεις. Αλλιως να αλλάξουμε τη Δημοκρατία, να κλεισουμε τη βουλή και να ψηφιζουμε καθε 4 χρονια εναν πρωθυπουργο-δικτατορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το Πρώτο Θέμα (των Μπόμπολα και υπόδικου Θέμου) στο κυριακάτικο φύλλο του δημοσιεύει τα ραβασάκια που αντάλλασσαν ο Χριστοφοράκος και η νομική (προσωπάρχης) σύμβουλος του πρωθυπουργού κ. Σιούτη με τίτλο ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ Η ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ.

    Το ηθικό και νόμιμο που δεν ίσχυε και σωστά δεν ίσχυε για το Βουλγαράκη εδώ είναι κανόνας.

    Και Σταρ της τηλεόρασης η μαμά Μάργκαρετ. Ξερετε ειναι αυτη η αθεη που λεει σοκιν ανεκδοτα για την Παναγια μας. Ετοιμαζει εκπομπη στην Ελλαδα για διαιτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όχι ρε βλάκα Δημητριάδη δεν είναι πρόκληση! Υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι στην ΝΔ το οποίο δεν προσκυνά “ποδιές” όπως όλα τα κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ. Η κυβέρνηση του Μητσοτάκη τότε έπρεπε να “πέσει” γιατί ήταν ένα μάτσο χάλια. …όπως όλες οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ από τότε…με μόνη διαφορά ότι οι του ΠΑΣΟΚ έχουν μάθει να σκύβουν κεφάλι, να γλύφουν τα κοκαλάκια που τους ρίχνουν και να λένε και ευχαριστώ που τους “δουλεύουν” εφόσον τρώνε και αυτοί. Ξέρεις πως τους λέγαμε αυτούς 200 χρόνια πριν? ΚΟΛΙΓΕΣ! Αυτό ήταν τότε και αυτό πολλοί από αυτούς έχει μείνει και σήμερα. Η πλάκα είναι ότι τους έχουν περάσει από κανονικότατη πλύση εγκεφάλου να πιστεύουν και να λένε ότι είναι η “προοδευτική παράταξη”. Φαντάσου επίπεδο λοβοτόμησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΆΝΤΕ ΠΑΙΖΕΙΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ,ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θυμήστε όμως ποιοί είναι και τί έκαναν, (γιατί κανείς δεν έχει ξεχάσει) ο Κοντός, ο Βουλγαράκης, ο Μπασιάκος, ο Δούκας, ο εντιμότατος dealer της siemens Κυριάκος, o Παυλίδης, ο Μαυρίκης, ο Γρυλλάκης, ο Μαντούβαλος και όλα τα λουλούδια που στηρίζουν Ντόρα και που σίγουρα τώρα κάποιους ξεχνάω. Πηγαίνετε στην Δ. Αρεοπαγίτου και θα συναντήσετε όλους αυτούς που μας κατάντησαν 10,4 μονάδες πίσω απ' το ΠΑΣΟΚ (ΠΑΚΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ελλάς-Ελλάς Αντώνης Σαμαράς
    Ώρα για την Υπέρβαση στην πολιτική 1993
    Μπορεί να πέρασαν 16 χρόνια αλλά κάποια πράγματα δεν αλλάζουν,
    ίσως τώρα να μετονομαστεί σε ΚΕΠΟΛΑΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν εκλεγεί ο πολλά υποσχόμενος κ. Σαμαράς, νέος άνεμος θα πνεύσει στι Κόμμα και θα φέραι στη Ν.Δ. την Πολιτική Άνοιξη.

    Όσο για τους χρυσοδάκτυλους που παρέστησαν στην ομιλία του, φαίνεται οτι δεν έχουν τσίπα. Θα μου πείτε: υπάρχουν πολλοί πολιτικοί που έχουν τσίπα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Την κυβέρνηση Μητσοτάκη, που δεν είχε καμία σχέση με κυβέρνηση ΝΔ την έριξε ο ίδιος ο Μητσοτάκης διότι με αντι-ΝΔ πολιτικές απευθυνόταν ηλιθίως σε γνήσιους ΝΔτες. Γι αυτό συνετρίβη. Προδότης είναι αυτός που πουλάει τις αρχές της παράταξης και δημιουργεί τις προυποθέσεις να εγκαταλειφθεί. Συγκρίνετε την αποστασία Σαμαρά με την αποστασία ΚΑρατζαφέρη. Ο Κώστας Καραμανλής δεν έχασε το 2007 τις εκλογές. Και φέτος δεν τις έχασε λόγω ΛΑΟΣ.

    Σταματήστε λοιπόν να παρουσιάζετε το Σαμαρά ως άλλοθι για την πτώση Μητσοτάκη. Ο Μητσοτάκης πρεσβεύει μια γαλάζια μετάλλαξη του ΠΑΣΟΚ (say "yes", say "thank u").-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΦΙΛΕ BASILH ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΟΥ, ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΨΗΦΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΕΧΕΙ ΗΘΙΚΗ (ΆΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ) ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕ. ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΠΙΛΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΡΟΥΣΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΤΟΤΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΛΟΓΩ ΠΙΕΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΑΣΚΗΘΕΙ ΕΙΝΑΙ «ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ» ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ 30% ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΝΑ ΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ....!! "ΤΟ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΙΣΤΑ Ο... ΣΑΜΑΡΑΣ¨ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΑΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΠΙΛΙΔΙΔΕΣ.... ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΨΗΦΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΕΤΣΙ. ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο... ΕΒΕΡΤ ΠΛΗΓΩΣΑΝ ΟΧΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ Ο ΣΥΜΠΙΛΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΒΕΡΤ ΚΑΝΑΝΝΕ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ Ο ΟΤΕ ΚΑΙ...... ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ 100% ΚΡΑΤΙΚΟΣ!!!!!!!! Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ε; ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΤΕ ; ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΙΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ; O SAMARAS DEN PREPEI NA PEI MIA ΣΥΓΝΩΜΗ; ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΠΑΝΤΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΙΔΙΟΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΣΕ ΕΥΡΕΙA ΚΛΙΜΑΚΑ. Ο ΡΟΛΟΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΔΙΥΕΚΡΙΝΙΣΤΕI.... ΤΩΡΑ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ (ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ) ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ.... ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ.. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΓΑΠ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΘΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ.
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΗΝ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
    ΤΙ ΕΞΗΓΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΩ ΠΩ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ!!!


    ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οποιος πιστευει οτι ο Συμπιλίδης δεν στηρίζει Σαμαρά και αναρωτιέται κιόλας αν πραγματικά ήταν στα Γιαννιτσά, το λιγοτερο που θα μπορούσε να του προσαψει κανεις ειναι το κοσμιτικό επίθετο ΄"βλάξ". Και αν ήταν να βλέπουμε μεσα απο τα μάτια ενος βλάκα συνέχεια, τοτε ίσως το προβάδισμα στις τελευταίες δημοσκοπήσεις δεν θα το είχε ο κ.Σαμαράς. Ας σταματήσουμε να ασχολούμαστε(δεν είπα ξεχασουμε) με το χθές και να αποφασίσουμε για το αύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. κατω τα χερια απο τον Συμπιλιδη ρε λαμογια και εργατες του Μητσοτακη και της Θεοδωρας..
    Πιο ψηλα πιο ψηλα
    με Αντωνη Σαμαρα
    αααααα..στο Κιλκις ο Σαμαρας ειχε την μεγαλυτερη διαφορα,εεε..με την Θεοδωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση