GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"aDORAble..."

Tου Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη Ο μονολεκτικός τίτλος σημαίνει «αξιολάτρευτη», «αξιαγάπητη» και εκ του λογοπαιγνίου και της σήμανσης μπορείς να ...

Tου Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Ο μονολεκτικός τίτλος σημαίνει «αξιολάτρευτη», «αξιαγάπητη» και εκ του λογοπαιγνίου και της σήμανσης μπορείς να καταλάβεις για ποια γράφεται..
Αυτή τη λέξη σκέφτηκα για να χαρακτηρίσω την τηλεοπτική παρουσία της, στην εκπομπή «Ουδείς Αναμάρτητος» της Άννας Παναγιωταρέα στη ΝΕΤ, όπου κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις ενός εξεταστήριου απαρτισμένου από γυναίκες δημοσιογράφους. Θα περίμενες ότι λόγω φύλου και λόγω της αήθης και εμετικής επίθεσης που δέχτηκε ως Γυναίκα από διάφορα Μέσα το τελευταίο διάστημα, η καλεσμένη των κυριών -αλλά κυρίως της Ιέρειας Οικοδέσποινας- θα τύχαινε μιας ευνοϊκής αντιμετώπισης ή έστω μιας ευμένειας πηγάζουσας από την ομοιοφυλία.
Αντίθετα όμως, και παραμερίζοντας το γεγονός ότι Εκείνη είναι η μόνη που δέχτηκε την τηλεοπτική συνέντευξη με πάνω από έναν δημοσιογράφο ή έστω, ένα στημένο ντουέτο, όρμισαν ενορχηστρωμένα για να την σκυλέψουν. Ερωτήσεις σκληρές ενίοτε, καυστικές παρατηρήσεις και ένταση στο ηχόχρωμα των φωνών και στις κινήσεις τους. Μία εξ αυτών δε, κατάφερε να ρίξει ένα φλιτζάνι με καφέ. Κάποιος θα πει το γνωστό ότι «μια γυναίκα έχει πάντα έναν μεγάλο και σίγουρο αντίπαλο.. μια άλλη γυναίκα».
Προσωπικά, πιστεύω ότι...

μια γυναίκα έχει αντίπαλο μια γυναίκα, όταν μία από τις 2 χρησιμοποίησε έναν άντρα για να ανελιχθεί ή δεν είχε έναν άντρα, για τον ίδιο λόγο. Ένας άντρας έχει αντίπαλο έναν άντρα, όταν ένας από τους 2, μπορεί να έχει πάνω από μία γυναίκες. Αλλά είναι άλλη και μεγάλη κουβέντα αυτή, προσφερόμενη για ποτό/ά και όχι για ανάρτηση.
Πάρα λοιπόν την πολεμική, την ίσως δικαιολογημένη εν μέρει αυστηρή κριτική αντιμετώπιση, Εκείνη έδωσε πειστικές απαντήσεις -μετά και την ομολογία της Οικοδέσποινας στο τέλος της εκπομπής- σε κάθε ερώτηση των Κυριών: της Χριστίνας Κοραή από την Ελευθεροτυπία, της Έλλης Τριανταφύλλου από την Καθημερινή και το ΣΚΑΪ, της Λώρας Ιωάννου από τη Real News και της Νόνης Καραγιάννη από τον Αθήνα 984. Υπογράμμισε ότι η Ίδια «δεν κινείται σε προστατευμένο επικοινωνιακό περιβάλλον» και πράγματι έτσι είναι, καθώς δεν αποφεύγει καμία συνέντευξη, εν αντιθέσει με τον συνυποψήφιο ο οποίος στερείται επιχειρημάτων και μιλά συνέχεια μόνο για «τζάκια» και «φέουδα», λες και ο ίδιος τα στερείται.
Αναφερόμενη στην ομιλία του αντιπάλου της στη Θεσσαλονίκη, σχολίασε: «Μίλησε για το Βουκουρέστι.. Είχε κανείς την αίσθηση πως εκείνος ήταν στο Βουκουρέστι και πως δεν ήμουν εγώ η αρχιτέκτων αυτής της στρατηγικής». Κάλεσε τον συνυποψήφιό της να αποσαφηνίσει τη θέση του σχετικά με το θέμα: «Δεν κατάλαβα πού διαφοροποιείται ο κ. Σαμαράς. Είναι όμως σκόπιμο να πει ακριβώς τί εννοεί, διότι δεν πρέπει ένας υποψήφιος αρχηγός κόμματος να αφήνει να πλανώνται υποννοούμενα».
Δήλωσε επίσης με νόημα ότι «δεν πιστεύω στα νούμερα. Ούτε νούμερο 2 ούτε νούμερο 3. Χρειάζεται συλλογική προσπάθεια» και μου θύμισε κάποια νούμερα που ενώ στην αρχή φλέρταραν με το δικό της στρατόπεδο, στη συνέχεια και μετά το μη τάξιμο κάποιου πόστου, είτε π.χ. τη θέση αντιπροέδρου, ή τη θέση κοινοβουλευτικού εκπροσώπου ή τη θέση εκπροσώπου τύπου, πήγαν στην άλλη μεριά, μπερδεύοντας και τους ακόλουθούς τους. Χαρακτηριστικές περιπτώσεις, αυτές του κ. Αβραμόπουλου και του κ. Παναγιωτόπουλου.
Στη συνέχεια, τόνισε την πρότερη καταγεγραμμένη αποτυχία του ανθυποψήφιου: «Το ερώτημα είναι με τί εχέγγυα προσπαθείς να στήσεις το αύριο. Κατά τη γνώμη μου αυτές οι ιδέες που κατατίθενται σήμερα έχουν παρουσιαστεί στην ελληνική κοινωνία με το κόμμα του κ. Σαμαρά, απορρίφθηκαν από την ελληνική κοινωνία και επανέρχονται σήμερα». Και έκλεισε με το δίλημμα-διακύβευμα των εκλογών: «Γιατί αυτή η εκλογή έχει διακύβευμα: Αν θα πάμε στη λογική της μεγάλης ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς ή αν θα περιχαρακωθούμε».
Πριν σκεφτείς την δική σου απάντηση στο δίλημμα, μέσω της κάλπης, σου παραθέτω και κάποια αναπάντητα ερωτήματα που συγκέντρωσα από το facebook, όπου πραγματικά γίνεται μια μεταμοντέρνα μάχη μεταξύ των..
1.Ο κ. Σαμαράς έχει πάει στρατό; Αν όχι, γιατί;
2.O κ. Σαμαράς είναι τακτικό μέλος στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ;
3.Γιατί έκανε μόλις 8 ερωτήσεις στη θητεία του ως Ευρωβουλευτής;
4.Γιατί το Δεκέμβριο του 1991, στη Σύνοδο Υπουργών Εξωτερικών της ΕΟΚ, δεν άσκησε veto στην αναγνώριση της Βοσνίας, ως ανεξάρτητου κράτους, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο και για την αναγνώριση των Σκοπίων;
5.Ποιοί χρηματοδότησαν την δαπανηρότατη προεκλογική καμπάνια του νεοσύστατου κόμματός του, το 1993;

25 σχόλια

  1. re paliomalaka mas exeis zalisi ta arxidia me tis kori tou drakoula..kane kanena repo re kargioli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Αντώνη-Μάριε ή πως αλλιώς σε λένε δεν μας τα λες σωστά, κάνεις ερωτήματα μόνο για τον Σαμαρά και όχι και για τη Ντόρα, που δεν την ρωτάς γιατί ήταν υπερ του ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΑΙ στο Κυπριακό. Τι ρόλο παίζεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. vrika ena wraio videaki dite to aksizei ton kopo...einai apo mia sunavlia tou dalara to 93 stin opoia sunavlia o dalaras epenh tin tote stasi tou antwni samara sto thema tis makedonias kai amesws meta tragoudaei tin mana t mega alexandrou http://www.youtube.com/watch?v=8oyUkG2ySkc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παπαγιώτη ουδείς αναμάρτητος, ούτε οι δημοσιογράφοι που πήγανε στο σούργελο τη Παναγιωταρέα ούτε εσύ που ασχολείσαι κομματικοποιημένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ,ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΜΙΑ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑ ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΚΟΜΗ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ,ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΑΤΑΚΙ.




    "ΗΘΙΚΗ;....ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΓΙΟ ΣΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΟΥ, ΝΑ ΑΝΑΘΕΤΕΙΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ,
    ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ Ε.Ο.Α ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ,
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΣΟΥ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ Η ΝΑ ΕΠΙΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΜΕ ΕΥΤΕΛΗ ΠΟΣΑ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΣΟΥ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟ 2012,
    ΝΑ ΧΤΙΖΕΙ ΒΙΛΑ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΤΟ ΤΗΣ SIEMENS ΣΕ ΟΜΟΡΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ,
    Η ΝΥΦΗ ΣΟΥ ΜΑΡΕΒΑ (ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΣΟΥ ) ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΒΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΤΟ ΤΗΣ SIEMENS,..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άσπρα γοργόφτερα πουλιά
    σου φέρνουνε τη νίκη
    Κρήτη Αθήνα Ήπειρος
    Θράκη Θεσσαλονίκη

    ΝΤΟΡΑ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. MISERABLE

    Είσαι καλούτσικος στα φλιναφήματα και στα ψευτοδιλήματα, αλλά δεν έχει καμία ουσία ο λόγος σου διότι υπερασπίζεσαι (Μητσοτάκη) φθαρμένο και ξεπερασμένο υλικό.

    Το πολιτικό αυτό απόστημα είναι
    1. κενό περιεχομένου,
    2, βλαβερό για τον τόπο και τη παράταξη,
    3.προσοδοφόρο μόνο για το στενό του περιβάλλον,
    4. διακατέχεται από πολιική συμπεριφορά σουπιάς, πετάει μελάνι για να κρύψει στην ένδοια ιδεών κα θέσεων,
    5. θυμίζει έντονα θυληκό Δελαπατρίδη με τον τρόπο που απυθύνεται στο "πόπολο" και τον έντονα προποιητό θριαμβευτικό της λόγο,
    6. το ανατριχιαστικό της χαμόγελο είναι σαν πείραμα πλαστικών χειρουργών, κάτι σαν το μόνιμο μακιγιάζ,

    Εξασφαλίζει δε με απλή αριθμητική αυτό το οποίο επισείει σαν κίνδυνο της εκλογής του εγγονού της Πηνελόπης Δέλτα, τη συρρίκνωση του κόμματος. Και αυτό με απλή αριθμητική. Διότι με την εκλγή της,

    α. Θα αφαιρεθεί ένα μεγάλο ποσοστό τς καθαρής δεξιάς προς το ΛΑΟΣ το οπίο θα φθάσει το 15%. Δηαλαδή -8% από τη ΝΔ
    β. θα αφαιρεθεί ένα μεγάλο ποσοστό των κεντρογενών της ΝΔ οι οποίοι δεν μας εψήφισαν κια το '90 λόγω απέχθειας προς την έννοια του Μητσοτακισμού.
    γ. δεν πρόκειται να προσεταιρισθεί ούτε έναν ψηφοφόρο προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ για τον ίδιο λόγο με το προηγούμενο.


    Εγώ προσωπικά (ιδρυτικό μέλος της ΟΝΝΕΔ), συνδικαλιστής της ΔΗΚΙΝ (δηλαδή προ της ΔΑΠ), θα ψήφιζα ακόμη και ΛΑΟΣ ή ΚΚΕ, αλλά ΠΟΤΕ τη συνέχεια του 1990, που διέλυσε τη παράταξη χάρη στον Παντσαβόλτα, τη συνφωνία για την ακτοπλοϊα κλπ κλπ κλπ.

    ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ

    ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΩΠΥΠΟΥΡΓΟΣ.

    Διότι διαφέρει νε είσαι εγγονός της Πηνελόπης Δέλτα και από το να είσαι κόρη του Μητσοτάκη. Διαφέρει πού μα πάρα πολύ, όσο εσύ και οι όμοιοί σου δεν μπρείτα να φανατσθείτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατί? Ενώ ''Εκείνη''? Ρε δε μας παρατάτε ήσυχους λέω εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θυμάται κανείς την ιστορία με τους τριμηνίτες, (νόμος ελαχίστης θητείας που ίσχυσε για ελάχιστο χρονικό παράθυρο), όταν υπυργός Εθνικής Αμύνης ήταν ο Ευαγ. Αβέρωφ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. NTOΡΑ=ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗΣ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑΣ( ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Χ.ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ.ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 24-9-09)
    ΤΑ ΗΓΕΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΘΩΚΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ,ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ , ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΔΕ ΔΡΑΧΜΟΒΟΡΑ, ΑΝΕΠΑΡΚH KAΙ ZHMΙΟΓΟΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
    ΤΟ ΨΥΧΡΟ ΧΑΖΟΧΑΜΟΓΕΛΟ ΠΟΥ ΜΟΝΙΜΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΟΜΑΝΙΑ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΑΔΗΦΑΓΙΑ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΤΗΣ.
    ΕΠΙΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΩΦΕΙΛΟΥΝ ΟΛΟΙ (ΝΤΟΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ,ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ,ΑΝΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ) ΤΥΦΛΗ ΥΠΟΤΑΓΗ, ΥΠΑΚΟΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΗ.
    Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ, ΠΡΟΩΘΕΙ,ΚΑΙ ΣΠΟΝΣΟΡΑΡΕΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΜΙΝΤΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.
    Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΣΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΗΓΕΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΖΗΤΑ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Η ΑΠΕΛΘΟΥΣΑ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ Η ΤΥΦΛΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΤΑ ΕΨΑΞΕ.
    Η ΝΤΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ,ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑ,ΘΕΛΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΤΟΡΙΚΗ.
    ΕΛΕΟΣ ΘΕΕ ΜΟΥ
    OXI ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΗ ΝΤΟΡΟΚΡΑΤΙΑ,ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΡΗΤΟ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ ΔΕΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΚΟ.
    Η ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΗΣ ΞΕΝΟΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ,ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΝΟΥΝ,ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΟΥΝ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑΤΖΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΦΕΛΟΣ.
    ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΟΙ ΔΗΜΟΣΥΝΤΗΡΗΤΟΙ ΜΙΝΤΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΡΧΕΣ
    ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ.
    Η ΝΤΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΞΙΟ ΚΩΣΤΑΚΗ.
    Η ΝΤΟΡΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟΣ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΜΥΣΤΙΚΟΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑΓΗΣ Η ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    Η ΝΤΟΡΑ, Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΝΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΜΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΗΔΕΠΟΤΕ ΕΡΕΥΝΗΘΕΝΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ.
    [ΤΗΝ ΖΙΜΕΝΣ, ΤΗΝ ΑΕGEAN,ΤΟ ΞΥΣΤΟ ,ΤΟΝ ΟΤΕ ,ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ,ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,ΤΗΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΚΤΛ,ΚΤΛ,ΚΤΛ.]
    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΟΚΡΑΤΙΑ .ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ.ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΝΤΟΡΟΛΟΓΙΑ
    ΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στο τελευταίο ερώτημά σου υπάρχει απάντηση: ο Κόκκαλης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΦΕΡΕΙ ΕΣΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΜΕΤΟΥ

    ΕΛΕΟΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗ ΝΤΟΡΑ!!!!

    ΟΤΑΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΕΒΓΑΖΑΝ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΤΗΣ ΕΔΙΝΑΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ... ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΣΤΗ ΝΤΟΡΑ????

    ΤΑ ΜΕΣΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΤΟΡΑ ... ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΑΛΩΤΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ... ΕΥΝΟΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΛΕΓΕΤΑΙ

    ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΕ ΠΑΠΑΓΙΩΤΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΓΙΑΥΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ.ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ
    ΕΠΙΤΕΛΟΣ.
    ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΣΣΑ.
    ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΛΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ
    ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΧΡΕΩΝΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΦΥΛΑΞΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ!!!!
    ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΑΠΟ ΧΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΗΜΕΡΑ ΘΑΒΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΕΝΔΟΤΙΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟ.

    ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΝΤΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΜΑΚΡΥΝΗ ΑΠΑΙΣΙΑ ΜΥΡΩΔΙΑ..

    ΣΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟ.

    ΗΤΑΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ - ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΦΤΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ..

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΝΤΟΡΑ ...

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΠΙΔΑ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΤΩΝΗ -

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚη:

    Λόγω "της αήθους" και όχι
    "της αήθης". Υπάρχει και η τρίτη κλιση, δεν έχει καταργηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΕ ΥΠΕΞ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ....ΥΙΟ ΤΗΣ !!!
    ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Η ΔΡΑΚΟΥΜΕΛΟΚΟΡΗ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ.
    ΦΥΓΑΝΕ ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ
    ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ
    ΚΑΙ ΤΟ 2013 ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΑΠΑΓΙΩΤΗ σε γνωρίσαμε, για θεσούλα πας κι΄εσύ αν κερδίσει η Ντόρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 29 Νοε 2009 8:28:00 πμ


    ΑΣΠΡΑ ΓΟΡΓΟΠΤΕΡΑ ΠΟΥΛΙΑ

    ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ

    ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΣΑΣ

    ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ .




    ΤΕΛΟΣ (Ν)ΤΟΡΑ !!!!!!


    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Λες Εκεινη και βαζεις κεφαλαια λες και ειναι ο Θεος.ποσα αρπαξες μωρε για να γλυφεις ετσι?ελεοοοο΅ς!!!πια με τα λιβανιστηρια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. I like watching [url=http://www.finsfootball.com]football[/url] on [url=http://www.finsfootball.com/bbc-football]bbc football[/url] chanel. How about you people?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Great Article marketer! Plan to admit i like your page a lot of.
    [url=http://www.businesscreditcardv.com]business credit card[/url] [url=http://www.businesscreditcardv.com/compare-business-credit-cards]compare business credit cards[/url] business credit card judgment [url=http://www.calendartemplatev.com]calendar template[/url] [url=http://www.calendartemplatev.com/monthly-calendar-template]monthly calendar template[/url] calendar template access [url=http://www.carbatteryv.com]car battery[/url] [url=http://www.carbatteryv.com/12-volt-car-battery]12 volt car battery[/url] car battery korea [url=http://www.digitalphotoframev.com]digital photo frame[/url] [url=http://www.digitalphotoframev.com/digital-photo-frame-sale]digital photo frame sale[/url] philips digital photo frame user guide [url=http://www.fitnessgymv.com]fitness gym[/url] [url=http://www.fitnessgymv.com/pure-fitness-gym]pure fitness gym[/url] fitness gym trends [url=http://www.greenhomev.com/]green home[/url] [url=http://www.greenhomev.com/green-home-solutions]green home solutions[/url] fitness gym floor plan layout [url=http://www.hairremovalv.com]hair removal[/url] [url=http://www.hairremovalv.com/body-hair-removal]body hair removal[/url] hair removal joke [url=http://www.homemadepizzav.com]homemade pizza[/url] [url=http://www.homemadepizzav.com/homemade-pizza-toppings]homemade pizza toppings[/url] homemade pizza costume [url=http://www.horsetrailersv.com]horse trailers[/url] [url=http://www.horsetrailersv.com/elite-horse-trailers]elite horse trailers[/url] horse trailers kiefer [url=http://www.hybridbikev.com]hybrid bike[/url] [url=http://www.hybridbikev.com/giant-hybrid-bikes]giant hybrid bikes[/url] best hybrid bike tires [url=http://www.itunesv.org]itunes[/url] [url=http://www.itunesv.org/installing-itunes]installing itunes[/url] itunes 100 top songs [url=http://www.kneepainv.com]knee pain[/url] [url=http://www.kneepainv.com/sharp-knee-pain]sharp knee pain[/url] knee pain bicycling [url=http://www.lavenderplantsv.com]lavender plants[/url] [url=http://www.lavenderplantsv.com/buy-lavender-plants-online]buy lavender plants online[/url] lavender plants maintenance [url=http://www.minimacv.com]mini mac[/url] [url=http://www.minimacv.com/mini-mac-laptop]mini mac laptop[/url] mini mac instructions [url=http://www.moneytreev.com]money treev[/url] [url=http://www.moneytreev.com/braided-money-tree]braided money tree[/url] money tree 89123 [url=http://www.organicvegetablev.com]organic vegetable[/url] [url=http://www.organicvegetablev.com/organic-vegetable-juice]organic vegetable juice[/url] organic vegetable uttaranchal [url=http://www.paintballgunv.com]paintball gun[/url] [url=http://www.paintballgunv.com/paintball-guns-markers]paintball guns markers[/url] paintball gun value [url=http://www.pontoonboatsv.com]pontoon boats[/url] [url=http://www.pontoonboatsv.com/small-pontoon-boats]small pontoon boats[/url] pontoon boats knoxville tn [url=http://www.projectmanagementv.com]project management[/url] [url=http://www.projectmanagementv.com/project-management-templates]project management templates[/url] project management 2.0 quickr [url=http://www.ps3gamesv.com]ps3 games[/url] [url=http://www.ps3gamesv.com/best-ps3-games]best ps3 games[/url] play ps3 games on pc [url=http://www.thyroidproblemv.com]thyroid problem[/url] [url=http://www.thyroidproblemv.com/diet-for-thyroid-problems]diet for thyroid problems[/url] thyroid problems quit smoking [url=http://www.turnkeywebsitev.com]turnkey website[/url] [url=http://www.turnkeywebsitev.com/free-turnkey-websites]free turnkey websites[/url] turnkey website php [url=http://www.vitamindv.com]vitamin d[/url] [url=http://www.vitamindv.com/buy-vitamin-d]buy vitamin d[/url] vitamin d 2010 [url=http://www.wirelesssecurityv.com]wireless security[/url] [url=http://www.wirelesssecurityv.com/outdoor-wireless-security-camera]outdoor wireless security camera[/url]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση