GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και τι θα κάνουμε χωρίς bloggers pasokus pasokus;;...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη . Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η blogόσφαιρα πρασινοφρουρείται. Είναι κοινή παραδοχή ότι το ΠΑΣΟΚ και προσω...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
.
Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η blogόσφαιρα πρασινοφρουρείται. Είναι κοινή παραδοχή ότι το ΠΑΣΟΚ και προσωπικά ο Γ. Παπανδρέου χρωστάει πολλά σε επώνυμους και ανώνυμους bloggers, που καθόλη τη διάρκεια της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας έγραφαν συνεχώς καυστικά με ύφος «ειδικού γνώστη», έκριναν καθημερινά, κατέκριναν συχνά, καθοδηγούμενοι από κομματικό και ιδεολογικό φανατισμό, προπαγάνδιζαν, άνοιγαν το pc και πέταγαν λάσπη με στόχο. Άλλοτε ο στόχος είχε προκαλέσει και ήταν δικαιολογημένος ο αυστηρός σχολιασμός των πράξεών του. Ένας σχολιασμός που συχνά κατέληγε σε χλεύη. Συχνά όμως ο δέκτης των σχολίων ενοχλούσε και δημιουργούνταν έτσι κατασκευασμένες «κατηγορίες», που κόλλαγαν σαν τη ρετσίνα.
Και στις δύο περιπτώσεις τελικώς, η «ανθρωποφαγία» ήταν το αποτέλεσμα. Ένα αποτέλεσμα, που άλλοτε δικαιολογούνταν με το «περί δικαίου αίσθημα», άλλοτε όμως παρακινούνταν από κέντρα (συνήθως πολιτικά γραφεία) που είχαν ως στόχο την πολιτική εξόντωση. To χρονικό δείχνει ότι...

το «διαδικτυακό καζάνι» δε κάνει διακρίσεις και σίγουρα οι «μάγειρές» του δεν έχουν τακτ.
Φοβούμαι ότι η Νέα Δημοκρατία δεν έχει ακόμα καταλάβει τη φθορά που υπέστη από τη μη ύπαρξη διαδικτυακού πολιτικού σχολιασμού και από την απουσία του όποιου πυλώνα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Εύχομαι, για το καλό της δημοκρατίας και του ίδιου του κόμματος, ο νέος Πρόεδρος να κινηθεί δραστικά προς την αλλαγή της νεοδημοκρατικής ψευτοσνομπ νοοτροπίας άρνησης συμφιλίωσης και εξοικείωσης με τα σύγχρονα κοινωνικά μέσα. Εύχομαι δε, το blogging να περάσει στη φιλοσοφία του νεοέλληνα ως μια δυνατότητα έκφρασης της προσωπικής του γνώμης, που πραγματικά είναι και όχι ως μέσον αφανισμού πολιτικών εχθρών, που συνηθίζεται να καθίσταται.
Καθόλη τη περασμένη 6ετία, πολλοί από τους bloggers, μάγκικα και ωραία δήλωναν τη κομματική τους ταυτότητα και επώνυμα, έγραφαν επικήδειους και πριν αυτών, «κατηγορώ» για πολιτικά πρόσωπα της ΝΔ. Αρκετοί εξ αυτών, μετά τον ερχομό στην εξουσία του ΠΑΣΟΚ της Νέας Ποχής, δε περιορίζονται στη προάσπιση και στη τελική επικράτηση του ιδεολογικού τους πιστεύω και απαιτούν την αναγνώριση του έργου τους μέσω παροχής κάποιας θέσης, Άλλοι πήραν θώκο ήδη, άλλοι κράτησαν αυτό που και πριν κρατούσαν. Άλλοι έκλεισαν το blog τους, άλλοι το διατηρούν γράφοντας συνταγές μαγειρικής και αναλύοντας μάχες που άφησαν ιστορία στη Στρατηγική. Όλοι, προφανώς πια, δεν έχουν κάτι να γράψουν, είτε γιατί δε βρίσκουν τρωτά στη νέα κυβέρνηση, είτε γιατί ο κομματικός φανατισμός δεν τους το επιτρέπει, είτε γιατί έχουν βολευτεί και δεν έχουν άπλετο ελεύθερο χρόνο να συνεχίσουν τα χτυπήματα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με αφορμή την εκλογή νέου Προέδρου.
Αυτή η κατάσταση που διαμορφώνεται, ανησυχεί τους κυβερνόντες, καθώς νιώθουν να χάνουν τη διαδικτυακή προστασία που είχαν συνηθίσει. Συνειδητοποιούν ότι δεν θα έχουν την ευκολία να διοχετεύουν «καυτές» πληροφορίες για συμπολιτευόμενους ή αντιπολιτευόμενους. Καταλαβαίνουν ότι δεν θα έχουν τη στήριξη στη προώθηση ή στην απόκρυψη του έργου τους, σε ένα εχθρικό περιβάλλον Τύπου που τους περιμένει εναγώνια για τα λάθη.
Διαβλέποντας αυτή τη πραγματικότητα, ο νεοεκλεγείς μετʼ εμποδίων Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, κ. Ξυνίδης, κάλεσε το γνωστό πρασινοφρουρό* blogger, κ. Κρόγια, να ξανανοίξει το blog του, το οποίο έκλεισε οικιοθελώς και μέρες τώρα παρακολουθήσαμε στα blogs το όλο σίριαλ του «κλεισίματός» του.
Απολαύστε την επιστολή-έκκληση που δημοσιεύει στο blog του, ο μέχρι σήμερα άγνωστος Γραμματέας. (Συγχωρέστε με που θα το γράψω, αλλά εμένα η θέασή της μου προκάλεσε γέλωτες):
Το krogias.blogspot.com σιώπησε. Κοινοί φίλοι και όχι εσύ, μου είπαν ότι αποφάσισες να σταματήσεις γιατί σε απογοητεύουν κάποια πράγματα που βλέπεις να συμβαίνουν και ήλπιζες ότι δεν θα συμβαίνουν. Σεβαστή η απογοήτευση.
Νομίζω όμως ότι δεν έχεις τέτοιο δικαίωμα. Δεν έχεις τέτοιο δικαίωμα απέναντι σε όλους όσους πιστεύουν στα ίδια με σένα και συνεχίζουν τον αγώνα. Κάνε κριτική. Πές τα έξω από τα δόντια. Να ενώσουμε τις φωνές μας για να μην κάνουμε τα λάθη που υποσχεθήκαμε ότι δεν θα κάνουμε. Δεν έχεις δικαίωμα όμως να τα παρατάς.
Όπως δεν έχω και εγώ δικαίωμα να τα παρατήσω. Γιατί εμάς άκουσε και εμάς εμπιστεύτηκε ο λαός και έφερε το ΠΑΣΟΚ στη θέση που βρίσκεται σήμερα. Τι θα τους πούμε; Ρίξαμε τη δεξιά; Ε και λοιπόν; Αυτά που υποσχεθήκαμε θα τα κάνουμε; Κι αν δεν μπορούμε να τα κάνουμε τουλάχιστον μαχόμενοι να ηττηθούμε. Και μην ξεχνάς ότι υπάρχει πάντα ο εγγυητής Γιώργος Παπανδρέου. Άνοιξε το blog.
Σωκράτης
Πηγή: http://xinidis.blogspot.com/2009/10/blog-post_17.html
* Ο χαρακτηρισμός αυτός που υιοθετώ, παρακαλώ να χρεωθεί στην ερωτικής γραφής Λώρη Κέζα και σε σημερινή παρέμβασή της στο Βήμα, σελ. Α2.
ΥΓ. Σε καμία περίπτωση δεν επιθυμώ να γίνει η ταύτιση των όσων αρνητικών γνωρισμάτων γράφω για τους bloggers με το πρόσωπο του κ. Κρόγια, τη γραφή του οποίου σέβομαι και τιμώ, αφής στιγμής είναι επώνυμη και ενδιαφέρουσα.

27 σχόλια

  1. Από το να χρωστά σε εκδότες όπως ο μπουχέσας καλύτερα έτσι. Αν μη τι άλλο οι bloggers δεν αναλαμβάνουν δημόσια έργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φιλε μου τα μπλοκς ειναι μια νεα εικονα της παγκοσμιας κοινωνιας αρκετα κατα την γνωμη μου αληθινη με οποιο ειδος γραφης και τοποθετησης. αλλωστε και εσυ το χρησημοποιης για να εκφραστης και μεσα στα χιλιαδες θα υπαρχουν και τσουκνιδες το αρθρο σου ειναι τελειως αστοχο και εξω απο την αληθεια που διαγραφεται στην νεα εποχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΗΔΗ ΤΟ press KATAKYΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
    ΤΩΝ SYNC BLOGS.....
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΩΡΑ
    ( H μπιρμπίλη έγινε Υπουργος τώρα.
    με τα ρεμαλια του 100άρικου θα ασχολειται...
    ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.

    ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΠΑΝΤΩΣ.
    ΜΕ ΤΟ ΡΕΣΙΤΑΛ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΦΡΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ.

    ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. - θα ξεβρωμισουμε μεγάλε.
    ΗΔΗ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΚΑΡΧΙΔΑΚΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ.

    θα σπέρνει χασίσια τώρα με επιδότηση
    ΚΑΙ ΘΑ ΧΤΙΖΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΓΚΟΛΦ
    ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
    ΣΤΑ 26.000 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΤΟΜΠΛΟΥ.

    -- ΕΚΤΟΣ ...ΕΚΤΟΣ...
    ΑΝ ΛΟΓΩ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ.ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΙΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΒΑΘΕΩΣ ΠΑΣΟΚ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ,ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ ΚΗΦΗΝΩΝ 20ΕΤΙΑΣ ΚΕΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΩΝ,ΝΕΟΠΛΟΥΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΩΝ, ΦΤΩΧΩΝ ΑΓΡΟΤΟΕΡΓΑΤΩΝ ΚΚΕΔΩΝ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΛΒΑΝΩΝ,ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΣΛΑΥΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΑΞΩΘΕΣΜΙΚΩΝ ΜΜΕ,ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ,ΜΠΛΟΓΚ. ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ ,ΠΟΥ ΑΝΕΤΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΟΜΟΙ
    ΓΙΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΚΑΣΤΑ, ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΠΟΙΟ ΠΙΣΩ. ΘΑ ΔΟΥΜΕ Η ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ.ΤΟ ΣΤΙΨΙΜΟ ,ΟΙ ΑΔΙΚΙΕΣ Ο ΕΞΑΠΟΝΔΡΙΣΜΟΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑ ΤΑ ΚΥΝΗΓΗΤΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ
    ΤΟΠΟ ΣΟΥ.ΟΣΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ.ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ. ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ
    ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΒΟΛΕΣ ,ΤΗΝ
    ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΣΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΛΙΚΗ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ . ΟΙ .ΠΟΛΙΤΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΑΓΡΙΩΣ.ΠΑΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΚΥΛΟΦΑΓΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΡΧΗΓΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ.ΦΑΝΗΚΑΤΕ ΠΟΣΟ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ.ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ,ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΙΔΩΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΩΣΑΤΕ .ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πασοκ
    Μπραβο

    ΤΟΥ Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
    .
    "Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η blogόσφαιρα πρασινοφρουρείται. Είναι κοινή παραδοχή ότι το ΠΑΣΟΚ και προσωπικά ο Γ. Παπανδρέου χρωστάει πολλά σε επώνυμους και ανώνυμους bloggers,
    ...."

    λες την αληθεια

    Το Πασοκ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ χρωσταει πολλα στους μλογκερ οπως ο δρ Κουτσουκος Αναστασιος πρωην υποψηφιος βουλευτης Β Αθηνας

    Η Μπιρμιλη δεν ηταν τιποτα μπροστα στον Δρ Κουτσουκο

    Πρωτος ο δρ Κουτσουκος μιλησε υπερ του Γιωργου και μιλησε απο

    τις 18-08-2008 απο την Τηνο για
    "ανατροπη του κλιματος υπερ του Πασοκ"!

    Κανεις τοτε δεν πιστευε στην ανατροπη γιατι το Πασοκ
    ηταν πισω -7 % και υπο διαλυση!


    αν θελετε δεν υπηρχε καμια "ανατροπη" αλλα την προξενησε ο ιδιος o dr Koytsoukos δια της ψυχολογικης υποβολης-προπαγανδας...

    Μονος του ο δρ Κουτσουκος "εστησε" το προφιλ του "ηγετη Γιωργου" και ολοι σημερα που φορανε κοστουμια τον βριζανε!!

    Ο δρ Κουτσουκος εβγαινε στις δυσκολες στιγμες και ανυψωνε το ηθικο των Πασοκων... και μονος του ηταν εναντιον των Ματ του πολυδωρα...

    που ηταν ολοι οι αλλοι που σημερα ειναι "υπουργοι"??

    αν θελετε μονος του ο Δρ Κουτσουκος με προσωπικες θυσιες γρεμισε την δεξια με την βοηθεια

    λιγων μπογκερ και των εντιμων πρασινοφρουρων και του λαου που πειναγε και ηταν σε απογνωση!!

    ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ!!

    Οταν περναει απο τον δρομο ο δρ Κουτσουκος ολοι τον χαιρετουνε γιατι γνωριζουν την αληθεια!!

    Αποτελεσμα?

    1, Κυνηγηγηκε ανηλεως απο την δεξια

    2. κυνηγηθηκε ανηλεως απο την μαφια του γαφειου της Δαμανακη που συνεργαζοταν με την μαφια της Γιαννακου (και τωρα μετακομισαν και στην Διαμαντοπουλου!!)

    3. του προξενησαν μεγαλο οικογενειακο προβλημα με την βοηθεια δεξιων δικηγορων του ΔΣΑ ΤΟΥ ΠΑΞΙΝΟΥ που τους εχει καταγγειλει..

    3. τον βγαλαν απο τις λιστες οι ανικανοι "οι ακαπνοι οι πιπατζουδες και οι φλωροι"

    4. επειδη δεν μπορουσαν να τον "ελεγξουν" τον βριζαν και οι δεξιοι και οι "ανικανοι" δηθεν πασοκοι!

    5. ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΠΟΛΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΠΑΟΛΛΟΙ "ΔΗΘΕΝ ΠΑΣΟΚ" (ΑΥΤΟΣ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΟΡΟ "ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ")

    6. δεν θα του δοσουν ποτε καμια θεση για τι τον τρεμουν ΟΠΩΣ ΕΤΡΕΜΑΝ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΟΙ ΒΑΥβΑΡΟΙ ΤΟΥ ΟΘΩΝΑ!!

    7. ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ γιατι το αξιζει ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ (ο οποιος του οφειλει τουλαχιστον ενα ευχαριστω που απο το πουθενα τον εκανε σε ενα χρονο Πρωθυπουργο)

    ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εχω την γνωμη οτι ο ανθρωπος αυτοσ αυγανιζεται μπροστα στον καθρεπτη του ειναι αρκετα εξω απο καθε λογικη με αυτα που γραφει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. XORIS DR KOUTSOUKO TO PASOK FYLOROEIIIIIII

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΨΩΝΙΖΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ...
    ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΡΟΥΤΣΑ, ΓΙΟ ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΠΟΥ ΕΣΤΑΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΟ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ...
    ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΞΥΝΙΔΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ... ΜΕ ΧΙΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ (ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΙΤΗ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ) ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΗ ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ.
    ΒΟΥΛΕΥΤΗΝΑ, ΠΛΕΟΝ, ΣΤΗ Β' ΑΘΉΝΑΣ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΌΡΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΞΑΔΕΡΦΗ -ΛΕΕΙ- ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΟΥΣ.
    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ, ΟΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΤΕΚΝΑ...
    ΑΛΛΑ, ΕΛΑ ΠΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΗ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ... ΛΕΤΕ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ Μ' ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ;
    ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΙ ΟΡΙΟΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε εντυπωσιακά και τέλεια την διακυβέρνηση της χώρας.

    Πολύ καλά κάνει και σταματάει τα stage και όσοι βγαίνουν στα σκατοκάναλα και κλαψουρίζουν ότι θα κάνουν συγκεντρώσεις και θα κλείσουν το κέντρο θα πρέπει να μάθουν ότι αν δεν θα μπορέσω να πάω στη δουλειά μου εξαιτίας τους,θα τους γαμήσω ότι έχουν και δεν έχουν γιατί πολύ απλά όσοι τώρα σκούζουν και κλαψουρίζουν ήταν αυτοί που έτρεχαν σε Βουλευτές και Υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας για να τους προσλάβουν στα stage με το απίστευτο δικαιολογητικό ότι θα πάρουν επιπλέον μόρια για να μπουν και αυτοί οι τεμπελχανάδες στο ελληνικό δημόσιο για να τους τρέφουμε οι άλλοι μισοί μαλάκες έλληνες.

    Και καλά σκέφτομαι ,αυτοί κοματόσκυλα ήταν και τη δουλειά τους έκαναν.
    Δεν υπάρχει ένας,μα ένας από αυτούς τους σκατοδημοσιογράφους που έχουν πουληθεί στους εργοδότες τους,για να τους ρωτήσει το εξής απλό ερώτημα :

    Γιατί εγώ που δεν είχα γνωστό Βουλευτή να γλύψω δεν μπήκα έστω σε πρόγραμμα stage για να πάρω μετά τα μόρια που θα τα χρησιμοποιούσα στο ΑΣΕΠ ενώ έχω μεταπτυχιακό και πολλά άλλα χαρτομάνια ως βεβαιώσεις της ακαδημαϊκής μου καριέρας καθώς και της 20ετούς προϋπηρεσίας μου στον ιδιωτικό τομέα όπου και τα ένσημα μου είχα και όλα ;

    Με μία λέξη γιατί να μοριοδοτούνται αυτοί που συμμετέχουν σε πρόγραμμα stage που με μέσο προσλαμβάνονται σε αυτό για να τους τακτοποιήσει ο χώριατος βουλευτής τους και εγώ με τα ίδια ή με περισσότερα προσόντα, που δεν έχω όμως μπάρμπα στη Κορώνη ,να τους βλέπω να με ξεπερνούν στα μόρια στις σχετικές προσλήψεις από τον ΑΣΕΠ;

    Ας μου το εξηγήσουν αυτό το παράδοξο της υπόθεσης stage και μετά ας βγαίνουν να κλαψουρίζουν.
    Δεν ήξεραν ότι οι βουλευτές τους,τους τακτοποιούν αλλά δεν τους μονιμοποιούν στο κακόμοιρο το Δημόσιο και ότι μια μέρα ως συμβασιούχοι ή ως συμμετέχοντες στα stage θα απολυθούν;

    Γιατί θα πρέπει γαμώ τη πουτάνα σας μέσα γαμώ ,οι συμβασιούχοι και οι stagers ντε και καλά να μομιμοποιούνται στο δημόσιο με τις όποιες αδιαφανείς διαδικασίες ;

    Συμβασιούχος σημαίνει από τη λέξη και μόνο βρε αμόρφωτα και αστοιχείωτα γαϊδούρια ότι είναι αυτός ή αυτοί που εργάζονται με σύμβαση εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου και που δεν είναι μόνιμοι υπάλληλοι.
    Όταν υπογράφετε μια σύμβαση να ανοίγετε τα στραβά σας και να τη διαβάζετε ζώα και όλα αυτά περί απόλυσης είναι μπαρμπούτσαλα.
    Εσείς θέλετε και συμμετέχετε σε κάτι που γνωρίζετε από την αρχή ότι θα υπάρξει και ένα τέλος.

    Όσο για τους stagers έχω να πώ ότι είναι τιμή τους που το ΠΑΣΟΚ καταργεί αυτό το σίχαμα της ελληνικής κοινωνίας θεσμό και ότι πλέον τους απελευθερώνει από τα δεσμά της κομματοσκυλίας που οι ίδιοι εσέρνοντο από τη μύτη από τα λαϊκίστικα κομματικά επιτελεία και στελέχη ειδικά των βουλευτών της ΝΔ που τους είχαν ως όμηρους για να τους ψηφίζουν αυτοί και οι οικογένειες τους.

    Η μαγκιά θα ήταν να σας μονιμοποιήσουν και όχι να σας εμπαίζουν όπως έκαναν οι κυβερνήσεις των 5.5 προηγουμένων ετών της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ αλλά είστε τόσο ζώα μερικοί που δεν καταλαβαίνετε ότι αυτός ο εμπαιγμός δεν είναι Αγάπη και Συμμετοχή στην ανάγκη σας για εργασία αλλά κομματικό αλισβερίσι του χειρίστου είδους.

    Σε τι διαφέρετε εσείς από αυτούς που κατηγορούσατε ότι δεν σας μονιμοποίησαν ή δεν σας βρήκαν μόνιμη δουλειά στο δημόσιο ;
    Ίδιοι είστε όλοι σας και δεν μπορείτε να κατηγορείτε κανέναν χωρίς πρώτα να μην κατηγορείτε τους ίδιους σας τους εαυτούς.

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ που τηρεί τις προεκλογικές του δεσμεύσεις στο ΑΚΕΡΑΙΟ και ΜΠΡΑΒΟ στον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ που ξεκίνησε τόσο δυναμικά.

    ΑΛΛΑΓΗ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.


    ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ και

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Και τι θα κάνουμε χωρίς bloggers pasokus pasokus;;..."

    ότι κάνατε πάντα, tsiboukous and mpafous.

    Ψηλά το κεφάλι.
    Στα τέσσερα ΑΜΕΣΩΣ και ψηλά το κεφάλι. Να τραβάω μαλλί;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Tελικά,
    Κε Παπαγιώτη ξύπνησες.
    1 μόνο 1 θά γράψω:
    Όποιος παρακολουθεί TV,καί δέν είναι
    αναγκασμένος νά επικοινωνεί μέ Μπράιγ
    αντιλαμβάνεται τήν λαχανί κατάληψη
    τών ΜΜΕ.
    Εδώ καί 7 έτη περίπου.
    Μάλλον ο συντροφικός (χαχαχιχιχεχε)
    σοσιαλισμός συμπεριφέρεται ώς pip.
    Νταβατζής ρέ νυχτοπούλια.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η κατάργηση των stages ήταν προεκλογική δέσμευση του ΠΑΣΟΚ.
    Ο λαός το ήθελε,το γνώριζε και απαίτησε από το ΠΑΣΟΚ να τα καταργήσει άμεσα.

    Έδωσε και για τον λόγο αυτό στο ΠΑΣΟΚ την πλειοψηφία με 44% και 10,44 μονάδες περισσότερο από την δεύτερη Νέα Δημοκρατία.

    Το ΠΑΣΟΚ κράτησε τη δέσμευση του και τα κατήργησε.

    Έτσι , όσοι δεν θέλετε να καταργηθούν ή θέλετε να μονιμοποιηθείτε στο δημόσιο ή όσοι βρίζετε τώρα το ΠΑΣΟΚ........

    .....ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε εντυπωσιακά και τέλεια την διακυβέρνηση της χώρας.

    Πολύ καλά κάνει και σταματάει τα stage και όσοι βγαίνουν στα σκατοκάναλα και κλαψουρίζουν ότι θα κάνουν συγκεντρώσεις και θα κλείσουν το κέντρο θα πρέπει να μάθουν ότι αν δεν θα μπορέσω να πάω στη δουλειά μου εξαιτίας τους,θα τους γαμήσω ότι έχουν και δεν έχουν γιατί πολύ απλά όσοι τώρα σκούζουν και κλαψουρίζουν ήταν αυτοί που έτρεχαν σε Βουλευτές και Υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας για να τους προσλάβουν στα stage με το απίστευτο δικαιολογητικό ότι θα πάρουν επιπλέον μόρια για να μπουν και αυτοί οι τεμπελχανάδες στο ελληνικό δημόσιο για να τους τρέφουμε οι άλλοι μισοί μαλάκες έλληνες.

    Και καλά σκέφτομαι ,αυτοί κοματόσκυλα ήταν και τη δουλειά τους έκαναν.
    Δεν υπάρχει ένας,μα ένας από αυτούς τους σκατοδημοσιογράφους που έχουν πουληθεί στους εργοδότες τους,για να τους ρωτήσει το εξής απλό ερώτημα :

    Γιατί εγώ που δεν είχα γνωστό Βουλευτή να γλύψω δεν μπήκα έστω σε πρόγραμμα stage για να πάρω μετά τα μόρια που θα τα χρησιμοποιούσα στο ΑΣΕΠ ενώ έχω μεταπτυχιακό και πολλά άλλα χαρτομάνια ως βεβαιώσεις της ακαδημαϊκής μου καριέρας καθώς και της 20ετούς προϋπηρεσίας μου στον ιδιωτικό τομέα όπου και τα ένσημα μου είχα και όλα ;

    Με μία λέξη γιατί να μοριοδοτούνται αυτοί που συμμετέχουν σε πρόγραμμα stage που με μέσο προσλαμβάνονται σε αυτό για να τους τακτοποιήσει ο χώριατος βουλευτής τους και εγώ με τα ίδια ή με περισσότερα προσόντα, που δεν έχω όμως μπάρμπα στη Κορώνη ,να τους βλέπω να με ξεπερνούν στα μόρια στις σχετικές προσλήψεις από τον ΑΣΕΠ;

    Ας μου το εξηγήσουν αυτό το παράδοξο της υπόθεσης stage και μετά ας βγαίνουν να κλαψουρίζουν.
    Δεν ήξεραν ότι οι βουλευτές τους,τους τακτοποιούν αλλά δεν τους μονιμοποιούν στο κακόμοιρο το Δημόσιο και ότι μια μέρα ως συμβασιούχοι ή ως συμμετέχοντες στα stage θα απολυθούν;

    Γιατί θα πρέπει γαμώ τη πουτάνα σας μέσα γαμώ ,οι συμβασιούχοι και οι stagers ντε και καλά να μομιμοποιούνται στο δημόσιο με τις όποιες αδιαφανείς διαδικασίες ;

    Συμβασιούχος σημαίνει από τη λέξη και μόνο βρε αμόρφωτα και αστοιχείωτα γαϊδούρια ότι είναι αυτός ή αυτοί που εργάζονται με σύμβαση εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου και που δεν είναι μόνιμοι υπάλληλοι.
    Όταν υπογράφετε μια σύμβαση να ανοίγετε τα στραβά σας και να τη διαβάζετε ζώα και όλα αυτά περί απόλυσης είναι μπαρμπούτσαλα.
    Εσείς θέλετε και συμμετέχετε σε κάτι που γνωρίζετε από την αρχή ότι θα υπάρξει και ένα τέλος.

    Όσο για τους stagers έχω να πώ ότι είναι τιμή τους που το ΠΑΣΟΚ καταργεί αυτό το σίχαμα της ελληνικής κοινωνίας θεσμό και ότι πλέον τους απελευθερώνει από τα δεσμά της κομματοσκυλίας που οι ίδιοι εσέρνοντο από τη μύτη από τα λαϊκίστικα κομματικά επιτελεία και στελέχη ειδικά των βουλευτών της ΝΔ που τους είχαν ως όμηρους για να τους ψηφίζουν αυτοί και οι οικογένειες τους.

    Η μαγκιά θα ήταν να σας μονιμοποιήσουν και όχι να σας εμπαίζουν όπως έκαναν οι κυβερνήσεις των 5.5 προηγουμένων ετών της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ αλλά είστε τόσο ζώα μερικοί που δεν καταλαβαίνετε ότι αυτός ο εμπαιγμός δεν είναι Αγάπη και Συμμετοχή στην ανάγκη σας για εργασία αλλά κομματικό αλισβερίσι του χειρίστου είδους.

    Σε τι διαφέρετε εσείς από αυτούς που κατηγορούσατε ότι δεν σας μονιμοποίησαν ή δεν σας βρήκαν μόνιμη δουλειά στο δημόσιο ;
    Ίδιοι είστε όλοι σας και δεν μπορείτε να κατηγορείτε κανέναν χωρίς πρώτα να μην κατηγορείτε τους ίδιους σας τους εαυτούς.

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ που τηρεί τις προεκλογικές του δεσμεύσεις στο ΑΚΕΡΑΙΟ και ΜΠΡΑΒΟ στον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ που ξεκίνησε τόσο δυναμικά.

    ΑΛΛΑΓΗ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.


    ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ και

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εσείς που βρίζετε το ΠΑΣΟΚ άντε πηγαίνετε να βγάλετε πρώτα πρόεδρο και μετά να μιλάτε για το ΠΑΣΟΚ που σας ξέσκισε το κώλο σας στη ΝΔ.

    44%

    10,44 μονάδες μπροστά από τον Χοντρομπούλη πρώην αρχηγό σας

    Ο χοντρός στη Ραφήνα

    Ο Σαμαράς της αποτυχημένης Πολιτικής άνοιξης,
    Ο Αβραμόπουλος του αποτυχημένου Κεπ(κόμμα ελευθέρων πολιτών),
    Η κόρη Ντόρα-Δρακουμέλ του αποστάτη μπαμπά της,
    και ο ανεκδιήγητος γραφικός Ψωμιάδης που απλά τον ψήφιζαν οι Θεσσαλονικείς για να γελάνε,

    διεκδικούν την αρχηγία της ΝΔ και σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να διεκδικεί.

    Αποστάτες και Ζορό πάνω στ'άλογα είναι οι διεκδικιτές της αρχηγίας.

    Τόσο μαλάκες και ζώα είστε που έχετε αποχαυνωθεί όλοι στη ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΙΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΑΡΤΕ 11 ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΓΑΡΓΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΣΤΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΚΛΟΓΟΛΟΓΙΑΣ,ΣΚΑΝΔΑΛΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΦΘΟΡΑΣ ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.ΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΑ ΠΙΕΣΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ,ΝΑ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΕΙ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΘΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η ΝEA ΤAΞΗ σχεδιάζει τώρα το μεγαλύτερο κτύπημα κατά της χώρας, ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ με την ελληνοποίηση παιδιών εισβολέων [λαθρομεταναστών], που θα μείνουν νόμιμα γιά πάντα, αυτοί [200000-250000] και οι συγγενείς τους [800000-1000000] στη χώρα. Για να πετύχει τον σκοπό της χρησιμοποιεί συχρόνους Νενέκους [ΤΖΕΦΡΥ-ΜΠΟΥΛΗΣ-ΠΑΚΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΓΙΑΝNΑΚΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΑΜΑΝΑΚΗ-ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ-οι περισσότεροι του ΣΥΡΙΖΑ-μερικοί του ΚΚΕ-ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ-ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ κτλ] που εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας. Σαν ''΄ελληνες''[και με κατεύθυνση της χώρας προελεύσεώς τους] άσχετα με το που θα μένουν θα μπορούν να γραφούν όπου θέλουν δημότες π.χ. οι Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα, οι Ασιάτες στην Κομοτηνή κτλ. Σκέφτηκαν όσοι το συζητούν, αυτή την περίπτωση? Είναι τόσο ηλήθιοι ή αδίστακτοι προδότες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η υποκρισια και η λασπη ειναι το μονο προσον της δικης σας παραταξης!
    Την απαντηση την πηρατε,κανατε ομως πως δεν καταλαβατε!
    Συνεχειστε λοιπον ωσπου να σας συχαθουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η blogόσφαιρα πράγματι φίλε μου πρασινοφρουρείται γιατί φαίνεται οτι ρέει προς αυτούς άφθονο χρήμα απο τα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, μια και ο Χριστοφοράκος φρόντισε να τους τα γεμίσει.

    Δεν βλέπετε που ο Γείθωμας δεν τολμάει να μηνύσει τον Χριστοφοράκο για ανόμωτη ψευδομαρτυρία και συκοφαντία; Τί φοβάται, μην προσκομίσει ατράνταχτες αποδείξεις; Άλλωστε ο Χριστοφοράκος δεν ήταν βλάκας να μην φροντίσει να κρατήσει αποδείξεις!! Ούτε βέβαια και το ΠΑΣΟΚ τον μηνύει, γιατί κατα τον Παπακωνσταντίνου "τα κόμματα δεν κάνουν μηνύσεις" (επειδή έχουν τον κώλο σκατωμένο????). Ούτε μηνύει και τον Τσουλάτο που λέει οτι τους τάστειλε. Ούτε όμως και κανένα άλλο υψηλόβαθμο κομματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ τον εμήνυσε (Ρόκος, Μανέλλης, Σκαρβέλης, και ουκ έστι αριθμός). Όμως το χρήμα αυτό είναι χρήμα του ΟΤΕ και πρέπει να του επιστραφεί, γιατί ανήκει στους μετόχους του και όχι στα κόμματα, δηλ. ανήκει στο ΛΑΟ. άλλωστε δηλώθηκε απο τα επισημότερα χείλη οτι τα "λεφτά υπάρχουν". Ε! άμα υπάρχουν ας τα επιστρέψουν. Τελικά πως γίνεται οι, κατα δήλωσή τους, υπηρέτες του λαού να κλέβουν τον ίδιο το λαό, δεν μπορώ να το καταλάβω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Θα εχομε εσενα ρε μεγαλε να μας ξυνεις τα ουμπαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η ΤΡΕΛΛΑ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ Η ...ΚΟΛΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ. ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΧΑΖΟΤΖΕΦΡΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΣΟΣΙΑ ΛΗΣΤΕΣ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΙΟ ΜΕΡΙΑ. ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟΥ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΛΛΑ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ. ΤΡΕΛΛΑ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΣΟΚΟΙ
    ΠΟΥ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑΝ ΒΛΑΚ ΕΝΤ ΝΤΕΝΕΚΕΔΙΑ ...

    - ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ !!!!!
    χα χα χαχχχχαααααα

    - ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ...... χιιιχχιιιχχιιιι

    - ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ χεεχε χε...χεεεεε

    - ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΕΣΤΟΙ
    χοχοχχοοοοοοχχοοοοο

    - ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!!

    ΠΩ.ΠΩΩΩΩΩ... ΤΑ ΦΟΥΛΑΡΑΝ ΗΔΗ ΤΑ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ ΣΟΥ.
    ΕΡΜΗ ΜΑΡΙΛΙΖΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΦΩΦΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 1. Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΕΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ
    2. Ο ΤΖΕΦΡΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ.
    3. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ,ΣΕ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΑΝΤΙΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ.
    4. Ο ΤΖΕΦΡΙ ΤΟ 2004 ΕΠΙΑΣΕ 2.997.000 ΨΗΦΟΥΣ.
    5. Ο ΤΖΕΦΡΙ ΤΟ 2009 ΕΠΙΑΣΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ 3.007.000 ΨΗΦΟΥΣ. ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΝΔ. Α Χ Ρ Η Σ Τ Ο Σ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΑΣΟΚΙΑ.
    6. ΟΙ 1.000.000 ΧΑΜΕΝΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΩΝ ΝΔ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΗ ΧΗΦΟ ΟΠΟΥ ΛΑΧΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
    7. Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΑ ΥΜΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΗΜΗΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ.
    8. ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΥΦΕΣΗ ΜΕ ΥΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΕΛΛΙΜΑΤΑ. ΟΙ ΗΠΟΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΡΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΛΕΓΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    9. ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ.
    10. Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 99% ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΚΑΡΧΑΡΙΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΟΛΟΜΜΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΜΠΛΟΓΚ, ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟ 65% ΣΕ 80%.
    11. ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΥΝΑΝ ΤΖΕΦΡΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΣΟΡΟΣ. ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΩΛΗΚΕΣ? Ε ΡΕ ΓΕΛΙΑ.
    12. ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΠΡΩΗΝΜΑΡΞΙΣΤΑΚΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΜΟΥΛΙΚΑ ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΘΑ ΤΑ ΧΑΙΔΕΨΕΙ?
    13. ΟΧΙ ΑΛΛΑ . ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΣΑΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ειπαμε δεξια τσογλανια σινεχιστε τον πεοθυλασμο μονο γι αυτο εισαστε ικανοι και το κανετε και ωραια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ:
    ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΤΣΙΡΑΚΙ-ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΤΑΣ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΑΡΜΑ ΓΙΝΕΣΑΙ BLOGGER
    ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΝ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ...
    ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΟΧΙ
    BLOGGER NAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση