GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Press-gr δεν σταματά τις αποκαλύψεις...

. Σύγχυση από τρία "καυτά" έγγραφα του υπουργείου Υγείας που φέρνουμε στο φως. Ζητήθηκε η "άμεση παραίτηση" όλων των διο...

.
Σύγχυση από τρία "καυτά" έγγραφα του υπουργείου Υγείας που φέρνουμε στο φως. Ζητήθηκε η "άμεση παραίτηση" όλων των διοικήσεων νοσοκομείων κλπ αλλά μπροστά στον κίνδυνο να μείνουν για πολύ καιρό ακέφαλα ακολούθησαν οι ... διευκρινήσεις!

Από την Σμαράγδα Κοκκόρη
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
.
Tρία πολύ ενδιαφέροντα έγγραφα (κάντε κλικ επάνω για να μεγαλώσουν) της νέας ηγεσίας του υπουργείου Υγείας, που έχουν προκαλέσει σύγχυση σε πολλούς από τους παραλήπτες τους, αποκαλύπτουμε σήμερα. Είναι έγγραφα που αφορούν το θέμα των παραιτήσεων όλων των μελών των διοικήσεων και συλλογικών οργάνων των φορέων (Νοσοκομείων κλπ) που εποπτεύει το υπουργείο.
Το πρώτο "ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ" έγγραφο με ημερομηνία 9 Οκτωβρίου (την Παρασκευή) μεταφέρει προς όλους την εντολή της νέας υπουργού Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου για την "άμεση υποβολή των παραιτήσεων...". Υπογράφει η προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Διοικητικής Υποστήριξης Αλεξάνδρα Παπαδιά.
Αναφέρει συγκεκριμένα:
"ΘΕΜΑ: Ζητείται η παραίτηση των μελών των συλλογικών οργάνων
Με εντολή της Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κας Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, παρακαλούμε να φροντίσετε για την άμεση υποβολή και αποστολή στις καθ’ ύλην αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου, των παραιτήσεων όλων των μελών συλλογικών οργάνων του αρμοδιότητα σας, πλην αυτών που ορίζονται κατόπιν εκλογικών διαδικασιών ή κατόπιν υπόδειξής τους από το φορέα που εκπροσωπούν"
.
Δεν περνάει λίγη ώρα και αντιλαμβάνονται τη γκάφα που έχουν κάνει. Οι υπηρεσιακοί παράγοντες έχουν πάρει στο λαιμό τους και έχουν εκθέσει την υπουργό η οποία έχει δώσει την εντολή. Ζητώντας η κ. Ξενογιαννακοπούλου την άμεση υποβολή παραιτήσεων, τα Νοσοκομεία, οι ΔΥΠΕ και οι άλλοι φορείς και νομικά πρόσωπα μένουν ακέφαλα για άγνωστο μάλιστα διάστημα αφού οι θέσεις θα καλυφθούν μέσω της διαδικασίας της ηλεκτρονικής προκήρυξης.
Η κ. Ξενογιαννακοπούλου και αφού τα τηλεφωνήματα έχουν πέσει βροχή στο υπουργείο αναγκάζεται να στείλει, με την ίδια ημερομηνία, δεύτερο έγγραφο για...

την παροχή διευκρινήσεων.
Σε αυτό γράφει:
ΘΕΜΑ: Παροχή διευκρινήσεων
Σας γνωρίζουμε ότι από τη λήψη του παρόντος οι Διοικήσεις των Υγειονομικών Περιφερειών της Χώρας, τα Διοικητικά Συμβούλια όλων των Νομικών Προσώπων αρμοδιότητας του Υπουργείου καθώς και τα συλλογικά όργανα που λειτουργούν σε αυτά θα λαμβάνουν αποφάσεις αποκλειστικά και μόνο, για να αντιμετωπισθούν αναγκαία και εξαιρετικά επείγοντα καθημερινά θέματα για την απρόσκοπτη λειτουργία σας.
Η υπουργός
Μαρία-Ελίζα Ξενογιαννακοπούλου


Χθες Δευτερα, 12 Οκτωβρίου, απσοτέλλεται και τρίτο έγγραφο με εντολή της υπουργού για να δοθεί ...άλλη μια διευκρίνηση. Ίσως την πιο σοβαρή. Οτι δηλαδή τα Διοικητικά Συμβούλια δεν θα μπορούν να αποφασίζουν, μέχρι νεοτέρας, για "θέματα υπηρεσιακών μεταβολών".
Γράφει συγκεκριμένα το έγγραφο:
ΘΕΜΑ: Αναστολή λειτουργίας συμβουλίων
Με εντολή της Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κας Μαρίας-Ελίζας Ξενογιαννακοπούλου, από τη λήψη του παρόντος αναστέλλεται η λειτουργία των Διοικητικών και Υπηρεσιακών Συμβουλίων των ΔΥΠΕ και των φορέων (ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ) αρμοδιότητας τους, για θέματα υπηρεσιακών μεταβολών μέχρι νεοτέρας.
Η προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Διοικητικής Υποστήριξης και Τεχνικών Υποδομών Αλεξάνδρα Παπαδιά
.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ

Επομένως τι ισχύει τελικά; Τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων θα πρέπει να παραιτηθούν αμέσως ή παραμένουν στη θέση τους και αποφασίζουν μόνο για "αναγκαία και εξαιρετικά επείγοντα καθημερινά θέματα"; Η λειτουργία των ΔΣ αναστέλλεται μόνο για "θέματα υπηρεσιακών μεταβολών" ή και για άλλα θέματα και ποια;

20 σχόλια

  1. Είναι φανερό ότι η κα Υπουργός θέλει να ικανοποιήσει το κομματικό υπογάστριο. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει στοιχειώδεις γνώσεις δημόσιας διοίκησης για να το κάνει. Αφήνω στο περιθώριο τα περί αξιοκρατίας, διότι είναι φαεινότερον του ηλίου ότι απευθύνονται σε αυτούς που δεν γνωρίζουν. Θα προτιμούσα να μας εξηγήσει η κα Υπουργός πώς αξιοκρατικά επιλέχθηκε από τον Πρωθυπουργό για τη θέση του Υπουργού Υγείας, όταν στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και μάλιστα στην τρίτη θέση εξελέγην ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον κόσμο στην πολιτική υγείας??? Και αναφέρομαι στον κ. Μόσσιαλο κα Ξενογιαννακοπούλου!! Μήπως δεν είχε καταθέσει το βιογραφικό του στην εκδήλωση ενδιαφέροντος για Υπουργούς??? Λυπάμαι αλλά όταν δεν μπορείτε να εφαρμόσετε βασικούς κανόνες αξιοκρατίας μεταξύ σας, πώς έχετε την απαίτηση να σας πιστέψουν οι πολίτες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νεοδημοκράτες αντίπαλοι της κορούλας είσαστε έτοιμοι να ακούσετε αν χάσετε την αρχηγία της ΝΔ,όπως ΤΟ ΕΊΧΑΝ ΑΚΟΎΣΕΙ, και οι πασοκσίδες βουλευτές στη βουλή όταν έγινε πρωθυπουργός ο μητσοτάκης από την μαμά με τα γιουβαρλάκια,ΤΟ Θρυλικό, ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙΠΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ.
    ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ ΜΟΝΟ.......
    ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΥΛ ΜΠΟΜΠΟΛΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΝΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΠΑΜΕ Η ΒΛΑΚΕΙΑ - ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ - ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.
    ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΈΝΤΙΜΟΙ, ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ,
    ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΜΥΑΛΟ.

    Υ.Γ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΤΥΧΙΑ, ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΘΕΣΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ ΝΙΚΟ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΙΝΟ ΤΗΣ ΝΔ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ THIS IS THE END

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αρχοντα μου, δεν είναι ακριβώς έτσι..
    Οι παραιτήσεις υποβάλονται, αλλά ποιες και πότε θα γίνουν δεκτές, είναι άλλο θέμα, κατάλαβες?
    Γι αυτό και οι "διευκρινίσεις".

    Στο μεταξύ όμως, σφίγγουν και μερικοί κώλοι, γιατί τόχανε πάραχέσει, ειδικά στα νοσοκομεία!... Μπήκες?
    Απλά πράγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα μάθει, θα μάθει μην κάνετε έτσι. Εξάλλου, σημασία έχει να γίνεται ντόρος. Παλιό το κόλπο, πρώτος διδάξας ο Ανδρέας Παπανδρέου, θυμόσαστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν προλαβε φαινεται να ..ενημερωθει!

    Δεν εχω καταλαβει ενα πραγμα συμπαθεις πασοκοσκυλαιοι.

    Αυτη η ξενο..κλπ ,με ποια κριτηρια διοριστηκε υπουργος παιδειας?

    Και η ..βοηθος της ,βεβαιως βεβαιως!

    ..Αξιοκρατικα???

    Συμπαθεις πασοκοσκυλαιοι ,
    μηπως σας δουλευουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν αρκεί μια ανακοίνωση και 2 διευκρινήσεις για να ξηλωθεί η σαπίλα που κατάντησε το σύστημα υγείας άντρο διαφθοράς (κατά ομολογία διεθνών οργανισμών). Οσο γρηγορότερα φύγουν τόσο το καλύτερο για τη χώρα. Δεν ανέχομαι ούτε μια μέρα ακόμα να πληρώνω για άχρηστους αποφοίτους Γυμνασίου και αποτυχημένους πολιτευτές να διοικούν τα νοσοκομεία. Ουστ!
    Απλήρωτοι προμηθευτές, απλήρωτες εφημερίες, χιλιάδες κενά και κάποιοι έχουν το θράσος να μιλάνε για κομματικούς μηχανισμούς. Βρε ουστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εφόσον ο πρωθυπουργός έχει εξαγγείλει, την πλήρωση θέσεων όπως π.χ. γενικών γραμματέων(www.opengof.gr) .. και η διαδικασία χρειάζεται εύλογο χρονικό διάστημα για να ολοκληρωθεί, ποιος θα αναπληρώσει διαφανώς τους διοικητές των νοσοκομείων?


    Εφόσον έτσι και αλλιώς οι διοικητές στην μεταβατική περίοδο από την αλλαγή της κυβέρνησης, έχουν μόνο τυπικές αρμοδιότητες για τρέχοντα θέματα και όχι για σοβαρά όπως π΄χ΄ προμήθειες…



    για ποιο λόγο τότε ζητήθηκε η παραίτηση τους,

    και γιατί ζητήθηκε από την ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ?

    Η διευθύντρια δεν έχει την ανάλογη εμπειρία για να προστατεύσει την υπουργό?

    Η, μήπως ο δαίμων της εξουσίας ανεξαρτήτου χρώματος , την έχει συνεπάρει?

    ==

    Ο/Η Parathrhths είπε...
    Δεν αρκεί μια ανακοίνωση και 2 διευκρινήσεις για να ξηλωθεί η σαπίλα που κατάντησε το σύστημα υγείας άντρο διαφθοράς (κατά ομολογία διεθνών οργανισμών). Οσο γρηγορότερα φύγουν τόσο το καλύτερο για τη χώρα. Δεν ανέχομαι ούτε μια μέρα ακόμα να πληρώνω για άχρηστους


    Είπε ο βόθρος το κοτέτσι, γιατί μυρίζεις έτσι?
    Και ο λαός δεν ενέχετε να πληρώνει πολλούς τέτοιους φίλε..
    Της σάπιας εδώ και χρόνια ελλάδας./

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η κα Υπουργός μάλλον έχει κακούς συμβούλους και πάει από γκάφα σε γκάφα. Βιάζεται υπερβολικά, νομίζει ότι τα ξέρει όλα και είναι προφανές ότι η γύρω της δεν της τα εξηγούν σωστά. Το ίδιο έκανε και με τα διαγνωστικά όπου σε μία ημέρα ανέτρεψε το ΠΔ που συζητούσαν εδώ και δύο χρόνια και ο Αβραμόπουλος δεν τολμούσε να περάσει για να μην χαλάσει τις σχέσεις του με κάποιους ιατρούς. Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο. Πρέπει να καταλάβει η κα υπουργός ότι άλλο να μην κάνει κανείς τίποτα (όπως ο κος Αβραμόπουλος) και άλλο να κάνει βλακείες. Και τα δύο είναι εξίσου καταστροφικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΝΕΑ «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ» 2009
    Η ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ


    Η ΝΕΑ «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ» 2009

    Με τη «νέα σεσάχθεια» και ο λαός θα ανακουφιστεί

    και μια σχετική ρευστότητα θα υπάρξει!!


    Πάγωμα των δανειακών υποχρεώσεων

    για τους ασθενέστερους οικονομικά

    και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

    έως το τέλος του 2009!!!

    Γιώργος Παπανδρέου


    Πρόταση: Αυτόματη ενοποίηση όλων των δάνειων

    του κάθε πολίτη σε ένα σε μια μόνο τράπεζα

    και μείωση δόσης στο ένα τρίτο της σημερινής

    με επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής)!!


    Πρόταση: η μηνιαία δόση δεν μπορεί να υπερβαίνει το ένα τρίτο

    των μηνιαίων αποδοχών του κάθε πολίτη

    γιατί αυτομάτως ο πολίτης μετατρέπεται σε «νεο-σκλάβο»

    των τρπεζιτών



    Πρόταση: Δεν μπορεί να υπάρχει επιτόκιο δανεισμού πάνω από 2%

    του αντίστοιχου επιτοκίου καταθέσεων ανά τράπεζα!


    Σήμερα όποια και να είναι η κυβέρνηση σε κάθε χώρα

    (δεξιά – κεντρώα - αριστερή)

    αναγκαστικά θα ακολουθήσει σοσιαλιστική πολιτική!!


    ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΕ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ

    ΣΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΗΠΙΑΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ!!

    ΑΝ ΓΙΝΕΙ Η ΣΕΙΙΣΑΧΘΕΙΑ ΜΕ 2 ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ!!

    13 Οκτ 2009 11:35:00 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ.

    - ΟΓΛΑΝ. χαρακτηρισμός των ΔΟΥΛΩΝ - ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΣΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
    ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΞΙΣΛΑΜΙΘΕΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΟΜΟΦΙΛΟΦΟΛΟΙ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΤΣΟΓΛΑΝ -
    ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΔΗΛΑΔΗ !

    ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ
    ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ..ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΚΟΚΚΟΡΗ
    ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ.

    ΤΩΡΑ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.

    ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΛΙΖΑ ΤΗΝ ΦΩΦΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΜΑΡΑΓΔΑ.
    ΘΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ.

    ΕΙΝΑΙ ..ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΑ= ΘΑΙΝΩ
    ΡΙ= ΧΝΟΝΤΑΣ
    ΛΙ= ΓΕΣ
    ΖΑ= ΡΙΕΣ.
    ΝΟΥΣ ΟΡΑ ΚΑΙ ΝΟΥΣ ΑΚΟΥΕΙ ΟΛΑ Τ΄ΑΛΛΑ ΚΩΦΑ ΚΑΙ ΤΥΦΛΑ. ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΕ?ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Από τον Αβραμόπουλο στην Μαριλιζα,
    και συ λαέ βασανισμένε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΓΑΠ μας κάνει ευτυχισμένους με την επιλογή του,όσον αφορά στο θήλυ προσωπικό του Υπουργικού του Συμβουλίου.Οι προ 30ετίας επιλογές των συζύγων μας, φαντάζουν ακόμα και σήμερα επιπέδου Μπελούτσι.Ποιός θα επέλεγε για σύντροφο την Διαμαντοπούλου που έλεγε οτι οι γυναίκες θέλουν τους άνδρες όπως το ψάρι το ποδήλατο(μιά μανία οι ΠΑΣΟΚΟΙ με τα ποδήλατα!!!) ή την Υφυπουργό της που μοιάζει ως μέλος της οικογένειας ADAMS ή τηv εκπάγλου καλλονής Μαριλίζα η την ανορεκτική Μπιρμπίλω η την Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή της, αλλά ξέρει να απειλεί ως άλλος πρασινοφρουρός(κομματόσκυλο) τους Δημ.Υπαλλήλους του Υπουργείου της (με μισθό 1100 ΕΥΡΩ) ότι θα τους απολύσει ή την Υφυπουργό Μακεδονίαθ Θράκηθ που φέλει να μαθ πίθει οτι ένα Υπουργείο αναβαθμίδεται εάν εντάθθεται ωθ Υφυπουργείο θτο Υπουργείο Εθωτερικών!!!! Με όλα αυτά τα κόμπλεξ οι εν λόγω κυρίες θα αυτοαναιρούνται πρωί μεσημέρι βράδυ και μεσάνυκτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οι φασιστομελανοχίτωνες έπιασαν δουλειά βλέπω... Όσα σκατά ρε γκεσταπίτες και να πετάξετε, ο δικός σας βόθρος βρωμάει και ζέχνει ακόμα! Πουλημένα, βολεμένα ανθρωπάρια της δεξιάς, χάσατε τη μάσσα ε; Πονάει ε; Και τί να τρώγατε ε; Τα φάγατε όλα, ρε κοπρίτες! Και πού είστε, ΛΑΘΗ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, ΚΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΕΠΑΙΖΑΝ ΑΡΑΧΤΟΙ ΣΤΗ ΡΑΦΙΝΑ PLAY STASION... ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τελικά έχει ή δεν έχει ζητήσει τις παραιτήσεις η Μαριλίζα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση