GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

47% - 47% Μπακογιάννη και Σαμαράς...

...σύμφωνα με νέο γκάλοπ της ALCO που θα δημοσιευθεί την Κυριακή ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Σύμφωνα με πληροφορίες, μία από τις δημοσκοπήσεις που θα δουν το ...

...σύμφωνα με νέο γκάλοπ της ALCO που θα δημοσιευθεί την Κυριακή

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Σύμφωνα με πληροφορίες, μία από τις δημοσκοπήσεις που θα δουν το φως της δημοσιότητας την Κυριακή για τη ΝΔ είναι της εταιρείας ALCO. Και σε αυτήν η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Αντώνης Σαμαράς εμφανίζονται ισοδύναμοι με ποσοστά της τάξης του 47% ο καθένας.

22 σχόλια

  1. ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΣΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΟΡΒΑΝΑ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΤΡΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΠΛΟΤΡΥΠΗ.ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Ο ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΑΣ.ΕΙΝΑΙ Η ΠΥΞΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 46% ο Ψωμιαδης.
    Κατι ειναι και αυτο..

    Και "εσσεται ημαρ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα γελασουμε παλι με τους δεξιους χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ηθελα να .."εκτεθω" αλλα με προκαλειτε αλητες πασοκοσκυλαιοι..

    Λοιπον το πορδηγουργος σας ειναι ενα βλημα και μισο..
    '
    Σας το λεγω "ευθεως και κατηγορηματικως"..

    Ειμαι sure το stupid boy ,..george i think ,δεν μπορει να καταλαβει τιποτα..

    Ειναι ηλιθιο εκ γενετης,και ακομα η επιστημη ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να κανει μεταμοσχευση/ενισχυση φαιας ουσιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΣΕΠ: κάτω από τους νόμους Πεπονή κατασκεύασαν τις περίφημες "αποκαταστατικές διατάξεις" του άρθρου 25 και του Ν. 2190, που ουσιαστικά παραβίαζαν το νόμο για το ΑΣΕΠ, καταργούσαν την έννομο τάξη και ανάγκαζαν το ίδιο το ΑΣΕΠ να διαπιστώνει με εκθέσεις του χιλιάδες παράνομες κομματικές προσλήψεις κυρίως συμβασιούχων. Ο δημόσιος τομέας στην Ελλάδα πασοκοκρατείται και μάλιστα με Σταλινικά ποσοστά, αφού επί 20 χρόνια είχαν διοριστεί πάνω από 1 εκατομμύριο "πράσινα" παιδιά… Παρόλα αυτά ο σοσιαλιστικός τύπος επιμένει ότι ο δημόσιος τομέας κατακλύστηκε από γαλάζια παιδιά. Καλό το παραμύθι αλλά χωρίς δράκους. Πολύ σωστά επισημαίνει ο Δ. Ρίζος : «πώς συμβαίνει η ΝΔ να διορίζει γαλάζια παιδιά στο δημόσιο και αυτά να τρέχουν να ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ, αφού όλα τα συνδικάτα των εργαζομένων στο δημόσιο ελέγχονται από το ΠΑΣΟΚ».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΟΡΟΔΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ,ΠΟΙΟΝ ΒΓΑΖΑΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ ΣΤΗΝ ΤΙ ΒΙ?ΤΟΝ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ ΣΥΝ ΓΥΝΑΙΞΙ ΚΑΙ ΤΕΚΝΟΙΣ.ΤΩΡΑ ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ,Ο ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΦΑΝΤΟΣ,ΜΟΥΓΚΑ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ, ΜΕ ΠΡΟΕΞΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ.ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ,ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?ΕΙΔΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ ΟΤΙ Η ΝΤΟΡΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΔΟΤΕΣ,ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ.ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρεπει παντα αγαπητοι συμπολιτες ,να εχουμε υπ οψιν μας οτι αυτη την στιγμη (κακο του κεφαλιου μας) κυβερναει μια συμμορια αδιστακτων αλιτηριων .

    Το ονομα αυτης της συμμοριας αγαπητοι συμπολιτες(αντε διποδα της πασοκοσκυλιας να συμπεριλαβω και σας στου "ανθρωπους",ζωα!) ,
    ειναι συμμορια πασοκοσκυλια..

    Θελει προσοχη αγαπητοι..

    Φιλικωτατα

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΣΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ.ΤΡΕΦΩ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΕΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΜΟΥ . Η ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΣΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΨΟΓΑ. ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΠΟΙΟ Η ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟΣΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ.ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΘΕΡΜΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ. ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΟΙΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ. ΚΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΕΔΩ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απίστευτη αντοχή παρουσιάζει ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ...ρε παιδιά, η "αξιόπιστη" ALCO δεν είναι αυτή που το 2007 έδινε πρώτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ με 1 μονάδα διαφορά;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ .ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ.ΘΕΛΕΙΣ ΘΥΜΑΤΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΖΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΩΝ ΖΩΝΙΑΝΩΝ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΕΙΚΛΙΔΕΣ. ΔΙΨΑΣ ΓΙΑ ΑΙΜΑ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΤΟΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΙΜΝΑ.Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΞΑΝΑΡΧΕΤΑΙ .ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ.ΝΤΥΣΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ Η ΣΚΟΠΙΕΣ Η ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΣΑΚΚΟΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΚΑΚΟΦΗΜΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΨΕΥΤΟΝΤΑΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕΙΤΕ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΤΙΚΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ...Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ....... (ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΡΙΚΑ ΓΙΑΝΝΟΥΚΟΥ) Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΣΤΟΥ ΜΗΝΑ ΤΙΣ 29).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ” Τα λεφτά υπάρχουν και με την επανεκκίνηση της Οικονομίας θα βρεθούν οι πόροι για τις κοινωνικές μας δεσμεύσεις στον λαό”. Τάδε έφη ο πανμέγιστος, ουράνιος, πάνσοφος ηγέτης- πρωθυπουργός μας στα deebate που είχαμε προεκλογικά.
    Τι έγινε τώρα και λέει ότι δεν έχουμε χρήματα?
    Άλλα πριν άλλα τώρα?
    Αν δεχτούμε ότι δεν ήξερε ας απολύσει όλους τους συνεργάτες που του έλεγαν ψέμματα για την Οικονομία της χώρας!
    Του έκαναν κακό γιατί φαίνεται τώρα σαν πολιτική καρικατούρα του χθες που ο αυτοσκοπός του είναι μόνο η ΚΑΡΕΚΛΑ και τίποτα άλλο.

    Η προσφώνηση του ως “Κύριε Πρωθυπουργέ” ήταν το ένα και μοναδικό όνειρο και απωθημένο που είχε, και τώρα του κάθησε. Πιστεύω ότι όλα αυτά ΔΕΝ ισχύουν και πως θα προσπαθήσει να λύσει όλα τα προβλήματα και τις χρόνιες παθογένειες της ελληνικής οικονομίας.

    Αλλιώς……….
    Ο τρόπος αποχώρησης με το 10,5% του Κ.Κ. θα είναι ευχάριστο σενάριο, ενώ αυτός θα φύγει ΝΥΧΤΑ σαν κυνηγημένος από αυτά που έχει τάξει, τα ατελείωτα ΘΑ,ΘΑ,ΘΑ,ΘΑ, του γνωστού πράσινου Πασοκ, της πράσινης ανάπτυξης & του γνωστού κρατικοδίαιτου δημοσίου, με τα πράσινα φαντάσματα του χθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "Στον ελληνικό ΟΤΕ χρωστά, σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο, η Deutsche Telekom (DT) την επίτευξη των στόχων της για τα αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου.

    Όπως αναφέρει η γερμανική Welt στο κομμάτι της με τίτλο «Οι Έλληνες σώζουν τον ισολογισμό της Telekom», οι φόβοι ότι οι στόχοι που είχε θέσει η DT στις αρχές του έτους δεν θα επιτυγχάνονταν διαψεύστηκαν χάρη στα αποτελέσματα του ΟΤΕ.

    Η DT είχε το τρίτο τρίμηνο έσοδα 16,3 δισ. ευρώ, ενισχυμένα κατά 5,2% μάλιστα σε σχέση με πέρυσι, και τα καθαρά κέρδη της ανήλθαν στα 5,5 δισ. ευρώ. Ο ΟΤΕ, με τζίρο 1,5 δισ. ευρώ για το τρίτο τρίμηνο, απέδωσε καθαρά κέρδη 0,6 δισ. ευρώ.

    Η συμμετοχή στον ΟΤΕ «έβγαλε και πάλι τα λεφτά της», σημειώνει το δημοσίευμα, τονίζοντας ότι η DT στοχεύει σε κέρδη μεταξύ 18,7 και 19,1 δισ. ευρώ για ολόκληρο το έτος, μειωμένα σε ετήσια βάση κοντά στο 3%. Ο ΟΤΕ εκτιμάται ότι θα αποδώσει καθαρά κέρδη 2 δισ. ευρώ το 2009."

    Oι δεξιοί που ζητωκραύγαζαν και θριαμβολογούσαν για τη πώληση του ΟΤΕ τι έχουν να πουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 5-11-2007
    Η αναπροσαρμογή των φόρων σε ποτά και τσιγάρα θα είναι της τάξης του 10%, ενώ δεν έχει ακόμη αποφασιστεί η αύξηση του φόρου στο πετρέλαιο....

    12-7-2009_______________________

    Συνέντευξη Λούκας Κατσέλη
    Λ. ΚΑΤΣΕΛΗ: Το τρίτο που είπε με το οποίο συμφωνούμε είναι πως η δημοσιονομική εξυγίανση πρέπει να γίνει οπωσδήποτε. Αλλά, βέβαια, δεν θα γίνει με επιβολή πρόσθετων φορολογικών μέτρων σε αυτούς που κινούν την αγορά... Και αυτή είναι η βασική μας διαφορά με...

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΖΩΟ.
    ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΖΩΑ
    Ή ΟΙ ΖΩΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΑΣ.
    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΖΩΑ.
    Με δύο βελάσματα και δύο μουγρητά..
    σαν το "πασοκ. πρώτα ο πολιτης"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΝΤΟΡΑΚΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΞΕΤΣΙΠΩΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εγώ πάντως με αυτή την αγωνία ζω, αν βγει ο αποστάτης ή η κόρη του αποστάτη…
    Και μιας και το έχω και φοβερό άγχος ξέρετε τι ώρα θα βγουν τα πρώτα exit polls το βράδυ της Κυριακής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΦΡΟΙ ΠΑΣΟΚ.
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ " ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ "
    ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΤΣΟΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΚΑΝΔΑΛΟ


    Διεύθυνση Πολεοδομίας
    Διευθυντής: Παρέσογλου Χαράλαμπος.

    Σκάνδαλα Εκβιασμοί Συγκαλύψεις Παρανομιών μαζί με τα τσιράκια του.


    Ταχ. Δ/νση: Σωκράτους 57, 104 31 Αθήνα.
    Τηλέφωνο: 210 5205004 . Φαξ: 210 5205038.

    Μεγάλο σκάνδαλο στην Πολεοδομία του Δήμου Αθηναίων.
    Οι μίζες πέφτουν βροχή!! Εκβιάζουν όλους τους πολίτες!!
    Πώς απέκτησαν τις περιουσίες τους όσοι εργάζονται εκεί?
    Να γίνει έλεγχος περιουσιακών στοιχείων όλων των υπαλλήλων έως και τετάρτου βαθμού συγγένειας.
    Εκβιάζουν πολίτες να τους δίνουν μίζα. Απειλούν όποιον συναντήσουν ακόμα και για προσωπικά τους θέματα λόγω συνήθειας.
    Οι μισοί υπάλληλοι κάθε μέρα λείπουν χωρίς έγγραφη έδεια γιατί "βγαίνουν στην γύρα" για μίζες εκβιασμούς απειλές και άλλα ποινικά αδικήματα.
    Η μαφία της πολεοδομίας είναι ισχυρότερη από την αλβανική και ρωσική μαφία.

    Δημοκρατικοί Πολίτες Αθηνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. MHN AKOYTE TA πΛΗΡΩΜΕΝΑ Μ.Μ.Ε. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση